2023. március 24., péntek

Michael Baxter: A mélyállam oltatlan vért halmoz fel

 

A „mély” külügyminisztérium szennyezetlen vagy vakcinamentes vért halmoz fel egy hűtött bunkerben valahol Pennsylvania középső részén, látszólag azért, hogy nemzeti vészhelyzet esetén saját magukon használják fel – mondta a Real Raw-nak az amerikai hadsereg kiberparancsnokságának (ARCYBER) egyik forrása. Hírek.

Az ARCYBER elfogta azokat az e-maileket, amelyekben Dr. Richard Otto, az Orvosi Szolgálatok Hivatalának tiszti főorvosa azt írta Antony Blinkennek, hogy a „kút” biztonságos, és 50 000 pint „fertőzetlen” vért tárol be nem oltott donoroktól. Az e-mailben azt írták, hogy a meglévő vért 35 naponta meg kell semmisíteni és ki kell cserélni – ami arra utal, hogy ismeretlen okokból egészben és hűtve kell tárolni a fagyasztás helyett.

Más lehallgatott levelezés a kút helyére utalt. Február 15-én Dr. Cary Fowler, a globális élelmezésbiztonságért felelős különmegbízott e-mailben megkérdezte Ottót, hogy 50 000 pint „mindannyiunk számára elég”-e, és hogy felkutatott-e olyan webhelyeket, amelyek túlmutatnak „ami Pennsylvaniában van”.

Ha „mindannyian” a dagadt külügyminisztérium egészét jelenti, amely 72 000 túlfizetett mocsári lényt foglalkoztat, akkor 50 000 pint aligha férne el egy tömeges áldozattal, ahol tízezreknek lenne szükségük hirtelen transzfúzióra.

A Deep State érdeklődése a beoltatlan vér beszerzése iránt felkeltette a katonaság kíváncsiságát, mert a rezsim határozottan ragaszkodott ahhoz, hogy a beoltott és a beoltatlan vér egyformán biztonságos. Az FDA azt mondta: “Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság több alkalommal megerősítette, hogy nincs bizonyíték a vakcinázott személyek által adományozott vér biztonságával kapcsolatos aggodalmak alátámasztására.”

“Hazudnak a nyilvánosságnak” – mondta forrásunk. „Jó ötletünk van, hogy miért csak be nem oltott donorok vérét halmozzák fel – mert a Deep State, legalábbis a legtöbb, nem oltott. Soha nem szúrták meg őket. Tényként tudjuk, hogy Anthony Fauci, Deborah Birx és Francis Collins védtelen volt, amit a letartóztatásukkor végzett vizsgálatok is megerősítettek. Az egész Deep State apparátus mentes akar maradni az oltóanyag-szennyező anyagoktól, és ezt az általunk látott e-mailek is bebizonyították.”

Hivatkozott egy e-mailre, amelyet Otto küldött Xavier Becerrának, a HHS igazgatójának január végén. „Ahogyan Ön utasította, szigorúan átvizsgáljuk a donorokat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az összes begyűjtött vér mentes-e a szennyeződésektől. Sajnos olyan keményen erőltettük az oltásokat, hogy egyre nehezebb oltatlan donorokat találni. Lehet, hogy el kell kezdenünk adakozni, hogy megfelelő utánpótlást tartsunk fenn” – olvasható a cikk egy részében.

Nem világos, hogy a Deep State hogyan és hol izolálja el a be nem oltott donorokat, és mely ügynökségek (például a Vöröskereszt) gyűjtenek vért a nevében, és ijesztő belegondolni, hogy a Deep State átverheti az oltatlan hazafiakat véradásra.

Forrásunk szerint a White Hats alig várja, hogy megtudja a „kút” pontos helyét, de egyelőre tudják, hogy valahol Pennsylvania központjában van.

„Tisztább információ nélkül olyan lenne, mintha tűt találnánk a szénakazalban” – mondta forrásunk. „A magánvérbank vezetésében nincs semmi bûn; fenntartunk többlet vért a be nem oltott donoroktól, akárcsak a legtöbb White Hat létesítmény. De a HHS, az állam, a CDC és az FDA kettős, egyet mondanak, mást tesznek, és az indítékaik aljasok.”

Északi Áramlat gázvezeték – Nem minden robbanószerkezet robbant fel

 

Moszkva, 2023. március 24. péntek (MB)

Fel nem robbant robbanószerkezetre utaló tárgyat találtak az Észak Áramlat 2 gázvezeték mentén. A Kreml szóvivője szerint perdöntően fontos, hogy pontosan megállapítsák, milyen tárgyról van szó – jelentette a Magyar Békekör tudósítója pénteken.

A karó egy robbanószerkezet elektronikus úton történő felrobbantásához szükséges antennához hasonlít, és egy orosz hajó fedezte fel a Balti-tengeren, a Dán Energia Ügynökség engedélyével folytatott vizsgálódásakor. A tárgy 30 km-re feküdt a robbanás pontjától. A vezeték olyan szakaszánál fedezték fel, amely hasonló azokhoz a pontokhoz, amelyeken a robbanások történtek: a vezeték legkényesebb részénél, a csőelágazás illesztésénél, az úgynevezett csővarratnál.

Dmitrij Peszkov szóvivő jó hírnek nevezte, hogy a cső tulajdonosát felhívták a szükséges intézkedések megtételére, a felderített tárgy azonosítására, és annak megállapítására, hogy összefüggésben áll-e a terrortámadással.

Az orosz hajó vizsgálati anyagából orosz vezető körökben arra következtetnek, hogy a gázvezetékek felrobbantásakor nem minden robbanószerkezet lépett működésbe. Egyesek felrobbantak, mások nem. Vélhetően egy fel nem robbant szerkezet nyomára bukkantak. A szerkezet kiemelése után történő azonosítását perdöntő fontosságúnak tartják moszkvai vezető körökben.

2022. szeptember 27-én az Északi Áramlat AG példátlan károkról számolt be, amelyek egy nappal korábban keletkeztek az Északi Áramlat 1 és Északi Áramlat 2 tengeri gázvezeték három szálán. 2022. szeptember 26-án svéd szeizmológusok két robbanást észleltek a csővezeték nyomvonalán. Az orosz főügyészség büntetőeljárást indított nemzetközi terrorizmus vádjával.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Fekete lyukak: világok teremtői és pusztítói

A fekete lyukak a téridő rendkívül extrém területei. A rejtélyes természetükből adódóan a tömegükön, a forgásukon és az elektromos töltésükön kívül alig tudunk róluk valamit, mégis ezek a furcsa képződmények jelenthetik a kulcsot az univerzum létrejöttének megértéséhez.Weboldal: https://hogyanmukodik.com/