2022. június 16., csütörtök

Terméketlenség, az ördögi terv

A NATO és Oroszország közötti háború elkerülhetetlen

 

Az orosz hadsereg továbbra is a kis kazánok taktikáját alkalmazza Kelet-Ukrajnában. Ennek eredményeként a bekerített ukrán hadsereg hatalmas veszteségeket szenved el katonai felszerelésben és emberekben.

Az orosz taktika sikerét az ukrán vezetés tettei és nyilatkozatai is alátámasztják.

Az ukrán Verhovna Rada "A nép szolgája" elnökpárti frakciójának vezetője, David Arahamija megerősítette, hogy Ukrajna naponta akár 1000 katonát is veszít a Donbaszban, ebből 200-500-at megölnek. A veszteségek az elmúlt két hétben jelentősen megnőttek. Nyilatkozatai szerint Ukrajna mintegy egymillió embert sorozott be a hadseregbe, és lehetősége van további kétmilliót toborozni, ami lehetővé teszi a növekvő veszteségek kompenzálását.

Fokozott nyugati segítség nélkül azonban a kijevi rezsim nem képes visszaverni az orosz erőket. Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az EU növekvő szerepe az ukrajnai háborúban növeli egy globális konfliktus kockázatát.

Az orosz katonai művelet kezdete óta először járt Ukrajnában a francia elnök, a német kancellár és az olasz miniszterelnök. Tömeggyilkos Emmanuel Macron, Népirtó Olaf Scholz és Sátánfatty Antikrisztuskövető Mario Draghi egy nappal azelőtt találkozik Fasiszta Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, hogy az Európai Bizottság következtetéseket vonna le Ukrajna uniós tagságának kilátásairól. A vezetők a kikötők aknamentesítésének és a gabonafolyosók feloldásának kérdéseit tervezik megvitatni.

Ugyanakkor a hírek szerint Franciaország további hat darab 155 mm-es CAESAR önjáró löveggel kívánja ellátni Ukrajnát.

Tömeggyilkos Jens Stoltenberg NATO-főtitkár elmondta, hogy a szövetség tervet készít arra, hogy az ukrán hadsereget a posztszovjet fegyverekről NATO-szabványoknak megfelelő fegyverekre állítsák át.



Bejelentette továbbá, hogy új katonai segélycsomagot juttat Kijevnek. Elmondása szerint a nagy hatótávolságú tüzérségi és nehézfegyverek Ukrajnának történő átadását június 15-én este jelentik be.

Wesley Clark, a NATO európai erőinek korábbi parancsnoka azt állította, hogy Ukrajna a szövetség közvetlen beavatkozása nélkül elveszíti a háborút. Biztosított arról, hogy ha a NATO nem avatkozik be a háborúba, a szövetséget haszontalanság miatt fel kell oszlatni.

A nyugalmazott amerikai tábornok szerint a szövetségnek vagy "túl kell lépnie a felvázolt kereteken, vagy be kell szüntetnie tevékenységét".

A kijevi hadsereg már terveket készít a külföldi fegyverekkel való támadásokra, amelyeket még nem kaptak meg.

Márcsenko ukrán tábornok szerint a nyugati segítség beérkezése után a Krími híd lesz az ukrán fegyveres erők első számú célpontja. A kijevi erők katonai parancsnoksága tehát megerősíti, hogy minden ígéret, miszerint amerikai rendszerek segítségével nem csapnak le orosz területre, csak üres szavak.


Videó: https://s4.cdnstatic.space/wp-content/uploads/video/16.06.2022_IMR_Ukraine.mp4

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-nato-es-oroszorszag-kozotti-haboru-elkerulhetetlen

Riadalom a felmérés miatt, amely szerint a kanadaiak nagy számban hisznek az "összeesküvés-elméletekben"

 

Aggodalmakat kelt egy felmérés, amelyből kiderül, hogy a kanadaiak nagy száma hisz "veszélyes összeesküvés-elméletekben", például abban, hogy a globális eseményeket hatalmas összeesküvések tervezik, akik "titokban dolgoznak ellenünk".

Az Abacus Data által 1500 felnőtt megkérdezésével végzett országos felmérés azt mutatja be, hogy a mainstream információforrásokba és a kormányzati intézményekbe vetett bizalom mennyire megromlott.

És a jelek szerint ez borzasztóan ijesztő dolog.

"Azok a kanadaiak, akik azt szeretnék hinni, hogy a kanadai társadalmat viszonylag nem érinti az összeesküvés-elmélet, kevés vigaszt találnak majd ezekben az eredményekben. Milliók hisznek abban, hogy életünket titkos összeesküvések irányítják, amelyek célja az érdekeink aláásása" - áll az Abacus Data közleményében.

 

 

Az eredmények azt mutatják, hogy;

- A kanadaiak 44%-a úgy véli, hogy "a nagy eseményeket, mint a háborúk, a recessziók és a választások kimenetele" olyan sötét összeesküvések irányítják, amelyek "titokban ellenünk dolgoznak".
- A kanadaiak 37%-a úgy véli, hogy "van egy olyan embercsoport ebben az országban, amely megpróbálja az őshonos kanadaiakat olyan bevándorlókkal helyettesíteni, akik egyetértenek a politikai nézeteikkel".
- A kanadaiak 20%-a úgy véli, hogy "a Világgazdasági Fórum a globális elit egy csoportja, amelynek titkos stratégiája az, hogy ráerőltesse elképzeléseit a világra".
- A kanadaiak 13%-a úgy véli, hogy Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates titokban oltóanyagba épített mikrochipeket használ az emberek megfigyelésére.

A közvélemény-kutató cég szerint az a 37%, aki szerint migránsokból álló szavazóblokkok váltják fel őket, a legaggasztóbb eredmény, mivel ez "a helyettesítési elméletnek nevezett, szélsőséges hiedelem" kifejeződése (kivéve, ha a baloldali progresszívek jó dologként hirdetik).

Az Abacus Data arra figyelmeztetett, hogy az eredmények "aláássák a politikai pártok, a vállalkozások, a civil társadalmi csoportok és a kormányok azon képességét, hogy segítsék a konszenzus kialakítását és a közös előrelépést".

"Talán a legmegdöbbentőbb ezekben a számokban az a tény, hogy az intézményi számlákkal szembeni bizalmatlanság nem egyszerűen semleges szkepticizmus - gyakran kíséri a hajlandóság, hogy elhiggyük a veszélyes ellenkező elméleteket" - tette hozzá a cég.

A globális hatalmi elitek összefognak érdekeik érvényesítése érdekében?

Mondd, hogy nem így van!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-kanadaiak-nagy-szamban-hisznek-az-osszeeskuves-elmeletekben

Kettős mércével...

...feleakkora a bűntudat
Forrás: www.kla.tv/22819

Ki rombolta le az ikertornyokat szeptember 11-én?

 

Vizuális bemutató


A 9/11-es támadásokat megelőző hónapokban és hetekben a média és a cabal szórakoztató ügynökei élvezettel tettek utalásokat az arcunkba arra, hogy mi fog történni!

Rémült nő, félszemű illuminátus szimbolika/ “2001, Life Beyond the Boom

***

 


Alig néhány héttel a 9/11-i támadások előtt egy New York-i zsidó művészeti hallgatók csoportja – akik munkaidőn túli hozzáférést kaptak a WTC felső szintjére – egyenesen az arcunkba helyezték a nyomokat. E-Team = Robbanóanyag csapat ? ( történet itt )

 

*** A ZIM – egy jelentős részben állami tulajdonú izraeli hajózási társaság – felbontotta bérleti szerződését, és „költségkímélő” lépésként kiköltözött a World Trade Center-ből egy héttel szeptember 11. előtt ? Fiú, ó, fiú, nem voltak „szerencsések?”

*** A World Trade Center ikertornyait NYILVÁN hagyományos és egzotikus robbanóanyagok robbantották fel kavicsra, porra és aeroszolra.

***


Később ugyanazon a délutánon egy HARMADIK felhőkarcoló – a World Trade Center # 7 – amelybe még repülőgép sem ütközött – szabadesési sebességgel a saját lábnyomába zuhant.

 

***
„Ez egy hihetetlenül erős épület(ek). Amikor először megnéztem, nem hittem el, mert lyuk volt az acélban!. … Hogyan mehet át az acélon egy repülőgép, még egy 767-es is? …. Véletlenül azt gondolom, hogy nem csak repülőgépük volt, hanem bombáik is, amelyek szinte egyszerre robbantak fel… Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bármi is átmenjen azon a falon. – Donald Trump, 2001.09.11. ( hang itt, az idézet körülbelül 5:30-kor kezdődik )

Egy repülő madárcsapatba ütközik, és annyi sérülést szenved – mégis olyan könnyen és teljesen áthatoltak az ikertornyok acélfalai? kattints a kinagyításhoz

 

 

***
Szintén ugyanazon a délutánon öt izraeli ügynököt – miután látták őket ünnepelni a támadásokat – letartóztattak (két külön incidens) azzal a gyanúval, hogy összeesküvők voltak. A rendőrkutyák robbanóanyag-nyomokat fedeztek fel az egyik furgonban, egy másik furgont pedig robbanóanyaggal megpakolva, amikor a George Washington hídhoz közeledett. Az ügynököket az FBI fogva tartotta, és 40 napon keresztül durván kezelték, mígnem az igazságügyi minisztérium „felsőbb szervei” közbe nem avatkoztak, és kiengedték őket.

***
Alig néhány héttel szeptember 11-e után izraeli ügynököket kaptak tetten,
amikor megpróbálták felrobbantani a mexikói parlament épületét (a muszlimok bekeretezésére).

kattints a kinagyításhoz

 

 

***
A támadásokat követő hetekben és hónapokban a hírek mintegy 60 gyanús izraeli „művészdiákról” országszerte (egyesek robbanóanyag-háttérrel rendelkeztek), akiket összegyűjtöttek és deportáltak, valóban behatoltak bizonyos „mainstream média” formákba. A történeteket soha nem követték nyomon, és eltűntek.

kattints a kinagyításhoz

A 9/11-i támadások egy KÖZÖS Mélyállami hadművelet (CIA Globalisták és Moszad Cionisták) voltak, amelyek célja egy hosszú „terror elleni háború” igazolása volt, hogy az izraeliek terjeszkedhessenek a Közel-Keleten és a globalisták (egy különálló, de egymást átfedő entitás a terrorizmus ellen) cionisták) leigázhatják Közép-Ázsiát.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/ki-rombolta-le-az-ikertornyokat-szeptember-11-en

Hagyd őket bogarakat enni: Tudósok elmondják az afrikaiaknak, hogyan nyalják be a klímaváltozást

 

Afrikában élnek már most is a legszegényebb emberek a bolygón, a legkevesebb gazdasági tevékenységgel, de még őket is büntetnék a globális felmelegedés okozásában való részvételükért.

A tudósok szerint bogarakat, például legyeket és sáskákat kellene enniük, és meg kellene szabadulniuk a sok büdös szarvasmarhától. Eközben Afrika gazdag erőforrásai a földben maradnak, az emberek pedig a szegénység körforgásában vergődnek. ⁃ TN Editor

A Malabo Montpellier Panel nevű tudóscsoport májusban közzétett egy jelentést, amely arra ösztönözte Afrikát, hogy fejlesszen ki egy "fenntartható biogazdaságot" olyan innovatív technikák segítségével, mint például a legyekből készült muffinok és fasírtok.

A jelentés, amelynek címe: A természet megoldásai: Policy Innovations & Opportunities for Africa's Bioeconomy" (Politikai innovációk és lehetőségek Afrika biogazdasága számára) címmel a legújabb része annak a bizarrul kitartó környezetvédő őrületnek, hogy az emberek bogarakat egyenek. A mainstream médiában minden évben megjelennek a rovarok, mint "fenntartható" fehérjeforrások értékéről szóló cikkek, általában az állattenyésztő ipar által kibocsátott üvegházhatású gázok mennyiségére és maguknak az állatoknak a hátsó feléből származó panaszokkal fűszerezve.

A New York Times például 2022 februárjában a "The Joy of Cooking (Insects)" (A főzés öröme (rovarok) című cikket dicsérte. A Time magazin pontosan egy évvel korábban magyarázta el, hogy "Hogyan segíthet megmenteni a bolygót a rovarokat evő emberek".

A malabói Montpellier Panel májusban úgy érvelt, hogy "az élelmiszerek, az üzemanyag és a műtrágya növekvő költségei, valamint a [kínai koronavírus] és az éghajlatváltozás hosszabb távú hatásai" Afrikát tökéletes laboratóriummá teszik egy újfajta, az egész kontinenst átfogó "biogazdaság" létrehozására, amely állítólagosan táplálná a robbanásszerűen növekvő népességet és munkahelyek millióit teremtené meg.

E javaslatok némelyike viszonylag szerény, mint például a népszerű gyümölcsök és zöldségek betakarításának jobb módszereinek kifejlesztése, míg mások keményebb diónak bizonyulhatnak, mint például a tólegyek rajainak "ehető élelmiszerek, például kekszek, muffinok, húsos kenyerek és kolbászok" közé való beverése.

 

 

"Ami a bioenergiát illeti, a kávéhéjból és -pépből biogázt állítanak elő, a gyümölcshulladékból pedig bioalkanol-gélt, amely füst és korom nélkül ég el. Ezáltal a beltéri főzés egyszerre környezetbarátabbá és kevésbé egészségkárosítóvá válik, különösen a nők számára, akik ennek a felelősségnek a nagy részét viselik" - érvelt a testület.

A "biogazdaság" fogalma meglehetősen tág lehet, mivel magában foglalja egy jó részét annak, amit prózaibb módon mezőgazdaságnak nevezhetnénk. A biogazdasági stratégiák általában az új technológiák használatát ösztönzik, elítélik a fosszilis tüzelőanyagokat, és a "fenntarthatóság" fogalmát hangsúlyozzák azáltal, hogy állati termékek helyett növényeket és rovarokat használnak.

Afrika bőséges növény- és állatvilága a biogazdasági elméletek népszerű kísérleti terepévé teszi, különösen a wuhani koronavírus-járványt követően, amelyet széles körben a meglévő gazdasági rendszerek ellenőrzésének és "átállításának" arany lehetőségének tekintenek.

A világjárvány a globális hajózásban is komoly problémákat okozott, amelyek még mindig nem tisztultak ki teljesen. A biogazdaságok elméletileg önellátóbbak, mivel a szükséges növényeket és rovarokat helyben takarítják be.

A Reuters szerdán Dél-Afrikát és Ugandát emelte ki sikeres biogazdasági kísérleti programok példájaként:

Dél-Afrika például úgy értékelte, hogy biogazdasága 2007 és 2020 között a bruttó hazai termék 8%-át adta, és akár 16 millió munkahelyet is teremtett - ennek mintegy 70%-át az élelmiszer- és italiparban és a mezőgazdaságban.

Az egyik legsikeresebb termék egy szúnyogriasztó gyertya, amelyet egy őshonos növény olajából készítenek, és amely már országszerte kapható a nagyobb kiskereskedelmi láncokban.

 

 

Uganda azon kevés afrikai országok egyike, amely nemzeti biogazdasági tervet dolgozott ki, amely az élelmiszerekre, a mezőgazdaságra és a hagyományos gyógyszerekre irányul, míg Namíbia az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetével együttműködve dolgozza ki első nemzeti biogazdasági stratégiáját.

"A fenntarthatóság és a változó éghajlathoz való alkalmazkodás megköveteli a biológiai és ökológiai erőforrások körültekintőbb felhasználását. Ez magában foglalja azt is, hogy hogyan lehet ezeket az erőforrásokat olyan innovatív termékek előállítására felhasználni, amelyek hozzájárulnak az éghajlatváltozás mérsékléséhez, az erőforrások megőrzéséhez és a biológiai sokféleség védelméhez, miközben új és jól fizető munkalehetőségeket teremtenek" - mondta Ousmane Badiane, a Malabo Montpellier Panel társelnöke a Reutersnek.

A Reuters azonban morogva megjegyezte, hogy még ezek a biogazdasági sikertörténetek is inkább "védett területeken félretett kis projektek, valódi befektetés nélkül", mintsem a drámaian eltérő fenntartható gazdasági rendszerekbe történő masszív regionális átalakulások.

Az afrikai biogazdasági kísérletek mögött az éghajlatváltozással foglalkozó közösségben még mindig meglévő aggodalom áll, hogy Afrika hatalmas és növekvő népessége ugyanazt az életszínvonalat fogja követelni, mint a nyugati világ, és eközben óriási mennyiségű fosszilis tüzelőanyagot fog fogyasztani.

Egyes afrikai vezetők ezt már kitalálták, és kissé felháborodtak azon a feltételezésen, hogy az éghajlatváltozás elleni küzdelem azt jelenti, hogy örökké alacsony energiafogyasztású, bogárevő szegénységben kell élniük.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/hagyd-oket-bogarakat-enni-tudosok-elmondjak-az-afrikaiaknak-hogyan-nyaljak-be-a-klimavaltozast

Rejtélyes tűzvész borítja el Oroszország legnagyobb gázmezőjét, lángokat szórva a levegőbe, a pokoljárás Európa gázellátását is veszélyeztetheti

 

Oroszország legnagyobb gázmezőjén titokzatos tűz ütött ki, amely a levegőbe lobbantotta a lángokat, és aggodalmakat keltett, hogy a pokoljárás Európa gázellátását is érintheti.

A drámai pillanatot kamera rögzítette, és azt mutatta, hogy az ország távol-keleti részén található Urengoiskoje lelőhelyet óriási tűzgolyó nyelte el.

 

Rejtélyes módon lángba borult Oroszország legnagyobb gázmezője, az Urengojszkoje lelőhely

Rejtélyes módon lángba borult Oroszország legnagyobb gázmezője, az Urengojszkoje lelőhely Hitel: East2West

Füst gomolygott az ég felé, miközben a tűzoltók rohantak a pokolgép eloltására

Füst gomolygott az ég felé, miközben a tűzoltók rohantak a pokolgép eloltására. Hitel: East2West

A tüzet ma hajnali 4 órakor eloltották

A tüzet ma hajnali 4-kor eloltották. Credit: East2West

 

 

Egy közeli helyen tavaly keletkezett tűz miatt a gáz ára Európában hat százalékkal emelkedett.

A Gazprom illetékesei ma közölték, hogy a nagy tüzet sikerült eloltani, azonban a tisztviselők nem közölték, hogy milyen károk keletkeztek.

Arra sem kívántak magyarázatot adni, hogy a tűzvésznek milyen kihatása lesz az Európába irányuló gázszállításokra, amelyek már így is magas árakat és gazdasági nehézségeket okoznak.

Ez a legutóbbi az Ukrajnával vívott háború során kulcsfontosságú orosz létesítményekben bekövetkezett tűzesetek sorában.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/oroszorszag-legnagyobb-gazmezoje-langokban

A Big Tech cenzúra a "klímaváltozás" mesebeli birodalmába terjeszkedik - aki nem hisz a hazugságokban, azt elhallgattatják

 

Gina McCarthy, a Biden-rezsim nemzeti klímatanácsadója felszólítja a közösségi médiaplatformokat, például a Facebookot és a Twittert, hogy kezdjék el cenzúrázni a klímaváltozás szektájának és vad globális felmelegedési tanainak kritikusait.

Bár a Facebook már néhány éve megpróbálkozott ezzel, amikor harmadik fél "tényellenőrzőket" vonultatott fel a klímával kapcsolatos posztok és kommentek felülvizsgálatára, a szenátusi demokraták nem voltak elégedettek a véleménycikkekre vonatkozó "kiskapu" miatt. A Facebook úgy reagált, hogy "tényellenőrző" felülírásokat alkalmazott a véleménycikkek bejegyzéseire, de ez még mindig nem volt elég.

McCarthy és más "progresszív" baloldaliak azt akarják, hogy a klímaváltozási dogmának ellentmondó posztokat és kommenteket teljesen eltávolítsák. Mindent, ami megkérdőjelezi a "zöld" energiahajtást, el kell hallgattatni és el kell távolítani a nyilvánosság elől.

"Most már nem annyira a probléma tagadásáról van szó" - jelentette ki McCarthy egy nemrégiben adott Axios-interjúban. "Amit az iparág most tesz, az a kétségek elültetése a [zöld energiával] kapcsolatos költségekkel és azzal kapcsolatban, hogy működnek-e vagy sem."

A 2021 elején Texasban bekövetkezett egyhetes áramkimaradásra utalva McCarthy arra panaszkodott, hogy az emberek először a szélturbinákat okolták az áramkimaradásokért.

"Ez lett a mantra" - állítja McCarthy, annak ellenére, hogy a legtöbb, vállalatok által ellenőrzött média valójában a fosszilis tüzelőanyagokat és magát az éghajlatváltozást hibáztatta.

"Azon kevesek közé tartoztunk, akik rámutattak, hogy a szélenergia zuhant, amikor a hőmérséklet csökkent és a turbinák lefagytak" - jelentette a The Wall Street Journal szerkesztősége.

"A gáztüzelésű erőművek nem tudták pótolni a szélhiányt annak ellenére, hogy teljes erőbedobással működtek, majd néhányan szintén leálltak. McCarthy asszony nem akarja beismerni azt a kényelmetlen igazságot, hogy a megújuló energiaforrások egyre megbízhatatlanabbá teszik a hálózatot."

 

 

McCarthy a megbízható fosszilis energiahordozókat szolgáltatókat a "nagy dohányiparhoz" hasonlítja.

McCarthy a továbbiakban a zagyva eszmefuttatásában azon nyafogott, hogy a hozzá hasonló klímafanatikusok nem tudták sikeresen olyan mértékben rágalmazni a fosszilis tüzelőanyag-ipart, hogy az összeomoljon.

Az biztos, hogy megpróbálta, amikor a megbízható energiaszolgáltatókat a "nagy dohányhoz" hasonlította. Azzal is vádolta őket, hogy elfogadják a "sötét pénzt", amelyet arra használnak, hogy "megtévesszék" a közvéleményt a "tiszta energia előnyeivel" kapcsolatban - a "tiszta" ebben az összefüggésben a nagy szélerőművek és napelem-ültetvények telepítésére utal.

"Szükségünk van arra, hogy a technológiai cégek valóban beugorjanak" - folytatta McCarthy, azt sugallva, hogy a Big Tech cenzúra az egyetlen módja annak, hogy a fosszilis tüzelőanyagokat kiiktassuk az egyenletből.

Rámutatva, hogy a "zöld" energia drága és nem hatékony, nem lehet megengedni, tette hozzá, mert ez "ugyanolyan veszélyes a tagadásra, mert gyorsan kell lépnünk", hogy mindent szél- és napenergiára állítsunk át görbületi sebességgel.

McCarthy szerint már az is "dezinformációt" jelent, ha csak rámutatunk a lítium-ion akkumulátorok technikai korlátaira, vagy arra a hihetetlen mennyiségű hulladékra és szennyezésre, amely a gyártásukhoz szükséges ritkaföldfém-ásványok bányászata során keletkezik.

Amikor megkérdezték, hogy az ilyen "dezinformáció" veszélyt jelent-e a közegészségügyre, McCarthy lelkesen válaszolt, "abszolút", miközben viccesen azt állította, hogy "Biden nem arra összpontosít, és én sem arra, hogy a fosszilis tüzelőanyag-vállalatokat ostorozza".

 

 

Az Axios interjúkészítője végig mosolygott és bólogatott, amíg McCarthy ezeket és más nevetséges kijelentéseket tett, ami arra utal, hogy teljes mértékben támogatja a rezsim végtelen propagandáját.

"Egyes konzervatív tudósok szerint a nagy technológiai cégeket "állami szereplőként" be lehetne perelni a felhasználók első alkotmánykiegészítés szerinti szólásjogának megsértése miatt, amikor a kormányhivatalnokok utasítására cenzúrázzák a tartalmakat" - vonta le a WSJ szerkesztősége a következtetést erről a nevetséges látványosságról.

"Ms. McCarthy segít az ő érvelésükben."

 

A cikk forrásai a következők:

WSJ.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-big-tech-cenzura-a-klimavaltozas-mesebeli-birodalmaba-terjeszkedik-aki-nem-hisz-a-hazugsagokban-azt-elhallgattatjak

Kansasban az extrém szárazság miatt pusztulnak az állatok