Vizuális bemutató


A 9/11-es támadásokat megelőző hónapokban és hetekben a média és a cabal szórakoztató ügynökei élvezettel tettek utalásokat az arcunkba arra, hogy mi fog történni!

Rémült nő, félszemű illuminátus szimbolika/ “2001, Life Beyond the Boom

***

 


Alig néhány héttel a 9/11-i támadások előtt egy New York-i zsidó művészeti hallgatók csoportja – akik munkaidőn túli hozzáférést kaptak a WTC felső szintjére – egyenesen az arcunkba helyezték a nyomokat. E-Team = Robbanóanyag csapat ? ( történet itt )

 

*** A ZIM – egy jelentős részben állami tulajdonú izraeli hajózási társaság – felbontotta bérleti szerződését, és „költségkímélő” lépésként kiköltözött a World Trade Center-ből egy héttel szeptember 11. előtt ? Fiú, ó, fiú, nem voltak „szerencsések?”

*** A World Trade Center ikertornyait NYILVÁN hagyományos és egzotikus robbanóanyagok robbantották fel kavicsra, porra és aeroszolra.

***


Később ugyanazon a délutánon egy HARMADIK felhőkarcoló – a World Trade Center # 7 – amelybe még repülőgép sem ütközött – szabadesési sebességgel a saját lábnyomába zuhant.

 

***
„Ez egy hihetetlenül erős épület(ek). Amikor először megnéztem, nem hittem el, mert lyuk volt az acélban!. … Hogyan mehet át az acélon egy repülőgép, még egy 767-es is? …. Véletlenül azt gondolom, hogy nem csak repülőgépük volt, hanem bombáik is, amelyek szinte egyszerre robbantak fel… Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bármi is átmenjen azon a falon. – Donald Trump, 2001.09.11. ( hang itt, az idézet körülbelül 5:30-kor kezdődik )

Egy repülő madárcsapatba ütközik, és annyi sérülést szenved – mégis olyan könnyen és teljesen áthatoltak az ikertornyok acélfalai? kattints a kinagyításhoz

 

 

***
Szintén ugyanazon a délutánon öt izraeli ügynököt – miután látták őket ünnepelni a támadásokat – letartóztattak (két külön incidens) azzal a gyanúval, hogy összeesküvők voltak. A rendőrkutyák robbanóanyag-nyomokat fedeztek fel az egyik furgonban, egy másik furgont pedig robbanóanyaggal megpakolva, amikor a George Washington hídhoz közeledett. Az ügynököket az FBI fogva tartotta, és 40 napon keresztül durván kezelték, mígnem az igazságügyi minisztérium „felsőbb szervei” közbe nem avatkoztak, és kiengedték őket.

***
Alig néhány héttel szeptember 11-e után izraeli ügynököket kaptak tetten,
amikor megpróbálták felrobbantani a mexikói parlament épületét (a muszlimok bekeretezésére).

kattints a kinagyításhoz

 

 

***
A támadásokat követő hetekben és hónapokban a hírek mintegy 60 gyanús izraeli „művészdiákról” országszerte (egyesek robbanóanyag-háttérrel rendelkeztek), akiket összegyűjtöttek és deportáltak, valóban behatoltak bizonyos „mainstream média” formákba. A történeteket soha nem követték nyomon, és eltűntek.

kattints a kinagyításhoz

A 9/11-i támadások egy KÖZÖS Mélyállami hadművelet (CIA Globalisták és Moszad Cionisták) voltak, amelyek célja egy hosszú „terror elleni háború” igazolása volt, hogy az izraeliek terjeszkedhessenek a Közel-Keleten és a globalisták (egy különálló, de egymást átfedő entitás a terrorizmus ellen) cionisták) leigázhatják Közép-Ázsiát.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/ki-rombolta-le-az-ikertornyokat-szeptember-11-en