2023. január 14., szombat

Súlyos géncselekmény

Forrás: KLA.TV
www.kla.tv/24758

A természeti törvény és a poszt-apokaliptikus világ

1:40-nél
* A hermetizmus vagy másképp hermeticizmus a hermetikus irodalom által közvetített eszmék és gyakorlatok egésze. A hermetikus irodalom misztikus filozófiai, mitológiai, csillagászati, orvosi tanításokat tartalmazó és a természetfeletti hatalmakkal való kapcsolatra tanító iratok.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hermetizmus

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/exCFmeWt3IEU/

Lula Silva volt elítélt, hazugságok, kötelező oltás, beszivárgók, tüntetés

Lula da Silva, a korábban börtönviselt új brazil elnök beiktatásával mit hoz Brazíliának a kormány? Az országszerte békésen tüntető, soha nem látott tömeg, amely hetven napon át tüntetett az új elnök ellen, világosan elutasítva azt, és a brazil alkotmányt garantáló hadsereg beavatkozását követelte, olyan valóságot élt meg, amelyet a média nem mutat be.
Lula egy újabb darabja, egy bábja annak a totalitárius elitnek, amelyhez tartozik. Ők azok, akik úgy döntöttek, hogy kihozzák a börtönből, akik befolyásolták a választásokat az elektronikus szavazással, hogy ő vezethesse a nagy, gazdag és gyönyörű Brazíliát, és zsarnoki és diktatórikus rendszert vezessen be az emberekkel szemben.
Már a beiktatási ceremónián megmutatta, hogy nem szereti az országot és annak intézményeit, és folytatni akarja a korrupciót, a kötelező védőoltások bevezetésével korlátozza a szabadságjogokat, tönkreteszi a gazdaságot, és a környezet védelmére hivatkozva átadja az Amazonas feletti rendelkezési jogot a multinacionális vállalatoknak.
Az emberek folytatták a békés tüntetéseket, ahogy eddig is, de Lula és csatlósai erőszakos beszivárgókat vetettek be, hogy véget vessenek a tüntetéseknek, hogy az embereket hibáztassák, ez egy csapda a tüntetések elfojtására és az ellenzékiek bebörtönzésére. Mi fog történni mostantól Brazíliában?

Soledar orosz ellenőrzés alatt – Nehézfegyverek Ukrajnának

Kijev, New York, Donyeck, 2023. január 14. szombat (MB)

Az orosz védelmi minisztérium pénteken köszönetet mondott a Wagner magán katonai szervezetnek Soledar felszabadításáért – jelentette szombaton a Magyar Békekör tudósítója.

A legújabb harctéri fejleményekből az amerikai hadvezetés arra a következtetésre jutott, hogy az orosz offenzívát csak tankelhárító nehézfegyverekkel tudnák meghiúsítani. Ezért Excalibur irányítású tüzérségi lövedékeket és RAAMS rendszereket ad Kijevnek. A fegyverzet egy része már megérkezett rendeltetési helyére – tudatta Andrej Jermak, az ukrán elnöki hivatal vezetője.

Az ukrajnai katonai intervenció óta Kijev 150,8 milliárd dollár pénzügyi támogatásban részesült. Katonai célra 48,5 milliárd dollárt kapott.  Az Ukrajnának nyújtott nyugati segély 2,7-szer meghaladja Ukrajna 55,5 milliárd dollárnyi 2022. évi költségvetését. A Kijevnek nyújtott katonai támogatás összege Oroszország védelemre fordított kiadásai (51,1 milliárd dollár) 94,9 százalékának felel meg. Az ukrán kormány legnagyobb adományozójának az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az Európai Unió számít.

„Ukrajna a NATO katonai magáncégévé vált” – mondta Vaszilij Nebenzija, az Orosz Föderáció ENSZ-nagykövete pénteken. „Ukrajna népe idegen célokért kénytelen háborút viselni” – fűzte hozzá.

Orosz részről újra és újra hangsúlyozzák: Oroszország nem az ukrán nép ellen harcol, hanem neonáci vezetése ellen. Az ukrajnai különleges katonai műveletnek nem célja az ukrán nemzetállamiság felszámolása.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A háttérhatalom ember kísérletei: Ennek ismeretében nézd az égen a chemtrail csíkokat és gondolkodj el a higanyt tartalmazó védőoltásokon

Irán hadihajókat küldött a Panama-csatornához: az USA hallgat, mert minden pontban megszegte a Genfi Egyezményt, s inkább a bűnrészes vállalatokat nem vádolja meg, mert akkor leleplezné az Antikrisztust

Irán hadihajókat küldött a Panama-csatornához, és bejelentette, hogy Latin-Amerika az új célpontjuk. Az amerikai tisztviselők hallgatnak, és az iráni bevetést nézik a hátsó udvarukban. Néhány amerikai tisztviselő azonban azzal vádolja Iránt, hogy támogatja Oroszországot Ukrajnában.

Chemtrail évzáró

Pár cikk, amit érdemes elolvasni:

https://nypost.com/2021/04/12/microchip-developed-by-pentagon-to-detect-covid-19/

https://www.express.co.uk/news/weird/684587/CHEMTRAIL-FLU-Doctor-s-shock-claim-planes-make-us-sick-so-medical-firms-can-cash-in

https://geoengineering.environment.harvard.edu/geoengineering

https://www.technologyreview.com/2017/08/02/4291/china-builds-one-of-the-worlds-largest-geoengineering-research-programs/