2022. március 24., csütörtök

Mike Adams: A kormányok terroristákká váltak, és ettől az emberek felébrednek

A Kanadában tartott tüntetésekkel a kormányok terroristákká váltak, és ezekkel az akcióikkal megpróbálják megfélemlíteni az embereket. A nép azonban felébred, mintha a kormány lelkiismereti gránátot dobott volna az emberiségnek.

Békés tiltakozások a szabadságért a kanadai Ottawában: Együtt a szabadságért

Alexa Lavoie riporter arról tudósít, hogy Ottawában mi is történik tulajdonképpen, hogy a tüntetők mennyire egységesek és békések, és a rendőrség is az volt, mindaddig, amíg Tömeggyilkos Sátánfatty Trudeau be nem jelentette a Rendkívüli Állapotról szóló törvény alkalmazását.

A Legfelső Bíróság megsemmisíti a rendőrség oltási kötelezettségét Új-Zélandon

Új-Zélandon a rendőrség és a honvédelmi erők tajgai megnyerték a Covid-19-es oltási kötelezettség ellen indított pert. A bírósági ítélet egy rendőrnek adott igazat, aki elveszítette állását, mert a vakcina beadásának megtagadása miatt elbocsátották.

A Pfizer titkos dokumentumai, tudtak a vakcinák káros mellékhatásairól

A Pfizer belső dokumentumainak kiszivárogtatása után, amelyek a ’vakcináik’ kipróbálásában résztvevő személyek által elszenvedett káros mellékhatásokról számolnak be, Stew Peters interjút készített Dr. Malone-val: Pfizer, Moderna és az FDA tudott arról a kárról, amelyet okozni fognak, és mégis megtették, ami így előre kitervelt gyilkossággá válik.

A Covid-csalás, mint a világ nagy pénzügyi válságának álcázása

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Edward Dowd, a Blackrock, a világ egyik legnagyobb befektető cégének egykori vezetője kijelentette, ha bűnöző lenne, és el kellene rejtenie a szuverén adósságválságot, ezt a vírust használná fel egy ellenőrzési rendszer alkalmazására és a zavargások elkerülésére, amikor kitör a válság. Előírná az oltási útlevelet a digitális azonosítást és az utazások korlátozását.

A Big Pharma üzlete: korrupció, zsarolás és gyilkosságok

A Big Pharma hatalma elképesztő: támogatásokkal megzsarolnak kormányokat és szabályozóhatóságokat, és főleg lobbystákat. Úgy működnek, mint a drogkartellek. Maffiózók. Különböző tudósok leleplezik az állítólagos Pfizer és Moderna ’vakcinákat’, amelyek nem védőoltások, hanem gyógyszerek, melyek alapja egy soha korábban nem alkalmazott technológia és ezért a tömeges oltás globális kísérletet jelent.

A Technofáraók kora

A Nagy Reszet a Transzhumanista korszakot vezeti be, amelyben az Ember a szerves és a szervetlen élet fúziójával a Mesterséges Intelligencia irányítása alá kerül. Az Emberiség eddigi humanista berendezkedése egy kasztrendszerré alakul át: a Technofáraók uralma alatt, Technokraták irányításával Technorabszolgák építik majd az űrbéli terjeszkedéshez szükséges Technopiramisokat. Ilyen jövőről álmodik Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetőjének főtanácsadója Yuval Noah Harari

Kína: A be nem tartott ígéret váltotta ki az orosz–ukrán konfliktust

 

Amikor összeomlott a Szovjetunió, Oroszország a Szovjetunió „első fiaként” megörökölte a vétójogot az ENSZ BT-ben, a Szovjetunió területének túlnyomó részét és tengerentúli vagyontárgyait, az összeomlást követően született adósságválságot, valamint megtanulta az Egyesült Államok és a többi nyugati országok ígéreteinek és árulásának keserű ízét. Az elmúlt 30 évben az Egyesült Államok durva módon elvágta Oroszország stratégiai terét, rejtett problémát hagyva a térségben.

December 23-án, 2021-ben, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár az Oroszország által előterjesztett biztonsági kezdeményezésre válaszolva elmondta, hogy a NATO soha nem tett ígéretet arról, hogy nem terjeszkedik. „A NATO megtévesztette Oroszországot, hiszen a NATO a 90-es években ígéretet tett arra, hogy egy centivel sem bővül kelet felé, de 5-ször bővült és a befolyási övezete Oroszország határaihoz közeledik. Most pedig Ukrajna is csatlakozni fog a NATO-hoz. Ez az egész szemtelen csalás” – mondta dühösen Putyin az aznapi sajtóértekezleten.

Az ígéret pedig eleve hazugság volt. Hans-Dietrich Genscher 1990. január 31-án az akkori Nyugat-Németország külügyminisztere egy nyitott előadáson garantálta, hogy a NATO nem terjeszkedik keletre, és a kelet-európai politikai változások és Németország egyesítése nem sértheti a Szovjetunió érdekeit. 1990. február 10-én Helmut Kohl, az akkori Nyugat-Németország kancellárja és Mihail Gorbacsov moszkvai találkozóján a Szovjetunió elvileg elfogadta Németország Kohl által előterjesztett egyesülési tervét, azzal a feltevéssel, hogy a NATO nem terjeszkedik kelet felé.

A Szovjetunió jóváhagyását kérve Kelet- és Nyugat-Németország egyesítéséhez az Egyesült Államok hamar pozitívan reagált Szovjetunió feltételére. 1990-ben James Baker akkori amerikai külügyminiszter Gorbacsovval tartott tárgyaláson szintén egyértelműen ígérte, hogy a NATO „egy centivel sem bővül kelet felé”. „Sem az amerikai elnök, sem én nem akarok egyoldalú előnyöket kicsikarni a folyamatban lévő politikai folyamatból… Fontos, hogy megígérjük, hogy ha az USA fenntartja németországi létezését a NATO keretein belül, akkor a NATO jelenlegi katonai határa nem bővül kelet felé, egy centivel sem” – mondta Baker. De igazából a NATO határkörének fokozatos terjedése kelet felé a mai ukrán válság eszkalálódásához vezetett.

„Az Egyesült Államoknak a problémája az, hogy gyakran túlzásokba esik – vagy az elszigetelődési politikát hajt végre, vagy beavatkozik; Oroszország pedig túl sokat törődik a biztonságával” – mondta egyszer Henry Kissinger egykori amerikai külügyminiszter. Ez valóban a feltárja az orosz–amerikai probléma lényegét. Minden országnak joga van biztonságban érezni magát, de az Egyesült Államok nem nagyon érti, hogy miért. Annyira hozzászokott a főnökösködéshez, és bevett gyakorlata, hogy konfliktusokat szít a világ országai között.

China Radio International
https://hungarian.cri.cn/news/3789/20220324/744955.html

Ausztrália és Új-Zéland a COVID pszichológiai kísérletek célpontjai

 

Jóval azelőtt, hogy a wuhani koronavírus (COVID-19) globális járványként jelent meg, az Egyesült Királyság pszichológiai terroristái csendben megszállták Ausztráliát és Új-Zélandot

Manipulálták kormányaikat, hogy "nudge team"-eket állítsanak fel a közvélemény befolyásolására.

Csak akkor kezdtek rájönni az emberek, hogy "rejtett pszichológiai stratégiákat" használnak az emberek gondolatainak manipulálására, amikor a plandémia már teljes lendületbe jött. Részben azért tartott ilyen sokáig rájönni, mert az alkalmazott taktikák "a tudatossági szintjük alatt voltak".

Ugyanezeket a taktikákat természetesen az Egyesült Királyságban is alkalmazták, ahol az egész kezdődött.

"A brit népet egy kiértékeletlen pszichológiai kísérletnek vetették alá anélkül, hogy ezt elmondták volna neki" - idézik a SAGE, az ország Fauci-fluenza elleni válaszlépését koordináló brit kormányzati szerv egyik rendszeres résztvevőjét.

"Az egész arról szól, hogy megpróbáljuk a viselkedést abba az irányba terelni, amit egy elit eldöntött, ahelyett, hogy eldöntenénk, hogy ez a helyes vagy etikus dolog-e"."

Viselkedésmanipulációs csapatokat hoztak Ausztráliába és Új-Zélandra az Egyesült Királyságból, hogy titokban növeljék a COVID fasizmusnak való megfelelést.
Két éven keresztül és még tovább, a "félelem, szégyen és bűnbakképzés bevetésének" totalitárius taktikái burjánzottak. Köztisztviselőket és kormányzati tudósokat használtak arra, hogy ijesztő képeket és elképzeléseket terjesszenek, hogy az embereket engedelmességre ijesszék.

"A zöld technokraták régóta támaszkodnak a viselkedéstudományra, hogy megkerüljék a demokratikus vitát" - jelentette a Daily Exposé. "A környezetvédelem volt az első olyan terület, ahol viselkedéstudományi beavatkozásokat terveztek és fogadtak el Nagy-Britanniában. Szóval, mi a következő lépés. Vajon "rábírnak" minket a Net Zero megvalósítására?"

Ahelyett, hogy bármit is megkérdőjeleztek volna az egész országjárás során, a vállalatok által ellenőrzött média inkább felerősítette a félelemkeltő üzeneteket, amelyek ezektől a nudge-egységektől származnak. Ez történt Down Underben is, ahol a következő emberek dolgoztak a nudge-egységeken Ausztráliában és Új-Zélandon:

 

 

Dr. Alex Gyani, az APAC kutatási és módszertani igazgatója.
Amy Yung, pénzügyi könyvelő
Bowen J. Fung, kutatási tanácsadó
Caitlin Court, tanácsadó,
Carina Lutke, könyvelő és irodavezető (Sydney)
Dr. Elizabeth Convery, vezető kutatási tanácsadó
Emma Leith, társult tanácsadó
Erin Howard, projektmenedzser
Dr. Erin Lawn, társult tanácsadó
Karen Cronan, műveleti menedzser, Ausztrália és Ázsia-Óceániai térség
Dr. Vera Newman, kutatási tanácsadó
Tash Woods, tanácsadó
Sheridan Hartley, programigazgató
Saul Wodak, társult tanácsadó
Dr. Rory Gallagher, ügyvezető igazgató, Ausztrália és Ázsia-csendes-óceáni térség
Ravi Dutta-Powell, vezető tanácsadó
Laura Moyce, növekedési és stratégiai tisztviselő
Dr. Karen Tindall, vezető tanácsadó.

Ebben a csapatban biztosan sok Karen van.

 

 

Különösen két név érdemel külön említést: Rory Gallagher és Alex Gyani. Gallagher vezette az új-dél-walesi miniszterelnöki és kabinetminisztérium viselkedési ismeretekkel foglalkozó részlegének létrehozását, amely az első olyan ausztrál ügynökség volt, amely a viselkedési "ismeretek" közpolitikában való alkalmazásával foglalkozott.

Munkájának néhány példája közé tartozik a COVID "újratesztelési" program, amely sikeresen meggyőzött 12 százalékkal több embert, hogy vizsgáltassa meg magát, ha úgy érzi, hogy tünetei vannak. A másik a COVID önszigetelés, Gallagher erőfeszítéseinek eredményeként 29 százalékkal kevesebb ember szegte meg az otthonmaradási parancsot.

Gyani hasonlóképpen segített stratégiákat kidolgozni Ausztrália és Új-Zéland kormányának, hogy több embert győzzön meg arról, hogy tartsák be a COVID diktátumokat. 2018-ban az Apolitical 100 jövőbeli kormányzati vezetője közé választotta, és olyan személynek nevezte, akire "figyelni kell, aki még évekig fogja átalakítani a kormányokat messze földön".

Gyani egyik nyilvánvaló specialitása a "kutatás" és az "egészségfejlesztési" stratégiák felhasználása, hogy minél több embert meggyőzzön arról, hogy "beoltassák" magukat a Fauci influenza ellen.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztralia-es-uj-zeland-a-covid-pszichologiai-kiserletek-celpontjai

Az elnyomott látnok

 

Klaus Schwab vezető tanácsadója szerint Putyin állja el a szabadságba vezető utat

Yuval Noah Harari nem hisz sem Istenben, sem a szabad akaratban, sem az emberiségben. Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetőjének főtanácsadója olyan jövőről álmodik, amelyben a mesterséges intelligencia veszi át az emberiség irányítását. Harari szerint Big Data elemzéssel az AI sokkal jobban meg tud ismerni bennünket, mint mi saját magunkat.
Az emberiség már úton van az algoritmusok által uralt világ felé. A jövő embere sokkal idegenebb lesz jelenlegi őseinél, mint mi a neandervölgyi embernél.
A Világgazdasági Fórum elméleti stratégája Vlagyimir Putyinban látja a Nagy Reszet megvalósításának a legnagyobb akadályát. Az ő szemében a Transzhumanizmus a szabadságba vezető út, amit Putyin blokkol a maga teljesen értelmetlen rágódásával az Emberiség eddigi történelmén. Arcátlan módon történelmi leckékkel tartja vissza a progresszív nyugati politikusokat álmaik, a Nagy Reszet megvalósításától.
Eva Herman Official
Telegram: https://t.me/EvaHermanOffiziell
AUF1.TV
https://auf1.tv/krieg-in-der-ukraine-auf1/leitender-berater-von-klaus-schwab-hoch-nervoes-wegen-putin-krieg

Sosem lesz vége?

Dr. Vernon Coleman: Mit tartogat számunkra a Global Elite ezután?

 

Egyenesen a legnagyobb recesszió felé tartunk, amire a legtöbb ember emlékszik.

Dr. Vernon Coleman

Ha 1930 után születtél, akkor most fogod megtapasztalni az első világszínvonalú recessziót.

A különbség a közelgő és az összes korábbi között az, hogy ez most nem véletlenül következik be.

A recesszió, amit most fogtok átélni, nem véletlen; ezt a milliárdos összeesküvők találták ki, tervezték ki és szervezték meg, évekig fog tartani, és ez fogja bevezetni a Nagy Újraindítást és az Új Világrendet.

Amint a recesszió megfelelően beindul, a játéknak vége, a háborút elvesztettük, és az összeesküvők győztek.

(Évek óta "összeesküvés-elméletinek" neveznek, ezért egy kis szórakozást nyújt számomra, hogy összeesküvőknek nevezem őket. Amikor egy rakás milliárdos és válogatott gonosz fattyú összeesküszik, hogy átvegye a világuralmat, akkor eléggé jogosnak tűnik, hogy összeesküvőknek nevezzem őket).

 

 

A recesszió garantált volt, és az váltotta ki, hogy a lobbisták apró csoportjai nyomást gyakoroltak a vállalatfőnökökre, hogy az ESG-értelmetlenségek alapján tervezzék meg az üzleti tevékenységüket.

Az ESG, ha esetleg aludtál volna egy darabig, a "környezetvédelmi, társadalmi és kormányzási" szabályozást jelenti. Ma már a vállalatok kénytelenek ezeket a kérdéseket messze az alkalmazottak foglalkoztatásának, az ügyfelek kielégítésének és a részvényesek profitszerzésének előtérbe helyezni.

Aztán a covid-csalás szépen továbblendítette a dolgokat a milliárdos összeesküvők számára.

Csak 2020-ban a világ munkavállalói 3,7 billió dollárnyi jövedelemtől estek el, amit az önfoglalkoztatók és a kisvállalkozók szenvedtek el a legjobban, az állami alkalmazottak pedig nagyon keveset vagy egyáltalán nem.

Az idősek is különösen nagy kárt szenvedtek minden szempontból a covid csalás - a történelem legnagyobb csalása - miatt. És ne felejtsük el, hogy még mindig vannak olyan emberek, akiket annyira megrémít az általuk "pestisnek" tartott betegség gondolata, hogy két éve nem hagyják el otthonukat.

Aztán manipuláltak egy háborús forgatókönyvet: egy igazi "Wag the Dog" háborút.

 

 

És a recesszió komolyan elkezdődött.

A gazdasági összeomlást gondosan úgy tervezték meg, hogy tönkretegyék a gazdaságot, miközben fenntartják az egyre növekvő állami bürokráciát.

Az ingatlanárak évtizedeken át engedték, hogy erre a pillanatra felszökjenek. Most tömeges csődök következnek - teljesen a terv szerint. Az infláció a nyugati világban kétszámjegyűvé válik. Most mindannyian Argentína és Venezuela vagyunk.

A félkegyelmű, fogyatékos zöldek és az éghajlatváltozással kapcsolatos őrültek, akik messzebbre merészkedtek az áltudományok világába, mint azt valaha is gondoltam volna, azt hiszik, hogy a közelgő recesszió mindannyiunkat meg fog menteni. Azok az idióták, akiknek a hobbija az autópályákra ragasztás, azt hiszik, hogy a fosszilis tüzelőanyagok és műtrágyák használata azt jelenti, hogy hétmilliárd embernek kell majd a Mount Everest tetején összezsúfolódnia a túlélés érdekében. Most üdvözlik a recessziót, mert az kevesebb utazást, kevesebb fűtést és kevesebb meleg ételt jelent majd - különösen a világ szegényei számára.

És így kihasználják a háború adta lehetőséget, hogy a nettó nullához és a globális népirtáshoz vezessenek minket.

Az őrült klímaváltozás-őrültek valószínűleg azt hiszik, hogy gondoskodó emberek, de kegyetlenek és könyörtelenek, és a torz, önző ambícióikon kívül semmi mással nem törődnek. Boldogan hagyják, hogy a cél szentesítse az eszközt, amíg a cél győzelmet és hatalmat jelent, és elviselik, hogy néhány százmillió afrikai éhen haljon.

A megdöbbentő tény az, hogy a baloldali kommentátorok izgatottan támogatták és népszerűsítették a kovászos csalást, és örültek, hogy Afrikában emberek milliói süllyedtek az éhínség sújtotta területre.

A baloldali liberálisok azért izgatottak az afrikai népirtás miatt, mert rászedték őket, hogy támogassák a milliárdos összeesküvőket.

 

 

Az őrült baloldaliak azt hitték, hogy a kovid világa egyenesen egy kommunisták által irányított globális kormány felé viszi őket.

Természetesen tévedtek. Becsapták őket. A világ egyenesen a Rothschildok, a Bilderbergerek, a Világgazdasági Fórum és egy csomó más pszichopata által tervezett Új Világrend felé tartott.

(Az egyetlen ország a világon, amely nem süllyedt káoszba, Tanzánia és Svédország volt. Tanzánia nem vezetett be semmilyen covid-19 korlátozást 2020-ban, és nem volt több haláleset a szokásosnál. Svédország nagyon kevés korlátozást vezetett be, a halálozási rátája alacsonyabb volt, mint bárhol máshol, és elsőként lábalt ki a csalás következményeiből. A mainstream média ügyesen elkerülte ezeknek az egyszerű, de kényelmetlen igazságoknak az említését).

Mielőtt Ukrajna orosz megszállása megtörtént volna, már lehetett látni, hogy a Nagy Visszaállítás kezd kialakulni - a pénz és a hatalom egyre kevesebb kézben összpontosul, az államhatalom egyre nagyobb, a klientelizmus és az állami hatékonyság hiánya, valamint a politikusok és köztisztviselők által elkövetett közpénzlopás drámai módon növekszik.

Most a dolgok másodpercről másodpercre rosszabbodnak. Az árak az egekbe szöknek. Munkahelyek fognak eltűnni. Eljön a régóta várt ingatlanpiaci összeomlás.

És a legnagyobb recesszió felé tartunk, amire 100 év alattiak emlékezhetnek.

A legtöbb embernek fogalma sincs arról, milyen szörnyű lesz a jövő.

Ön is segíthet megállítani, ami történik, ha akarja - egyszerűen azzal, hogy megosztja az igazságot a kovászos csalásról, a klímaváltozással kapcsolatos csalásról és a háborús csalásról mindenkivel, akit ismer. Az összeesküvőket még mindig meg lehet állítani.

De ha azt hiszitek, hogy én egy őrült összeesküvés-elméletes vagyok, akkor egy rohadt dolgot sem fogtok tenni azért, hogy megállítsátok azt, ami jön.

Amikor majd hajléktalan leszel, fázol és éhezel, és koldulsz egy falat kenyérért, visszatekintve azt fogod gondolni: "Kár, hogy nem hallgattam arra a Colemanre. Elkerülhettük volna ezt az egészet.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mit-tartogat-szamunkra-a-global-elite-ezutan

Dr. Pierre Kory: a gyógyszeripar megpróbálta megszüntetni az ivermectint

Dr. Pierre Kory, bemutatja, hogy a Big Pharma ellen harcolunk, amely elérte, hogy ellenőrzést gyakoroljon egészségügyi ügynökségeink felett. Mindent, amit ezek az ügynökségek közzétesznek a pandémia idején, a gyógyszeripar írja meg. A haszonnal forgalmazható gyógyszerek előnyt élveznek, a többieket, így az ivermectint is, kizárják.

Párhuzam az 1918-as spanyol nátha és a covid-19 között: pandémia a háború folytatásáért

Az 1918-as spanyol nátha az USÁ-ban tört ki. A washingtoni katonai bürokrácia és a tábornokok gerjesztették a pandémiát, hogy folytassák és megnyerjék a háborút. Tudták, hogy az Európába küldött katonák betegek és megfertőzik a többieket a hajókon és a lövészárkokban. Nyilvánvaló a párhuzam a mostani történésekkel.

A vakcinák biológiai anyagokat hozhatnak létre és jeleket küldhetnek a szervezetünkben!

Stew Peters újságíró interjúja Karen Kingstonnal, melyben azt mondja, hogy ezeket nem lehet vakcináknak nevezni, ezek a genetikát módosító injekciók, és képesek biológiai anyagokat létrehozni a szervezetben, valamint jeleket küldeni ezen anyagok létrehozására.