2022. május 28., szombat

A rémciki Elit rémciki fóruma

Forrás: Davos Cringefest 2022 by Computing Forever
https://www.bitchute.com/video/3P9A3OXSoDF7/
Legyünk már egy kicsit optimistá

Aranyláz, őslakosok népirtása, Federal Reserve-Fort Knox, volfram

Aranyról beszélni annyi, mint gazdagságról és vagyonról beszélni, de annyi is, mint sötét történelmekbe, haragba, kapzsiságba és halálba merülni. Az "aranyláz" 1848 januárjában kezdődött a kaliforniai Sacramentóban, amely még mexikói terület volt. Ebben az évben Mexikó és az Egyesült Államok aláírta a két állam közötti háború lezárását, és az USA megkapta az addig mexikói területeket, mint Új-Mexikó, Texas, Kalifornia, Arizona, Utah, Nevada.
Mindössze hét év alatt több mint 300 000 ember érkezett Kaliforniába. Az amerikai őslakosok elleni erőszak és gyűlölet népirtással végződött: az őslakosok száma mindössze 25 év alatt 150 000-ről 30 000-re csökkent, éhezés, betegségek és támadások miatt.
A világkereskedelem fejlődésével az iparosodott országok keresték a tranzakciók szabványosításának és a "világpiac" létrehozásának módját. Erre válaszul elfogadták az aranyszabályt. A kongresszus 1913-ban hozta létre a Federal Reserve-t, hogy stabilizálja az arany és a valuta értékét, de 1971-ben az aranystandardot feladták. Egyértelmű, hogy az egyes országok különböző aranytartalékai idővel eltűntek. Lehet, hogy az Illuminátusok, a Bilderbergek és a világot uraló 20 nagy család felvette? Fort Knoxban található az USA aranytartaléka, de ma már senki sem tudja pontosan, hogy létezik-e arany, vagy az valójában aranyozott volfrám.

Gates, Rockefeller, Musk és Klaus Schwab győzedelmeskedik az osztályharcban? Aktivisták és gondolkodók szólalnak meg

 

Május 23-án az Oxfam International közzétette legújabb tanulmányát, amely azt vizsgálja, hogy a COVID-19 világjárvány hogyan hatott a vagyon eloszlására világszerte.

Az eredmények riasztóak voltak, és az igazságérzettel rendelkező emberek számára egyenesen dühítőek:

A milliárdosok vagyona az elmúlt 24 hónapban annyival nőtt, mint általában 23 év alatt!

Idén akár 263 millió ember is a mélyszegénységbe kerülhet.

A világ milliárdosainak együttes vagyona 12,7 billió dollárral (42%-kal) nőtt a világjárvány alatt.

A leggazdagabb 10 ember több vagyonnal rendelkezik, mint az emberiség legszegényebb 40%-a együttvéve.

Elon Musk elveszíthetné vagyona 99%-át, és még mindig a világ leggazdagabb embereinek 0,0001%-a között lenne. 2019 óta 699%-kal nőtt a vagyona.

Az emberiség 99%-ának jövedelme csökkent a világjárvány miatt, 2021-ben 125 teljes munkaidős munkahely szűnt meg.

A milliárdosok teljes vagyona jelenleg a globális bruttó hazai termék 13,9%-át teszi ki, szemben a 2020-as 4,4%-kal.

 

 

A nemrégiben május elseje, a nemzetközi munkásnap néven elhunyt, a munkásosztály és a munkásmozgalom erőfeszítéseire és győzelmeire emlékező, a világ több mint 80 országában megünnepelt esemény kapcsán ezek az elmúlt évek fejleményei aligha adnak okot a kárörömre!

Ráadásul a munkások újabb harcokkal szembesültek, miközben az elitek uralják a nyereségeket. A negyedik ipari forradalom, a mesterséges intelligencia és az új technológiák egész sora úgy tűnik, hogy a technológiai urak előnyhöz jutottak.

Egy 2021. márciusi Global Research News Hour interjúban Catherine Austin Fitts elmagyarázta, hogy a G7 bankok döntése a pénzügyi rendszerek újraszervezéséről a "Going Direct Reset" terv keretében hogyan tette lehetővé, hogy a COVID fedezékként szolgáljon a gazdagok felé irányuló jelentős vagyonlökés számára, és hogy az új technológiák ismét visszaadják nekik a tömeges lakosság feletti ellenőrzést.

Egy nyilatkozatában arról, hogy mivel fog szembenézni a munkaerő, a következőket mondta:

"Ha be tudok ültetni dolgokat a testedbe, ha képes vagyok az elmédet irányítani, ha ki tudom kapcsolni a tranzakciós képességedet, az egy rabszolgatartó rendszer... és egy olyan vezetéssel állsz szemben, amely azt hiszi, hogy szinte mindent meg tudnak csinálni szoftverekkel, mesterséges intelligenciával és robotikával, és nincs szükségük emberekre.".

Ezek a fenyegetések már nem science fiction. Minden komolyan gondolkodó, a dolgozói szolidaritásra törekvő ember számára elengedhetetlen, hogy ne csak szeretettel emlékezzünk kollektív győzelmeink múltbeli dicsőségére, hanem úgy álljunk ki, mintha nem lenne holnap, a vívmányainkat és talán még a létünket is fenyegető egyértelmű és jelen fenyegetés ostora ellen. A Global Research News Hour e heti epizódját a The Internationale himnusza fogja aláfesteni.

Első félóránkban interjút adunk Anthony Hall professzorral, aki szkeptikusan áll a COVID-19 világjárvánnyal kapcsolatos számos állítással szemben. Megosztja velünk értékelését az elveszett szabadságjogokról, amelyekkel a dolgozó embereknek számolniuk kell, és a baloldalt és a szervezett munkásságot is szembeállítja, akik a szabadságkonvojban elfoglalt helyüket tekintve inkább ártanak, mint segítenek azoknak, akiket állítólag védenek.

 

 

Ezt követi egy panelbeszélgetés, amely a jelenleg rendelkezésre álló kijózanító tények ismeretében megvitatja a munkásság előtt álló utat. Richard Wolff professzor, Nora Loreto és Paul Moist mindannyian összehasonlítják a jövő útját, beleértve azt, hogy hol tart és hol kellene tartania a szakszervezetnek, mit mutathatott volna nekünk a szabadságkonvoj szerepe, és milyen tanulságokat vonhatott volna le az indiai általános sztrájk nyomán.

Anthony J. Hall professzor a kanadai Albertában található Lethbridge-i Egyetem (Alberta, Kanada) szabadoktatás és globalizáció tanulmányok professzor emeritusa. A Global Research rendszeres munkatársa, és sokat írt a COVID-19-ről és a "The Great Reset"-ről.

Richard Wolff professzor amerikai marxi közgazdász. A Massachusetts Amherst-i Egyetem közgazdaságtan professzor emeritusa, jelenleg pedig a New York-i New School nemzetközi ügyek doktori programjának vendégprofesszora. Ő a házigazdája, létrehozója és írója a Economic Update with Richard D. Wolff című műsornak. Emellett gyakran tart előadásokat közösségi és egyetemi intézményekben szerte az országban.

Nora Loreto Quebec Cityben élő aktivista, a Canadian Association of Labour Media szerkesztője és keresett facilitátor. Rendszeresen tart előadásokat a médiakapcsolatokról, az írásról, a szerkesztésről, a közösségi médiáról, valamint az online biztonságról és adatvédelemről.

Ő a szerzője a Take Back the Fight, Organizing Feminism in the Digital Age (2020) és legújabb, 2021 novemberében megjelenő könyvének, a Spin Doctors: How Media and Politicians Misdiagnosed the COVID-19 Pandemic.

Paul Moist 40 éve tagja a Kanadai Közalkalmazottak Szakszervezetének, 6 évig a CUPE manitobai helyi szervezetének elnöke, 10 évig pedig országos elnöke volt. A Manitobai Egyetemen történelemből és politikából szerzett alapdiplomát. Az Új Demokrata Pártban is aktívan tevékenykedik.

HALLGASD MEG A MŰSORT

https://www.pokolafoldon.hu/blog/gates-rockefeller-musk-es-klaus-schwab-gyozedelmeskedik-az-osztalyharcban-aktivistak-es-gondolkodok-szolalnak-meg

1000 km-es távolságból semmisíti meg célpontját az orosz Cirkon hiperszonikus rakéta

A Biden bűnözői család hatalmas hasznot húz a majomhimlő elleni vakcinákból

 

Amint az várható volt, a Fehér Ház jelenlegi lakója rengeteg pénzt fog kaszálni a jelenleg fejlesztés alatt álló új majomhimlő "vakcinákból".

A Penn Biden Center, a Pennsylvaniai Egyetem kórházában működő globalista agytröszt, most már tudjuk, hogy pénzáradatot kap, hogy görbületi sebességgel hozza létre a pestis elleni injekciók következő hullámát. És ahogy a neve is mutatja, a Penn Biden Center közvetlenül kapcsolódik a Biden bűnözői családhoz.

Patrick Howley elmondta Owen Shroyer-nek a "War Room" nemrégiben sugárzott élő adásában, hogy a gyógyszeripari komplexum a Biden Bűncsaládnak kenegeti a talajt, hogy nagy hasznot húzzon a most kibontakozó majomhimlő hamis zászlós eseményből.

"A Pennsylvaniai Egyetem, amely Joe Biden agytrösztjének, a Penn Biden Center-nek ad otthont, és amely Joe Biden-nek fizetett az elnökjelöltségért való indulását megelőzően, pénzt kapott a Bavarian Nordic cégtől, hogy klinikai kísérletet végezzen a Bavarian Nordic majomhimlő elleni vakcinával" - áll Howley cikkében, amelyet a National File közölt.

"Joe Biden fogadóegyeteme hasznot húzott abból, hogy segített a Bavarian Nordicnak kifejleszteni az MVA-BN majomhimlő elleni vakcinát".

A Penn Biden Központot egyébként az UPenn általános pénzeszközeiből finanszírozzák. Az ott tesztelt MVA-BN oltást az Egyesült Államokban Jynneos majomhimlő elleni vakcina néven ismerik.

Egy 2014-es dokumentumból továbbá kiderült, hogy az UPenn-t közvetlenül a Bavarian Nordic fizeti, amely 100 millió dolláros amerikai adófizetői támogatást kapott nem mástól, mint a hivatásos kormányzati alkalmazott Tony Fauci-tól.

 

 

Az UPenn és Biden is profitál a COVID injekciókból - és ez a profit még inkább az egekbe szökik, ha a Biden által vezetett FDA teljes körű engedélyt ad az oltásokra.

Biden állítólag 2017-ben csatlakozott az UPennhez, egy évvel azután, hogy elhagyta az alelnökséget. Úgy tűnik, hogy a majomhimlő átverést a sötétség leple alatt találták ki, miközben Donald Trump akkori elnök a Wuhan coronavírust (COVID-19) hipnotizálta, és a Warp Speed hadművelet keretében átveréses "vakcinákat" erőltetett ellene.

Most Biden kapta a stafétabotot a Plandémia 2.0-ért, amely saját csaló oltásokat és valószínűleg sok olyan elnyomó korlátozást tartalmaz majd, mint amilyeneket a COVID esetében is bevezetett.

Most már tudjuk, hogy az UPenn is rengeteg pénzt szerzett a COVID-ból. Az iskolának licencdíjat fizetett a BioNTech, a Pfizer injekciós partnere. Minél több injekciót ad el a Pfizer-BioNTech, annál több pénzt keres az iskola. És ha Biden Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) a várakozásoknak megfelelően teljes körű engedélyt ad az injekciókra, akkor mind az UPenn, mind Biden még több pénzt fog kaszálni.

Ez annak az egyezségnek köszönhető, amelyet az UPenn még 2018-ban kötött, amikor Biden az egyetemnek dolgozott.

A Fájl által megszerzett pénzügyi dokumentumok szerint a Penn Biden Center rendszeres "mérföldkő-kifizetéseket" kap a Pfizer-BioNTech injekciók eladásából, valamint minden egyes új FDA-jóváhagyásból.

Az UPenn szorosan kötődik a kommunista Kínához, ez is fontos megjegyezni, ahogy az egész Biden-bűncsalád is.

 

 

"Azzal, hogy Joe Biden az elnöksége után visszatérhet a Penn Biden Centerbe, Biden olyan helyzetbe hozza magát, hogy személyesen is profitálhat az általa erőltetett oltóanyagokból" - magyarázta Howley. "A Pfizer-BioNTech megpróbál új engedélyt szerezni egy 5-11 éveseknek szánt gyermek emlékeztető oltóanyagra."

"Az UPenn elnöke, Amy Gutmann felügyelete alatt hatalmas pénzösszegek áramlottak az egyetem pénzalapjaiba, nyilvánvalóan azért, hogy a világ minden tájáról importáljanak diákokat, többek között a kommunista Kínából és a 'Kínai Népköztársaságból', olyan adminisztrátori feljegyzésekkel, mint 'BIZTOSÍTSUK, HOGY A TANULÓ KÍNAI.

Nyilvánvaló, hogy a bűnszövetkezet mélyen gyűrűzik, és teljesen behatolt Washingtonba. Ezt tartsátok észben, amint a majomhimlő elleni oltásokat ugyanúgy elkezdik tolni, mint a COVID oltásokat.


https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-biden-bunozoi-csalad-hatalmas-hasznot-huz-a-majomhimlo-elleni-vakcinakbol

Ki mindenki profitál az ukrajnai háborúból?

Híres színészek szenvednek káros hatásoktól és meghalnak az oltások után. XXIX. rész

Olyan ismert és híres színészek, mint Fred Roldán, Jane Birkin, Silvia Delfino, José Luis Losa, Karina Dohme, Hiroyuki Watanabe és mások, a vakcina áldozatai, sokan meghalnak, mások pedig a káros hatásoktól és a következményektől szenvednek, amelyekről ők maguk számolnak be.

A vakcinák okozta halálesetek és hatások sokkal nagyobbak, mint azt az emberek gondolnák

Thomas Renz ügyvéd országszerte képviseli az egészségügy szabadságáért küzdő embereket, orvosokat, betegeket és intézményeket, és elítéli, hogy mind az orvosok, mind az újságírók gyávák, és nem akarják látni a valóságot, hogy a vakcinák okozta halálesetek száma magasabb, mint azt az emberek gondolnák.