Kollektivizmus: "Mindenki kapcsolatban áll mindenkivel. A kormány dönti el, hogyan kapcsolódnak, és mit kell tenniük, hogy hozzájáruljanak a Nagyobb Egészhez."

Nem hiszem, hogy ez felébresztené őket - barna és büdös, de csak véletlen, hogy a szarra hasonlít, nyugodj meg és folytasd.

Bármikor, amikor valaki azt mondja neked.

Nem gyakorolhatod a szabadságodat...

Mert minden lépésed hátrányosan érint valaki mást...

Tudd, hogy egy átveréssel állsz szemben.

"Azzal, hogy New Yorkban maszk nélkül kimész az utcára, ásítasz, kinyújtóztatod a karod, az égre nézel, tönkreteszed egy bombayi ember életét."

Ez minden kis kollektivista nedves álma. "Tényleg mindannyian együtt vagyunk benne. Végre." Kollektivizmus: "Mindenki kapcsolatban áll mindenkivel. A kormány dönti el, hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és mit kell tenniük, hogy hozzájáruljanak a Nagyobb Egészhez."

Eközben minden korrupt politikus meglátja a lehetőséget, hogy hazugságokat mondjon és rendeleteket adjon ki egy nagyobb színpadon. Felmegy a függöny, és főszerepbe süllyesztheti a fogát. Szíve szerint fecseghet a Jóról. Háborút vív, és nem kell kitennie magát egyetlen ellenséges golyónak sem. Ő Mussolini, és van orvosi támogatása.

A politikai baloldaliak is erre a pillanatra vártak. A világ munkásai, egyesüljetek... ez Amerikában sosem vált be. Vesztes volt. De ez; ez a TUDOMÁNYOS DIKTATÚRSÁG; miért nem próbálta ki senki korábban? Ez egy olyan nyilvánvaló lyukas kártya. Mindannyian egyenlőek vagyunk, mindannyian hordozzuk a vírust. Gyönyörű.

 

És a nagypénzű emberek felfalhatják a bajba jutott ingatlanokat és vagyontárgyakat akciós áron. Megvesznek egy háztömböt, megvesznek egy várost, megvesznek egy farmot, megvesznek egy épületsávot a város közepén, megvesznek egy országot.

"Én csak próbálom kivenni a részem a gazdaságból, és segíteni a gazdaságot..."

"Tudod, először azon gondolkodtam, hogy elköltözöm New Yorkból. A féktelen bűnözés, a borzalmas adók. De aztán rájöttem, hogy megvehetném New Yorkot."

A szerzők már száz éve dobnak piacra rossz sci-fi regényeket a kollektív "az emberiség egy emberként való összefogásáról". A bolygót baljós és közvetlen fenyegetés fenyegeti egy idegen erő részéről; minden nemzet népei összefognak, és visszaverik a betolakodót.

A szerzők egy tényezőt kihagynak: ki fogja irányítani az újonnan egyesített bolygót, és hogyan fogja irányítani?

A válasz: olyan emberek, akiket nem szeretnél a gyermekeid tíz mérföldes körzetébe engedni. Hogyan fognak uralkodni? Mechanikusan. "Az emberek egységek, akiket arra kell kiképezni, hogy ugyanazokat a gondolatokat gondolják."

Miért nehéz megérteni ezt az ördögi programot? Mert a legtöbb ember nem önálló gondolkodású. Nincs múltjuk abban, hogy az előírt határokon túl, önállóan gondolkodjanak, nem törődve a konszenzussal.

Ezért úgy gondolják, hogy "egy kis fasizmus" jót tehet nekünk. Ez nem is áll olyan távol a saját elképzeléseiktől és véleményüktől.

Ami pedig a tökkelütött mainstream orvostudósokat illeti, soha nem jut eszükbe, hogy a COVID eset- és halálozási számokat minden lehetséges eszközzel felhúzzák, manipulálják és meghamisítják, hogy eladják azt az elképzelést, hogy egy vírus támadja meg a Földet.

Ha ez valóban egy vírusos világjárvány lenne, akkor nem lenne szükség a számok meghamisítására.

Miért ébrednének fel ezek az orvostudósok? A saját "tudományuk" erőltetett és mesterséges konszenzus. "Mi, akik a legtekintélyesebb folyóiratokban publikálunk, definíció szerint az igazságot osztogatjuk. Mindenki más csak kiugró."

A COVID egy rendszer és egy szindikátus, amely a kollektivizmust tolja, mint a heroint.

 

A legtöbb politikai vezető úgy véli, hogy az embereket maximákból, szlogenekből, mémekből és szalagcímekből álló erős diétával kell etetni. "A tömegek mindig ostobák lesznek. A szlogenek irányítják és ellenőrzik őket. Máskülönben puszta káosz lenne."

Ebből az alapból következik a kollektivizmus. Minden probléma, a csúcson, stratégiai jellegű; hogyan működhet a propaganda a beleegyezés buborékjainak kialakításában?

Amint arra az elmúlt 30 évben figyelmeztettem, az orvosi kartell a leghatalmasabb az összes információs csatorna közül. Úgy tudja alakítani a közvéleményt, mint egyetlen más elitcsoport sem.

A tesztek, diagnózisok és kezelések a kartell nyersanyaga. Ha ezt az agyagot képtelen fenyegetések struktúráivá formáljuk - "világjárvány érte el partjainkat" -, a befolyásoló erő még a legoptimistább propagandisták várakozásait is felülmúlja.

Marx, Lenin, Sztálin, Mao álmában sem gondolt ilyen trükkre.

"Úgy érti, hogy a média és a kormány nyilatkozatai és csak egy szerény mértékű rendőri fellépés segítségével egy egész lakosságot be tudunk félemlíteni, hogy maszkot viseljen és tartózkodjon a nyilvános gyűlésekről? Még azt is elrendelhetjük, hogy egy lövés leadása nélkül vessék alá magukat házi őrizetnek? Megmondhatjuk a munkásoknak és az üzlettulajdonosoknak, hogy zárják be a boltot, és ők önként követik a parancsot? Egy csoda."

Nem elég, hogy a lakosság azt fogja hinni, hogy az igazság és az igazság oldalán állnak.

Egészen addig, amíg az elnyomó kollektív transz a rugalmassága határáig kitágul, elpattan, és a szar elszabadul.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/keszen-all-az-agyad-a-bekapcsolasra