2022. november 4., péntek

Dr. Jane Ruby - Oltott sofőrök, védekezés a „szórás” ellen, hogyan lehet megállítani az oltásokat

Szórás (vaccine shedding): amikor az oltott az oltóanyag tartalmával fertőz, „szórja” azt.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccine_shedding
Forrás:
https://www.bitchute.com/video/xmynQ5ZIhW55/

Megélhetési válság – Tiltakozó megmozdulások Európa-szerte – Gazdasági helyzetkép

 

London, Párizs, Róma, 2022. november 4. péntek (MB)

Európa-szerte tömegesen tiltakoznak a fokozódó megélhetési gondok miatt, különös tekintettel az egekbe szökő árakra és a stagnáló bérekre – jelentette a Magyar Békekör tudósítója pénteken.

A Nápolyban szeptemberben kezdődött rezsiszámla-égetés kiterjedt Olaszország egészére. Az emberek tömegesen égetik el elképesztő összegű villany- és gázszámláikat a félsziget nagyvárosainak terein, november végére pedig általános sztrájkot hirdettek a rezsifizetés megtagadása jegyében.

Nagy-Britanniában szombaton hosszúnak ígérkező munkabeszüntetés kezdődik a közlekedésben. November 5-én, 7-én és 9-én leállnak a regionális vonatok, a londoni metró, és a légi forgalomban is fennakadás lesz a Heathrow repülőtér földi kiszolgáló személyzetének sztrájkja miatt. A szakszervezetek egész novemberben akciókat szerveznek. Emiatt előfordulhat, hogy sok szurkoló nem fog tudni Katarba utazni a labdarúgó világbajnokságra. A dolgozók magasabb bért, biztos megélhetést és megfelelő munkafeltételeket követelnek.

A kilátásba helyezett 5 százalékos béremeléssel való elégedetlenség miatt október 24. óta sztrájkol a brit atomfegyvergyártó és karbantartó vállalat kétezer dolgozója, továbbá a liverpooli dokkmunkások is. Várhatóan folytatódik a királyi posta 115 ezer dolgozójának szeptemberben kezdődött munkabeszüntetés sorozata is, mert nem teljesítették anyagi követelésüket.

A legnagyobb brit ápolónővér szakszervezet több mint 300 ezer tagja szintén béremelést követel, és most arról szavaz, hogy beszüntesse-e a munkát. A kiképző orvosok és a mentők is sztrájkra készülnek.

Az angol központi bank „az évszázad leghosszabb recessziójára” figyelmeztette a frissen kinevezett Rishi Sunak miniszterelnököt, és közölte, hogy a leépülés legalább 2024-ig eltart majd. A The Guardian szerint áramszünetekkel kell számolni a télen, és az is megtörténhet, hogy megostromolják az élelmiszerbankokat. Az egészségügyben 7 millióan várnak ellátásra – írta a lap.

Az üzleti feltételek (üzleti teljesítmény, új rendelések, foglalkoztatás, költségek, eladási árak, export, beszerzésim aktivitás) felmérésén alapuló PMI (Purchasing Managers Index) mutató szerint Nagy-Britanniában októberben a vártnál is rosszabbul alakult az üzleti élet. Az optimizmus két és félévi mélypontra süllyedt a gyenge kereslet, a recessziós félelmek, az inflációs nyomás és a növekvő bizonytalanság miatt. Folyamatosan csökkent a foglalkoztatás is.

Franciaország 56 nukleáris reaktora közül húszban szünetelt a munka, elhalasztották a karbantartást, forgósztrájkba fogtak. A Total dolgozóinak csak egy része állt munkába csütörtökön, több finomítóban viszont úgy döntöttek, hogy folytatják a sztrájkot. Fennakadás tapasztalható a regionális vasúti közlekedésben, az oktatásban és a közszolgálati szférában. Párizsban hétről-hétre ezrek vonulnak az utcára tiltakozásul az egyre mostohább megélhetési feltételek miatt.

Az európai gazdasági helyzetről készített elemzésében a Reuters többek között így írt: “Ha az energiaárak olyan magasak maradnak, hogy az európai ipar egy része szerkezetileg versenyképtelenné válik, a gyárak leállnak, és az Egyesült Államokba költöznek, ahol bőséges és olcsó a palaenergia” – mondta Daniel Kral, az Oxford Economics vezető közgazdásza.

„Sok cég már abba is hagyja a termelést. Ez oda vezethet, hogy Európában nagyon gyorsan leépül az ipari termelés” – mondta Patrick Lammers, a közüzemi igazgatótanács tagja.

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az ipari tevékenység csökkenését” – mondta az Európai Bizottság szóvivője, de amikor hidegebbre fordul az idő, és a háztartások beindítják a fűtést, akkor az ipari szektor lesz az első, amelyiknek hiány esetén korlátoznia kell tevékenységét – írta a Reuters  a közgazdászok figyelmeztetése alapján.

Az Európai Unió elsődleges alumíniumtermelése 1 millió tonnával a felére csökkent egy év leforgása alatt. A Reuters által összeállított kereskedelmi adatok szerint az EU mind a kilenc cinkkohója leállította a termelést, és Kínából, Kazahsztánból, Törökországból és Oroszországból származó importtal váltotta fel. Egy alumíniumkohó újranyitása akár 400 millió euróba (394 millió dollárba) is kerülhet, és Európa bizonytalan gazdasági kilátásai miatt valószínűtlen – mondta Chris Heron, az Eurometaux ipari szövetség munkatársa.

Múlt héten a világ legnagyobb vegyipari csoportja, a BASF kétségbe vonta, hogy üzleti értelme volna új európai üzemek létesítésének. A műtrágyagyártó norvég Yara kétharmaddal csökkentette ammóniatermelését. Az ipari erózió már most zajlik. A Cefic, az Európai Vegyipari Tanács szerint Európa idén először vegyi anyag nettó importőrré vált.

Az eurózóna feldolgozóipari tevékenysége ebben a hónapban elérte a leggyengébb szintet 2020 májusa óta. A Nemzetközi Energiaügynökség becslése szerint az európai ipari gázigény 25%-kal csökkent a harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest. A visszaesés hátterében a széles körű termelés-leállítás húzódik meg, hiszen a hatékonyságnövelés önmagában nem eredményez ekkora megtakarítást.

Nemcsak a magas energiaárak veszélyeztetik a nyugati erőfeszítések eredményességét, hanem az elektromos járművekben és a megújuló infrastruktúrában használt kulcsfontosságú ásványi anyagokhoz való hozzájutás is – írta a Reuters.+++

 

Lásd még: https://www.facebook.com/bekekor/posts/pfbid0CdCR7mxanhTeNQNCJDwoNEGZvvP8HJjCtdp5k5tJQNSdKN6A1jV8Tbr5tEmpq86Jl

Ki a főnök az USA-ban? Antikrisztuskövető Pokolfajzat Bill Gates kétszer is elutasítja a Covid vakcina veszélyeinek kivizsgálását

Dr. Malone úgy véli, hogy Tömeggyilkos Népirtó Bill Gates egy nagy monopolista, és képes a kormányokat, a nemzetközi szervezeteket és a sajtót ellenőrzés alatt tartani. A következő célpont az éghajlatváltozás.

Hírességek a Fenevad bélyege ellen. LXVI. rész

Az élet minden területéről érkező hírességek, köztük Woody Harrelson, Carole Samaha, Chiara Nasti, Royce da 5'9", Tom La Ruffa és mások is felszólalnak a gyilkos vakcinák ellen. Figyelmeztetnek a gyilkos génmanipulációs kígyóméregvakcinák ártalmaira, és azt javasolják, hogy senki ne vegye fel többé az oltást.

Gyermekhalálozás: 755%-os növekedés a Covid vakcina (Fenevad Bélyege) engedélyezése óta

Dr. Lawrence Palevsky, Dr. Ryan Cole és mások is, figyelmeztetnek arra a károsodásra, amit az új vakcinák a gyermekek immunrendszerében okoznak, valamint a kialakulóban lévő és az elkövetkező években kifejlődő kóros állapotokra. Dr. Russell Blaylock a 'Children's Health Defense TV'-ben, Dr. Marty Makary pedig Tucker Carlons 'Fox News' műsorában beszél erről.

Ifj. Robert F. Kennedy: A beoltottak 500%-kal nagyobb eséllyel halnak meg szívmegállásban

Robert Kennedy azt rója fel, hogy amint a klinikai vizsgálatok megkezdődtek, megjelentek a mellékhatások is, ezért a vizsgálatokat két hónap után le is állították, vagyis ha az FDA megfelelően működött volna, már akkor kirúgta volna a Pfizert, amely egyébként is hamis tájékoztatást adott a génmanipulációs méregvakcina hatékonyságáról és - a Covidtól eltérő okok miatti - halálozásokról is.

A klímaszabályozás tömeges éhínséget és a civilizáció összeomlását fogja okozni

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams interjút készít Dane Wigingtonnal, egy éghajlatvizsgáló szakértővel, aki tömeges éhínséget jósol, mivel a légkörből származó, nedvességet szárító részecskékkel próbálják kiirtani a termést. A klímaszabályozás az ember természetet érintő tevékenységei közül a legpusztítóbb.

Dr. Naomi Wolf: az elit tudta, hogy a vakcinák nem működnek

A halálos Covid génmanipulációs kígyóméreg-vakcinát eltitkoló elit bűnrészes egy hatalmas bűncselekményben. AKI MEGBOCSÁT NEKIK, AZIS BŰNCSELEKMÉNYT KÖVET EL! Bebizonyosodott, hogy a megbízások kezdetétől fogva tudtak róla. Úgy van, ahogy a náci Németországban történt.