2022. április 20., szerda

A tanulmány szerint a legtöbb embernek már mikroműanyagok vannak a tüdejében - eldobható maszkokban -

 

Nem csak kényelmetlenek, nehezítik a légzést és lényegében értelmetlenek, de a világjárvány idején viselt sebészeti maszkok sokkal egészségtelenebb hatással lehetnek, mint azt mindannyian gondoltuk.

A Science of the Total Environment című folyóiratban megjelent új tanulmány szerint a legtöbb ember tüdejében a sebészeti maszkokban általánosan használt mikroműanyagokat fedeztek fel.

Az Egyesült Királyságban dolgozó kutatók a vizsgálatban résztvevőkből nyert tüdőszövetet vizsgálták meg, és a tüdő minden régiójában találtak mikroműanyagokat, beleértve a mélyebb részeket is. A tanulmány szerint ez az első alkalom, hogy μFTIR-spektroszkópia segítségével mikroműanyagokat találtak emberi tüdőszövetmintákban.

Az MP-k (mikroműanyagok) mintán belüli, az üres mintákét jelentősen meghaladó mennyisége alátámasztja az emberi belégzést, mint a környezeti expozíció egyik útvonalát. Az összes tüdőrégiós mintában azonosítottak 4 μm-es, de meglepő módon >2 mm-es MP-ket is, amelyek többsége szálas és töredezett volt.

Bár a kutatók nem erősítették meg a mikroműanyag-szennyezés forrását, a tüdőben talált műanyagszálakat általában sebészeti maszkokban használják.

A kutatók a 13 tüdőszövetmintából 11-ben 39 mikroműanyagot azonosítottak, mintánként átlagosan 3 mikroműanyagot.

 

 

A mintákban 12 féle mikroműanyagot találtak.

A legjelentősebb mennyiségben jelenlévő 4 mikroműanyag a következő volt:

polipropilén (PP): szőnyegekben, ruházatban, gépjárművek műanyagaiban és sebészeti maszkokban található.

polietilén-tereftalát (PET): jelen van a ruházatban, ital- és élelmiszer-tartályokban.

gyanta: a védőbevonatok és festékek alkotórésze.

polietilén (PE): élelmiszercsomagolások, tejtartályok, játékok és mosószeres flakonok alkotórésze.

2020-ban a környezetbe dobott eldobható arcmaszkok mennyisége megdöbbentő 9000 százalékkal nőtt. Emberek milliárdjai két éven keresztül naponta két éven át polipropilén maszkot szíjaztak az arcukra, és 8 órán keresztül vagy még tovább szívták a levegőt a műanyag szálakon keresztül. Meglepő lett volna, ha nem fedezték volna fel a műanyagot a tüdőben.

A mikroműanyagok megerősítése a tüdőben egy 2020-ban végzett tanulmányt is alátámaszt, amely a maszkok viselése által okozott mikroműanyag belégzési kockázatot jósolta.

 

 

Az említett tanulmány kutatói szerint a gömb- és rostszerű mikroműanyagok belégzési kockázata magas volt maszk viselése közben. Sajnos az említett tanulmány kutatói a belégzési kockázat ellenére továbbra is a műanyag maszkok használatát javasolták.

Dr. Osita Onugha, mellkassebész és a kaliforniai Santa Monicában található Providence Saint John's Health Center Saint John's Cancer Institute mellkassebészetének adjunktusa a Medical News Todaynek elmondta, hogy a tüdőben lévő mikroműanyagok következményei az ilyen típusú szennyeződésről szerzett jelenlegi ismereteink ismeretében nem ismertek, de nem lehetnek jók.

"Az igazi kérdés az, hogy mit tesz valami a szervezetben [...]? A szervezet nem szereti azokat a dolgokat, amelyek gyulladást okoznak[...] és azokat, amelyek idegenek [mint a műanyagok]. Tehát, ha ez krónikus gyulladáshoz vezet, akkor ott olyan dolgok alakulhatnak ki, amelyek évekkel később" - mondta Onugha.

Ahogy az MNT beszámol róla, Dr. Onugha szerint egy utóvizsgálatnak azzal kellene foglalkoznia, hogy a tüdőben lévő mikroműanyagok vezethetnek-e gyulladásos tüdőbetegséghez vagy rákhoz. Hozzátette, hogy ezt jelentős populáción kellene elvégezni, hogy "ok-okozati összefüggést" lehessen megállapítani.

Ha a kutatók végül meghatározzák a szennyeződés forrását, nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, hogy a végtelen mennyiségű mikroműanyagot a tüdő bejáratához szíjazva megnő az esélye annak, hogy belélegezzük őket.

Azok az államok, amelyek továbbra is maszkok viselésére kényszerítik a gyerekeket, mint például New York, jól tennék, ha felismernék, milyen potenciálisan katasztrofális egészségügyi hatásokkal járnak a gyanútlan, ártatlan életek számára.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-tanulmany-szerint-a-legtobb-embernek-mar-mikromuanyagok-vannak-a-tudejeben-eldobhato-maszkokban

Villámhírek

Biotechnológiai vállalat az emberek elméjének neuromodulációval történő irányítására törekszik

 

A Dr. Hotze-jelentés: Biotechnológiai vállalat az emberek elméjének neuromodulációval történő irányítására törekszik - Brighteon.TV

Egy európai orvosi és biotechnológiai vállalat olyan orvosi eszközök kifejlesztésével próbálja irányítani az emberek agyát, amelyek egy neuromodulációnak nevezett orvosi eljárást alkalmaznak.

Ez Dr. Steve Hotze és Mike Adams, az Egészségügyi Ranger szerint, akik a neuromodulációról és a nanotechnológiáról beszéltek a Brighteon.TV "The Dr. Hotze Report" című műsorának április 18-i epizódjában.

A neuromoduláció a testben lévő idegi aktivitás megváltoztatását jelenti bizonyos ingerek célzott bejuttatásával az idegekbe. Ez történhet elektromos ingerléssel vagy kémiai anyagok alkalmazásával.

A neuromoduláció területén végzett fejlesztéseivel az egyik figyelemre méltó cég a spanyolországi székhelyű INBRAIN Neuroelectronics, amely a Graphene Flagship, az Európai Unió tudományos kutatási kezdeményezésének, a grafén alkalmazásaival kapcsolatos kísérleteket végző Graphene Flagship spin-offja.

Adams szerint az INBRAIN elsősorban neuromodulációs eszközök fejlesztésére összpontosít, amelyek orvosi alkalmazására szolgálnak.

A technológiát az agyi impulzusok megfigyelésére lehetne használni, hogy az olyan neurológiai rendellenességek jeleit keressék, mint az epilepszia, az Alzheimer-kór és a demencia. Elméletileg a neuromodulációval impulzusokat lehetne küldeni az agyba, "hogy megpróbáljuk felülírni az epilepsziát vagy felülírni az Alzheimer-kórt, és így tovább" - mondta Adams.

Az INBRAIN több millió dolláros kockázati tőkefinanszírozást kapott a kutatásaik és a neuromoduláció gyakorlati alkalmazásai iránt érdeklődő befektetőktől.

"Ez nem sci-fi, hanem abszolút valóság" - mondta Adams. "De meg kell érteni, hogy mindkettő az agyadat olvassa, majd irányítja az agyadat. Nos, lehet, hogy orvosi alkalmazással kezdik, de gondoljunk bele, hogy ezek a technológiák hová jutnak el innen"."

"Gyakran visszaélhetnek ezzel a technológiával, hogy irányítsák az embereket, vagy akár meg is büntethetik őket, ha rossz gondolatokat gondolnak, azáltal, hogy büntetőimpulzusokat indítanak el az agyukban, ha nem a hivatalos narratívával tartanak ki" - folytatta Adams.

 

 

A neuromoduláció grafént használ az agysejtekkel való kölcsönhatásra

Hotze és Adams megjegyezte, hogy az anyag, amelyet az INBRAIN arra tervez használni, hogy orvosi eszközei kölcsönhatásba lépjenek és kapcsolódjanak az agyhoz, a grafén-oxid, egy olyan mérgező anyag, amelyet a Wuhan koronavírus (COVID-19) vakcinákban találtak, és amelyről ismert, hogy a beoltott személyek által emberről emberre terjed, és gyengítő egészségügyi állapotokat okoz. (Kapcsolódó cikkek: A kutató riadót fújt, miután PARASITÁKAT, nanobotokat és grafént talált a COVID-19 vakcinákban).

Maga az INBRAIN is elismerte, hogy grafénalapú neurális implantátumok létrehozását tervezi, állítólag azért, hogy az embereknek "személyre szabott terápiás lehetőségeket biztosítson az agyi rendellenességek kezelésére".

A vállalat azt állítja, hogy grafén implantátumait úgy tervezték, hogy pontosan értelmezzék az agy által küldött jeleket, majd az implantátum viselőjének az adott neurológiai állapotához igazított terápiás választ ad.

Hotze arra figyelmeztetett, hogy ezeket a grafén implantátumokat végül arra használhatják, hogy "azonosítani lehessen, ki vagy, hol vagy és mik a gondolataid".

Figyelmeztetett továbbá arra, hogy a nagy technológiai cégek lényegében ezt a technológiát használhatják fel transzhumanista programjuk előmozdítására. Hotze megjegyezte, hogy maga Ray Kurzweil, a Google műszaki igazgatója is úgy véli, hogy az ilyen technológiát arra lehetne használni, hogy 2040-re gyakorlatilag minden emberi gondolkodás nem biológiai jellegűvé váljon.

"Ez azt jelenti, hogy mesterséges intelligenciává válunk, külső erők fognak irányítani minket" - mondta Hotze. "Ez valóban hátborzongató."


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/biotechnologiai-vallalat-az-emberek-elmejenek-neuromodulacioval-torteno-iranyitasara-torekszik

„A legtöbb embernek fogalma sincs, mi következik” – figyelmeztet Robert Kiyosaki

 

Tragikus, ami történik - ismerd meg a valóságot!

Robert Kiyosaki az ingatlanoktól kezdve az amerikai dolláron át a részvényekig minden összeomlásának közeledtére figyelmeztet. A mai helyzetet 2007-08-hoz hasonlítja, és rámutat, hogy a kamatemelések 50%-ban össze fogják törni az emberek 401(k)-jét.

Kivonatok
Amikor Biden kivett minket a csővezetékből, az olajárak felmentek. Az olaj műtrágyát termel, és amikor a műtrágya már nem olcsó, az emberek nem tudnak élelmiszert termelni.

Egy tőzsdei összeomlás a baby boomereket is le fogja dönteni, szóval komolyan benne vagyunk,
komoly bajban vagyunk.

Amerikai tengerészgyalogos vagyok, aki kétszer harcolt Vietnamban pilótaként. Láttam, mi történik a kommunizmus alatt, láthatják Ukrajnában. A kommunisták mindig civileket ölnek, és ez az, amit az emberek nem vesznek észre.

Oroszország és Kína most összefog az USA ellen. Ez most tényleg egy veszélyes világ.

Az amerikaiak 40%-ának nincs 1000 dollárja, így amikor az infláció felgyorsul, az USA lakosságának 50%-át ki fogjuk törölni, és akkor kezdődik a forradalom.

 

 

Videók angol nyelven

Egy globális rendszerváltás kellős közepén vagyunk, nem egy népegészségügyi válság, nem egy környezeti válság, hanem egy globális rendszerváltás.
https://www.thecentersquare.com/montana/16-ags-urge-biden-to-reinstate-keystone-xl-pipeline/article_581c4f9c-bfe2-11ec-85a6-376b16b23182.html?msclkid=40c3229cc0ad11ecaa44636b1fc8a893

A világtörténelem legnagyobb változásai jönnek!!!

Március 29. 2022
A lényeg az, hogy a mennyiségi szigorítás a mennyiségi lazítás ellentéte. A mennyiségi szigorítás pénzrombolást okoz, és ez általában a részvényárfolyamok esését eredményezi. A következő néhány hónapban a mennyiségi szigorítás nagy adagja fog életbe lépni.

Az 1929-es összeomlás semmi ahhoz képest, ami most jön.

 

 

Robert Kiyosaki a befektetőket egy közelgő piaci összeomlásra, inflációra és az amerikai dollárra nézve súlyos gazdasági következményekre figyelmezteti az elmúlt két év őrült pénznyomtatásának eredményeként.

Robert Kiyosaki azért nem törődik Janet Yellennel vagy Jerome Powell-lel, mert mindketten marxisták.

Egy közvetlen idézet Vlagyimir Lenintől: "A központi bank létrehozása a kommunizmus 90%-a" és "A kapitalista rendszer elpusztításának legjobb módja a valuta lebutítása". Ez 1971-ben történt meg, amikor Nixon kivette a dollárt az aranystandardból.

A következő lesz a legnagyobb mind közül.

Többféleképpen is megsemmisíteni?

 

 

A figyelemelterelés a látás ellensége

A figyelemelterelés a globalista uralkodók egyik fő stratégiája. Miközben a legtöbb ember figyelmét indokolatlan szovjet korlátozásokkal terelik el, a globális gazdasági és pénzügyi rendszer ellenőrzött lerombolása jó úton halad, és nemzetközi szinten zsarnoki törvényeket vezetnek be az emberek teljes nyilvánosságra hozatala és tájékozott beleegyezése nélkül.

Kérjük, osszátok meg, hogy tájékoztassatok másokat. TY!

NYILATKOZAT

A fent bemutatott információk nem szolgálnak pénzügyi, jogi vagy törvényes tanácsadásra. A kifejtett nézetek kizárólag oktatási célokat szolgálnak.

Előítéletek nélkül és jogorvoslat nélkül
Doreen A Agostino

https://ourgreaterdestiny.org/

A világ mestereinek stratégiái és technikái a közvélemény és a társadalom manipulálására...

 

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

2.) A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezek karöltve azon kell munkálkodjanak, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentsék a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”) évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.

5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

 

 

6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.

9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.

10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani. Megfoghatatlan, érzelmi töltetű, nagy és közös célokat kell kitűzni, amelyek alkalmasak arra, hogy lelkesítsék a tömegeket. Ha nyilvánosságra kerülnek, ezeket a törekvéseinket határozottan (ha kell: erőszakosan) tagadni és cáfolni kell.


https://www.pokolafoldon.hu/blog/manipulacios-strategiak

Az ausztrál parlament egyik szenátora a vakcinabűnözők ellen

Malcolm Roberts szenátor, jelentést készített az ausztrál parlamentnek a bizonyítékokról, amelyeket eltitkoltak vagy figyelmen kívül hagytak a tömeges oltások engedélyezése érdekében. Mindezt azért az egymillió dollárért tették, amelyet mindegyik nagy párt megkapott. "De nem fogjuk hagyni, hogy megússzák - elkapjuk őket!"

A grafén átterjed a beoltottakról az oltatlanokra; elpusztítja a vörösvérsejteket és vérrögöket okoz

 

Dr. Philippe van Welbergen legújabb, "beoltott" és nem beoltott emberektől vett vérmintákról készült diáin bebizonyította, hogy az embereknek beadott grafén nagyobb rostokká és struktúrákká szerveződik és növekszik, mágneses tulajdonságokat vagy elektromos töltést kap, és a rostok csíkozással rendelkező, összetettebb struktúrák jeleit mutatják.

Azt is kimutatta, hogy a grafén "szilánkjai" az "oltott" emberekből átkerülnek az oltásmentes vagy oltatlan emberekbe, elpusztítva vörösvérsejtjeiket, és vérrögöket okozva az oltatlan emberekben.

Dr. Philippe van Welbergen ("Dr. Philippe"), a Biomedical Clinics orvosi igazgatója az elsők között volt, aki a Covid-injekciók által az emberek vérében okozott károkra figyelmeztette a nyilvánosságot, amikor tavaly mikroszkóp alatti vérmintákról készült képeket tett közzé.

2021. július elején Dr. Philippe, interjút adott egy dél-afrikai közösségi csatornának, a Loving Life TV-nek. Elmondta, hogy amikor a betegei krónikus fáradtságra, szédülésre, memóriazavarokra, sőt néha bénulásra és későn jelentkező erős menstruációra panaszkodtak (a 60-as éveikben járó nőknél), vérmintát vett. A vérükben szokatlan csőszerű struktúrák, néhány részecske, amelyek világítottak, és sok sérült sejt volt. Kevés egészséges sejt volt látható. Három hónappal korábban még soha nem látott ilyen képződményeket a vérben. Ma már tudjuk, hogy ezek a csőszerű struktúrák grafén.

Azóta Dr. Philippe rendszeres vendége a Loving Life TV-nek: a kísérleti Covid-injekció bevezetéséről fújja a sípot; friss híreket ad a kísérleti Covid-injekciók által a vérben idővel egyre nagyobb mértékben okozott károkról; és friss híreket ad a Covid helyzetéről az Egyesült Királyságban és Dél-Afrikában.

2022. február 12-én Dr. Philippe ismét visszatért a Loving Life TV-hez, hogy közzétegye a legújabb vérmintákról készült diaképeinek képeit. Az élő közvetítés hosszú volt, ezért a Loving Life TV két részre osztotta.

Az első rész a közönség kérdéseire adott válaszokat tartalmazó beszélgetés.

A második részben Dr. Philippe bemutatja a legújabb vérmintáiról készült képeket, és elmagyarázza, hogy mit mutatnak a képek. Közel 100 vérlemezt tárgyal, amelyek "beoltott" és oltásmentes betegektől származnak. Diái azt mutatják, hogy az oltásmentes betegek "a vakcinatoxinokkal fertőződtek meg az oltásból származó toxinok által".

Az alábbiakban a második részből egy rövid klip látható a The Timeline Post csatornájának jóvoltából a Telegramon.

Dr. Philippe (második rész), A vérminták, 2022. február 12.
Az alábbiakban egy képet láthatunk tipikus egészséges vörösvértestekről mikroszkóppal nézve, ahogy a vérnek kinéznie kellene. Nincs benne alvadás vagy idegen tárgyak.

 

 

A következő kép egy olyan személyt ábrázol, akinek beadták a Covid kísérleti gyógyszert. A vér megalvadt, az elferdült vörösvértestek összecsomósodtak. A képen bekerített sejt egy egészséges vörösvértest, a képen látható kevés vörösvértest egyike, amely a grafénszálak mellett ül. Látható a grafénszálak mérete a vörösvértest méretéhez képest. Az ilyen méretű szálak elzárják a kapillárisokat. Azt is láthatjuk, hogy a grafénszálak üregesek, és vörösvértesteket tartalmaznak.

Néhány héttel az alábbi videó elkészülte előtt Dr. Philippe mágneses vagy elektromos polaritást kezdett észrevenni a grafénszálak különböző oldalain. Az alábbi képen, a szál jobb oldalán a sejtek összecsomósodtak, a bal oldalon pedig olyan, mintha rés vagy nagyjából visszafelé "C" alakú távolság lenne. Dr. Philippe szerint ez a "viselkedés" korábban nem volt megfigyelhető, de most hirtelen szinte minden mintában megfigyelhető. Ez azt jelzi, hogy "ezek a dolgok megváltoztak, megváltozott a reakciójuk a környező vérsejtekkel... és nem tudom, mi váltotta ki" - mondta.

 

 

Az alábbi képen egy oltásmentes vagy oltatlan hároméves gyermek vérmintája látható. A képen graféndarabok vagy "szilánkok" láthatók, amelyek "a leválás eredménye", más szóval a grafén a "beoltott" szülőkről átkerült a be nem oltott gyermekükre.

Az alábbiakban egy nyolcéves, nem oltott gyermek vérmintájának képe látható, akinek a vérét a körülötte lévő, Covid-injekciót kapott személyek grafénjének átvitele szennyezte be és tette tönkre. A gyermek jobb karja és jobb felső lába lényegében megbénult, a gyermek képtelen felemelni a jobb karját, és a combja sem működik megfelelően.

Dr. Philippe előadása valóban szemnyitogató és borzalmas - kötelező megnézni, különösen azoknak, akik azt állítják, hogy a Covid injekciók "biztonságosak", és ragaszkodnak ahhoz, hogy az emberek beadják az injekciókat. A Covid injekciók a népirtás fegyverei, és hihetetlen, hogy azok az emberek, akik ezeket tervezték, még mindig szabadon járkálhatnak.

Az előadást megnézheti az alábbiakban vagy a Loving Life TV-n. ITT.

Loving Life TV: Dr Philippe (Part Two), The Blood Slides, 12 February 2022 (90 mins) Graphene is being transmitted from the Vaccinated to the Not-Vaccinated; destroying Red Blood Cells & causing Blood Clots

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-grafen-atterjed-a-beoltottakrol-az-oltatlanokra-elpusztitja-a-vorosversejteket-es-verrogoket-okoz

Dr. Jeffrey Barke: Veszélyes törvényjavaslatokat akarnak elfogadtatni Kaliforniában

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Jeffrey Barke és Del Bigtree egy olyan, erőteljes és totalitárius programról számolnak be, amely tovább ösztönzi a világ szinte minden kormányát arra, hogy teljes ellenőrzést gyakoroljon az egészségügy felett, és kikényszerítse a vakcinázást. Kalifornia a kísérleti terep, de ezt az egész Egyesült Államokra rá akarják kényszeríteni.

A kiskorúak szülői beleegyezés nélküli beoltását engedélyező törvényt a bíróság megsemmisítette

Del Bigtree bejelenti, hogy az „Informed Consent Action Network” szervezet megnyerte a Washington D.C.-ben jóváhagyott, a kiskorúak oltáshoz való hozzájárulásáról szóló törvény ellen indított pert, mely lehetővé tette a 11 év alatti gyermekek beoltását szülői jóváhagyás nélkül. Ennek most vége.

Új fajokat hoznak létre, amelyek összeolvadhatnak a mesterséges intelligenciával... Ez szellemi hadviselés

Karen Kingston, gyógyszerelemző és egykori Pfizer-alkalmazott a szabadalmakat és a jelenlegi eredményeket vizsgálva elmagyarázza, hogyan jönnek létre új fajok, amelyek önmagukban is összeállnak, a biotechnológia és a mesterséges intelligencia fúziója. A jó és a rossz harcával, egy spirituális háborúval állunk szemben

Dr. Robert Malone az Emberek Konvojában: Le kell rántani a leplet a Tömeggyilkos Világgazdasági Fórumról, nem túl okosak, legyőzhetjük őket!

Elveszítettük a sajtószabadságot, a WHO globális politikája dönti el, hogy miről kell tudósítani

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A brit Sky News egykori vezetője a Del Bigtree-nek adott interjúban elmondja, hogy a sajtószabadság elveszett, és ha bárki megkérdőjelezi a hivatalos kormányzati irányvonalat, azt dezinformációként kezelik.
Most a nagy technológiai cégek és a WHO az igazság garanciájaként állították be magukat.

A vakcinák biológiai fegyverré változtatják az embert. Ez bioterrorizmus

Dr. David Martin kifejti, hogy az emberi genomot hogyan vetették alá bioterrorizmusnak az erőszakos génszerkesztés és a tüskefehérjék révén, és így biológiai fegyverré változtatták.

Az ellenállás működik! A totalitárius egészségügyi törvényjavaslatokat már visszavonták

Del Bigtree újságíró interjúja Amy Bohnnal a Kalifornia államban elfogadásra váró törvényekről, amelyek a totális totalitarizmushoz vezetnek, és a szabadságharcosok feljelentésének köszönhetően megakadályozzák, hogy továbblépjenek.

Hírességek káros mellékhatásokban szenvednek és meghalnak az oltások után. XX. rész

Olyan hírességek, mint Triple H, Ash Barty, Daouda Peeters, Laurent Weil, Jaakko Kuusisto és mások a mérgező vakcinák káros hatásaitól szenvednek, és felszólalnak. Ha ez történik a hírességekkel, akkor sokkal több olyan névtelen ember érintett, akik nem jelennek meg a médiában.

A sürgősségi használatra vonatkozó utasítások nem jogszerűek. A kormányokat be kell perelni

Leslie Manookian, a ’Health Freedom Defense Fund’ elnöke a Stew Petersnek adott interjúban azt mondja, hogy nincsenek jogszerű utasítások a sürgősségi használatra engedélyezett termékekre, és arra buzdítja az embereket, hogy védjék meg magukat, pereljenek, mert vannak oligarchabarát bírók, akik minden zsarnoki egészségügyi intézkedést támogatni akarnak, de vannak jó bírók is.

Az oltáspárti orvos meggondolta magát, és nem javasolja a negyedik adagot

Dr. Tzanakis korábbi nyilatkozataiban a védőoltásokat támogatta, most egy tévéműsorban azt mondja, hogy a negyedik oltás veszélyes lehet és káros következményekkel járhat.

Mel Gibson elítéli az elit korrupcióját és pedofíliáját

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mel Gibson elítéli, hogy Hollywood tele van ártatlan gyermekek vérével és intézményesített a pedofília, az elit az emberek fájdalmából és szenvedéséből él, és kannibalizmust folytat. Ez egy okkult gyakorlat a társadalmi programozás és az agykontroll érdekében.

Idén 769 sportoló esett össze verseny közben. Mi folyik itt?

 

A One America News Network jelentése szerint 2021 márciusától 2022 márciusáig több mint 769 sportoló esett össze verseny közben. A szívmegállást elszenvedő sportolók átlagéletkora mindössze 23 év.

A történet egy pillantásra:

Több mint 769 sportoló esett össze a pályán mérkőzés közben 2021 márciusától 2022 márciusáig.

A megdöbbentő statisztikát a One America News Network (OAN) hozta nyilvánosságra, amely azt is megállapította, hogy a szívmegállást elszenvedő sportolók átlagéletkora mindössze 23 év.

A Good Sciencing, egy nyomozókból, hírszerkesztőkből, újságírókból és "igazságkeresőkből" álló csapat frissített jelentése 890 szívmegállást és egyéb súlyos problémát részletezett a sportolók körében, köztük 579 halálesetet, amelyek a COVID-19 injekciókat követően következtek be.

Mivel az ilyen eseteket lehetetlen figyelmen kívül hagyni, még az ausztrál mainstream média sportcsatornája is találgatta, hogy az egészségügyi problémák a COVID-19 injekciókhoz köthetők, és az egyik műsorvezető elismerte, hogy több játékos is szenvedett szívproblémáktól és Bell-bénulástól a COVID-19 emlékeztető injekciókat követően.

2021 márciusa és 2022 márciusa között több mint 769 sportoló esett össze a pályán mérkőzés közben. A megdöbbentő statisztikát a One America News Network (OAN) hozta nyilvánosságra, amely azt is megállapította, hogy a szívmegállást elszenvedő sportolók átlagéletkora mindössze 23 év.

A szívmegállás és más szívproblémák példátlan mértékű megugrása az élsportolók körében egybeesik a COVID-19 oltások bevezetésével.

A Miami Open április elején került a címlapokra, miután 15 játékos - akik állítólag mindannyian COVID-19 injekciót kaptak - kiesett.

Köztük volt a favorit Paula Badosa és Jannik Sinner is. Badosa sírva hagyta el a pályát, miután rosszul lett, Sinner ellenfele pedig azt mondta, hogy látta őt "elgörnyedni" a pályán, és megjegyezte, hogy "nagyon furcsa volt".

Még a szurkolók is zavarba jöttek, az egyikük azt mondta: "Mi folyik itt?".

 

 

Ahogy Pearson Sharp az OAN-tól kifejtette: "Ez csak kettő a több mint 769 sportoló közül, akik az elmúlt évben összeestek meccs közben, a pályán". Folytatta:

"Hány 23 éves sportoló esett össze és szenvedett szívrohamot az év előtt? Ismer olyan 23 éves embert, aki korábban szívrohamot kapott? És ezek csak azok, akikről tudunk. Hányat nem jelentettek be? Közel 800 sportoló - fiatal, fitt emberek az élet virágkorában - esett össze a pályán. Valójában az EU-ban 500%-kal több focista esik össze szívrohamban, mint egy évvel ezelőtt.

"Véletlen egybeesés? Amikor a Pfizer vakcina köztudottan szívgyulladást okoz? Nem. Valójában sok orvos, aki ezeket a játékosokat kezeli, úgy sorolja fel a sérüléseiket és haláleseteiket, hogy azokat közvetlenül a vakcina okozta... Ez nem véletlen."

A VAERS nem feltétlenül mutatja a teljes képet

Április 1-jén a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), amelybe az Egyesült Államokban a COVID-19 oltások által okozott nemkívánatos eseményeket kellene gyűjteni, 26 693 halálesetet és 147 677 kórházi kezelést sorol fel a COVID-19 oltással összefüggésben.

Emellett 13 677 szívinfarktusról és 38 024 myocarditis (szívizomgyulladás) és pericarditis (a szívet körülvevő szövetzsák gyulladása) esetről van szó.

A szívizomgyulladás és a szívburokgyulladás olyan tüneteket okoz, mint a mellkasi fájdalom, légszomj és szívdobogás vagy szívdobogás.

A CDC szerint az esetek leggyakrabban az mRNS COVID-19 (Pfizer-BioNTech vagy Moderna) injekciók után fordultak elő, különösen férfi serdülőknél és fiatal felnőtteknél. Továbbá a szívizomgyulladás gyakrabban fordul elő a második injekció után, általában egy héten belül.

Korábbi vizsgálatok azt mutatták, hogy a mellékhatásoknak mindössze 1-10%-át jelentik a VAERS-nek, amely egy passzív, önkéntes jelentési rendszer, így a tényleges szám sokkal magasabb lehet.

Kyle Warner az egyik sportoló, aki VAERS-jelentést tett a COVID-19 injekciót követő egészségkárosodásáról. A jelentés kitöltése 45 percig tartott - ennyi időt sok orvos nem tud vagy nem akar szánni a páciensei körében észlelt nemkívánatos oltási reakciók bejelentésére.

A 29 éves Warner profi hegyikerékpárversenyzői karrierje csúcsán volt, amikor 2021 júniusában megkapta a Pfizer COVID-19 oltásának második adagját. Olyan súlyos reakciót szenvedett el, hogy hónapokkal később még mindig napokat töltött az ágyban, mivel a túl nagy szellemi vagy fizikai megterhelés könnyen túlterhelte.

"Hiszem, hogy ahol kockázat van, ott választási lehetőségnek is kell lennie" - mondta. Ehelyett "az embereket az információhiányon alapuló döntésre kényszerítik, szemben a teljes információs átláthatóságon alapuló döntés meggyőzésével".

Annak ellenére, hogy a VAERS-ben egyre több mellékhatást jelentenek, vezető kormányzati tisztviselők, mint például Dr. Anthony Fauci, a NIAID igazgatója és Dr. Rochelle Walensky, a CDC igazgatója, megpróbálták lejáratni a VAERS-t.

Ez leginkább egy szenátusi meghallgatás során történt, amikor mindkét személy arra utalt, hogy ha valaki megkapta az oltást, majd autóbalesetben meghalt, akkor lehetséges, hogy a VAERS-ben vakcinasérülésként rögzítik.

Azonban, bár bárki jelentést tehet a VAERS-nek - ezt az elemet a kritikusok arra használják, hogy azt állítsák, hogy a VAERS hibákat és akár hamis állításokat is tartalmazhat -, a hosszadalmas és bonyolult benyújtási folyamat miatt a nemkívánatos eseményeket közismerten keveset jelentik - nem pedig túl sokat.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/iden-769-sportolo-esett-ossze-verseny-kozben-mi-folyik-itt

Üzenet a 2022-es globális COVID-csúcstalálkozóról

 

“A tudás az első védelmi vonalunk.”

Globális felhívás a cselekvésre:

„Mi, a világ emberei követeljük az orvos-beteg kapcsolat helyreállítását azáltal, hogy minden egészségügyi szakember büntetéstől való félelem nélkül praktizálhat.

Mi, a világ emberei szabadságot követelünk, hogy saját gyógykezeléseinket cenzúrázatlan és átlátható tudományos adatok és kutatások alapján válasszuk ki, amelyek mentesek a kényszertől, büntetéstől vagy fenyegetéstől.

Mi, a világ emberei követeljük az egészségügyi, lelkiismereti vagy vallási meggyőződésen alapuló orvosi kezelések megtagadásának jogát, és követeljük, hogy a testi autonómiához fűződő megsértett jogainkat azonnal térítsék vissza.

Mi, a világ népe követeljük, hogy minden olyan munkaviszonyt, amely egy kísérleti gyógyszer szedésének megtagadása miatt szűnt meg, azonnal állítsák vissza.

Mi, a világ népe követeljük az orvosi és tudományos adatok és statisztikák azonnali közzétételét minden olyan vakcináról és gyógyszerről, amelyet a kihirdetett világjárvány idején kötelezővé tettek.

Mi, a világ emberei érvényesítjük a Nürnbergi Kódex 6. cikkének 3. szakaszát, amely kimondja, hogy: Semmi esetre sem helyettesítheti az egyén tájékozott beleegyezését a kollektív közösségi szerződés vagy a közösség vezetőjének vagy más hatóságnak a beleegyezése.

Mi, a világ emberei követeljük, hogy minden felelősséget a gyógyszergyártókra hárítsanak, és ők legyenek felelősek a gyógyszer okozta összes halálesetért és sérülésért.

Mi, a világ népei követeljük a kihirdetett világjárvány körüli összes korrupció és összeférhetetlenség alapos kivizsgálását, és azt, hogy minden bűnös felet megbüntessenek és ítéljenek el minden halálesetért és/vagy sérülésért, amelyet a megbízások vagy kényszer okoztak, beleértve az összes öngyilkosok.

Mi, a világ emberei kijelentjük, hogy elidegeníthetetlen jogunk és kötelességünk, hogy azonnal követeljük szabadságaink, igazságunk, szabadságaink és a boldogságra való jogunk visszaadását.”

Learn More: International COVID Summit

Forrás: Organic Consumers Association

https://orvosokatisztanlatasert.hu/uzenet-a-2022-es-globalis-covid-csucstalalkozorol/

Pilóta, aki percekkel a leszállás után szívrohamot kapott, a Covid-19 injekciót okolja, amit kénytelen volt beadatni

Az American Airlines egyik pilótája percekkel a gép leszállása után szívmegállást szenvedett.

Szerencsére túlélte, és teljes mértékben úgy véli, hogy a Covid-19 injekció a hibás, amelyet a munkaadói kényszerítettek rá.

Steve Kirsch leült egy interjúra Josh Yoderrel, a US Freedom Flyers munkatársával az American Airlines kapitányáról, Bob Snow-ról. Snow percekkel a gép leszállása után szívmegállást szenvedett. Majdnem meghalt.

Snow szerint elég egyértelmű, hogy a szívmegállása a kísérleti COVID vakcina miatt következett be, amelyet az American Airlines kényszerítette, hogy vegyen fel, hogy megtarthassa az állását.

Az alábbi videóinterjú főbb pontjai a következők:

1. Honnan tudja Snow, hogy a vakcina volt az oka, és nem csak "balszerencse".

2.Az American Airlines soha nem hívta be Snow-t a kórházba, pedig az ő hibájuk volt, hogy bevette a vakcinát és majdnem meghalt. Azt hinné az ember, hogy a vezérigazgató felhívta. Ehelyett csak annyit tettek, hogy a családját a kórházba repítették, hogy találkozzanak vele.

3.Minden beoltott pilótát EKG-val, D-dimerrel, troponinnal és szív-MRI-vel kellene vizsgálnunk, hogy felmérjük az egészségi állapotukat. Ez az ő egészségük és a repülőközönség biztonsága érdekében történik. A légitársaságoknak és/vagy az FAA-nak ezt meg kellene követelnie. A szívizomgyulladás lehet szubklinikus, így a pilóták nem biztos, hogy tudják, hogy sérültek.

4.A légitársaságok NEM végzik el a pilóták egészségi állapotának és az utasok biztonságának felméréséhez szükséges szűréseket. Feltehetően azért, mert a szűrések elvégzése: 1) felfedné a nyilvánosság előtt, hogy a vakcinák mennyire nem biztonságosak, és növelné a vakcinázási vonakodást, és 2) túl sok pilótát zárna ki. Yoder becslése szerint a pilóták 30%-át kell kizárni a vakcina által okozott szívbetegségek miatt. Ezért a legvalószínűbb eredmény az, hogy a légitársaságok úgy tesznek majd, mintha ez az eset meg sem történt volna, a CDC pedig bizonyíték nélkül állítja majd, hogy nincs kapcsolat a vakcinával, ahogyan általában szokták. A sajtó elnézi majd ezt nekik, és nem tesz fel kemény kérdéseket.

5.Amikor egy repülőgép lezuhan és emberek halnak meg, a légitársaságok számára rendben van, mert a biztosítótársaságok fizetni fognak, és mindenki úgy fog tenni, mintha csak egy véletlen baleset lett volna, amelyet nem lehetett volna elkerülni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/pilota-aki-percekkel-a-leszallas-utan-szivrohamot-kapott-a-covid-19-injekciot-okolja-amit-kenytelen-volt-beadatni

Egy amerikai pilóta kényszeroltás-rémálma; Bob Snow története eszméletvesztésről, újraélesztésről, intubálástól

Az American Airlines egyik pilótája percekkel a gép leszállása után szívmegállást szenvedett.

Szerencsére túlélte, és teljes mértékben úgy véli, hogy a Covid-19 injekció a hibás, amelyet a munkaadói kényszerítettek rá.

Steve Kirsch leült egy interjúra Josh Yoderrel, a US Freedom Flyers munkatársával az American Airlines kapitányáról, Bob Snow-ról. Snow percekkel a gép leszállása után szívmegállást szenvedett. Majdnem meghalt.

Snow szerint elég egyértelmű, hogy a szívmegállása a kísérleti COVID vakcina miatt következett be, amelyet az American Airlines kényszerítette, hogy vegyen fel, hogy megtarthassa az állását.

Az alábbi videóinterjú főbb pontjai a következők:

1. Honnan tudja Snow, hogy a vakcina volt az oka, és nem csak "balszerencse".

2.Az American Airlines soha nem hívta be Snow-t a kórházba, pedig az ő hibájuk volt, hogy bevette a vakcinát és majdnem meghalt. Azt hinné az ember, hogy a vezérigazgató felhívta. Ehelyett csak annyit tettek, hogy a családját a kórházba repítették, hogy találkozzanak vele.

3.Minden beoltott pilótát EKG-val, D-dimerrel, troponinnal és szív-MRI-vel kellene vizsgálnunk, hogy felmérjük az egészségi állapotukat. Ez az ő egészségük és a repülőközönség biztonsága érdekében történik. A légitársaságoknak és/vagy az FAA-nak ezt meg kellene követelnie. A szívizomgyulladás lehet szubklinikus, így a pilóták nem biztos, hogy tudják, hogy sérültek.

4.A légitársaságok NEM végzik el a pilóták egészségi állapotának és az utasok biztonságának felméréséhez szükséges szűréseket. Feltehetően azért, mert a szűrések elvégzése: 1) felfedné a nyilvánosság előtt, hogy a vakcinák mennyire nem biztonságosak, és növelné a vakcinázási vonakodást, és 2) túl sok pilótát zárna ki. Yoder becslése szerint a pilóták 30%-át kell kizárni a vakcina által okozott szívbetegségek miatt. Ezért a legvalószínűbb eredmény az, hogy a légitársaságok úgy tesznek majd, mintha ez az eset meg sem történt volna, a CDC pedig bizonyíték nélkül állítja majd, hogy nincs kapcsolat a vakcinával, ahogyan általában szokták. A sajtó elnézi majd ezt nekik, és nem tesz fel kemény kérdéseket.

5.Amikor egy repülőgép lezuhan és emberek halnak meg, a légitársaságok számára rendben van, mert a biztosítótársaságok fizetni fognak, és mindenki úgy fog tenni, mintha csak egy véletlen baleset lett volna, amelyet nem lehetett volna elkerülni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/pilota-aki-percekkel-a-leszallas-utan-szivrohamot-kapott-a-covid-19-injekciot-okolja-amit-kenytelen-volt-beadatni