Ebben az úttörő videóban Catherine Austin Fitts szerint a világ legjövedelmezőbb vállalkozása a rabszolgaság, és az emberiség a cél.

 

A COVID oltások olyan operációs rendszert tartalmaznak, amely lehetővé teszi az illuminátusok számára, hogy a nap 24 órájában figyelemmel kísérjenek minket, és kikapcsolják a bankszámlánkat, ha nem viselkedünk megfelelően.
"Ahogy Gates operációs rendszert telepített a számítógépeinkbe, most az a célunk, hogy egy operációs rendszert telepítsünk a testünkbe, és "vírusok" használatával megbízzuk az első telepítést, majd a rendszeres frissítéseket."

Dr. Joseph Mercola kibővíti:
Hogyan lehet olyan pénzügyi rendszert forgalomba hozni és megvalósítani, amelyre senki sem vágyna, ha megértenék annak teljes következményeit - olyan hatalmas változás, hogy ez nemcsak a valuta végét jelentené, ahogyan mi ismerjük, hanem a szuverenitás és az egyéni jogok teljes felülvizsgálatát?

Catherine Austin Fitts (lent) egy YouTube-videóban és egy készülő dokumentumfilmben a pénzügyi guru azt a bonyolult, „rendetlen” tervet írja le, hogy a jelenlegi egészségügyi válságot felhasználva tervezzék meg a világ valutáinak teljes átalakítását és a jövő emberek életmódját.

Fitts összehasonlítja a juhok vágóhídra terelésével való elmozdulást, és elmagyarázza, hogy a járvány hogyan tereli fel az embereket arra, hogy kormányuktól függjenek egy láthatatlan ellenség elleni védelemben (COVID-19), majd félelmet alkalmazva megakadályozzák az embereket abban, hogy valamikor normálisnak tekintették az életüket.

Az állomány mentalitása magában foglalja az adósságcsökkentés ösztönzését addig a pontig, hogy az emberek elkeserednek minden olyan pénzforgalom miatt, amely segíthet a mindennapi megélhetési kiadások fedezésében, mindaddig, amíg készségesen lemondanak jogaikról a felajánlott esetleges könnyítésekért cserébe.

A lényeg: a transzhumanizmus és a technokrácia rabszolgarendszere jön létre a világ lakosságának orra előtt - és a jelenlegi lezárások, a kisvállalkozások bezárása és a „normális” újrafogalmazása mind egy tervezett globális kormányzási rendszer részét képezik, amely megszünteti a szuverenitást és az egyéni jogokat, hacsak nem állítják le most.

Itt van egy releváns részlet Catherine Austin Fitts-től:

„Ha megnézzük, mit hoznak létre és javasolnak az injektálható anyagok formájában, számomra úgy tűnik, hogy ezek a technológiai fejlesztések több lehetséges cél köré szerveződnek.

Az első és legfontosabb cél a meglévő, az általános lakosság által használt amerikai dollár valuta rendszer felváltása digitális tranzakciós rendszerrel, amely kombinálható a digitális azonosítással és nyomon követéssel. A cél az, hogy megszüntessük a valutákat, amint ismerjük őket, és egy beágyazott hitelkártya-rendszerrel cseréljük le őket, amely integrálható a különféle ellenőrzési formákkal, beleértve az elme-ellenőrzést is. A „dollármentesítés” veszélyezteti a dollár globális tartalékrendszerét. Az M1 és M2 pénzkínálat két-számjegyűre nőtt az elmúlt évben a Fed új mennyiségi lazításának eredményeként.

Az ok, amiért nem léptünk be hiperinflációba, a pénzsebesség drámai csökkenése miatt következik be, amikor a Covid-19-et jelentős gazdasági tevékenység műszakos leállításává alakították át, és több millió kis- és középvállalkozást csődbe vittek. A dollárrendszer menedzsereit sürgető nyomás éri, hogy új technológiát alkalmazzanak a gazdasági áramlások központosítására és a pénzügyi rendszer kontrolljának megőrzésére.

Ahogy Gates operációs rendszert telepített a számítógépeinkbe, most az a cél, hogy egy operációs rendszert telepítsünk a testünkbe, és a „vírusok” használatával megbízzuk az első telepítést, majd a rendszeres frissítéseket.
Egy kollégám egyszer elmondta, hogyan jött létre a Webster's Dictionary. Webster elmondta, hogy a gonosztevők az alkotmány megváltoztatását nem annak módosításával, hanem a meghatározások megváltoztatásával végezték.

ALATTOMOS JOGI TÁMADÁS

Most értékelem, miért akarja Gates és kollégái ezeket a technológiákat „oltásoknak” nevezni. Ha meg tudják győzni a testület politikusát arról, hogy az injekciós hitelkártyák, az injekciós megfigyelő nyomkövetők vagy az injektálható agy-gép interfész nanotechnológiák „oltások”, akkor élvezhetik egy vagy több évszázados jogi döntés és törvény védelmét, amelyek támogatják erőfeszítéseiket annak érdekében, hogy amit tenni akarnak.

Emellett ragaszkodhatnak ahhoz, hogy az Egyesült Államok adófizetői a Nemzeti Védőoltási Kártérítési Programon keresztül finanszírozzák azokat a károkat, amelyekért egyébként kísérleteik következtében - valamint a Nürnbergi Törvénykönyv és számos polgári és büntetőjogi törvény - az általános népességről.

A rendszer meglehetősen okos. Kérje meg a lakosságot, hogy járuljon hozzá az injekciózható csúcstechnológiájú főzetek „vakcinaként” történő meghatározásához, és azonnal belecsúsztathatják őket az oltóanyagba. Nem kell aggódni a betegség és a halál miatt, amely valamilyen természetellenes dolog következménye, hogy ezt gyorsan meghozta.

A felelősség mentessége, amelyet a PREP törvény garantál a vészhelyzet kihirdetése révén - és az a képesség, hogy a vészhelyzetet érintkezés nyomon követés útján tartsa fenn - megvédheti őket az ezer emberi, vagy nem millió haláleset és fogyatékosság felelősségétől, amely valószínűleg követi az ilyen emberi kísérleteket. Ideális esetben csak egy vírust hibáztathatnak a halálesetekben.

Egy kollégám egyszer elmondta, hogyan jött létre a Webster's Dictionary. Webster elmondta, hogy a gonosztevők nem az alkotmánymódosítást, hanem a definíciók megváltoztatását változtatták meg - ez törvényes cselekedet.

Úgy gondolom, hogy a Gates, valamint a gyógyszeripar és a biotechnológiai ipar szó szerint eléri a globális ellenőrzési hálózat létrehozását digitális interfész-alkatrészek telepítésével és a Microsoft új, 10 milliárd dolláros JEDI-felhőjével a Védelmi Minisztériumban, valamint az Amazon CIA-val kapcsolatos többmilliárdos felhőszolgáltatásához. amit megosztanak az összes amerikai hírszerző ügynökséggel.

Mit gondolsz, Trump elnök miért szervezi meg a védőoltások fecskendőinek készletezését? Valószínűleg azért, mert a katonaság telepíti a roaming operációs rendszert a felhőbe való integráció céljából. Ne feledje - az AI szuperhatalmi verseny győztese az AI rendszer, amely a legtöbb adathoz hozzáfér. A testéhez és a testemhez napi 24 órás hozzáférés sok adatot generál. Ha a kínaiak megteszik, akkor az amerikaiak is meg akarják csinálni.

Valójában az emberi „operációs rendszerek” bevezetése lehet az egyik oka annak, hogy a Huawei és az 5G telekommunikáció körüli verseny ennyire törékeny lett. Ahogy Frank Clegg, a Microsoft Canada korábbi elnöke figyelmeztetett minket, az 5G-t az izraeliek fejlesztették a tömegek ellenőrzésére.

A globális „dollár-leépítéssel” szemben a dollár-szindikátus így érvényesítheti azt a központi irányítást, amelyre szüksége van globális tartalékvaluta pénzügyi erejének fenntartásához és kiterjesztéséhez. Ez magában foglalja vezetőségének megvédését az elmúlt évtizedekben a pénzügyi és egészségügyi csalások robbanásszerű szintjéhez kapcsolódó polgári és büntetőjogi felelősségtől…


 

Solari Report Interviews:
Central Bank Stimulus: Quantitative Easing 5.0 with John Titus
Deep State Tactics 101 Part III

Solari Special Reports:
VAXXED II: The People’s Truth with Polly Tommey
Special Solari Report: Vaccine Mandates with Mary Holland, J.D

Solari Book Reviews:
The Autism Vaccine by Forrest Maready
unvaccinated by Forrest Maready
Crooked: Man-Made Disease Explained by Forrest Maready

Great Articles & Videos:
Childrens Health Defense: COVID-19: The Spearpoint for Rolling Out a “New Era” of High-Risk, Genetically Engineered Vaccines
Compulsory Vaccination, the Constitution, and the Hepatitis B Mandate for Infants and Young Children by Mary Holland
Hero of the Week: March 12, 2020 – Former President Of Microsoft Canada, Frank Clegg
Corbett Report: Bill Gates x 5
Collection Cup: Building a List of Best Sources on Vaccine Risks

Related reading:
Children’s Health Defense
VAXXED
VAXXED II: The People’s Truth
Jon Rappoport at nomorefakenews.com

https://fenevadjele.hu/szabadkomuvesek/ez-nem-oltas-ez-egy-operacios-rendszer