2022. június 15., szerda

A közelmúltban közzétett tanulmány szerint a maszkmandátumok NÖVELNÉK a Covid halálozási arányt

 

A maszkmandátum-pártiak valószínűleg mindent megtettek, hogy elnyomjanak egy új, a Medicine című folyóiratban megjelent tanulmányt, amely szerint a maszkmandátumok összefüggésbe hozhatók a COVID-19 okozta magasabb halálozási arányokkal.

A megnövekedett halálozási arányt "Foegen-hatásnak" nevezték el.

A német orvos, Zacharias Fögen által végzett tanulmány a COVID-19 halálozási arányát hasonlította össze Kansas több megyéjében, mivel az állam 105 megyéje mindegyikének megengedte, hogy eldöntse, hogy bevezetik-e a maszkhasználati kötelezettséget vagy sem. Fögen azt kereste, hogy "befolyásolja-e a kötelező maszkhasználat a halálos kimenetelű esetek számát Kansasben" a 2020. augusztus 1. és október 15. közötti időszakban.

A szakirodalomban széles körű bizonyítékok támasztják alá az arcmaszk kötelező használatát a koronavírusos megbetegedést (COVID-19) okozó súlyos akut légzőszervi szindrómás koronavírus 2 fertőzési arányának csökkentése érdekében. A maszkhasználat hatása a betegség lefolyására azonban továbbra is ellentmondásos. E tanulmány célja annak megállapítása volt, hogy a kötelező maszkhasználat befolyásolta-e a halálos kimenetelű esetek arányát az Egyesült Államokban, Kansasban 2020. augusztus 1. és október 15. között.

A tanulmány magyarázata szerint a Foegen-hatás akkor következik be, amikor a maszkok által felfogott hiperkondenzált cseppek újra belélegeznek és mélyebbre kerülnek a légutakba, ami felelős lehet a halálozási arány növekedéséért.

"A maszkok kötelezővé tétele által megnövekedett RR (kockázati arány) egyik oka valószínűleg az, hogy a cseppekben bejutott vagy kiköhögött vírusok visszatartódnak az arcmaszk szövetében, és a cseppek gyors elpárolgása után a hiperkondenzált cseppek vagy a tiszta vírusok (a cseppben nem lévő vírusok) a belégzés során nagyon rövid távolságból újra belélegezhetők" - állapította meg a tanulmány.

 

 

"Ezek megkerülik a hörgőket, és mélyen az alveolusokba kerülnek belélegezve, ahol tüdőgyulladást okozhatnak a vírusfertőzésre jellemző hörghurut helyett".

"Ezek az eredmények azt sugallják, hogy a maszkhasználat egyelőre ismeretlen veszélyt jelenthet a használójára, ahelyett, hogy védené őt, így a maszk kötelezővé tétele vitatható járványügyi beavatkozás" - zárul a tanulmány.

"A tanulmány legfontosabb megállapítása az, hogy az elfogadott gondolattal ellentétben, miszerint kevesebb ember hal meg azért, mert a maszkok által csökken a fertőzések aránya, ez nem így volt" - összegzi a tanulmány.

"A tanulmány eredményei határozottan arra utalnak, hogy a maszkkötelezettség valójában körülbelül másfélszer annyi halálesetet vagy ∼50%-kal több halálesetet okozott, mint a maszkkötelezettség hiánya"."

Amint arról az elmúlt két évben beszámoltunk, több tanulmány is azt mutatta, hogy a maszkoknak nem volt érzékelhető hatása a COVID-19 terjedésére, de ez az első alkalom, amikor azt láttuk, hogy azt sugallják, hogy a COVID valóban súlyosbíthatta a helyzetet. Volt azonban egy tanulmány, amely ugyanezt a hatást állapította meg, de ez elkerülte a figyelmünket.

A National Pulse a múlt hónapban számolt be a tanulmányról. "A magas szintű maszkkövetéssel rendelkező országok nem teljesítettek jobban, mint azok, ahol alacsony volt a maszkhasználat" - állapította meg a tanulmány, amelynek adatai és elemzése ehelyett "mérsékelt pozitív korrelációt fedezett fel a maszkhasználat és a halálozások között".

 

 

A "Korreláció a maszkok betartása és a COVID-19 kimenetele között Európában" címet viselő, lektorált tanulmány arról számolt be, hogy "A maszkhasználat és a COVID-19-es esetek és halálesetek közötti negatív korreláció hiánya arra utal, hogy a maszkok széles körű használata akkor, amikor a leghatékonyabb beavatkozásra lett volna szükség, azaz a 2020-2021-es erős őszi-téli csúcs idején, nem volt képes csökkenteni a COVID-19 terjedését".

A szerzők ugyanakkor rámutattak: "a maszkhasználat és a halálesetek közötti mérsékelt pozitív korreláció Nyugat-Európában arra is utal, hogy a maszkok általános használata káros, nem szándékolt következményekkel járhatott".

Ebben rejlik a probléma a politikusoktól kapott önkényes megbízásokkal. Az emberiség két éven át egy hatalmas tudományos kísérlet tárgya lett, amelyben az emberek voltak a kísérleti patkányok. És a következő két évben valószínűleg minden káros eredményre rá fogunk jönni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-kozelmultban-kozzetett-tanulmany-szerint-a-maszkmandatumok-novelnek-a-covid-halalozasi-aranyt

Az oltottak spermája már nem úszik, az oltottak embriói nem nőnek. 90 éves menstruációs ciklussal!

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/YmqfiNabJ32b/
Tanulmány:
https://www.thegms.co/publichealth/pubheal-ra-22041401.pdf
Link a videóból:
https://mycyclestory.com/

Ápolási jelentések a frontvonalakról - végre bekúszik a valóság?

 

Ez a részletes, lényegre törő tudósítás reménysugarat adhat arra, hogy végre hajnalodik az egészségügyi személyzet tudatában a Covid vakcinák káros hatásairól.

Amit azonban világosan és meggyőzően megmutat, az az, hogy a "rendszer" milyen RENDSZERES Csalást hajtott végre az egészségügyi dolgozókon, és hogy közülük hányan bedőltek ennek. Hogyan? Úgy, hogy a kovid elleni védőoltás miatt megbetegedett betegek megjelentek a kórházakban, ahol az egészségügyi személyzetet elhitették velük, hogy nem voltak beoltva. Így nagyobb valószínűséggel vették fel maguk is a vakcinát. És nagyobb valószínűséggel becsmérelték az oltatlanokat.

Bár ez a jelentés az amerikai egészségügyi rendszerre összpontosít, hasonló visszhangot hallottunk az Egyesült Királyság NHS "rendszerében" (ezt a szót most már utáljuk) és máshol is.

A masszív propagandakampány, amely az orvosokat arra késztette, hogy elhatárolódjanak a széles körben elterjedt oltási sérülések valóságától, lassan gyengül a hatása. Végre bekúszik a rideg valóság.

Pierre Kory, MD, MPA

 

 

Nemrégiben közzétettem egy mélyen hivatkozott bizonyíték-összeállítást, amely részletesen bemutatja azt a történelmi humanitárius katasztrófát, amely lassan kibontakozott a világ legtöbb fejlett egészségügyi gazdaságában. Ezt a BMGF/WHO/CDC gyógyszeripari urai által vezetett globális tömeges oltási kampány okozta, amely logikátlanul (de nyereségesen) egy gyorsan mutálódó koronavírust célzott meg. Mindezt az orvostudomány történetében terápiásan használt legmérgezőbb fehérjével tették, amelyről kiderült, hogy a legmérgezőbb fehérje. Lipid nanorészecskékkel, polietilén-glikollal és ki tudja még mivel kevert injekciós üvegekben.

Tanulmányokat és jelentéseket idéztem, amelyek a szív- és érrendszeri halálozások és a neurológiai (és egyéb) fogyatékosságok tömeges növekedését mutatják a munkaképes korú felnőttek körében, csak 2021-től kezdve. Az eredeti klinikai kísérleti adatokból, a VAERS adatokból, az életbiztosítási adatokból, a rokkantsági adatokból, a profi sportolók szívmegállásáról szóló jelentésekből, a szívroham előtti korú fiatalok szívmegállásához kapcsolódó mentőhívások emelkedéséből, valamint a védelmi minisztérium adatbázisaiban a betegségek és az adatmanipulációk tömeges növekedéséből kiáltó nyugtalanító jel.

Ahogy ezeket az eseményeket az átlagpolgár (és az alkalmi újságíró) egyre inkább felismeri, válaszul egy új, szánalmas "dezinformációs kampány" indult, amely megpróbálta az összes fiatal halálát egyszerűen a hirtelen felnőttkori halál szindróma (SADS) nevű ritka betegségre való fokozott figyelemfelhívás szükségességének tulajdonítani, nem pedig a vakcinák miatt elhunyt légióinak példájaként. A tényellenőrzők is ezt a narratívát támogatták, és összeesküvés-elméletinek bélyegeztek mindenkit, aki szerint a vakcinák okozzák a SADS-et. Mint például ez az önjelölt közösségi média őrszem. A SADS-ről szóló említések számos országból felbukkannak... mind az elmúlt néhány hétben. Itt, itt, itt, itt, itt és... ó, mindegy. Ez a cikk még egy tucat ilyen nyilvánosságra hozott halálesetet is felsorolt az elmúlt hetekben a világ minden tájáról... de mindet a SADS-re fogta. Értitek. Ami undorító, az a hangnem, ami ezekben a cikkekben a jó szándékot sugallja, és arról tájékoztatja az embereket, hogy ha valaki olyan fiatalon elhunyt rokona, aki hirtelen halt meg, akkor menjen el egy kardiológushoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs kóros EKG-ja. Miután kiderül, hogy normális, biztosan azt fogják mondani, hogy oltassuk be magunkat, ami abszurditás az elmúlt több mint 2 év során a bio-orvosi-médiaipari komplexumunk által okozott abszurditások hegyének tetején.

Ugh, lépjünk tovább. Ebben a bejegyzésben eltávolodom a számoktól, adatoktól és tanulmányoktól, hogy egy minőségibb képet adjak arról, hogy a vakcinák hatásai hogyan jelentkeznek a "fenevad gyomrában" (azaz egy nagy akadémiai egészségügyi központ belsejében).

Először is szeretnék megosztani egy megjegyzést, amelyet egy másik, nemrégiben megjelent írásomra válaszul tett új partnerem a COVID/hosszú távú/axis-sérüléssel kapcsolatos távgyógyászati szakrendelésünkön. Scott Marsland egyszerre COVID-szakértő és rendkívüli ápoló (látnia kellene a betegeitől kapott értékeléseit - ezek a kritikák a csúcson túlmutatnak). Mindenesetre Scott írta:

A legmélyebb reflexiót a múlt héten egy olyan pácienstől kaptam, aki orvos és terapeuta. Nemrégiben kórházba került nem KOVID okok miatt, és megfigyelte: "Azt hiszem, sok orvosnál disszociáció tapasztalható. Óriási energiát igényel, hogy fenntartsák a narratívájukat, és visszatartsák a valóságot, amely minden nap az arcukba csapódik." Ez jutott eszembe, amikor a The Annals of Emergency Medicine általad hivatkozott közelmúltbeli cikkét olvastam.

Wikipedia: "Minden disszociatív jelenség fő jellemzője a valóságtól való elszakadás, nem pedig a valóság elvesztése, mint a pszichózisban. A kutatások szerint a disszociáció fordítottan arányos a tudatossággal, ami egy lehetséges kezelési mód."

TY PK ezért az adag tudatosságért.


Úgy gondoltam, hogy az ő megjegyzése tökéletes bevezetés volt ehhez a bejegyzéshez, ahol megosztom a zavaró "bennfentes információkat", amelyeket nagyrészt egy vezető intenzív osztályos és sürgősségi nővérrel folytatott levelezésből állítottam össze, mind e-mailben, mind telefonon keresztül. Bár ő már nem dolgozik teljes munkaidőben az intenzív osztályokon vagy a sürgősségi osztályokon, még mindig vállal műszakokat, különösen éjszakai műszakokat. Az éjszakai műszakok, bár brutálisak, sokkal szórakoztatóbbak és nyugodtabbak, mint a nappali műszakok. Ez az idő nagy részében így van, kivéve, ha a kevesebb személyzet miatt lecsapnak rád. Bár pályafutásom legrosszabb műszakjai éjszakai műszakok voltak, szerencsére ritkán fordultak elő.

Ami nagyszerű az éjszakai műszakokban, az a bajtársiasság és a közelség, amely a személyzet között alakul ki, akik úgy döntenek, hogy elsősorban éjszaka dolgoznak. Az ilyen emberek száma kicsi, és különböző, de gyakran hasonló okokból (preferenciák, gyermekgondozási kötelezettségek, más munkák, a nappali műszakok iránti gyűlölet, stb.) Az általános légkör sokkal "intimebb", mivel a végén hosszabb és mélyebb beszélgetéseket folytatunk, mint amilyeneket egy kórházi nap közepén folytatnánk vagy folytathatnánk. Ez azért van így, mert éjszaka nincsenek családok, nincsenek adminisztrátorok, a legtöbb beteg alszik (úgymond), nincsenek kavargó segédszakemberek tömegei, mint dietetikusok, gyógytornászok, gyógytornászok, ergoterapeuták, logopédusok, orvosok alszakorvosai, szállítók, szociális munkások, étkeztetésben dolgozók, karbantartók stb.

Mindenesetre ez volt az első e-mail, amit tőle kaptam (szerkesztői megjegyzés: kiírtam vagy lefordítottam az összes rövidítését, de más érdemi szerkesztést nem végeztem - ezt kellett tennem, mivel az írásmódja egyértelműen olyasvalakit tükröz, aki egész pályafutása során számtalan ápolási jegyzetet írt :).

2022. május 12-én, este 7:47-kor L. <XXXX> írta: L. <XXXX> írta: L:

Bárcsak te lennél a dokim. Nővér 20 év + intenzív osztály - szív, neuroICU / idegsebészeti intenzív osztály főleg, és ED 1. szintű. Vax sérült 2 Pfizer dózistól, amit a nagy egyetemi kórházi rendszerem által előírtak. Alvadási problémák, nyílt vérzés, spontán, megállítani nem képes, a karokon és lábakon végigfolyik a könny. Súlyos lábtörés a műtét után márciusban. D-Dimer-t kellett rendelnem a kis ED-nél, ahol voltam, és a saját hordozható doppleremet kellett használnom, amit a munkahelyemről hoztam be, mert nem volt ultrahangos technikusuk vagy felszerelésük - végül TPA (vérrögoldó gyógyszer). A nyaki nyirokcsomók megnagyobbodtak, különösen a védőoltás óta, több mint 1,5 éve. Nem lehet biopsziát venni legalább egyből, mivel a bal nyaki verőéren ül, most köré tekeredett, . Eredetileg Covidot kaptam, miközben 2020 márciusában ED-ben dolgoztam. Az "N antitest" még mindig magas 2021 novemberében. Hit neuro, soha nem légzőszervi. Ugyanilyen problémáim voltak a H1N1 vakcinával, amelyet szintén kötelezővé tettek, majd Guillain Barre szindrómát és neurológiai gyengeséget kaptam - 5 hónapig nem tudtam dolgozni. Idén nem kapok semmilyen emlékeztetőt vagy oltást, de nincs felmentés, mivel minden doki a "szarvas a fejfényben" nézést vette és nem mondott semmit. Ezen a télen elveszítem a karrieremet, ha megtagadom. Funkcionális orvos/családorvos - hosszú várólistája van, és fogalmam sincs, hogyan ül az oltássérültekre vonatkozó adatokkal. A VAERS-jelentésem - törölték. Gyógyszerész soha nem írta be, ahogyan azt megkövetelték, így én tettem. Eltűnt. A tételszámaim - jelentősek a rossz neurológiai reakciók, véralvadás.

Elvesztettem a hematológus-onkológus orvosomat vakcinasérülés miatt - kiesett és soha többé nem praktizálhat - a 40-es évei elején. Ő "igaz hívő" volt és tagadta, amíg nem ő volt a sérült beteg. A rákkórházunk - ismerem a legtöbb esetmenedzsert és sok orvost, mivel rezidensek voltak. Mostanra már 1000-es esetszámmal dolgoznak, nem pedig 250-400-zal egy adott negyedévben. Nincs elég ágy vagy infúziós hely a rákos betegek számára járóbetegként. Sugárkezelési elmaradás. Mindez egy hatalmas rákkórházi monstrumban. Mindenféle - agy-, nyirok-, gyomor-, hasnyálmirigy-, hasnyálmirigy-, vér- és szemrák - különösen a fiatalabbaknál, akiket nemrég oltottak be. A mikrovaszkuláris iszkémiák száma növekszik a fiatalabbak körében. Szélütéses megbetegedések emelkedése a nem kockázatos, társbetegségek nélküli, fiatal és fiatalabb korosztályban. Kérdezzen bármit. Elmondom a belső infókat az emeletről és a lakosztályokból. Ennek véget kell vetni. Be kell ismerniük a csalást és a bűncselekményt, és meg kell állítaniuk. A felelősséget meg kell szüntetni, a mandátumokat meg kell szüntetni. Ők TUDJÁK MOST, és sokan TUDJÁK AZONBAN. Nem tudom, hogy egyáltalán elolvassák-e ezt, de mindannyiukat követem a substackon és a Twitteren - azokat, akiket még nem tiltottak ki! - és MINDEN adatot elolvasok. Magam is voltam kísérleti patkány egy autóbalesetből származó problémából évekkel ezelőtt - ismerem a folyamatot. Annyi csalás. Folytassátok csak. Soha ne adjátok fel. Soha, soha, soha, soha ne add fel. Köszönöm mindazt, amit teszel, remélem, hogy inspirálsz, és a megerősítést annak a kis hangnak a megerősítését bennem, amely azt mondta, hogy NEM volt visszaút, minden ki volt kapcsolva. Akkor nem volt lehetőségem vagy adatom. Most már vannak adataim, és ez továbbra is jönni fog. A lehetőség a NEM.

Kövessétek nyomon:

4 gyakorlót vesztettünk el az "erősen ajánlott" erősítők súlyos mellékhatásai miatt. Ketten kórházba kerültek, egy a MICU-n. Az irónia az, hogy a személyzet többsége teljesen elveszítette a ....All a 30-as évei elején és 40-es évei közepén. Nem volt szükségük erősítőkre, miközben egész hétvégén kint voltak, még akkor sem, ha valóban hittek a hatékonyságukban. Mindegyiküknek volt Covid korábbi, N antitestek teljesen mérhetőek. Egy nő, egy férfi, mindketten fekvőbetegek. A nő még mindig szoptatja az újszülöttet.

On Fr, May 13, 2022 at 11:27 AM Pierre Kory <> wrote:

Kory Kory: Megdöbbentett az e-mailje. Megdöbbentett. Tudjuk, hogy rossz a helyzet, nagyon rossz, de ez a legrosszabb belső betekintés, amit eddig hallottam. Én kívülálló vagyok, és nem beszélek a legtöbb volt kollégával, így nincs érzékem. Beszélnünk kellene. Meginterjúvolnának egy VSRF (Kirsch szervezete) webináriumon? Feltételezem nem, de ki tudja, talán névtelenül, mint módosított hanggal és homályos képernyővel? Ennek ki kell jutnia. Küldje el az elérhetőséget... és a nevét? A keresztnév jó lesz... Köszönöm ezt - Pierre

Mielőtt beszéltünk, újra írt, ez az alábbi e-mail volt az, ami arra késztetett, hogy elkérjem a számát, hogy mélyebben megbeszélhessük:

A belső emberek beszélnek egymással, és más nyelven kell beszélni, attól függően, hogy ki hallgatja. Ez már önmagában is egy készség volt. Ez az SMS-ezés, a telefonhívások területről területre a betegekkel kapcsolatos háttérsztorikról. Szövegeket kaptam a régi statikus csapatomtól, akik a szívkatéteres laboratóriumról - a vérrögökről - tudósítottak. A vérrögök mindenkit megdöbbentettek... ez folytatódik. A szívsebészeti egységeim - ahol ápolói éveim nagy részét töltöttem - beleértve a tüdő- és szívátültetést is - olyan sok olyan rendellenességet mutattak be a betegekkel, amelyek korábban soha nem léteztek. A forgatókönyv újraírása minden egyes új, soha nem tapasztalt problémára. Az állandó kódok (szívmegállások). Nem tudok lépést tartani.

Elég sok munkatársat veszítettem el, vagy maga a VAX-sérülés miatt - kivonták őket a munkaerőből, VAGY felmondtak/elfogadták az elbocsátást vagy nyugdíjba vonultak, amint a megbízásokat rendezték. Ez a telefonbeszélgetések, amelyeket a rendszer más területein lévő társaimmal folytatok. Az igazi történet ezekben a beszélgetésekben van. Az orvosok most elismerik, hogy a sérülés növekszik, de nem tudják elmondani a betegeknek, hogy miért nem gyakorolják tovább. A szakemberek elvesztése nagy probléma, amit nem könnyű megoldani.

A menedzsment MD/PhD adminisztrátoroktól érkező jelzések nem arra irányulnak, hogy mit hoz a tél, hanem arra összpontosítanak, hogy gratuláljanak mindenkinek az elmúlt 2 év klinikai kiválóságához. Csak néhány embert vesztettünk el az eredeti Covid miatt, olyan társbetegségekkel, amelyek miatt a kimenetel sok esetben adott volt.

Nem jöhetek nyilvános műsorba, de megoszthatok infókat. A nevem Linda (nem az igazi neve). A jelenlegi pozíciómban sok kórlapot olvasok és látok mélyreható infókat - annyi erősítés és újbóli erősítés és más protokollok be nem tartása - most már adott, hogy a rákos megbetegedések és a szívproblémák diagnózisának robbanásszerű növekedése különösen ezekből a döntésekből származik. Egyes esetekben az első dolog, amit a kórlapon látsz, hatalmas betűkkel a VAXXED felirat a pt diagnózisa, az eddigi kezelések mellett, ami általában ellentmond a betegség normális lefolyásának, az életkornak és a várható kimenetelnek stb. A vax státuszt fényes betűkkel a lista elejére tolják, hogy figyelembe lehessen venni - nem minden betegnél, de a "kihívást jelentő esetekben" ... Ez lehet, hogy kutatási célokat szolgál.

Megmagyarázom a fentieket - Linda azt akarja mondani, hogy a gyakorló orvosok kezdik a beteg oltási státuszát világosabban feltüntetni az orvosi karton első képernyőjén azokban az esetekben, amikor tudják vagy gyanítják, hogy az oltás összefügg a beteg új "rejtélyes" vagy "összetett" problémájával. Tisztázzuk azonban, hogy az orvosok nem feltétlenül vagy kifejezetten az oltásokat említik lehetséges okként a beteglap indoklás/érvelés/terv részében. De úgy tűnik, hogy a nővérek és a fiatalabb orvosok most valamilyen kisebb-nagyobb módon felhívják erre a figyelmet. A disszociáció megtörik, egyre lassabban?

Engem csak megállásra késztet, és a hét végére számításba veszem mondjuk a 20 év körüliek szemhéjrákjának eseteit. Az elmúlt 2 hétben 6 volt, családtörténet vagy egyéb jelek nélkül. A semmiből, néhányuknak most agyi áttétjeik vannak. Mindannyian akaratukon kívül oltottak, mindannyian kaptak Covidot, és jól gyógyultak a munkáltató által kikényszerített oltás előtt. A munkáltatók, a területek, ahol a betegek laknak.... semmi közös az előzőeken kívül. Az aktuáriusoknak igazuk van. A túlhalálozás, és az életben maradó rokkantság... Megdöbbentő számok.

Végül beszélgettem Lindával... sok mindenről. Ő egyértelműen egy lelkes társ, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az intenzív osztályon és a sürgősségi orvoslásban, és még nyugtalanítóbb fejleményeket mondott nekem, például azt a tényt, hogy egyes éjszakai műszakokban a nővéri csapatok több szívmegállást látnak egy műszakban, mint valaha, és soha nem látott fiatalabb korú betegeknél. Egyes műszakokban olyan sokan voltak, hogy a "sürgősségi kocsikat" egyenesen az egyik leállástól a másikig gurítják, mert a gyógyszertár, különösen az éjszakai műszakokban, nem képes elég gyorsan feltölteni a készleteket. Ez a helyzet talán egyszer fordult elő az egész karrierem során... amikor két letartóztatás történt ugyanazon az emeleten vagy egységben rövid időn belül.

Azt is elmondta nekem, hogy az éjszakai ápolók sokkal nyíltabban vitatják meg a vakcinát, mint a látottak okát (sokkal inkább, mint a nappali műszakok alatt, úgy tűnik). Ezt azonban nagyrészt szövegesen teszik, és "kódot" használnak. Az oltási sérülésre vagy okra használt kódszavuk az "az a probléma", azaz egy 22 éves fiatalemberre utalva, aki hirtelen letartóztatták a kórházi osztályon, "az a problémája van". Megjegyzendő, hogy ezek ápolók... nem a dokik... de néhány doki beszél vele, mint például a fenti, aki idén már 6 enukleációt (szemgolyóeltávolítást) végzett fiatalokon (nagyon ritka, hogy ezt meg kelljen tenni, különösen ebben a korosztályban). Arról is mesélt, hogy az intervenciós kardiológus ápoló barátai meséltek arról, hogy egyes betegek masszív szívinfarktussal érkeznek, és az angiográfia során az intervenciós kardiológusok olyan kiterjedt trombusokat látnak, amelyek kitöltik az egész artériát (ahogyan azt néhány balzsamozó dokumentálta), hogy azt mondják: "Ezt nem tudom stentelni vagy eltávolítani, ennek a fickónak műtétre van szüksége, méghozzá most".

A Lindával folytatott beszélgetés során végre sikerült megerősítenem azt a csalást is, amelyet az amerikai kórházakban gyanítottam, és amely a kórházba újonnan felvett betegek orvosi kartonjában szereplő oltási státusz pontosságára (vagy szándékos pontatlanságára) vonatkozott. Már régóta szilárd meggyőződésem, hogy ez a csalás volt az alapja az USA-beli adatoknak, amelyeket az utolsó fennmaradt hamis elbeszélések (azaz az alábbi 6. és 7. számú elbeszélések) alátámasztására használtak. Vegyük észre, hogy ezek az állandóan változó narratívák mind a vakcinázási bizonytalanság leküzdésére irányultak, ami, mint azt néhányan talán tudják, a vakcinázók elsődleges katonai célja volt.

 

A BMGF/WHO/NIH és társai az elmúlt évtizedben a vírusos világjárvány szimulációs gyakorlataik után összeállított és terjesztett haditerveikben egyértelműen a vakcinákkal kapcsolatos bizonytalanságot jelölték meg fő ellenségként. A vírusos világjárványok kezelésével foglalkozó neves orvosi folyóiratban megjelent közleményükben megállapítják, hogy "az Egészségügyi Világszervezet a vakcinákkal kapcsolatos habozás a globális egészséget fenyegető legnagyobb veszélyek közé sorolta, és kutatásokat sürgetett a jelenséggel kapcsolatos tényezők azonosítására". Az oltóanyagokkal kapcsolatos tétovaság az oka annak, hogy a HHS 1 milliárd dollárt adott az amerikai médiának, hogy támogassa a vakcinák elterjedését támogató, könyörtelenül pozitív PR-kampányt.

Most térjünk vissza erre a csalásra. Először is jegyezzük meg, hogy egész 2021-ben (nos, egészen november végéig, amikor egy teljesen koholt vád alapján elbocsátottak az utolsó, világjárványos intenzív osztályos munkámból) csak egyetlen olyan intenzív osztályos beteget láttam el, akiről hivatalosan dokumentálták, hogy "teljesen be van oltva". Tudtam, hogy egyszerűen nem lehet igaz, hogy csak egyetlen beteg, akit egész évben gondoztam, volt teljesen beoltva. Tudtam, hogy ez hamis, olyan országok adatai alapján, amelyek átláthatóbban (tévesen?) jelentették az oltási státuszt és a kórházi eredményeket. A 2021 februárjától kezdődően több jelentésben a kórházi kezelések és halálesetek többsége (még a 100 000 főre vetített arányokhoz igazítva is) már régóta az oltottak voltak.

Az egyik legnevetségesebb kísérlet ennek a csalásnak a leplezésére az Egyesült Államokban az a 2021 júniusában/júliusában indított, Fauci és Walensky nyilatkozataiból kreált médianarratíva volt, amely szerint a kórházban fekvő és haldokló betegek 99%-a a be nem oltottak közül került ki. Ezt szó szerint egyenes arccal tették, tudván, hogy a számlálójukba beleszámolták az összes olyan halálesetet, amely az oltási kampány megkezdése előtt történt. Igen, ha valaki 2020-ban halt meg, azt úgy jelentették, hogy nem beoltott státuszban halt meg. Nem finom. De nem ez volt az egyetlen hazugság. Soha nem szabad elfelejtenünk a NY Times híres csúsztatását... amikor hirtelen és meglepő módon felhívták a CDC-t, hogy "nagy mennyiségű COVID adatot tartottak vissza" a világjárvány során. Ööö... az ő feladatuk valójában az adatok gyűjtése és terjesztése. Nem finomkodnak. Még őrültebb, hogy a narratíva elindításának idején, egy előadás során a CDC egyik diaképén tévesen egy olyan diát mutattak be, amelyből kiderült, hogy az amerikai kórházakban a betegek 26%-a be volt oltva. Ez a szám azonban tévesen és csalárd módon alacsonyabb volt, mint a tényleges szám. Hosszú távon.

Szerintem így tévesen elhallgatták az amerikai kórházakba kerülő és meghaló oltott betegek valós arányát:

Az Egyesült Államok legnépszerűbb elektronikus orvosi nyilvántartó rendszerében (EPIC) a kórlap minden oldalának oldalsávjában szerepel a beteg neve, demográfiai adatai, szobaszám, szolgáltatói csoport és COVID-oltási státusza. Amit kezdettől fogva furcsának találtam, hogy az EPIC-ben a COVID-19 oltási státusz rovat alatt csak két kategória volt: "Beoltva" vagy "Ismeretlen". Nem volt "nem oltott" státusz. Azt is észre kell venni, hogy az "Ismeretlen" jelzést minden szolgáltató és a hivatalos adatok is úgy értelmezték, mintha az "Oltatlan" lenne. A 2021-es intenzív osztályon egy kivételével mindenki, akit gondoztam, "Ismeretlen" oltási státuszú volt. Hogyan lehetséges ez? Hogy lehet, hogy az egész évben csak egyetlen intenzív osztályos betegemet jelentették "teljesen beoltottként"? Még ha a vakcinák nagyon jól is működtek (amiről tudtam, hogy nem), valami nem stimmelt, nagyon nem stimmelt.

Csak egyetlen hipotézisre tudtam rájönni, hogy összeegyeztethetem ezeket a megfigyeléseket. Azt gyanítottam, hogy a kórházi felvételi eljárás során valamilyen akadálya lehetett annak, hogy valakit "beoltottnak" tekintsenek. Feltételeztem, hogy ahhoz, hogy a felvételkor oltottként dokumentálják, az oltást egy olyan alapellátó orvos klinikáján kellett megkapnia, aki ugyanannak a kórházi rendszernek a rendszer irodájában dolgozott, és ezt már dokumentálták az elektronikus orvosi nyilvántartásban. Ha Ön az adott kórházi rendszer klinikáján kívül máshol kapta meg a vakcinát, akkor az elektronikus orvosi nyilvántartásban az "Ismeretlen", azaz "nem oltott" státuszt kapta.

És lám, Linda megerősítette, hogy ez a helyzet az egyik nagy egészségügyi rendszerben, ahol dolgozott. Ami számomra a legmegdöbbentőbb volt, hogy két különböző kórházi rendszerben dolgozott, az egyikben (a kisebbikben) nagyon könnyű volt a beteget oltottként dokumentálni a nyilvántartásban. A felvételt végző nővér bármilyen dokumentációt elfogadhatott, a Walgreen's kártyától kezdve a beteg vagy a család szóbeli jelentéséig, és ezt a felvételkor beírhatta a nyilvántartásba, a beteg pedig a fő képernyő oldalsávján "beoltottként" jelent meg.

A másik, nagyobb, jelentős (és úgy értem, jelentős) egészségügyi rendszerben, ahol dolgozott, ha a beteg az oltóanyagot nem az egészségügyi rendszeren belül egy alkalmazott szolgáltató klinikáján kapta (még akkor is, ha a betegnél volt oltási kártya), akkor kénytelen volt azt a kezdeti ápolási értékelés 2. oldalán elrejtett "nyitott mezőbe" írni, ahol senki, és főleg nem orvos kereste. Az összes ilyen beteg automatikusan "Ismeretlen", azaz "nem oltott" megjelöléssel került a fő képernyőre, még akkor is, ha az egyes oltások dátumait beírták az ápolási megjegyzés mezőbe.

Ez a folyamat vezetett ahhoz, hogy az amerikai orvosok túlnyomó többsége meggyőződött arról, hogy a kórházakban csak a be nem oltott emberek halnak meg. Aminek tökéletes értelme volt, úgy értem, az oltóanyaggyártók nem akarták, hogy bárki is megtudja, hogy az oltások nem akadályozzák meg a kórházi vagy halálesetet, ezért hasznos lenne a küldetésüknek, ha mindenkivel elhitetnék, hogy minden kórházi beteg oltatlan. Így az összes egészségügyi dolgozó beoltatná magát a haláltól való félelem miatt, és agresszívan ragaszkodna ahhoz is, hogy minden betegük és családtagjuk beoltassa magát. Ami meg is történt. Ez az oka annak is, hogy a lakosság nagy százaléka (legalábbis azok, akikkel én előadásokon, konferenciákon és szimpóziumokon találkozom) már nem akar "rendszerorvoshoz" járni, vagy "rendszerkórházba" menni, függetlenül attól, hogy milyen nagyszerű volt valaha a márkájuk/megítélésük. Vicces tény: a Mayo Clinicnek régóta nagy összegű éves adományokat nyújtó egyik adományozó úgy döntött, hogy adományát idén az FLCCC-nek adja, mert úgy érezte, hogy a Mayo Clinic eltávolodott az alapító elveitől és küldetésétől. Hajrá FLCCC.

A rendszer orvosai azért viselkedtek így, mert saját szemükkel látták "a (hamis) valóságot", hogy mi történik, ha nem oltanak be. Ez, valamint az orvosi folyóiratok propagandája, amely csak kedvező és szelektív elemzéseket közölt a vakcinák hatékonyságáról és biztonságosságáról, az ország szinte valamennyi orvosát teljesen megőrjítette.
Lelkesedésük, hogy mindenkit és mindent be kell oltaniuk, még a COVID-ból éppen csak felépült betegek esetében is, nem volt semmi. Láttam nyílt heccelést, zaklatást és még dühöngést is. A Twitter volt az egyik legfélelmetesebb hely, ahol az orvosok arrogánsan propagálták az oltás szükségességét... még azoknál is, akiknek (gyakran nehezen megszerzett) természetes immunitásuk volt. Szinte sajnálom néhány ilyen orvost, mivel a történelem nem fog kegyesen ítélkezni felettük. Bocsássanak meg nekik, mert nem tudják, mit tesznek. Szó szerint azt üvöltötték a közösségi médiában, a médiában és az orvosi folyóiratok vezércikkeiben, hogy minden rendben lesz, ha beoltatod magad. A magasan jegyzett orvosok voltak a legrosszabbak, csakhogy én kevéssé szimpatizálok velük, mivel néhányuk/többjük/többjük valószínűleg bűnrészes volt a megtévesztésben, és nem csak becsapták őket, mint a többieket. Olyanok, mint Eric Topol, Peter Hotez, Alastair McAlpine, Tom Friedan (akit régen mélyen csodáltam mint a New York-i Egészségügyi Minisztérium biztosát), Eric Feigl-Ding-(denevér), Jeremy Faust (valószínűleg a legnagyobb tudatlan a Twitteren, mivel a világjárvány 2020-as kitörése óta korán vezet ebben a versenyben), és Monica Gandhi. Leana Wen különösen megérdemli a haragot, mivel ő a legaktívabb prostituáltja a Pharma által elfogott szövetségi egészségügyi ügynökségeknek a tömegmédiában. A média kedvence.

Aztán elkezdődtek az oltatlan betegek elleni tiltakozó orvosi munkabeszüntetések, egyre több orvos nyilvánosan kijelentette, hogy elkezdi megtagadni a nem beoltott betegek kezelését, és a Pharma által ellenőrzött Medscape még egy etikust is rávett, hogy érveljen amellett, hogy rendben van, ha megtagadják a nem beoltott betegek kezelését. Aha. Őrült város. Bohócvilág. Az egyik páciensem, aki kórházi gyógyszerész, még azt is elmondta, hogy az ő kórházában a kórházi orvosok beoltották a COVID miatt felvett betegeket... amikor elbocsátották őket a kórházból. Így van, amikor a betegeket elbocsátották, miután felépültek a COVID-ból, ugyanezen betegség ellen javasoltak és adtak be oltásokat. Még olyan esetről is hallottam, amikor a klinikusok egy csoportja úgy döntött, hogy beoltanak egy súlyos beteg COVID-beteget az intenzív osztályon.

Agresszív támadásoknak voltam tanúja az ország egyik legnagyobb egészségügyi központjának személyzeti orvosok e-mail fórumán is. Az orvosok azt "üvöltötték", hogy minden rendben lenne, ha mindenki megkapná azt az átkozott vakcinát. Gúnyt űztek mindenkiből, aki a nem tesztelt biztonságossággal, a gyanús hatékonysági adatokkal, valamint a betegautonómiát és az orvosi etikát sértő mandátumokkal kapcsolatos aggályokkal érveket hozott fel. Mindenkit, aki "kedvezőtlen adatokat" hozott fel a vakcinákkal kapcsolatban, elutasítással és a Pharma által elfoglalt ügynökségek és a Pharma által elfoglalt folyóiratok által hitelesített, szelektíven kedvező adatok megtorló közzétételével kezeltek. Soha nem fogom elfelejteni ezt az időszakot az orvostudomány történetében. Soha.

Néhány más "betekintés" az egészségügyi rendszerbe, amire egy másik sürgősségi ápolónőtől bukkantam:

Nem tudok kutatásokat felajánlani, csak első kézből származó tapasztalatot, amit RN-ként dolgozva szereztem.
a sürgősségin.

A fülcsengés és a hallucinációk az oltásokat követték 3 oltásomnál.
pácienseim közül. A családtagok tanácstalanok. Megemlítem a vakcinát, de a legtöbben nem teszik.
meg sem hallja........

A fülcsengéssel küzdő úriember (éppen aznap kapta meg a 4. oltást, amikor
Az előző napon kapta meg a 4. oltást), javasoltam neki, hogy ne kapjon több oltást, mivel a fülcsengés
a vakcina mellékhatása. A felesége rám nézett és azt kiabálta.
"Az orvosa azt mondta neki, hogy nem fogja túlélni a COVID elleni vírusirtást".
szóhoz sem jutottam. A beteg folytatta, és elmesélte nekem a tapasztalatait.
az első oltás - rohamot kapott, az orvos javasolta a második oltást. A után.
2. injekció után nagyon rosszul volt, az orvos a 3. injekciót ajánlotta, és
4. injekció fülcsengés, hasi puffadás és hónapokig tartó betegeskedés.
dialízisre. A felesége hozzátette, hogy az első oltás után szintén rohamot kapott, és
és ő úgy állt hozzá, hogy ez nem nagy ügy.

Ezt már korábban is mondtam, hogy bűnös, ami történik. Sírtam a
hazafelé menet a műszakból, és elmondom, aki meghallgat. Az információ, amivel rendelkezem
az elmúlt 7 hónap során gyűjtöttem (az oltás/erősítés időpontja az oltás/erősítés időpontjához képest
főpanasz) az állkapcsom leesik.

A nyárra szünetet tartottam a munkában, de továbbra is tartom a kapcsolatot.
az ápolókkal......

Egy barátom mesélt nekem egy 80 éves férfiról, akinek az elmúlt évben 4 stroke-ja volt és
Mindegyik egybeesik a 4 injekcióval, de az orvosok válasza az volt, hogy "ő 80 éves,
neki is lesznek stroke-jai".

Találkozott valaki kutatással a GI vérzések és az alacsony hgb tekintetében? Nekem van
sok ilyen betegem van, akiknek a GI vérzései a semmiből jönnek elő.......és fiatalok!

Volt egy 28 éves fekete, elhízott fiatal nőm.....új diagnózis szívnagyobbodással.
és CHF. Az oltás nagyjából 1 hónappal a sürgősségi felvétel előtt volt, és nem javasoltam.
több oltást a COViD miatt, és a válasza az volt, hogy "az orvosom azt mondta nekem, hogy ez...".
azért történt, mert ugyanazon a napon kaptam a vakcinát és a tetoválást".

60-as hölgy....... csak túljutott a COViD-n (miután 3 COViD oltást kapott) és azt mondta.
hogy a jövő héten megy a második oltásra!!!!!!

A gyerekeknek véletlenszerű rohamai vannak, és roham elleni gyógyszert kapnak.
...amikor megkérdezem a szülőket, hogy mi okozta a rohamot, a neurológusnak nincs válasza.
fogalma sincs. Ezek a gyerekek mind beoltottak COViD-100%-ban. SENKI SEM KAPCSOLJA ÖSSZE A
DOTS.

Az alábbi képernyőképen 3 napot dolgoztam és 12 órát vagyok a sürgősségin.
és nem látom az összes beutalót. Én is szuper elfoglalt vagyok, így nehéz ellenőrizni a státuszt.
az összes felvett betegről. ...... Természetesen ez nagyon korlátozott információ, de sok...
de a betegek nagy részének van valamilyen problémája 2-3 hónappal az oltás/erősítés után.
Még mindig meg vagyok döbbenve, hogy nincs egy "vakcinázási csapat", amely az összes oltást figyelemmel kíséri.
a sürgősségire érkező betegeket, de ez senkit sem érdekel. A sürgősségi orvosok nem.
sem az orvosokat, sem a COViD válaszcsapatot..... senkit. Az ápolók látják
és beszélnek, de sokan félnek, hogy kirúgják őket.

Köszönöm mindazt, amit tesznek! Bár nem tudom elolvasni az összes e-mailt,
csak örülök, hogy tudom, hogy vannak mások is, akik a
ugyanabban a csónakban vannak, mint én.

Undorodom az AMA-tól és az AAP-től. Nem bízom egy dologban sem, amit mondanak. Nem bízom
nem bízom rájuk a négy gyermekemet, mivel nem védték meg a gyermekeinket.
az elmúlt 2 évben.

Köszönöm!


És egy másik:

Május 26 05:28PM -0400

Katie (nem az igazi neve),
Köszönöm, hogy megosztottad a történeted! Én is ezt élem meg minden nap, és mondom a férjemnek, hogy milyen nehéz ennyi kárt látni. Több betegemet diagnosztizálták agresszív rákbetegséggel, mint amennyit az elmúlt két évtizedben láttam.

...Engem a Tranexaminsavval kezelt Total ízületeknél a véralvadási hatások miatt különösen aggódtam. Számon tartottam a betegeimet (akiket én úgy tekintenék), hogy enyhe/közepes vax-károsodásuk volt. pl. - lappangó vírusok reaktiválása, (szájherpesz (nem csak egy vagy két elváltozás, hanem az egész szájuk kitört - ami korábban soha nem fordult elő) övsömör - a szemüket érintette, ami a szokásosnál több kezelést igényelt) - hisztoplazmózis; *Vérrögök/Szívproblémák - újonnan kialakult pitvarfibrillációból eredő stroke egy vérhígítót szedő betegnél az injekció beadása utáni 12 órán belül, pitvarfibrilláció egy egészséges, sportos 34 éves férfinél, újonnan kialakult magas vérnyomás, előzetes kórtörténet nélkül; *Tartó köhögés, hónapok óta tartó hasmenés, migrén, felső végtag neuropátia, olyan mértékben, hogy nem tudott írni/gépelni - mindet alaposan kivizsgálták, de nem találtak okot. De mindez az injekció beadását követő néhány napon/héten/pár hónapon belül. Minden orvosom továbbra is a Vax mellett van!!! Ön szerint mit kellene tennünk???? Bátorságot kell vennem, hogy finoman meglátogassam a főnökünket. CRNA, Colorado

Az utolsó, egy kollégától:

Most vacsoráztam a barátommal, egy kolléga barátjával itt, Dr XXX neves YY orvos . PRO oltás. Határozottan kiállt amellett, hogy minden orvosnak meg kell kapnia a vakcinát, és nem szabadna anélkül praktizálnia. A vakcina úttörője volt itt. Karácsony környékén kapta meg a védőoltást, kevesebb mint egy héttel később agyvérzést kapott, elvesztette a látását az egyik szemére, elvesztette a praxisát, nem lehet többé orvos, és azt mondta, hogy kétségtelenül a Pfizer vakcina okozta, és minden orvos barátját arra bátorította, hogy a rokkantsági biztosításukat maximalizálják, hogy megvédjék magukat. Tudom, hogy nem meglepő számotokra, de ez a fickó annyira oltóanyag-párti volt, és egyértelműen elismeri, hogy a stroke-ot és a látásvesztést a vakcina okozta!!!

És akkor itt van ez a bénaság - egy másik nővér elküldte nekem az alábbi esetleírást egy idős nőről, akinek a vérhígítója erősen "szupra-therápiás" volt (azaz nagyon híg vér, nagy vérzésveszély), mégis súlyos stroke-ot kapott, amit egy vérrög okozott. Ez egyszerűen nem fordul elő.

El Fin.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/apolasi-jelentesek-a-frontvonalakrol-vegre-bekuszik-a-valosag

A Pfizer dokumentumai szerint legalább 800 ember nem fejezte be a COVID vakcinakísérletet halál, sérülés vagy a beleegyezés visszavonása miatt

 

A Pfizer egyik bizalmas dokumentuma, amelyet az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) bírósági végzéssel kénytelen volt közzétenni, feltárja, hogy körülbelül 800 ember soha nem fejezte be a Pfizer Covid-19 vakcina 1. fázisú klinikai kísérletét az Egyesült Államokban, mert vagy életét vesztette, vagy súlyos mellékhatást szenvedett, vagy hirtelen visszavonta beleegyezését.

Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 75 évvel próbálta késleltetni a Pfizer COVID-19 vakcina biztonsági adatainak közzétételét, annak ellenére, hogy 2020. december 11-én mindössze 108 napos biztonsági felülvizsgálat után engedélyezte az injekciót.

De 2022 január elején Mark Pittman szövetségi bíró elrendelte, hogy havonta 55 000 oldalt adjanak ki. Január végéig 12 000 oldalt adtak ki.

Azóta a PHMPT az összes dokumentumot közzétette a honlapján. A legutóbbi közzététel 2022. június 1-jén történt.

A legutóbbi adatdömpingben szereplő egyik dokumentum a "125742_S1_M5_5351_c4591001 fa interim discontinued patients.pdf".

A dokumentum 112 oldalas listát tartalmaz azokról a vizsgálati alanyokról, akik visszaléptek a Pfizer Covid-19 injekciójának 1. fázisú klinikai vizsgálatából, és homályos leírást ad arról, hogy miért.

Az első 14 oldalon 102 olyan alany szerepel, akik visszaléptek a vizsgálatból. Ez oldalanként átlagosan 7,2 alanynak felel meg. Tehát a további 93 oldal alapján, amelyek a visszalépett alanyokat részletezik, ez körülbelül 780 személyt jelent, akik csak a klinikai vizsgálat első szakaszából visszaléptek. A tényleges szám lehet valamivel több vagy valamivel kevesebb.

 

 

A vizsgálati alanyok közül sokan rejtélyes módon visszavonták a vizsgálatban való részvételhez adott beleegyezésüket, például azért, mert újraolvasták a beleegyező nyilatkozatot, és úgy döntöttek, hogy az nem felel meg az eredeti beleegyezésüknek.

Míg mások az 1. dózis kézhezvételét követően megmagyarázhatatlan okokból visszavonták a vizsgálatban való részvételre vonatkozó hozzájárulásukat, ami azt jelenti, hogy nem akarták megkapni a második dózist.

De sajnos többen vannak olyanok is, akik súlyos mellékhatások elszenvedése miatt visszavonták a vizsgálat folytatásához adott hozzájárulásukat. A dokumentum 110. oldalán szerepel egy személy, aki tüdőembóliát szenvedett, ami egy vérrög által elzáródott ér a tüdőben. Az állapot életveszélyes lehet, ha nem kezelik gyorsan.

A dokumentum 108. oldalán szerepel egy személy, aki agyi infarktust szenvedett. Az állapotot iszkémiás stroke-nak is nevezik, és az agy vérellátásának megszakadása következtében következik be, ami az agyat ellátó erek problémái miatt következik be. Az agysejtek megfelelő vérellátásának hiánya megfosztja őket az oxigéntől és a létfontosságú tápanyagoktól, ami az agy egyes részeinek elhalását okozhatja.

A dokumentum 102. oldalán szerepel egy olyan személy, aki átmeneti iszkémiás rohamot szenvedett. Ezt az állapotot mini stroke-nak is nevezik, és szintén az agy vérellátásának zavara okozza. Sajnálatos módon a mini-stroke elszenvedése miatt ez a személy ugyanakkor elesett és eltörte a bokáját.

A dokumentum 100. oldalán szerepel egy személy, aki visszavonta a vizsgálatban való részvételhez adott hozzájárulását, mivel elvesztette hallását, és egyik fülére teljesen megsüketült. Az oldal felsorol egy másik személyt is, aki "szinkópát" szenvedett, ami átmeneti eszméletvesztés, amely általában az agy elégtelen vérellátásával függ össze.

A dokumentum 94. oldalán szerepel egy személy, aki tachycardia miatt vonta vissza beleegyezését. Ez az állapot a túl gyors szívverésre utal, és a szívizom gyenge vérellátása okozhatja.

A dokumentum 44. oldalán szerepel egy személy, aki paraparézis miatt vonta vissza beleegyezését. Ez az állapot mindkét láb részleges bénulását jelenti, ami az agyból az izmokhoz érkező idegjelek megszakadása miatt következik be.

 

 

Sajnálatos módon a dokumentum több olyan személyt is felsorol, akik életük elvesztése miatt már nem tudtak részt venni az 1. fázisú klinikai vizsgálatban. Több haláleset is látható a dokumentumban, többek között a 106/107., 101., 80. és 47. oldalon.

Forrás – 106/107. oldal

Forrás – 80. oldal

Forrás – 47. oldal

 

Tudjuk, hogy azok, akik sajnos meghaltak vagy megsérültek, miért nem fejezték be a kísérletet. De miért utasította vissza több százan a Pfizer Covid-19 vakcina 1. fázisú klinikai vizsgálatának folytatását az Egyesült Államokban, miután eredetileg szívesen részt vettek volna benne?

És miért akarta az FDA kétségbeesetten elrejteni ezt a dokumentumot sok más mellett legalább 75 évig?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-dokumentumai-szerint-legalabb-800-ember-nem-fejezte-be-a-covid-vakcinakiserletet-halal-serules-vagy-a-beleegyezes-visszavonasa-miatt


Louis Farrakhan lerántja a leplet az álszent Amerikáról

Durva bio-struktúrákat találtak az oltottak testében

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/ZbjmCvU2SL7D/

A WHO célja, hogy átvegye a globális egészségügyi hatalmat, de az ellenállás megakadályozta ebben

Dr. Tess Lawrie és Shabnam Palesa Mohamed aktivisták, felhívják a figyelmet arra a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatra, amellyel a WHO az egészségügy központosítására törekszik . De van ellenállás, a nagy ébredés időszakában vagyunk, és az emberek, a nép, ereje mindig nagyobb, mint a vezetőké..

Híres emberek a vakcinák ellen. XXXIII. rész

Számos híres ember jelenti ki nyilvánosan, hogy ellenzi a gyilkos oltásokat, és csatlakozik a nagy, immár éber kollektívához, többek között: Bill Maher, Andrea Colombini, Niall McEvoy, Joey Barton, Frida Bollani Magoni és mások.

Davos céljai: az emberi lények digitalizálása, ellenőrzés alatt tartása és a népesség csökkentése

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Matt Skow filmrendező elítéli azt, ahogy át akarják szervezni a társadalmat, és azt is, hogy mit jelent embernek lenni. Képzeljék el ezt a mentalitást és azt, hogy mit akarhatnak velünk tenni, amikor a negyedik ipari forradalomban már nincs hely sem a számomra, sem a számodra, csak a robotikának és a szuperelitnek jut hely.

Dr. Zelenko: A harmadik világháborúban vagyunk egy történelmi és bibliai ellenséggel szemben

Dr. Zelenko szerint a harmadik világháborúban vagyunk, és több fronton kell szembenéznünk ezzel az ellenséggel. Egy belső tökéletesedésre és az emberi szívnek a Teremtővel való megbékélésére van szükség, és el kell utasítani a bálványimádást, mint amilyen a tudomány, a technológia, a hatalom, a pénz istene.

A publikált tudományos kutatások nagy része hamis

Dr. Marcia Angell, a New England Journal of Medicine korábbi főszerkesztője szerint a közzétett kutatási beszámolók többségében nem lehet megbízni, mert elfogultak. A tudomány átállt a sötét oldalra, és mára sokakat megvásárolt a gyógyszeripar.

Rand Paul, az igazi veszély egy világkormány

A Világgazdasági Fórum Davos-i ülése kapcsán Rand Paul szenátor megjegyzi, hogy a karbonlábnyom miatti hamis aggodalmuknál sokkal veszélyesebb lenne egy világkormány, ahol senki sem szavazhatna senkire. A szuverenitás hiánya a szabadság hiányát jelenti, és ez pedig ellenkezik azzal, amit az USA képvisel.