2021. június 14., hétfő

A CDC ELISMERI A FIATALOKAT ÉRINTŐ SZÍVKOCKÁZATOKATLE KELL ÁLLÍTANI A COVID-19 VAKCINÁZÁST A 30 ÉV ALATTIAKNÁL

 

LOS ANGELES, Kalifornia – Az America’s Frontline Doctors a következő nyilatkozatot adta ki ma, válaszul a Betegségellenőrzési Központok bejelentésére, miszerint június 18-án rendkívüli ülést tartanak az Immunizációs Gyakorlati Tanácsadó Bizottság (ACIP) ülésén, hogy foglalkozzanak a COVID-19 oltást követően a szívizom és a szívburok gyulladásának megnövekedett arányával, különösen a fiatalok körében. A június 10-i ülésen a CDC nyilvánosságra hozta, hogy május 31-ig 475 szívizom- és szívburokgyulladásos/perikarditises esetet jelentettek a VAERS-nek a 30 éves és fiatalabb amerikaiak körében. A myocarditisnek és pericarditisnek nevezett állapotok maradandó szívkárosodást okozhatnak. Az AFLDS jelenleg perli az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumát, hogy megakadályozza a COVID-19 vakcinák további sürgősségi felhasználási engedélyezését.

“Már régen itt az ideje, hogy a CDC elismerje, hogy több száz olyan esetről van szó, amelyek olyan fiatalokat érintenek, akiket beoltottak. Ezeknek a gyerekeknek majdnem mindegyike kórházi kezelést igényel, és 20%-uknak csökkent a szívműködése. A gyerekeknek/fiataloknak szívelégtelenség elleni gyógyszereket kell kapniuk és 3-6 hónapig nem szabad fizikai aktivitást végezniük, hogy megpróbálják megelőzni a tartós szívelégtelenséget. A CDC-nek azonnal fel kell függesztenie minden további engedélyt a COVID-19 vakcinák gyermekeknél történő alkalmazására. Ha egy egyébként egészséges 12 éves gyermek szívkárosodást szenved, miután megkapta ezeket a vakcinákat, az élete már soha nem lesz ugyanaz. Ezek a körülmények egy fiatal egészséges szívét egyik napról a másikra egy 70 éves, gyenge szívű ember szívévé változtathatják. Továbbra is sajnálatos, hogy a CDC nem hajlandó elismerni a kockázatokat és a növekvő mellékhatásokat, amíg a növekvő esetek miatt erre nem kényszerülnek.

“Dr. Angie Farella, az America’s Frontline Doctors gyermekgyógyászati orvosigazgatója éppen ebben a kérdésben nyújtott be levelet a CDC-nek felülvizsgálatra. Azt írta: “A vakcinák biztonságos tesztelése évekig tart. Nemcsak a tesztelt emberek száma, hanem az idő hossza is fontos az új vakcinák létrehozásakor. Ezeket a kísérleti szereket nem szabad elsietni és korán, az összes kísérlet befejezése előtt engedélyeztetni”.

“A COVID-19 által a gyermekekre jelentett kockázat statisztikailag jelentéktelen, mégis az ország orvosi bürokráciája és a Big Pharma továbbra is veszélynek teszi ki gyermekeinket, hogy egy olyan kísérleti szert erőltessenek, amely orvosilag nem szükséges. A szülőknek, az orvosoknak és a választott tisztségviselőknek most kell kiállniuk nemzetünk gyermekeiért, mielőtt még több kárt okozna a politizált tudomány.”

MÉDIAI MEGJEGYZÉS: Ha az AFLDS tag orvosát szeretné meghívni az Ön médiájába vagy műsorába, kérjük, küldje megkeresését Sarah Absher részére a Sarah@aflds.org e-mail címre, vagy hívja a 336-392-5850-es telefonszámot.

AZ AMERIKAI FRONTVONALBELI ORVOSOKRÓL

Az America’s Frontline Doctors (AFLDS) egy pártoktól független, nonprofit szervezet. Az AFLDS minden olyan amerikaiért kiáll, aki a legjobb minőségű egészségügyi ellátást keresi, azáltal, hogy felhatalmazza a nemzetünk legsürgetőbb egészségügyi kihívásainak frontvonalában dolgozó orvosokat. Tagorvosaink egyre növekvő közössége az ország minden tájáról érkezik, akik az orvosi szakterületek és a gyakorlati tapasztalatok széles skáláját képviselik. Ha többet szeretne megtudni az America’s Frontline Doctors-ról, látogasson el az AFLDS.org oldalra.

https://civilekatisztanlatasert.hu/a-cdc-elismeri-a-fiatalokat-erinto-szivkockazatokatle-kell-allitani-a-covid-19-vakcinazast-a-30-ev-alattiaknal/

A WHO vezetése halálbüntetéssel néz szembe Indiában az ivermektinre és a hcq-re vonatkozó orvosi félretájékoztatással elkövetett gyilkosság miatt

 

Jogi felszólítás a bíróság megsértése miatt Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Dr. Soumya Swaminathan és az Egészségügyi Szolgáltatások Főigazgatósága (DGHS) ellen.

A vádlottak jogi felszólítást kaptak, mert megpróbálták aláásni a Bombay-i Legfelsőbb Bíróság tekintélyét, és akadályozták az Ivermectin Covid-19 kezelésére történő alkalmazását.
2021. június 13-án az Indiai Ügyvédi Kamara felszólítást kézbesített Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesusnak, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatójának, Dr. Soumya Swaminathannak, a WHO vezető tudósának és Prof. (Dr.) Sunil Kumarnak a Bombay High Court ítéletének megsértése miatt.

A Bombay High Court 2021. május 28-án kelt ítéletében már zöld jelzést adott az Ivermectin használatára a Covid-19 kezelésére.

Ennek ellenére mindhárom vádló összeesküvést szőtt, és a médián keresztül félretájékoztatást terjesztve zavart keltenek az orvosok körében azáltal, hogy a DGHS által állítólag 2021. május 27-én közzétett iránymutatásokat vezetnek be, amelyek valójában nem kötelezőek, és amelyeket a Bombay High Court 2021. május 28-i ítélete felülbírál.

Goa állam kormánya a Bombay High Court előtt benyújtott eskü alatt tett nyilatkozatában kifejezetten rámutatott arra, hogy a WHO Ivermectin használatára vonatkozó ajánlása hibás, és a kutatások kimutatták, hogy az Ivermectin hatékony a COVID-19 kezelésére. A Bombay High Court 2021. május 28-án a WHO-tanácsadás és a rivális felek minden egyéb állítását mérlegelve arra a következtetésre jutott, hogy az Ivermectin használatát nem lehet leállítani. A Legfelsőbb Bíróság tudomásul vette az Indian Council of Medical Research (ICMR) 2021. május 17-én kelt iránymutatását is, és ezzel az Ivermectin alkalmazása mellett érvelt.

Ezt követően a "Free Press Journal" című vezető újság 2021. június 6-án (frissítve 2021. június 14-én) részletes és hatásos cikket közölt, amelyben a szerző nagyon jól megfogalmazta, hogy a WHO ajánlásai mennyire kétes értékűek.

https://www.freepressjournal.in/india/covid-19-are-whos-directives-being-taken-seriously-on-the-ground

Meglepő módon az Egészségügyi Szolgáltatások Igazgatósága (DGHA) 2021. május 27-én jelentette be először a "COVID-19 betegek kezelésére vonatkozó átfogó iránymutatást", amely kizárja az Ivermectint és számos népszerű gyógyszert.

Érdemes megjegyezni, hogy a DGHS a technikai tudás tárháza, és az Egészségügyi és Családjóléti Minisztériumhoz tartozó szervezet. Az iránymutatásokat/nemzeti jegyzőkönyvet mindig az All India Institute of Medical Science (AIIMS) és az Indiai Orvosi Kutatási Tanács (ICMR) közös munkacsoportja adta ki az indiai kormány égisze alatt. A kifogásolt iránymutatásokat tartalmazó dokumentumon ráadásul szerepel a változat/időpont, és nem szerepel rajta az indiai kormány, az ICMR és az AIIMS logója, ami arra utal, hogy a DGHS és a közös munkacsoport között nem alakult ki konszenzus.

Most, annak érdekében, hogy csökkentse a 2021. június 6-án közzétett cikk hatását, a fő vádlott, Dr. Soumya Swaminathan összeesküvést szőtt és irányított néhány médiaházat, hogy 2021. június 7-én híreket tegyenek közzé a 2021. május 27-én kelt, felülbírált iránymutatások értékelésére. E médiaházak némelyike megdöbbentő készségről tett tanúbizonyságot az Ivermectin és más gyógyszerek eltávolítását üdvözlő hírek közzétételében, szándékosan figyelmen kívül hagyva ezzel az Ivermectin COVID-19 kezelésében való hatékonyságára vonatkozó klinikai adatok hegyeit.

A DGHS által kiadott, kifogásolt iránymutatásokat először 2021. június 7-én terjesztették, anélkül, hogy megemlítették volna a Bombay High Court 2021. május 28-i ítéletét, amely valójában az említett iránymutatásokkal szemben áll, és így ezek az iránymutatások semmisek és érvénytelenek.

Az indiai Legfelsőbb Bíróság ítélete szerint az a személy, aki zavart keltő, a bírósági ítéletet akadályozó és aláásó információk terjesztéséért felelős, a bíróság megsértése miatt büntethető. Az Indiai Büntető Törvénykönyv 505,192,302, 115,109,409,120(B) paragrafusai is alkalmazandók a vádlottakkal szemben ebben az esetben, mivel szándékukban állt több ember megölése hátsó céljaik megvalósítása érdekében.

A fenti esetekben a maximális büntetés a halálbüntetés.

A közlemény szerint Dr. Soumya Swaminathan és a WHO tisztességtelenek, és tanácsaik alátámasztására nincsenek tudományos bizonyítékok, és az ilyen laza nyilatkozatokat időről időre kiadják, hogy hátsó céljaikat szolgálják.

A közlemény vonatkozó része a következőképpen szól:

"53.1. Minden egyes alkalommal és különösen a következő konkrét esetekből kellően bizonyított, hogy az 1. és 2. közlemény nem rendelkezik hiteles és tudományos bizonyítékokkal;

i) Amikor a korábbi felszólítást 2021.05.25-én kézbesítettük az 1. felszólításnak, ő nem válaszolt a felszólításra, és nem fordult ellenünk semmilyen bírósághoz. Ellenkezőleg, úgy döntött, hogy törli a vitatott tweetet, amelyben az Ivermectin COVID-19 esetében történő alkalmazásától tanácsolta;

ii) Amikor Goa állam kormányának egészségügyi államtitkára az Indiai Unió államtitkárának eskü alatt tett nyilatkozatára támaszkodva eskü alatt tett beadványt a Tisztelt Legfelsőbb Bíróság előtt, és konkrét állításokat fogalmazott meg a WHO ellen, miszerint vannak olyan jelentések, amelyek szerint a WHO által a gyógyszerről (IVERMECTIN) készített elemzés hibás, és hogy a halálozási arány valójában sokkal alacsonyabb, ha az említett gyógyszert korai kezelésre és megelőzésre is használják, sem az 1., sem a 2. közlemény nem hozott be semmilyen bizonyítékot az említett jelentés ellen. Ennek eredményeképpen a Tisztelt Felsőbíróság elutasította a WHO tanácsának elfogadását.

iii) Amikor az All India Institute of Medical Science (AIIMS) 2021.05.24-én nyilatkozatot tett közzé arról, hogy nincs bizonyíték a harmadik hullám előrejelzésére és annak a gyermekekre gyakorolt hatására, Ön, Notice 1, nem adott semmilyen "bizonyítékot" a 2021.05.25-i nyilatkozatának alátámasztására, amely ellentétes az AIIMS említett nyilatkozatával.

Miután az 1. számú közleményt 2021.05.25-én jogi felszólítással kézbesítették Önnek, Ön félt a lelepleződéstől és a bírósági idézéstől, ezért az 1. számú közleménye fordulatot vett, és kijelentette, hogy nincs elegendő bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a harmadik hullám hatással lenne a gyermekekre.

A félretájékoztatás napirendjét az Indiai Sajtóirodában 2021. június 8-án közzétett nyilatkozat is leleplezi.

"Félretájékoztatás, hogy a COVID-19 világjárvány következő hullámai súlyos megbetegedéseket fognak okozni a gyermekeknél. Nincs olyan adat - sem Indiából, sem globálisan -, amely azt mutatná, hogy a gyermekek súlyosan megfertőződnek a következő hullámokban"."

53.2. Tehát kristálytisztán látszik, hogy az Önök 1. és 2. közleménye nem rendelkezik tudományos bizonyítékokkal, csak a szavakkal való zsonglőrködéssel, és Önök alaposan intellektuálisan tisztességtelen emberek, akik világszerte az egyszerű emberek életével és megélhetésével játszanak.

Annak érdekében azonban, hogy intellektuális becstelenségüket az egész világ előtt leleplezzük, kézbesítjük ezt a közleményt, amelyben felszólítjuk Önöket, hogy a jelen közlemény kézhezvételétől számított 7 napon belül adjanak magyarázatot.""

A jogi felszólítás az indiai kártérítési jogot is ismerteti, idézve a közelmúltban történt eseteket, ahol a bíróság 100 millió rúpia (13,5 millió dollár) kártérítést ítélt meg a sértett félnek a jó hírneve elvesztése miatt. Mivel a jelen ügyben a korai kezelés megtagadása miatt bekövetkezett halálesetről van szó, amely a személy állapotromlásához és halálához vezetett, a követelt kártérítés sokkal magasabb lenne, mint 100 millió rúpia.

A közlemény kifejti Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatójának felelősségét is, az általa elkövetett cselekményekért és mulasztásokért, valamint az összeesküvéshez való hallgatólagos hozzájárulásáért.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-who-vezetese-halalbuntetessel-nez-szembe-indiaban-az-ivermektinre-es-a-hcq-re-vonatkozo-orvosi-felretajekoztatassal-elkovetett-gyilkossag-miatt