2021. június 2., szerda

A gyerekek őszintén beszélnek és elmondják az igazságot arról, hogy mi történik. Hallgassuk őket!

A témákkal kapcsolatos videóink az Alcyon Plejádok csatornáján az alábbi oldalon tekinthetők meg:
https://www.bitchute.com/channel/alcyonplejadok/

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Gyerekek számolnak be arról, hogy hogy érzik magukat és mi történik velük az iskolában, ahol egész nap maszkot kell viselniük és nehezen kapnak levegőt, ahol nem hagyják őket játszani társaikkal az udvaron és érzékelik az abszurd intézkedések képmutató mivoltát, amelyeket zokszó nélkül be kell tartaniuk, de már nem bírják tovább.

Ők még kicsik, de amikor senki sem meri kimondani az igazságot, ők összeszedik a bátorságukat és szembesítik az felnőtteket és a hatóságokat azzal a kegyetlen döntéssel, hogy a gyerekeknek maszkot kell viselni, távolságot kell tartani tásaiktól és nem láthatják egymás arcát. Elmondják az igazságot arról, amit látnak és éreznek és bátorságuk példaértékű.

Hallgassuk meg őket és vigyázzunk rájuk, mert ők az emberiség jövője és reménye.

COVID-19 Oltás Gyerekeknek, Ha Kell Egy Kis Szívbetegség

A SARS-CoV-2 semlegesíthető UV-A és UV-B sugárzással

 

Bár több súlyos akut légzőszervi szindrómás Coronavírus 2 (SARS-CoV-2) vakcina lehetővé tette a COVID-19 világjárvány esetleges legyőzésének folyamatát, a fertőtlenítési és megelőzési stratégiák továbbra is alapvető tényezők maradnak a betegség terjedésének megfékezésében.

Az ultraibolya (UV) fényt az 1800-as évek vége óta széles körben dokumentálták csíraölő tulajdonságai miatt. Az alacsony nyomású higanycsövek által termelt UV-C fényt széles körben használják szennyvíz, zárt környezetek és biológiai termékek fertőtlenítésére, és jól bevált, biztonságos és gazdaságos. Az UV-fény csíraölő hatást fejthet ki a baktériumokra és vírusokra.

Az UV-sugarak vírusölő hatású felhasználási lehetőségei miatt olasz kutatók e célból mélyreható elemzést végeztek, amelyben olyan diszkrét hullámhosszakat vizsgáltak, mint az UV-C (278 nm), az UV-B (308 nm), az UV-A (366 nm) és az ibolya (405 nm) a SARS-CoV-2 vírusra.

UV-fény
Az UV-C fény fontosnak tekinthető a vírusfertőzések kiirtásában. Bár azonban kimutatták, hogy rendkívül érzékeny a súlyos akut légzőszervi szindrómás coronavírus 2 (SARS-CoV-2) fertőzésre, az eredmények eltérőek, ami a kutatásban részt vevő változók számának tudható be.

Ráadásul a Nap által kibocsátott UV-fénynek ezt a szálát valójában a sztratoszférában lévő ózonréteg blokkolja. Az UV-A és UV-B sugárzás azonban különböző koncentrációban éri el a földfelszínt, olyan tényezők függvényében, mint az évszak, a földrajzi szélesség és az időjárási viszonyok.

Számos kutatás foglalkozott a nap UV-A és UV-B sugárzásának mikroorganizmusok elleni alkalmazásával, valamint a fertőző betegségek szezonális viselkedésének megvitatásával. Ez jelentősnek tekinthető, mivel a közelmúltban készült előrejelző modellek azt sugallták, hogy a SARS-CoV-2 vírus napérzékeny, ami a jelen tanulmány kutatóinak erős hátteret biztosít az UV-A és UV-B fény SARS-CoV-2-re gyakorolt lehetséges virucid hatásaira vonatkozó hiányzó adatok miatt.

Kutatási tanulmányuk pre-print változata elérhető a medrxiv* szerveren, amíg a cikk a szakértői értékelésen átesik.

A kutatók a SARS-CoV-2 vírus besugárzását, majd a TCID50 megközelítést alkalmazták a különböző hullámhosszúságok vírus inaktiválásának hatékonyságának számszerűsítésére.

Polimeráz láncreakció (PCR) teszteket és fluoreszcencia in-situ hibridizációs (FISH) méréseket is alkalmaztak, hogy azonosítsák azokat az UV-A és UV-B dózisokat, amelyek teljes mértékben gátolták a vírus koncentrációját.

Konkrétan a qPCR-t a besugárzott vírus szaporodási képességének értékelésére használtuk, míg a FISH-t annak számszerűsítésére, hogy a különböző UV-dózisok mennyire képesek megakadályozni a vírus fertőzőképességét egysejtes szinten.

Az eredményeket összehasonlítottuk a COVID-19 betegek köpetében jelenlévő vírusfertőzéssel, valamint a más vírusok és baktériumok esetében alkalmazott UV-fénnyel kapcsolatos korábbi irodalmi adatokkal.

Az előzetesen kinyomtatott tanulmányban közölt adatok azt is megerősítik, hogy az UV-A és UV-B fényhez képest az UV-C hatékonyabb a vírus inaktiválásában, ami hasznos lehet a SARS-CoV-2 vírus gyors inaktiválásához. Mindazonáltal az UV-A és az UV-B is képes csökkenteni a vírusfertőzéseket, de nagyobb dózisban, mint az UV-C.

Viral replication of UV-irradiated SARS-CoV-2 (1,5x106 TCID50) in the supernatant of in vitro infected VeroE6 cells. Vero E6 cells were infected with SARS-CoV-2 irradiated with different doses (D1, D2, D3) of UV-A, -B, -C and violet light. Culture supernatants were harvested at the indicated times (24, 48 and 72 hpi) and virus titers were measured by absolute copy number quantification (Real-Time PCR). All cell culture conditions were seeded in quadruplicate. Mean values ±SEM are shown.Viral replication of UV-irradiated SARS-CoV-2 (1,5×106 TCID50) in the supernatant of in vitro infected VeroE6 cells. Vero E6 cells were infected with SARS-CoV-2 irradiated with different doses (D1, D2, D3) of UV-A, -B, -C and violet light. Culture supernatants were harvested at the indicated times (24, 48 and 72 hpi) and virus titers were measured by absolute copy number quantification (Real-Time PCR). All cell culture conditions were seeded in quadruplicate. Mean values ±SEM are shown.

Jelentőség a COVID-19 esetében
Az olaszországi tudósok több információval szolgáltak az UV-fény SARS-CoV-2 vírusra gyakorolt hatásáról, az UV-C nagyobb hatást fejt ki, mint korábban gondolták.

Az UV-A és az UV-B is rendelkezik vírusölő hatással, azonban a tudósok most először tudták bemutatni ezek hatékonyságát a SARS-CoV-2 víruson.

A kutatók szerint a SARS-CoV-2 vírus szezonálisan működik, a fertőzési arány nyáron csökken, télen pedig tetőzik. A jövőben az UV-A és az UV-B dózisok nagyobb mértékben használhatók az UV-C-hez hasonló fertőtlenítő hatás elérése érdekében, valamint további alkalmazások, például vírusok inaktiválása céljából.

A COVID-19 világjárvány idején a vírusátvitel bármilyen módon történő csökkentése mindig előnyös az általános vírusfertőzési arány csökkentése szempontjából.

Fontos figyelmeztetés
A bioRxiv előzetes tudományos jelentéseket tesz közzé, amelyeket nem szakértői véleményeztek, és ezért nem szabad őket meggyőzőnek tekinteni, a klinikai gyakorlatot / az egészséggel kapcsolatos magatartást irányítani, és nem szabad megalapozott információként kezelni.
Forrás:https://www.news-medical.net/news/20210602/SARS-CoV-2-can-be-neutralized-by-UV-A-and-UV-B.aspx

https://civilekatisztanlatasert.hu/a-sars-cov-2-semlegesitheto-uv-a-es-uv-b-sugarzassal/

A donbászi Faina Szavenkova beszéde, ami miatt felkerült az ukrán Mitrovorec halállistájára

Forrás:
https://www.youtube.com/watch?v=3xVXFOiWdc4

Cikk:
https://hirtv.hu/hirtvkulfold/12-eves-orosz-kislany-kerult-fel-az-ukran-mitrovorec-halallistajara-2544593

COVID-19 Roadmap

 

1) HAMIS IJESZTGETÉST HOZNAK LÉTRE, HOGY MEGRÉMÍTSÉK AZ EMBEREKET A MEGFELELÉSRE

Hamisítson "világjárványt" az influenza egy olyan változatával, amelynek nagyon gyakoriak a tünetei, és 99% feletti a gyógyulási aránya. Teljesen megbízhatatlan PCR diagnosztikai tesztek alkalmazásával és a szokásos megfázás és influenza COVIDként való nyilvántartásával masszívan eltúlozzák a vírus súlyosságát. Folyamatos propagandát alkalmaznak a tömeges félelemkeltésre, és figyelmen kívül hagyják a sokkal súlyosabb betegségeket, például a rákot. Médiacenzúrát alkalmaznak a kérdezőkkel szemben.

2) ZÁRLATOK BEVEZETÉSE A KISVÁLLALKOZÁSOK BŰNTETTÉNEK MEGKEZDÉSÉRE

Megakadályozzák, hogy az emberek találkozzanak és kérdéseket tegyenek fel. Fenntarthatatlan jóléti juttatások fizetése a kezdeti ellenállás csillapítása érdekében. Kezdjék meg a kisvállalkozások és pénzügyi függetlenségük felszámolását. Kezdjék meg a vagyon és a hatalom tömeges átadását a globális vállalatoknak, mint például az Amazon. Az országokat hatalmas mennyiségű, megfizethetetlen adósság felhalmozására kényszerítik. Nyomják a munkát, az oktatást és a megélhetést az internetre. Szüntessék meg a vallásszabadságot. A készpénz nélküli fizetés normalizálása. Zárlatokat használnak a félelem fokozására és a természetes immunitás gyengítésére.

3) A MEGFIGYELÉS BEVEZETÉSE ÉS A RENDŐRÁLLAM ELINDÍTÁSA

Az embereket rávenni, hogy fogadják el a kapcsolattartás nyomon követését, valamint azt, hogy minden mozgásukat és társadalmi kapcsolatukat megfigyeljék. A rendőrségnek hatalmas új hatásköröket adnak a személyes mozgás- és szólásszabadság korlátozására.

4) ARCMASZKOK ÉS ANTISZOCIÁLIS TÁVOLSÁGTARTÁS BEVEZETÉSE

Az álarcok elősegítik a COVID-félelem erősítését és jelzik a lakosság engedelmességét. A rémült embereket könnyebb ellenőrizni. A maszkok egészségtelenek is, és légúti fertőzéseket válthatnak ki, amelyeket a COVID-ra lehet fogni.

5) A GENETIKAILAG MÓDOSÍTÓ COVID INJEKCIÓKAT SÜRGETIK

Az új, kísérleti COVID génszerkesztő injekciókkal megkezdődik az emberek genetikai módosítása, többek között a sterilitás érdekében. A tudósokat ösztöndíjakkal, az orvosokat pedig prémiumfizetésekkel vesztegetik meg a tesztelés és az injekciók támogatására. Az embereknek azt ígérik, hogy visszakaphatják szabadságuk "egy részét", ha önként állnak sorba az injekciók beadására.

6) DIGITÁLIS "EGÉSZSÉGÜGYI ÚTLEVELEK" BEVEZETÉSE

Az orvosi apartheidet arra fogják használni, hogy jutalmazzák az engedelmeseket, és diszkriminálják azokat, akik nem kaptak injekciót. Az "egészségügyi útlevelek" az első lépés a globális digitális személyazonosság megteremtése felé.

7) ELNÉPTELENEDÉSI HULLÁMOK SOROZATÁT INDÍTJÁK EL

A COVID mRNS-injekciók a befogadókat patogén alapozásnak teszik ki. Amikor ezek az emberek ezután influenzaszerű betegségnek lesznek kitéve, genetikailag módosított immunrendszerük nagyobb valószínűséggel fog túlreagálni és végzetes autoimmun reakciókat létrehozni. Ez azt fogja okozni, hogy az injekciót kapott emberek halálozási aránya nagyon gyorsan emelkedni fog a téli influenzaszezonok alatt. A közvélemény félelmének további fokozása érdekében mindenféle "új COVID-változatot" fognak hibáztatni. A propaganda fokozódni fog.

8) KÖTELEZŐ "TOP UP" COVID-INJEKCIÓK ÉS DIGITÁLIS SZEMÉLYAZONOSSÁGOK KIKÉNYSZERÍTÉSE

A növekvő halálozási arány és a közpánik ürügyet teremt arra, hogy megpróbálják kötelezővé tenni a COVID-injekciókat és a digitális személyazonosságot. A korszerűsített injekciókat okosporral (nano-chipekkel) fogják ellátni, hogy a beadott személyek minden mozgása, kapcsolata és egészségi állapota folyamatos, éjjel-nappal tartó internetes felügyelet alatt álljon. Azokat, akik megtagadják az injekciókat és a digitális személyazonosságot, aktívan üldözni fogják.

9) TELJES GLOBÁLIS GAZDASÁGI ÖSSZEOMLÁST IDÉZNEK ELŐ.

A kiterjesztett zárlatok, a növekvő halálozási arányok, az élelmiszerhiány, a közpánik, a kontrollálatlan állami kiadások és a trilliárdos papírpénz-nyomtatás elkerülhetetlenül globális gazdasági összeomláshoz vezetnek. Milliók válnak munkanélkülivé. A kormányok világszerte elkezdik elkobozni a magán megtakarításokat és a magánvagyont, hogy elkerüljék a teljes csődöt. A nemzeti vagyontárgyakat eladják a globális vállalatoknak kedvező áron. A gazdasági összeomlásért a COVID-ot fogják okolni.

10) DIGITÁLIS VALUTÁK BEVEZETÉSE ÉS A KÉSZPÉNZ ELTÖRLÉSE

A készpénz lehetővé teszi az emberek számára, hogy magányosan vásároljanak. A "Nagy Újraindítás" részeként bevezetett új digitális valuták azonban megszüntetnek minden személyes pénzügyi magánéletet azzal kapcsolatban, hogy mire, hol és hogyan költhetjük el a pénzünket. A pénzhez való hozzáféréshez digitális személyazonosságra lesz szükség. Ez lehetővé teszi majd a kínai típusú szociális hitelrendszerek bevezetését, ahol a saját pénzedhez való hozzáférésed attól függ majd, hogy engedelmes állampolgár vagy-e.

11) AZ EGYETEMES ALAPJÖVEDELEM RENDSZERÉT... FELTÉTELEKHEZ KÖTVE

A globális gazdaságot a globális elit ellenőrzése alatt álló, központilag tervezett irányvonalak mentén "visszaállítják". Az IMF és a Világbank finanszírozni fogja a nemzeti "adósságelengedési" és "egyetemes alapjövedelem" jóléti programokat, cserébe a polgároknak át kell adniuk minden személyes tulajdonjogukat, el kell fogadniuk az éves injekciókat, el kell fogadniuk a digitális személyazonosságot, a nano-csipszelést és egyéb feltételeket. Ekkorra a legtöbb ember:átadja a teste, egészsége és élete feletti ellenőrzést átadja a magánélet és a mozgásszabadság feletti ellenőrzést átadja a költekezés és a pénzügyek feletti ellenőrzést átadja a gondolat- és szólásszabadság feletti ellenőrzést átadja a gondolat- és szólásszabadság feletti ellenőrzéstAz úgynevezett "4. ipari forradalom" bevezetése elől minden akadályt elhárítanak - hacsak nem ébred rá elég ember a tervre és nem áll ellen.

12) ELJUTNI AZ "ÚJ NORMÁHOZ

21. századi kommunizmus / fasizmus

Ébredjetek fel Kérdezzetek! Gondolkodj magadban. Végezzétek el a saját kutatásotokat. Nézzétek meg mindkét oldalt. Erősítsd meg tested, elméd és Szellemed a harcra, amelyet most a szabadság és az emberiség ellen vívnak Kapcsolódj össze másokkal, akik szintén ébren vannak.

GONDOLKODJ!

Ha megengedik, az "Új Normál" egy elnéptelenedett, "megtisztított", high-tech, dehumanizált, totalitárius diktatúra lesz, amelyet technokraták biogyógyászati rendőrállamként irányítanak egy apró milliárdos elit javára. Az emberek többsége genetikailag módosított, digitálisan megjelölt, nano-chippel ellátott, állandóan az internetre kapcsolt, ahol a mesterséges intelligencia éjjel-nappal figyeli őket, és szociálisan távoli, megkérdőjelezhetetlen, értelmet és spiritualitást nélkülöző virtuális életet élnek. A globális vállalatoké lesz a legtöbb vagyontárgy, beleértve az otthonokat is. A legtöbb ember kénytelen lesz bérelni. A Világgazdasági Fórum saját propagandája szerint "nem lesz semmid, és boldog leszel." Ha ezt megengedik, az emberi szabadság megszűnik.

DE SOKAN FELÉBREDNEK ÉS ELLENÁLLNAK...

https://pokolafoldon.hu/great-reset/covid-19-roadmap