2023. április 16., vasárnap

A velünk élő Deep Fake

Forrás: AUF1.TV

Az USA Legfelsőbb Bírósága jóváhagyja, hogy az mRNS-kel beoltott a szabadalom tulajdona legyen

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Todd Callender elmagyarázza, hogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága engedélyezte az mRNS alkalmazását a gének módosítására és bármelyik beoltott személy ily módon szabadalmaztatottá válik. A befecskendezett lipid nanorészecskék megnövelik és felszabadítják a töltetüket. Az ilyen személy a 'Synbio vagy Borg' és a megerősítő oltások pedig a szoftverfrissítések.

Politikusok és vezetők szenvednek és halnak meg a vakcinák káros mellékhatásaitól XVI. rész

Megtévesztett politikusok és vezető tisztviselők, mint: Charlene de Mónaco, Kris Jordan, Dan Ramos, Gerardo Islas Maldonado, Kordás László és mások, szenvednek és halnak meg a világ minden táján a vakcinák káros mellékhatásai miatt.

Rand Paul: Idősek ezrei haltak meg, mert nem engedték az ivermectin és hidroxiklorokin használatát

Rand Paul tájékoztat arról, hogy Nemzetgyilkos Bioterrorista Fauci pénzt küldött Wuhanba, és finanszírozta a funkciónyerésről folyó kutatást, amelyet a kijelölt bizottság nem vizsgált felül, mindezt azért, hogy eltussolja bűnösségét. A vakcina jóváhagyása mellett valótlanul állította, hogy nincs más gyógyszer a Covid kezelésére.

Dr. Peter McCullough: a vakcina nem előzi meg és nem akadályozza meg a fertőzést és a halált

Dr. McCullough szerint a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést, nem állítják meg a továbbfertőzést, nem csökkentik a kórházi ápolást, sem a halálesetek számát; az egész hamis reklám volt, és csodálkozik. hogy a CDC és az FDA igazgatója miként állíthatja ezt.

Növekszik a hirtelen halálesetek száma Kanadában a Covid-19 oltások óta, különösen gyermekeknél!

Dr. William Makis kanadai orvos és kutató arról számol be, hogy Kanadában a Covid-19 vakcinák bevezetése óta látványosan megnőtt a hirtelen halálesetek száma, ami egyre fiatalabbakat érint. Csak az elmúlt 3 hónapban, 96 2-19 év közötti gyermeknél következett be hirtelen vagy váratlan haláleset Kanadában.

Karen Kingston: Milliárd dolláros per a Pfizer ellen: a Pfizer "vakcinája" biofegyver

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Robert Barnes ügyvéd 3 milliárd dolláros pert indított a Pfizer ellen a Covid-19 biofegyver-injekcióval kapcsolatos hamis állítások miatt, Karen Kingston szerint a keresetnek jó esélye van. Mert ez nem vakcina, hanem biofegyver injekció.

Tucker Carlson: A digitális valuták totális kontrollhoz és társadalmi hitelrendszerhez fognak vezetni

Tucker Carlson, televíziós műsorvezető, azt állítja, hogy nagy banki konszolidáció előtt állunk: a nagyobb bankok felfalják a kisebbeket, ami csökkenti a versenyt, és nagyobb mértékű kormányzati ellenőrzést jelent. A központi bankok digitális valutáit egy szociális hitelrendszer létrehozására fogják használni.

Oltásellenes hírességek. XCVI. rész

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, akik ezt nyilvánosan is kijelentik, köztük: Tilda Swinton, Jessica Sutta, Elke Bodderas, Diana West, Francesco Tricarico és mások.

Nem engedhetünk a félelemnek, remélnünk kell, és spiritualitásra törekednünk.

Jean Lasalle volt francia parlamenti képviselő szerint a jelenlegi helyzetben nagyon sok okunk van a reményben bízni, és ha szánunk egy kis erőt a spiritualitás keresésére, az sokkal inkább a javunkra válik, mintha átadnánk magunkat a félelemnek.

R.F. Kennedy Jr.: Fauci áthelyezte a Covid-19 funkciónyereségi kísérleteit Wuhanba

Robert F. Kennedy Jr. azt állítja, hogy 2002-ben Antikrisztuskövető Sátánfatty Fauci, aki a Pentagonban biológiai fegyverek fejlesztéséért volt felelős, évente több milliárd dollárt kapott a fejlesztésbe való bekapcsolódásért, és a funkciónyereséggel kezdte. Mivel több amerikai laboratóriumból is kiszivárogtak a vírusok, Obama utasította Nemzetgyilkos Aljas Faucit, hogy állítsa le mind a 18 funkciónyereséges kísérletét. Bioterrorista Pokolfajzat Fauci ezt nem tette meg, inkább átvitt mindent Wuhanba.

Del Bigtree: A Covid-szakértők mindenben "tévedtek". A hazugságok kiderültek

A Covid szakértői mindenben tévedtek, tudták, hogy hazudnak, hogy a kínai kommunista kormány érveit ismételgetik, cenzúrázzák és összeesküvés-elméletként kezelik a hivatalos vonalon kívüli tudósokat. A CDC, az FDA és az NIH minden hitelét teljesen elvesztette.

A Fehér Ház nyomást gyakorolt Florida kormányzójára, hogy keményebben lépjen fel a pandémia ellen

Ron DeSantis, floridai kormányzó, azt állítja, hogy a Fehér Ház munkacsoportja 3 hónapon keresztül zaklatta, mert azt akarták, hogy drasztikusabb intézkedéseket hozzon. Azt mondták neki, hogy valamiféle, valós időben végzett tudományos kísérletről van szó. "Mi egy köztársaság polgárai vagyunk, nem kísérleti nyulak!" - felelte erre.

Az USA törvényt tervez az azonnali kilépésre a WHO-ból. Globális orvosi rendőrállam van kialakulóban

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Francis Boyle leleplezi az elit hatalomátvételre tett kísérletét az Egyesült Államokban, és céljaik eléréséhez a WHO-t használják "fedőszervként". Ez egy igazi puccskísérlet, az Alkotmány, a 10. és a 6. módosítás, valamint a Kongresszus ellen. Most az egyetlen alternatíva az, ha az USA kormánya azonnal kilép a WHO-ból.

USA: Dél-Dakota megvétozza a digitális fizetőeszköz központosításáról szóló törvénytervezetet

Az amerikai Dél-Dakota kormányzója, Kristi Noem megvétózta azt a törvénytervezetet, amely megváltoztatja a pénz meghatározását, kizárná a kriptovalutát és lehetővé tenné, hogy az állam központosítsa a digitális fizetőeszközt, ezt riasztónak tartja, ugyanis a cél az lenne, hogy a kormány ellenőrizze a fizetőeszközt és általa az embereket.

Hitelesség magasiskolája ... Ahogyan terelik a birkákat... Isten Bűntesse meg mindegyik Cinkos tömeggyilkos hazaárulót!