2021. december 21., kedd

Embervadászokat alkalmaz Linz, hogy elkapják azokat, akik nincsenek beoltva a Fenevad bélyegével

 

Egy ausztriai tartományi főváros olyan alkalmazottakat keres, akiknek embervadászként az lesz a feladatuk, hogy elkapják, szükség esetén begyűjtsék, valamint megbüntessék azokat, akik nem hajlandók beoltatni magukat – írja az RT.com.

A sikeres pályázók komoly felhatalmazást kapnak: büntetést szabhatnak ki, és kényszerintézkedéseket tehetnek azokkal szemben, akik nem fizetik be a bírságot, mert nem oltatták be magukat – áll az osztrák Linz városának álláshirdetésében.

A toborzószöveg szerint az állást azoknak ajánlják, akik „örömüket lelik a jogszabályokkal és adminisztratív eljárásokkal való munkavégzésben”.

Az alkalmazottak "kemény munkáját" havonta 2774 eurótól (3126 dollártól) kezdődő fizetéssel honorálják. Az állásra való jogosultsághoz osztrák állampolgársággal kell rendelkezni, szükséges hozzá a középiskolai végzettség. Az illetőnek kitartónak kell lennie, aki vállalja a túlórázást, büntetlen előéletű, és nem utolsósorban érvényes Covid oltási- vagy gyógyulási bizonyítvánnyal kell rendelkeznie. Ráadásul a nők elsőbbséget élveznek, amikor a posztért versengenek a hasonló képzettségű férfiakkal szemben.

A 200 000 lakosú Linzben a legalacsonyabb a Covid-oltás aránya Ausztria-szerte. Az országban a digitális oltási igazolások kiadását nyomon követő weboldal szerint a város lakosságának mindössze 63%-a kapott eddig teljes adag Covid-oltást.

December elején a kormányzó konzervatívok és háromból két ellenzéki párt megállapodott abban, hogy 2022. február 1-ig kötelezővé teszik a Covid-oltást minden osztrák számára, kivéve a 14 év alattiakat és az egészségügyi mentességben részesülőket. Akik ellenállnak, azok súlyos pénzbírságot kapnak.

Ausztria az első ország Európában, amely bevezette a kötelező oltást. Bécs volt az első a világon, amely novemberben szigorú korlátozásokat vezetett be kifejezetten az oltatlanok számára, amelyeket hetekkel később kiterjesztettek az oltott állampolgárokra is. A zárlat december 12-én lejárt, de az oltatlan osztrákokra továbbra is szigorúbb szabályok vonatkoznak.

https://www.erdely.ma/embervadaszokat-alkalmaz-linz-hogy-elkapjak-azokat-akik-nincsenek-beoltva

Sally Beck: Exkluzív: interjú Fauci ősellenségével

 

A THE Real Anthony Fauci, Robert F Kennedy Jnr. első számú bestseller könyve annyira robbanásveszélyes, hogy az ember csodálkozik, hogyan jutott át a Skyhorse Kiadó ügyvédein.

A Tony Lyons által 2006-ban indított Skyhorse, amely a Simon and Schuster irodalmi óriáscég leányvállalata, nem fél megkérdőjelezni a tekintélyt és alternatív narratívákat feltárni, de nem engedheti meg magának, hogy felbosszantsa anyavállalatát, amely dühös lenne, ha 100 éves hírneve sérülne. Ezért az RFK információinak, bármilyen rágalmazónak tűnjenek is, szilárdnak kellett lenniük, és meg kellett állniuk a jogi kihívást.

Ifjabb Robert Kennedy - a demokrata Robert "Bobby" Kennedy fia, aki a hatvanas évek elején bátyja, John F. Kennedy kormányzása alatt az Egyesült Államok igazságügyi minisztere volt - sikeres ügyvéd, akárcsak apja. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok elnökének 80 éves orvosi főtanácsadójával, Faucival szemben felhozott minden vádat teljes körűen hivatkoznak, és tudományos cikkekkel és hiteles orvosi szakemberekkel támasztják alá. Dr. Robert Malone, a Pfizer és a Moderna Covid oltásaiban használt mRNS-technológia feltalálója kétszer is szerkesztette.

A könyvben közreműködő orvosok és tudósok között sokan vannak olyanok, akik életüket vakcinák fejlesztésével vagy védelmezésével töltötték, de megdöbbentek a Covid kísérleti oltások által okozott károk miatt.

 

E nemzetközi közösség számos tagja üdvözölte a lehetőséget, hogy megismételhesse véleményét, köztük Dr. Tess Lawrie az Egyesült Királyságból, aki a korai Covid-kezelések, például az ivermektin mellett száll síkra; Dr. Geert Vanden Bossche, a Bill és Melinda Gates Alapítvány korábbi oltóanyag-fejlesztője, aki szerint a világjárvány idején történő oltás katasztrófa receptje; Dr. Mike Yeadon, a Pfizer korábbi brit alelnöke és a Covid-reakció kritikusa; valamint Dr. Peter McCullough, az USA legjelentősebb szívgyógyászati szakértője. Mindannyian beszéltek Kennedyvel, és a könyv teljes címe idézi őket: Az igazi Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health.

A könyv lebilincselő olvasmány, amely megdöbbenti az olvasót a vakcinák bevezetésének puszta vakmerőségén. Emellett felbecsülhetetlen értékű referenciaanyag mindazok számára, akik követik az alternatív narratívát.

Múlt héten találkoztam Kennedyvel, és megtudtam, miért tenné őt rendkívül boldoggá, ha Fauci vagy Gates jogi kihívást intézne ellene.

SB: Kapott már jogi kihívást Anthony Fauci vagy Bill Gates részéről?

RFK: Abban a könyvben semmi sincs, ami valótlan lenne. Másodszor, örömmel fogadnék egy pert Bill Gates és Tony Fauci részéről, és ők tudják, hogy ez óriási stratégiai hiba lenne. Még ha olyasmit is írnék bele a könyvbe, ami rágalmazó, nem hiszem, hogy megtámadnák. Annyira sokat veszítenének az igazságtól. Az egyetlen életképes stratégiájuk a hallgatás.

SB: Milyen reakciókat kapott az MSM-től?

RFK: Az újságok nem írtak kritikát [annak ellenére, hogy a könyv első számú bestseller lett]. Most ad hominem cikkek özönével támadnak rám, de még csak meg sem említik a könyvet, ami furcsa. Nem akarnak beszélni erről a könyvről, mert tele van igazsággal. Az igazság a leghalálosabb ellenségük.

 

SB: Találkozott valaha Faucival vagy Gatesszel?

RFK: Találkoztam Tony Faucival. Az útjaink sok éve keresztezik egymást. 2005 óta dolgozom oltási kérdésekkel, így sokszor láttam őt akcióban.

2016-ban Trump elnök felkért, hogy vezessek egy oltóanyag-biztonsági bizottságot. Ennek érdekében egy sor megbeszélést tartottam a szabályozási vezetéssel, köztük Faucival és Gatesszel. Az egyik kihívásom az volt számukra, hogy azt mondjam: "Önök soha nem végeztek egyetlen kettős vak, placebokontrollált vizsgálatot sem a 72 ajánlott, gyermekeknek adott oltóanyag közül. Fauci nyilvánosan azt mondta, hogy nem mondtam igazat ezzel kapcsolatban. Azt mondtam neki: "Mutassanak nekem egyetlen vizsgálatot is a 72 oltás bármelyikével kapcsolatban!". Színjátékot rendezett, és átnézte a magával hozott aktákat. Azt mondta: "Nincsenek nálunk, majd elküldjük önnek". Soha nem küldte el nekem, és egy évvel később bepereltem őket. Pert indítottunk, és kértük, hogy mutassák meg nekünk a náluk lévő tanulmányokat, és egy év pereskedés után visszajöttek, és azt mondták, hogy nincsenek nálunk.

Ironikus módon Fauci most azt mondja, hogy nem használhat ivermectint vagy hidroxiklorokint a Covid kezelésére kettős vak, placebokontrollált vizsgálatokból származó alátámasztás nélkül.

SB: Az a benyomásom Fauciról, hogy tudja, mit kell mondani a nyilvánosság előtt, de úgy tűnik, hogy van egy sötét oldala is. Az egyetlen ok, amiért mérgező gyógyszereket ad az embereknek, mint például a remdesivir, amely annyira káros volt a Covidban szenvedő emberekre, az az, hogy tudja, hogy sokan, akik megkapják, meg fognak halni. Ő tudja ezt?

RFK: Persze, hogy tudja. A remdesivirt egy afrikai vizsgálatban használta, hogy kiderüljön, működik-e az ebola ellen. A 2019-es évben az adat- és biztonságellenőrzési felülvizsgálati bizottság (DSMB) ellenőrizte a munkáját. Két hónappal később a testület azt mondta, hogy nem biztonságos, embereket öl. A készítményt a Gilead gyógyszergyártó cég állítja elő, amelyben Bill Gatesnek hatalmas részesedése van. A koronavírus nem öli meg a megfertőződött emberek 50 százalékát, míg a kísérletek szerint a remdesivirrel kezelt emberek több mint 50 százaléka meghalt.

 

SB: A könyvében kétféle tudósról beszél: azokról, akik hagyják, hogy Fauci diktálja a karrierjüket, és azokról, akik nem akarják, hogy kompromittálják őket, de úgy tűnik, nagyon hatékonyan eltiporja az ellenvéleményt.

RFK: Ő, Gates és Jeremy Farrar, a Wellcome Trust igazgatója [a Trust 29,1 milliárd fontos éves költségvetésének egy része Gates-től származik] a földi orvosbiológiai kutatások 61 százalékát ők irányítják, tehát nagyjából ők irányítják, hogy mit finanszíroznak. Ez a finanszírozási hatalom arra is felhatalmazza őket, hogy megöljék azokat a tanulmányokat, amelyeket nem akarnak, és tönkretegyék azokat a tudósokat, akik megpróbálják elvégezni ezeket a tanulmányokat, és csődbe juttassák az egyetemeket. A könyvben bemutatom, hogyan működik ez. Ha van egy fiatal tudós mondjuk az UCLA Orvosi Karán [University of California, Los Angeles], aki azt mondja, miért nem vizsgáljuk meg, hogy az oltások okoznak-e sérüléseket, az orvosi feljegyzések klaszterelemzésével? Ez egy könnyen elvégezhető tanulmány. A dékánja kap egy hívást Tony Fauci egyik lakájától az NIH-nál [a Fauci által vezetett Nemzeti Egészségügyi Intézet], aki azt mondja, hogy jobb lenne, ha megakadályozná, hogy a fickó elvégezze a tanulmányt, Tony nem akarja, hogy elvégezzék. A UCLA, mint az ország összes orvosi egyeteme, több százmillió dollárt kap Faucitól és az NIH-tól, és teljesen függ a gyógyszeripari termékek jogdíjaitól, amelyeket Fauci a laboratóriumában fejleszt ki, az egyetemeknek ad ki az első és második fázisú vizsgálatokra, majd egy gyógyszergyártó céget hoz a gyógyszer előállítására, amely aztán megosztja a szabadalmat az egyetemmel. Mindenki a horgon van; mindenki pénzt keres, és mindannyiuknak hatalmas ösztönzője van arra, hogy ne beszéljenek.

https://pokolafoldon.hu/blog/exkluziv-interju-fauci-osellensegevel

Dabasi Tamás: A Fehér Kéményseprők alapítvány kitálal

 

Nézzük végig a médiában felkapott hírt, miszerint letartóztatták Schadl Györgyöt, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökét és a vele kapcsolatba hozható bűncselekmények elkövetése végett vonták vissza Völner Pál mentelmi jogát és mindkettő ellen büntető eljárást kezdeményeztek.

Az Interneten fellelhető céginformációs adatok alapján Schadl György 2011-ben alapította meg a Schadl és Társa végrehajtó irodát Budaörsön. A Fehér Kéményseprők Alapítványa és velük együttműködő civilek és civil szervezetek által feltártan a devizahiteleseket érintő válság miatt igencsak megérte végrehajtónak lenni. Schadl György felesége a 2015-ös év előtt, a végrehajtói kamara panaszirodáján dolgozott osztályvezető pozícióban, édesanyja pedig Gyurcsány Ferenc titkárnője volt.

Miután a Fehér Kéményseprők Alapítványa és velük együttműködő civilek és civil szervezetek által feltárt, az egész ország területén tevékenykedő végrehajtói bűncselekmények és a Végrehajtói Kamara Don Császtija által folytatott maffia tevékenységek napvilágra kerültek, -a kormány a civilek által folytatott sok éves nyomásgyakorlásának engedve felszámolta a végrehajtói kamarát 2015. augusztus 01. nappal. Melynek következtében büntető eljárást kezdeményeztek a DON Császti maffia vezír ellen és több végrehajtó ellen, akik közül már 16.-an töltik a börtönbüntetésüket.

A Fehér Kéményseprők Szövetsége akkor is jelen volt, amikor 2011 évben amikor a megfáradt végrehajtók a kifosztott emberek pénzén nyaraltak:

...”Los Angeles-i városnézés, élményrepülés Las Vegas felett, David Beckham focicsapata élőben, Grand Canyon, Golden Gate, túra a Mojave-sivatagban. Többek közt ezek a programok szerepeltek azon az amerikai luxusutazáson, melyen magyar bírósági végrehajtók vettek részt október első két hetében – legalábbis ezt állítja a Fehér Kéményseprők Szövetsége…” írta a Hír 24 is:

https://24.hu/belfold/2011/10/19/alomutazason-dozsoltek-a-birosagi-vegrehajtok/?fbclid=IwAR3IBS0l0XACIrerkbb3SnbFdHJ7I4EhLYh6uz-Zp0E8xSmMFd4sevExY34

Schadl György 2015-ben lett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, miután a Fehér Kéményseprők Alapítvány és vele együttműködő civil szervezetek segítségével felszámolásra került a DON Császti féle maffia hálózat. A büntetőeljárásról kiszivárgott sajtóhírek alapján Schadl alatt a végrehajtói karba pénzért lehetett bekerülni, a tagságért pedig állítólag, havonta kellett fizetni az újonnan kinevezett végrehajtóknak. Bár nem értjük miért vagy hova kellett még a Shadl György és felesége számára az éves 100 milliós osztalék kivétett követően további 20 millió. Hova tudtak felélni ennyi pénzt. Bár az adósok, akiktől ezen összegeket elrabolták, mert csak abból lehet kivenni és elkölteni, amit valakitől elloptak. Ja, hogy ezt törvényesen tették a kormány és az ellenzék megbízásából közhatalmi tevékenység keretében.

Időközben kiderült, hogy az Igazságügyi Minisztérium, a Kormány összes tagja az ellenzékkel együtt, a Közjegyzők és a Bírók, főleg a Járásbíróságokon tevékenykedő bírósági titkárok és végrehajtási ügyintézők is érintettek a sorozatos bűncselekmények elkövetésében. Jól tudott és közismert, hogy a végrehajtási törvény szerint a végrehajtó cselekménye ellen végrehajtási kifogást lehet előterjeszteni, amit minden esetben a Járásbíróságokon munkaviszonyban álló bírósági titkár vagy végrehajtási ügyintéző bírált el, oly módon, hogy azt esküt tett bíró nem látta.

Mindannyian tudjuk, hogy az összes bírósági titkár a területen vállalkozóként dolgozó végrehajtó által meg volt „fizetve” csak azért, hogy nehogy elmarasztalja a végrehajtót és szabadon fosztogathassa az adósokat. Ez nyílt tény ezen nincs mit szépíteniCsak egy példát említve Vas megyében a Puskás végrehajtó és a Bakucz bírósági titkár személyében, vajon hány esetben fordulhatott elő?

Mint ahogy azon sincs mit szépíteni, hogy mindezt az összes bíró tudtával és hallgatásával tették, hogy miért az majd az elkövetkezendő idő nyomozása ki fogja deríteni.

De a lényeg az, hogy fény derüljön a bűnös módszerekre, amelyek nemcsak nemzetgazdasági, hanem nemzetbiztonsági kockázatot is jelentenek, mert a tisztességes vállalkozók biztonságos működését kérdőjelezik meg Magyarországon.

A végrehajtók körüli botrányok és belső harcok megmaradtak azután is, hogy a kormányzati reformcsomag tiszta és világos jogi helyzetet teremtett 2015 évben.

Információk szerint jelenleg hetvenhat végrehajtói iroda érintett az ügyben. A nyomozás során házkutatást tartottak a Városmajor utca 74. szám alatti irodaházban, ahol a Schadl család egyik cégének és több önálló bírósági végrehajtónak a székhelye is található. Korábban is botrányok övezték a végrehajtók működését. Korrupció, pénzszórás, szakmai alkalmatlanság – a kétezres évek elején ezek a kifejezések jellemezték leginkább a szervezetet.

Már nem csak a sajtóban lehetett arról olvasni, hogy bizonyos ellenérték fejében a végrehajtók közreműködtek bizonyos javak átjátszásában. Hanem arról is, hogyan károsítják meg felsőbb utasításra a és megrendelésre a konkurrens vállalkozókat és a kormány ellen szavát felemelő állampolgárokat.

Adott a működési engedéllyel rendelkező követeléskezelő, akár Baranya Creditnek is nevezhetjük, akik igazgatói munkakörben egyszemélyes Kft-ket hoznak létre családtagjai vagy barátai nevére, akik végrehajtáson megvásárolják a Baranya Credit által jelzálog fedezetében tartozó ingatlant! Hoppá! Rosszul írtuk, de a törvény szerint megvásárolja, holott igazából NEM, mert nem fizet érte a „baráti” körben alapított egyszemélyes kft. Úgy írjuk inkább, hogy átjátsszák egyik zsebükből a másikba, vagyis a Zrt vagyontárgyát kilopják az árverési vétel címen magánkézbe, úgy, hogy csak névlegesen kerül át a tulajdonjog, de vételárat senki nem fizet érte.

Hogy is van ez? Tudjuk, hogy a bedőlt hitelek mögött a magán ingatlan vagyon értéke áll. Ebből van a pénzügyi vállalkozás Zrt.-nek a hitelvagyona. Hogy ezt pénzé tudják tenni, ahhoz a leltárból ki kell venni. Erre alkottak egy szuper jó törvényt és beletették a végrehajtási törvénybe, hogy amennyien gazdasági céllal vásárolnak árverésen a „baráti” körben alapított egyszemélyes Kft-k ingatlant, úgy nem kell kifizetni az árverési vételárat. Az ingatlan magánkézbe került eladható és osztalékban kivehető a teljes ára. Mi ezt nevezzük sikkasztásnak, hisz a rá bízott vagyonnal szabadon rendelkezett a pénzügyi Zrt igazgatója és hagyta átjátszani az általa létrehozott Kft.-be, majd a zsebébe, a kormány által meghozott törvény alapján. Vagy is megint itt van az a mondat, hogy mindent megtehet a végrehajtó felsőbb utasításra a és megrendelésre megkárosítva bárkit ebben az országban, akit el akarnak lehetetleníteni.

Később attól volt hangos a magyar sajtó, hogy a végrehajtói kamara vezetői a családtagjaikkal milyen utazásokra mentek, mint hivatalos külföldi út, például a Dél-afrikai Köztársaságba, Kanadába, Krétára vagy épp Ciprusra, kiemelt napidíj mellett.

Később attól volt szintén hangos a magyar sajtó, hogy kiderült, a kamara drága luxusszállodákban tartja a közgyűléseit. Például, 2014-ben egy sárvári luxusszállodában rendeztek konferenciát. Ahol a Fehér Kéményseprők aktivistái is képviseltették magukat, a megszervezett demonstráció keretében.

Az önálló bírósági végrehajtók a közhatalmi jogosítványaikasaját gyarapodásukra felhasználva, – több százezer embert tettek földönfutóvá, hajléktalanná, – csak, hogy most például szaunázhassanak, bulizgassanak luxus körülmények között, sétarepüljenek, – a más verejtékével megkeresett pénzen, – amit a végrehajtási eljárások kegyetlenségével embertelen megalázással elvettek tőlük.

Szabad Riport: https://szabadriport.wordpress.com/2021/12/18/felhivas-luxus-szallodaban-buliznak-a-vegrehajtok-a-kifosztottak-penzen/

A Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara elismerte, hogy a független végrehajtók csupán elenyésző százalékban rendelkeznek jogi diplomával. A hétvégén ugyanis egy luxushotelben tartottak konferenciát, miközben a bejárat előtt egy civil szervezet demonstrált – egyebek között épp a jogi végzettség hiányát kifogásolva.
https://www.vaol.hu/hirek/2014/10/nincs-jogi-vegzettsege-a-fuggetlen-vegrehajtok-tobbsegenek?fbclid=IwAR3bm4t_P0rOxYpkSnh5R_KM772B00gkSzbTKb87JZ2h7P5cOuF6AMW7n4E

A pénzszórás visszatetszőségét növelte, hogy a 2010-es évek elején zajlottak azok a végrehajtási eljárások, amelyek a bedőlt devizahiteleseket érintették. Az Origo szerint „a külföldi pénznemben nyilvántartott kölcsönszerződések azonban igen bonyolult jogi konstrukciókat tartalmaztak, az efféle ügyek megfelelő elintézéséhez kellő jogi tudás kellett. Illetve kellett volna, a végrehajtók legnagyobb része ugyanis abban az időben nem volt jogvégzett.”

Amikor az állattenyésztő is végrehajtónak állt, – ugyanis a rendszerváltozás óta itt maradt szabályok miatt olyanok is végrehajtói pályán maradhattak, akik nem végezték el a jogi egyetemet vagy sima vízvezeték szerelő volt, mint az Asztalos Árpád Vas megyei gátlástalan és gengszter végrehajtó is. A nyilvántartás alapján így 2015-re a közel kétszáz végrehajtó felének legfeljebb érettségije vagy az sem volt, s csupán 40, azaz húsz százalékuk rendelkezett jogi diplomával.

Így alakulhatott ki az, hogy a végrehajtók között állattenyésztő és óvodapedagógus is akadt. A kormány jött és megreformálta a végrehajtást, mivel a Fehér Kéményseprők Szövetsége és a vele együttműködő civilszervezetek jelezte, hogy a „végrehajtó a király, mert minden törvény felett áll”. Bármit megtehet, mert nincs felettes szerve, nincs ki elszámoltassa őket a gaztetteikről.

A Kormány a Fehér Kéményseprők Szövetsége nyomására Szekér Judit személyében 2014 végén miniszteri biztost nevezett ki a kamara mellé, s megindult a szektor teljes átvilágítása. Pénzügyi és morális problémák sokasága látott napvilágot, aminek az lett a vége, hogy 2015 második/harmadik negyedévében megszűnt a végrehajtói kamara s helyét a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vette át.

A legfontosabb reform a személyi állomány terén jött el. Immáron, törvény írta elő, hogy minden végrehajtónak jogi diplomával kell rendelkeznie.

Feltétel volt továbbá, hogy 2022 végéig minden érintett szerezze meg a hiányzó diplomát. Kivételt csak azok jelentettek, akiknek kevesebb évük volt a nyugdíjkorhatárig, mint amennyi időt a jogi tanulmányok igénybe vettek volna.
A Fehér Kéményseprők Szövetsége nem fordította el tekintetét az újjá alakult Végrehajtói Kar felől sem, nyomon követte tevékenységet és a mai nap is jelen van, ahol a visszaéléseket tárja fel. Történt ez a most kirobbant végrehajtói és államtitkári bűncselekmények elővetésében is. A Fehér Kéményseprők Szövetsége 2019 év végén jelezte a hatóságok felé, hogy valami nincs rendben és kezd megint elkanászodni a végrehajtói szakma, nem segített a megreformálása. Mivel Isten malmai és a nyomozási munka is lassan haladt a bizonyítékok szerzésében, így történt, hogy most 2021.-ben került sor a sorozatos letartóztatásokra.

Mindezen által Követeljük a Kormánytól és az ellenzéktől, hogy együttesen fellépve töröljék el a 2018. év január hónapját követően történt végrehajtási törvénymódosításra hozott törvényeket, kiemelten az igazságügyi tárgyú törvények módosításáról szóló 2020. évi XCII. törvény, amely 2020. július 15-én jelent meg a Magyar Közlönyben, számos a végrehajtási eljárást érintő változást hozott az ingatlanárverés szabályainak 2021. január 1-jén hatályba lépett változásait.

Maradjon meg a 2017. évi márciusi jogszabály módosítás, ahol szigorúbb feltételekhez kötötték a fogyasztónak minősülő adósok lakóingatlanának árverésre bocsátását. A korábbi 70% helyett, csak az ingatlan becsült értékének 100%-ára tett vételi ajánlat tekinthető érvényesnek, amennyiben az adósnak nincs több lakóingatlan a nevén, és az eljárás megkezdése előtti fél évben és jelenleg is az adott ingatlanban él. Amennyiben az ingatlan nem minősül fogyasztónak, továbbra megszerezhetők a becsült érték 70%-nak megfelelő összegért. Ezzel a törvénymódosítással elértük, hogy csak is felfelé lehessen licitálni és a végrehajtók ne tudják áron alul átjátszani a nepper haverjaiknak az adósok ingatlanait, oly módon, hogy a teljes tartozása ott maradt.

A Fehér Kéményseprők Alapítványának további követelése a kormány felé, hogy a végrehajtók letartóztatása után vegyék elő a közjegyzőket is!

A közjegyzők ugyan úgy, mint a végrehajtók vállalkozói tevékenység keretében nem kevés pénzt keresnek a mai nap is adómentesen. A bankok és a bankokban dolgozó vezetőkből létrehozott követeléskezelő behajtók bevételeit a végrehajtók felé a közjegyzők biztosították a végrehajtások jogi alapjait Járásbírósági jogkörrel felruházva.

Járásbírósági jogkörben gazdasági társaságként okiratokat jogerős bírósági végzéssel azonos erejű okiratokat állítottak ki. Az okiratnak csak egy bizonyító ereje van, amit 2010. 06. 01. előtt készült okiratoknál a bíróságot, a törvényes bírót hatalmazzák fel eljárásra, nem egy bírósági jogkörrel felruházott saját hasznára dolgozó vállalkozóként működő jogszolgáltató közjegyzőt!

A 2010. év előtt a bíróságok nem azt rögzítették az okiratokban, hogy a közjegyző rendel el végrehajtást, hanem azt, hogy a bíróság záradékkal látja el az okiratot, ha…


Ugyan is 2010 év előtt a jogszabály nem engedte meg, hogy a közjegyző járjon el, Járásbírósági jogkörben végrehajtást elrendelő okirat kiállítására.

A bíróságok és a közjegyzők összejátszva hozták létre, hogy a kölcsönszerződésekre közjegyző előtt is okirati formában tartozás elismerést kell tenni a hitelt felvenni szándékozó állampolgároknak. Erre azért volt szükség már 2004 évtől kezdődően, hogy a peres eljárás nélkül egyszerre a végrehajtó segítségével ellophassák az ingatlanokat az adósok feje felül és az okiratokra a keletkezésük idejében-érvényben lévő jogszabályokat kell alkalmazni!

A záradékolt okiratok nem rögzítik, de nem is utalnak rá, hogy majd a bíróság helyett egy vállalkozásban működő jogszolgáltató, azon belül akár saját maga az okiratot készítő közjegyző fogja azt szükség esetén, mint járásbíróság záradékolni.

Magyarország Alaptörvénye minden állampolgár számára garantálja a bíróságok függetlenségét és a törvényes bírót, a bírósági eljárás minden szintjén. A törvényes bírót a köztársasági elnök nevezi ki, törvényes bíró nem végezhet saját hasznára jogszolgáltató tevékenységet. A vállalkozásban működő közjegyzők okirati felhatalmazás nélkül a bíróság helyébe léptek, elvéve ezzel, a törvényes bíróhoz való jogot.

A jogszabály, mely felhatalmazza a közjegyzőt bírósági jogkör gyakorlására, nem visszamenőleges hatályú! A 2010. 06. 01. után készült okiratokban már tud a közjegyző olyan tájékoztatást adni, hogy végrehajtás esetén ő fog a járásbíróság helyébe lépni, mint vállalkozásban működő jogszolgáltató nem törvényes bíró.

A bírósági szervezeti szabályzat meg sem említi a közjegyzőt. Elsőfokú eljárásban kizárólag a járásbíróságot ismeri, ahol törvényes, a köztársasági elnök által kinevezett bírónak kell eljárnia.

A végrehajtási törvény nem írhatja felül az alaptörvényt, mert törvény nem lehet alaptörvény ellenes! A végrehajtási törvény eleget tesz ennek a kritériumnak, mert úgy fogalmaz Vht. 31/ E. § (1) „ Ha a bírósági végrehajtás elrendelésére a közjegyző rendelkezik hatáskörrel. ” Tehát, ha rendelkezik hatáskörrel, akkor igen eljárhat, de 2010.06.01 előtti okiratokra nem rendelkezik hatáskörrel, maga a végrehajtás elrendelésére használt közokiratok, ezt közhitelesen igazolják.

Ennek ellenére az összes 2010.06.01, előtt készült közjegyzői okiratot közjegyző és nem a bíróság záradékolta. A közjegyző nem bíró, csak egy 2010.06.01 után bírósági jogkörrel felruházott bevétel orientált jogszolgáltató vállalkozó. Ilyen jogokat, hogy az okirat keletkezésének idejében érvényben lévő jogszabályok ellenére a közjegyző bíróság helyett is eljárjon, sehol Európában nem adtak közjegyzőknek.

Mindezen által követeljük, hogy a közjegyzők által 2010.06.01 után bírósági jogkörrel felruházott bevétel orientált jogszolgáltató vállalkozóként kiállított végrehajtási záradékokat azonnal vizsgálja felül Törvényszáki hatáskörben az illetékességi területén lévő Törvényszékek. Addig pedig a Kormány az ellenzékkel együtt azonnal hozzák törvénybe, hogy a 2010. 06. 01. után a bevétel orientált jogszolgáltató közjegyző vállalkozóként kiállított végrehajtási záradékok alapján indult végrehajtási eljárásokat azonnal függesszék fel.

Majd a közjegyzőket, mind bevételeik, mind pedig a végrehajtási záradékok kiállítása szerint soron kívül elszámoltatni szíveskedjenek.

Dabasi Tamás / A Fehér Kéményseprők Alapítvány elnöke

Pete Fairhurst írta - Ha lenne itt akkor még érző, gondolkodó népesség, akkor már biztosan elővennék a vasvillákat. De nincs.

 

A lakosságot hatalmas vödörnyi félelempornó hipnotizálja. Úgy tűnik, sokan közülük elvesztették az önálló gondolkodás képességét. A tévé most azt mondhatná nekik, hogy a hó fekete, és elhinnék. Biztos a globális felmelegedés miatt.

Egyet kell értenem vele, ugyanakkor azt is meg kell értenem, hogy az elme nem egyszerűen egy logikai eszköz. A gondolkodás egy folyamat. Bárki, aki megkísérelné alulról felfelé felépíteni a saját megértését, hamar elborulna a lehetőségek óriási mennyiségétől. Ezért az elme készségesen átveszi a máshonnan származó megértési csomagokat, fogalmakat és címkéket kölcsönöz. Ezek a csomagok a szülőktől és a testvérektől származnak, amikor még kicsi vagy. Az iskolától és a kortárscsoporttól, ahogy nősz. A felnőttkorban a tévéből, könyvekből és magazinokból. A megértés egy része a saját tapasztalatainkból is származik, de kezdetben hajlamosak vagyunk a saját tapasztalatainkat a másoktól kapott csomagok prizmáján keresztül értelmezni. Ezek közé tartozhatnak a vallási tanítások is, ha a családod történetesen vallásos. Bárhonnan is származzanak, a saját világképed építőköveiként elfogadott csomagok foglyaivá válsz. A saját elképzeléseid és érzéseid hajlamosak arra, hogy háttérbe szoruljanak, és félre legyenek tolva. Sokkal könnyebb alkalmazkodni és megfelelni, mint megkérdőjelezni a körülötted lévő ortodoxiát. A tévénézéstől a világ olyan melegnek és kényelmesnek tűnik. Miért zaklatnád fel magad azzal, hogy a saját kis gondolataidat előnyben részesíted?

 

A saját gondolataid csendesek, és úgy tűnik, nincs erejük ahhoz a támadáshoz képest, amely minden oldalról rátok zúdul. Könnyen félresöpöröd őket, hacsak nem vagy már egy kicsit idősebb, amikor kezded felismerni, hogy a saját gondolatimpulzusod magasabb minőséget képvisel a neked bemutatott banális elbeszélésekhez képest. Ezek kivétel nélkül tele vannak lyukakkal, amelyeket könnyen észrevehetsz, de te magad válsz ezeknek a hibáknak az apologétájává azzal, hogy azt képzeled, hogy a neked elmondottak többsége megalapozott. Csak ez a kis rész, amire ráébredtél, az a hibás. A többi mögött ott van a kormány, a fő média, az NHS tekintélye. Ha elkezded elhinni, hogy ezek mindegyike hazudik neked, akkor az egész, egy életen át felépített mentális struktúrád meginoghat. Hogyan mondhatnád el a barátaidnak, hogy már nem hiszed el, amit a tévé mond? Gyorsan félrenézel.

Melyik az a pont, amikor elkezded felismerni, hogy a hírnarratívák és a reklámok mind-mind nélkülöznek minden mélységű megértést, és teljesen el vannak rontva? És hány éves korodban tanulod meg végül, hogy a saját kis gondolataid szerint cselekedj, és adj nekik elsőbbséget a média áradatával szemben? Talán soha nem fogod. Sokan mondják, hogy amikor megbetegszenek, rájönnek, hogy semmi értelme annak, amit az orvosuk mond nekik. Ez megnyitja a kételyek egy kis zugát az elméjükben, ami tovább nőhet. Mások úgy találták, hogy a neveltetésük teljesen érthetetlen volt. Talán megpróbálnak maguk is utánanézni bizonyos témáknak, és rájönnek, hogy amit tanítanak, az messze elrugaszkodik az igazságtól. Vagy az üzleti életben dolgozók úgy találják, hogy a megérzéseik követése jobban működik, mint bármilyen tankönyv és televíziós elbeszélés. Lehet, hogy mindezek és mások kombinációja.

 

Amint a világról alkotott megértésük adott struktúráján repedés kezd megjelenni, a repedés csak növekedni tud. Ha független szaktekintélyeket olvasunk mindenféle témáról, a vallástól kezdve a háborúkon át a történelemig vagy a politikáig, akkor a kétségek csak nőhetnek, hogy a világ működéséről egy teljesen valótlan verziót kapunk. Akik darabokra zúzták az adott falat, azoknak aztán újra kell építeniük egy saját maguk által épített falat. Ez nehéz folyamat lehet, elvesztve a barátokat és szakadékokat képezve másokkal és a családdal, nem is beszélve az újratanulás folyamatáról, amelynek gondosan lefektetett hamis ösvényei is lehetnek. De ha egyszer elkezdődött, akkor nyereséget is lehet elérni. Nincs többé birkózás, hogy a hazugságok igaznak tűnjenek. Most már csak az igazság lesz elég. Ez egy erőt adó folyamat.

A legtöbben, akik az alternatív hírek világában élnek, és elhagyták a főáramú hazugságokat, úgy találják, hogy könnyen felismerik az őket manipuláló gonosz erők nagy részét, ha egyszer tudatában vannak. Ezek olyan ügynökökön keresztül törnek rátok, akik eladták a lelküket az Ördögnek vagy valamelyik Démonának. Nagy hatalmat és gazdagságot kapnak azáltal, hogy feláldozzák magukat az ő hatalmának, de ha valaha is vissza akarnak lépni az általuk kötött paktumtól, akkor elpusztulnak, és ezt ők is tudják. Ha egyszer az Ördög hatalmába kerültek, nincs visszaút. Ők a gonosz szemétládái, akik még akkor sem tudnának leállni, ha akarnának, beleértve a legtöbb popsztárt, a legtöbb vezető politikust, a hadsereg legmagasabb rangú tagjait, az úgynevezett "egészségügyben", a hírekben, az oktatásban, a vallási szervezetekben és így tovább, nagy fizetésekért dolgozókat.

 

Ennek a démonikusan eladott szemétnek a tetteit nem lehetetlen azonosítani - az oltások, amelyek megsebesítenek és megölnek, a nap aktuális témája. Korábban a háborúk voltak a nagy események, a gazdasági összeomlások, az élelmiszer ellátás megszűnése és sok más katasztrofális esemény látszólag véletlenül történt - de nem így van. Mindent előre és titokban tervezett egy kis, nagyon erős összeesküvés, amely a színfalak mögül irányított mindent. Bárkinek, aki ebben kételkedik, azonnal el kell olvasnia Robert F Kennedy Jr The Real Dr Fauci című könyvét, amely nemrég jelent meg az elmúlt ötven évről, az orvosi katonai ipari komplexumról, amely most a világot sújtja.

Ez mind csak tény. A probléma az alternatív hírvilág számára, ami most következik, az, hogy a gonoszt és annak cselekedeteit nem olyan nehéz azonosítani, ha egyszer elkezdjük keresni. A probléma az, hogy hol található a jóság, és hogyan lehet az ördög gonoszsága ellen fellépni? Ezzel próbálok majd foglalkozni a következő bejegyzésemben, olyan kutatókat keresve, akik ezzel a problémával foglalkoztak. Ez a bejegyzés már így is elég hosszú.

https://pokolafoldon.hu/blog/hol-jo

A Lancet tudományos közleménye lerombolja a covid vakcinákról szóló hamis narratívát, és feltárja, hogy az oltottak TERJESZTIK a világjárványt

 

A járvány kezdete óta azt mondták a világnak, hogy az Operation Warp Speed injekcióval történő "beoltás" "meggyógyítja" a Wuhan coronavírust (Covid-19). Közel két év telt el azonban, és ennek éppen az ellenkezője bizonyult igaznak.

Günter Kampf kutató új írása, amelyet a The Lancet című folyóiratban tettek közzé, néhány nagy lyukat üt a mainstream injekciós narratíván, az egyik legnagyobb az, hogy a Fauci-féle influenza elleni oltások nem állítják meg a terjedést, ahogyan azt állítják.

Sőt, úgy tűnik, hogy a betegség és a halálozás nagyobb mértékben terjedt azok körében, akik a kormányzati irányelveknek engedelmeskedve beoltották magukat, mint azok körében, akik békén hagyták immunrendszerüket, hogy természetes módon küzdjön meg a betegséggel.

Kampf szerint a teljesen beoltottak járványügyi jelentősége a legfrissebb adatok alapján "növekszik". A legjobb esetben az oltások egyáltalán nem nyújtanak védelmet. Legrosszabb esetben hajlamosabbá teszik az oltásokat szedőket a negatív egészségügyi kimenetelre.

"Az Egyesült Királyságban leírták, hogy a teljesen beoltott indexes eseteknek kitett háztartási kontaktok körében a másodlagos támadások aránya hasonló volt, mint a nem beoltott indexes eseteknek kitett háztartási kontaktok körében (25% a beoltottaknál vs. 23% a nem beoltottaknál)" - írja Kampf.

"[A] 31, teljesen beoltott háztartási kontaktoknál bekövetkezett fertőzésből tizenkettő (39%) teljesen beoltott, járványügyi szempontból összefüggő indexes esetekből származott. A vírusmaximum nem különbözött az oltási státusz vagy a variánstípus szerint".

Németországban, teszi hozzá, a beoltottak körében a tüneteket okozó kovászos megbetegedések aránya növekszik. Még júliusban 16,9 százalék körül volt a 60 éves és idősebb betegek körében. Október 27-re ez az arány 58,9 százalékra ugrott, "egyértelmű bizonyítékot szolgáltatva arra, hogy a teljesen beoltottak mint lehetséges átviteli forrás egyre nagyobb jelentőséggel bírnak".

 

CDC: A legjobban beoltott megyék egyben a legbetegebb megyék is

Hasonló jelenség figyelhető meg az Egyesült Királyságban is. A teljesen beoltottak körében a tünetekkel járó kovid megbetegedések száma ugyanúgy emelkedik, mint Izraelben és máshol, ahol széles körben beadják a Fauci-féle influenza elleni védőoltást.

Az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) nemrégiben jelentette be, hogy az első öt megye közül négy, ahol a legmagasabb a teljesen beoltott lakosság aránya (84,3-99,9 százalék), "magas" fertőzöttségű megyék.

Mindez azt sugallja, hogy az oltás beadatása valószínűleg azt jelenti, hogy megbetegszünk vagy betegséget terjesztünk másokra. És mégis az a hivatalos történet, hogy a teljesen beoltottakat még csak nem is kell a lehetséges átviteli forrásként számításba venni.

"Súlyos hanyagságnak tűnik, hogy a közegészségügyi ellenőrző intézkedésekről való döntés során figyelmen kívül hagyják a beoltott lakosságot, mint lehetséges és releváns átviteli forrást" - mondja Kampf.

A jelenlegi helyzetet továbbra is "az oltatlanok világjárványának" nevezni egyszerűen hamis, figyelmeztet Kampf. A valóságban ez a beoltottak világjárványa, mivel a járvány már véget ért volna, ha mindenki úgy döntött volna, hogy nem oltja be magát.

"Nem hajolok meg a zsarnokok előtt, akik megpróbálnak "megbélyegezni"" - írta a Natural News egyik olvasója az oltatlanok eme igazságtalan félremagyarázásáról. "És egy beteg társadalomban megbélyegzettnek lenni becsületbeli jelvény, míg jól beilleszkedettnek lenni ennek az ellenkezője."

"A 'beoltottak' azok, akiket el kell kerülni" - írta egy másik. "Ők a betegek. Ők a betegség terjesztői. Nekik gyengült az immunrendszerük. Az orrjárataikban és a torkukban 251x-es vírusterhelésük van. Ne gubbasszanak tovább, hanem menjenek támadásba".

Ez az író még azt is hozzátenné, hogy igen, itt az ideje, hogy az oltatlanok bátran és szégyenkezés nélkül kiálljanak, és felvértezzék magukat ilyen jellegű ismeretekkel, hogy szembeszálljanak a médiából és a kormányzatból érkező állandó hazugságokkal.

A cikk forrásai a következők:

TheLancet.com

NaturalNews.com

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-lancet-kozlemenye-feltarja-hogy-az-oltottak-terjesztik-a-vilagjarvanyt

A CDC 10 nap múlva visszavonja a PCR teszt sürgősségi használatát, miért használják még mindig az Egyesült Királyságban?

 

Még 2021 júliusában a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bejelentette, hogy a PCR-tesztje megbukott a teljes felülvizsgálaton, és visszavonják a sürgősségi felhasználási engedélyét.

Az Innova SARS-CoV-2 Antigen Rapid Qualitative Test, a CDC referencia COVID diagnosztikai tesztrendszere 2021 végéig visszavonja a sürgősségi felhasználási engedélyt a hamis pozitív és negatív eredmények túlzott gyakorisága miatt.

"Az FDA ezt a visszahívást I. osztályúnak, azaz a legsúlyosabb típusú visszahívásnak minősítette. Ezen eszközök használata súlyos sérüléseket vagy halált okozhat" - közölte honlapján az FDA.

"2021. december 31. után a CDC visszavonja a CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR diagnosztikai panel, az először 2020 februárjában bevezetett, kizárólag a SARS-CoV-2 kimutatására szolgáló teszt sürgősségi felhasználási engedélyére (EUA) vonatkozó, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósághoz (FDA) benyújtott kérelmét" (forrás).

"A CDC ezt az előzetes értesítést a klinikai laboratóriumok számára nyújtja, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre az FDA által engedélyezett számos alternatíva egyikének kiválasztására és alkalmazására" (forrás).

 

Az FDA a továbbiakban elmagyarázza a hamis pozitív és negatív eredményekkel kapcsolatos kockázatokat:

A téves negatív eredmények a SARS-CoV-2 késedelmes diagnózisához vagy nem megfelelő kezeléséhez vezethetnek, ami a betegeknek kárt okozhat, beleértve a súlyos betegséget és a halált is. Az álnegatív eredmények a SARS-CoV-2 vírus további terjedéséhez is vezethetnek, beleértve azt is, ha a feltételezett negatív betegeket hamis teszteredmények alapján csoportokba sorolják az egészségügyi ellátásban, a tartós gondozásban és más létesítményekben.

A téves pozitív eredmények késleltethetik a helyes diagnózis felállítását és a beteg betegségének tényleges okára vonatkozó megfelelő kezelés megkezdését, amely lehet egy másik életveszélyes betegség, amely nem a SARS-CoV-2 vírus. A hamis pozitív eredmények a SARS-CoV-2 vírus további terjedéséhez is vezethetnek, ha a feltételezett pozitív betegeket hamis teszteredmények alapján csoportokba sorolják (forrás).

Bár a CDC is forgalmazója volt az RT-PCR diagnosztikai panelnek, azt tanácsolták, hogy 2021. szeptember 30-tól már nem kerül rá sor, és a laboratóriumoknak 2021 végéig át kell térniük a diagnosztikai panelről (forrás). Miért várna a CDC 2021 végéig az RT-PCR teszt használatának megszüntetésével?

Az új koronavírus

Már majdnem elérkeztünk annak második évfordulójához, hogy a kormányok világszerte terrorizálják saját népüket azzal, hogy egy halálos új vírusról beszélnek, mivel kezdetben 44 ismeretlen etiológiájú tüdőgyulladásos "esetet" fedeztek fel.

Ez a vírus azonban annyira halálos volt, hogy meg kellett vizsgálni, hogy kiderüljön, elkaptuk-e vagy sem.

Az RT PCR debütálása

Ez a "nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzet" (PHEIC) után kezdődött, amelyet Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója hirdetett ki (forrás). A "vészhelyzetet" annak ellenére hozták létre, hogy a jelentések szerint 170 haláleset történt, ami a több mint hét és háromnegyed milliárdos (7 794 794 798 739) világnépesség mellett viszonylag csekély szám.

Arról nem is beszélve, hogy a "megbetegedések" 99%-át és a 170 halálesetet, amelyek mind Kínában voltak, egy új vírusnak tekintették, amelynek létezését nem bizonyították, mivel nem izolálták.

 

Az esetek számának növekedése

Körülbelül egy héttel a WHO 2020. január 23-i PHEIC kihirdetése előtt (2020. január 13. és 17.) jelent meg a WHO honlapján az Eurosurveillance című tudományos folyóiratban egy ma már Corman Drosten-papírként emlegetett tanulmány (2020. január 13. és 17.).

A megjelent cikk szerzői Dr. Christian Drosten és több munkatársa a berlini Virológiai Intézetből, valamint egy biotechnológiai cég, a TIB Molbiol Syntheselabor GmbH vezetője voltak, akik azt állították, hogy kifejlesztették az első hatékony tesztet annak kimutatására, hogy valaki megfertőződött-e az új koronavírussal.

Annak ellenére, hogy a szerzők elismerték, hogy a tesztet úgy tervezték meg, hogy "nem állt rendelkezésükre vírusanyag" Az RT PCR teszt a középpontba került, lehetővé téve a statisztikák vagy "esetek" összehangolását a WHO nyilatkozatával, aminek eredményeképpen az esetek száma már a következő napra 9.826,64-re emelkedett.

Az RT PCR teszt hibái

2020 novemberében azonban a PCR-teszt széles körű használatának alapjául szolgáló Cornan Drosten-féle tanulmányt egy tudóscsoport, Pieter Borger, Rajesh Kumar Malhotra, Michael Yeadon et al.

A tudósokból és kutatókból álló csoport arra a következtetésre jutott, hogy "a SARS-CoV-2 kimutatására szolgáló RT PCR-teszt külső szakértői felülvizsgálata" 10 jelentős tudományos hibát tárt fel molekuláris és módszertani szinten".

Ahogy a CDC is megállapította, ezek a hibák a tudósok szerint a hamis pozitív eredmények következményei voltak (forrás).

Továbbá, amint arról az Expose-ban egy orvosbiológus tudós beszámolt, "ha a PCR-t rosszul és/vagy magas ciklusszámmal végzik (ahogyan az gyakori volt), a célszekvencia még csak nem is lehet jelen a mintában, és a "pozitív" eredmény egyszerűen a PCR-folyamat artefaktuma".

A tudós azzal érvelt, hogy "a PCR nem képes bizonyítottan diagnosztizálni egy személy fertőző állapotát, és soha nem találtak következetes kapcsolatot egy betegség állapota és a PCR-eredmények között".

"A teljesen pontatlan PCR téves alkalmazása azt jelenti, hogy a COVID-19 egy tudományosan értelmetlen konstrukció, amely nem más, mint egy önreferenciális illúzió (forrás).

 

A hibákat figyelmen kívül hagyták

A tudósok már több mint egy éve figyelmeztetnek arra, hogy a teszt értelmetlen, de következtetéseiket a kormány és az egészségügyi szervek nem vették figyelembe, és továbbra is használják a tesztet.

Következésképpen a COVID-fertőzésnek minősített "esetek" továbbra is rémuralmat folytattak, mindezt egy súlyosan hibás PCR-teszt hatalmának köszönhetően (forrás).

A kormány tanácsa

Ehhez természetesen az Egyesült Királyság kormánya is hozzájárult, amely azt tanácsolta, hogy ha a COVID-19 tüneteinek tartott 3 tünet bármelyikét észleli, még ha enyhe is, akkor minél hamarabb végeztessen polimeráz láncreakció (PCR) tesztet.

A három tünet a következő volt és maradt; magas láz, új, folyamatos köhögés, vagy a szaglás és az ízlelés elvesztése (forrás). Ezek a tünetek azok, amelyekkel sokan évről évre, természetesen a nátha miatt, évről évre találkoznának.

Ennek ellenére a nátha jól ismert tüneteit hamarosan a kapitalista társadalom árucikk-áldozataként dobták ki sokan, akik most már inkább "újszerű COVID-19"-nek nevezték a náthájukat.

Végül is olyan társadalomban élünk, amely arra ösztönöz, hogy a régi hűséges gyógyszereket kidobjuk az új, továbbfejlesztett változatért cserébe, akár szükség van rá, akár nem.

Elmúlt az emberinfluenza szükségessége is, az új vírus iránti szimpátiáért nem kellett könyörögni, még azoknak az embereknek sem, akik "tünetmentesek", azaz "egészségesek" voltak, amíg az illető pozitív PCR-eredményt kapott.

 

Gurulj, gurulj, gyere és szerezd meg az ingyenes PCR-tesztet!

A kapitalista társadalomban való kondicionáltságunkra is apellálva a tesztet "ingyenes"-ként hirdették meg, mintha ez csábítana minket arra, hogy elvégeztessük.

Emellett az Egyesült Királyság kormánya is a fogyasztói marketing stílusához hasonló terminológiát használ, amikor azt mondja, hogy "szolgáltatást kínálnak", és hogy a PCR-tesztkészletet akár "házhoz is küldhetik, foglaljon időpontot egy bejárós vagy autós teszthelyszínen".

Úgy hangoztatják, hogy ez olyan komolytalannak és egyszerűnek hangzik, mint egy Amazon rendelés vagy a gyorséttermi ételünk megvásárlása, olyan tevékenységek, amelyekkel ma már kényelmesen megbarátkozunk.

Ezért a neoliberális fogyasztói társadalom nyelvén beszélve, amelyhez mindannyian hozzászoktunk, a kormány "felajánlotta a szolgáltatást" az egészséges embereknek, akiknek nem volt szükségük tesztre. Valójában több okot adtak arra, hogy a tünetmenteseknek elvégeztessék a vizsgálatot, mint a tünetekkel rendelkezőknek.

Figyeljék meg az alábbiakban, hogy bátran használják a "Szerezzen ingyenes PCR-tesztet" felhívást, ami egy jól ismert marketingfogás, nem kérik, hanem azt mondják a tudatalattinak, hogy tegye meg, ami talán hasonlóan működik, mint amikor az emberek a szupermarketből olyan áruval térnek haza, amire valójában nincs szükségük.

Annak ellenére, hogy mennyire nyilvánvaló volt, hogy az RT PCR vizsgálat egy olyan eszköz, amelyet arra használnak, hogy statisztikai alapot biztosítson egy világjárványnak, hogy elegendő esetet produkáljon, amely méltó a "világjárvány" kifejezéshez, és ezért minden olyan intézkedéshez, amelyet a "vészhelyzet" keretében vezettek be.

Ezek az intézkedések sokakat hátrányosan érintettek, és egyesek számára pusztítóan megváltoztatták az életüket, de a lakosság nem fogadta volna el őket ilyen könnyen, ha nem használták volna a napi "eseteket" arra, hogy mindannyiunkat a megfelelésre ijesszenek.

Tehát, itt is van, "a kormánynak szüksége van az eszközre, hogy ránk ijesszen, hogy engedelmeskedjünk", ez egy diagnosztikai eszköz szempontjából értelmetlen, de a kormányunknak jól bevált, lehetővé téve az intézkedések, a vakcinák és most az erősítőszerek érvényesítését.

Amíg az emberek még mindig sorban állnak, hogy megállapítsák, hogy elkapták-e az új koronavírust, addig mi mindig is csalárd módon a "nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzet" hatálya alá fogunk tartozni.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-cdc-10-nap-mulva-visszavonja-a-pcr-teszt-surgossegi-hasznalatat-miert-hasznaljak-meg-mindig