2022. december 6., kedd

Az Obamacare-t egyetlen okból hozták létre: a gyermekkereskedelem végett.

Egy ex-CIA-s (Robert David Steele?) kitálal a gyerekkereskedelemről.
Forrás:
https://www.nutritruth.org/single-post/obama-care-established-only-established-for-one-reason-for-child-trafficking

Ami működik, azon ne változtass. De ha mégis meg akarnád változtatni, például valami ökokommunista agymenés miatt, akkor tedd működésképtelenné

Oroszországi hadászati légitámaszpontra mért csapást az ukrán haderő

London, New York, Moszkva, 2022. december 6. kedd (MB)

Három oroszországi légitámaszpontra, köztük két hadászatira mért csapást hétfőn az ukrán haderő drónokkal. A támadásban megsérült két stratégiai bombázó, lezuhant egy gép, felrobbant egy olajtartály, meghalt a műszaki személyzet három tagja és megsérült négy orosz katona – jelentették a hírügynökségek kedden.

A támadást a rjazani térségben fekvő djagilevói, és a szaratovi térségben lévő  Engels támaszpont, illetve a kurszki repülőtér ellen hajtották végre, több száz km-re az ukrán ellenőrzés alatt álló területtől.  Az alacsonyan repülő drónokat az orosz légelhárítás lelőtte, darabjai Djagilevóban egy üzemanyag szállító tartálykocsira zuhantak, mely felrobbant. A robbanás következtében két stratégiai bombázó megrongálódott. Az Engels bázison lezuhant egy gép a kifutópályára. A kurszki repülőtéren találat ért egy olajtartályt, mely felrobbant.

Az Engels légitámaszpont az orosz nagy hatótávolságú légierő fő hadműveleti bázisa Nyugat-Oroszországban. A bázison található több mint 30 nehéz bombázó Oroszország nukleáris elrettentő erejének része, és a gépeket gyakran használták hagyományos cirkálórakéták indítására ukrán célpontok ellen.

A brit hírszerzés az orosz védelmi stratégia legjelentősebb kudarcai közé sorolja a történteket.

James Stavridis nyugalmazott tengernagy, a NATO európai erőinek volt parancsnoka kedden új, veszélyes fordulatnak nevezte Kijev oroszországi katonai célpont ellen intézett támadását, és úgy vélekedett, hogy Ukrajna további támadásokat indíthat oroszországi katonai objektumok ellen. Szavaiból kitűnt, hogy mivel a NATO több és jobb föld-levegő rakétát kínál az ukrán városok védelmére, és komolyan fontolóra veszi harci repülőgépek szállítását is, az a veszély fenyeget, hogy közvetlenül is belekeveredik az ukrajnai konfliktusba.

Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes kedden tudatta, hogy Oroszország továbbra is tartja magát önként vállalt döntéséhez, hogy nem telepít közép-hatótávolságú nukleáris rakétát Európába. Reményének adott hangot, hogy Oroszország ellenfelei megértik a figyelmeztetést, és nem ragadtatják magukat meggondolatlan lépésekre, nem teszik próbára az oroszok türelmét, és ők is úgy döntenek, hogy legalább ezen a téren fenntartják a helyzetet, és megakadályozzák további romlását. Rjabkov azt is tudatta, hogy Oroszország továbbra is kész tárgyalni tavaly decemberben Washington és Brüsszel elé terjesztett biztonsági javaslatairól. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2021/12/17/oroszorszag-a-kelet-europaba-telepitett-nato-csapatok-es-fegyverzetek-kivonasara-szolitotta-fel-a-nyugati-szovetseget/)

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője kedden kijelentette: „az ukrajnai orosz különleges katonai műveletnek el kell érnie céljait, és el is fogja érni őket.”  A történtek eredményeként igazságos és tartós békének kell születnie – mondta.

Kiadta: Magyar Békekör

Matolcsi György jegybankelnök kitálal, már az 5 legsérülékenyebb ország hazánk, 40% körüli inflációt már elismer, mennyi a tényleges

Csökken Európában a születések száma

Forrás: www.kla.tv/24314

AZ EGYHÁZ PÉNZKARTELL (1687 a Vizsolyi Biblia törli az 1222-es Aranybullát, megszűnt a kereszténység)

Amit mindenkinek meg kellene értenie

Saját szakterületén a világ egyik leghíresebb Professzora Sucharit Bhakdi beszél 2022 novemberében.

Az elmúlt 2,5 év alatt többet tanultam az oltásokról, mint az azt megelőző 30 évben, amíg azokról tanítottam. Nemes egyszerűséggel, ez az egész oltási-iparág egy HATALMAS CSALÁS! Vélhetően a gyógyászat minden idők legnagyobb és legveszélyesebb csalása!

Az mRNS-vakcinák akár 119%-kal is növelhetik az agyvérzés kockázatát.

Dr. Joseph Ladapo egy tanulmány elvégzése után felsorolja az oltóanyagok és a különböző betegségek számának növekedésével kapcsolatos összefüggéseket, és beszámol még egy újdonságról: a legnagyobb kockázatnövekedést az intracerebrális vérzés kockázata jelenteti, amely a Moderna vakcinájával való oltást követően, akár 119%-os növekedést is mutat.

A Pfizer vakcinái mikroszkóp alatt: nanorobotok struktúrákat építenek (FENEVAD BÉLYEGE)

Dr. David Nixon mikroszkóp alatt vizsgálta a Pfizer ampulláit, és egy videón bemutat egy nanoszerkezetet, amint mikrogépek segítségével, nagyon lassan és összehangoltan felépítenek egy négyzet alakú struktúrát. Azt kéri, hogy állítsunk le minden oltási programot, amíg meg nem értjük, ki áll ennek a hátterében. A háttérben az ANTIKRISZTUS ÁLL, s takarják őt még 10 Antikrisztusnak vélt!

Híres emberek a vakcinák ellen. LXXIII. rész

Az élet minden területéről érkező hírességek, köztük Ice Cube, Hasbulla Magomedov, Matt Le Tissier, Isabel Lucas, Andrew Tate és mások is felszólalnak a gyilkos vakcinák ellen. Figyelmeztetnek a gyilkos vakcinák ártalmaira, és mindenkit arra ösztönöznek, hogy ne vegyen fel további dózisokat.

Dr. Sucharit Bhakdi: A politikusok is a terv részei, és ők a legveszélyesebbek.

Dr. Sucharit Bhakdi arra kéri orvostársait, hogy vizsgálják meg, mit mond a szakirodalom a génvakcinákról, és arra kéri őket, hogy orvosként és ne gyilkosként viselkedjenek, valamint figyelmeztet arra is, hogy a politikusok is részei a tervnek, tudják, mit csinálnak, nagyon veszélyesek, a megoldás pedig az emberek egyesített erejében rejlik.

Brazília felébred! Kamionosok és több millió tüntető tiltakozik a választási csalás ellen

A brazilok továbbra is küzdenek, emberek milliói folytatják a tüntetéseket, és a sok a blokádokban résztvevő teherautósofőr végül rá fogja rávenni a hadsereget, hogy beavatkozzon, a nép érdekében.

Dr. Maria José Martínez Albarracín: a bivalens vakcinák negyedik adagjával a mortalitás növekedni fog.

Dr. Mª José Martínez Albarracín támogatja a "Nemzetközi Orvosi Válságnyilatkozatot", és rámutat a Covid vakcinák és a túlhalálozás közötti összefüggésre, amely a bivalens vakcinák 4. dózisával tovább fog romlani. És az áldozatok halálát figyelmen kívül hagyják, kezelésüket elhanyagolják. Mindezt lelkiismereti és erkölcsi válság kíséri.

Dr. Richard Fleming értetlenül áll az előtt, hogy ennyi bizonyíték ellenére, ezeket az embereket még nem zárták börtönbe.

Erőszak a futballpályákon: a vakcinák agressziót is generálnak és megosztják a társadalmat

A futballstadionokban világszerte súlyos, erőszakos cselekmények történnek a Covid-oltás után : támadások, testi sértések, összecsapások a rendőrséggel és halálesetek. Amit látunk, az az elit menetrendjének következménye, amely, amellett, hogy ártalmas, káoszt, erőszakot és megosztottságot teremt az emberek között.