Ano Turtiainen, a finn parlament egy tagja 2021. június 9-én felszólalásában tömeggyilkossággal vádolja a finn kormányt, mivel félrevezető információt ad a Covid-19 vakcináról a lakosságnak


Álljon itt a teljes felszólalás!
„Tisztelt Elnökúr!
A bizottsági jelentések széles körű valós kihívásokról tájékoztatnak Finnország biztonsága szempontjából. Ugyanakkor ezen jelentésekben egy szó sem esik arról a biztonsági kihívásról, amellyel Finnország és a finn lakosság a mindennapi életben szembesül. Igen, a Covid vakcinákról beszélek, amely a lakosságunkat megosztotta félrevezetettek és feleszméltek csoportjára.
Tisztelt Parlamenti Tagok! Megosztok most minden információt azért, hogy ne lehessen tudatlanságra hivatkozni azzal kapcsolatban, hogy milyen kockázatnak van a finn lakosság kitéve. Jelenleg Finnország a lakosságát Covid vakcinának nevezett méreginjekcióval oltja.
Kérem, hogy nagyon figyeljenek! Egyetlen egy Covid méregvakcinának nincsen forgalomba hozatali engedélye Finnországban. Az Európai Gyógyszerengedélyezési Hatóság EMA adott ezen vakcináknak feltételes forgalomba hozatali engedélyt. A feltételes engedély az alábbiakat jelenti: A rendelkezésre álló információ alapján az orvosi termék előnye meghaladja a kockázatait.
Tisztelt Kollégák! A média folyamatos ismételgetése ellenére Finnországban hivatalosan a mai napig nincs egyetlen egy Covid halott sem. A THL, Betegségkövető Hatóság szerint a 2020-as év halálozási okait csak 2022-ben fogják nyilvánosságra hozni.
A Fimea, oltáskárosodási mellékhatásokat nyilvántartó felület, adatai alapján azonban Finnországban 78 ember már meghalt a Covid vakcináktól, 1306 finn súlyosan károsodott, ugyanakkor 3630 jelentett eset nem került feldolgozásra. A jelentett esetek 57 %-ában súlyos az oltások mellékhatása. Fimea.fi
Továbbiakban meg kell jegyezni, hogy ezen mérgek feltételes forgalomba hozatali engedélye kimondja azt is, hogy a beoltott emberek számára a jövőben átfogó klinikai információval kell tudni szolgálni. Ez az információ az Európai Gyógyszerengedélyezési Hatóság honlapján szerepel.
Már többször említettem, hogy ami most folyik, az nem más, mint egy emberkísérlet. A Nürnbergi Kód ellenére a finn lakosságot erről senki nem tájékoztatta. Jelen beszédem alapján világossá teszem mind Önök, mind pedig a média számára, hogy emberkísérletek zajlanak Az eredmények pedig rettenetesek. Korábban volt egy Pandemrix nevű vakcina, amely elbukott, le kellett állítani a használatát, bár 32szer kevesebb mellékhatást mutattak akkor ki, mint a mostani Covid vakcina esetében. Meg kell kérdeznem! Mégy hány embernek kell meghalnia vagy oltási károsodást szenvednie Finnországban, hogy befejeződjön az emberek sorozatgyilkossága?
Tisztelt Kollégák! Most már tisztában kell, hogy legyenek a rendkívüli mértékben súlyos biztonsági kockázattal, amely népünket fenyegeti, valamint azzal, hogy a vakcina hátrányai sokkal nagyobbak, mint az előnye. A továbbiakban semmi nem halaszthatja azt, hogy tegyünk a nemzetünkért és mentsük meg az embereket!
Végül el kell mondanom, hogy ha a jövőben is tündérmesékkel akarják félrevezetni a lakosságot a vakcina biztonságosságával és forgalomba hozatali engedélyével kapcsolatban, abban az esetben súlyos bűntényt követnek el. A vád akár tömeggyilkosság is lehet. Még egyszer elmondanám! Egy bűntett akkor válik szándékossá, hogy tudatosan követi el bárki. Önöknek most már tudniuk kell a valóságot! Köszönöm figyelmüket.”

Forrás:

https://civilekatisztanlatasert.hu/finnorszag-egy-kepviselo-nepirtassal-vadolja-a-kormanyt/