2022. április 4., hétfő

The 5th - Játék a Számokkal, Színház az Egész Világ! 96%-át globalisták támogatták!

Eközben Oroszország folytatja a háború megnyerését, megsemmisítve Ukrajna harci erejét

 

A mariupoli csata az utolsó szakaszába lépett

Eközben Oroszország folytatja a háború megnyerését, megsemmisítve Ukrajna harci erejét. A hamis nyugati médiában sehol sem látni és hallani.

Április 4-én, hétfőn folytatódtak az intenzív összecsapások Mariupol városában, amely az Azovi-tenger partján fekszik Ukrajna keleti részén.

Az előző napokban a DPR és az orosz fegyveres erők egységei taktikai előrenyomulások sorozatát hajtották végre a város ipari és kikötői területe körül, és elérték az Azovstal üzem környékét - a hírhedt ukrán fegyveres frakció "Azov zászlóalj" és a kijevi erők szövetséges egységeinek fő fellegvárát. Ennek ellenére a város központjában időről időre szórványos összecsapások törnek ki, ahol a kijevi erők különálló mozgó csoportjai próbálják lassítani a DPR és az orosz csapatok előrenyomulását.

A kijevi erők megsemmisült felszerelései:

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Április 4-re ezeknek a csoportoknak az ellenállását nagyrészt elfojtották, és a kijevi erőknek csak két ellenállási pontja maradt a városban. Ezek a kikötői és az ipari területek. A városközpont nagyrészt a DPR és az orosz csapatok kezében van.

"Mariupolban a város megtisztítása folyik. Szinte már a központi részt tartjuk ellenőrzésünk alatt. Ez az egyik olyan terület, amely ellenállt nekünk. Marad az ipari övezet és a kikötő" - mondta a DPR fegyveres erőinek szóvivője, Eduard Baszurin egy nyilatkozatban.

Mariupol városát március elején bekerítették. A hónap végére a DPR a város több mint felét ellenőrzése alá vonta, és behatolt a város központi részébe. Április 4-én azonban még mindig tart a teljes ellenőrzés átvételére irányuló hadművelet. Az előrenyomulást főként a kijevi erők bekerített helyzete lassítja. Az ukrán egységek tagjai szándékosan civileket használnak emberi pajzsként, és akadályozzák a lakosok evakuálását a harctérről a megnyitott humanitárius folyosókon keresztül.

Csak egy rendes tagja az Azov zászlóaljnak:

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Ezért a DPR és az orosz egységek kénytelenek olyan körülmények között működni, amikor nem tudják kihasználni teljes tűzerejük nagy részét, mert ez polgári áldozatokhoz vezet.

Orosz erők Mariupol térségében:

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

A polgári lakosság mentése és evakuálása a kijevi kormányhoz hű radikális egységek ellenőrzése alatt álló területekről a művelet szerves részévé vált. Az oroszok által megnyitott humanitárius folyosók folyamatosan működnek, és lehetővé teszik, hogy a kimentett emberek elhagyják a várost. Ezen felül április 4-én egy további folyosót nyitottak Berdjanszk felé a Mariupolban rekedt "külföldi állampolgárok" evakuálására.

"A Török Köztársaság elnökének Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz intézett kérésének megfelelően döntés született arról, hogy teljes körű segítséget nyújtanak a Mariupol egyes területein a nacionalista zászlóaljak megmaradt harcosai által túszul ejtett külföldi államok állampolgárainak evakuálásában" - közölte Mihail Mizsincev, az Orosz Föderáció Nemzeti Védelmi Ellenőrző Központjának vezetője.

Lerombolt épületek Mariupolban:

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Kattintson a teljes méretű kép megtekintéséhez

Eközben az orosz vezetésű erők folytatják offenzív műveleteiket a Donbassz más részein.

A DPR csapatai különösen a megerősített területet foglalták el és felszabadították Novobakhmutovka települést. Az orosz védelmi minisztérium szerint a harcok során az ukrán 25. légideszant dandár akár egy századát is megsemmisítették. Ugyanakkor az LPR csapatai 2 kilométer mélységig előrenyomultak és keletről és délről elzárták Novotoshkivske települést.

Az orosz fegyveres erők is folytatták az ukrán katonai infrastruktúrára mért csapásokat. Április 4-én éjjel az ukrán fegyveres erők 24. különálló gépesített dandárjának parancsnoki állását és a közelben lévő lőszer-, fegyver- és katonai felszerelést tartalmazó raktárakat semmisítették meg egy csapás során Lysicsanszk város területén.

Az orosz fél hozzátette, hogy a Nyikolajev külvárosában lévő Balovnoje repülőteret ért április 3-i csapás következtében megsemmisült az Ukrán Fegyveres Erők három helikoptere.

Az elmúlt éjszaka folyamán az orosz légierő operatív-taktikai repülése Ukrajna 14 katonai létesítményét találta el. A célpontok között volt két parancsnoki állás, két Buk-M1 légvédelmi rakétarendszer indítóállása Krasznogorszk és Verhnetoretszkoje térségében, egy tüzérségi üteg, két rakéta-, tüzérségi fegyver- és lőszerraktár, három üzemanyagraktár, valamint 6 erődítmény és katonai felszerelés koncentrációs területe.

Emellett az orosz légvédelmi erők hat pilóta nélküli légi járművet lőttek le a levegőben Nikolaev, Herszon, Kurakhovka, Industrialnoye, Velyka Novoselka települések területén.

Az orosz fél közlése szerint a különleges művelet kezdete óta az orosz erők 125 repülőgépet, 91 helikoptert, 392 pilóta nélküli légi járművet, 226 légvédelmi rakétarendszert, 1936 harckocsit és más páncélozott harcjárművet, 211 többszörös rakétavetőt, 833 tábori tüzérségi ágyút és aknavetőt, valamint 1810 darab speciális katonai járművet semmisítettek meg.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ekozben-oroszorszag-folytatja-a-haboru-megnyereset-megsemmisitve-ukrajna-harci-erejet

Százával adják meg magukat az Ukrán katonák a Csecsen és Orosz csapatoknak 2022 Április 04

Százával adják meg magukat az Ukrán katonák a Csecsen és Orosz csapatoknak 2022 Április 04
Érdemes megnézni, hogy miután megadták magukat az Ukrán katonák, milyen eligazításban van részük a hadifoglyoknak, mit mondanak nekik. Minden benne van, hogy nem szabad nekik a saját Ukrán embereikre támadniuk, nem szabad követniük a Deep State, a Mély Állam parancsait, és a cionista, fasiszta, életellenes tendenciákat. Menjenek haza békében, és dolgozzanak egy szebb jövőért úgy, hogy nem követik a transzgender, a transzhumanista, a nemek természetes rendjét összekeverő gyalázatos társadalmi tendenciákat. Biden és a Mély Állam már lerohanta, Irakot, Szíriát, Líbiát, Afganisztánt és zavargásokat, felkeléseket, polgárháborúkat szított, most Ukrajna van soron. Ezt a Csecsen és Orosz hadi erők meg fogják akadályozni, ahogy a saját országukban is megakadályozták ezeket a szörnyűséges, hazaellenes tendenciákat.

Törökország és Ukrajna meglehetősen szorosan együttműködik, mióta Ukrajna kikiáltotta függetlenségét.

 

Az országok között számos kétoldalú megállapodás van érvényben, mind kereskedelmi, diplomáciai, mind katonai téren. Közös közlekedési és katonai projektek vannak folyamatban. A kölcsönös kereskedelmi forgalom 2021-ben 7,42 milliárd dollárt tett ki.

2019. augusztus 10-én az országok kihirdették egy közös vállalat létrehozását a precíziós fegyverek, valamint a rakéta- és űrtechnológiák területén, az ukrán "Ukrspetseksport" állami vállalat és a török "Baykar Defence" részvételével. Megjegyzik, hogy azért hozták létre, hogy egyesítsék a fegyverek közös tömeggyártására irányuló erőfeszítéseket.

Oroszország különleges katonai művelete során a török politikai vezetés nem foglalt határozottan állást, annak ellenére, hogy elítélte a művelet megkezdését, nem vezettek be gazdasági szankciókat Oroszország ellen, és a kapcsolatok formálisan sem romlottak.

Ugyanakkor az ukrán fegyveres erők aktívan használják a Baykar Defence üzemben gyártott török Bayraktar TB2 UAV-kat. Az orosz katonai műveletek megkezdése előtt a török oktatók aktívan részt vettek az ukrán hadsereggel való konzultációban és a védelmi termékeik használatának megtanításában. Miután Moszkva megkezdte katonai műveletét, a török fél hivatalosan demonstrálta, hogy nem vesz részt a konfliktusban, ugyanakkor a török fél fegyverszállításai (különösen az UAV-k) aktívan zajlanak a Tekirdagból (Bayraktar gyár) a lengyelországi Rzeszow repülőtéren keresztül Ukrajnába vezető útvonalon, amit a "Flightradar24" nemzetközi szolgálat adatai is megerősítenek.

Továbbá márciusban, a béketárgyalások személyes tárgyalási fordulóját követően Mihail Podoljak, az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója megbeszélést folytatott a Baykar Defence vezérigazgatójával, Haluk Bayraktarral, és megállapodtak egy újabb adag Bayraktar TB2 UAV szállításáról. Ezek számáról nyílt forrásokban nincs információ.

Mihail Podoljak, az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója Haluk Bayraktarral, a török Baykar Makina cég vezetőjével. 2022. március 29.

2022 februárjában Ukrajna és Törökország megállapodott abban, hogy közös UAV-gyártást nyitnak Kijev régióban, Vaszilkiv városában, ahol az üzem aktív építése folyamatban van. Különösen a legújabb ANKA UAV-k gyártásának megkezdését tervezték. Az ukrajnai katonai műveletek azonban megváltoztatták a terveket.

Korábban az orosz média arról számolt be, hogy Mariupolba mintegy 150 török katonát szállítottak, akiknek feladata az ukrán oldalon való részvétel a háborúban (mégpedig az Azov zászlóalj részeként), valamint a szállított Bayraktar UAV-k irányítása volt. A március 29-i isztambuli tárgyalások során a török elnök kezdeményezte, hogy Mariupolból Zaporizzsja felé humanitárius folyosót nyissanak a városban élő török állampolgárok számára. Tekintettel arra, hogy a civilek nagy részét evakuálták a városból, Erdogan célja nyilvánvalóan a török hadsereg kivonása volt.

Jelenleg a Motor Sich szervizeli a Baykar Defence termékeit Ukrajnában. Az ukrán-amerikai biológiai program dokumentumainak tanulmányozása során újabb részletek kerültek napvilágra.

Az orosz védelmi minisztérium nyilatkozatai szerint: "...figyelemre méltó az ukrán Motor Sich cég megkeresése a török Baykar Defence pilóta nélküli repülőgépek gyártójának. A dokumentum 2021. december 15-i keltezésű. Lényege: annak kiderítése, hogy ez az UAV felszerelhető-e 20 litert meghaladó kapacitású aeroszolszóró rendszerekkel és mechanizmusokkal".

Miközben az ilyen UAV-k repülési hatótávolsága akár 300 km is lehet, a biológiai készítményekkel felszerelt tartályokkal együtt valós veszélyt jelentenek a biológiai fegyverek nagyszabású alkalmazására az Orosz Föderáció területén.

A dokumentum beolvasása a Baykar Makina török ​​cég válaszával az ukrán Motor Sich cég kérésére.

 

Valójában arról beszélünk, hogy a kijevi rezsim kifejlesztette a biológiai fegyverek célba juttatásának és használatának technikai eszközeit, amelyek az Orosz Föderáció ellen is felhasználhatók.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/torokorszag-mint-kijev-rejtett-szovetsegese

Hogyan tovább?

Székely Domokos: Magyarok aláírták halálos ítéletüket!

 

AZ AGYMOSÁS JUTALMA! A MAGYAROK ALÁÍRTÁK HALÁLOS ÍTÉLETÜKET!

Április 3.-án eldöntötte a magyarság, hogy nem a baloldali hazaárulóját választja meg, hanem a jobboldalit! És most az ország fele azért ünnepel MEGVEZETETTEN, mert azt hiszi, hogy megmenekült.

A másik fele azért siránkozik MEGVEZETETTEN, mert azt hiszi, hogy a "moslék" megmentette volna!

Hogy mi az igazság? Az, hogy mindkét lehetőség, a HALÁLOS ÍTÉLET felkínálása volt!

MAGYARORSZÁG MEGMENTÉSÉRE 6% SZAVAZOTT!

Azt, hogy kifog nyerni a választáson 2022 - ben, már nagyon rég eldöntötte az a háttérhatalom, amelyiknek mindkét oldal a kiszolgáló, nép ellenes, hazaáruló bábja!

 

 

Könnyű dolga volt most ennek a hatalomnak, mert a médiáján keresztül, az agymosása olyan sikeres volt, hogy még csak el sem kellett csalnia a választást, mert a BIRKA NÉP, pontosan azt szavazta meg, akit ő is szánt neki!

A balosok bevezették 2004-ben Magyarországot az EU -ba. Ez volt a magyarság tönkretételének a kezdete, és a Fidesz 2022-ben, bevezeti a háttérhatalom ÚJ VILÁGRENDjébe!

És ez lesz Magyarország, a magyarság halálos ítélete!

Amikor majd Orbán átruházza a döntési jogot a WHO ra, az oltás kényszerítésével kapcsolatban, amikor az EU-ban dönthetnek, hogy megfosztanak mindenedtől, pénzedtől, ingó - és ingatlanodtól, magán tulajdonodtól, egészségedtől, életedtől!

Vajon, amikor ezekre ráébredsz, amikor ez benned is tudatosul Kedves Orbán Rajongó, akkor is fogsz tapsolni neki?

Vagy még akkor is azzal a hazugsággal fogod vigasztalni magad, hogy "ERRŐL NEM Ő TEHET!"

 

 

Hát, ahogy Széchenyi mondta volt: MINDEN ORSZÁGNAK OLYAN KORMÁNYA VAN, AMILYENT MEGÉRDEMEL!

Igaza volt! Tényleg megérdemeljük a sorsunkat! Mert mi a KIHALÁSRA SZAVAZTUNK! Már csak a megvalósulása következik!

TOVÁBBI SZÉP ÁLMOKAT MAGYARORSZÁG!

- Székely Domokos 2022

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/magyarok-alairtak-halalos-iteletuket

Mesterségesek, és nincs lelkük

 

Minden élőlénynek egyedi DNS-e van, ami a genetikai kódja. A DNS egy kettős szál, amely tartalmazza az összes utasítást, amelyre egy szervezetnek szüksége van a fejlődéshez, az élethez és a szaporodáshoz.

Ez a kód olyan pontos, hogy nincs két pontosan ugyanolyan ember, növény, állat stb.

A DNS a szervezetben összekapcsolódik az élet energiájával, hogy tudatos tudatosságot és a megújulás körforgását biztosítsa.

VÁLLALATI TÁRSADALOM

A vállalatok teljesen mások, mesterséges és természetellenes teremtés. Nincs lelkük, hogy empátiát nyújtsanak az élet elvei iránt. Korlátlan pénzeszközökkel ellátva egyes vállalatok sokkal nagyobbá és hatalmasabbá váltak, mint egész országok. A Világgazdasági Fórum (WEF) ezeknek a lelketlen vállalati kígyóknak a fejeként működik.

A WEF vállalatokat tömörítő szervezete kidolgozott egy programot, amelynek célja, hogy 2030-ra megtervezze az emberi DNS-t, és létrehozzon egy transz-emberi fajt, ahol az emberek boldogok lesznek, és nem lesz semmijük. Az egyetemes alapjövedelmet biztosító fizetőeszköz egy kiosztott digitális pénztárca lesz. A szárazföldi és tengeri gazdálkodás megszűnik, és az emberek intelligens városokban fognak élni, ahol mesterséges élelmiszerekből és ehető bogarakból álló étrendet állítanak elő.

Az 5G és 6G technológián alapuló mesterséges intelligencia a kibervalóság meta-verzumát fogja biztosítani, ahol az egyének a testek vállalati irányítású internetével kapcsolódnak majd össze!

 

 

PCR TEST

Két éven keresztül egy korrupt PCR-teszt segítségével olyan félelemjárványt hoztak létre, amely a WEF-hez kapcsolódó multinacionális vállalatoknak kedvezett a kis családi vállalkozások kárára. A WEF-hez kötődő politikai vezetők totalitárius mandátumokat kényszerítettek ki. A WEF-hez kapcsolódó vállalatok cenzúrát biztosítottak és digitális nyomkövető rendszert vezettek be egy olyan vírus alapján, amely a WHO statisztikái szerint a lakosság többségére nézve nem halálosabb, mint az éves influenza!

NÉGY LOVAS

A négy lovas, amely az emberi lét végét tervezi, a pestis, a háború, az éhínség és a halál. Nem meglepő, hogy egy újabb potenciálisan pusztító háborút terveztek a WEF-hez kapcsolódó vállalati katonai ipari komplexum javára két olyan ország között, amely a világ gabonájának 30%/40%-át, a világ műtrágyájának 70%-át és hatalmas energiaellátását biztosítja!

Még nagyobb aggodalomra ad okot az a cél, amely a madárinfluenza-járvány megtervezésére használt korrupt PCR-teszt mögött áll, amely potenciálisan a baromfi és a friss farmtojás mint élelmiszerforrás teljes kiiktatását fogja eredményezni. Talán véletlenül, a szén-dioxid-kibocsátás miatti kitalált aggodalomra alapozva, az ENSZ a 2030-as menetrend keretében a szarvasmarha mint élelmiszerforrás megszüntetését tervezi. Ezek, valamint egy mesterséges sertésinfluenza-világjárvány, egy juhinfluenza-világjárvány és egy halinfluenza-világjárvány pusztító hatással lenne a mezőgazdaságra. Az embereket arra kényszerítenék, hogy városokban éljenek és dolgozzanak, az élelmiszerforrásokat beosztanák, és ehető bogarakat kínálnának étrend-kiegészítőként!

Ez elkerülhetetlenül egy WEF vállalat által ellenőrzött blokkláncot vonna maga után, amely tartalmazná az ember QR-kódját, az injekciós egészségügyi igazolványának másolatát és a szociális krediteket. A központi banki digitális valuta, a nyomon követés érdekében kerülne bevezetésre.

Ezen a ponton a Homo sapiens és az emberi faj számára véget érne a játék!

 

 

FENNTARTHATÓ TÖKÉLETESSÉG

A jóléthez nem kell gazdasági, vagy szociális elméleteken alapuló, vállalatok által irányított bürokrácia! Van egy természetesen termékeny ökológia; a család társadalmi szerepe; és a kifinomult arany gazdaságtan; hogy a világnak fenntartható tökéletességet biztosítsunk!

ENGINEERING

Az Univerzum törvényei abszolút, önellátóak és objektívek, soha nem szabad őket emberi döntéseknek vagy konvencióknak alávetni!

A vállalatok által végzett mérnöki munka nem nyújt semmi érdemi hasznot az emberi faj számára, a mérnöki munka tönkreteszi a természetes körforgást és megoldhatatlan problémákat okoz.

Ha az emberi faj sorsa az, hogy nyugodt és nagyon szép életet éljen a szabadság, testvériség és egyenlőség jegyében.

A Világgazdasági Fórum, amely a vállalati kígyó fejeként működik. A szociális mérnöki, pénzügyi, genetikai, geo-, bio-, katonai, jogi, gyógyszeripari, kiber- és világjárványmérnöki tevékenységet folytató intézményekkel együtt le kell bontani, a korruptakat felelősségre kell vonni és helyre kell állítani!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/mestersegesek-es-nincs-lelkuk

Vernon Coleman: Így néz ki a Nagy Újraindítás?

 

Az alábbi híreket elolvasva az a kísértés érheti az embert, hogy azt gondolja, hogy a világot most olyan emberek irányítják, akik teljesen elmebetegek. Én ezt nem tudnám kommentálni.

1. A pakisztáni miniszterelnök, Imran Khan figyelmeztette azokat, akik ellene akarnak szavazni a választásokon, hogy társadalmi szégyent kockáztatnak. És figyelmeztetett, hogy senki sem fogja feleségül venni a gyerekeiket.

2. Egy sofőrt 1008 fontra büntettek, miután egy kerékpáros leesett a biciklijéről. Az autós elhajtott mellette - annyi helyet hagyva, amennyit csak tudott, és a kerékpárost nem ütötte el az autó. Egy tisztviselő szerint az autósoknak négy és fél lábnyi helyet kellene hagyniuk, amikor elhaladnak a kerékpárosok mellett.

3. Egy diákot, akit bűnösnek találtak több mint 1000 font értékű anyagi kár okozásában Brightonban, 22 font áldozati pótdíj megfizetésére köteleztek. Nem kellett bírságot, költséget vagy kártérítést fizetnie, mert úgy ítélték meg, hogy a más tulajdonára festéket fújni jogilag megengedett önkifejezési cselekedetnek minősül.

4. Az NHS-nek most annyi felesleges pénze van, hogy kifizeti a betegek szállodai számláit és taxiköltségeit, ha úgy döntenek, hogy otthonuktól távol, egy kórházban kezelik őket.

5. Graham Medley professzor, a brit kormány modellezési munkacsoportjának elnöke senkit sem lepett meg azzal, hogy kijelentette: a modellezés "nem képes pontosan megjósolni a számokat". (Nem vagyok benne biztos, hogy akkor mire is jó ez.)

6. Az Egyesült Királyságban az 5 és 11 év közötti gyermekeket mostantól a mérgező covid-19 oltással oltják be. Az Egyesült Államokban 800 000 5-11 éves gyermeknek, aki megkapta a covid-19 oltást, ki kellett hagynia az iskolát, miután súlyos mellékhatások léptek fel náluk.

7. Állítólag az angol állampolgárok számára most feloldották az utazási korlátozásokat. De azoknak, akik külföldre mernek menni, továbbra is ki kell tölteniük az utasnyilvántartó űrlapot. Azoknak, akik nem kaptak oltást, tesztet kell csináltatniuk (amiért fizetniük kell). A repülőtereken és a repülőgépeken maszkot kell viselni. Azok a kisgyermekek, akiket nem oltottak be, nem utazhatnak. Előfordulhat, hogy egyes országokba megtagadják a belépést. Csodálatosan hangzik.

8. Az Egyesült Királyságban 15 millió háztartástulajdonosnak sok ezer fontot kell majd költenie házfelújításokra, hogy megfeleljen az energiateljesítményre vonatkozó követelményeknek. Több millió olyan házat kell majd lebontani, amelyeken nem lehet javítani. Az, hogy a lakók hol fognak lakni, még nem dőlt el.

9. Az új (hivatalosan még nem közzétett) közúti közlekedési szabályzat szerint a gépjárművezetők 5000 font bírságra számíthatnak, ha kutyával az autójukban vezetnek. Csak hogy egy kis izgalmat hozzunk az autózásba, az autópálya-kódexben szereplő új törvények már azelőtt érvénybe léphetnek, hogy az autósok megvásárolhatták volna az autópálya-kódexet.

10. Tüntetők blokkolták az Egyesült Királyságban a kritikus olajterminálokat, és arra kérték a lakosság (az olajhiány okozta) hatalmas megélhetési költségnövekedéstől szenvedő tagjait, hogy álljanak melléjük. Az olajterminálok blokkolása természetesen fokozza az olajhiányt, és további áremelkedést eredményez.

11. Dr. Jenny Harries, az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének vezetője azt mondja, hogy ő még mindig maszkot visel az üzletekben és a vonatokon, annak ellenére, hogy ez nem törvényi előírás. 2020 márciusában egy másik Dr. Jenny Harries, aki akkoriban az Egyesült Királyság egészségügyi főigazgató-helyettese volt, arra figyelmeztetett, hogy lehetséges, hogy a vírus csapdába esik egy maszkban, és elkezdjük belélegezni. Ez a Dr. Jenny Harries azt mondta, hogy a maszk viselése nem jó ötlet.

12. Az Egyesült Királyság kormánya arra figyelmeztetett, hogy egyes emberek az influenza állítólag halálos kovi-19-es változatával fertőződhetnek meg anélkül, hogy tudnának róla. A kormány most már hivatalosan is elismerte, hogy a covid, az influenza és a nátha tünetei annyira hasonlóak, hogy az emberek nem fogják tudni, melyikben szenvednek, hacsak nem vesznek részt egy vizsgálaton - amiért fizetniük kell.

Copyright Vernon Coleman április 2022

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/igy-nez-ki-a-nagy-ujrainditas

Mi történt?

 

"Minden országban szerveződött a témára (megjegyzés: covid) hasonló párt. (Ausztria, Németország, orvosok, ügyvédek álltak össze). Jól lenácizták őket az első pillanattól kezdve, így nem jutottak be. Itt nem feltétlen a szakértelem volt az alap. Képtelen vagyok elhinni, hogy a vezetőknek nem gyanús ez az egész már. Mindenesetre a Mi Hazánk a videóival legalább nyitogatta a szemeket. Azért elég sok családban van már Covid veszteség, hogy lassan eljusson az agyakig."

"Én megfogadtam, hogy olyanokat, akik az oltásokat, a maszkozást, a lezárásokat propagálják, pláne erőltetik, semmilyen formában se támogatok se országos, se helyi szinten.
Sokaknak nem fog tetszeni, de szerintem ebbe a kategóriába bizony a sokak által támogatott Mi Hazánk is beletartozik, ami a "vírustagadó" ismerőseim többségének is kedvence. Úgy látom, hogy mivel komoly igény lett egy ilyen pártra és számos szavazót hoz, őrájuk bízták ennek a szerepnek az eljátszását. Mert ez csak egy szerep. Ők ezzel lefedik ezt a szavazóbázist, nagyon profi módon megszervezve nyilvánosan kimondják az igazságnak azt részét, amire az emberek nagy része már úgyis rájött, ezzel ügyesen kifogják a szelet a valóban, őszintén oltás- és lezárásellenesek vitorlájából. Nekem úgy tűnik, egyszerűen csak retorikát váltottak, a korábbi lezárás- és oltáspárti egyenszöveg helyett az ellenkezőjét kezdték nyomni, joggal számítva az emberek feledékenységére.

"Nálunk is ez történt, a NÉP-nek eleve esélye se volt pénz és propagandalehetőség híján, ráadásul amatőrök. Ráadásul a többiek propagandája olyan hatékony volt, hogy róluk még a viszonylag felvilágosultabbak is holtbiztosan "tudják", hogy közpénztolvaj kamupártosok. Nálunk ők "a nácik".
Helyettük a médiával és pénzzel jól ellátott profik vitték el a szavazatokat. Ez van." Forrás

Khazaria, Rothschild dinasztia, Új Világrend, Ukrajna és a nefilim napirend megvalósítása

 

Egy podcast során Clif High tett egy kínzó megjegyzést: "1666-ban Sabbatai Zevi, ő egy khazari volt, és ő volt a messiásuk...

[Zevi] azt mondta, hogy rendben van, ha bármelyik khazari zsidónak adja ki magát, de a valódi vallását gyakorolja, ami a sátánimádatnak ez a változata, amit a Talmudba rejtett nyelven beleneveltek"."

Ezen a megjegyzésen felbuzdulva kicsit utánanéztünk a khazároknak, és rábukkantunk Dr. Laura Sangerre. Bár nem tudjuk garantálni, hogy elhiszed, de ígérjük, hogy nem fogsz unatkozni.

Dr. Laura Sanger klinikai pszichológus és író. Március 22-én csatlakozott a Nate Henry és Luke Rodgers által vezetett Blurry Creatures podcasthez, hogy első nyilvános beszélgetést tartson a khazárokról és arról, hogy szerinte mi a nefilim gazdatestek tenyésztésének melegágya. Az Oroszország és Ukrajna között zajló események kapcsán a khazarizmus történetének megértése remélhetőleg több perspektívát fog adni ennek a konfliktusnak - mondta Dr. Sanger.

A Blurry Creatures podcastot, a The Khazarian Kid(s) Dr. Laura Sangerrel meghallgathatja ITT

Bevezetés

A khazárok egy erőszakos, harcias nép voltak Ázsiából, akik az i. e. 1. században vándoroltak a Kaszpi-tenger északi végére. A khazárok annyira erőszakosak voltak, hogy a Kaukázus térségében lévő agrártársadalmak meghódításával gyorsan közel 1 000 000 négyzetmérföldet halmoztak fel. A khazár királyság a mai Ukrajna és Kelet-Európa egyes részeinek területét foglalta magába.

A Rothschildok, akik nefilim gazdatestek, és khazáriai maffiájuk az 1700-as évek közepe óta megvetették a lábukat a Föld különböző országaiban. A Rothschild-ház csápjai a világ országainak 85%-ának monetáris politikájába nyúlnak, de Oroszország kiszabadult a Rothschildok csápjaiból.

Putyin agresszívan dolgozott az IMF-nek, a Rothschildok által irányított banknak való adósság visszafizetésén, és 2006-ra Oroszország adósságát az IMF-nek visszafizette. Putyin sikeresen kiszabadította Oroszországot a Rothschildok fojtogató szorításából. E hőstettéért Putyint azóta is rosszfiúként jellemzik.

"A nefilim gazdatestek jártasak a rágalomhamisítási taktikában, és a nyugati világ nagy része megitta a Kool-Aid-et. Nem állítom, hogy Putyin egy szent, de nem szabad elfelejtenünk, hogy 2006-ban szembeszállt a nefilim gazdatestekkel, és ma is szembeszáll az Ukrajnát uraló nefilim gazdatestekkel" - írta Sanger a "Khazari gyökerek Ukrajnában" című nemrég megjelent cikkében, amely a Blurry Creatures podcast körülbelül 50 percének első részét foglalja magában.

Kazár gyökerek Ukrajnában

A "nefilim házigazdák" kifejezést Sanger alkotta meg a könyvében: "A Federal Reserve gyökerei: A nefilimek nyomában Noétól az amerikai dollárig". A Blurry Creaturesnek kifejtette: "A nefilim gazdatestek olyan személyek, akik a sötétség szellemi erőivel szövetkeztek, hogy végrehajtsák a nefilim napirendet". Egy olyan napirend, amelynek célja az emberi génállomány bemocskolása egy hibrid faj szaporításával, amelynek célja Isten Királyságának megdöntése.

A nefilim napirend lényege, hogy megfosszon minket emberi mivoltunktól. Sanger négy nefilim tulajdonságot azonosít: bűntudat nélkül erőszakoskodnak; szexuálisan lealacsonyítóak; tisztességtelenek a kereskedelemben és az üzleti tranzakciókban; valamint emberkereskedők és mások rabszolgasorba taszítása.

Sanger szerint a nefilimek, a nefilim seregek és a démonizált emberek közötti különbségek a következők:

  • A nefilimek hibridek, részben emberi és részben szellemi lények.
  • A nefilim gazdatestek olyan emberek, akik a sötétség szellemi erőivel társulnak, hogy végrehajtsák a nefilim napirendet.
  • A démonizált emberek olyan emberek, akikben démonok lakoznak, de nem szándékosan próbálják megvalósítani a nefilim napirendet.

"Tehát azt javaslom, hogy minden nefilim gazdatest démonizált, de nem minden démonizált ember nefilim gazdatest" - mondta Sanger.

A khazárok története

Amikor Ukrajnáról és a khazárokról van szó, sajnálatos módon nem fordulhatunk a történelemkönyvekhez, mert a történelem furcsa módon hallgat a khazárokról. A khazárokról beszélni azért olyan kényes téma, mert felveti a vitatott kérdést: kik az igazi zsidók, Isten igazi gyermekei? Egy olyan kérdés, amelyre nehéz válaszolni, mondta Sanger, és amibe ő nem kíván belemenni ebben a bizonyos podcastban.

A kazárok kénytelenek voltak a zsidóságot beolvasztani a mindennapi életükbe. A khazárok egyik szakértője Benjamin Freedman volt, egy cionista ügynök, aki 1945-ben kilépett a cionizmusból, és a khazárokat pogány nemzetnek és:

"A khazárok által a vallási imádatuk formájaként gyakorolt szexuális túlkapások aljas formái az erkölcsi degeneráció olyan fokát eredményezték, amelyet a khazár király nem tudott elviselni. A 7. században Bulan király... úgy döntött, hogy eltörli a fallikus imádat gyakorlatát... és a leendő államvallásként... "talmudizmust" választott, amelyet ma "judaizmus" néven ismernek és gyakorolnak".

A tények azok tények: Az igazság a khazárokról (az úgynevezett zsidókról), Benjamin Freedman, 1954, 53. oldal.

Egy másik szakértő Louis Finkelstein, Talmud-tudós, aki szerint a farizeusi tanok és gyakorlatok, vagyis a farizeizmus lett a talmudizmus és:

"A talmudizmusból középkori rabbinizmus lett, a középkori rabbinizmusból pedig modern rabbinizmus. Amikor a zsidó... a Talmudot tanulmányozza, tulajdonképpen a palesztinai akadémiákon használt érveket ismétli."

A farizeusok, Louis Finkelstein, Előszó, xxi. oldal.

 

Matthew Johnson, az orosz és ukrán történelemre szakosodott egykori történelem- és politikatudományi professzor pedig "A modern zsidóság eredetéről szóló khazár tézis védelme" című írásában kijelentette:

"A khazár elmélet azt sugallja, hogy nincs kapcsolat az izraeliták és a zsidók között. De még ha lenne is, a modern zsidók vallása semmilyen rokonságot nem mutat az izraelita hittel, amelyet a Talmud hevesen elítél... A Talmud etikájának átvételével a farizeusok mentalitását vették át, akiknek gőgje a Talmud korai alapjául szolgált".

Ez a farizeusi vonal a mai napig aktívan dolgozik Krisztus elpusztításán. A nefilimek a khazarikon keresztül befolyásolják a nefilim seregeket. Amikor a khazárok tömeges megtérése megtörtént, a Talmudot, a farizeusi tanítást vezették be a társadalom minden részében.

Végül a khazár királyságot Dzsingisz Kahn fiai hódították meg a 13. század elején. Ez a khazárok, akik askenázi zsidók voltak, diaszpóráját okozta Kelet-Európába. A khazárok uralma nem ért véget, hanem elterjedt. Kelet-Európa különböző részeire terjedt el.

C. F. Parker "A Short Study of Esau-Edom in Jewry" című könyvében arra a következtetésre jutott, és a legtöbb történész abban az időben egyetértett vele, hogy a modern zsidóknak két kategóriája van: Aszkenáz zsidók és szefárd zsidók. Az askenázi zsidókat alkotó három elem egyike a prozeliták, vagyis a konvertiták, köztük a kazárok. Bár számos tudós és történész úgy véli, hogy az askenázi zsidók Németországból származnak, egyre több bizonyíték utal arra, hogy eredetük khazáriai.

A Rothschildok és a khazáriai maffia

"A khazár birodalomnak már a 10. században volt egy kis létszámú, de befolyásos zsidó bankárcsoportja Kijevben".

A rezsim: Matthew Johnson: Uzsorakamat, a khazária és az amerikai tömeg.


A Rothschildok askenázi zsidók voltak, khazárok, "vitathatatlanul ők a Közös Korszak legbefolyásosabb nefilimista gazdái" - mondta Sangar - "a Rothschild család és khazáriai maffiájuk az 1700-as évek közepe óta szinte minden országban megvetette a lábát".

A Rothschild bankárdinasztia pátriárkája Mayer Amschel Rothschild. Ő Adam Weishaupt társult, aki létrehozta az Illuminátusok rendjét. Rothschild és Weishaupt közösen dolgoztak ki egy hétszeres tervet a világuralomra:

Minden nemzeti kormány eltörlése.
Minden magántulajdon eltörlése
Az öröklés eltörlése
A hazafiság elpusztítása
A kereszténység elpusztítása
Pusztítsd el a családot
Hozzanak létre egy világkormányt vagy egy új világrendet.

Ez a terv vált a nefilim napirend megvalósításának kék nyomtatványává, Sanger szerint ezt legalábbis Rothschild és Weishaupt gördítette ki 1776-ban. Ez lényegében a Színes Forradalom játékkönyve - elpusztítani a történelmet, elpusztítani a családi egységet. Ez egyben a

Világgazdasági Fórum egy csipetnyi kommunizmussal.

Bár ez egy másik idő témája, Sanger azt mondta, hogy a Rothschildok voltak a Vatikán kincstárnokai, így ez leszűrődik, és mindent összeköt.

 

Hogyan szabadulhatunk ki a rabszolgaság rendszeréből?

"Pszichológusként én is próbálom felhívni a figyelmet arra az agykontrollra, amely valóban eluralkodott a mi nemzedékünkön" - mondta Sanger - "hogyan tudtak minket ennyire becsapni, hogy megvesszük a narratívát, a horgot, a zsinórt és a süllyesztőt?".

A nefilim gazdatestek agykontroll taktikája miatt. Például az Oroszországgal és Ukrajnával kapcsolatos helyzet. A vállalati média narratíváján keresztül arra kondicionáltak minket, hogy elhiggyük, hogy "Oroszország rossz".

Amit a háborúról közöltek velünk, az propaganda, és ez évszázadok óta így történik - mondta Sanger -, "következetesen hazudtak nekünk a médiánk és a választott tisztségviselőink. Ha nem végezzük el a saját kutatásainkat, és ha nem használjuk a kritikai gondolkodási képességeinket, akkor egyenesen beleesünk a csapdába".

Orwell tapasztalata a spanyol háború idején csak egy példa arra, hogy mi történik velünk a háborús propaganda idején.

A történelem 1936-ban megállt", amire azonnal megértően bólintott. Mindketten a totalitarizmusra gondoltunk általában, de még inkább a spanyol polgárháborúra.

Már korán észrevettem, hogy egyetlen eseményről sem tudósítanak helyesen az újságok, de Spanyolországban láttam először olyan újsághíreket, amelyeknek semmi közük nem volt a tényekhez, még az a kapcsolat sem, amelyet egy közönséges hazugság sugall.

Láttam, hogy nagy csatákról számoltak be ott, ahol nem volt harc, és teljes csendet, ahol több száz ember esett el. Láttam, hogy a bátran harcoló katonákat gyáváknak és árulóknak nevezték, és olyanokat, akik soha egy lövést sem láttak eldördülni, képzeletbeli győzelmek hőseiként üdvözölték; és láttam, hogy a londoni újságok kiskereskedelmi forgalomba hozták ezeket a hazugságokat, és lelkes értelmiségiek érzelmi felépítményeket építettek olyan eseményekre, amelyek meg sem történtek.

Láttam, hogy a történelmet valójában nem úgy írják, hogy mi történt, hanem úgy, hogy a különböző "pártvonalak" szerint minek kellett volna történnie.

Visszatekintve a spanyol háborúra, George Orwell, 1943, 11. oldal.

A nefilim gazdatestek szeretnek dicsekedni terveikkel, például Henry Kissinger 1992-ben azt mondta:

Henry Kissinger, beszéd a Bilderberger szervezethez, 1992.

Ha végiggondoljuk, hogy jelenleg kik támogatják Ukrajnát és gyalázzák Oroszországot, "ott van a washingtoni mocsár, a mainstream média és a felébredt lakosság, akik szeretnek erényeket hirdetni" - mondta Sanger, és "feltesszük magunknak a kérdést: vajon ezek azok az emberek, akikben valóban bízni akarunk?". Ezek ugyanazok az emberek, akik megfosztottak minket a szabadságjogainktól a "görbe ellaposítása" érdekében, vagy cenzúráztak minket, mert megkérdőjeleztük a "tudományt".

Tehát, ha használjuk a kritikai gondolkodás képességét, akkor az a narratíva, amit eljátszanak nekünk, valószínűleg nem is pontos. Putyin néhány évvel ezelőtt kirúgta a Rothschildok központi bankját Oroszországból, mondta Sanger, tehát ez azt mondja nekünk, hogy ő nem része ennek a cabal rendszernek.

Msgr. Carlo Maria Viganò nyilatkozata az orosz-ukrán válságról, Az ukrán háború az NWO terveiben, 2022. március 7.

Az ukrán-orosz konfliktust arra használták fel, hogy a lakosságot a Covidtól való félelemről az atomháborútól való félelemre tereljék. Ez a tömeges figyelemelterelés fegyvere, mert az 1776-ban kidolgozott menetrendjüket akarják gördíteni.

A félelem az agykontroll végső mozgatórugója. Félelemben akarnak tartani minket, mert amikor félelemben élünk, akkor csökken az árnyalt információfeldolgozás képessége - nagyobb valószínűséggel követünk vakon másokat, anélkül, hogy kritikus gondolkodási képességeket használnánk.

Leggyakrabban "a félelem egy nagy kövér hazug", és a média óriási szerepet játszik, mivel olyan történeteket gördít ki, amelyek meghatározzák, hogy valamit kockázatosnak kell-e tartanunk, növelve az emberek kockázatérzetét, például a vállalati média által naponta bemutatott halálozási statisztikák növelik a Covid okozta kockázatérzetünket.

A pszichológusok ezt a vállalati média által alkalmazott taktikát elérhetőségi heurisztikának nevezik. "Lényegében ... amikor újra és újra olyan történeteket mesélnek, amelyek félelmet keltenek, akkor ez megragad a fejünkben, és ez alapján hozunk döntéseket" - magyarázta Sanger - "amikor a nefilim gazdatestek irányítani tudják az elménket a mainstream médián keresztül terjesztett félelempornón keresztül, amikor irányítják az elménket, akkor elfogtak minket. Elveszítjük a szuverenitásunk érzését, mint egyén."

A rabszolgaság rendszeréből való kiszabadulás az elme irányításától való kiszabadulással kezdődik. Minél kevésbé félsz tőlük, annál kevesebb hatalmuk van feletted. Ahelyett, hogy a félelemre alapoznád a döntéseidet, keresd azt, ami a félelem ellen küzd - az igazságot és a szeretetet.

További források:

https://www.pokolafoldon.hu/blog/khazaria-rothschild-dinasztia-uj-vilagrend-ukrajna-es-a-nefilim-napirend-megvalositasa