Minden élőlénynek egyedi DNS-e van, ami a genetikai kódja. A DNS egy kettős szál, amely tartalmazza az összes utasítást, amelyre egy szervezetnek szüksége van a fejlődéshez, az élethez és a szaporodáshoz.

Ez a kód olyan pontos, hogy nincs két pontosan ugyanolyan ember, növény, állat stb.

A DNS a szervezetben összekapcsolódik az élet energiájával, hogy tudatos tudatosságot és a megújulás körforgását biztosítsa.

VÁLLALATI TÁRSADALOM

A vállalatok teljesen mások, mesterséges és természetellenes teremtés. Nincs lelkük, hogy empátiát nyújtsanak az élet elvei iránt. Korlátlan pénzeszközökkel ellátva egyes vállalatok sokkal nagyobbá és hatalmasabbá váltak, mint egész országok. A Világgazdasági Fórum (WEF) ezeknek a lelketlen vállalati kígyóknak a fejeként működik.

A WEF vállalatokat tömörítő szervezete kidolgozott egy programot, amelynek célja, hogy 2030-ra megtervezze az emberi DNS-t, és létrehozzon egy transz-emberi fajt, ahol az emberek boldogok lesznek, és nem lesz semmijük. Az egyetemes alapjövedelmet biztosító fizetőeszköz egy kiosztott digitális pénztárca lesz. A szárazföldi és tengeri gazdálkodás megszűnik, és az emberek intelligens városokban fognak élni, ahol mesterséges élelmiszerekből és ehető bogarakból álló étrendet állítanak elő.

Az 5G és 6G technológián alapuló mesterséges intelligencia a kibervalóság meta-verzumát fogja biztosítani, ahol az egyének a testek vállalati irányítású internetével kapcsolódnak majd össze!

 

 

PCR TEST

Két éven keresztül egy korrupt PCR-teszt segítségével olyan félelemjárványt hoztak létre, amely a WEF-hez kapcsolódó multinacionális vállalatoknak kedvezett a kis családi vállalkozások kárára. A WEF-hez kötődő politikai vezetők totalitárius mandátumokat kényszerítettek ki. A WEF-hez kapcsolódó vállalatok cenzúrát biztosítottak és digitális nyomkövető rendszert vezettek be egy olyan vírus alapján, amely a WHO statisztikái szerint a lakosság többségére nézve nem halálosabb, mint az éves influenza!

NÉGY LOVAS

A négy lovas, amely az emberi lét végét tervezi, a pestis, a háború, az éhínség és a halál. Nem meglepő, hogy egy újabb potenciálisan pusztító háborút terveztek a WEF-hez kapcsolódó vállalati katonai ipari komplexum javára két olyan ország között, amely a világ gabonájának 30%/40%-át, a világ műtrágyájának 70%-át és hatalmas energiaellátását biztosítja!

Még nagyobb aggodalomra ad okot az a cél, amely a madárinfluenza-járvány megtervezésére használt korrupt PCR-teszt mögött áll, amely potenciálisan a baromfi és a friss farmtojás mint élelmiszerforrás teljes kiiktatását fogja eredményezni. Talán véletlenül, a szén-dioxid-kibocsátás miatti kitalált aggodalomra alapozva, az ENSZ a 2030-as menetrend keretében a szarvasmarha mint élelmiszerforrás megszüntetését tervezi. Ezek, valamint egy mesterséges sertésinfluenza-világjárvány, egy juhinfluenza-világjárvány és egy halinfluenza-világjárvány pusztító hatással lenne a mezőgazdaságra. Az embereket arra kényszerítenék, hogy városokban éljenek és dolgozzanak, az élelmiszerforrásokat beosztanák, és ehető bogarakat kínálnának étrend-kiegészítőként!

Ez elkerülhetetlenül egy WEF vállalat által ellenőrzött blokkláncot vonna maga után, amely tartalmazná az ember QR-kódját, az injekciós egészségügyi igazolványának másolatát és a szociális krediteket. A központi banki digitális valuta, a nyomon követés érdekében kerülne bevezetésre.

Ezen a ponton a Homo sapiens és az emberi faj számára véget érne a játék!

 

 

FENNTARTHATÓ TÖKÉLETESSÉG

A jóléthez nem kell gazdasági, vagy szociális elméleteken alapuló, vállalatok által irányított bürokrácia! Van egy természetesen termékeny ökológia; a család társadalmi szerepe; és a kifinomult arany gazdaságtan; hogy a világnak fenntartható tökéletességet biztosítsunk!

ENGINEERING

Az Univerzum törvényei abszolút, önellátóak és objektívek, soha nem szabad őket emberi döntéseknek vagy konvencióknak alávetni!

A vállalatok által végzett mérnöki munka nem nyújt semmi érdemi hasznot az emberi faj számára, a mérnöki munka tönkreteszi a természetes körforgást és megoldhatatlan problémákat okoz.

Ha az emberi faj sorsa az, hogy nyugodt és nagyon szép életet éljen a szabadság, testvériség és egyenlőség jegyében.

A Világgazdasági Fórum, amely a vállalati kígyó fejeként működik. A szociális mérnöki, pénzügyi, genetikai, geo-, bio-, katonai, jogi, gyógyszeripari, kiber- és világjárványmérnöki tevékenységet folytató intézményekkel együtt le kell bontani, a korruptakat felelősségre kell vonni és helyre kell állítani!

https://www.pokolafoldon.hu/blog/mestersegesek-es-nincs-lelkuk