2024. június 4., kedd

A Romanov-dinasztia rituális meggyilkolása

Forrás:
https://rumble.com/v4ziwcr-the-ritual-regicide-of-the-romanov-dynasty.html

Csináld magad

Törökország csatlakozni akar a BRICS-hez, de ahhoz ki kell lépnie a Nagy Babiloni Szajha fennhatósága alól

Hongkong, 2024. június 4. kedd (MB)

Törökország csatlakozni szeretne a BRICS-hez – közölte Hakan Fidan török külügyminiszter kedden.

A török diplomácia kínai látogatáson tartózkodó vezetője azt mondta, hogy országa alternatívát lát a BRICS-ben az Európai Unióval szemben.

„Lehetőséget látunk a BRICS-ben” – jelentette ki Fidan.

A Kreml üdvözölte Törökország érdeklődését a BRICS iránt. Peszkov szóvivő tudatta, hogy a török csatlakozást a BRICS Kazanyban, október 22-24. között rendezett csúcsértekezletének napirendjére tűzik, előzőleg pedig tárgyalnak róla a csoport kilenc tagállamának külügyminiszterei június 10-11. közötti Nyizsnyij Novgorod-i találkozójukon. A külügyminiszteri tanácskozáson olyan államok is részt vehetnek, amelyek nem tagjai a BRICS-nek.

Ha Törökország felvételt nyerne a BRICS-be, a NATO történetében először fordulna elő, hogy egyik tagállama olyan közösség tagjává válna, amely fölött az Egyesült Államok nem gyakorol ellenőrzést – jegyezte meg a Magyar Békekör tudósítója.

A BRICS-et Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika alapította, 2024. január 1-én pedig kibővült Egyiptommal, Etiópiával, Szaúd-Arábiával, Iránnal és az Egyesült Arab Emírségekkel.+++

Kiadta: Magyar Békekör

A Covid vakcinák .... FENEVAD BÉLYEGE ....hozzájárulhattak a többlethalálozások emelkedéséhez

 

Szakértők további kutatásokra sürgetnek a mellékhatások és a halálozási arányok közötti lehetséges kapcsolatok vizsgálatáraThe Telegraph

BMJ Public Health című szaklapban megjelent tanulmány szerint a Covid vakcinák részben felelősek lehetnek a pandémia óta tapasztalt többlethalálozások emelkedéséért. Holland kutatók 47 nyugati ország adatait elemezték, és arra a következtetésre jutottak, hogy 2020 óta több mint három millió többlethalálozást regisztráltak. Ez a tendencia nem csökkent a vakcinák és a járványügyi intézkedések bevezetése után sem.

Az elemzés szerzői kiemelték, hogy bár a Covid-19 elleni oltásokat annak érdekében fejlesztették ki, hogy csökkentsék a vírus okozta szenvedés és halálozás számát, számos súlyos mellékhatásról számoltak be az oltásokat követően. Az adatok szerint 2020-ban, a járvány csúcspontján, Európában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában több mint egy millió többlethalálozást regisztráltak, ezután 2021-ben és 2022-ben is jelentős számú túlhalálozás történt, amikor már érvényben voltak a korlátozó intézkedések.

A kutatók hangsúlyozták, hogy a többlethalálozások közé nem csak a Covid-19-ből származó halálesetek tartoznak, hanem az egészségügyi stratégiák közvetett hatásai is, beleértve a Covid vakcinákhoz kapcsolódó mellékhatásokat is, mint például az ischaemiás stroke, az akut koronária szindróma, az agyvérzés, a szív- és érrendszeri betegségek, vérzés, gyomor-bélrendszeri panaszok és a véralvadás.

A tanulmány említést tesz arról, hogy Németországban az 2021 elején megjelenő többlethalálozások időszaka megegyezett a vakcinák bevezetésével, ami szerintük további vizsgálatokat indokol.

A kutatók figyelmeztettek arra is, hogy az oltásokkal kapcsolatos legfrissebb mellékhatásokról nincs elegendő nyilvános adat, mivel az egyes országok saját adatbázisokat tartanak fenn, amelyek a lakosság és az orvosok bejelentéseire támaszkodnak.

A tanulmány szerzői úgy vélik, hogy a járványügyi intézkedések, az egészségügyi ellátás korlátozása és a gazdasági zűrzavarok is hozzájárulhattak a túlhalálozásokhoz, bár ezeket nehéz bizonyítani.

Gordon Wishart, a Check4Cancer főorvosa és a Anglia Ruskin Egyetem onkológiai sebészeti vendégprofesszora kifejtette, hogy a nem Covid betegségek diagnózisának késlekedése előrejelezhető módon halálozásokhoz vezethetett, például a rák, szívbetegségek, cukorbetegség és demencia esetében.

Wishart hangsúlyozta, hogy a tanulmány helyesen állapítja meg, hogy sok oltással kapcsolatos súlyos mellékhatás maradt bejelentés nélkül, és hogy Németországban a többlethalálozások egybeesése a Covid oltásokkal különösen indokolja a további vizsgálatokat.

Végül a tanulmány arra a következtetésre jut, hogy szükség van a többlethalálozások hátterének jobb megértésére annak érdekében, hogy felkészültebbek legyünk a jövőbeli járványok kezelésére.


Forrás: https://www.telegraph.co.uk/news/2024/06/04/covid-vaccines-may-have-helped-fuel-rise-in-excess-deaths/

Cikk átvéve: https://ujmok.hu/a-covid-vakcinak-hozzajarulhattak-a-tobblethalalozasok-emelkedesehez/

Rózsahegyi-Poósz Zoltán: WHO ráeröltetése új köntösben, újabb támadás a szabad akarat ellen... amelyik politikus elfogadta nyiltan hazaáruló tömeggyilkos, kár tagadnia