2022. január 29., szombat

Az amerikai fegyveres erők tömeges kihalási eseményen vannak túl, amióta a Wuhan koronavírus (Covid-19) "vakcinákat" minden katonára rákényszerítették.

 

A közelmúltban tartott "COVID-19: Ron Johnson szenátor (R-Wisc.) számos bombát dobott le, amelyek azt mutatják, hogy a Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci influenza elleni oltások nem biztonságosak és nem hatékonyak, ahogyan azt állítják.

Az orvosok és más szakértő panelbeszélgetésen részt vevő szakértők megsemmisítő adatokat mutattak be, amelyekből kiderült, hogy az injekciók nem csupán súlyos orvosi problémát jelentenek, de a kormányzat kezelése a Big Pharma gonosz tetteinek összehangolt eltussolásával ér fel.

Thomas Renz ügyvéd állítólag elmondta a The Blaze konzervatív kommentátorának, Daniel Horowitznak a részleteket a hadseregen végigsöprő rákjárványról. Íme, amit Horowitz tweetelt az összejövetel nyomán:

"Thomas Renz ügyvédtől megoszthatom Önökkel, hogy a katonai DMED rendszerben a rákdiagnózisok száma az 5 éves (2016-2020) évi 38 700-as átlagról 114 645-re emelkedett 2021 első 11 hónapjában. Ez egy túlnyomórészt fiatal populáció."

"Ellentétben a VAERS-szel, ahol a naysayers azt sugallhatja, hogy bárki benyújthatja, ez csak a katonai orvosok által, és számszerűsíti minden egyes ICD-kódot a hadseregben a Humana tri care számlázására. Ez a végső meghatározott és véges populáció, kiváló felügyelet mellett."

Horowitz megosztott egy videót is, amelyen Renz beszél a panelben más észbontó adatokról, amelyeket több olyan feljelentőtől gyűjtött össze, akiknek megbízólevelei, mint mondta, "kifogástalanok". Az egyikük az egyik egyetlen zöldsapkás orvos a hadseregben.

 

 

"Az egyik legnagyobb tanulság itt az, hogy az adatok kifogástalanok és széles körben hozzáférhetőek a DoD, a CDC, az FDA és az egész Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Biden-Harris rezsim számára. Más szóval, mindannyian nagyon jól tudják, hogy az oltások szinte biztosan tarthatatlanul növelik a rákos megbetegedések számát az egyébként fiatal és egészséges, katonakorú amerikaiak körében, és ezt az információt távol tartják az emberektől."

Amerika hadseregét a kovidos injekciókkal ölik meg

Egy tökéletes világban az, amit Renz egyedül mondott a panelbeszélgetésen, bőven elég lett volna ahhoz, hogy meggyőzze a kormányt, hogy azonnal állítsa le az oltások beadását, miközben újraértékeli az adatokat és új tervvel áll elő. Az újraértékelt adatokat ezután nyilvánosságra hozták volna, hogy független vizsgálatnak vessék alá.

A világ azonban korántsem tökéletes. Az őszinteség és az átláthatóság helyett a kormány a megtévesztést és a titkolózást választotta, amikor az injekciók mögötti "tudományról" volt szó.

"Jelentős adatokkal rendelkezünk, amelyek azt mutatják, hogy például a vetélések száma az ötéves átlaghoz képest majdnem 300 százalékkal nőtt" - magyarázta tovább Renz a panelbeszélgetésen. "Láttuk, hogy a rákos megbetegedések száma majdnem 300 százalékkal nőtt az ötéves átlaghoz képest".

 

 

Mivel a vállalatok által támogatott média minderről soha nem fog beszámolni, az Ön és a Önhöz hasonlók feladata, hogy ezt megosszák bárkivel, aki hajlandó meghallgatni.

"Láttunk - ez elképesztő - neurológiai betegségeket" - tette hozzá Renz az előadásában. "Tehát neurológiai problémák, amelyek a pilótáinkat érintik, több mint 1000 százalékos növekedést. 1,000%."

"Tízszeres" - vetette közbe aztán Johnson szenátor. "Ez tízszeres arány."

"Évente 82 ezerről 863 ezerre egy év alatt" - folytatta Renz. "A katonáinkon kísérleteznek, megsebesülnek, és néha talán meg is ölik őket."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hala-a-kovid-vakcinaknak-a-hadsereg-rakos-megbetegedeseinek-aranya-tobb-mint-haromszorosara-nott

A Google nem akarja, hogy kutassa a tömegformációs pszichózist

 

Általában minél magasabb az iskolázottsági szint, annál fogékonyabbak az emberek a hamis narratívákra.
Ez nem meglepő, hiszen az oktatásban a legtöbb téma hamis - történelem, tudomány, vallás, politika - hogy csak négyet említsek. Az oktatás éhséget teremt a hamisítás iránt.

TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA

  • A tömegformáció egy hipnotikus állapot kialakulását jelenti egy közös konszenzus körül.
  • A bűvöletében lévők megszállottan a normális világ egy kudarcára vagy egy bizonyos eseményre vagy személyre összpontosítanak, aki a figyelem középpontjába kerül, és hatékonyan képes irányítani a tömeget.
  • A tömegformáció olyan társadalomban fordulhat elő, ahol a társadalmi elszigeteltség érzése és a nagyszámú emberben szabadon lebegő szorongás jelenik meg; totalitárius gondolkodáshoz és végül totalitárius államokhoz vezet.
  • Miután Dr. Robert Malone említette a tömegformációt a The Joe Rogan Experience egyik epizódjában, a kifejezés vírusként terjedt el.
  • A technokraták gyorsan akcióba léptek, manipulálták a keresési eredményeket, és propagandával töltötték fel a Google-t, hogy lejárassák Malone-t és a tömegképződési pszichózis elméletét.

2021 végén a "tömegképződési pszichózis" kifejezés 0 értékkel szerepelt a Google Trendsben, ami azt jelenti, hogy nincs elég adat ahhoz, hogy a kifejezés egyáltalán felkerüljön a grafikonokra. Aztán december 31-én Dr. Robert Malone, az mRNS- és DNS-vakcina alapplatform technológiájának feltalálója megemlítette azt a The Joe Rogan Experience egyik epizódjában, amelyet több mint 50 millióan néztek meg.

A kifejezés, amely koherens magyarázatot ad arra, hogy miért estek olyan sokan áldozatul a COVID-19 mainstream narratívájának hihetetlen hazugságainak és propagandájának, vírusként terjedt el. 2022. január 2-án a tömegképződési pszichózis elérte a 100-as értéket a Google Trendsben, ami azt jelenti, hogy elérte a népszerűség csúcsát.

 

 

A Google manipulálja a valóságot a "tömeges tömegformáció pszichózis" körül.

A technokraták gyorsan cselekedtek, és egy ritkán látható figyelmeztetést adtak hozzá, amely 2022 első napjaiban bukkant fel azok számára, akik rákerestek a hirtelen népszerű kifejezésre.

Ez így szólt:

"Úgy tűnik, ezek az eredmények gyorsan változnak. Ha ez a téma új, néha időbe telhet, mire megbízható forrásokból hozzáadják az eredményeket. "

A valóságban a téma nem új. Mattias Desmet, a belgiumi Genti Egyetem klinikai pszichológia professzora, aki 126 publikációval rendelkezik, évek óta tanulmányozza, és a jelenség valójában több mint száz évre nyúlik vissza. Malone szerint az egyik legkorábbi mű a témában egy 1841-es könyv, "Rendkívüli népi téveszmék és a tömegek őrülete" címmel, amely részletesen bemutatja "a tömegek irracionális viselkedését " .

Ha azonban ma rákeresünk a Google-on a "tömegképződési pszichózis" kifejezésre, mindezeket nem találjuk meg - legalábbis nem könnyen -, mivel a Big Tech gyakorlatilag eltemette őket. Amit találni fogsz, az a témával kapcsolatos mainstream narratívát irányítani segítő oldalakra mutató, megrendezett és gondosan ellenőrzött linkek eredményei. Ez nemcsak a kifejezés jelentésének kiforgatását szolgálja, hanem Malone lejáratását is, ami egy klasszikus orwelli Doublespeak lépés.

A top keresési találatok között olyan címek szerepelnek, mint "Egy anti-vakuzuláris tudós szerint 'tömeges kialakulásának pszichózisa' okozta, hogy az emberek követték a COVID-19 intézkedéseket. Pszichológusok szerint ilyen nincs" (Business Insider) és "Tényellenőrzés - Nincs bizonyíték a világjárványos 'tömeges kialakulásának pszichózisára', mondják a Reutersnek nyilatkozó szakértők" (Reuters). Rogan Malone-nal készített interjúját a YouTube is leszedte.

Felháborító módon az AP által Malone és a tömeges pszichózis lejáratására használt "szakértői tényellenőrzők" egyike Jay Van Bavel, a New York-i Egyetem pszichológia és idegtudományok adjunktusa, aki nemcsak azt állította, hogy soha nem hallott erről a kifejezésről, és nem találta meg a szakirodalomban, hanem a "viselkedéstudomány" használatát is szorgalmazta, hogy az embereket "ösztönözze" és "motiválja" a hivatalos COVID-19 narratíva betartására. Január 10-én Malone azt írta:

Az a bámulatosan összehangolt erőfeszítés történt, hogy lelőjék a hírvivőt, és aktívan karaktergyilkosságot kövessenek el (vagy "védekezzenek") ellenem, mint helyettesítő személy ellen, miközben elkerülték a magasan elismert akadémikus professzorra, Dr. Mattias Desmetre való hivatkozást, aki valójában kidolgozta az elméletet, és dokumentálta a kiterjedt bizonyítékokat egy hamarosan megjelenő tudományos könyvben.

... Ebben az összehangolt propaganda- és cenzúra-válaszban világosan láthatjuk a BBC által vezetett Trusted News Initiative, a tudományos-technológiai elit, a transznacionális befektetési alapok és a Világgazdasági Fórum szövetségeseik kezét, akik a Pfizert és a nagy gyógyszergyártás, a nagy média és a nagy technológiai cégek nagy részét (és számos nemzeti kormányt) irányítják, akik valós időben lépnek fel, hogy elnyomják a közvélemény növekvő tudatosságát, hogy a tömegpszichológia eszközeivel aktívan manipulálták őket, hogy klinikailag jelentős félelmet és szorongást keltsenek a COVID-19 miatt (más néven "koronafóbia"), hogy globális szinten előmozdítsák a céljaikat. "

 

 

Mi az a tömegformációs pszichózis?

A fenti videóban Thomas Patrick Carrigan interjúja látható a Malone, a Desmet és a belgyógyász és kardiológus Dr. Peter McCullough-val a tömeges képződési pszichózisról. Ne tévessze meg a tömeg kifejezés, ez csak pszichológiai szóhasználat a tömegre. A tömegképződés ugyanaz, mint a tömegképződés.

A formáció a csoport (a tömeg) hirtelen összetartása egy közös konszenzus körül. Desmet azt mondja, azért részesíti előnyben a tömegalakulás kifejezést - és nem a tömegalakulás-pszichózis kifejezést -, mert nem akar diagnosztikai kifejezést használni, a "pszichózis" szóhoz pedig stigma és orvosi jelentés kapcsolódik. Akárhogy is, mindkét kifejezésnek ugyanaz a jelentése, ami a hipnotikus állapot kialakulását jelenti.

Desmet hamarosan megjelenő könyve, a "The Psychology of Totalitarianism" (A totalitarizmus pszichológiája) elmagyarázza, hogy a tömegképződés az elmúlt 200 évben nőtt meg. Nagy léptékben a tömeges formáció totalitárius gondolkodáshoz és végül totalitárius államokhoz vezet. Részletezi a tömeges formálódás nagy léptékű eléréséhez szükséges négy feltételt, amelyek közé tartozik a kognitív disszonancia és a pszichológiai fájdalom - olyan tényezők, amelyek miatt az emberek gyakran kétségbeesetten vágynak a változásra és a menekülés lehetőségére:

  • A társadalmi elszigeteltség és az egyedüllét érzése nagyszámú ember között
  • Az az érzés, hogy az életed értelmetlen és értelmetlen.
  • Magas szintű, szabadon lebegő szorongás
  • Magas fokú, szabadon lebegő frusztráció és agresszió

Desmet könyvének rövidített kivonata szerint:

"Ha ilyen körülmények között a tömegmédián keresztül olyan narratívát terjesztenek, amely a szorongás egy tárgyát jelöli, és stratégiát kínál a szorongás e tárgyának kezelésére, akkor az összes szabadon lebegő szorongás ehhez a tárgyhoz kapcsolódhat, és hatalmas hajlandóság figyelhető meg a szorongás tárgyának kezelésére irányuló stratégiában való részvételre.

Ugyanakkor a figyelem mezeje egyre szűkül, míg végül a valóságnak csak azt a részét tartalmazza, amelyet a narratíva jelez, és az emberek elveszítik a képességüket, hogy a valóság más aspektusait is figyelembe vegyék (ami miatt gyakran teljesen irracionálisak)."

Minél abszurdabb lesz, annál sikeresebb lesz

Az emberek szeretnék megszüntetni a társadalmi elszigeteltség és a szorongás érzését. Ennek érdekében a tömegalakítás során a normális világ egy kudarcára vagy egy bizonyos eseményre vagy személyre való megszállott összpontosítással történik, aki a figyelem középpontjába kerül - és minél abszurdabb a narratíva, annál jobb. Desmet a fenti videóban azt mondja:

"A narratíva, amely a tömegformáláshoz vezet, jellemzően egyre abszurdabbá válik, és az a furcsa, hogy az emberek ezt látszólag nem veszik észre... Az ok, amiért az emberek beveszik a narratívát, elsősorban nem azért van, mert a narratíva helyes vagy tudományos vagy pontos.

Azért veszik be az emberek a narratívát, mert az új társadalmi köteléket teremt. Ezért van az, hogy jellemzően a tömegalakulás során azokat az embereket, akik nem akarnak alkalmazkodni a tömeghez, akik nem mennek bele a narratívába, jellemzően [azzal vádolják, hogy] hiányzik belőlük az állampolgárság és a szolidaritás"

Desmet szerint minél abszurdabbá válik a narratíva és az azt körülvevő intézkedések, annál sikeresebbek lesznek a lakosság egy bizonyos része, általában körülbelül 30%-a számára, mert az intézkedések rituáléként működnek, amelyeken keresztül az egyén megmutatja, hogy kevésbé fontos, mint a kollektív tömeg:

"A rituálé egyfajta viselkedés, amelynek nincs pragmatikus értelme vagy értelme, amely egy szimbolikus viselkedésfajta, amelyen keresztül az egyén megmutatja, hogy egy kollektívához tartozik, és hogy fel akar áldozni valamit magából, ami fontos, a kollektíva javára." A rituálé egy olyan viselkedés, amelynek nincs pragmatikus értelme.

A másik irónia az, hogy Desmet szerint minél magasabb az iskolázottsági szint, annál fogékonyabbak az emberek általában a tömegformálásra. "Azok az emberek, akik megpróbálnak felsőfokú diplomát szerezni, általában olyanok, akik szerint a társadalmi státusz nagyon fontos. És ez lehet az oka annak, hogy hajlamosak megfelelni a mainstream narratívának. Ez azt is megmagyarázhatja, hogy miért vette be annyi orvos és akadémikus a propagandát, és miért hagyja figyelmen kívül a tudományt a kollektív narratíva javára.

 

 

A fanatizmus lehetővé teszi a hazugságokat, a manipulációt

Azok, akik a tömegformációs pszichózis bűvöletében élnek, annyira meg vannak győződve arról, hogy az ő narratívájuk fogja megmenteni a világot, hogy jogosnak érzik, hogy manipulatív taktikákat és hazugságokat alkalmazzanak annak védelmében - magyarázza Desmet, példázva Platón nemes hazugságát - azt a felfogást, hogy magas státuszú egyének vagy kijelölt közszereplők esetében elfogadható a hazugság, ha a hazugság a közjó érdekében történik. Desmet szerint:

"Ha egyszer megérted a tömegalakítás természetét, akkor azt is megérted, hogy mit tehetsz ellene. De ez nem jelenti azt, hogy könnyű tenni ellene valamit. A tömegképződés folyamata egyfajta hipnózis. A legtöbb tudós egyetért abban, hogy nagyon nehéz felébreszteni az embereket a tömegformálás ilyen állapotából. A tömegképződés olyan jelenség, amelyet egy hang idéz elő.

Egy vezető hangja, a hang, amelyet a tömegmédián keresztül újra és újra terjesztenek, tartja az embereket a tömegformálás fogságában, és maga a vezető is megragadva van ebben a tömegformálási folyamatban... a hipnotizőr és a hipnotizált is benne van a folyamatban.".

Ki ma a vezető? "A szakértők. A tekintély és a technokraták, mondhatnánk" - mondja Desmet. A kiutat az jelenti, hogy legyen bátorságunk kimondani az igazságot, még akkor is, ha ez általában rendkívül veszélyes.

Az ókori görögöknek volt erre egy szavuk - parrhesia, ami annyit tesz, hogy a veszély ellenére is van bátorságunk kimondani az igazságot. De ahogy Desmet elmagyarázza, míg azok, akik megpróbálják feltárni a narratívával ellentétes tudást, saját magukat is veszélynek teszik ki, ha senki sem mondja ki az igazságot, a társadalom nem tud tovább működni.

 

 

Négy lépés a tömegformációs pszichózis megszüntetésére

A tömeges formálódás megszüntetésének első lépése, amely egyben a legfontosabb is, az, hogy felszólaljunk a hivatalos narratívával szemben, ha a dolgok nem tűnnek megfelelőnek számunkra. "Ha azt akarjuk, hogy a tömegképződés kevésbé legyen mély, akkor kvintesszenciális, hogy legyenek olyan emberek, akik továbbra is felszólalnak, és [disszonáns hangot képviselnek] a társadalomban, mert ez megzavarja a tömegképződés folyamatát" - mondja Desmet.

A második lépés az, hogy kapcsolatba kell lépni más emberekkel a való világban, akiknek hasonló a nézete, mint Önnek, vagy érzik, hogy valami nincs rendben. Ha kis hálózatokat alakítasz ki a közösségedben, az segít megtörni a tömegformálás körforgását. Fontos azonban, hogy amikor az emberekkel az igazságról beszélsz, ne próbáld meg visszavezetni őket a "régi normális" állapotba, mert ne feledd, ez vezette őket először is a tömegalakuláshoz. Desmet szerint:

"Ha megpróbáljuk meggyőzni az embereket, vagy egy másik narratívát hozunk, [fontos], hogy ne próbáljuk meggyőzni az embereket, hogy térjenek vissza a régi normálishoz, mert a régi normális, ez az, amitől az emberek a tömeges formálódás folyamatán keresztül próbáltak elmenekülni. Pontosan azért, mert a régi normális elviselhetetlen volt, az emberek érzékenyek voltak a tömegformálódás folyamatára.

Amit közösen meg kell próbálnunk felépíteni, az egy új normális, ami nem egy technokrata vagy transzhumanista új normális. Meg kell mutatnunk az embereknek, hogy vannak más lehetőségek is. Vannak más lehetőségek is, hogy kitörjenek a régi normálisból".

Röviden, Desmet a következő négy lépést ajánlja a tömegalakítási pszichózisból való kitöréshez és a kedvező változás megvalósításához, társadalmi körönként:

 

 

Folytassuk a beszédet

  • Keresse a kapcsolatot a hasonló gondolkodásúakkal

  • Építsünk együtt egy új normális narratívát - nem összetévesztendő azzal az "új normális"-sal, amit a transzhumanista, technokrata mozgalmak próbálnak előremozdítani -, megmutatva az embereknek, hogy vannak más lehetőségek is a régi normálisból való kilépésre.

  • Mindig ragaszkodjunk az erőszakmentes ellenállás elveihez.

  • Az utolsó lépés fontos, mert ha bármilyen formában agressziót alkalmazol, még a beszédmódodban is, azt a tömegek csak igazolásként fogják használni, hogy igazuk volt, amikor ellened fordultak. Az erőszakmentes ellenállás a leghatékonyabb stratégia, amikor megpróbálsz ellenállni és szembeszállni a körülötted lévő tömegformációs pszichózissal.

Mindannyiunknak megvan az a képessége, hogy az elménkkel valóságot generáljunk, és ez az, amit a cabal olyan hatékonyan eltérített. Miért? Mert az emberiség történetében még soha nem léteztek olyan eszközök, amelyek ezt lehetővé tették volna. Először a rádió, majd a TV terjesztette az üzenetet, de aztán a közösségi média exponenciálisan növelte az agymosás hatékonyságát.

Források és hivatkozások

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-baromsagok-megzavarjak-az-agyat

Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Ursula von der Leyen magatartása nem felel meg az uniós jog által megkövetelt átláthatóságnak

Egy újságíró, Alexander Fanta, a netzpolitik.org munkatársa 2021 májusában információszabadság-kérelmet nyújtott be a von der Leyen és Bourla közötti szöveges üzenetek nyilvánosságra hozatala érdekében.

A Bizottság azonban kijelentette, hogy egyáltalán nincs birtokában ezeknek a közléseknek. A szövegek és más rövid üzenetek "természetüknél fogva olyan rövid életű dokumentumok, amelyek elvileg nem tartalmaznak fontos információkat a Bizottság politikáival, tevékenységeivel és döntéseivel kapcsolatos ügyekről" - írta a Bizottság főtitkára. E tekintetben "a Bizottság nyilvántartási politikája elvileg kizárná az azonnali üzenetküldést". Ez azt jelenti, hogy ha a Bizottság valamit titokban akar tartani, akkor egyszerűen használhatja a WhatsAppot.

A szóvivő nem válaszolt arra a kérdésre, hogy von der Leyen Bourlának küldött üzeneteit törölték-e, léteznek-e még, vagy a Bizottság egyszerűen nem tudja. A bizottság nem volt hajlandó megmondani, hogy léteznek-e az üzenetek - annak ellenére, hogy von der Leyen maga is utalt rájuk egy médiainterjúban.

Von der Leyen hivatalának válasza a közte és Bourla közötti szöveges üzenetekkel kapcsolatban arra késztetett, hogy panaszt nyújtsanak be az uniós ombudsmanhoz, Emily O'Reillyhoz.

A Pfizer több szerződést is aláírt a Bizottsággal a "vakcinájára" vonatkozóan. A legutóbbi 2021 tavaszán, amikor az EU Bizottsága megállapodott abban, hogy a korábban meghatározottnál magasabb áron 1,8 milliárd adagot vásárol a Pfizertől - így a gyógyszeripari óriás a Bizottság fő beszállítója -, amelyet 2021 vége és 2023 között kell leszállítani a 27 uniós tagállam között.

 

 

Az áttörést a tárgyalásokon állítólag a von der Leyen és Bourla közötti közvetlen kommunikáció hozta meg, akik telefonbeszélgetésekben és üzenetekben részletesen megvitatták a vásárlást. Ők ketten több mint egy hónapon keresztül gyakori telefonos és sms-kapcsolatban álltak egymással, miközben az üzletet próbálták tető alá hozni.

A nyilvánosság azonban keveset tud az üzletről, a Bizottság nyilvánosságra hozott egy előzetes megállapodást és a Pfizerrel kötött adásvételi szerződést, de a szállítási árat és a felelősségi záradékokat kifeketítette.

A bizottságot bírálták az mRNS Covid injekcióért kialkudott magas árak miatt, egy elemzés szerint az EU 31 milliárd eurót (25 milliárd font) fizetett az előállítási költség felett - számolt be a Guardian.

Nyáron az EU Bizottsága elutasította a Fanta által benyújtott FoI-t. "Azt sem akarja elárulni, hogy az üzenetek még mindig léteznek-e, vagy időközben már törölték őket. Az átláthatóság hiánya miatt panaszt tettünk az uniós ombudsmannál, Emily O'Reillynél" - írta a Fanta.

Tegnap O'Reilly ombudsman közzétette ajánlásait a Bizottságnak. Szerinte az, hogy von der Leyen személyes hivatala nem próbálta azonosítani a szöveges üzeneteket, "hivatali visszásságnak" minősül. Ennek orvoslására O'Reilly azt javasolta, hogy a Bizottság kérje fel az elnök személyes irodáját, hogy "keresse meg újra a releváns szöveges üzeneteket".

Eközben hat hónappal ezelőtt von der Leyen tartotta a 2021-es európai ombudsmani "Jó ügyintézésért járó díj" elnevezésű rendezvényen a fő beszédet, amelyben azt mondta:

"Amikor a Bizottság elnöke lettem, azt mondtam, hogy minden uniós intézménynek nyitottnak és feddhetetlennek kell lennie az etika, az átláthatóság és a feddhetetlenség terén. A tisztességes vizsgálatokon és ellenőrzéseken alapuló valódi partnerségben és a felhasználás cseréjében az Ön panaszok értékelése, az Ön ajánlásai segítették a Bizottságot a fejlődésben és az élen járásban. Bizottságom megmutatta, hogy készen állunk és hajlandóak vagyunk javítani munkamódszereinken."

Von der Leyen, aki Brüsszelbe költözése előtt Németország védelmi minisztere volt, nem sokkal azután, hogy 2019-ben Berlinből Brüsszelbe távozott, hasonló botrányba keveredett. Egy olyan mobiltelefon miatt bírálták, amelyet letöröltek, és amelyről úgy vélték, hogy kulcsfontosságú bizonyíték volt egy általa vezetett német védelmi minisztériumi beszerzési botrányban. Bár tagadta, hogy bármi rejtegetnivalója lenne, amikor ez kiderült.

 

 

Normálissá vált, hogy az Európai Bizottság visszatartja a Covid-injekciókkal kapcsolatos információkat: a szerződéseket nagyrészt eltitkolják, és megtagadják a benne foglalt információk nyilvánosságra hozatalának engedélyezését - írta az Italy 24 News, a Covid alatt tabu lett az érintettek függetlenségének és szentségének megkérdőjelezése. Az egész játék egyik főszereplője a Bizottság és annak elnöke.

Az Italy 24 News is megjegyezte: "a gyógyszeripar a befizetéseiken keresztül az EMA ügynökség, a gyógyszereket értékelő európai uniós ügynökség költségvetésének 86%-át támogatja".

Ezen kívül Ursula férje, Heiko von der Leyen az Orgenesis orvosi igazgatója, egy amerikai biotechnológiai vállalaté, amely sejt- és génterápiákra specializálódott, ugyanazokra a technológiákra, amelyeket a gyógyszeripari vállalatok a Covid ellen használt mRNS "vakcinák" esetében alkalmaznak. Ugyanazok a "vakcinák", amelyekre a felesége, a Bizottság elnöke gyorsan lezárta a Pfizerrel kötött sürgősségi szerződéseket.

Az Egyesült Királyság miniszterei személyes számlákat használnak

A személyes számlák használata a szerződések biztosítására emlékeztet arra, ami tavaly az Egyesült Királyságban derült ki.

Boris Johnson, Matt Hancock és Lord Bethell a jelentések szerint mindannyian magán e-mail fiókokat vagy WhatsApp-ot használtak kormányzati ügyek intézésére, nemzeti jelentőségű ügyeket megvitatva - a Covid-19 elterjedésétől az idősotthonokban a jövedelmező kormányzati szerződések odaítéléséig.

A Good Law Project feltette a kérdést: Miért választják a miniszterek a hivatalos csatornák helyett a személyes fiókok használatát?

 

 

"Úgy tűnik, úgy gondolják, hogy ez egy kiskapu az ellenőrzés elkerülésére. Ha a politikusok úgy gondolják, hogy a bíróságok felügyelete vagy az információszabadságra vonatkozó kérések kikerülése elől a privát e-mailek és a WhatsApp használatával kitérhetnek, akkor felmerül a kérdés: mi rejtegetnivalójuk van?" - tette hozzá.

"A kormány hónapok óta megtagadja, hogy átadja a bizonyítékokat az Abingdon Health, a 85 millió font értékű szerződéseket verseny nélkül odaítélő tesztelő céggel kapcsolatos kihívásunkban. Tegnap bíróság elé vittük a kormányt, hogy harcoljunk ezekért a bizonyítékokért - és jó napunk volt" - írta a Good Law Project 2021. szeptember 22-én: "a bíró elrendelte Matt Hancock WhatsApp-üzeneteinek és személyes e-mail fiókjainak átkutatását [és] Lord Bethellnek tanúvallomást kell tennie a bíróság előtt, hogy - egyszer és mindenkorra - megmagyarázza, mi történt a telefonjával".

Néhány nappal korábban a Daily Mail arról számolt be, hogy "a harcba keveredett peer Lord Bethell" lemondott, miután a Covid 90 millió fontos ügyleteihez kapcsolódó 33 000, a privát e-mail címéről érkező e-maileket vizsgálták. Távozása az Egészségügyi és Szociális Ellátási Minisztériumból azt követően történt, hogy lemondásra szólították fel, mivel nem a hivatalos, hanem a személyes kommunikációs csatornákat használta.

"Kiderült, hogy Lord Bethell nemrég lecserélte a mobiltelefonját, és a régi telefonon lévő adatok már nem biztos, hogy visszakereshetők... A kormány ügyvédei korábban azt mondták, hogy a régi telefon hat hónappal ezelőtt "tönkrement", és a rajta tárolt adatok nem voltak a cseretelefonon... Az elveszett információk között állítólag WhatsApp és SMS üzenetek is voltak" - írta a Daily Mail.

Úgy hangzik, mintha Lord Bethell és von der Leyen tippeket adtak volna egymásnak, hogyan kerüljék el az ellenőrzést.

Források:

Mi van a háttérben?

Elsa Mittmannsgruber, az oszták AUF1.TV alternatív hírportál munkatársa interjút készített Ernst Wolff pénzügyi szakértővel a mostani válság kiváltó okairól, a háttérben irányító erőkről és a lehetséges megoldásokról.
Interview (auf 1.TV) mit Elsa Mittmannsgruber und Ernst Wolff https://www.auf1.tv/aufrecht-auf1/ernst-wolff-im-interview-welche-minderheit-uns-lenkt-und-was-sie-will/

Az eredeti az alábbi linken érhető el
www.kla.tv/21462

Kormànyok, gyógyszeróriások, mindenki.