2021. augusztus 22., vasárnap

Az NHS 2021 őszén nagy nyomást gyakorol az influenza elleni oltóanyagra

 

Éppen amikor az emberek kezdenek hozzászokni (belefáradni) a COVID-ról és a COVID vakcináról szóló hype-hoz, jön a váltás. Az NHS a közeli boltokba érkező új influenzától való félelemmel fogja beteríteni az étert (legalábbis az influenza elleni vakcina az lesz!). Honnan tudjam? Az orvosom mondta nekem, aki egyértelműen elhitte ezt a legújabb narratívát, miszerint hamarosan egy új influenza nagy veszélyt jelent, és jobb, ha jól felkészülünk a járvány kitörésére - gondolom, sok-sok oltással, amit a megváltásunkként reklámoznak. Ez az oltóanyag hozzá fog járulni a COVID vakcinából származó vérrögökhöz, az mRNS-hez és a kórházba kerülő emberek számához, merem állítani, hogy sokan meghalnak az oltás után (Angliában eddig több mint 50 000-en haltak meg az oltást követő 28 napon belül)?

Nem lennék meglepve.

Az influenza 2020-ban eltűnt, hogy utat engedjen a COVID-nak, hogy megragadja a média félelemkeltő gombját.

Nos, az orvosom szerint az influenzának elege van abból, hogy a második hegedűs szerepét játssza, és hamarosan az első helyre kerül a félelemkeltésben, még több oltatlan embert sodorva a halálos tű felé.

Influenza vagy COVID? Melyik íz csiklandozza a félelem gombját a legjobban?

Legalább van választási lehetőség!

Persze gyáva emberként az orvosom arcába vágtam, hogy tovább kell szúrnunk az embereket, hogy megmentsük őket a média és az NHS nevetséges félelemkeltése által megálmodott legújabb mumustól. Nincs túl sok barátom, mivel összeesküvés/igazság/világosság munkás/blogger vagyok, és nem szeretnék én lenni az, aki megzavarja az orvosom boldog álmát, hogy megmenti a világot, miközben valójában kivégzi a betegeit a vakcináiban lévő halálos véralvadásgátló keverékkel. Alkalmanként nagyon segítőkész volt velünk, amikor a gyerekekkel kapcsolatos problémákat oldott meg, és így tovább.

Nem voltak kétségei. Jön egy nagy influenza elleni oltóanyag nyomulás. Készüljetek fel. Figyelmeztetem önöket. stb. stb. Mint mindig, a betegség nem okoz gondot. A gyógymód az, ami megöl.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-gyogymod-az-ami-megol

Globális felmelegedés - Csalás a Covid átverés mögött

 

Vannak olyan emberek, akik nem hisznek a Covid átverésben, de a globális felmelegedés átverésében mégis hisznek. Attól tartok, ez olyan, mintha nem hinnének a Mikulásban, de mégis hinnének a fogtündérben.

A covid-19 csalás csupán egy ízelítő, amelyet azért találtak ki, hogy felkészítsen bennünket a globális felmelegedéssel kapcsolatos átverés következő lépésére. A globális világjárvány lejáratott, hamis fenyegetése csupán egy lépés volt az úton. A társadalmi távolságtartás, a zárlatok és a maszkok mind a felkészülési folyamat részei voltak - az újrahasznosítási ostobasághoz hasonlóan arra tervezték őket, hogy a gondolkodás nélküli emberek tömegét engedelmes, agyhalott, erényt sugalló zombikká változtassák, akik annyira tele vannak félelemmel, hogy elvágják a saját torkukat, ha azt mondják nekik, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy megmentsék a saját életüket.

És ez a globális felmelegedéssel kapcsolatos átverés az, ami el fog minket pusztítani. Az őrült zöld, hamis környezetvédők azok, akik el fognak minket pusztítani azzal, hogy arra kényszerítenek, hogy leszokjunk a fosszilis tüzelőanyagokról, és egy hideg, kegyetlen világban éljünk, ahol a legszegényebbek éhen halnak vagy halálra fagynak, és ahol a kiválasztott kevesek, az önjelölt elit figyelmen kívül hagyja a valóságot, imádja a villamos energiát, és a semmiből teremt egy áltudományos válságot, hogy elnyomja, elnyomja és száműzze az emberséget, a tisztességességet, a méltóságot és a tiszteletet az életünkből.

Az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület (IPCC) előrejelzése szerint a 2,5-4,0 Celsius-fokos globális felmelegedés 2100-ra a globális GDP-t 2-5%-kal csökkentené, de a világgazdaság 2100-ra a jelenleginél 300-500%-kal nagyobb lesz. Ez megcáfolja azt az érvet, hogy az éghajlatváltozás érzékelhető hatással lesz a világgazdaságra.

A Nemzetközi Energiaügynökség megállapította, hogy 2040-re bolygónk energiaszükségletének még mindig csak 5%-át fogja megújuló forrásokból (beleértve a fák elégetését vagy a "biomasszát") fedezni. Ha az őrült zöldek a maguk útját járják, és leállítják a fosszilis tüzelőanyagok használatát, akkor csak egy dolog biztos: milliárdok fognak megfázni és éhen halni.

Persze a nagyképű, önelégült, tudatlan globális felmelegedés-kultusz híveinek többsége valóban azt hiszi, hogy a világ végéhez közeledik. A legfrissebb szörnyűséges ostobaság szerint London központjában minden víz alá kerül, mielőtt még időnk lenne felkapni a gumicsizmánkat, elindulni a legközelebbi hegyekbe, és tábort verni, ahol választhatunk a halálra fagyás és az éhenhalás között. Az őrült szektásoknak azt mondták, hogy a bolygó nem fogja túlélni, és hogy milliárdok fognak meghalni, ahogy a víz feltartóztathatatlanul emelkedik az ég felé. Természetesen minderre nincs bizonyíték. Kezdetben globális felmelegedésnek nevezték el az összeesküvést, de kénytelenek voltak megváltoztatni az átverés nevét, amikor világossá vált, hogy a bolygó egyre gyakrabban hűl, mint ahogy melegszik, és rájöttek, hogy ha éghajlatváltozásnak nevezik, akkor nagyobb teret kapnak arra, hogy a természeti katasztrófák több fajtáját is bevonják a propagandájukba. Az egész átverést pedig évtizedekkel ezelőtt azért találták ki, hogy felkészüljenek a Nagy Újraindításra.

Brit pszichológusok egy csoportja arról számolt be, hogy a gyerekek szorongástól szenvednek, amit azok ijesztő jóslatai okoznak, akik azt jósolják, hogy az éghajlatváltozás hatással lesz a jövőnkre. Mindezt a stresszt hozzá kell adni a covid-19 csalás okozta masszív szorongáshoz.

A globális felmelegedéssel kapcsolatos őrültek azt jósolják, hogy `a földi élet haldoklik, milliárdok fognak meghalni, és a civilizáció összeomlása már megkezdődött'. A globális felmelegedést a holokauszthoz hasonlították, de "sokkal nagyobb mértékben". Egyetlen bizonyíték sincs minderre.

Az IPPC becslése szerint a tengerszint 2100-ra két méterrel emelkedhet. Ön szerint ez mekkora válságot jelent, tekintve, hogy Hollandia egyharmada mindig is a tengerszint alatt volt - egy része több mint 60 láb mélyen a tengerszint alatt?

Az őrültek azért hisznek ebben a hülyeségben, mert többször is elmondták nekik, hogy ez igaz. A BBC azt mondja, hogy igaz, és nem engedi a vitát. A rendőrség engedi, hogy a szektások lezárják Londont, mert azt mondták nekik, hogy hagyják őket, hogy azt tegyék, amit akarnak, hogy segítsenek tönkretenni a gazdaság maradékát. Mellesleg látom, hogy egy hatalmas rózsaszín táblát állítottak fel Londonban. Vajon miből készült - és mennyi energiát emésztett fel az előállítása? Használtak-e elektromos szerszámokat? Csak kíváncsiságból.

Úgy tűnik, a globális felmelegedésért küzdő holdkórosok nincsenek tisztában azzal, hogy mindig is volt időjárás, és mindig is voltak holdkórosok, akik a világvégére figyelmeztetnek. 1817-ben a londoni Királyi Társaság elnöke arra figyelmeztetett, hogy az éghajlatban jelentős változás következett be, amely hatalmas változásokhoz fog vezetni. 1947-ben egy svéd geofizikus arra figyelmeztetett, hogy az éghajlat felmelegszik. Az 1970-es években a BBC, a félretájékoztatás örökös forrása, a közelgő jégkorszakra figyelmeztetett - ami legalább akkora veszélyt jelent az életre, mint egy atomháború. 2007-ben arra figyelmeztettek minket, hogy öt évünk van a bolygó megmentésére. 2011-ben a Nemzetközi Energiaügynökség azt mondta, hogy öt évünk maradt. 2017-ben az ENSZ szerint három évünk maradt. Egy cambridge-i professzor szerint 2013-ban az Északi-sarkvidék jege 2015-re eltűnik. 2009-ben Gordon Brown, az Egyesült Királyság akkori miniszterelnöke, a gazdaság szétverése helyett azt mondta, hogy még 50 napunk van hátra. 2004-ben az Observer újság azt mondta, hogy 2020-ra szibériai éghajlaton fogunk élni. Tizenegy évvel ezelőtt Károly herceg azt mondta, hogy nyolc évünk maradt a bolygó megmentésére.

Ha voltak is furcsa időjárási jelenségek az elmúlt években, azokat az ember okozta - de szándékosan, nem véletlenül. Nem hiszem, hogy bármely racionális tudós, aki megvizsgálta a bizonyítékokat, hisz a globális felmelegedés mítoszában.

A szektások minden esős napon a globális felmelegedést hibáztatják, de az idei nyár legcsapadékosabb napja Nagy-Britanniában kevesebb mint egyharmadával volt csapadékosabb, mint 1929-ben, és csak negyedével volt csapadékosabb, mint 1955-ben Dorsetben.

Azt mondják, hogy a hurrikánok mostanában gyakoribbak. De ez hazugság. Azzal próbálják feljebb tornászni a számokat, hogy a szélviharokat is viharnak számítják, de a bizonyítékok egyértelműek: ma nincs több hurrikán, mint régen. A média csak azért csinál nagyobb felhajtást, mert ez segíti a napirendet. Nincs több erdőtűz sem. Az éghajlatváltozás ellen kampányolók azt állítják, hogy az erdőtüzek a globális felmelegedés következményei. De mind az ausztrál, mind az amerikai szakértők arra a következtetésre jutottak, hogy az éghajlatváltozásnak alig vagy egyáltalán nincs hatása az erdőtüzek kialakulására - amelyek egyébként is ritkábban fordulnak elő, mint korábban. Az amerikai erdők átlagos éves égett területe ma 6,6 millió hektár körül van. Még 1928-ban az amerikai erdők átlagos éves területe 41,7 millió hektár volt. Eléggé biztos vagyok benne, hogy a 41,7 nagyobb szám, mint a 6,6.

1931 (a csúcspont) és 2020 között világszerte 99,7%-kal csökkent a természeti katasztrófák halálos áldozatainak száma.

A világvége-hívők lábai előtt imádkozó szektások nem veszik észre, hogy szén nélkül nem lehet acélt gyártani, és acél nélkül nem lehet szélmalmokat vagy napelemeket gyártani.

Azt hiszik, hogy több fára van szükségünk, hogy egészségesek maradjunk, de amikor éppen nem vágják ki őket, és nem pelletből készítenek belőlük áramot, akkor azért vágják ki őket, mert zavarják az új 5G berendezéseket, amelyek segítenek majd irányítani az új digitális jövőnket. Az Egyesült Királyságban manapság értékesített úgynevezett tiszta villamos energia nagy részét fa elégetésével állítják elő. A fa pedig Amerikából származik, ahol a fákat kivágják, mielőtt biomasszaként ismert pelletként ismert fapellet lesz belőlük, majd nagy dízelüzemű hajókon átviszik őket az Atlanti-óceánon.

Élelmiszert alakítanak át bioüzemanyaggá, és milliókat ítélnek éhhalálra, hogy csökkenthessük a fosszilis tüzelőanyagok fogyasztását. Az új benzin és bioüzemanyag keverék nem fog működni a régebbi autókban, így a szegényeknek mindenhová gyalog kell majd járniuk. A szektások azt állítják, hogy az éghajlatváltozás a koalák (és más állatok) kihalását fogja eredményezni. Jelenleg 300 000 koala él a természetben, és a létezésüket leginkább az élőhelyük elpusztítása fenyegeti, mivel a gazdáknak egyre több földterületre van szükségük a bioüzemanyagok termesztéséhez.

Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete szerint 2050-re a terméshozamok 30%-kal fognak nőni. A Föld legszegényebb országaiban a terméshozam 80-90%-kal fog emelkedni. A hozamnövekedés azonban a traktorok és nehézgépek használatától függ majd, amelyekhez természetesen olajra lesz szükség (a szegény országok vidéki területei nem engedhetik meg maguknak az elektromos áramot és a töltőpontokat, amíg nem lesznek gazdagabbak). A globális felmelegedés kultusza arra fogja kényszeríteni a szegény országokat, hogy szegények maradjanak - és több millió korai halálesetért lesznek felelősek.

És az őrültek most azt állítják, hogy képesek lesznek "zöld acélt" előállítani.

Amint arra korábban már rámutattam, hagyományosan lehetetlen szén nélkül acélt előállítani.

A Bill Gateshez kötődő The Guardian című újság, az üresfejűek és az elmebetegek lapja szerint azonban olyan tervek vannak készülőben, amelyek szerint az acélgyártás szén felhasználása nélkül történne.

Hogyan lehet ezt megvalósítani?

Úgy tűnik, hogy az új zöld acélt szén helyett hidrogént használnak majd üzemanyagként.

És honnan származik a hidrogén?

Nos, mivel tiszta hidrogénhez nehéz hozzájutni, 95%-ban fosszilis tüzelőanyagokból készül.

Tehát így akarnak zöld szenet készíteni fosszilis tüzelőanyagok elégetése nélkül.

A hidrogént fosszilis tüzelőanyagok elégetésével állítják elő, majd a hidrogént acél előállítására használják. Gordon Murray szakértő mérnök rámutat a hidrogén felhasználásával kapcsolatos egyéb problémákra. Hatalmas mennyiségű energiát igényel az előállítása, és veszélyes a tárolása. Murray szerint egy liter hidrogén előállításához több kőolajra van szükség, mint egy liter benzin előállításához.

Nevetni kell, nem igaz?

És az Egyesült Királyság kormánya azt akarja, hogy mindannyian cseréljük le a gázkazánokat hidrogénkazánokra - egyébként nagyon jól tudva, hogy a hidrogénkazánok kevésbé hatékonyak.

A megszállott őrültek, akik félig-meddig vallásos komolysággal válogatják ki a szemetet, nem értik, hogy minden bizonyíték azt mutatja, hogy az újrahasznosítás pénzbe, energiába és időbe kerül, és bizonyítottan sokkal több kárt okoz, mint hasznot. Ezért van az, hogy a gondosan kiválogatott újrahasznosítás nagy részét külföldre viszik, hogy ott lerakják. A probléma most az, hogy kevés ország fogadja el Nagy-Britannia nem kívánt újrahasznosítását, mert egyszerűen nem költséghatékony. Az újrahasznosítási átverés csak arra szolgált, hogy engedelmességet, szabálykövetést teremtsen - és hogy felkészítse az ostoba embereket a maszkviselésre és a kísérleti szúrásokra.

Úgy tűnik, a szektások nem törődnek azzal, hogy a fosszilis tüzelőanyagoktól való elszakadás nem fog változást hozni a bolygó számára, viszont milliárdos halálesetet és hatalmas adóemelést fog eredményezni, ami tovább fogja szegényíteni az amúgy is elszegényedetteket.

Az őrült, megtévesztett zöldek és álkörnyezetvédők meg akarják állítani a fosszilis tüzelőanyagok használatát, és néhány éven belül ki akarják irtani az érintett iparágakat. A politikusok a bolondok komolyságát használva ürügyként őrült politikájukra, és figyelmen kívül hagyva a tényeket és a közvéleményt, abszurd új törvényeket vezetnek be, amelyek tönkretesznek mindent, ami bármelyikünk számára értékes. Skóciában a Zöldek és az SNP összefogtak, hogy létrehozzák az őrült szektások szentségtelen szövetségét.

Az elektromos autók és a szélturbinák lelkes támogatói nem veszik észre, hogy hatalmas új bányákra lesz szükségünk, hogy hatalmas mennyiségű kobaltot, lítiumot, nikkelt és más alapvető anyagokat bányásszunk ki. Próbáljunk meg bányákat ásni fosszilis tüzelőanyagok nélkül. Az elektromos járművek szén-dioxid-kibocsátása nagyobb, mint a belső égésű motorral hajtott autóké, és ráadásul az általuk használt villamos energiát gyakran fosszilis tüzelőanyagok elégetésével állítják elő. És azok a bolond lelkek, akik elektromos autót vesznek, hamarosan azon kapják magukat, hogy nehezen találnak majd helyet, ahol vezethetik őket, mivel az utakat mindenütt felosztják, hogy több ezer kilométernyi rosszul tervezett kerékpárutat biztosítsanak.

A globális felmelegedés gondosan, szándékosan és kegyetlenül létrehozott mítosza mára a globális gazdaság szerves részévé vált.

Egy hivatásos befektetési menedzser a minap nyilvánosan bejelentette, hogy "a világ gyors változáson megy keresztül a természeti környezet pusztulása és a globális éghajlati rendszer fenyegető összeomlása közepette".

Egyetlen bizonyíték sincs minderre. Bizonyítékok hiányában pedig a csúcson lévő szektások geomérnökséggel szándékosan idéznek elő változásokat az éghajlatunkban - már régóta manipulálják az időjárást, de ez az utóbbi években felgyorsult. Emellett több tonna kalcium-karbonátot akarnak a sztratoszférába küldeni, hogy a globális felmelegedés elleni küzdelem ürügyén blokkolják a napfényt. A valóságban ez csak a vegetációs időszakok lerövidülését fogja eredményezni, ami tömeges éhezést okoz - micsoda meglepetés!

A vállalatvezetők annyira rettegnek attól, hogy a globális felmelegedés mítoszát hirdető szektások és őrültek kritizálják őket, hogy nagyjából mindannyian beadták a derekukat és beleegyeztek abba, amit a hangos kisebbség mond nekik. (Ugyanezek az erényt jelző gyávák még mindig obszcén bónuszokat, költségtérítéseket és nyugdíjakat fizetnek maguknak).

Néhány vállalatfőnök kiveszi a cégét a tőzsdéről, és magánkézbe adja, hogy elkerülhesse az őrült részvényeseket és a szabályozó hatóságokat.

Az Egyesült Királyság nyugdíjszabályozó hatósága figyelmeztette a nyugdíjrendszerek vezetőit, hogy bajba kerülnek, ha nem teszik kötelezően közzé az éghajlati kockázatokat. Be kell majd jelenteniük az olyan vállalatokba történő befektetéseiket, amelyek nem hajtanak végre kielégítő változtatásokat, hogy megfeleljenek a képzeletbeli globális felmelegedéstől való félelemnek. Gyanítom, hogy ennek következtében a nyugdíjak drámaian csökkenni fognak.

Amerikában a Federal Reserve, a pénzügyi szabályozó hatóság és a pénzügyminisztérium mind azt vizsgálja, hogy a globális felmelegedésre vonatkozó politikákat beépítik-e a pénzügyi szabályozásba. Ugyanez történik az Európai Unióban és az Egyesült Királyságban is. Sőt, úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyság világelső a nyomasztó és veszélyes új szabályozások bevezetésében.

Az igazság természetesen az, hogy nincs tudományos bizonyíték arra, hogy a globális felmelegedés (vagy annak bármilyen változata) bármilyen módon veszélyeztetné az életmódunkat. Bizonyára nincs bizonyíték arra, hogy a globális felmelegedés bármilyen hatással lenne a pénzintézetekre vagy a vállalati világra, nemhogy bizonyítani lehetne.

Ami természetesen történik, az az, hogy a pénzügyi szabályozást arra használják, hogy agresszív globális felmelegedési politikákat kényszerítsenek ki, amelyek nem szükségesek és nem is népszerűek, de amelyek az Agenda 21 globális visszaállításának részét képezik, és amelyek célja, hogy fájdalmasan bevezessenek minket az Új Normális világába.

Ráadásul az aktivisták mindenütt átveszik az irányítást a korábban független vállalatok felett. 2021 májusában egy holland bíróság úgy döntött, hogy a Shell olajvállalatnak 2030-ig 45%-kal kell csökkentenie szén-dioxid-kibocsátását a 2019-es szinthez képest.

Egy aktivista csoportnak, amely mindössze 0,02%-os részesedéssel rendelkezik az Exxonban, egy másik olajtársaságban, valahogy sikerült két helyet szereznie a vállalat 12 fős igazgatótanácsában.

A brit kormány nem győzte a többieket, és ígéretet tett arra, hogy az Egyesült Királyság 2035-ig 78%-kal csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását az 1990-es szinthez képest. Úgy tűnik, senki sem mondta a kormánynak, hogy a népesség ez idő alatt több millióval nőtt, és kétségtelenül tovább fog nőni. Az Egyesült Királyság 2035-ben egy sötét, hideg, nyomorúságos hely lesz. Az Egyesült Királyság célkitűzése a legambiciózusabb a világon, és az adófizetőknek összesen 3 billió fontjába fog kerülni. Magasabbak lesznek az adók és magasabbak lesznek a költségek. A meglévő fűtési és főzőrendszerek villamosenergiával való helyettesítése (amelyről a politikusok és a kampányolók is azt hiszik, hogy a fán terem) hatalmas összegekbe fog kerülni a háztartásoknak.

A 2025-ös évtől kezdve illegális lesz gázkazánnal felszerelni a lakásokat. A meglévő kazánok és rendszerek pedig a 2030-as évek közepétől illegálisak lesznek. (Ezeket az időpontokat akár előre is hozhatják.) A lakástulajdonosoknak egyenként több tízezer fontot kell majd költeniük a kötelező hőszivattyúkra, szigetelésre és így tovább. Ha a lakásokat nem változtatják meg kellőképpen, akkor a lakástulajdonosok 2028 után nem adhatják el azokat. Nem adhatják ki őket bérbe sem. Az eredmény természetesen az lesz, hogy a lakásárak csökkenni fognak (a jogszabályban előírt fejlesztések költségei miatt), a bérleti díjak pedig az egekbe szöknek. A szegények ismét szenvedni fognak.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete elragadtatásában extázisban volt, amikor arról számolt be, hogy a 2020-ra kitűzött éghajlat-változási célokat a globális covid-19 zárlatokkal majdnem sikerült elérni.

A globális felmelegedésért rajongók elégedettségének fenntartása érdekében szinte folyamatos zárlatokra lesz szükség.

A gazdag kormányok élén álló gazdag emberek azt ígérik, hogy 2050-re véget vetnek a fosszilis tüzelőanyagok használatának. Vajon tudják-e, hogy ez mekkora fájdalommal jár? Ezt a szegényeknek kell majd megfizetniük a szén-dioxid-vámok révén. A fejlődő országokat még azelőtt megbüntetik, hogy elkezdhették volna élvezni a fosszilis tüzelőanyagok nyújtotta örömöket. Alulbecslés lenne azt mondani, hogy százmilliók fognak éhen és megfázni.

Az álszenteskedő, erényt fitogtató globális felmelegedés-őrültek annyira rosszul tájékozottak, hogy akaratlanul is támogatják a globális népirtás terveit. Ha tudnának valamit, és valóban törődnének a környezettel, akkor az értelmetlen arcmaszkok ellen kampányolnának - ahelyett, hogy viselnék őket. Az eldobott arcmaszkok milliárdjai ma már komoly veszélyt jelentenek az élővilág minden formájára.

Most, hogy a covid-19 átveréssel sarokba szorították a többséget, újra kell definiálnunk a hitünket, a felfogásunkat és át kell értékelnünk az ellenségeinket. Tudni kell például, hogy aki a fenntartható fejlődésről beszél, az rossz ember. A fenntartható fejlődés néven ismert filozófia egyenes út a demokrácia és az emberiség végéhez. Ez soha nem jóindulatú. A hozzá nem értő matematikai modellezők és a közösségi média mesterlövészei ugyanolyan gyakorlott ügyességgel terjesztenek rettegést és nyomják el az igazságot, mint amilyet akkor alkalmaztak, amikor felszították a kovi félelmet és démonizálták az igazmondókat.

És így azok az őrült bolondok, akik a világot egy hamis kovidák okozta járvánnyal rémítették meg, most szépen át fognak térni - ahogyan azt megjósoltam - a világ megrémítésére a hamis globális felmelegedés okozta járvánnyal, amelyet még a múlt században találtak ki, és amelyet arra terveztek, hogy irányítson és öljön, nem pedig arra, hogy megmentsen vagy megőrizzen. A kínai típusú szociális hitelrendszer, amelyre figyelmeztettem, már itt van. A globális felmelegedést arra fogják felhasználni, hogy szigorítsák a szabályokat és még jobban elnyomjanak minket. A holdkóros ál-környezetvédők nem jóindulatúak vagy jószándékúak. Vagy rosszul tájékozottak, vagy ostobák, vagy rosszindulatúak, vagy mindhárom. És ők az ellenségeink.

Attól tartok, hogy a covid-19 csalás csak a kezdet volt.

Az igazság az, hogy a globális felmelegedés gondolata mögött körülbelül annyi szilárd tény áll, mint a jó öreg fogtündér létezése mögött. Valójában inkább kevesebb, mert amikor kicsi voltam, a párnám alatt hagytam egy fogamat, és arra ébredtem, hogy egy hatpennys darabra cserélték. Akkoriban még voltak hatpennysek.

Tehát több gyakorlati bizonyíték van a fogtündér létezésére, mint a globális felmelegedés, a globális lehűlés, az éghajlatváltozás vagy bármi más, amit az elmebetegek ezen a héten úgy döntöttek, hogy így hívnak.

https://pokolafoldon.hu/blog/globalis-felmelegedes-csalas-a-covid-atveres-mogott

Az ok, amiért a hatóságok olyan kétségbeesetten próbálják elérni, hogy minden férfi, nő és gyermek megkapja a Fenevad bélyegét!

 

Gondolkodott már azon, hogy miért akarják a hatóságok olyan kétségbeesetten elérni, hogy minden férfi, nő és gyermek megkapja a Covid-19 vakcinát?

A válasz nyilvánvaló, ha belegondol. Nem lehet "kontrollcsoportjuk", amely nem oltott emberekből áll, mert ha van, akkor teljesen nyilvánvalóvá válik, hogy a Covid-19 injekció nem működik, súlyos sérüléseket okoz, és embereket öl.

Mivel napról napra több orvos, tudós, ápoló és egészségügyi dolgozó ébred fel és fújja a sípot, a hatóságok most tömeges pánikban vannak, hogy minél több embernek adják be az injekciót, mielőtt még rájönnének, hogy kijátszották őket.

Valójában azonban a játék már a végén van, ami az illúzió keltését illeti, hogy az injekciók valóban működnek, és itt jönnek a képbe az állítólagos Covid-19 változatok, hogy a hatóságok megőrizhessék az arcukat, és az új változatokat okolják a jelenlegi kísérleti injekciók alkalmatlanságáért.

A New York Times 2021. augusztus 19-én közölt egy cikket "Israel, Once the Model for Beating Covid, Faces New Surge of Infections" címmel.

A cikk nyíltan elismeri, hogy a Covid-19 injekciók, amelyeket világszerte 2,5 milliárd embernek adtak be, már nem működnek túl jól, és hogy azok az emberek, akik ezeket az oltásokat szedték, most megbetegednek és meghalnak.

A New York Times cikkéből -

Az egyik legjobban beoltott társadalom, Izrael most az egyik legmagasabb fertőzési arányt mutatja a világon, ami megkérdőjelezi a vakcina hatékonyságát.

A fertőzések negyedik hulláma gyorsan megközelíti a világjárvány tavaly télen Izraelben tapasztalt legrosszabb napjainak szintjét. A megerősített új vírusos megbetegedések napi aránya az elmúlt két hétben több mint kétszeresére emelkedett, így Izrael a nemzetközi listák egyre növekvő forró pontjává vált.

Az idősebb izraeli lakosság túlnyomó többsége február végéig két adagot kapott a Pfizer-BioNTech vakcinából, és mostanra a 12 éves és idősebb lakosság mintegy 78 százaléka teljesen be van oltva.

Egyes szakértők azonban attól tartanak, hogy az izraeli magas fertőzési arány a korai oltásban részesülők körében azt jelzi, hogy a vakcina védelme idővel csökken, ami hozzájárult ahhoz a szerdai amerikai döntéshez, hogy a jövő hónaptól kezdődően az amerikaiaknak is megkezdik az emlékeztető oltások felajánlását.

Az izraeli tudósok a teljesen beoltottak körében is egyre több bizonyítékot találtak a védettség csökkenésére, különösen az idősebb lakosság körében, akiket először oltottak be.

Az izraeli egészségügyi minisztérium által július végén közzétett adatok szerint a Pfizer-oltás június végén és július elején mindössze 39 százalékban volt hatékony a fertőzés megelőzésében az országban, míg január és április eleje között 95 százalékban... ez a csapás elsősorban a jól beoltott, középosztálybeli külvárosokban terjedt el.

Világosan látszik, hogy a Covid-19 injekcióról szóló narratíva, amely szerint a normális életbe való visszatérés egyetlen útja, mára összeomlott. Ugyanez történik az Egyesült Királyságban is, és a hivatalos adatokból úgy tűnik, hogy a Covid-19 injekciók inkább növelik mind a kórházi kezelés, mind a Covid-19 okozta halálozás kockázatát, mintsem hogy csökkentenék azt.

A skóciai közegészségügyi adatok azt mutatják, hogy a teljesen beoltottak a Covid-19 állítólagos halálesetek 73%-át teszik ki, és hogy a teljesen beoltottak ötször magasabb halálozási arányt szenvednek el, mint a nem beoltottak. Míg a Public Health England adatai azt mutatják, hogy a teljesen beoltottak a Covid-19 állítólagos halálesetek 58%-át teszik ki; 68%, ha a részben beoltottakat is beleszámítjuk, és háromszor magasabb a halálozási arányuk, mint a be nem oltottaké.
Ez a Covid-19 injekció egyértelműen felgyorsítja a megbetegedéseket és a halálozást, pedig a nyár közepén járunk. Ezért nagyon is lehetséges, hogy az eddigi legnagyobb kórházi és halálozási hullámot szenvedhetik el a következő télen a leginkább beoltott országokban.

Úgy tűnik azonban, hogy a világ népei kezdenek ráébredni mindennek a megdöbbentő igazságára. Ahogy a zárlatok fokozódnak, az emberek az utcára vonulnak, és követelik, hogy vessenek véget a diktatórikus orvosi zsarnokságnak, amely megfertőzte a nyugati világot. Franciaországban szinte naponta százezrek vonulnak az utcára a Tömeggyilkos Emmanuel Macron elnök által bevezetett oltási útlevélrendszer ellen.

Ez a rendszer azt eredményezte, hogy a franciaországi hipermarketek megtagadták a belépést az oltatlanoktól, akik alapvető élelmiszereket és italokat szeretnének vásárolni. Ez csak arra szolgál, hogy még gyorsabban felébressze az embereket, tovább növelve az elégedetlenség szintjét, amely most robbanásszerűen terjed az egész bolygón.

Az ausztrálok is elkezdtek harcolni a közegészségügy nevében bevezetett nevetséges törvények ellen, amelyek közé tartozik a kijárási tilalom, a tilalom, hogy nem mehetnek ki a szabadba, hacsak nem sportolni, az összes park bezárása, az engedélykötelezettség, ha valaki elhagyja otthonát és munkába megy, és a hadsereg ellenőrzőpontokat állít fel, hogy az emberek ne merészkedjenek 5 km-nél messzebbre otthonuktól.

Amikor azonban visszavágtak, paprikaspray-vel és gumilövedékekkel találkoztak, ami azt bizonyítja, hogy ennek semmi köze a közegészségügyhöz, de sok köze van az ellenőrzéshez.

Úgy tűnik, hogy elérkeztünk egy fordulóponthoz. Az emberiség egyre gyorsuló ütemben ébred, és a hatóságok tudják ezt. Éppen ezért a következő néhány hónap valószínűleg a legnagyobb kihívást jelentheti az egész állítólagos világjárvány során.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-ok-amiert-a-hatosagok-olyan-ketsegbeesetten-probaljak-elerni-hogy-minden-ferfi-no-es-gyermek-megkapja-a-covid-19-oltast

Rezsimbuktató kézikönyv

Az afganisztáni kivonulás szándékosan lett elszabotálva (plussz a visszatért “klímakatasztrófáról” és “terror elleni harcról”)

 

Julian Assange 2011 -ben így nyilatkozott: "A cél az, hogy Afganisztán segítségével Afganisztánon keresztül mossák ki a pénzt az Egyesült Államok és Európa adóalapjaiból egy transznacionális hatalmi elit kezébe. A cél egy végtelen háború, nem pedig egy sikeres háború "


Nem volt véletlen, hogy az afgán hadsereg és közigazgatás szinte napok alatt összeomlott, utat nyitva a Talibánnak, melynek szándékosan a kezébe lett juttatva az afgán hadsereg felszerelése. Ez azért történhetett meg, mert az amerikai hadsereg lényegében “suttyomban kiosont” az országból, amiáltal ki lett rántva a szőnyeg az afgán kormány lába alól.

Az amerikai hadsereg nem kivonul, hanem elmenekül Afganisztánból

Mindez szándékosan lett így megrendezve.

A globális elit liberális szárnya most ugyanazt teszi az Egyesült Államokkal, mint az 1980-as években a Szovjetunióval: gyengíti és lassan omlasztja össze. Ne feledjük, hogy a liberális NWO-nak éppúgy útjában áll az USA, pontosabban mondva a jelenlegi, az amerikai FED által uralt dolláralapú nemzetközi pénzügyi rendszer, mint a Trumpista konzervatív NWO-nak. A különbség a kettő között annyi, hogy míg Trumpék az oroszok által dominált, (ál)nemzeti államokból összetevődő NWO-t akarnak, melyben a “nemzetállamok” ki vannak szolgáltatva a világkormánynak és az új, digitális pénzügyi rendszernek, addig a liberálisok a nyugat által dominált, a nemzetállamokat nyíltan felszámoló NWO-t akarnak, szintúgy digitális pénzügyi rendszerrel…

A rejtett cél tehát gyengének mutatni az Egyesült Államokat. Ugyanezt csinálták az 1980-as években a Szovjetunióval is, mely szintúgy “csúfos vereséget” szenvedett az 1980-as évek vége felé Afganisztánban, ezzel demonstrálták, hogy “nem életképes”, mivel még pár turbános középkori kecskepásztort se képes legyőzni… Akárcsak a szenilis Biden jelenleg az USA élén, az 1980-as évek első felében a Szovjetunió élén is szenilis, “nem életképes” vezetők álltak, ami szándékos volt: miután a szenilis Brezsnyev meghalt, jött a szenilis Andropov, aki egy év után szintén meghalt, akit követett a szenilis Csernyenkó, aki szűk egy év után szintúgy meghalt, végül pedig Gorbacsov lebontotta a “nem életképes” Szovjetuniót, miután az csúfos vereséget szenvedett Afganisztánban. Ugyanezt tervezik most a szenilis Bidennel is, miután az USA is “csúfos” (megrendezett) vereséget szenvedett Afganisztánban.

Érdekes lesz figyelni, hogy meg fogják-e engedni az alelnök Kamala Harrisnek, hogy felváltsa a szenilis Bident az elnöki székben.

Az afganisztáni helyzetet a “terror elleni harc” visszahozására is fel fogják használni, izraeli felügyelet mellett vissza fognak jönni a Bush és Obama korszak “szintetikus terroristái” (Al-Kaida, Iszlám Állam stb.).

Már visszahozták a mesterségesen, időjárást modifikáló technológiákkal előidézett “klímaválságot” is, hogy aztán a “klímaváltozás elleni harc” keretében meghozott intézkedésekkel “teljesen véletlenül” a tömegek életszínvonalát csökkentsék le …

2021.11.8:  Küszöbön a klímakatasztrófa: visszafordíthatatlan a klímaváltozás?

2021.7.8:   Rekordot döntött az idei júniusi szárazság és hőség Magyarországon

Na most, ilyenek már voltak az Obama érában (2010-2015 között), majd miután Trumpék átvették a hatalmat, és ezzel az ellenőrzést az amerikai légierő időjárást modifikáló technológiái felett is (a Föld körül keringő X-37-es és a többiek), az időjárás újból normalizálódott, újból volt tavasz is, és a nyári 35 fok feletti forróságok is megszűntek. Bidenék visszatérésével viszont az X-37-es újból Föld körüli pályán kering és módositgatja az időjárást, ezért volt idén június-júliusban újból a sok időjárási extrém az egész északi féltekén:

2021.7.15: Ítéletidő tombol Németországban: 15 éve nem volt példa ilyen heves esőzésekre
2021.6.24: Kegyetlen pusztítást végzett a tornádó a cseh–szlovák határon

2021.8.14:  A valaha mért legmelegebb hónap volt az idei július

Mindezt valójában “ilyesmik” idézték elő: USAF redeploys X-37B climate chaos, earthquake and tsunami inducing orbital HAARP weapon

Egy korábbi 2015-ös irásból:

Ne feledje senki, hogy az X-37-as ürfegyver HAARP-al a fedélzetén kering földkörüli pályán, azzal a titkos céllal, hogy globális klímakáoszt idézzen elö mesterségesen.

A “bizonyíték” arra, hogy az X-37B valójában egy HAARP antenna, egy mikrohullámú antenna-telep, szemtelen módon magába a nevébe is bele van kódolva.

Az X és a B az “X-Band“, a mikrohullámú X-sáv rövidítése:

http://wiki.ham.hu/index.php?title=Mikrohullám

A mikrohullám a rádiófrekvenciás sáv GHz-es tartományának egységes elnevezése. A klasszikus felosztás szerint a 10 centiméteres hullámhossznál rövidebb (3 GHz feletti) frekvenciákat értjük alatta.
L sáv 1 … 2 GHz
S sáv 2 … 4 GHz
C sáv 4 … 8 GHz
X sáv 8 … 12 GHz

————————————————

nem_programozhato, október 24, 2015

A 37 pedig az X-sávú (8 és 12 GHz közti) mikrohullámok ún. szcintillációs indexe. Mint ahogy ebben a NASA-s telekommunikációs-tudományos dokumentumban is szerepel:

https://ipnpr.jpl.nasa.gov/progress_report/42-129/129A.pdf

The much larger scintillation index at X-band (m = 0.37) than at Ka-band (m = 0.064) results in a much higher performance degradation.

X-band (m = 0.37) vagyis X-37B

A szcintilláció – “szikrázás” – akkor lép fel mikrohullámok esetében, amikor azok elektromosan töltött részecskékkel (ionokkal) telített téren haladnak keresztül.

A földi ionoszférán és azon túl, a bolygóközi tér ionizáltnak minösül, föleg a napszél miatt. A NASA-t azért érdekli a szcintilláció, mert problémákat okozhat a telekommunikációs csatornák müködtetésében a bolygóközi térben. A HAARP-ot üzemeltetö sötét eröket pedig azért, mert a HAARP fö müködési elve az ionoszféra mikrohullámok általi felhevítésén alapszik (kvázi egy ionoszférikus “mikrohullámú sütö”)

https://pokolraveluk.info/2021/08/22/az-afganisztani-kivonulas-szandekosan-lett-elszabotalva-plussz-a-visszatert-klimakatasztrofarol-es-terror-elleni-harcrol/