2022. május 16., hétfő

Immunszupresszió

EP-képviselő: Ideje eltörölni a Covid Pass-t – együtt kell megtennünk!

Rob Roos, az Európai Parlament képviselője arról számol be, hogy az Európai Bizottság 2023 júniusáig szeretné meghosszabbítani a Covid Pass-t. Miután bevezették, soha nem működött, és minden ország saját korlátozásokat vezetett be, még a munkába járásra is. Itt az ideje, hogy eltöröljük, mert a feltételes szabadság nem szabadság. De mindenki segítségére szükség van.

A WHO és új világjárványügyi egyezménye: globális oltóanyag- és útlevélkötelezettség

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Maria Zeee arra figyelmeztet, hogy a WHO által kidolgozott globális világjárványügyi egyezmény a demokrácia végét jelentené, mivel hatalmat ad nekik arra, hogy a polgárok akarata ellenére világméretű zárlatokat és drága, nem biztonságos és hatástalan kezeléseket rendeljenek el, valamint, hogy általános oltási kötelezettséget vezessenek be.

A Qanon átverés, azaz a bolsevik "Bizalom Hadművelet" újracsomagolva

 

Uncut News Hungary??

A Qanon átverés, azaz a bolsevik "Bizalom Hadművelet" újracsomagolva

Akik azt gondolják, hogy ebben a világban spontán történnek dolgok és az események véletlenszerűen következnek be annak megfelelően, hogy melyik ország kormánya éppen mit és hogyan cselekszik, az sajnos téved.
Akik ismerik a mélyebb történelmet, mert szánnak időt annak kutatására, figyelnek azokra a részletekre is, amikre a mainstream oktatás nem fektet hangsúlyt, azokat nem olyan könnyű átverni, mint a Q híveket. Akik pedig ennél is tovább mennek és leásnak a mélyére, a józan paraszti eszüket használva képesek elengedni a tanult dogmákat, azok pontosan tisztában vannak azzal, hogy a világunk egy minden részletében pontosan megtervezett és irányított világ. Ráadásul régóta. Véletlenek nincsenek, a történelem tervezett és pontos menetrendet követ. Világszintű változásokra, társadalmi rendszerek átalakítására megvannak az adott sémák, amiket rendszeresen fel lehet használni. Az emberi psziché egyik leggyengébb pontja a hiszékenység és a feledékenység. Ezekre alapozva az embert gyakorlatilag korlátlan manipulációnak lehet kitenni.

A mostani világunk egy nagy átalakulás, átváltozás előtt áll, ami már el is kezdődött egy ideje. Az embereket, akár az üstben főzött békát, lassan melegítik, és mire észbe kapnának, már készre is főzték őket. Pont, mint azt a bizonyos békát. Az ENSZ Agenda21/30, a Schwab féle Great Reset nem is titkolja, hogy egy olyan Új Világrend van kialakulóban, aminek az alapja a kommunizmus lesz.

Csakhogy az emberiség egy kisebb része rendelkezik azzal a racionális gondolkodással, hogy leleplezze ezeket a projekteket és akár ellen is álljon annak. Akár fizikailag is. A mindenkori hatalom azonban rájuk is gondol és a jobboldali, nemzeti gondolkodású, nacionalista beállítottságú réteget is megpróbálja kontroll alatt tartani úgy, hogy az lényegében nem is tud arról, hogy pont az ellenség vezeti. A hatalomnak fontos, hogy a vezető szerepet betöltő ellenállókat kontroll alatt tartsa, majd időben leszámoljon vele.

 

 

Mi ennek a legegyszerűbb módja?

Nos az, ha létrehozunk egy a háttérben rejtetten működő ellenálló csoportot, amiről azt állítjuk, hogy a rendszer ellen harcol. A mainstream média segítségével óvatosan "bereklámozzuk", pont annyira, hogy az eljusson a megfelelő helyekre, személyekhez. Nagyon fontos, hogy ennek az ellenálló csoportnak a kezdeti kommunikációja meggyőző legyen, ezért olyan információkkal kell szolgálnia az emberek felé, amelyeknek a valóságtartalma meggyőző, így azok hinni fognak benne. Az így megnyert embereket utána sokkal könnyebb irányítani még akkor is, ha a későbbi információk már nem annyira reálisak. Ezt nevezzük PSYOP-nak (Psychological operations), azaz pszichológiai hadviselésnek.

Nem térünk ki részletesen a Q-ra és a Qanon-okra, ezeket mára mindenki ismeri. 2017-től szivárogtat információkat politikusi és elit körökről, főleg azok leleplezéseiről vált ismertté. Sikeresen elhitette az emberekkel, hogy létezik egy politikai, katonai magas körökből álló csoport, akik a háttérből küzdenek a bevezetni és megvalósítani kívánt rendszer ellen. A "Fehérkalapos"-okként is ismert társaság állítólag katonai akciókat hajt végre a háttérben a Deep State (Mély Állam) és azok képviselői/alkalmazottai ellen. Kivonják az adott személyeket a forgalomból, katonai ítélőszék elé állítják őket, majd mennek Guantánamo-ra a börtönbe vagy kivégzik őket. Fontos eleme még a Q vonalnak, hogy az így kivont személyeket klónokkal vagy színészekkel helyettesítik, hogy az ne tűnjön fel, míg az akció be nem fejeződik. A Q akkora sikert ért el, most is annyian terjesztik a tőle származó hamis információkat, hogy az emberek többsége a kanapén ülve, popcornnal az ölében figyeli, ahogyan a Q és a Fehérkalaposok lépésről-lépésre felszámolják a Deep State-et. Immáron 5 éve és még mindig nem jöttek rá, hogy ők azok a bizonyos béka, amit lassan készre főznek a kondérban.

Volt-e erre példa a múltban, amikor világszintű változáshoz, új társadalmi rendszerek átalakításához használtak ilyen megtévesztő módszert? Azaz alkalmaztak-e a cél elérése érdekében ilyen pszichológiai hadviselést, amivel kontroll alatt tartották az ellenállást, majd lekapcsolták annak vezetőit?

Tessék megkapaszkodni, válasz igen. Ráadásul mikor történt mindez? Szinte hihetetlen, de a kommunizmus szovjet-orosz megerősödésekor.
A Bizalom-hadművelet (Операция „Трест”; Trust Operation)

Ha mélyebbre tekintünk a történelemben, akkor kiderül, hogy a Qanon nem más, mint egy majdnem 100 éves manipulációs taktika. Nem újdonság.
1921-1926-ban a kommunista Oroszországban a nép egy lehetséges felkelés közepén állt, hogy megpróbálja megdönteni a kommunista kormányt, amely már komolyan ellenőrizte Oroszország egészét. A tömegek elvakítása és a lázadók megfékezése érdekében létrehoztak egy kémelhárító ügynökséget.
Anatoily Golitsyn "New Lies For Old" című könyvében a volt KGB-tiszt figyelmeztet a kommunisták által alkalmazott taktikára és arra, hogyan fogják ezeket a nyugati világra is átültetni. Amit ő feltár, pontosan igazolja azt, amit sokan mondanak a Q-ról: kéz a kézben dolgoznak ugyanazon cél érdekében.

 

 

A Q-nak sok szlogenje van. Az egyik a "Trust the Plan", azaz a "Bízz a tervben".

Szovjet-Oroszország megalkotta a "Trust", a "Bizalom" néven ismert hadműveletet. Golitsyn elmagyarázza, hogy mi volt ez.
A gyengeség és fejlődés mintáját Lenin sikeresen alkalmazta az 1920-as években. 1921-ben Szovjet-Oroszországot a küszöbön álló összeomlás fenyegette. A háború tönkretette az ipart, a mezőgazdaság válságban volt. A "háborús kommunizmus" merev politikájából kiábrándult orosz nép a lázadás szélén állt; a terrorpolitika hatástalannak bizonyult; parasztlázadások voltak Szibériában és a Volga mentén; Ukrajnában, Grúziában, Örményországban és Közép-Ázsiában a nacionalista mozgalmak nyíltan szeparatizmust hirdettek és komoly veszélyt jelentettek a nemzeti egységre; a kronstadti haditengerészeti támaszponton a tengerészek fellázadtak. Külföldön a világforradalom reményei a németországi, lengyelországi és magyarországi kommunista vereségek után elszálltak. A nagy európai hatalmak, bár nem voltak egységesek, egyenként ellenségesek voltak a kommunizmussal és az új szovjet állammal szemben; egy hatalmas, Európa-szerte elterjedt orosz emigráns mozgalom a rendszer megdöntését tervezte. Szovjet-Oroszország teljes politikai és gazdasági elszigeteltségben volt.

Ebben a helyzetben, a Nyugattal szemben rendkívül kedvezőtlen erőviszonyokkal szembesülve Lenin olyan hosszú távú politikát dolgozott ki és indított el, amely a következő nyolc évben látványos sikert aratott. Ez a szándékosan félrevezető címet kapta: Új gazdaságpolitika, vagy NEP. Valójában messze túlmutatott a gazdaságon és meghatározta a rendszer fő politikai és ideológiai célkitűzéseit és taktikáját a belső és külső hatalom számára, valamint a nemzetközi kommunista mozgalom stratégiáját. A NEP feltételei szerint a szovjet vezetőknek a szeparatizmust a nemzeti köztársaságok föderációjának, a Szovjetuniónak a létrehozásával kellett felszámolniuk. Nemzeti, hosszú távú gazdasági tervezést kellett bevezetniük. Meg kellett tervezniük és ki kellett építeniük egy olyan villamosenergia-rendszert, amely az egész országot lefedi és összeköti. Meg kellett kezdeniük a világ erőviszonyainak megváltoztatását a kommunisták javára.

A szovjet biztonsági szolgálatot átszervezték, átnevezték OGPU-ra, és új politikai feladatokat kaptak. A dezinformációs és politikai műveletek szervezésére irányították. Az OGPU titokban hamis ellenzéki mozgalmakat hozott létre és irányított. Céljuk az volt, hogy a rendszer valódi ellenzőit az országon belül és kívül magukhoz vonzzák. Ezeket az ártatlan személyeket aztán a rezsim különböző módokon felhasználhatta. A dezinformáció csatornáiként működhettek; megzsarolhatták és ügynökökként toborozhatták őket; letartóztathatták őket és nyilvános bírósági tárgyalásokat tarthattak felettük. E technika jellegzetes, de nem egyedülálló példája az úgynevezett "Bizalom Hadművelet".
1921-ben, amikor a NEP elindult, az OGPU Szovjet-Oroszországon belül létrehozott egy hamis szovjetellenes szervezetet, a Közép-Oroszországi Monarchista Szövetséget. Ez egykor valódi szervezet volt, amelyet cári tábornokok alapítottak Moszkvában és Leningrádban, de 1919-20-ban a szovjet biztonsági szolgálat felszámolta. E szervezet egykori tagjai, köztük cári tábornokok és a régi arisztokrácia szovjet oldalra átállt tagjai névlegesen vezették a mozgalmat. A szovjet rendszer iránti új lojalitásuk nem volt kétséges, mivel elárulták korábbi barátaikat az antikommunista földalatti szervezetben. Ők voltak Bruszilov és Zajncskovszkij cári tábornokok, Potapov tábornok, a cári katonai attasé Jugoszláviában, és Jakusev, a cári közlekedési tisztviselő. A mozgalom legaktívabb ügynöke a cári Oroszország vezérkarának egykori hírszerző tisztje volt, akinek számos neve között szerepelt Opperput is.

 

 

A mozgalom ügynökei külföldre utaztak és bizalmas kapcsolatot létesítettek valódi antikommunista emigráns vezetőkkel, hogy (állítólag) összehangolják a szovjet rendszer elleni tevékenységet. A fontos emigránsok között, akikkel találkoztak, volt Borisz Szavinkov, valamint Wrangel és Kutepov tábornokok.
Ezek az ügynökök bizalmasan elmondták kapcsolataiknak, hogy az általuk képviselt szovjetellenes monarchista mozgalom már jól megalapozott Szovjet-Oroszországban, behatolt a hadsereg, a biztonsági szolgálat, sőt a kormány magasabb szintjeire is és idővel átveszi a hatalmat és visszaállítja a monarchiát. Meggyőzték az emigráns vezetőket, hogy a rendszer gyökeres változáson ment keresztül. A kommunizmus teljesen megbukott; az ideológia halott; a jelenlegi vezetőknek semmi közük a múlt fanatikus forradalmáraihoz. Szívük mélyén nacionalisták voltak és a rendszerük mérsékelt, nemzeti rendszerré alakult és hamarosan összeomolhat. A NEP-et az első fontos engedménynek kell tekinteni az oroszországi kapitalizmus helyreállításához vezető úton. Hamarosan politikai engedmények következtek. Emiatt, mondták a mozgalom ügynökei, az európai hatalmak vagy az emigráns mozgalmak bármilyen beavatkozása vagy ellenséges gesztusa nem lenne tanácsos, hanem tragikus, mivel az csak az orosz népet egyesítené a kormánya köré és így meghosszabbítaná annak túlélését.

Az európai kormányoknak és az emigráns vezetőknek véget kellene vetniük a szovjetellenes terrorista tevékenységeknek és a szovjet rendszerrel szembeni ellenséges magatartásukról a passzív elfogadásra kellene váltaniuk. Diplomáciai elismerést kell adniuk és növelniük kell a kereskedelmet. Így jobb lehetőségük lenne arra, hogy hozzájáruljanak a fejlődési folyamathoz. Az emigráns vezetőknek pedig vissza kellene térniük Oroszországba, hogy hozzájáruljanak a sikerhez.
Természetesen voltak kétkedők az emigránsok között, de a szervezet vezetőinek (különösen Bruszilov tábornoknak) a tekintélye meggyőzte a többséget. Ők készpénznek fogadták el a mozgalom dezinformációit és továbbították azokat az európai hírszerző szolgálatokban lévő befolyásos barátaiknak. Mire "titkos" hírszerzési információként a kormányokhoz eljuttatták, már igen hatásosan hangzott és amikor az idő előrehaladtával ugyanazt a történetet forrásról forrásra megerősítették, "titkos és megbízható" lett. Európa hírszerző szolgálatai elkötelezettek voltak és elképzelhetetlen volt, hogy mindannyian tévedjenek.

 

A „mozgalom” legnagyobb sikere, hogy végül a Szovjetunióba csalogatta a kommunistaellenes szervezkedés egyik vezéralakját is, Sidney Reilly-t, akit ott elfogtak és megöltek.
Lenin szavaival élve, a Qanon(ok) leginkább úgy jellemezhető(k), mint "hasznos idióták" gyülekezete. De tessék, egy olyan ember szájából, aki első kézből ismerte a szovjet kommunizmust, a Q maga az átcsomagolt kémelhárítás.

"A sajtónak nemcsak kollektív propagandistának és kollektív agitátornak kell lennie, hanem a tömegek kollektív szervezőjének is." - Vlagyimir Lenin
"Elég, ha a nép tudja, hogy választások voltak. Az emberek, akik leadják a szavazatokat, semmiben sem döntenek. Azok az emberek, akik a szavazatokat számolják, ők döntenek el mindent." - Joszif Sztálin
"A propaganda ügyes és folyamatos alkalmazásával az embereket rá lehet venni, hogy a paradicsomot pokolnak vegyék és fordítva is, hogy a legnyomorultabb életet is paradicsomnak lássák." - Adolf Hitler

A Qanon célja, hogy kiábrándítsa a tömegeket és a kormány (és mások által elkövetett) aljas tetteinek álcájaként szolgál. Nem szabad hinni a sok hazugságban és a Trump által elhozott megváltásban. "Bízz a tervben", miközben nem történik semmi. Akkor sem történt, mikor Trump volt hatalmon, de ezt kevesen akarják meglátni.

Számos példa szól Trump ellen, a hazugságairól. Az egyik, hogy a hivatalából való távozása előtt törvénybe iktatta, hogy a politikusok ismét nyíltan lobbizhatnak. Ez hogyan megy a "mély állam" érdekeivel szemben? Sehogy. Miért nem adott kegyelmet Edward Snowdennek, az NSA feljelentőjének, aki igazi hazafi, vagy Julian Assange-nak a WikiLeaks-től, aki leleplezte Hilary Clinton e-mail botrányát? Trumpnak négy éve volt arra, hogy kegyelmet adjon nekik, de nem tette meg. Ebből kiderül, mit gondol a szólásszabadságról. Trump, ahogyan a Qanon körökben jól ismert Flynn (Bruszilov?) tábornok is, ugyanúgy részei a hadműveletnek.

Vegyük figyelembe: azok, akik tudják, mi történik, nem beszélnek. Azok, akik semmit sem tudnak arról, hogy mi történik, nagyon sokat beszélnek. Miközben az a helyzet, hogy fogalmuk sincs, mi fog történni. Eléggé nyugtalanító, hogy az emberek egyetlen "Q" betűbe vetik a hitüket az interneten. Senki sem tudja, hogy ki az, vagy egyáltalán mi az. Vannak olyan találgatások, hogy ez egy mesterséges intelligencia rendszer lehet, amely megtanulja, hogyan kell beszivárogni a mozgalmakba; nem fizikailag, hanem hamis reményekkel, amelyek célja, hogy a mozgalmakat az erőszak felé terelje. A másik érdekes aspektusa ennek az egésznek, hogy a Q hívei kifejezetten konzervatív alapú közönség - amiben sok a bibliahívő keresztény. Mégis ezen emberek jobban hisznek a láthatatlan "Q"-ban, mint magában Istenben.

Érdekesség: az egyetlen nyugati történész, aki korlátozottan hozzáférhetett a "Bizalom" aktáihoz, John Costello arról számolt be, hogy azok harminchét kötetből álltak és olyan zavarba ejtő kusza szövevénye voltak a kettős ügynököknek, a megváltoztatott kódneveknek és az egymásba fonódó megtévesztő műveleteknek, amelyek "egy szimfonikus kotta bonyolultságával" rendelkeztek, hogy a hírszerző szolgálat orosz történészeinek nehéz volt elválasztani a tényeket a fantáziától.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-qanon-atveres-azaz-a-bolsevik-bizalom-hadmuvelet-ujracsomagolva

Háború az emberiség ellen frissítve: egy kétes szerződés és hazaáruló politikusok alkotják a globalisták legújabb tervét

 

A kormányainkba ültetett globalista strómanok, akik pásztorként akarnak berendezkedni az általuk marhának tekintett emberi faj felett, olyan szerződést szándékoznak aláírni, amely a szabadságnak még a látszatát is megszünteti, ami jelenleg megvan.

A jövő, amelyet ezek a pszichopaták (akik magukat a "legjobb embereknek" tartják, akiknek a társaik elleni bűntetteit veleszületett genetikai felsőbbrendűségük igazolja) az emberiségnek szánnak, egy mikrovezérelt biokémiai pokol.

Az emberiség által magának szánt jövő (nem mintha valaha is megkérdeztek volna minket) a szabadság és a szabadság a hazugságoktól, az ellenőrzéstől, a megfélemlítéstől, a terrorizálástól és általában a pénzéhes degeneráltak parazita arisztokráciája által történő beavatkozástól és piszkálódástól való mentesség. Ez minden tekintetben éppen az ellenkezője annak a szörnyűségnek, amit a globalisták terveznek számunkra.

Az első víziót, a globalista bűnszövetkezet által kívánt disztópikus elmegyógyintézetet felülről erőltetik vagy kényszerítik ránk, anélkül, hogy konzultálnának velünk, hogy kiderüljön, valóban akarjuk-e azt. Azért kell ráerőltetni, mert ha valaha is elmagyaráznák a jövőképet, és engedélyt kérnének tőlünk, a javaslattevő kétségtelenül nagyon rövidre zárná a dolgot. Nagyon gyakran az erőltetés csalással, cselekkel és hamis ürügyekkel történik, ugyanebből az okból: ha a globalisták őszinték lennének azzal kapcsolatban, amit tenni próbálnak, az emberiség kilencven százaléka vagy még több nagyon-nagyon ellenséges lenne.

A jelenlegi világjárványügyi szerződés jó példa erre. Úgy van felöltöztetve, hogy úgy tűnjön, "a saját érdekünkben" (emlékeztek a hamis világjárványra, amely soha nem volt olyan fenyegetés, mint amilyennek beállították, annak ellenére, hogy a szerződést kitaláló őrültek durván rosszul kezelték?). A szándékolt eredmény azonban az, hogy hazaáruló politikusaink átadják szuverenitásunkat, szabadságunkat és a saját kormányzásunkba való beleszólás jogát olyan bűnözői csoportoknak, akikre csak egy idióta bízná a használt Volvo kulcsát, nemhogy az egész rohadt királyságot örökre.

A második elképzelés az emberi közösség alulról jövő gyökereiből és a valódi emberek valós szükségleteiből, vágyaiból, reményeiből és álmaiból fakad. És ez gyorsan növekszik és terjed, inspirálóan energizál és katalizál egy virágzó és igen nagyszámú szabadságmozgalmat.

Az emberiség globalista leendő rabszolgasorvasztói, amikor úgy döntöttek, hogy mi marhák vagyunk, természetesen végzetes hibát követtek el, durván alábecsülték, hogy kivel is van dolguk.

Háború folyik a bolygónkért, és ez a két ellentétes erő áll egymással szemben.

 

 

Hamarosan mindannyiunknak választania kell egy oldalt.

Én tudom, hogy melyik oldalon állok, és az alábbi cikk szerzője is tudja.

És minden politikus is, aki a szerződés aláírásával feladja nemzetének szuverenitását és a benne bízó polgárok szabadságát.

A hazaárulás lényegében a bizalom utáni árulás, és minden politikus, aki aláírja a szerződést, hazaárulást követ el, és ennek megfelelően kell kezelni.

Természetesen az ilyen szerződéseket még mindig be kell hajtani, és a végrehajtás lehetetlenné válik, ha az ellenállás és a be nem tartás széles körű, egységes, szervezett és kegyetlen. Még a császárok is elbuknak, amikor a nép nem hajlandó együttműködni.

Van egy természeti törvény, amely azt mondja, hogy nem lehet olyan törvényeket érvényesíteni, amelyek ellentmondanak az emberek erkölcseinek és szokásainak.

A hazaáruló söpredék, aki könnyelműen aláír minket az arctalan paraziták uralmára, olyan sz*rvihar elé néz, amit nem fog túlélni.

Az emberiség felemelkedik.

Fogjunk össze és távolítsuk el ezeket a hazaáruló söpredékeket a játékból.

 

 

Ez az úgynevezett világjárványügyi egyezmény a legnagyobb globális hatalomátvétel, amit életünkben valaha is láttunk - mondja Neil Oliver.

Ez valós, és most történik. És sokan azt szeretnék, ha nem figyelnénk oda.

És most mégis itt vagyunk, a határon tántorogva, hogy csatlakozzunk a világ legtöbb országához, és egy javasolt új világjárványügyi egyezmény feltételei alapján feladjuk nemzeti szuverenitásunkat.

Amint a brit tinta megszárad a szükséges papírmunkán, mi és a Föld bolygón élő milliárdok többsége egy újabb világjárvány esetén nem a politikusoktól kapjuk majd az utasításokat, akikre valójában szavaztunk - és akiktől, legalábbis hipotetikusan, megszabadulhatnánk -, hanem a WHO nem megválasztott, arctalan bürokratáitól.

Ez egyébként nem összeesküvés-elmélet. Nincs szükség bádogkalapra. Ez a valóság, és most történik. És egy csomó ember jobban örülne, ha nem figyelnél oda.

A WHO az Egyesült Nemzetek Szervezetének egy mesésen gazdag fiókszervezete. A központja Genfben van, és jelenleg az etióp származású INTERPOL által körözött Tedros Adhanom Ghebreyesus vezeti. Sokat tud róla?

Nem, én sem. Őt és a szervezetet 194 tagállam finanszírozza, valamint magánszervezetek adományaiból. A dolgok jelenlegi állása szerint a legtöbb pénz az Egyesült Államokból, a kommunista Kínából és Bill Gates számítógép-kereskedőtől és nemzetközi titokzatos embertől származik.

Ne feledjük, hogy az elmúlt két évben a WHO hangosan ünnepelte a Kína által a Covid-19 kezelésében alkalmazott megközelítést.

Még most is, amikor kínai polgárok tíz- vagy talán százmilliói vannak bezárva otthonaikba az ország számos városában... és miután ismeretlen számú ember halt meg ilyen körülmények között, köztük olyanok is, akik öngyilkosságot követtek el azzal, hogy toronyházi fogságukból a halálba ugrottak... a WHO továbbra is tapsol a jótevőjének számító Kínai Kommunista Párt taktikájának.

A maga részéről Bill Gates, aki még a Microsoft által forgalmazott szoftverekben lévő vírusok ellenőrzésével is küzd, hivatalosan is csodálja Ausztrália drákói megközelítését - olyannyira, hogy azt mondta, hogy szerinte a világ nagyobb sikereket ért volna el a betegség - amely több mint valószínű, hogy egy kínai laboratóriumból szivárgott ki - felszámolásában, ha több nemzet követte volna az ausztrál modellt, mindenkit bezárva és a Zero Covidra törekedve.

Most nekünk Nagy-Britanniában - anélkül, hogy vezetőink akár csak egy búcsúszót is mondanának - és a világ lakosságának mintegy 95 százalékával együtt egy olyan jövőt kell szemlélnünk, amelyben a kínai kommunista pártot imádó WHO nem megválasztott, elszámoltathatatlan bürokratái hozzák meg a döntéseket arról, hogy mit kell tennünk egy újabb világjárvány esetén, egy olyan technológiai milliárdos illetlen befolyása alatt, akinek nincs több képzettsége az orvostudomány és a járványvédelem területén, mint nekem.

Érdemes emlékezni arra, hogy Donald Trump elnök ragaszkodott a WHO-tól való váláshoz - azzal az indokkal, hogy az túl közel áll Kínához, csak azért, hogy Biden elnök 2021-ben újra összeházasodjon velük. Mindez azonban már történelem. Napokon belül Genfben összeül az Egészségügyi Világközgyűlés, hogy szavazzon a szerződésről. A végső ratifikáció céldátuma 2024 májusa, de addigra a hatalomátvétel már régen befejeződik.

 

 

A Biden-kormányzat által a javasolt szerződésbe beírt módosítások értelmében 194 nemzet adja át a WHO-nak a nemzeti egészségügyi döntések feletti szuverenitását. A WHO így a saját kormányunk - és minden más kormány - felett döntési jogkörrel rendelkezne.

Gondoljunk csak bele - amikor a 26 millió sanghaji lakosról készült felvételeket nézzük, akiket otthonukba zártak, macskáikat és kutyáikat pedig agyonverték az utcán... az új szerződés értelmében a WHO-nak hatalmában állna ugyanezt elrendelni az itteni városokban is. Tudni kell azt is, hogy a szerződés értelmében a WHO-nak nem kell - nem is kell - semmilyen adatot bemutatnia következtetéseinek vagy döntéseinek legitimálásához.

Azt is érdemes tudni, hogy finoman szólva is a WHO-n múlik, hogy meghatározza, mi a következő világjárvány. Látva a dolgok jelenlegi állását, aligha lepődnék meg, ha az elhízás vagy a szívroham világjárványáról hallanék - amelyet az ezek kezelésére szolgáló zárlatok és egyéb korlátozások követnek.

Kétségtelen, hogy az éghajlat helyreállítására irányuló zárlatok sem lehetnek messze. Az éghajlat esetében a WHO levonhatja azt a következtetést, hogy mi, az emberi faj vagyunk a vírus. Ki tudja, mire következtetnek és mit döntenek akkor.

Ne legyenek kétségeink - ez az úgynevezett világjárványügyi egyezmény a legnagyobb globális hatalomátvétel, amelyet bármelyikünk is látott életében. Ez nem más, mint az alapozás, a WHO-n keresztül történő globális kormányzás mély alapjainak lerakása.

A szerződést ellenzők közül sokan - és itt az Egyesült Királyságban létezik egy online petíció, amely azt kívánja követelni, hogy az ügyet tárgyalja meg a parlament - rámutattak magának a WHO-nak, mondhatni, kompromittált álláspontjára. Sok szó esett már arról, hogy a hal a fejétől rothad. Még 2017-ben Tedros a zimbabwei Robert Mugabét nevezte ki a WHO jószolgálati nagykövetévé, és csak azután ejtette ki, hogy felháborodtak azok, akik rámutattak, hogy Mugabe ellentmondásos választás lehetett volna egy olyan szervezet poszterfiújának, amely elvileg elkötelezett az élő emberek jóléte iránt. Ha egy pillantást vetünk a WHO 34 tagú végrehajtó bizottságára, akkor többek között olyan emberi jogi nagyságok foglalnak helyet, mint Szíria és Kelet-Timor.

És ne feledjük, hogy a WHO-nak milyen kapcsolatai vannak a kommunista Kínával - egy olyan állammal, amely több emberi jogi jogsértést követ el, mint amennyit bármely tisztességes ember el akar gondolni. És mindez még azelőtt, hogy a világ negyedik leggazdagabb emberének, az egyetlen Bill Gatesnek és alapítványának fenyegető jelenlétét említenénk, akinek a tömeges védőoltások iránti elkötelezettsége felülmúlhatatlan.

Ami engem illet, az egész dolog bűzlik - mint a fent említett döglött hal. A kínai kormány által a Coviddal kapcsolatban alkalmazott és a WHO által támogatott megközelítés szerintem soha nem az egészségről szólt, hanem mindig az ellenőrzésről.

Ahogyan egy macskát is többféleképpen lehet megnyúzni - talán egy botokkal felfegyverzett, vegyvédelmi ruhás férfi által Sanghaj utcáin agyonvert macskát -, úgy többféleképpen lehet megpróbálni antidemokratikus, tekintélyelvű irányítást gyakorolni egy népességre.

Ahogy például egy ilyen irányításra vágyó kormány megpróbálhatja halálra rémíteni az embereket, mondván nekik, hogy ha nem veszik be a gyógyszerüket - amelyről a Big Pharma előre tudja, hogy egyeseket megölhet vagy megcsonkíthat -, akkor nem utazhatnak, nem hagyhatják el az országot, nem mehetnek dolgozni, kocsmába, moziba vagy iskolába.

 

 

Egy kormány vagy bármelyik, teljes ellenőrzésre törekvő, meg nem választott testület azt mondhatja az embereknek, hogy ha nem teszik azt, amit mondanak nekik, akkor soha többé nem térhetnek vissza a régi normális életükhöz. Az embereket nem így kell megvédeni egy világjárványtól. Így használjuk ki és manipuláljuk a világjárvány fogalmát annak érdekében, hogy megragadjuk és megtartsuk az irányítást.

És aztán, amíg még mindig rettegnek, vagy egyszerűen csak kimerültek és demoralizáltak az egész átkozott élménytől, miért ne lehetne mindenféle új jogszabályokat átcsempészni, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy a maradék régi szabadságjogok és jogok maradékát is eltüntessék?

Én még a saját becslésem szerint is a legvalószínűtlenebb lázadó vagyok.

Csak annyit tudok, hogy már évek óta ellenzem az itt hatalmon lévőket, és a helyükre pályázók közül is csak egy maroknyi kivételével mindenkit. A leghosszabb ideig egy cseppet sem érdekelt, hogy ezek a tréfamesterek mit próbálnak és mit mondanak nekem. A most napvilágra kerülő bizonyítékok a bezártság ártalmairól, a vakcinák ártalmairól azt mondják nekem, hogy helyesen tettem, amikor a saját utamat követtem. Röviden, elegem van belőlük. Ők nem beszélnek helyettem, és semmilyen módon nem számítanak nekem.

Ha ez a világjárványügyi szerződés létrejön, figyelmen kívül fogom hagyni. Figyelmen kívül hagyok minden jövőbeli zárlatot, amit bármilyen hatalom elrendel. Nem veszek be semmilyen előírt vakcinát, amíg még lélegzetem van.

A WHO és az összes kis varázslója elugorhat. Az öltönyösök aláírhatnak bármilyen szerződést, amit csak akarnak. Engem nem érdekel. Egyiküknek sem - sem Tömeggyilkos Johnsonnak, Sátánfatty Trudeónak, Antikrisztuskövető Macronnak és a többieknek sem - van gyomra ahhoz a vizes munkához, ami ahhoz szükséges lenne, hogy a tekintélyelvű terveiket megvalósítsák.

Tartozunk ezzel magunknak. Talán még nekik is tartozunk annyival, hogy megmondjuk nekik, hogy egy saját maguk által teremtett fantáziavilágban élnek, és hogy mi ebből semmit sem akarunk.

Legyen pofájuk arra törekedni, hogy ebben a hónapban vagy 2024-ben ilyen önkényes módon próbálják meg elvenni a szabadságjogainkat. Én a magam részéről nem játszom velük.

Ahogy Patrick MacGoohan karaktere mondta A fogolyban - Nem egy szám vagyok, hanem egy szabad ember.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/haboru-az-emberiseg-ellen-frissitve-egy-ketes-szerzodes-es-hazaarulo-politikusok-alkotjak-a-globalistak-legujabb-tervet

Legalább 20 európai gázvásárló nyitott "Rubles-For-Gas" számlát a Gazprombanknál

 

Európa oroszellenes erényjelzései és kemény szavai nem többek, mint homlokzat, mivel megduplázódott a Gazprombank JSC-nál számlát nyitó európai vállalatok száma, mivel Vlagyimir Putyin elnök rubelt követel a földgázért.

A Bloomberg jelentése szerint a Gazprombankhoz közel álló személy szerint húsz európai vállalat nyitott számlát a magántulajdonban lévő orosz banknál, hogy eurót rubelre váltsanak a földgáz megvásárlására. További 14 vállalat kérte a papírokat, hogy megkönnyítse a rubelben történő tranzakciókat.

Az európai gázvásárlók csendben rubelben fizettek a szállításokért, és a lista tovább bővül -- annak ellenére, hogy megsértették a brüsszeli szankciókat.

"Az új mechanizmus szerint az ügyfeleknek két számlát kell nyitniuk: egyet devizában és egyet rubelben a Gazprombankban" - mondta az illető.

Mindez akkor történik, amikor a nagy európai vevők számára közelednek az áprilisi szállítások határideje. A személy elmondta, hogy a fizetési struktúra szerint az európai ügyfelek devizában fizetnek a Gazprombanknak, majd a pénz automatikusan átváltozik rubelre, és nem vonja be az EU szankciókkal sújtott orosz központi bankot.

A múlt héten a Goldman korábbi partnere és az EKB vezetője - Nemzetgyilkos Mario Draghi olasz miniszterelnök - megerősítette, hogy a vállalatok rubelben fizethetnek a natgázért anélkül, hogy megszegnék az uniós szankciókat.

"A legtöbb gázimportőr már megnyitotta rubelben a számláját a Gazpromnál" - mondta Népirtó Draghi egy nemrég tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette, hogy a német vállalatok már most is fizetnek rubelben a natgázért, mivel mindkét ország az orosz fosszilis energiahordozók első számú importőre.

 

 

Április 27-én Tömeggyilkos Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kifejezetten figyelmeztette a vállalatokat, hogy ne engedjenek Oroszország azon követelésének, hogy rubelben fizessenek a gázért: "Az ilyen szerződésekkel rendelkező vállalatoknak nem szabadna engedniük az orosz követeléseknek" - mondta von der Leyen. "Ez a szankciók megszegését jelentené, tehát nagy kockázatot jelentene a vállalatok számára".

Nyilvánvalónak kell lennie, hogy egyre több európai vállalat lép fel a brüsszeli szankciók ellen. A blokk kemény szavai Putyin ellen nem többek, mint puffogás.

Putyin a natgáz rubelben való kifizetésének kikényszerítése a tőkekontroll mellett a rubelt a világ legjobban teljesítő valutájává tette idén. Az év eleje óta több mint 11%-kal emelkedett az amerikai dollárral szemben, és még a reál 9%-os emelkedését is megelőzte, így a Bloomberg által követett 31 főbb deviza közül a legjobb árfolyam lett.

A Gazpromhoz közel álló személy elmondta, hogy négy ügyfél fizetett rubelben, és arra számít, hogy még többen jönnek. Ennyit az értéktelen uniós szankciókról, amelyekkel véget akartak vetni Putyin háborús finanszírozásának.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/legalabb-20-europai-gazvasarlo-nyitott-rubles-for-gas-szamlat-a-gazprombanknal

Meg tud-e élni a Nyugat orosz olaj nélkül?

 

Az embargót sürgető országok nem biztos, hogy találnak alternatív nyersolajszállítókat

Az EU és az Egyesült Királyság nemrégiben bejelentette, hogy az év végéig megtiltja az orosz kőolaj vásárlását, válaszul Oroszország ukrajnai katonai műveletére.

Washington már teljes tilalmat hirdetett az orosz olajra. Moszkva eközben arra figyelmeztetett, hogy nyersolajának elzárása "katasztrofális következményekkel járna a világpiacra nézve", és ezt a nézetet a Kőolaj-exportáló Országok Szervezetének (OPEC) vezetője, Mohammed Barkindo is megerősítette, aki nemrégiben figyelmeztette az EU tisztviselőit, hogy lehetetlen lenne pótolni az orosz olaj betiltása esetén kieső mennyiségeket.

Oroszország a világ harmadik legnagyobb olajtermelője és második legnagyobb exportőre. A fenyegető energiaválságtól való globális aggodalmak közepette a nyugati országok alternatív szállítók után kutatnak.

Norvégia
Norvégia Oroszország után Európa második legnagyobb olajszállítója: 2021-től az EU olajimportjának 8%-át biztosítja, szemben Oroszország 27%-ával. Naponta mintegy 4 millió hordó kőolaj-egyenértéket szivattyúz, és az előrejelzések szerint 2024-ig 9%-kal növeli termelését. Az ország márciusban bejelentette, hogy új engedélyeket kínál fel olaj- és gázfúrásokra, többek között az Északi-sarkvidék eddig feltáratlan területein. Tágabb értelemben azonban Norvégia kitermelése a globális nyersolaj iránti teljes keresletnek mindössze 2%-át teszi ki, ami azt jelenti, hogy kis szereplőnek számít. Eközben az új fúrási helyek feltárása és fejlesztése időbe telik - idő, amellyel Európa nem rendelkezik.

Kazahsztán
A volt szovjet köztársaság büszkélkedhet a Kaszpi-tenger térségének legnagyobb bizonyított kőolajkészletével. Nyersolajexportjának nagy része Európába irányul, és az ország kőolajimportjának mintegy 6%-át teszi ki. Kazahsztán azonban Oroszországra támaszkodik, hogy nyersolajának nagy részét a nyugati olajmezőiről Dél-Oroszországon keresztül a Novorosszijszkban található oroszországi fekete-tengeri olajterminálba vezető csővezetéken keresztül exportálja. Ez felveti azt a kérdést, hogy a kazah olaj Európába jöhet-e, ha Oroszországon keresztül szállítják.

 

 

Nigéria
Az ország szintén Európa olajszállítói közé tartozik, a kontinens kőolajszükségletének mintegy 6%-át fedezi. Korábban az Egyesült Államokba szállított olajat, de Kanada lépett a helyébe, amikor az utóbbi növelte olajhomok-kitermelését. Nigéria bizonyított készletei az éves fogyasztás 237,3-szorosának felelnek meg. Az ország azonban küszködik a működő finomítók hiánya miatt, miközben a finomított kőolaj teszi ki Nigéria importszámlájának legnagyobb részét (mintegy 17%-át). Ez azt jelentheti, hogy az ország aligha tudna a nyersolajexport fellendítésére összpontosítani, miközben az otthoni tartályok üresen állnak.

Közel-Kelet
A közel-keleti országok rendelkeznek a világ bizonyított kőolajkészleteinek közel felével és a tartalék termelési kapacitás nagy részével. Az infrastruktúrába való alulberuházás, a politikai konfliktusok és - Irán esetében - a szankciók azonban akadályozhatják a régió képességét arra, hogy segítségére legyen, amikor a Nyugat elveszíti az orosz olajat. Szaúd-Arábia és az Egyesült Arab Emírségek például az OPEC tartalék termelési kapacitásának nagy részét képezik. Szaúd-Arábia azonban többször is elhárította az USA kéréseit, hogy az OPEC által elfogadott, a Covid-19 utáni emelésen túlmenően növelje a kitermelést. Elemzők szerint mindkét ország nem valószínű, hogy Ázsiából Európába irányítaná az olajszállítmányokat, mert félnek attól, hogy elveszítik a régió fő vásárlóját, Kínát. Irak és Líbia szakértők szerint növelhetné a kitermelést, de a belpolitikai problémák ezt valószínűtlenné teszik. Marad Irán, amely bár teljes mértékben felkészült a nyersolaj-kitermelés növelésére, még mindig amerikai szankciók alatt áll, és a globális hatalmakkal kötött 2015-ös nukleáris megállapodás felélesztésére tett erőfeszítések továbbra sem hoznak eredményt.

Brazília
A világ 11. legnagyobb olajexportőrének számító Brazíliát nemrégiben az USA arra kérte, hogy növelje olajkitermelését. Ezt az orosz olajra vonatkozó tilalmat követően az USA-ban megugró benzinárak váltották ki. Bár az Oroszországból származó olaj az USA nyersolajimportjának mindössze 8%-át teszi ki, az ellátást övező bizonytalanság a hazai árakat az egekbe szöktette. Brazília azonban elutasította Washington kérését. Az ország állami olajvállalatának, a Petrobrasnak a közleménye szerint a kitermelés mértékét nem diplomáciai megfontolások, hanem üzleti stratégia határozza meg, és a termelés jelentős rövid távú növelése logisztikailag nem lenne lehetséges.

 

 

Venezuela
Washington megkereste a világ legnagyobb bizonyított olajtartalékával büszkélkedő Venezuelát is, és ígéretet tett arra, hogy enyhíti az országgal szembeni szankciók egy részét, cserébe az USA-ba irányuló olajexport fellendítéséért. Később azonban Washington a hírek szerint visszalépett az ajánlattól, annak ellenére, hogy Caracas azt mondta, hogy legalább napi 400 000 hordóval növelni tudná a kitermelést.

Egyesült Államok
Az Egyesült Államok a világ legnagyobb nyersolajtermelője, 2021 decemberében napi 11,6 millió hordónyi kitermeléssel. Ugyanakkor az ország egyben a világ legnagyobb olajfogyasztója is, a világ összes kőolajának mintegy 20%-át használja fel, ami nettó importőrré teszi. Az Egyesült Államok potenciálisan növelhetné a kitermelést, és több nyersolajat adhatna el Európának, de az amerikai olaj nagyon könnyű, és alkalmatlan a piacok által igényelt dízel és benzin előállítására, mind Amerikában, mind Európában.

Kanada
Kanada a világ ötödik legnagyobb olajtermelője, és a világ harmadik legnagyobb bizonyított olajtartalékával rendelkezik. Az ország azonban korlátozott csővezeték-kapacitással és exportinfrastruktúrával rendelkezik, és szinte az összes olajat alacsony áron pumpálja az észak-amerikai piacra. Márciusban Kanada természeti erőforrásokért felelős minisztere ígéretet tett a termelés növelésére az európai energiaválság megoldása érdekében, de aggodalomra ad okot, hogy az ország mennyi extra olajat tud pumpálni, tekintve, hogy a nyugat-kanadai termelés már tavaly télen is rekordszint közelében volt. Kanada állítólag csak napi 200 000 hordóval tudja növelni olajkitermelését. Ez csak abban segítene, hogy az USA pótolja az 500 000 hordó orosz kőolaj elvesztése miatt keletkezett hiány egy részét - és nincs egyértelmű időkeret arra vonatkozóan, hogy Kanada mikor tudná leszállítani ezeket a hordókat.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/meg-tud-e-elni-a-nyugat-orosz-olaj-nelkul

A WHO javasolt pandémiás "szerződése" komoly veszélyt jelent a globális egészségre és az emberi jogokra

 

CSELEKEDJ!

Töltse le a WHO világjárványügyi szerződéssel szembeni tiltakozó levelet, amelyet küldjön el kormánya képviselőjének ITT.

A globális közegészségügy, amely korábban a közösségi részvételre és a szegénység csökkentésére összpontosított, az elmúlt 2 évtizedben egy központosított, vállalati paradigma felé mozdult el, amely a gyógyszeralapú megoldásokat támogatja egy egyre vertikálisabb rendszerben. Ezt egy olyan egészségügyi katasztrófa- és járványkészültségi kampány indokolja, amely a félelmet és a célzott finanszírozást használja a nyilvánvaló tévedések leküzdésére.

A Pandemics Data & Analytics ("PANDA") úgy véli, hogy ezzel sürgősen és szisztematikusan foglalkozni kell, hogy leleplezzük a megközelítés alapjául szolgáló tévhiteket. Ez aláássa a gazdagság és a hatalom központosításának mozgatórugóit, amelyet a globális egészségügy e vállalati átvétele támogat, aminek aztán a közegészségügy finanszírozásának alapvető reformjához, az összeférhetetlenség kezeléséhez és az egészségügyi politika decentralizálásához kell vezetnie.

A pandémiára való felkészültség tévhite

Az elmúlt két évtizedben elterjedt a világjárványok növekvő kockázatának mítosza, amely egybeesik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és általában a globális egészségügy finanszírozásának és befolyásának növekedésével. Ezt arra használják fel, hogy a "világjárványra való felkészülés" körül kialakuló, főként nyugati központú iparágnak szánt, soha nem látott mértékű pénzeszközöket mozgósítsanak. Lényegében a "segélyek" finanszírozásán keresztül a nyugati adófizetőktől a gyógyszeriparhoz kapcsolódó szervezetekhez történő hatalmas vagyonátcsoportosításról van szó, az adófizetők és az alacsony jövedelmű országok lakosságának rovására, akiknek korábban - legalábbis névlegesen - segélyt nyújtottak. A nagyvállalati struktúrák, különösen a Világgazdasági Fórum ("WEF"), nagyon kiemelkedő szerepet játszottak ebben, és talán szerepet is játszottak benne.

 

 

Pandémiára való felkészültség: A tények

A járványok száma nem növekszik. A vírusokat azonban a felügyelet révén (pl. a PCR használata a Covid-19 bejelentett esetek számának növelésére) könnyebben észlelik. A WHO a Covid-19-et megelőző 120 évben mindössze 4 pandémiát jegyzett fel.

A pandémiák nem súlyosbodnak. Az 1918-19 óta (beleértve a Covid-19-et is) egyik sem volt jelentős hatással az általános halálozásra (és különösen nem a fiatal és középkorú emberek körében). Általánosan elfogadott nézet, hogy 1918-19-ben a legtöbb halálesetet másodlagos fertőzések okozták az akkori antibiotikumhiány miatt. Az orvosi ellátás fejlődése, beleértve a terápiák széles skálájának elérhetőségét, jelentősen csökkentette a halálozási kockázatot.

A vadon élő állatokkal való emberi kapcsolat nem növekszik. Ez egy nyilvánvaló tévhit, de széles körben használják a világjárványra való felkészülés nagyobb mértékű finanszírozásának igazolására. Az emberek évezredek óta szorosan együtt élnek a háziasított állatokkal, és a vadonban kereskednek és csapdákat állítanak. Ma már sokkal kevesebb a vadon, sokkal kevesebb a vadon élő állat, és a vadon élő állatokkal való emberi kapcsolat egyre kevesebb területre koncentrálódik.

A nagy történelmi járványok valószínűleg bakteriális eredetűek voltak. A bubópestis bakteriális betegség (Yersinia pestis - többek között a fekete halál és a jusitini járványok okozója). A kolera a 19. században több országban is jelentős járványokat okozott. Az utolsó nagy halálozási arányú világjárvány, az 1918-19-es spanyolnátha legtöbb halálesetét feltehetően bakteriális másodlagos fertőzések okozták. Ma már rendelkezünk antibiotikumokkal és a tiszta vízzel kapcsolatos ismeretekkel, amelyek megakadályozzák a megismétlődést.

A járványra való felkészülés költségei

A WHO főigazgatója (Tedros Adhanom Ghebreyesus, február 18-án a müncheni konferencián) kijelentette, hogy a pandémiára való felkészülés (hogy felkészüljünk a "következőre") évi 31 milliárd dollárt igényel. Bill Gates Jr. 3 milliárd dollár/évről beszélt egy "WHO-szerű szervezet" koordinálására. Összehasonlításképpen, a Globális Alap kevesebb mint 4 milliárd dollárt költ évente a maláriára, a tuberkulózisra és a HIV/AIDS-re együttvéve. A WHO éves költségvetése nagyjából 3 milliárd dollár.

A globális egészségügy szempontjából ez elképesztő összeg. A tuberkulózis (TBC) évente ~1,6 millió embert öl meg, sokkal fiatalabb átlagéletkorban, mint a Covid-19. A malária évente közel 400 000 emberrel végez, főként kisgyermekekkel. Az ezekre fordított kiadások globálisan 3 milliárd dollár/év nagyságrendűek. Ha a regisztrált halálozást a betegségterhelés szokásos mérőszámaira - a fogyatékossággal korrigált életévekre ("DALY") - váltjuk át, akkor ezek mindegyike nagyjából 10-szer nagyobb terhet jelent évente a Szaharától délre fekvő Afrikában.

 

 

Olvassa el a "Vállalati dominancia a globális közegészségügyben" című teljes cikket: A WHO nemzetközi pandémiára való felkészülésről szóló szerződése" ITT.

Levélminta az Egészségügyi Világszervezet javasolt világjárványügyi egyezménye elleni kifogás benyújtásához

A pandémiamegelőzésről és -készültségről szóló javasolt nemzetközi szerződés a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat növekvő hatókörére épül, mivel nagyobb hatalmat ad a WHO-nak a vészhelyzetek kihirdetésére, majd arra kötelezi az országokat, hogy a szerződéses kötelezettségek alapján kövessék a WHO utasításait.

Ez a javasolt szerződés számos olyan alapvető aggályt vet fel, amelyek véleményünk szerint azonnali elvetéséhez kellene vezetniük. A David Bell által készített és a PANDA által közzétett, a pandémiáról szóló szerződést kifogásoló levél bevezetőjében többet olvashat arról, hogy miért kell leállítani a WHO pandémiáról szóló szerződését.

Kérjük, használja ezt a levelet mintaként, hogy írjon a parlamenti képviselő(k)nek, hogy felhívja a figyelmüket a WHO pandémiáról szóló tervezett szerződéssel kapcsolatos aggályaira. A levél célja, hogy a parlamentekben vitát kezdeményezzen a kulcsfontosságú kérdésekről. A felvetett aggályoknak relevánsnak kell lenniük, függetlenül attól, hogy a képviselő hogyan viszonyul a Covid-19 válaszadás különböző aspektusainak hatékonyságához.

Lényeges, hogy a vita ne csak a konkrét közegészségügyi beavatkozásokkal kapcsolatos nézeteltérésekről szóljon, hanem a szuverenitás és az összeférhetetlenség kockázatának hosszabb távú kérdéseivel is foglalkozzon. Az országok együttműködhetnek a közegészségügy területén anélkül, hogy felborítanák a törvényeket és a demokratikus folyamatokat, amelyekért sokan küzdöttek az elmúlt évszázadokban.

Töltse le a WHO világjárvány elleni szerződéssel szembeni tiltakozó levelet, hogy elküldhesse kormánya képviselőjének ITT.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-who-javasolt-pandemias-szerzodese-komoly-veszelyt-jelent-a-globalis-egeszsegre-es-az-emberi-jogokra

Putyin a "Nyugat erkölcsi válságáról", azaz a sátánizmusról (2017. március 25.)

"A nemzeti orosz identitás számára egy további kihívás (Veszély) az Oroszországon kívül megfigyelhető folyamatokhoz kapcsolódik. Ezek közé tartoznak külpolitikai, erkölcsi és egyéb szempontok.

Azt látjuk, hogy sok euro-atlanti (nyugati) állam megtagadja vagy elutasítja saját gyökereit, beleértve a nyugati civilizáció alapját képező keresztény gyökereit is.

Ezekben az országokban megtagadják az erkölcsi alapokat és minden hagyományos identitást - a nemzeti, vallási, kulturális és még a nemi identitást is tagadják vagy relativizálják.

Ott a politika a sokgyermekes családot a homoszexuális élettársi kapcsolattal (jogilag) egyenlőnek tekinti; az Istenbe vetett hit egyenlő a Sátánba vetett hittel.

A politikai korrektség túlzásai és túlzásai ezekben az országokban valóban komoly megfontolásra késztetnek a pedofília propagandáját elősegítő pártok legitimációját illetően.

Sok európai államban az emberek valójában szégyellik vallási hovatartozásukat, és valóban félnek beszélni róla.

A keresztény ünnepeket és ünnepeket eltörlik vagy "semlegesen" átnevezik, mintha szégyellnék ezeket a keresztény ünnepeket, Ezzel a módszerrel elrejtik ezeknek az ünnepeknek a mélyebb erkölcsi értékét.

És ezek az országok megpróbálják ezt a modellt más országokra is ráerőltetni, globálisan. Mély meggyőződésem, hogy ez egyenes út a leépüléshez és a primitivizálódáshoz (a kultúra). Ez mélyebb demográfiai és erkölcsi válsághoz vezet a Nyugaton.

Mi lehet jobb bizonyíték egy emberi társadalom (nyugati) erkölcsi válságára, mint a reproduktív funkció elvesztése?

 

 

És ma már szinte minden "fejlett" nyugati ország nem képes reproduktívan fennmaradni, még a migránsok segítségével sem.

A kereszténységben és más vallásokban gyökerező erkölcsi értékek, az évezredek alatt kialakult és kialakult szabályok és erkölcsi értékek nélkül az emberek elkerülhetetlenül elveszítik emberi méltóságukat (=állatokká válnak).

Mi pedig helyesnek és természetesnek tartjuk, hogy ezeket az erkölcsi (keresztény) értékeket megvédjük és megőrizzük.

Tiszteletben kell tartani minden kisebbség önrendelkezési jogát, de ugyanakkor nem lehet és nem is szabad kétségbe vonni a többség jogait.

Ezzel a nemzeti szintű folyamattal párhuzamosan (Nyugaton) nemzetközi szinten megfigyelhetjük az egypólusú, egységes világmodell létrehozására, a nemzetközi jog és a nemzeti szuverenitás intézményeinek relativizálására és megszüntetésére irányuló törekvéseket. (Putyin az USA-imperiumról beszél).

Egy ilyen egypólusú, egységes világban nincs helye a szuverén államoknak. Egy ilyen világnak csupán vazallusokra van szüksége.

Történelmi szempontból egy ilyen egypólusú világ (az USA) a saját identitás és az Isten teremtette sokszínűség feladását jelentené".

Vernon Coleman: A tényellenőrzők tényellenőrzése

 

Általában figyelmen kívül hagyom a tényellenőrzőket, mert az egész tényellenőrzés egy jól fizetett bohózat.

Laptopokkal rendelkező kapzsi kockák ezrei hoztak létre tényellenőrző oldalakat, és hatalmas összegeket kaptak a hazugságaik védelmére elszánt szervezetektől.

A tényellenőrzők közül sokan a Facebook, a Google, a YouTube és a Bill és Melinda Gates Alapítványtól kapják a pénzük egy részét, nagy részét vagy egészét.

Még soha nem láttam olyan tényellenőrzőt, aki egy kormány vagy gyógyszergyártó cég ellen találna. Ritkán vagy soha nem ellenőrzik a tényeket, ritkán vagy soha nem ellenőrzik azokat, akiket kritizálnak, és gyakran, általában vagy mindig tudják a következtetésüket, mielőtt elkezdenék. A tényellenőrzők a BBC-hez és a mainstream média többi részéhez hasonlóan félretájékoztatási specialisták - vagyis a félretájékoztatás terjesztésére szakosodtak.

Mivel azonban a tényellenőrzők a nyilvánosságra kényszerítik magukat, megnéztem hármat, akik a szívproblémákról és az oltásokról szóló videóm (amelyet a BNT 2021. november 22-én tett közzé "Végre!" címmel) utáni napokban jelentettek meg rólam anyagot. Orvosi bizonyíték arra, hogy a Covid Jab 'gyilkosság').

Először is van egy Lead Stories nevű weboldal, amely azt állítja, hogy a Facebook harmadik félként tényellenőrző partnere és tagja valamilyen Coronavirus Facts Alliance nevű szervezetnek. A 2020-as év két fő finanszírozási forrása a Facebook és a Google, valamint valami ByteDance nevű szervezet volt. A Coronavirus Facts Alliance-től is kapnak pénzt. Elismerik azonban, hogy bevételeik nagy része a Facebooktól származik.

Kik ezek a szervezetek? Nos, a Coronavirus Facts Alliance-t az amerikai Poynter Intézetben működő, magát "nemzetközi tényellenőrző hálózatnak" (IFCN) nevező szervezet működteti, amely a Craig Newmark Center for Ethics and Leadership (Craig Newmark Etikai és Vezetői Központ) révén működik, amelyet a Craig Newmark Philanthropies nagylelkű támogatása tett lehetővé. Craig Newmark az a fickó, aki létrehozta a Craigslistet. Nekem ez egy nagyon hegyes piramisnak tűnik.

A ByteDance egy kínai internetes technológiai vállalat, amelynek székhelye Pekingben van, és a Kajmán-szigeteken székel. Többet nem tudok mondani.

A Lead Stories cikk írója nem egy kardiológus professzor, nem is orvos, sőt még csak nem is ápoló, hanem egy Alexis Tereszcuk nevű nő, aki több mint egy évtizeden át a radaronline és a US Weekly nevű magazin munkatársa volt a kemény hírek és a hírességekkel kapcsolatos szenzációhajhászás terén. Szórakoztató szerkesztőként hollywoodi sztorik után nyomozott, és interjúkat készített A-listás hírességekkel és valóságshow-sztárokkal. Nyilvánvalóan a 'The Gossip Queens' és a 'Most Shocking Reality TV Moments' című műsorokban végzett munkájáról ismert.

Alexis azt mondja, hogy az általam idézett összefoglaló nem állítja, hogy a covid vakcina halálos kimenetelű lenne, és azt sem állítja, hogy a covid vakcinákat le kellene állítani. Ez igaz. Én értelmeztem és kommentáltam a bizonyítékokat. Ez a dolgom, és ezt csinálom már több mint 50 fáradt éve.

Majd az általam idézett tanulmányra hivatkozva azt mondja, hogy "előzetes kísérletük az endothel gyulladásos markereinek növekedését mutatja".

 

 

A kulcsszó itt a kísérlet.

És a lényeg, amit talán nem ért - annak ellenére, hogy a valóságshow-sztárokkal és hírességekkel készített interjúk hátterében áll - az, hogy amikor komoly problémák merülnek fel egy kísérletnél, akkor komolyan meg kell vizsgálni, és ha halálesetekre is van bizonyíték, akkor le kell állítani a kísérletet.

Ugyanez a nő korábban egy videót is kritizált, amelyben meggyőzően bizonyítottam, hogy a covid-19 halálozási aránya hasonló az influenzáéhoz.

Állításának bizonyítékaként azt állítja, hogy 2021. május 31-ig 594 000 ember halt meg az USA-ban a covid-19-ben, ami majdnem tízszer annyi, mint ahányan a 2017-8-as influenzaszezonban meghaltak.

Ez most már teljesen bizarr.

Először is, gyanítom, talán összekeverte a "from" szót a "with" szóval. Mindkettő négybetűs szó, így ez érthető.

Másodszor, a citromot a szandálhoz hasonlítja. Én az Egyesült Királyság számadatairól írtam. Ő amerikai számokat használ.

Harmadszor, az 594 000-es számot általánosan elismerték, hogy az egy hatalmas túlzás, mivel az embereket a kovidózisban elhunytaknak szokták beírni, amikor társbetegségeik is voltak.

Negyedszer, a 2019 végétől 2021 májusának végéig tartó időszakot hasonlítja össze - ez közel 18 hónap, és ezt egy hat hónapos influenzaszezonhoz hasonlítja, amelyet ő választott.

Ötödször, miért a 2017-18-as adatokat választotta?

Talán Alekosznak vissza kellene térnie a kiskirályokról és a valóságshow-król való íráshoz. De talán a Facebook jobban fizet.

Ezután következik valami Logically nevű dolog, amely azt állítja, hogy egy technológiai vállalat, amely a világ egyik legnagyobb dedikált tényellenőrző csapatával rendelkezik. De akkor, hogy Mandy Rice Davies-t idézzem, "ezt mondanák, nem igaz?".

A Logically többségi részvényese egy Lyric Jain nevű 25 éves személy, aki sorozatvállalkozóként jellemzi magát. A Logically a Massachusetts Institute of Technology-tól is kapott támogatást egy befektetési ösztöndíjon keresztül, amely a diákok által alapított vállalkozásokat támogatja.

 

 

Jain úr az egyetlen személy, aki jelentős befolyással rendelkezik a Logically felett. Elmondása szerint saját megtakarításait - bármi is legyen az -, magántőke-pénzt és az Eliza Tinsley meglehetősen kis családi vállalkozásából származó pénzt használta fel, amely kerítéseket, köteleket, kapubeszereléseket, hevedereket és köteleket árul.

A Logically-nak állítólag 90, 70 vagy 25 tényellenőrzője és számos házon belüli újságírója van. Nem igazán tudtam megerősíteni egyiket sem. A tényellenőrző csapat állítólag Indiában van. Nehéz megtalálni.

A Logically úgy ír le engem, mint "az egészségügyi félretájékoztatás ismert terjesztőjét" - ami a lehető legnagyobb rágalmazás, és panaszkodik, hogy az általam idézett összefoglaló számos tipográfiai hibát tartalmaz. Hűha. Ha úgy gondolnám, hogy a Lyricnek elég pénze van ahhoz, hogy megérje, beperelném őket. Megnyerném, de attól tartok, hogy a végén hatalmas jogi számlát kapnék.

Logikusan panaszkodik, hogy az 566 fős mintanagyság rendkívül kicsi. Ez nagy meglepetésként fogja érni a gyógyszergyártókat. Láttam már olyan tanulmányokat, amelyeket ennek a százszorosán publikáltak. Láttam már olyan gyógyszereket forgalomba hozni, amelyeknél egyáltalán nem végeztek emberkísérleteket - csak állatokon.

A jelentést Ernie írta. Fogalmam sincs a nevéről vagy a képzettségéről. Nincs lista a szerzőkről vagy a hátterükről. Lehet, hogy Ernie egy zsiráf, amennyire én tudom.

Ernie, a tényellenőrző szintén írt egy tényellenőrző jelentést, amelyben azt támadja, hogy az arcmaszkot viselő emberek több szén-dioxidot lélegeznek be.

Az ő bizonyítéka az, hogy a CO2-molekulák sokkal kisebbek, mint a maszkok lyukai, és így a CO2 könnyen átjut.

Ez egy igazán ostoba érv, mert a maszk anyaga nyilvánvalóan még mindig megakadályozza a levegő áramlásának nagy részét.

Úgy tűnik, Ernie számára ennyi volt.

Nem idéz egy tudományos cikket sem - a maszkokról szóló könyvemben rengeteg tudományos hivatkozást talál, amit megnézhetett volna. És úgy tűnik, nem ismeri azokat a tudományos bizonyítékokat, amelyek azt mutatják, hogy a maszkot viselőknek magas a szén-dioxid szintje - és alacsony az oxigénszintje.

Az igazság természetesen az, hogy a maszkok többet ártanak, mint használnak. Még Dr. Fauci és Dr. Whitty is egyetértett abban, hogy ezek az átkozott dolgok nem többek, mint erényjelzés.

Ernie 10-ből 0 tényellenőrzési kísérlete csupán a kormány hazugságainak fenntartásához járul hozzá.

A Logicallynak van egy irodája Londonban, a Soho Square 12-ben, ami nyilvánvalóan egyike azoknak az épületeknek, ahol négyzetméterenként lehet irodát bérelni. Megnéztem az épületet, de nem találtam említést a Logicallyról, de biztos vagyok benne, hogy valahol ott vannak.

A harmadik tényellenőrző, amit láttam, az Institute for Strategic Dialogue nevű szervezet, amelynek a címe: "How Facebook's failure to remove false content allows covid-19 misinformation to spread" (Hogyan engedi a Facebook a hamis tartalmak eltávolításának elmulasztása a covid-19 félretájékoztatást".

 

 

Ezt a jelentést Aoife Gallagher írta, aki a Storyul online hírügynökség újságírója volt, és a dublini TU-n újságírásból szerzett MA diplomát. A TU Dublin a dublini Műszaki Egyetemet jelenti. A hozzászólásaiból úgy tűnik, hogy oltáspárti nézeteket vall, de hé, lehet, hogy tévedek.

Aoife a Facebookon tanulmányozta az Orvosok Világszövetségét, és olyan szavak jelentek meg, mint a hamis információ. A WDA egy olyan szervezet, amelynek tagja vagyok - ez egy több ezer orvosból álló csoport, amely valószínűleg végtelenül képzettebb, mint a világ összes tényellenőrzője együttvéve.

A WDA-nak nyilvánvalóan 550 000 követője van a Facebookon, és gondolom, Aoife szerint ez rossz dolog. De ha valóban oltáspárti nézeteket vall, talán nem ez a legjobb kiindulópont egy független tényellenőr számára.

Most az ISD a Hármak Klubjából nőtt ki, és van egy listájuk a támogatókról.

És a lista első helyén - amely lehet, hogy ábécérendben van, és valószínűleg így is van - a Bill és Melinda Gates Alapítvány áll.

Az ISD kap pénzt a Facebooktól, a Google-től, a Microsofttól és a YouTube-tól, az Egyesült Királyság belügyminisztériumától, az Egyesült Államok külügyminisztériumától és az ENSZ-től is.

Hogy hogyan állíthatja magát független tényellenőrzőnek, ha a bevételei ilyen emberektől származnak, az számomra rejtély.

Van egy dolog, ami furcsa.

Az ISD-nek van egy grafikonja a World Doctors Alliance-hoz kapcsolódó Facebook-oldalak követőiről, hogy megmutassa a WDA és követőinek befolyását.

És én a 6. vagyok a listán.

Ami furcsa, és egy kicsit rejtély számomra, mert nincs Facebook-oldalam. Sőt, soha nem is voltam még a Facebookon (nem engednek be az ajtón keresztül). A Facebook 2020 tavaszán kitiltott a csatlakozásból, mondván, hogy fenyegetést jelentek a közösségükre, bár hogy pontosan milyen fenyegetésnek tartanak, azt nem árulták el.

Dr. Vernon Coleman

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-tenyellenorzok-tenyellenorzese

Állítsuk vissza a tudományos integritást! Közös nyilatkozat 17 000 orvos és tudós képviseletében!

Közös nyilatkozat 17 000 orvos és tudós képviseletében az országos vészhelyzet megszüntetése, a tudományos integritás helyreállítása és az emberiség elleni bűncselekmények kezelése érdekében.

https://globalcovidsummit.org/news/declaration-iv-restore-scientific-integrity

Dr. Malone, Dr. McCullough, Dr. Yeadon és Dr. Cole a vakcinákról és a kormány zsarnokságáról.