"A nemzeti orosz identitás számára egy további kihívás (Veszély) az Oroszországon kívül megfigyelhető folyamatokhoz kapcsolódik. Ezek közé tartoznak külpolitikai, erkölcsi és egyéb szempontok.

Azt látjuk, hogy sok euro-atlanti (nyugati) állam megtagadja vagy elutasítja saját gyökereit, beleértve a nyugati civilizáció alapját képező keresztény gyökereit is.

Ezekben az országokban megtagadják az erkölcsi alapokat és minden hagyományos identitást - a nemzeti, vallási, kulturális és még a nemi identitást is tagadják vagy relativizálják.

Ott a politika a sokgyermekes családot a homoszexuális élettársi kapcsolattal (jogilag) egyenlőnek tekinti; az Istenbe vetett hit egyenlő a Sátánba vetett hittel.

A politikai korrektség túlzásai és túlzásai ezekben az országokban valóban komoly megfontolásra késztetnek a pedofília propagandáját elősegítő pártok legitimációját illetően.

Sok európai államban az emberek valójában szégyellik vallási hovatartozásukat, és valóban félnek beszélni róla.

A keresztény ünnepeket és ünnepeket eltörlik vagy "semlegesen" átnevezik, mintha szégyellnék ezeket a keresztény ünnepeket, Ezzel a módszerrel elrejtik ezeknek az ünnepeknek a mélyebb erkölcsi értékét.

És ezek az országok megpróbálják ezt a modellt más országokra is ráerőltetni, globálisan. Mély meggyőződésem, hogy ez egyenes út a leépüléshez és a primitivizálódáshoz (a kultúra). Ez mélyebb demográfiai és erkölcsi válsághoz vezet a Nyugaton.

Mi lehet jobb bizonyíték egy emberi társadalom (nyugati) erkölcsi válságára, mint a reproduktív funkció elvesztése?

 

 

És ma már szinte minden "fejlett" nyugati ország nem képes reproduktívan fennmaradni, még a migránsok segítségével sem.

A kereszténységben és más vallásokban gyökerező erkölcsi értékek, az évezredek alatt kialakult és kialakult szabályok és erkölcsi értékek nélkül az emberek elkerülhetetlenül elveszítik emberi méltóságukat (=állatokká válnak).

Mi pedig helyesnek és természetesnek tartjuk, hogy ezeket az erkölcsi (keresztény) értékeket megvédjük és megőrizzük.

Tiszteletben kell tartani minden kisebbség önrendelkezési jogát, de ugyanakkor nem lehet és nem is szabad kétségbe vonni a többség jogait.

Ezzel a nemzeti szintű folyamattal párhuzamosan (Nyugaton) nemzetközi szinten megfigyelhetjük az egypólusú, egységes világmodell létrehozására, a nemzetközi jog és a nemzeti szuverenitás intézményeinek relativizálására és megszüntetésére irányuló törekvéseket. (Putyin az USA-imperiumról beszél).

Egy ilyen egypólusú, egységes világban nincs helye a szuverén államoknak. Egy ilyen világnak csupán vazallusokra van szüksége.

Történelmi szempontból egy ilyen egypólusú világ (az USA) a saját identitás és az Isten teremtette sokszínűség feladását jelentené".