A kormányainkba ültetett globalista strómanok, akik pásztorként akarnak berendezkedni az általuk marhának tekintett emberi faj felett, olyan szerződést szándékoznak aláírni, amely a szabadságnak még a látszatát is megszünteti, ami jelenleg megvan.

A jövő, amelyet ezek a pszichopaták (akik magukat a "legjobb embereknek" tartják, akiknek a társaik elleni bűntetteit veleszületett genetikai felsőbbrendűségük igazolja) az emberiségnek szánnak, egy mikrovezérelt biokémiai pokol.

Az emberiség által magának szánt jövő (nem mintha valaha is megkérdeztek volna minket) a szabadság és a szabadság a hazugságoktól, az ellenőrzéstől, a megfélemlítéstől, a terrorizálástól és általában a pénzéhes degeneráltak parazita arisztokráciája által történő beavatkozástól és piszkálódástól való mentesség. Ez minden tekintetben éppen az ellenkezője annak a szörnyűségnek, amit a globalisták terveznek számunkra.

Az első víziót, a globalista bűnszövetkezet által kívánt disztópikus elmegyógyintézetet felülről erőltetik vagy kényszerítik ránk, anélkül, hogy konzultálnának velünk, hogy kiderüljön, valóban akarjuk-e azt. Azért kell ráerőltetni, mert ha valaha is elmagyaráznák a jövőképet, és engedélyt kérnének tőlünk, a javaslattevő kétségtelenül nagyon rövidre zárná a dolgot. Nagyon gyakran az erőltetés csalással, cselekkel és hamis ürügyekkel történik, ugyanebből az okból: ha a globalisták őszinték lennének azzal kapcsolatban, amit tenni próbálnak, az emberiség kilencven százaléka vagy még több nagyon-nagyon ellenséges lenne.

A jelenlegi világjárványügyi szerződés jó példa erre. Úgy van felöltöztetve, hogy úgy tűnjön, "a saját érdekünkben" (emlékeztek a hamis világjárványra, amely soha nem volt olyan fenyegetés, mint amilyennek beállították, annak ellenére, hogy a szerződést kitaláló őrültek durván rosszul kezelték?). A szándékolt eredmény azonban az, hogy hazaáruló politikusaink átadják szuverenitásunkat, szabadságunkat és a saját kormányzásunkba való beleszólás jogát olyan bűnözői csoportoknak, akikre csak egy idióta bízná a használt Volvo kulcsát, nemhogy az egész rohadt királyságot örökre.

A második elképzelés az emberi közösség alulról jövő gyökereiből és a valódi emberek valós szükségleteiből, vágyaiból, reményeiből és álmaiból fakad. És ez gyorsan növekszik és terjed, inspirálóan energizál és katalizál egy virágzó és igen nagyszámú szabadságmozgalmat.

Az emberiség globalista leendő rabszolgasorvasztói, amikor úgy döntöttek, hogy mi marhák vagyunk, természetesen végzetes hibát követtek el, durván alábecsülték, hogy kivel is van dolguk.

Háború folyik a bolygónkért, és ez a két ellentétes erő áll egymással szemben.

 

 

Hamarosan mindannyiunknak választania kell egy oldalt.

Én tudom, hogy melyik oldalon állok, és az alábbi cikk szerzője is tudja.

És minden politikus is, aki a szerződés aláírásával feladja nemzetének szuverenitását és a benne bízó polgárok szabadságát.

A hazaárulás lényegében a bizalom utáni árulás, és minden politikus, aki aláírja a szerződést, hazaárulást követ el, és ennek megfelelően kell kezelni.

Természetesen az ilyen szerződéseket még mindig be kell hajtani, és a végrehajtás lehetetlenné válik, ha az ellenállás és a be nem tartás széles körű, egységes, szervezett és kegyetlen. Még a császárok is elbuknak, amikor a nép nem hajlandó együttműködni.

Van egy természeti törvény, amely azt mondja, hogy nem lehet olyan törvényeket érvényesíteni, amelyek ellentmondanak az emberek erkölcseinek és szokásainak.

A hazaáruló söpredék, aki könnyelműen aláír minket az arctalan paraziták uralmára, olyan sz*rvihar elé néz, amit nem fog túlélni.

Az emberiség felemelkedik.

Fogjunk össze és távolítsuk el ezeket a hazaáruló söpredékeket a játékból.

 

 

Ez az úgynevezett világjárványügyi egyezmény a legnagyobb globális hatalomátvétel, amit életünkben valaha is láttunk - mondja Neil Oliver.

Ez valós, és most történik. És sokan azt szeretnék, ha nem figyelnénk oda.

És most mégis itt vagyunk, a határon tántorogva, hogy csatlakozzunk a világ legtöbb országához, és egy javasolt új világjárványügyi egyezmény feltételei alapján feladjuk nemzeti szuverenitásunkat.

Amint a brit tinta megszárad a szükséges papírmunkán, mi és a Föld bolygón élő milliárdok többsége egy újabb világjárvány esetén nem a politikusoktól kapjuk majd az utasításokat, akikre valójában szavaztunk - és akiktől, legalábbis hipotetikusan, megszabadulhatnánk -, hanem a WHO nem megválasztott, arctalan bürokratáitól.

Ez egyébként nem összeesküvés-elmélet. Nincs szükség bádogkalapra. Ez a valóság, és most történik. És egy csomó ember jobban örülne, ha nem figyelnél oda.

A WHO az Egyesült Nemzetek Szervezetének egy mesésen gazdag fiókszervezete. A központja Genfben van, és jelenleg az etióp származású INTERPOL által körözött Tedros Adhanom Ghebreyesus vezeti. Sokat tud róla?

Nem, én sem. Őt és a szervezetet 194 tagállam finanszírozza, valamint magánszervezetek adományaiból. A dolgok jelenlegi állása szerint a legtöbb pénz az Egyesült Államokból, a kommunista Kínából és Bill Gates számítógép-kereskedőtől és nemzetközi titokzatos embertől származik.

Ne feledjük, hogy az elmúlt két évben a WHO hangosan ünnepelte a Kína által a Covid-19 kezelésében alkalmazott megközelítést.

Még most is, amikor kínai polgárok tíz- vagy talán százmilliói vannak bezárva otthonaikba az ország számos városában... és miután ismeretlen számú ember halt meg ilyen körülmények között, köztük olyanok is, akik öngyilkosságot követtek el azzal, hogy toronyházi fogságukból a halálba ugrottak... a WHO továbbra is tapsol a jótevőjének számító Kínai Kommunista Párt taktikájának.

A maga részéről Bill Gates, aki még a Microsoft által forgalmazott szoftverekben lévő vírusok ellenőrzésével is küzd, hivatalosan is csodálja Ausztrália drákói megközelítését - olyannyira, hogy azt mondta, hogy szerinte a világ nagyobb sikereket ért volna el a betegség - amely több mint valószínű, hogy egy kínai laboratóriumból szivárgott ki - felszámolásában, ha több nemzet követte volna az ausztrál modellt, mindenkit bezárva és a Zero Covidra törekedve.

Most nekünk Nagy-Britanniában - anélkül, hogy vezetőink akár csak egy búcsúszót is mondanának - és a világ lakosságának mintegy 95 százalékával együtt egy olyan jövőt kell szemlélnünk, amelyben a kínai kommunista pártot imádó WHO nem megválasztott, elszámoltathatatlan bürokratái hozzák meg a döntéseket arról, hogy mit kell tennünk egy újabb világjárvány esetén, egy olyan technológiai milliárdos illetlen befolyása alatt, akinek nincs több képzettsége az orvostudomány és a járványvédelem területén, mint nekem.

Érdemes emlékezni arra, hogy Donald Trump elnök ragaszkodott a WHO-tól való váláshoz - azzal az indokkal, hogy az túl közel áll Kínához, csak azért, hogy Biden elnök 2021-ben újra összeházasodjon velük. Mindez azonban már történelem. Napokon belül Genfben összeül az Egészségügyi Világközgyűlés, hogy szavazzon a szerződésről. A végső ratifikáció céldátuma 2024 májusa, de addigra a hatalomátvétel már régen befejeződik.

 

 

A Biden-kormányzat által a javasolt szerződésbe beírt módosítások értelmében 194 nemzet adja át a WHO-nak a nemzeti egészségügyi döntések feletti szuverenitását. A WHO így a saját kormányunk - és minden más kormány - felett döntési jogkörrel rendelkezne.

Gondoljunk csak bele - amikor a 26 millió sanghaji lakosról készült felvételeket nézzük, akiket otthonukba zártak, macskáikat és kutyáikat pedig agyonverték az utcán... az új szerződés értelmében a WHO-nak hatalmában állna ugyanezt elrendelni az itteni városokban is. Tudni kell azt is, hogy a szerződés értelmében a WHO-nak nem kell - nem is kell - semmilyen adatot bemutatnia következtetéseinek vagy döntéseinek legitimálásához.

Azt is érdemes tudni, hogy finoman szólva is a WHO-n múlik, hogy meghatározza, mi a következő világjárvány. Látva a dolgok jelenlegi állását, aligha lepődnék meg, ha az elhízás vagy a szívroham világjárványáról hallanék - amelyet az ezek kezelésére szolgáló zárlatok és egyéb korlátozások követnek.

Kétségtelen, hogy az éghajlat helyreállítására irányuló zárlatok sem lehetnek messze. Az éghajlat esetében a WHO levonhatja azt a következtetést, hogy mi, az emberi faj vagyunk a vírus. Ki tudja, mire következtetnek és mit döntenek akkor.

Ne legyenek kétségeink - ez az úgynevezett világjárványügyi egyezmény a legnagyobb globális hatalomátvétel, amelyet bármelyikünk is látott életében. Ez nem más, mint az alapozás, a WHO-n keresztül történő globális kormányzás mély alapjainak lerakása.

A szerződést ellenzők közül sokan - és itt az Egyesült Királyságban létezik egy online petíció, amely azt kívánja követelni, hogy az ügyet tárgyalja meg a parlament - rámutattak magának a WHO-nak, mondhatni, kompromittált álláspontjára. Sok szó esett már arról, hogy a hal a fejétől rothad. Még 2017-ben Tedros a zimbabwei Robert Mugabét nevezte ki a WHO jószolgálati nagykövetévé, és csak azután ejtette ki, hogy felháborodtak azok, akik rámutattak, hogy Mugabe ellentmondásos választás lehetett volna egy olyan szervezet poszterfiújának, amely elvileg elkötelezett az élő emberek jóléte iránt. Ha egy pillantást vetünk a WHO 34 tagú végrehajtó bizottságára, akkor többek között olyan emberi jogi nagyságok foglalnak helyet, mint Szíria és Kelet-Timor.

És ne feledjük, hogy a WHO-nak milyen kapcsolatai vannak a kommunista Kínával - egy olyan állammal, amely több emberi jogi jogsértést követ el, mint amennyit bármely tisztességes ember el akar gondolni. És mindez még azelőtt, hogy a világ negyedik leggazdagabb emberének, az egyetlen Bill Gatesnek és alapítványának fenyegető jelenlétét említenénk, akinek a tömeges védőoltások iránti elkötelezettsége felülmúlhatatlan.

Ami engem illet, az egész dolog bűzlik - mint a fent említett döglött hal. A kínai kormány által a Coviddal kapcsolatban alkalmazott és a WHO által támogatott megközelítés szerintem soha nem az egészségről szólt, hanem mindig az ellenőrzésről.

Ahogyan egy macskát is többféleképpen lehet megnyúzni - talán egy botokkal felfegyverzett, vegyvédelmi ruhás férfi által Sanghaj utcáin agyonvert macskát -, úgy többféleképpen lehet megpróbálni antidemokratikus, tekintélyelvű irányítást gyakorolni egy népességre.

Ahogy például egy ilyen irányításra vágyó kormány megpróbálhatja halálra rémíteni az embereket, mondván nekik, hogy ha nem veszik be a gyógyszerüket - amelyről a Big Pharma előre tudja, hogy egyeseket megölhet vagy megcsonkíthat -, akkor nem utazhatnak, nem hagyhatják el az országot, nem mehetnek dolgozni, kocsmába, moziba vagy iskolába.

 

 

Egy kormány vagy bármelyik, teljes ellenőrzésre törekvő, meg nem választott testület azt mondhatja az embereknek, hogy ha nem teszik azt, amit mondanak nekik, akkor soha többé nem térhetnek vissza a régi normális életükhöz. Az embereket nem így kell megvédeni egy világjárványtól. Így használjuk ki és manipuláljuk a világjárvány fogalmát annak érdekében, hogy megragadjuk és megtartsuk az irányítást.

És aztán, amíg még mindig rettegnek, vagy egyszerűen csak kimerültek és demoralizáltak az egész átkozott élménytől, miért ne lehetne mindenféle új jogszabályokat átcsempészni, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy a maradék régi szabadságjogok és jogok maradékát is eltüntessék?

Én még a saját becslésem szerint is a legvalószínűtlenebb lázadó vagyok.

Csak annyit tudok, hogy már évek óta ellenzem az itt hatalmon lévőket, és a helyükre pályázók közül is csak egy maroknyi kivételével mindenkit. A leghosszabb ideig egy cseppet sem érdekelt, hogy ezek a tréfamesterek mit próbálnak és mit mondanak nekem. A most napvilágra kerülő bizonyítékok a bezártság ártalmairól, a vakcinák ártalmairól azt mondják nekem, hogy helyesen tettem, amikor a saját utamat követtem. Röviden, elegem van belőlük. Ők nem beszélnek helyettem, és semmilyen módon nem számítanak nekem.

Ha ez a világjárványügyi szerződés létrejön, figyelmen kívül fogom hagyni. Figyelmen kívül hagyok minden jövőbeli zárlatot, amit bármilyen hatalom elrendel. Nem veszek be semmilyen előírt vakcinát, amíg még lélegzetem van.

A WHO és az összes kis varázslója elugorhat. Az öltönyösök aláírhatnak bármilyen szerződést, amit csak akarnak. Engem nem érdekel. Egyiküknek sem - sem Tömeggyilkos Johnsonnak, Sátánfatty Trudeónak, Antikrisztuskövető Macronnak és a többieknek sem - van gyomra ahhoz a vizes munkához, ami ahhoz szükséges lenne, hogy a tekintélyelvű terveiket megvalósítsák.

Tartozunk ezzel magunknak. Talán még nekik is tartozunk annyival, hogy megmondjuk nekik, hogy egy saját maguk által teremtett fantáziavilágban élnek, és hogy mi ebből semmit sem akarunk.

Legyen pofájuk arra törekedni, hogy ebben a hónapban vagy 2024-ben ilyen önkényes módon próbálják meg elvenni a szabadságjogainkat. Én a magam részéről nem játszom velük.

Ahogy Patrick MacGoohan karaktere mondta A fogolyban - Nem egy szám vagyok, hanem egy szabad ember.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/haboru-az-emberiseg-ellen-frissitve-egy-ketes-szerzodes-es-hazaarulo-politikusok-alkotjak-a-globalistak-legujabb-tervet