2022. január 19., szerda

2022 Jan 19. Nagy-Britannia feloldja a kovid-korlátozásokat - Kanada következik!

Bűnügyi vizsgálat folyik a brit fővárosi rendőrséggel és a Nemzetközi Büntetőbírósággal közösen.

A covid vakcinák gyilkos fegyverek. Bűnügyi nyomozás folyik a brit fővárosi rendőrséggel és a Nemzetközi Büntetőbírósággal.

"Ez potenciálisan a világ legnagyobb bűnügyi nyomozásának kezdete, és ennek soha nem lesz vége" - Dr. Sam White

Steve Winn közrendőr a Market Harborough-i rendőrkapitányságon értesítést kap a kovid vakcinákkal kapcsolatos bűnügyi nyomozásról.

Részleges átirat. Teljes átirat és videólink alább.

Tehát az ok, amiért ma itt tartunk, - talán tudják, talán nem - a covid-19 oltások ügyében a londoni Hammersmith-i CID rendőrkapitányságon büntetőeljárás folyik. Ez egy fővárosi rendőrségi nyomozás. Erre a katasztrofális halálesetek és sérülések miatt került sor az Egyesült Királyságban, mind a felnőttek, mind a gyermekek körében.

Csak tájékoztatjuk Önöket, hogy a bizonyítékokat továbbíthatjuk Önöknek, ha szükségük van rá. Tehát tudomásunk szerint az Egyesült Királyság minden rendőrfőnökének tudnia kell erről az ügyről, mivel ez egy nemzetközi helyzet. Ezért vagyunk ma itt, hogy biztosítsuk, hogy Önök itt, ezen a rendőrőrsön és a környező területeken tisztában vannak ezzel, és teljesítik az Egyesült Királyság lakosságának védelmére vonatkozó kötelességüket.

 

 

Jelentős és megcáfolhatatlan törvényszéki bizonyítékok és több száz tanúvallomás áll rendelkezésre az áldozatok, a bejelentők és a szakértők részéről, amelyek megerősítik a covid-19 vakcinák által okozott súlyos sérüléseket és haláleseteket. Ezeket a bizonyítékokat jelenleg a Hammersmith-i rendőrség gyűjti össze. Úgy tudom, hogy túl sokan jelentkeztek, hogy vallomást tegyenek.

Ha most azon tűnődnek, és biztos vagyok benne, hogy igen, hogy miért nem hallottak még erről, a kormány és a fősodratú média szándékos, általános félretájékoztatási kampányt folytat. Az Egyesült Királyság kormánya ellenőrzi a főáramú médiát, és a kormány magas rangú miniszterei, köztisztviselői és a média a következő állítólagos bűncselekményekben érintettek, és az ezt alátámasztó bizonyítékokat a Hammersmith CID-hez nyújtották be.

Átirat és videó: http://doctorofmetaphysics.com/2022/01/18/the-covid-vaccines-are-a-murder-weapon-criminal-investigation-in-progress-with-uk-metropolitan-police-and-international-criminal-court/

Az otthoni munkavégzésre vonatkozó szabályok megszűnnek Angliában, mivel a B-terv (Covid) korlátozásait eltörlik.
Köszönöm Zol

Már nem dolgozom otthonról.
Amikor a szabályozás hatályát veszti, a kormány nem fogja többé előírni az arcmaszkokat sehol.
Holnap [január 20-án?] az iskolákban már nem lesz kötelező az arcmaszk.
Nincs büntetés a maszk nélküli emberekre.
Enyhített követelmények az idősotthonok látogatására.
Az önelkülönítés megmarad azok számára, akiknek a tesztje pozitív.

Bővebben a https://www.mirror.co.uk/news/politics/work-home-rules-axed-england-25988771?utm_source=mantis_rec&utm_medium=web&utm_campaign=more_like_this oldalon.

 

 

Boris Johnson bejelentése


Feloldják az illegális kovid korlátozását Kanadában
Több ezer kamionos egyesíti az embereket Kanada-szerte, amikor január 29-én, 22-én a Parlament elé vonulnak Ottawában, Kanadában, és addig maradnak, amíg a kormány fel nem oldja a kovid-korlátozásokat.

Convoy ORIGINAL VERSION - videó
CONVOY 01 CW McCall 3 perc

Kérjük, hallgassa meg, és érezze, hogy az igazságosság és a megbékélés győzedelmeskedik!

Nem lehet beágyazni. https://youtu.be/lqYTX7parRw

Freedom Convoy 2022 – Big Wheels Ottawába

 

 

'Ezt a jövő nemzedékeinkért tesszük, és azért, hogy visszanyerjük az életünket'.

https://truthtellernl.wordpress.com/2022/01/15/canada-coast-to-coast-freedom-convoy-2022-big-wheels-to-ottawa/

Kanadai kamionosok tiltakoznak a mandátumok ellen az amerikai-kanadai határon
2022. január 17-én a kora reggeli órákban kanadai kamionosok az utakra vonultak, hogy tiltakozzanak a Kanadában és az USA-ban bevezetésre kerülő oltási mandátumokra vonatkozó politika ellen, amely megakadályozná a nem beoltott határon átnyúló kamionosokat abban, hogy elvégezzék alapvető munkájukat.

Bővebben a https://lorphicweb.com/canadian-truckers-protest-mandates-at-u-s-canada-border/ oldalon.

Kérjük, ossza meg mindenhol és széles körben, hogy segítsen az embereknek meglátni az igazságot, és támogassa a kamionosokat, akik mindannyiunk nevében kiállnak. TY

Készletezzenek élelmiszerrel, vízzel, benzinnel, alapvető szükségleti cikkekkel, gyógyszerekkel, vészhelyzeti ellátással stb. TY

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/2022-jan-19-nagy-britannia-feloldja-a-kovid-korlatozasokat-kanada-kovetkezik

Az 5G ma este indul az Egyesült Államokban

 

Hirtelen az 5G elindul, MÁR ÉJJEL, 36 városban, miközben a légitársaságok járatok sokaságát törlik - de semmi baj, mert a New York Times az 5G-t ugyanolyan biztonságosnak tartja, mint azokat az "oltásokat"...

Mark Crispin Miller - substack 2022. január 19.

Egy nap a Times megfizet azért, amit mindannyiunkkal tett
Ha (Isten ments) lezuhan egy repülőgép, vagy ha ennek a hirtelen országos bevezetésnek bármilyen más katasztrofális következménye lesz, ne feledkezzünk meg arról, hogy a New York Times hosszasan eltussolta és/vagy tagadta az 5G valószínűsíthető egészségügyi veszélyeit és romboló környezeti hatásait (és a kiváló megfigyelési funkciót).

Míg egy jó újság megfelelően beszámolt volna ezekről az aggodalmakról, a szürke hölgy csak az 5G népszerűsítésére szolgált, pontosan úgy, ahogyan a "vakcinákkal" tette - mindkét esetben a gonosz (szó szerinti) felbujtójaként szolgált.

Ma este fontos rámutatni, hogy a Times legnagyobb részvényese, Carlos Slim telekommunikációs kolosszusként szerezte a milliárdjait, és hogy a Szürke Hölgynek üzleti partnere van a Verizonban (ahogy arról maga a lap is lélegzetvisszafojtva beszámolt):

2019 eleje óta az 5G Journalism Lab, a The New York Times és a Verizon együttműködése, valamint a The Times kutatás-fejlesztési csapatának kiterjesztése olyan új technológiákat fejleszt és tesztel, amelyek az 5G képességeit kihasználva sokkal gyorsabban tudnak hiteles vizuális újságírást készíteni és szolgáltatni.

 

Kit érdekel, hogy ez a partnerség "sokkal gyorsabbá" teheti a Times kiadványait, ha a Times újságírói munkáját is rontja? Amit nem tudunk, az megölhet minket; és nem tudunk eleget az 5G-ről, ahogyan milliók nem tudtak eleget arról az "oltási" programról sem, amelyet ez a rohadt lap szintén támogatott - és olyannyira elmélyülten és becstelenül, hogy az magában foglalja azt, amit végül mindenki az emberiség elleni példátlan bűncselekményként ismerhet el.

Az 5G ma este 36 városban indul; a légitársaságok vezérigazgatói figyelmeztetést adnak ki, és számos járatot törölnek az USA-ba a súlyos biztonsági aggályok miatt.

Az 5G megzavarhatja a rádióhullámok magasságmérőjét, ami "katasztrofális" következményekkel járhat.

"Egy sor nemzetközi légitársaság kedden csökkentette az Egyesült Államokba tartó járatokat, egy pedig határozatlan időre fel is függesztette az utazást egyes amerikai városokba, az 5G szolgáltatás szerdára tervezett bevezetésével kapcsolatos aggodalmakra hivatkozva."

Ha azokra a keleti végi fényekre gondolok,
dögös éjszakák, behúzott függönyök
A földszinti kis szobában , Primadonna
Lord, tényleg ott kellett volna lenned, úgy ülsz
, mint egy hercegnő a villanyszékében
, és még egy sör, és nem hallalak többé.
Mostanában mindannyian megőrültünk
. A barátom odakint hempereg a pinceszinten

Bernie Taupin/Elton John

 

Mindannyiunkat váratlanul ért. Titkosított volt, elfedett, titkos, de mégsem.

5G.

Senki nem válaszolt semmilyen kérdésre ezzel kapcsolatban. Egyet sem. Ma este hirtelen híreket látunk arról, hogy számos nemzetközi és belföldi légitársaság megtagadta a ma esti repülést az Egyesült Államokba, mivel komoly aggodalmak merültek fel azzal kapcsolatban, hogy az 5G hogyan befolyásolja a rádiós magasságmérő rendszereket, amelyek szükségesek a repülőgépek biztonságos leszállásához rossz időjárás esetén. Holnap pedig 36 államban kapcsolják be a monstrumot.

Most azt mondják nekünk.

Hányan tartják önök közül Arthur Firstenberg remekművét, A láthatatlan szivárványt,az ágy mellett, nagyrészt olvasatlanul, attól az érzéstől, hogy a lelkük végül teljesen feladná, ha megismernék a könyvben szereplő összes tényt és történetet?

Én is azt kérdeztem, ahogyan bizonyára önök is, hogy pontosan mikor fogják "bevezetni" az 5G-t, és hogy van-e mód a károk mérséklésére. Azt hallottam, hogy január 5-én lesz, aztán nem, hanem két héttel később. Úgy tűnik, ez valóban igaz volt.

2020-ban elmenekültem a New York-i lakásomból (2007 óta a mobiltorony alatt), de rendszeresen vissza kell térnem, és minden alkalommal, amikor ezt teszem, a tüneteim egyre furcsábbak. Legutóbb, amikor ott voltam, neonkék cikcakkos mintákat láttam a bejárati ajtóm jobb alsó részén, és a lakásom belsejében. Fejfájás, kúszó-mászó bőr, arcüregnyomás, duzzanat a szemem alatt, és ami a legrosszabb, a megrendíthetetlen szomorúság érzése, vagy talán inkább annak a valaminek a hiánya, amit valaha "én"-ként ismertem meg.

Az emlékezetkiesésnek valóban bizarr formái vannak; sokunknak van ilyen.

 

3 nappal ezelőtt a legrégebbi barátom felhívott Svédországból. "Olyan a hangod, mintha a fürdőkádban lennél" - mondtam. Azt válaszolta, hogy egy pszichiátriai kórházban van. Megkérdeztem, hogy szerinte mi történt. Nagyon gyorsan beszélt, de hallottam, hogy azt mondta:

"5G".

Megismételtettem vele. Mielőtt letettük a telefont, mondott valamit, amit le kellett írnom.

"Celia, ha azt akarod, hogy senki se higgyen neked, mondd el az igazat."

"Hiszek neked", mondtam.

"Tudom", mondta.

[Hová meneküljünk legközelebb?]

A légitársaságok vezérigazgatói "azonnali beavatkozásra" szólítanak fel a szerdai 5G bevezetés előtt, figyelmeztetve, hogy az országszerte tömeges járatkimaradásokat okozhat. @tomcostellonbc a részletekkel.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-5g-ma-este-indul-az-egyesult-allamokban

Eu-s képviselő tiltakozik a demonstrációkon tapasztalt rendőri erőszak miatt

 

Január 13-án sajtótájékoztatót tartott Cristian Terhe uniós parlamenti képviselő. Már korábban is a nyilvánossághoz fordult, hogy elítélje a rendőri erőszakot az uniós államokban az alapvető jogaikért tüntető állampolgárok ellen. Figyelmeztetett, hogy az EU a "zsarnokság felé vezető úton halad", és biztatta az embereket, hogy csatlakozzanak a tüntetésekhez.

Beszéde során külön említést tett a a január 2-i amszterdami tüntetésen történt incidensekről. Több mint 10.000 ember tüntetett a korona intézkedések ellen a tilalom ellenére. Videofelvételen látható, ahogy egy rendőrkutya beleharap egy tüntetőbe, aki aztán úgy esik a földre, hogy a kutya még mindig a testén van. A jelenet olyan brutális volt, hogy az ENSZ kínzásokkal foglalkozó felelőse, Nils Melzer is megszólalt, tanúkat és több bizonyítékot kért az esetről, és hamarosan hollandiai látogat, hogy kivizsgálja a történteket.

Cristian Terhe is felháborodott a jelenetek miatt:

„Én január 2-án Amszterdamban voltam, és nem hittem a szememnek, hogy Nyugat-Európában a rendőrség így bánhat az emberekkel. Az emberek nem magasabb nyugdíjak, magasabb fizetések vagy újraválasztások miatt demonstráltak, mint Fehéroroszországban. Az egyetlen dolog, amit ezek az emberek Amszterdamban követeltek, az alapvető emberi jogaik tiszteletben tartása a saját kormányuk által. Az amszterdami rendőrség eme embertelen és brutális reakciója után, a holland hadsereg veteránjai cselekedtek: maguktól felálltak, és védelmi vonalat alakítottak ki a brutális rendőri erők és a közelben tartózkodó ártatlan emberek között. "

Ursula von der Leyen uniós bizottsági főnökhöz is kérdést intézett Cristian Terhe: Miért hallgat az EU ezekkel a képekkel kapcsolatban, miközben többször is kiáll a fehéroroszországi tüntetőkért és jogaikért?

Általában sok alapvető jogot kiüresítettek a Corona-válság alatt, és az EU így a zsarnokság felé vezető útra lépett.

„Mi nyugaton ragaszkodunk az alkotmányokhoz, szerződésekhez, egyezményekhez, hogy minden embernek érinthetetlen méltósága van, amelyet a kormány tiszteletben tart és védelmez. " A Szabadság, igazságosság, méltóság nem a kormány által megadott jogok, hanem ezek alapvető jogok, amelyeket a kormányoknak tiszteletben kell tartani! És hol tartunk? Macron azt mondta pár napja, ha nem vagy beoltva, akkor már nem vagy állampolgár. Tudod, hogy ez mit jelent? Hogy elveszik a jogaidat! Francesca Donato most mondta, mi történik Olaszországban. Képzeld el, hogy az olasz állampolgárok a szigeteken, ha nincsenek beoltva, nem használhatják a tömegközlekedést. Így ezek az emberek csapdába este. A szabadság szellemében akar élni Európában, ahogy az alapszerződés is kimondja, vagy elfogadjuk, hogy az EU a mi vezetésünk alatt fogolytáborrá válik? "

https://mediaforras.com/eu-s-kepviselo-tiltakozik-a-demonstraciokon-tapasztalt-rendori-eroszak-miatt-1328

A BÁTORSÁG RAGADÓS!

Hello Pfizer, hello ModeRNA

Hogy teljes legyen a kép Djokovicról

 

Novak Đoković jelenleg a világ legjobb teniszezője, akit nem engedtek be Ausztráliába, így nem vehet részt Australian Open-en, a világ 4 Grand Slam tenisztornájának egyikén.

Novak nincs beoltva. Victoria állam (ahol a tenisztorna van) a nem beoltott nagykorúaknak 14 napos karanténkötelezettséget ír elő, amit PCR-teszttel sem lehet kiváltani. Már ez a kötelezettség is alkotmányos jogokba ütközik, mert ha valaki PCR-teszttel igazolja, hogy egészséges, akkor miért van két hetes karanténkötelezettsége? Ez tulajdonképpen annak elismerése, hogy a PCR-teszt nem megbízható.

Novak december közepén pozitív koronavírustesztet produkált, tünetmentesen átesett a fertőzésen, vagyis természetes módon immunizálódott, jelenleg teljesen vírusmentes, és ezen az sem változtat, hogy a beutazását megelőzően Spanyolországban járt, amit először eltitkolt a hatóságok előtt. Mindezek ellenére, hogy egészséges állapota teljes bizonyosságot nyert, jogerős bírósági döntéssel bevonták a vízumát és kitoloncolták az országból, továbbá három éven keresztül nem léphet Ausztrália területére.

Ausztráliában múlt év novemberében a 16 év feletti lakosság koronavírus elleni átoltottsága elérte a 80%-ot, mégis légúti betegséget okozó koronavírusjárvány van nyáron, kánikulában. Az oltások előtti nyáron, vagyis 0% átoltottság esetén nem volt járvány.

Ez az egész cirkusz tényleg a mi egészségünk védelmében történik?

A világhírű teniszező meghurcolásával és kitiltásával példát statuáltak: egyetlen embernél sem tesznek kivételt! Pedig ez a férfi korábban:

  • 1 millió eurót adott az olasz kórházaknak a c19 elleni küzdelemre.
  • 1 millió eurót adott a szerbiai kórházaknak a c19-re.
  • Jelentős összeget adott Spanyolországnak a c19-re.
  • Jelentős összeget adott Ausztráliának az erdőtüzek elleni küzdelemre.
  • Jelentős összeget adott a hátrányos helyzetű gyerekeknek segítő Melbourne City Mission programra.
  • 1 millió dollárt adott az Australian Open a juniorok támogatására.
  • CT-szkennert vásárolt a belgrádi Dragisa Misovic Kórház számára.
  • Magánrepülőgépet bérelt, hogy egy ritka betegségben szenvedő lányt az Egyesült Államokba szállítson kezelésre.
  • Jelentős összeget adott a szerbiai áradások elleni küzdelemre.
  • Jelentős összeget adott a boszniai és horvátországi áradások elleni küzdelemre.
  • 1,5 millió dollárt gyűjtött az árvízkárosult óvodák számára.
  • Több millió eurót adományozott a szegény gyermekek oktatásának támogatására.
  • Kifizette 15 szerb teniszező téli edzését.

Példaképe az egészséges életmódnak és táplálkozásnak. Példakép a jellemével és mentális állóképességével. Példaértékű szorgos munkájával és önfegyelmével.

És ez a sportoló nem hagyja magát megfélemlíteni.

https://mediaforras.com/hogy-teljes-legyen-a-kep-djokovicrol-1326

Mike Adams: A globalisták következő világjárványa a himlő vírus elszabadítása lesz

Mike Adams elmagyarázza, hogy az oltási mandátum esetleges megszűnésével szemben a globalisták - talán idén vagy 2022 elején - himlőt szabadíthatnak el, amely az általa megfertőzött emberek 30-40%-át megöli, és ezzel elfedik az oltások okozta haláleseteket.

Richard Boutry: Karácsonykor kerüljük a konfliktusokat és legyünk örömhordozók

Richard Boutry elemzi a karácsonyi ünnepek előtt Franciaországban bemutatott 3714. számú új törvénytervezetet, amelynek célja, hogy az embereket bírói beavatkozás nélkül táborokba zárják; ez egy "vadászat a másként gondolkodókra".
Ebben az időszakban a hit, a lelkiség a mi megerősítésünk; azt tanácsolja, hogy kerüljük a konfliktusokat, legyünk az öröm hordozói, és nyerjünk újra erőt az egység érdekében.

Hírességek, akik a vakcinák után mellékhatásoktól szenvednek és életüket vesztik: VIII. rész

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A vakcináknak súlyos mellékhatásai is vannak, akár halál is, és sok ezer embert érintenek, köztük olyan hírességeket, mint Donald Parham, Maxwell Harrison, Sofiane Loukar, Gagliano ezredes, Carlos Marin és mások.

Dr. Luc Montagnier: A vírus, a variánsok és az oltás mellékhatásokat és halált okoznak

André Bercoff interjúja az orvosi Nobel-díjas Dr. Montagnier-vel, aki elmagyarázza, hogy nagyon súlyos helyzetben vagyunk, hogy az új variánsok és az eredeti vírus is mellékhatásokat és azonnali tüneteket okoznak, némelyik elviselhető, mások súlyosak. Az oltásoknak is vannak súlyos mellékhatásaik, akár halált is okozhatnak.

A franciaországi ellenállás polgármesterei összefognak, hogy népi kormányt hozzanak létre

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Franciaország polgármesterei létrehoznak egy projektet abból a célból, hogy összefogjanak egymással, és új jelöltet állítsanak a következő elnökválasztásra, hogy együtt egyre erősebbek lehessenek, hogy visszavehessék az irányítást, hogy méltóságot adjanak a francia népnek és szolgálják azt, hogy visszaszerezzék szuverenitásukat. Azt kívánják, hogy tiszteletben tartsák az alkotmányt, és vissza akarják kapni a demokráciát.

Riccardo Bosi volt alezredes: A kormány elárulta Ausztráliát

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Riccardo Bosi, volt alezredes, az ausztrál néphez fordul, elmondva, hogy a kommunizmus a globalisták régóta tervezett irányítási mechanizmusa, amellyel leigáznak minket. Egységre szólítja fel az embereket, arra,hogy, bénítsák meg az országot, sztrájkoljanak és mondják ki: elég volt.