Bűnügyi vizsgálat folyik a brit fővárosi rendőrséggel és a Nemzetközi Büntetőbírósággal közösen.

A covid vakcinák gyilkos fegyverek. Bűnügyi nyomozás folyik a brit fővárosi rendőrséggel és a Nemzetközi Büntetőbírósággal.

"Ez potenciálisan a világ legnagyobb bűnügyi nyomozásának kezdete, és ennek soha nem lesz vége" - Dr. Sam White

Steve Winn közrendőr a Market Harborough-i rendőrkapitányságon értesítést kap a kovid vakcinákkal kapcsolatos bűnügyi nyomozásról.

Részleges átirat. Teljes átirat és videólink alább.

Tehát az ok, amiért ma itt tartunk, - talán tudják, talán nem - a covid-19 oltások ügyében a londoni Hammersmith-i CID rendőrkapitányságon büntetőeljárás folyik. Ez egy fővárosi rendőrségi nyomozás. Erre a katasztrofális halálesetek és sérülések miatt került sor az Egyesült Királyságban, mind a felnőttek, mind a gyermekek körében.

Csak tájékoztatjuk Önöket, hogy a bizonyítékokat továbbíthatjuk Önöknek, ha szükségük van rá. Tehát tudomásunk szerint az Egyesült Királyság minden rendőrfőnökének tudnia kell erről az ügyről, mivel ez egy nemzetközi helyzet. Ezért vagyunk ma itt, hogy biztosítsuk, hogy Önök itt, ezen a rendőrőrsön és a környező területeken tisztában vannak ezzel, és teljesítik az Egyesült Királyság lakosságának védelmére vonatkozó kötelességüket.

 

 

Jelentős és megcáfolhatatlan törvényszéki bizonyítékok és több száz tanúvallomás áll rendelkezésre az áldozatok, a bejelentők és a szakértők részéről, amelyek megerősítik a covid-19 vakcinák által okozott súlyos sérüléseket és haláleseteket. Ezeket a bizonyítékokat jelenleg a Hammersmith-i rendőrség gyűjti össze. Úgy tudom, hogy túl sokan jelentkeztek, hogy vallomást tegyenek.

Ha most azon tűnődnek, és biztos vagyok benne, hogy igen, hogy miért nem hallottak még erről, a kormány és a fősodratú média szándékos, általános félretájékoztatási kampányt folytat. Az Egyesült Királyság kormánya ellenőrzi a főáramú médiát, és a kormány magas rangú miniszterei, köztisztviselői és a média a következő állítólagos bűncselekményekben érintettek, és az ezt alátámasztó bizonyítékokat a Hammersmith CID-hez nyújtották be.

Átirat és videó: http://doctorofmetaphysics.com/2022/01/18/the-covid-vaccines-are-a-murder-weapon-criminal-investigation-in-progress-with-uk-metropolitan-police-and-international-criminal-court/

Az otthoni munkavégzésre vonatkozó szabályok megszűnnek Angliában, mivel a B-terv (Covid) korlátozásait eltörlik.
Köszönöm Zol

Már nem dolgozom otthonról.
Amikor a szabályozás hatályát veszti, a kormány nem fogja többé előírni az arcmaszkokat sehol.
Holnap [január 20-án?] az iskolákban már nem lesz kötelező az arcmaszk.
Nincs büntetés a maszk nélküli emberekre.
Enyhített követelmények az idősotthonok látogatására.
Az önelkülönítés megmarad azok számára, akiknek a tesztje pozitív.

Bővebben a https://www.mirror.co.uk/news/politics/work-home-rules-axed-england-25988771?utm_source=mantis_rec&utm_medium=web&utm_campaign=more_like_this oldalon.

 

 

Boris Johnson bejelentése


Feloldják az illegális kovid korlátozását Kanadában
Több ezer kamionos egyesíti az embereket Kanada-szerte, amikor január 29-én, 22-én a Parlament elé vonulnak Ottawában, Kanadában, és addig maradnak, amíg a kormány fel nem oldja a kovid-korlátozásokat.

Convoy ORIGINAL VERSION - videó
CONVOY 01 CW McCall 3 perc

Kérjük, hallgassa meg, és érezze, hogy az igazságosság és a megbékélés győzedelmeskedik!

Nem lehet beágyazni. https://youtu.be/lqYTX7parRw

Freedom Convoy 2022 – Big Wheels Ottawába

 

 

'Ezt a jövő nemzedékeinkért tesszük, és azért, hogy visszanyerjük az életünket'.

https://truthtellernl.wordpress.com/2022/01/15/canada-coast-to-coast-freedom-convoy-2022-big-wheels-to-ottawa/

Kanadai kamionosok tiltakoznak a mandátumok ellen az amerikai-kanadai határon
2022. január 17-én a kora reggeli órákban kanadai kamionosok az utakra vonultak, hogy tiltakozzanak a Kanadában és az USA-ban bevezetésre kerülő oltási mandátumokra vonatkozó politika ellen, amely megakadályozná a nem beoltott határon átnyúló kamionosokat abban, hogy elvégezzék alapvető munkájukat.

Bővebben a https://lorphicweb.com/canadian-truckers-protest-mandates-at-u-s-canada-border/ oldalon.

Kérjük, ossza meg mindenhol és széles körben, hogy segítsen az embereknek meglátni az igazságot, és támogassa a kamionosokat, akik mindannyiunk nevében kiállnak. TY

Készletezzenek élelmiszerrel, vízzel, benzinnel, alapvető szükségleti cikkekkel, gyógyszerekkel, vészhelyzeti ellátással stb. TY

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/2022-jan-19-nagy-britannia-feloldja-a-kovid-korlatozasokat-kanada-kovetkezik