2022. augusztus 29., hétfő

A második fázis indul, az energiaárak manipulásával, mely a BlackRock legnagyobb sara, a nevében is benne van, hogy az Antikrisztus szervezete

Az ember, aki kivonult a társadalomból ,,, Mezőnagymihály-Nagyecsér

Tóth Rudolf ötvenévesen úgy döntött, hogy kivonul a társadalomból. Azóta tizenhárom év telt el. Nagyecséren, egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szellemfaluban telepedett le. Társak és komolyabb erőforrások nélkül látott neki egy önfenntartó mintagazdaság megteremtésének. De vajon lehetséges-e elszakadni a társadalomtól? És milyen árat kell fizetni a próbálkozásért?

A filmsztárokat arra kényszerítik, hogy utódokat nemzenek együtt, ami a hollywoodi produkciókban való főszereplői szereplés feltétele.

 

Richard Gere-t Gary Cooper és Patricia Neal tenyésztette ki az 1949-es The Fountainhead című film forgatása során.

(balra, Richard Gere igazi szülei)

Patricia Neal 1988-as önéletrajzában, az As I Am-ben elárulta, hogy ő és Gary Cooper a forgatás alatt mélyen egymásba szerettek, de úgy döntött, hogy csak a forgatás után teljesedik be a kapcsolatuk, hogy ne csökkentsék a képernyőn tapasztalható szexuális feszültséget. Ez a vallomása felveti a kérdést, hogy miért érezte szükségét annak, hogy egyáltalán beteljesítse munkakapcsolatát a nagyon is házas Gary Cooperrel. A válasz természetesen az, hogy a filmsztárokat arra teremtették, hogy utódokat nemzenek egymással, amikor főszereplőként szerepelnek hollywoodi produkciókban.

Neal azt is bátran bevallotta, hogy attól lett terhes, hogy lefeküdt Cooperrel, azonban kétkedve állította, hogy a terhesség csak a Bright Leaf című film forgatása alatt következett be, amelyben szintén együtt szerepeltek, és amelyet 1950-ben mutattak be.

 

 

 

 

 

Elmondása szerint nagyon szerették volna összeházasodni és megszülni a gyermeküket. Bár Cooper egészen odáig ment, hogy elvált a feleségétől, hogy Neallel lehessen, ami akkoriban nyílt titok volt Hollywoodban, végül úgy döntött, hogy nem tudja rávenni magát, hogy végigvigye a válást, mert a házasságon kívüli terhesség házasságban történő előidézésének következményei minden bizonnyal véget vetettek volna mindkettőjük karrierjének, ami "az év elején" Ingrid Bergmannal is megtörtént. Továbbá, Cooper mélyen ellentmondásos volt a házassága befejezésével kapcsolatban, mivel rettegett attól, hogy lányát, Mariát kitegye a válásnak.

 

 

Ezért született meg a döntés, hogy Neal abortuszt fog végeztetni, ami élete legnagyobb bánata lett. Nealt idézik, aki azt mondta: "Évekig sírtam a baba miatt. És valahányszor túl sokat ittam, eszembe jutott, hogy nem engedtem, hogy létezzen. Csodáltam Ingrid Bergmant, amiért megszülte a fiát. Volt bátorsága. Nekem nem volt. És ezt teljes szívemből bánom. Ha csak egy dolgot csinálhatnék újra az életemben, akkor azt a gyereket szülném meg."

Míg történetének terhességi része igaz, addig az abortusz része kitaláció, hiszen a közös gyermekük Richard Gere, aki valóban egy férfi és nem egy nő.

Neal történetével az is probléma, hogy - legalábbis a hivatalos feljegyzések szerint - Gere 1949. augusztus 31-én született, és a Bergman-Rossellini-ügy és terhesség csak 1950-ben vált közismertté és nemzetközi botránnyá. Akár valós, akár kitalált, akár képzelt, a Neal elbeszélésében szereplő, a Cooperrel való kapcsolatával kapcsolatos dráma ellenére a kabbalistáknak ugyanúgy tenyésztettek, mint minden más nagy hollywoodi sztár.

 

 

Mindazonáltal a Richard Gere nemzését övező dráma részletei, ahogyan azt az édesanyja elmesélte, ordítanak azért, hogy "a sorok között olvasva" kibontakoztassuk és megfelelően értelmezzük őket.

Ez a történet rávilágít valamire, amit a hollywoodi/kabalista tenyésztés kutatásával töltött kilenc évem során igaznak találtam. Minden olyan történet, amelyben egy sztár vagy híres személyiség akár vetéléssel, akár abortusszal érintett, nagy valószínűséggel hamis.

Ennek fő oka az, hogy az élő testek, vagyis a csecsemők túlságosan értékes értéket képviselnek a kabbalisták számára, akik a világuralom fenntartására törekszenek. Ez azonban csak azokra igaz, akik a sátánista szektába születnek, és akiknek az élete következésképpen a Cabal közvetlen, hierarchikus irányítása alá tartozik.

A szekta minden rétegében hasznosak a csecsemők, akár leendő filmsztároknak, politikusoknak, ügyvédeknek, orvosoknak, bankároknak, íróknak, sportolóknak, vezetőknek, szociális munkásoknak, munkásembereknek, a szekta szaporítóinak, hírességek helyettesítő gyermekeinek, hírességek helyettesítő szüleinek, vagy egyszerűen csak emberáldozatoknak szánják őket.

 

 

 

Ezért alkalmazzák a vetélés és az abortusz narratívákat, mert ezek elfedik, hogy valójában élő születés történt, ami lehetővé teszi a szektának, hogy hatékonyabban elrejtse a hírességek és más közszereplők vérvonalát. A profánok, vagyis a sátánista szektába nem beleszületettek körében az abortusz kívánatos eredmény a kabbalisták szemszögéből, akik a világ népességét egy jobban ellenőrizhető számra akarják csökkenteni, aminek az az oka, hogy a szektatagokkal ellentétben a nem szektatagoknak megvan a szabadságuk és a lehetőségük arra, hogy meghiúsítsák a társadalom felett a kabbala által gyakorolt hatalmat. A hírességek abortuszait részletező hamis narratívák szintén a profánok megrontását szolgálják azáltal, hogy alattomosan az abortuszt társadalmilag szentesített lehetőségként népszerűsítik, mivel a profánok hajlamosak a hírességek "viselkedését" utánozni, és ezért maguk is az abortusz mellett döntenek.

Richard Gere után kutatva találtam egy 2012-es cikket, amelyet Scott Feinberg írt róla a Hollywood Reporter számára, és amelyben a hírességek élete felett gyakorolt ellenőrzési rendszerről beszélt. Gere-t először idézi, amikor azt mondta: "Nem akartam a figyelem középpontjában lenni. Soha nem is akartam". Feinberg ezután azt írja: "de azoknak, akikből filmsztárok lesznek, kevés beleszólásuk van, és megtanulnak alkalmazkodni a szokatlan körülményeikhez - vagy elbuknak a próbálkozással".

Visszatérve a Cooperrel fogant gyermek témájára, Neal valójában azt próbálta közvetíteni az elbeszélésével, hogy nem akarta, hogy elvegyék tőle a gyermekét, nem járult hozzá, hogy elvegyék tőle, és kudarcot vallott, amikor megpróbálta megakadályozni, hogy ez megtörténjen.


https://www.pokolafoldon.hu/blog/gary-cooper-kabalista-ivadekai

Manlio Dinucci: Ki ölte meg és miért. „A De-dollarizáció az egész világot érinti”

 

Hogy milyen parancsnoki láncolat tervezte és hajtotta végre a Dugin és lánya, Daria elleni támadást, az amerikai Los Angeles Times közvetve kiderül: "2015 óta a CIA ukrán hírszerző ügynököket képez ki egy titkos létesítményben az Egyesült Államokban".

Már 2021 decemberében a Grandangolo újságírója, Daria Platonova is beszámolt róla: "A biztonsági szolgálatok bejelentették, hogy 106 ukrán ügynököt azonosítottak, akik támadásokat és mészárlásokat készítettek elő Oroszország 37 régiójában. A politikai és médiaszintű állandó feszültség mellett ma már az országunkban működő terrorista csoportok akcióival is meg kell küzdenünk, amelyeket szerencsére időben semlegesítettek".

Ennek hátterében továbbra is megválaszolatlan kérdés, hogy miként volt lehetséges, hogy Daria autója, amelyre a távirányítású bombát szerelték, estig egy őrizetlen parkolóban maradt, ahol nem működtek a kamerák.

Maya Nogradi (Széles látószög rendezője, és szerkesztője) izgalmas vallomást oszt meg velünk barátnőjéről, Dariáról. Kiderül egy fiatal újságíró és geopolitikai elemző alakja, aki mind Oroszországban, mind a nemzetközi színtéren egyre jelentősebb szerepet játszott.

Ezekből és más elemekből arra következtet, hogy Daria nem egyszerűen az apja ellen irányuló támadás áldozata, hanem a támadás elsődleges célpontja volt.

 

 

Idén júniusban Grandangolo a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumról szóló beszámolójában a következőképpen foglalta össze a jelentését:

"A dollármentesítés folyamata az egész világot érinti. Az Egyesült Államok és európai szatellitjei elkerülhetetlenül elveszítik az általuk kirobbantott globális hibrid háborút".

Az olasz és a nemzetközi mainstream ezért vádolta őt "Nyugat-gyűlölettel".

Daria volt az egyik fő hangadója annak a többpólusú világnak, amelyet a Nyugat az uralmát fenyegető veszélynek tekint, és amely ellen minden eszközzel harcol. Ez a gyökere annak a katasztrofális válságnak, amely a nagy pénzvilág spekulációs mechanizmusai miatt bekövetkezett példátlan gázáremelkedés után sújtja Európát.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/ki-olte-meg-es-miert-a-de-dollarizacio-az-egesz-vilagot-erinti

dr. Joseph Mercola: Világszerte hirtelen zuhan a születési arány

 

A vetélések mellett a születési arányszámok hirtelen zuhanásával is találkozunk, ami arra utal, hogy a COVID-oltások a jövőbeni termékenységre is kedvezőtlen hatást gyakorolnak.

"Ezek nagy visszaesések, és szinte óramű pontossággal, körülbelül 9 hónappal azután következnek be, hogy a terhes nőket világszerte elkezdték beoltani" - jegyzi meg Kory15.

Németország például nemrégiben tette közzé adatait, amelyek szerint 2022 első negyedévében 10%-kal csökkent a születések száma.16

A svédországi élveszületési arányszám grafikonja nagyjából ugyanígy néz ki, 14%-os csökkenéssel:17,18 Gunnar Anderson, a Stockholmi Egyetem svéd demográfiai professzora szerint "Ilyet még soha nem láttunk, hogy egyetlen negyedév alatt csak úgy leesik a mélypont".19 A svédországi születési arányszám grafikonja is hasonlóan néz ki.

2022 januárja és áprilisa között Svájcban a vártnál 15%-kal, Nagy-Britanniában 10%-kal, Tajvanban pedig 23%-kal csökkent a születések száma.20,21,22 Magyarországon Dúró Dóra országgyűlési képviselő aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy 2022 januárjában 20%-kal csökkent a születések száma 2021 januárjához képest.

 

 

Az Egyesült Államokban is az élveszületések csökkenésének jelei mutatkoznak. Az Észak-Dakotából származó előzetes adatok szerint 2022 februárjában 10%-os, márciusban 13%-os, áprilisban pedig 11%-os csökkenés volt tapasztalható 2021 megfelelő hónapjaihoz képest.24

Az öt országban, ahol a legmagasabb a COVID oltás beadása, a termékenység átlagosan 15,2%-kal csökkent, míg az öt országban, ahol a legalacsonyabb a COVID oltás beadása, átlagosan csak 4,66%-os csökkenést tapasztaltak.

A Counter Signal 2022. július 5-i cikkében Mike Campbell arról számolt be, hogy a COVID oltás legmagasabb elterjedtségével rendelkező öt országban a termékenység átlagosan 15,2%-kal csökkent, míg a COVID oltás legalacsonyabb elterjedtségével rendelkező öt országban átlagosan csak 4,66%-os csökkenést tapasztaltak. Az alábbiakban a Birth Gauge25 Twitteren közzétett grafikonja hasonlítja össze a 2021-es és 2022-es élveszületési adatokat számos országban.

Sok nő számol be menstruációs rendellenességekről az oltás után

A menstruációs szabálytalanságok magas aránya a jab utáni időszakban szintén figyelmeztető jel arra, hogy a reprodukciós képesség befolyásolva lehet. 2022. augusztus 12-én 31 443 VAERS-jelentés érkezett menstruációs rendellenességekről.26

A változások közé tartozik a nehezebb és fájdalmasabb menstruáció27 és a menstruáció hosszának változása, valamint a váratlan áttöréses vérzés vagy vérzéses foltok a hosszú hatású fogamzásgátlót szedő nőknél vagy azoknál, akik a menopauza után vannak, és évek vagy akár évtizedek óta nem volt menstruációjuk.

 

 

Az egészségügyi tisztviselők megpróbálták elhessegetni a jelentéseket, de az Obstetrics & Gynecology című szaklapban közzétett tanulmány - amelyet a National Institute of Child Health and Human Development (NICHD) és a National Institutes of Health's Office of Research on Women's Health finanszírozott - megerősítette a menstruációs ciklus hossza és a COVID-19 injekciók közötti összefüggést.29

A szerzők szerint lehetséges, hogy az mRNS injekciók által kiváltott immunválasz hatással van a hipotalamusz-hipofízis-mellékbimbó tengelyre, amely jól ismert szerepet játszik a női ciklus időzítésében:30

"Az egy cikluson belül két adagot kapott egyénekre vonatkozó eredményeink alátámasztják ezt a hipotézist. Tekintettel az mRNS COVID-19 vakcinák adagolási ütemezésére az Egyesült Államokban (21 nap a Pfizer esetében és 28 nap a Moderna esetében), az egy ciklusban két adagot kapó egyén az első adagot a korai follikuláris fázisban kapta volna.

A ciklus hosszának változékonysága a domináns tüsző toborzásához és éréséhez vezető eseményekből adódik a tüszőfázis során ...".

Egyéb zavaró bizonyítékok

A Pfizer oltásának japán biodisztribúciós vizsgálata azt is kimutatta, hogy az oltásokból származó COVID spike fehérje felhalmozódik a női petefészkekben és a férfi herékben,31,32 és hiteles aggodalomra ad okot, hogy a COVID oltások keresztreagálnak a szincitinnel (egy retrovírus burkolófehérje) és a spermiumokban, petesejtekben és méhlepényben lévő reproduktív génekkel, ami károsíthatja a termékenységet és a reproduktív eredményeket.

A Pfizer-BioNTech patkányokkal végzett vizsgálata33 kimutatta, hogy az injekció több mint kétszeresére növelte a preimplantációs veszteség (azaz a meddőség kockázatának) előfordulását, és száj/állkapocs-rendellenességekhez, gastroschisishez (a hasfal születési rendellenessége), valamint a jobb oldali aortaív és a nyaki csigolyák rendellenességeihez vezetett.34,35 Amint azt a The Exposé megjegyezte:

"Ha ez a helyzet, akkor hogy a fenébe tudták az orvostudományi szabályozó hatóságok világszerte hivatalos útmutatásukban kijelenteni, hogy "az állatkísérletek nem utalnak közvetlen vagy közvetett káros hatásokra a terhességgel kapcsolatban"?"? És hogyan sikerült kijelenteniük, hogy 'Nem ismert, hogy a Pfizer vakcina hatással van-e a termékenységre'?

Az igazság az, hogy aktívan eltitkolták a dolgot. Ezt az ausztrál kormány egészségügyi minisztériumához (Department of Health Therapeutic Goods Administration, TGA) intézett információszabadság (FOI) iránti kérelemnek36 köszönhetően tudjuk".

Erről bővebben olvashat a The Exposé 2022. július 19-i, "FOIA Reveals Pfizer & Medicine Regulators Hidd Dangers of COVID Vaccination During Pregnancy After Study Found It Increases Risk of Birth Defects & Infertility. "37 című cikkében.

A csecsemőhalandóság hirtelen megugrásával is találkozunk. Az Exposé38 kiemelte a Skóciából származó adatokat, amelyek szerint az újszülöttkori halálozások száma 2022 márciusában 119%-kal haladta meg az éves normát.

 

 

A COVID Jab a férfiak termékenységére is hatással van

Videólink

A férfiak termékenységét is támadják ezek a biofegyverek. Az Andrology című folyóiratban közzétett izraeli kutatás39,40 megállapította, hogy a Pfizer COVID oltása átmenetileg, de jelentősen rontja a férfiak termékenységét, 15,4%-kal csökkentve a spermiumok koncentrációját és 22,1%-kal a teljes mozgóképes spermiumok számát a beadás előtti alapértékhez képest.

Mindkettő végül helyreállt, körülbelül három hónappal az utolsó oltás után, de ha egy férfi spermáját három hónapra tönkreteszi minden alkalommal, amikor COVID-oltást kap, akkor jelentősen csökkenti annak valószínűségét, hogy az adott év egy jó részében gyermeket nemzzen, és a fentiekben áttekintett statisztikák ezt alátámasztják.

Ne feledje, hogy az mRNS-oltásokat az eredeti sorozat esetében háromhónapos időközönként ajánlják, és az emlékeztető oltásokat most már változó időközönként ajánlják. A fenti videóban Amy Kelly, a Daily Clout Pfizer dokumentumelemző csapatának projektigazgatója áttekinti ezt a tanulmányt és más, a jab utáni férfi termékenységgel kapcsolatos aggályokat.41

Vessen véget a COVID injekcióknak most, mielőtt túl késő lenne a gyógyuláshoz

2021 októberében, amikor az FDA arról szavazott, hogy engedélyezzék-e a COVID oltást 5-11 éves gyermekek számára, Dr. Eric Rubin, az FDA tanácsadó testületének tagja, Harvard professzor és a NEJM főszerkesztője kijelentette:42

"Soha nem fogjuk megtudni, hogy mennyire biztonságos ez a vakcina, ha nem kezdjük el beadni. Ez már csak így megy ... És én úgy gondolom, hogy meg kellene szavaznunk a jóváhagyását".

Tehát ebben és más esetekben is nyíltan beismerték, hogy bárki, aki beadatja az oltást, egy kísérlet részese. Ugyanakkor az FDA és a CDC ragaszkodik ahhoz, hogy az oltás tökéletesen biztonságos - miközben olyan adatok birtokában vannak, amelyek azt mutatják, hogy egyáltalán nem az! Végezetül egyetértek Koryval, aki azt írja:43

"... amikor egy új gyógyszert vagy eszközt vezetnek be, először is azt kell feltételeznünk, hogy minden bejelentett káros hatás vagy haláleset a beavatkozással függ össze, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják. Én is ezt teszem itt.

Azt kell feltételeznünk, hogy a vakcinák hatással vannak a termékenységre, hacsak nincs más bizonyítható vagy hihető magyarázat a születési arányok hirtelen havi csökkenésére. Tehát állítsuk le az oltásokat, amíg nem tudjuk bizonyítani, hogy nem ...

Túl sok fiatal hal meg,44 túl sokan válnak rokkanttá, túl sok terhesség végződik magzati vagy újszülöttkori halállal, mint fentebb, és most kiderül, hogy ha folytatjuk ezt az oltási mániát, nem fogják őket pótolni. Ez egy humanitárius katasztrófa, amelyet a veszélyes, a funkciószerzésre irányuló kutatások által okozott katasztrófára halmoznak.

Mikor ébred fel a világ erre a gyorsan kibontakozó borzalomra? Azok számára, akik tudják, hogy mi folyik itt, nehéz nem érezni a tehetetlenséget, miközben kénytelenek vagyunk végignézni az egyre nyilvánvalóbb és szélesebb körben elterjedt, szükségtelen halálesetet. De mi továbbra is megpróbáljuk ezeket az igazságokat nyilvánosságra hozni a világot elárasztó masszív cenzúra és propaganda ellenére.

Erkölcsi és etikai kötelességünk van, és ezt a felelősséget komolyan vesszük, bármi történjék is velünk. Állítsuk meg a vakcinákat, most! És ha nem tudjuk megállítani őket, akkor meg kell próbálnunk meggyőzni mindenkit, akit ismerünk, hogy többé ne egyezzen bele az oltásokba. Az ő életük és a jövőnk függ ettől."


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/vilagszerte-hirtelen-zuhan-a-szuletesi-arany

A Rockefeller Alapítvány meggyőzőbb COVID oltási narratívákat akar a tudománytól

 

Kiderült, hogy nem voltunk eléggé engedelmesek, ezért a viselkedéskutató csapatok új stratégiákat dolgoznak ki.

Egy újabb jeleként annak, hogy a globalista intézmények covid oltási programja nem sikerült olyan jól, mint azt eredetileg remélték, a Rockefeller Alapítvány felfedte, hogy (más nonprofit szervezetekkel együtt) dollármilliókat pumpált egy viselkedéstudományi projektbe, amelynek célja, hogy kitalálja, miért utasítják el az emberek nagy csoportjai világszerte az oltást.

A "Mercury Project" viselkedéskutatók kollektívája, amelyet a Social Science Research Council (SSRC), egy olyan nonprofit csoport hozott létre, amely jelentős finanszírozást kap globalista szervezetektől és kormányoktól. A projekt kinyilvánított céljai meglehetősen nem specifikusak, kétértelmű nyelvezetet és küldetésnyilatkozatokat használnak. A gyökeres szándékok azonban úgy tűnik, hogy a viselkedéspszichológia és a tömegpszichológia elemeinek felhasználására összpontosítanak, hogy megértsék a közelmúltbeli kovid megfelelési törekvésekkel szembeni globális ellenállást.

A higanycsoportokat több országban és régióban fogják bevetni, és tanulmányozni fogják a vakcinák elutasítását és az ehhez vezető orvosi "dezinformációt". Azzal a szándékkal tevékenykednek, hogy az oltási narratívákat a különböző etnikai és politikai hátterekhez igazítsák, keresik a kulcsot az egyes kulturális királyságok kapujához, és meggyőzik őket, hogy beadassák az oltást.

 

 

A Rockefeller Alapítvány és az SSRC megjegyzi:

"Miután az amerikai sebész főorvos "sürgős fenyegetésként", az Egészségügyi Világszervezet pedig "infodémia"-ként jellemezte a pontatlan egészségügyi tájékoztatást, az SSRC felhívást tett közzé a közegészségügyi félretájékoztatás és dezinformáció, valamint az alacsony Covid-19 oltási arányok által jelentett növekvő globális fenyegetésekkel szembeni fellépésre, és közel 200 pályázat érkezett be a világ minden tájáról.

...Mivel a Covid-19 mindenhol elterjedt és gyorsan terjed, sürgősen meg kell határozni azokat a beavatkozásokat, amelyek növelhetik a védőoltások elterjedtségét."

Az SSRC és a Mercury Project nemcsak alapítványoktól, hanem kormányzati székhelyű intézményektől is kap támogatást. A Mercury Project 2022 júniusában újabb 20 millió dollárt kapott a Nemzeti Tudományos Alapítványtól, amely azt állítja magáról, hogy az Egyesült Államok kormányának "független" szerve. Ami azt jelenti, hogy a hatékony kovászpropaganda gyártása pénzvonattá válik a viselkedéskutatók és pszichológusok kis csoportjai számára, akik felugranak a fedélzetre.

Az NSF és a Mercury Project közötti partnerség célja az SSRC honlapján olvasható:
"Ez az innovatív partnerség olyan kutatócsoportokat fog támogatni, amelyek olyan online vagy offline beavatkozásokat kívánnak értékelni, amelyek a Covid-19 oltás iránti kereslet és más pozitív egészségügyi magatartásformák növelésére irányulnak, többek között a pontatlan egészségügyi információk előállítóinak és/vagy fogyasztóinak megcélzásával és/vagy a megbízható egészségügyi információkba vetett bizalom növelésével".

 

 

A Mercury Project ezeket a gomolygó pontokat sorolja fel fókuszpontként:

"A támogatott projektek bizonyítékot szolgáltatnak arról, hogy mi működik - és mi nem - konkrét helyeken és konkrét csoportok esetében a Covid-19 oltás elterjedtségének növelése érdekében, beleértve azt is, hogy mi az, ami a helyszínen megvalósítható és költséghatékony lehet a méretarányos megvalósításban. A 12 csapat mindegyike hozzáfér a többi csapat eredményeihez, miközben többek között a következő beavatkozásokat vizsgálja:

A helyi hatóságokkal együttműködve műveltségi képzés tartása középiskolások számára, hogy a diákok felismerjék a Covid-19 vakcinával kapcsolatos téves információkat.

Megbízható hírvivők felszerelése kommunikációs stratégiákkal a Covid-19 oltás iránti kereslet növelése érdekében.

A közösségi hálózatok felhasználása a Covid-19 oltási kereslet növelését célzó, személyre szabott, közösségi szinten kidolgozott üzenetek megosztására."

Más szóval, a hangsúlyt a propagandára, a propagandára és a propagandára helyezik. A Mercury Project létezésének puszta alapja azt feltételezi, hogy az egyének nem bízhatnak abban, hogy saját maguk döntsenek a rájuk zúduló információkról, és hogy a mainstream narratíva elfogadására kell őket formálni. Feltételezi azt is, hogy a mainstream vagy az establishment információ mindig megbízható és elfogulatlan.

Az, hogy a széles körű kormányzati nyomásgyakorlás ellenére sem tartották be a védőoltási kötelezettségeket, talán az elmúlt évszázad egyik legkevésbé méltányolt eseménye. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a politikai elit és a vállalati média néhány hét alatt a nyilvánosság elleni non-stop félelemkampánytól a kovid szinte említésre sem méltóvá vált. Olyan volt, mintha a lakosságot két éven át kínozták volna vízzel, majd egy nap a kínzást egyszerűen abbahagyták volna magyarázat nélkül.

 

 

Ha az oltási útlevélről szóló törvényeket olyan mértékben hajtották volna végre a nyugati országokban, ahogyan azt a kormányok és a globalisták követelik, akkor a személyes szabadság utolsó maradványai is végleg eltűnnének. Minden egyéni jog a hatóságok által biztosított kiváltsággá válna, és attól függne, hogy az ember aláveti-e magát az éppen aktuális oltásoknak vagy orvosi eljárásoknak. Gondoljatok bele: Ha megkapták volna, amit akartak, a Nyugat pontosan úgy nézne ki, mint most Kína, vagy még rosszabbul: korszerű covid igazolvány nélkül nem lenne gazdasági részvétel.

És a fenyegetés még mindig fennáll. Nem érthető, hogy a Mercury Project miért érzi szükségét annak, hogy oltóanyag-propagandát állítson össze egy olyan vírusról, amelynek csupán 0,23%-os átlagos halálozási aránya van. És, ha az olyan ügynökségek, mint a CDC oltási számai pontosak, akkor a lakosság már amúgy is elérte a csordaimmunitást (talán az ő számaik nem pontosak?). Miért olyan megszállottjai a globalista csoportok a 100%-os oltottságnak a kovid esetében? Ezt soha nem magyarázzák meg.

Azt fogják mondani, hogy az egész az életek megmentéséről szól, de ha az embereknek átlagosan csak 0,23%-a van veszélyben, függetlenül attól, hogy be vannak-e oltva vagy sem, akkor a közegészségügy nem igazán hihető magyarázat. Úgy tűnik, hogy a Mercury Project célja inkább az emberek befolyásolása, hogy a tudomány ellenére oltassanak, mintsem a tudomány nevében.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-rockefeller-alapitvany-meggyozobb-covid-oltasi-narrativakat-akar-a-tudomanytol

A közelgő élelmiszerválságot az Egyesült Nemzetek Szervezete tervezi

 

Vége az élelmiszerválságnak, vagy csak most kezdődik?

Az ENSZ emberei néhány percre abbahagyták a világ pusztítását, hogy közzétegyenek egy cikket (pillanatkép alább), amelyben igazolják viselkedésüket, és elmagyarázzák az általuk előidézett éhínség "előnyeit".

Ezt nem én találtam ki.

A cikk körülbelül egy napig maradt az ENSZ honlapján, mielőtt törölték volna, miután a közösségi médiában elszabadult, és az emberek elborzadtak a valóban hihetetlen gonoszságtól. A jó dolog ebben az egészben az, hogy ahogy folytatják a prediktív programozásukat és az NLP-t (komolyan, nézz utána mindkettőnek, és azt ígérik, hogy el fogsz ájulni), egyre több ember ébred fel a transzból. Amint felébrednek, rájönnek, hogy milyen hihetetlen veszélyben vannak mindannyian. És ez jó dolog, mert addig nem tudsz harcolni az ellenséggel, amíg nem érted meg, hogy létezik.

A "nagy újraindításhoz" olyan lakosságra van szükség, amely a kormánynak és senki másnak nem tartozik. Ahogy a központi tervezők követik az oda vezető útjukat, ez bizonyára ébredéssel és sok szorongással jár majd.

 

 

Az átlagember Joe nagy ébredése

Bár Joe Sixpack nem érti ezek nagy részét, valójában nincs is rá szüksége.

Ami Joe-t érdekli, az az, amikor nem engedheti meg magának az élelmiszert, és amikor a villanyszámlája most hirtelen eltörli a teljes éves rendelkezésre álló jövedelmét.

És ez elég ahhoz, hogy mind a lökést, mind a növekvő képességet biztosítsa ahhoz, hogy ráébredjen arra a borzalomra, ami rá vár, ha ezt a "klímaváltozás elleni megmentési tervnek" álcázott kommunista programot NEM állítják meg.

És ezzel a felismeréssel együtt jönnek majd a politikusok - sokan, akik maguk is élősködők, de azt teszik, ami természetes számukra: megérzik a széljárás változását, és rohannak, hogy a szél elé kerüljenek, bajnokok legyenek, és támogatást szerezzenek.

Tessék, nézzétek meg! A France24 szerint Giuseppe Conte, az Öt Csillag vezetője azt mondta:

Erős félelmeim vannak attól, hogy szeptemberben sok család fog azzal a szörnyű választással szembesülni, hogy a villanyszámlát vagy az élelmiszervásárlást kell-e kifizetnie. Mi abszolút hajlandóak vagyunk a párbeszédre, arra, hogy konstruktívan hozzájáruljunk a kormányhoz, Draghihoz, (de) nem vagyunk hajlandóak üres csekket kiállítani.

Persze nem téved, de ez egy olyan gengszter, aki masszívan hozzájárult azokhoz a problémákhoz, amelyekkel a mi közmondásos "Joe"-nk most szembesül.

Nézze meg ezt.

És ahogy folyamatosan mondjuk: az energia MINDENT megalapoz. Ezért tűnik úgy az euróövezeti CPI, mintha csak viagra lenne.

 

 

És ez mond valamit, mert mint tudjuk, a fogyasztói árindex mérési módja természetesen teljes baromság, és nagyjából fele a valós árfolyamnak. Nézze meg John Williams Shadowstats című munkáját, ahol az amerikai inflációt a 80-as években (a csalás előtt) használt módszertan alapján számítják ki. Most érte el a 17,3%-ot. Ez egy kicsivel több, mint a 9,1%-os adat, amivel most próbáltak becsapni.

A másik dolog, ami "Joe"-t érdekli, az az, amikor a kormány - a "bolygó megmentésének" álcája alatt - elkezdi a hollandiai farmok akár 50%-ának elrablását.

A nitrogén-kibocsátás csökkentése

A holland kormány a "nitrogén-kibocsátás csökkentésének" nevetséges narratívája alatt a holland mezőgazdasági területek 30%-ának durva földrablását hajtja végre. Érdemes rámutatni, hogy a levegő 78%-ban nitrogénből áll. Ezek az idióták szó szerint úgy döntöttek, hogy a levegő veszélyes.

Mindenesetre a gazdák ezt nem tűrik, és blokád alá vették az utakat, repülőtereket és elosztóközpontokat. A halászok is csatlakoztak és blokád alá vették a kikötőket.

Belföldön a holland gazdák hatalmas támogatást élveznek. Hála Istennek, úgy tűnik, az emberek intuitív módon megértik, hogy nélkülük nem lesz élelmiszer. A propaganda már nem éri el a kívánt hatást a lakosságra. Micsoda szégyen!

Minden nap néhány emberrel többen ébrednek rá a valóságra, és aki egyszer felébredt, az nem tudja visszavonni a látottakat. A meglévő politikai pártok hitelessége súlyosan sérült. Már évek óta úgy gondolom, hogy ha lesz váltás, az valószínűleg a harmadik pártoktól fog jönni. Ez az egész nyugati világra igaz, és nem kizárólag hollandiai dolog.

A hollandiai gazda-polgár mozgalom most minden más mozgalomnál gyorsabban és nagyobb méreteket ölt.

 

 

Franciaországban a marxista napirend egyre nagyobb lendületet vesz.

Franciaország az EDF áramszolgáltató teljes államosítását tervezi.

Franciaország teljes mértékben államosítani fogja az EDF-et (EDF.PA), jelentette be szerdán Elisabeth Borne miniszterelnök, egy olyan lépéssel, amely nagyobb ellenőrzést biztosítana a kormánynak az adóssággal terhelt csoport szerkezetátalakítása felett, miközben az európai energiaválsággal küzd.

Ezen a ponton érdemes egy kicsit visszatekinteni a történelemre.

Az utolsó európai kormányfő, akit a tömeg megölt és megevett, a holland Johan de Witt volt 1672-ben, akit Hágában megcsonkítottak, felakasztottak, máját megsütötték és megemésztették az orangisták.

A davosi ember legalább ennyit megérdemel.

Addig is az európaiak fázni és éhezni fognak. A tél már csak néhány hónapnyira van, ami a befektetési következményekhez vezet. A roham az élelmiszerekért és az összes betiltott termékért, mint például a műtrágya, komolyan elkezdődik.

A zavaró gazdasági, politikai és társadalmi trendek már mozgásban vannak, és most lélegzetelállító sebességgel gyorsulnak fel. A legaggasztóbb az egészben, hogy nem lehet megállítani őket. Az előttünk álló kockázatok túl nagyok és veszélyesek ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Ez az oka annak, hogy Chris Macintosh ellentétes pénzmenedzser éppen most tette közzé a legkritikusabb jelentést ezekről a trendekről, a What Happens Next címet . Ez az ingyenes különjelentés pontosan elmagyarázza, mi történik a lepel alatt, és mit jelent ez az Ön gazdagságára és jólétére nézve.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-kozelgo-elelmiszervalsagot-az-egyesult-nemzetek-szervezete-tervezi

Pataky Zoltán: FIDESZ, MAZSIHISZ és az 1956- os EMLÉKMÚZEUM

 

(A mozaikkockák láthatóvá válnak)

Először nézzünk meg egy pár hírt az időszerű politikai életből. Bevezetésként vegyük azt ami a legidőszerűbb, az pedig az 1956-os forradalom.

Az első mozaik kocka:

„A Fidesz megszüntette az ország egyetlen '56-os múzeumának működési támogatását - írja bejegyzésében Novák Előd, alább a folytatás. A Pongrátz Gergely által alapított múzeum állami támogatása érdekében országgyűlési képviselőként 2010-től évekig nyújtottam be költségvetési módosító javaslatot, de a fideszes többség mindig leszavazta azt. Végül 2015-ben a Honvédség felújította, de működési támogatást nem adtak, azt csak Kiskunmajsa önkormányzatával kötött együttműködési megállapodással sikerült úgy-ahogy biztosítani. De miután egy éve fideszes többségűvé vált az önkormányzat, idén felmondta ezt a megállapodást. Eközben a Fideszt nem zavarja a budapesti Szabadság téri kommunista megszállási obeliszk, és Gyurcsányék városligeti vaskefe emlékműve sem, mely szintén inkább a megszállóknak állít emléket. Az ország egyetlen 1956-os múzeumának tehát nincs semmilyen működési támogatása, csak a Mi Hazánk Mozgalom követeli azt, tegnap méltóságteljes megemlékezést is tartottunk ott Szabadi István pártigazgatónk szervezésében.

Forrás: https://kuruc.info/r/2/219737/

Dühöng a demokrácia? Vagy ez is már az ami nyugaton van? Liberális demokrácia és „jogállamiság“? Persze mi „ünnepeljük“ 1956-ot vagy mit is teszünk? Meg aztán hogy lehet ünnepnapnak nevezni egy olyan napot amikor ezrek haltak meg hősi küzdelemben a haza szabadságáért, a nemzet életéért? Mikor lesz elszámoltatás kedves FIDESZ? Mikor löksz magadon egyet és félretéve minden politikailag „korrekt beszédet“ végre valahára oda állsz ahol a helyed, nem pedig fellengős szavakkal elterelő hadműveletet végzel saját nemzetük ellen, mi ellenünk?! Talán el kellene kezdeni a valódi fel és elszámoltatást az MSZMP utódai ellen!

 

 

A második mozaik kocka.

Közben, nemcsak ez előtt hanem jóval előtte is támadt és támad szüntelenül a baloldal vagyis azok utódai. Tüntetnek a színművészeti akadémia „diákjai“ akikről már nem sajnos de okvetlenül meg kell írni hogy, maradván az időszerű kifejezések használatánál, „megvezetett“ diákokról van szó, állítólag. Különös dolog ez a megvezetés mert, teszem fel a kérdést, mennyire és hogyan vezethetnek meg egy fiatalt aki egyetemre jár? Megvezethetik? Mi kell hozzá, vagyis mi nem kell? Nem kell hozzá az önálló gondolkodásra való készség, akarat, és nem kell hozzá hazaszeretet, de tanulni sem kell mert megvan hogy milyen sablon szerint kell viselkedniük azok szerint, akik diktálják nekik az „új forradalom“ oly nemes irányelveit és értelmét! Szemrebbenés nélkül szemközt köpik a pesti srácokat, a szegedi egyetemistákat és az ország valamennyi egyetemistáját, diákjait és fiataljait akik 1956-ban megmutatták, mi kell a nemzetnek, mi a szólásszabadság és mit jelent a szabadság fogalma! Lassan már az értelemnek sem lesz semmi értelme. A zűrzavar egyre inkább felszínre kerül és a múlt vicsorítva fenyegetőzik.

A harmadik mozaik kocka.

Nemrégen nyilatkozott Bagdy Emőke a Meseország mindenkié szenny irományról Határozottan, okosan és félreérthetetlenül. Senkit meg nem bántva mégis elég világosan, rámutatva arra, hogy tulajdonképpen genetikai gén behatással rátörtek kisdedeink szellemi világára, megrontván kis még csírában leledző ártatlan és érintetlen értelmüket. Mi történt azóta? Sok, nagyon sok. Bagdy Emőke óvatosan hátrálni kényszerült. Gondoskodott erről vajon ki? Ismét a baloldal a magát Orbánváltó feladattal felruházott, majd mi megmutatjuk, gittegylet. Nézzük csak.

Forrás: https://kuruc.info/r/2/219543/ :

„A több mint egy hete tartó virtuális lincselés után az alábbi közleményt jelentette meg Fb-oldalán a pszichológus, azt is kijelentve, "egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott". Egy adott kor fölött azonban már javallott? - tesszük fel a kérdést... Az elmúlt időszak, személyemmel kapcsolatos sajtóvisszhangjaira reagálva az alábbi közleményt adom ki. 1. A szóban forgó mesekönyvről az újságírói kérdésre reagálva válaszoltam csupán, mivel a könyvet nem ismertem korábbról. 2. Válaszomban szakmai megközelítéssel éltem, amelyet jelenleg is fenntartok, egy adott kor alatt a gyermekek szexuális érzékenyítése nem javallott. 3. Minden olyan cselekedettől, amely könyvek megsemmisítéséhez, más emberek kirekesztéséhez vezet, elhatárolódom. 4. Egész munkásságomat arra tettem fel, hogy segítsem az egyén és a társadalom minél harmonikusabb együttműködését, az arra rászorulók beilleszkedésének elősegítésével, a lehető legtámogatóbb közeg létrehozásával. 5. A többségtől való különbözősége alapján bárki megbélyegzése számomra teljességgel elfogadhatatlan. Fenti álláspontom csak változtatások nélkül, teljes egészében közölhető. Továbbiakban, ebben a témában nyilatkozni nem kívánok, csakis szakmai fórumokon, kollégákkal történő munkában leszek nyitott érdemi megbeszélésre. Megértésüket köszönöm! prof. dr. Bagdy Emőke“

 

 

Figyeljük meg, vegyük észre a finom árnyalatokat amelyek alá Bagdy Emőke kénytelen volt visszavonulni. Nem kell ahhoz egyetemi végzettség csak a jó öreg paraszti józan ész hogy kiáltsunk: Mi a fene megy itt végbe? Mindenki megbolondult, vagy egy új kommunista korszak nyújtja ki csápjait gyermekeink lelki világa felé? - Egy biztos a múlt jelen van és nem szűnt meg Biszku Béla halálával amire ékes bizonyítékot szolgáltatnak a különböző nemzetünkre életveszélyes sötét alakok a parlamentben, a baloldali sajtókban, rádiókban és mindenütt, mert mindenütt ott vagyis itt vannak. Nem mentek el soha, csak átalakultak. Lépjünk tovább még mindég Bagdy Emőkével mert a következő generációkról van szó, vagyis létünk forog kockán:
„Kapcsolódó cikk: Coming out tetemrehívás után Az elmúlt napok eseményei kapcsán fontos felhívni a figyelmet egy olyan jelenségre, ami a pszichológusok körében alakult ki. Régóta érett már a tetemrehívás, ami most megtörtént. A pszichológusoknak van egy zárt csoportja a közösségi médiában, amelynek nagyjából 5600 tagja van. Az ominózus Bagdy Emőke-nyilatkozat után ebben a csoportban a leghangosabbak közzétettek egy petíciót, amely a professzor asszony szakmaiatlanságáról és tudománytalanságáról szólt. Megjegyezném, ha Bagdy számukra meghaladott és tudománytalan, akkor Carl Gustav Jung, Viktor E. Frankl, Erik H. Erikson és Roberto Assagioli is az. Ez a petíció volt a szakmán belüli hasítás. Ezzel meghúzták a demarkációs vonalat azok a pszichológusok, akik egy markáns politikai ideológia, a kortárs liberalizmus által hangoztatott vélemény mellett teszik le a voksukat, melyet a tudományosság, szakmaiság köntösébe bújtatnak. Akárhogy is csűrjük-csavarjuk, ez a kényes téma, ami most felszínre került, nem szakmai, hanem létszemléleti, ha tetszik, ideológiai kérdés.Tehát a fent említett petícióval három csoportra hasították a pszichológusok szakmai közösségét: akik aláírják, és ezzel elfogadják, vállalják a kortárs liberális világképet; akik nem írják alá, de egyetértenek vele; akik nem írják alá, mert konzervatív világnézetet vallanak. Az aláírók október 18-ig 1277-en voltak, a többiek, körülbelül 4323 pszichológus a petíciót nem írta alá, tehát a közösségi oldalon lévő csoport tagjainak 29 százaléka áll ki nyíltan mellette.“

Forrás: https://kuruc.info/r/2/219543/

A Kuruc Info alapos elemzése után kénytelenek vagyunk felismerni, még a politikailag elvakultak is akik nem ismerik be, hogy egy pontosan leírható terv alapján történik minden a megmaradt nemzet töredékkel! Emlékeztetőül melegen ajánlom a „Rózsadombi paktum“ elolvasását ami „természetesen összeesküvés“ elméletek közé tartozó fantazmagória. Mielőtt idehozom az idézetet, egy pár szót arról hogy összefüggéseket keresek mert nemcsak érzem de tudom is hogy rettenetes bajok vannak és ki tudja mi vár még ránk! Tehát jöjjenek a maradék mozaik kockák s álljanak egy képpé össze szemünk láttára!

A hátramaradt mozaikkockák

„Liberál-cionista változat
A paktum eredeti változata 1989-ből. Íme a PAKTUM, amelyről nem lehet beszélni. Ez volt írásom kiindulópontja. Most pedig közlöm a magyar népre erőszakolt gyalázatos szerződés szövegét. Egy otthoni publicista, mint Benedek István, nem teheti meg ezt saját jól felfogott érdekében, az Angliában élő Révffy László azonban a közelmúltban nyilvánosságra hozta ezt a megdöbbentő árulást. Szövegét Németországban élő barátom küldte el, azzal a kéréssel, hogy terjesszük a magyarság minél szélesebb köreiben. Kívánságának eleget teszek, mert teljesen egyetértek vele, hogy ezt mindenkinek meg kell ismerni. Írását azzal kezdi, hogy 1989 március 15-én, míg hazánk népe az első szabad emlékezést tartotta, egy budai villában titkos tárgyalás volt, amelyen a következők vettek részt: a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkosszolgálat képviselője, a magyar római katolikus, a református, az izraelita egyház egy-egy megbízottja, és öt magyar politikai vezető, akik közül négy ma is vezető pozícióban van. Ők írták alá részünkről az ország szabad újjáépítésének tervét korlátozó diktátumot, amelynek értelmében kimennek ugyan a szovjet megszállók, de ezért súlyos árat kell fizetnünk. Értesülésem szerint Révffy László rövidesen nyilvánosságra hozza az aláírók neveit, hogy minden kételkedést oszlasson e feltételek hitelességével kapcsolatban, amelyek a következők:

 



1. /A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról.
2. / A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért.
3. /Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése Szovjetunió és Magyarország között.
4. /Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása.
5. /A határok kölcsönös megnyitása Szovjetunió és Magyarország között.
6. / A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.
7. / A volt kommunisták titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédésen az esetleges megtorlástól.
8. / A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon.
9. / Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.
10. / Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében.
11. / Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása.
12. / A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.
13. / Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni.
14. / Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal.
15. / Románok, Jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.
16. / Az 1956-os eseményeket mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik.
17. / A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.
18. / A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerősítheti gazdasági befolyását a magyar életben.
19. / Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására.
20. / Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.Fenti megalázó feltételek a megfogalmazásukkor még köthették az aláírókat, de ma, a Szovjetunió, Jugoszlávia és Csehszlovákia összeomlása után semmi esetre sem. Akik 1998. március 15-én aláírták a fenti 20 pontot, még akkor sem mentesülhetnek a vádtól, ha kényszerhelyzetben tették ezt. Viszont ha 1992-ben a Közép- és Kelet Európai események után is érvényesnek tartják, akkor és a magatartás hazaárulásnak minősül, amiért törvény előtt kell felelniük. Íme a sokat emlegetett "paktum", amely mindeddig megakadályozta hazánk politikai átalakulását, és a magyar milliók emberi életnívójának a megteremtését, amely népünk fejlődésének és jövőjének alapfeltétele.

 

A találkozó résztvevői:

Antal József
Horn Gyula
Pető Iván
Paskai László
Göncz Árpád
Zoltai Gusztáv
Boross Péter

De tételezzük fel hogy mindez egy „összeesküvés elmélet“ amelynek célja a zűrzavar keltése, a társadalom szétzilálása. Nos akkor feltűnőek azok az egybeesések amelyeket 20 pontban lettek megfogalmazva s e pontok pontosan a mai tényeket tükrözik vissza, akár tetszik akár nem. A habot a tortán azok névsora adja akik aláírták ezt a sátáni szerződést! Ha nem így lenne akkor már régen megélhettük volna az igazi elszámoltatást, azt is amit az utolsó választások alkalmával a FIDESZ a győzelme estéjén, megígért! Cselekedni kell, gyorsan és határozottan, nem pedig jólelkűsködni és nemes tettekkel bizonyítani kik vagyunk, mert azt már elégszer bizonyítottuk!

Pataky Zoltán

https://www.pokolafoldon.hu/politika/fidesz-mazsihisz-es-az-1956-os-emlekmuzeum

A tömeggyilkos kormány és a népirtó közösségi médiavállalatok összefognak a szólásszabadság elnyomására

Olyan e-mailek kerültek napvilágra a CDC, a HHS és más technológiai cégek, mint a Google, a Facebook és a Twitter közötti levelezésből, amelyekből kiderül, hogy a kormány utasítására, a szólásszabadságot, beleértve a megvesztegetésekről szóló híreket is, elfojtották.

Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci lemond Dr. Halál, Oltás Hazugságok, Népirtás, Bíróságok Igazság

Népirtó Haramia Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) eddigi igazgatója és Biden elnök orvosi főtanácsadója 2022 decemberében távozik posztjáról, több mint 50 év után, ahol etikátlan tudományos tevékenységet folytatott, kegyetlen emberkísérleteket végzett, illetve népirtással vádolták az AIDS-csalás miatt.
A Covid-19 világjárvány kezelésével kapcsolatos súlyos vádak, a wuhani laboratóriumnak a vírus funkciónyereségének finanszírozásában való részvétele, a kísérleti gyógyszerek védelme a bizonyítottan hatékony megelőző kezelésekkel szemben, a Kongresszus előtt eskü alatt elkövetett hazugságai miatt sokak szerint a modern történelem egyik legnagyobb bűnözője.
Lehet, hogy ez a lemondás, valamint más politikusok és különböző országok miniszterelnökeinek lemondása egy lehetőség arra, hogy megpróbálják elkerülni az igazságszolgáltatást az okozott károkért, vagy ez egy elterelő manőver, hogy tisztára mossák magukat, és egy másik, az elit által vasököllel kiválasztott személyt ültessenek az emberiség elleni népirtó programjuk folytatására?
Reméljük, hogy az Egyesült Államok a politikai irányítást arra használja fel, hogy alapos vizsgálatot követeljen a történtekkel és Bioterrorista Antikrisztuskövető Anthony Fauci bűnös irányításával kapcsolatban, hogy bíróság elé állhasson, abban a reményben, hogy az amerikai népnek megmutathatják a megtévesztést, amelynek több mint két éven keresztül ki voltak téve, és amely több százezer ember halálát okozta, és amely az elkövetkező hónapokban megsokszorozódhat.

Ez a vakcina a valaha létrehozott legveszélyesebb, és a politikusok nem törődnek az érintettekkel FENEVAD BÉLYEGE

Steve Kirsch kijelenti, hogy a demokraták visszaéltek a bizalmával, amikor azt állították, hogy ezek a vakcinák biztonságosak és hatékonyak. És amikor látta, hogy a barátai meghalnak és mellékhatásoktól szenvednek, elkezdte vizsgálni az adatokat.

Dr. Tamasi József szülőként és orvosként szól az egyetemi vezetőkhöz.