Kiderült, hogy nem voltunk eléggé engedelmesek, ezért a viselkedéskutató csapatok új stratégiákat dolgoznak ki.

Egy újabb jeleként annak, hogy a globalista intézmények covid oltási programja nem sikerült olyan jól, mint azt eredetileg remélték, a Rockefeller Alapítvány felfedte, hogy (más nonprofit szervezetekkel együtt) dollármilliókat pumpált egy viselkedéstudományi projektbe, amelynek célja, hogy kitalálja, miért utasítják el az emberek nagy csoportjai világszerte az oltást.

A "Mercury Project" viselkedéskutatók kollektívája, amelyet a Social Science Research Council (SSRC), egy olyan nonprofit csoport hozott létre, amely jelentős finanszírozást kap globalista szervezetektől és kormányoktól. A projekt kinyilvánított céljai meglehetősen nem specifikusak, kétértelmű nyelvezetet és küldetésnyilatkozatokat használnak. A gyökeres szándékok azonban úgy tűnik, hogy a viselkedéspszichológia és a tömegpszichológia elemeinek felhasználására összpontosítanak, hogy megértsék a közelmúltbeli kovid megfelelési törekvésekkel szembeni globális ellenállást.

A higanycsoportokat több országban és régióban fogják bevetni, és tanulmányozni fogják a vakcinák elutasítását és az ehhez vezető orvosi "dezinformációt". Azzal a szándékkal tevékenykednek, hogy az oltási narratívákat a különböző etnikai és politikai hátterekhez igazítsák, keresik a kulcsot az egyes kulturális királyságok kapujához, és meggyőzik őket, hogy beadassák az oltást.

 

 

A Rockefeller Alapítvány és az SSRC megjegyzi:

"Miután az amerikai sebész főorvos "sürgős fenyegetésként", az Egészségügyi Világszervezet pedig "infodémia"-ként jellemezte a pontatlan egészségügyi tájékoztatást, az SSRC felhívást tett közzé a közegészségügyi félretájékoztatás és dezinformáció, valamint az alacsony Covid-19 oltási arányok által jelentett növekvő globális fenyegetésekkel szembeni fellépésre, és közel 200 pályázat érkezett be a világ minden tájáról.

...Mivel a Covid-19 mindenhol elterjedt és gyorsan terjed, sürgősen meg kell határozni azokat a beavatkozásokat, amelyek növelhetik a védőoltások elterjedtségét."

Az SSRC és a Mercury Project nemcsak alapítványoktól, hanem kormányzati székhelyű intézményektől is kap támogatást. A Mercury Project 2022 júniusában újabb 20 millió dollárt kapott a Nemzeti Tudományos Alapítványtól, amely azt állítja magáról, hogy az Egyesült Államok kormányának "független" szerve. Ami azt jelenti, hogy a hatékony kovászpropaganda gyártása pénzvonattá válik a viselkedéskutatók és pszichológusok kis csoportjai számára, akik felugranak a fedélzetre.

Az NSF és a Mercury Project közötti partnerség célja az SSRC honlapján olvasható:
"Ez az innovatív partnerség olyan kutatócsoportokat fog támogatni, amelyek olyan online vagy offline beavatkozásokat kívánnak értékelni, amelyek a Covid-19 oltás iránti kereslet és más pozitív egészségügyi magatartásformák növelésére irányulnak, többek között a pontatlan egészségügyi információk előállítóinak és/vagy fogyasztóinak megcélzásával és/vagy a megbízható egészségügyi információkba vetett bizalom növelésével".

 

 

A Mercury Project ezeket a gomolygó pontokat sorolja fel fókuszpontként:

"A támogatott projektek bizonyítékot szolgáltatnak arról, hogy mi működik - és mi nem - konkrét helyeken és konkrét csoportok esetében a Covid-19 oltás elterjedtségének növelése érdekében, beleértve azt is, hogy mi az, ami a helyszínen megvalósítható és költséghatékony lehet a méretarányos megvalósításban. A 12 csapat mindegyike hozzáfér a többi csapat eredményeihez, miközben többek között a következő beavatkozásokat vizsgálja:

A helyi hatóságokkal együttműködve műveltségi képzés tartása középiskolások számára, hogy a diákok felismerjék a Covid-19 vakcinával kapcsolatos téves információkat.

Megbízható hírvivők felszerelése kommunikációs stratégiákkal a Covid-19 oltás iránti kereslet növelése érdekében.

A közösségi hálózatok felhasználása a Covid-19 oltási kereslet növelését célzó, személyre szabott, közösségi szinten kidolgozott üzenetek megosztására."

Más szóval, a hangsúlyt a propagandára, a propagandára és a propagandára helyezik. A Mercury Project létezésének puszta alapja azt feltételezi, hogy az egyének nem bízhatnak abban, hogy saját maguk döntsenek a rájuk zúduló információkról, és hogy a mainstream narratíva elfogadására kell őket formálni. Feltételezi azt is, hogy a mainstream vagy az establishment információ mindig megbízható és elfogulatlan.

Az, hogy a széles körű kormányzati nyomásgyakorlás ellenére sem tartották be a védőoltási kötelezettségeket, talán az elmúlt évszázad egyik legkevésbé méltányolt eseménye. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a politikai elit és a vállalati média néhány hét alatt a nyilvánosság elleni non-stop félelemkampánytól a kovid szinte említésre sem méltóvá vált. Olyan volt, mintha a lakosságot két éven át kínozták volna vízzel, majd egy nap a kínzást egyszerűen abbahagyták volna magyarázat nélkül.

 

 

Ha az oltási útlevélről szóló törvényeket olyan mértékben hajtották volna végre a nyugati országokban, ahogyan azt a kormányok és a globalisták követelik, akkor a személyes szabadság utolsó maradványai is végleg eltűnnének. Minden egyéni jog a hatóságok által biztosított kiváltsággá válna, és attól függne, hogy az ember aláveti-e magát az éppen aktuális oltásoknak vagy orvosi eljárásoknak. Gondoljatok bele: Ha megkapták volna, amit akartak, a Nyugat pontosan úgy nézne ki, mint most Kína, vagy még rosszabbul: korszerű covid igazolvány nélkül nem lenne gazdasági részvétel.

És a fenyegetés még mindig fennáll. Nem érthető, hogy a Mercury Project miért érzi szükségét annak, hogy oltóanyag-propagandát állítson össze egy olyan vírusról, amelynek csupán 0,23%-os átlagos halálozási aránya van. És, ha az olyan ügynökségek, mint a CDC oltási számai pontosak, akkor a lakosság már amúgy is elérte a csordaimmunitást (talán az ő számaik nem pontosak?). Miért olyan megszállottjai a globalista csoportok a 100%-os oltottságnak a kovid esetében? Ezt soha nem magyarázzák meg.

Azt fogják mondani, hogy az egész az életek megmentéséről szól, de ha az embereknek átlagosan csak 0,23%-a van veszélyben, függetlenül attól, hogy be vannak-e oltva vagy sem, akkor a közegészségügy nem igazán hihető magyarázat. Úgy tűnik, hogy a Mercury Project célja inkább az emberek befolyásolása, hogy a tudomány ellenére oltassanak, mintsem a tudomány nevében.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-rockefeller-alapitvany-meggyozobb-covid-oltasi-narrativakat-akar-a-tudomanytol