2022. június 12., vasárnap

2021. június 12 /Népirtó Antikrisztuskövető Joe Biden "rosszul kezdett és egyre rosszabb lett"- Sky News -Ausztrália

Rita Panahi, a Sky News műsorvezetője szerint Tömeggyilkos Sátánfatty Joe Biden amerikai elnök "fellépése" "rosszul indult, és egyre rosszabb lett" a Jimmy Kimmel nemrég adott interjújában.

Forrás: https://youtu.be/ulHzjaBkgeE

Lengyelországnak félre kellene tennie büszke katonai múltját, a bécsi kapukat, a Krojantyt és a Monte Casinót, és megpróbálkoznia a reálpolitikával, amíg még van idő.

 

Miközben a Zelenszkij-rezsim újabb és újabb katonai kudarcokat szenved, Varsó, mint egy modern Don Quijote, a segítségére siet. Varsó problémája, akárcsak Don Quijotéé, hogy csak ugatnak, de nem harapnak.

Lengyelország mindenesetre egy folyamatos aberráció, amely az európai nagyhatalomtól a náci és a szovjet korszakban a dacosság rendíthetetlen központjává vált, különösen Gdańskban, a fő balti-tengeri kikötőjében, ahol Günter Grass, a 10. SS páncélos hadosztály Frundsberg katonája született. Az, hogy Grass SS-katona és Isaac Singer jiddis író, mindketten Nobel-díjasok, Lengyelország legnagyobb írói közé tartoznak, azt mutatja, hogy feltételezett vezetőiknek kényes örökségükre kellene gondolniuk, amikor a Lengyelországtól keletre leselkedő sötét rezsim segítségére sietnek.

Milyen ajándékokat hoz tehát Günter Grass és Isaac Singer e nagyszerű országa Zelenszkij bohóc hercegnek?

Nem sok mindent, mivel az éléskamrájuk üres. Miután azt mondta Oroszországnak, hogy tartsa meg az olaját, Lengyelország most azt követeli, hogy Norvégia ossza meg velük az olajból származó nyereséget. Bár Norvégia 100 milliárd dolláros extraprofitra számíthat a NATO orosz olajblokádjából, ennek nagy részét a norvégok kapják, természetesen miután az USA megkapja a részét a túlárazott katonai felszerelésükért. A lengyel diplomatáknak nem lesz könnyű dolguk, hogy meggyőzzék norvég kollégáikat arról, hogy Lengyelországnak és rosszmájú ukrán kollégáiknak igényük van Norvégia fejpénzére.

 

 

Bár Lengyelország ehelyett követelhetné, hogy a NATO fegyvergyártói adjanak át valamennyit abból a megamilliárdokból, amelyeket Ukrajna pusztításán keresnek, ez a sárkány soha nem fog felszállni a BlackRock, a Vanguard és a Raytheon többi részvényese előtt. Bár lehet azzal érvelni, hogy Lengyelország a saját fegyverexportjával tudna pénzt csinálni, Lengyelország már nem ipari nagyhatalom. A gdanski hajógyárak még csak árnyéka sem a régi önmaguknak, és bár kormánya nem látja vagy nem akarja látni, Lengyelország központi szerepe a NATO nemzetközi ellátási láncaiban minőségileg megváltozott.

Eltűntek a bátor gdanski hajómunkások és a sziléziai fosszilis tüzelőanyag-bányászok, és bejött egy csoport erőtlen vállalat, amely Lengyelországot a NATO globalizációs hálójába köti. Bár az olyan cégek, mint az Amazon, amelyek Lengyelországot olcsó munkaerőforrásként használják, bizonyos előnyöket hoztak Lengyelországnak, ezek a nyereségek csorbították Lengyelország egykor dicsőített függetlenségét. Sok szerencsét a dolgozóiknak, hogy jobb körülményekért sztrájkoljanak a NATO hatalmas izzasztóüzemeiben.

És sok szerencsét azoknak a lengyeleknek is, akik a mega baromfifarmjaikon dolgoznak, amelyek Ukrajnából származó gabonára támaszkodnak, egy olyan országból, ahol az olyan cégek, mint a Monsanto, több termőföldet vásároltak fel, mint az egész olasz félsziget. Sok szerencsét a Monsanto megafarmjaiért harcoló lengyel katonáknak, még akkor is, ha Lengyelország saját farmjait is felvásárolják az EU könyörtelen racionalizálási kényszerének megfelelően.

A mezőgazdaság, az élelmezésbiztonság és az élelmezési szuverenitás továbbra is kulcsfontosságú marad sok szempontból. A NATO vezetői, mint Ursula von der Leyen és a náci kollaboráns Soros György, azt hirdetik, hogy Ukrajna nem csak Európa magtárát, hanem a NATO globális élelmiszer-ellátási láncának jézusi dióját jelenti. Bár erre gondolniuk kellett volna, mielőtt a Monsanto árnyékgazdaságait az azovi nácikra játszották, saját súlyos felelőtlenségüket Putyinra, az állandó pantomimgonoszukra fogni enyhén szólva is álságos.

Az, hogy Lengyelország nem tudja vagy nem akarja belátni, hogy a NATO élelmiszer-ellátási láncai egy kártyavár, nem Oroszország hibája. De azt sem látja Lengyelország, hogy nem az orosz, hanem az ukrán haditengerészet volt az, amely 17 állam 75 hajóját blokkolta Nikolajev, Herszon, Csernomorszk, Mariupol, Ocsakov, Odessza és Juzsnij kikötőiben a szomszédos vízi utak bányászásával, miközben Lengyelország orosz ellenségei ugyanezeket a kikötőket próbálják deminálni.

 

 

Ami pedig azt illeti, hogy Putyin Ukrajna blokádjával éhezteti a világot, a tömeges éheztetés már régóta része a Világgazdasági Fórum üzleti modelljének, amint azt a 193 millió szerencsétlen, aki jelenleg a NATO élelmiszer-elosztó rendszerei miatt éhezik, tanúsíthatja. A NATO folyamatban lévő, az orosz élelmiszerekre, valamint az orosz olajra és műtrágyára vonatkozó szankciói csak súlyosbítják a helyzetet, és ha Lengyelországnak ez tetszik, hát legyen.

Mégis, mivel Lengyelország megágyazott, várjuk a következő ukrajnai fordulót, amely akkor kezdődik, amikor Oroszország biztosítja Kelet-Ukrajna ellenőrzését. Ekkor kezdődik majd a csata egyrészt a teljesen mozgósított Oroszország, másrészt pedig bárki, akit Zelenszkij és cimborái fel tudnak vonultatni. Bár a Zelenszkij-rezsim most kapja a legjobb NATO-anyagokat, mert szükségük van kiképzett katonákra, hogy ezeket a fejlett rendszereket működtetni tudják, minden szem Varsó mozgósítására szegeződik.

Bár Lengyelország a máglyát Ukrajnára korlátozhatja azzal, hogy továbbra is "önkénteseket" küld oda, ez felveti azt a kérdést, hogy Lengyelország zsebpénzért könyörög Norvégiának, mert nem hajlandó üzletet kötni Oroszországgal.

Lengyelország nem tud sikeresen háborúzni egy másik ország pénzén. Mivel a háborúk nagyon drága ügyek, Lengyelország magára marad, ha csődbe megy. Miért kellene Lengyelországnak Ukrajnában feljebb lépnie? Hogy elragadja Ukrajnától Galícia üres olajkutakat, és valahogyan beépítse őket és a megvert náci légióikat a NATO elosztórendszerébe? Hogy Németország ne kapjon orosz olajat, hogy Euroland összeomoljon?

 

 

Lengyelországnak félre kellene tennie büszke katonai múltját, a bécsi kapukat, a Krojantyt és a Monte Casinót, és megpróbálkoznia a reálpolitikával, amíg még van idő. A lengyeleknek nem kellene meghalniuk Zelenszkijért, von der Leyenért, Sorosért, a Vanguardért vagy a BlackRockért. Ha a lengyeleknek meg kell halniuk, akkor nekik kell meghalniuk, ahogy a lengyelek már meghaltak előttük, mindazért, ami jó, Lengyelországért, és nem a NATO oligarcháiért.

Ha Lengyelország Európa bástyája akar lenni, akkor diplomatáinak el kellene határolódniuk az ukrán biliárdszájúaktól, és közeledniük kellene Kínához, Magyarországhoz és Szerbiához, hogy kiutat találjanak ebből a saját maguk által előidézett ukrán zűrzavarból. Lengyelországnak fel kell hagynia a gyerekes hisztivel, el kell határolódnia a NATO pénztárcájától, és azt kell mérlegelnie, hogy mi a legjobb Lengyelország számára, nem pedig azt, hogy mi növeli a Boeing, a General Dynamics, a General Electric, a Honeywell, a Huntington, a Lockheed Martin, a Northrop, a Raytheon és a Textron profitját.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/lengyelorszag-mozgosit

Himlő! Te majom!

Forrás: www.kla.tv/22754

Sokkoló mikroszkópos fotók a "hirtelen elhunytakból" kivont vérrögökről - kristályos struktúrák, nanodrótok, meszes részecskék és rostos struktúrák

 

EXKLUZÍV: Ma közzéteszünk egy sor laboratóriumi mikroszkópos fotót bizarr vérrögökről, amelyeket mostanában rutinszerűen találnak olyan felnőtteknél, akik "hirtelen meghaltak", általában a kovászoltást követő néhány hónap alatt.

Ezeket a vérrögöket gyakran "vérrögöknek" nevezik, de egyáltalán nem hasonlítanak a normális vérrögökre, és sokkal többből állnak, mint egyszerű vérsejtekből. A normál vérrögökkel ellentétben, amelyek zselatinszerűek, szinte kocsonyásak, ezek az úgynevezett "vérrögök" rendkívül nagy, összetett, ismétlődő szerkezeti elemeket tartalmaznak (mind az alábbiakban látható), amelyek egyértelműen az e vérrögök miatt elhunyt áldozatok vérében épülnek fel.

Mindezeket a vérrögöket a betegekből a halálukat követő néhány órán belül vették ki. Ezek nem a halál utáni vér pangásának az eredményei. Ezek a vérerekben és artériákban található struktúrák. Ezek nem alvadt vér.

Nyilvánosan szeretnénk köszönetet mondani Dr. Jane Rubynak, amiért összekötött minket a balzsamozóval (Richard Hirschman), aki ezeket a vérrögöket biztosította. (T.ME/DRJANERUBY távirati csatorna) Dr. Ruby kitartása nélkül nem láthatnák ezt a jelentést. Dr. Ruby gyakran szerepel a Stew Peters Show-ban (StewPeters.TV), és hétfőn az Infowars.com adásában is kiemelt vendégem lesz.

Itt van egy fiola ezekből a nyers vérrögökből, a vértől kimosva és tartósítva, festés előtt:

Ezek a struktúrák a következő sokkoló tulajdonságokkal rendelkeznek:

Szívósak, rostosak és rugalmasak, a kis gumiszalagokhoz hasonló anyagi tulajdonságokkal rendelkeznek.
Sok apró, rostos szálból álló szálból állnak.
Ezek a rostos szálak (lásd a legeslegutolsó fotósorozatot alább) skálaszerűen ismétlődő mérnöki mintákat mutatnak, mintha a testet arra programozták volna, hogy egy másik életformát építsen az erek belsejében.
Ezeken a vérrögökön furcsa, kristályszerű struktúrákat találunk, amelyek átlátszóságot mutatnak és ellenállnak a szokásos gram-festési technikáknak.
Az alábbiakban egy olyan struktúrára mutatunk példát, amely látszólag egy szilíciumszerű bioáramkörre vagy mikrochipszerű struktúrára hasonlít. Egyelőre nem tudjuk, hogy mi ez.
Az alábbi fotósorozatok egyikén látható egy bioáramköri huzalnak tűnő szerkezet, amelyen egyértelműen láthatóak ismétlődő minták és nanoméretű határfelületi struktúrák, amelyek egy meghatározott geometriában, ismeretlen céllal vannak összerakva.

A most látható fotók kontextusa:

Ezeket a "vérrög" mintákat egy elismert balzsamozótól (Richard Hirschman) kaptam, aki a balzsamozás területén tevékenykedik, és aki megerősítette, hogy ezek nem vérerek vagy másfajta szövetek. Ezek olyan struktúrák, amelyeket a balzsamozási eljárások során az erek belsejéből ürítettek ki.
Ezeket a mintákat a mikrobiológiában használt standard gramfestési technikákkal festettem meg, hogy a mikroszkópia során a strukturális kontrasztot fokozzam. Az alábbi minták közül az egyiket - a sárgásabb színű mintát - csak jóddal festettem, lila színű festékkel nem.
A mintákat ezután etil-alkohollal mostuk, és a mikroszkópiához szokásos szövetminta-előkészítéssel preparáltuk tárgylemezekre.
A mikroszkóp nagyítása 20x és 1500x között változik, az alább látható fotótól függően. A nagyítások minden egyes fotósorozatnál fel vannak tüntetve.
Ezek a minták a birtokomban maradnak, és szükség esetén reprodukálni tudom ezeket a fényképeket. Bármely hozzáértő laboratóriumi mikroszkópos kezelő képes reprodukálni ezeket a fényképeket ugyanazokkal a mintákkal.
Az alább látható leírásaim csupán saját megfigyeléseim, és nem jelentenek bizonyosságot az azonosított anyagokról. Amikor például "bioáramkörökről" vagy "nanodrótokról" beszélek, nem tudom megerősíteni, hogy ezek valóban bioáramkörök céljára tervezett szerkezetek. Csupán olyan struktúrákra hasonlítanak, amelyek látszólag ilyen célra utalnak, de további kutatásokra lenne szükség e megfigyelések megerősítéséhez.

Mikroszkópos fotósorozat #1: Furcsa kristályszerű nanoszerkezetek

Ez az első sorozat furcsa kristályszerű struktúrákat mutat, amelyek ellenállnak a festési technikáknak, és úgy tűnik, hogy valamiféle nanoméretű, tiszta kristályos struktúrákat mutatnak, amelyek normális esetben soha nem jelennek meg a vérben vagy vérrögökben.

Mindaz, amit ezeken a képeken látnak, egy lejárt emberi életű emberből kivett vérrög része.

Az itt látható nagyítások 20x, 50x, 200x és 500x:

Mikroszkópos fotókészlet #2: Struktúrák, szálak és részecskék

Ez a második készlet nagyon közeli részleteket mutat be az ezekben a vérrögökben található szálakról, struktúrákról és részecskékről.

A megjelenített nagyítások: 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x: (az extrém nagyítások a mélységélesség elvesztését okozzák, ezért az erősen nagyított fényképek bizonyos területeken olyan homályosnak tűnnek)

Mikroszkópos fotókészlet #3: Kristály alakú szerkezetek

A vérrög kéregszerű szerkezetéhez kristályszerű struktúrák kapcsolódnak. Ne feledje, hogy ezt a vérrögöt ibolya festéssel festik meg, ami a sötétlila színének köszönhető.

A nagyítások 20x, 50x, 100x, 200x, 500x és 1000x:

4. mikroszkópos fotókészlet: A rostos anyag nem egyszerűen megdermedt vérsejtek

A következő mintát jóddal festettük, majd etil-alkohollal mostuk. Ha nem tudná, honnan származik, azt gondolhatja, hogy ez egy minta marhahúsból vagy csirke rögről. Valójában mindez vérrögszövet , amelyet az erekben vagy artériákban találtak.

Mint látható, ezek semmiképpen sem „normális” vérrögök. Ezeknek szerkezetük van és rostosak. Nyilvánvalóan a test építi fel őket, fehérjeszintézis utasítások segítségével létrehozva ezt a nagy tömeget, amely szinte hasonlít az izomszövetre. Mégis az erek belsejében épül fel.

A nagyítások 20x, 50x, 100x és 200x:

Mikroszkópos fotókészlet #5: Szilíciumszerű „chip” szerkezet

Ez a sorozat valami olyasmit mutat, ami szilícium alapú mikrochip szerkezetekre hasonlít, bár nem állíthatom teljes bizonyossággal, hogy ez bármiféle áramkör. Egyszerűen hasonlít a mikroáramkörre hasonló nagyításokkal.

Az itt használt nagyítások 20x, 50x, 100x, 200x és 500x:

Mikroszkópos fotókészlet #6: Krétaszerű fehér részecskék

Egy balzsamozó elmondta, hogy ezeknek az embereknek a testéből a balzsamozás során kiürített vér gyakran „krétaszerű” fehér részecskéket mutat, amelyek bizonyos esetekben még szabad szemmel is láthatók.

A mikroszkópos fényképeim úgy tűnik, hogy megörökítettek néhányat ezekből a krétaszerű fehér részecskékből, amelyek ellenállnak a festésnek, és úgy tűnik, szétszóródtak a rögök bizonyos részein.

Az itt használt nagyítások 20x, 50x, 100x, 200x, 500x, 1000x és 1500x:

Mikroszkópos fotókészlet #7: „Nanowire” szerkezetek és ismétlődő szerkezeti léptékek

A következőkben egy lenyűgöző pillantást vetünk arra, ami először egy mikroméretű vezetéknek tűnik. Kinagyítva egy sor ismétlődő struktúrát látunk a tetején, amelyek nanoméretű vezeték interfész csomópontoknak tűnnek. A teljes „huzal” ismétlődő szegmensekből áll, külső rétegét pedig ismétlődő „pikkelyszerű” minták borítják, amelyek valójában jobban hasonlítanak a hüllő bőrére, mint bármi másra.

A nyilvántartás kedvéért nem tudjuk, mik ezek a szerkezetek. Nyilvánvaló azonban, hogy ez nem tartozik sehova a keringési rendszerbe.

Végül ez a rost nem egyszerűen emberi hajszál. Szilárdan rögzítve van a vérröghöz, és amikor megpróbáltam eltávolítani, nem szakadt el könnyen. Ez nem szennyeződési probléma, hanem magából a vérrögből származó szerkezet. Minden, amit itt látsz, egy emberi lény véredényeiből jött ki:

Az itt használt nagyítások: 20x, 50x, 100x, 200x, 200x, 500x, 500x, 500x, 1000x és 1500x:

Mi ez az egész?

Még nem tudjuk, hogy mik ezek a struktúrák. Azt azonban tudjuk, hogy mik nem azok: Nem egyszerűen alvadt vérsejtek. Ha azok lennének, akkor a fenti utolsó képen látható 1500-szoros nagyításnál képesek lennénk látni az egyes vérsejteket. Ezek nem vérsejtek, hanem fehérjeszerkezetek.

A vérben keringő fehérjeszerkezeteket, amelyek így, idővel felépülnek, egyértelműen a test sejtjei építik fel. A sejtekben lévő riboszómák utasítják a szervezetet, hogy milyen fehérjéket építsen. Ezeket a riboszómákat eltérítik az mRNS génterápiás injekciók, amelyek felülírják a sejtek új utasításait, és arra késztetik őket, hogy valami mást állítsanak elő, mint ami nem emberi.

Úgy vélem, hogy a fent látható struktúrák az mRNS fehérjeszintézis utasításainak az eredményei, amelyeket a "vakcinák" hamis fedőneve alatt fecskendeztek be az emberekbe. Szívesen fogadom más szakértők véleményét, akiknek esetleg más elméleteik vagy magyarázataik vannak arra vonatkozóan, hogy honnan származik mindez.

További kutatásokra van szükség ezen struktúrák funkciójának és összetételének megerősítéséhez, azonban a világban jelenleg uralkodó szélsőséges cenzúra és "tudományos autoritarianizmus" miatt egyetlen laboratórium vagy egyetem sem meri megvizsgálni ezeket a rögöket, és őszintén jelenteni az eredményeket. Ha ezt megtennék, azzal azt kockáztatnák, hogy elveszítenék az NIH finanszírozását és a szövetségi támogatásokat, mivel ugyanazok az emberek, akik a vakcinákat és a biofegyvereket tervezik, a legtöbb tudományos támogatást is ellenőrzik Amerikában.

Így csak független tudósok, laboratóriumok és újságírók merik elmondani az igazságot ezekről a vérrögökről.

Összefoglalva, ezek nem "vérrögök". Ezek a vérben lévő struktúrák. Ezek "strukturális rögök" vagy "rostos rögök", amelyek rendkívül nagyok és idővel épülnek fel a testben.

Súlyos aggodalmam az, hogy minden ember, akinek mRNS injekciót adtak be, ebben a pillanatban is építi ezeket a rostos struktúrákat a testében, és csak idő kérdése, hogy mikor zárják el a fő artériákat, vagy mikor okoznak szívrohamot, sztrókot vagy a "Hirtelen felnőttkori halál szindróma" (SADS) más akut okait.

Úgy vélem, hogy ezek a struktúrák nagyon is megmagyarázhatják, hogy miért hal meg hirtelen annyi látszólag egészséges felnőtt.

További részletek a Brighteon.com és az Infowars.com oldalon.
Ezeket az eredményeket hétfő délben részletesebben is megvitatom a Situation Update podcastomban a Brighteon.com csatornámon:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Ezen kívül ezeket a fotókat és megállapításokat az Infowars.com "Alex Jones Show" című adásának hétfői, június 13-i, közép-európai idő szerint 11 órakor kezdődő adásában fogom bemutatni. A háromórás műsorban több szakértő vendég is részt vesz majd, akik kommentálni fogják ezeket a megállapításokat, és bemutatják saját információikat arról, hogy mik lehetnek ezek, és hogy hány embert érintenek most.

Kapcsolódjon be a www.InfoWars.com weboldalon.

És imádkozzanak az emberiségért.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/sokkolo-mikroszkopos-fotok-a-hirtelen-elhunytakbol-kivont-verrogokrol-kristalyos-strukturak-nanodrotok-meszes-reszecskek-es-rostos-strukturak

Deagel előrejelzés az emberirtásról