2022. június 25., szombat

Ukrajna közzéteszi az első felvételeket a HIMARS rakétavetőkről akció közben


Június 25-én az ukrán védelmi minisztérium közzétett egy videót, amely először mutatja be akcióban az USA által nemrégiben szállított M142 HIMARS többszörös rakétavetőket.

A rövid videón két HIMARS, azaz High Mobility Artillery Rocket Systems látható, amint Ukrajna egy meg nem határozott részén elfoglalják pozíciójukat, majd mindössze három rakétát lőnek ki. Az ukrán védelmi minisztérium nem adott tájékoztatást a célpont jellegéről, és azt sem tisztázta, hogy a csapás sikeres volt-e.

A kijevi erők a hét elején kapták meg a HIMARS rakétavetők első tételét. A tétel része annak a négy rakétavetőnek, amelyek szállítását az Egyesült Államok június 1-jére ígérte.

Az Ukrajnának szállított HIMARS-ok állítólag M30/M31 sorozatú GMLRS precíziós irányítású rakétákkal vannak felfegyverezve, amelyek hatótávolsága meghaladja a 70 kilométert. A GMLRS rakétákat GPS-alapú inerciális navigációs rendszer irányítja, és a körkörös hiba valószínűsíthetően egy méter. Minden hordozórakéta hat rakétából álló rakétakapszulával tölthető fel.

Az Egyesült Államok által június 23-án bejelentett új katonai segélycsomag részeként Ukrajna további négy HIMARS indítórakétát kap. Az ország más, GMLRS rakéták kilövésére alkalmas rendszereket is kap. Az Egyesült Királyság három M270B1 MRLS indítóállványt, Németország pedig három M270A1 MARS II indítóállványt szállít.
Ukrajna közzétette az első felvételeket a HIMARS rakétaindítókról akció közben



A HIMARS rendszer rendkívül hatékony, különösen a GMLRS precíziós irányítású rakétákkal felfegyverkezve. Azonban, mint minden más fegyverrendszer, ez is felderíthető és megsemmisíthető.

Az orosz hadsereg valószínűleg légvédelmi eszközeit fogja használni a GMLRS rakéták hatékonyságának korlátozására, valamint a HIMARS rakétaindítók semlegesítésére a légvédelmi radarokat, felderítő drónokat és precíziós tüzet magában foglaló ütegelhárító képességeit.

Ami az elrettentést illeti, Oroszország már figyelmeztette Ukrajnát, hogy a területét nyugatról szállított fegyverekkel, mint a HIMARS, érkező bármilyen támadásra válaszul megsemmisíti a kijevi és más területeken lévő "döntéshozatali központokat".

https://southfront.org/ukraine-releases-first-footage-of-himars-rocket-launchers-in-action/

Tanúvallomások és felmerülő tudományos adatok a genetikai oltásokkal kapcsolatban

 

"Nos, ugye tudod, hogy most már mit kezdhetsz ezzel a vágyálommal?"

The Iceman Cometh; Eugene O'Neill (1939)

A SARS-CoV-2 genetikai vakcina biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozó adatok gyorsan és dühösen érkeznek. Itt az ideje egy hírösszefoglalónak.

A remény egy marketingszlogen, nem pedig a szövetségi közegészségügyi politika betartásának elrendelésének alapja.

Kezdve a tetején, sokakat már régóta zavar a "mi az ég szerelmére gondoltak?" kérdés a Fehér Ház koronavírus munkacsoportjával kapcsolatban, körülbelül 2020-ban. Csak emlékeztetőül: a munkacsoport elnöke Mike Pence amerikai alelnök volt, és Dr. Deborah Birx (egy korábbi Fauci posztdoktori gyakornok) lett a válaszadás koordinátora. Dr. Birxet, aki több évtizedes köztisztviselői munkáját követően nyugdíjba vonult, 2022. június 23-án hozták tanúskodni a hegyre a koronavírus-válsággal foglalkozó, James Clyburn képviselő (D-S.C.) által vezetett képviselőházi szelektív albizottság elé. Úgy tűnik, a szándék az volt, hogy Dr. Birxnek lehetőséget biztosítsanak arra, hogy cáfolja Dr. Scott Atlas, MD állításait, amelyeket az új könyvében, az "A Plague Upon Our House: Harcom a Trump Fehér Házban, hogy megállítsam a COVID-ot Amerika elpusztításában" című könyvében.

Íme egy részlet a könyv szinopszisából, amelyet a kiadó bocsátott rendelkezésünkre:

"Amikor Donald Trump felkérte Dr. Scott W. Atlas-t, hogy csatlakozzon a COVID munkacsoportjához, azonnal belekerült a tudományos viták, politikai viták, dühöngő egók, politikai indíttatású hazugságok és cinikus médiamanipulációk örvényébe. Számos mítosz és torzítás övezi a Trump-kormányzat válságkezelését, és számos sürgető kérdés megválaszolatlan maradt. Vajon a Trump-csapat valóban elszúrta a világjárványra adott válaszlépéseket? Vajon helyes döntéseket hoztak-e az utazási korlátozások, a zárlatok és a maszkmandátumok tekintetében? Dr. Anthony Fauci és Deborah Birx kompetens orvosi szakértők vagy időhúzó bürokraták? Tényleg félmillió ember halt meg feleslegesen Trump hozzá nem értése miatt?

Ebben a szűretlen bennfentes beszámolóban Dr. Scott Atlas közvetlenül a Fehér Házba visz minket, leírja a válság kulcsszereplőit, és ott osztja ki a dicsőséget és a hibát, ahol megérdemlik.

A könyv megdöbbentő értékeléseket tartalmaz a munkacsoport tagjainak a COVID tudományának korlátozott ismereteiről és megértéséről, és részletesen bemutatja a munkacsoport tagjaival folytatott heves vitákat, beleértve az összes legvitatottabb epizódot, amelyek hetekig uralták a címlapokat. Dr. Atlas elmondja az igazságot a tudományról, és dokumentálja a média könyörtelen kampányát, amellyel megfojtotta azt, amely magában foglalta a lemondott interjúkat, az újságírók kamerán kívüli ellenségeskedését a Fehér Ház tájékoztatóin, és a tények szándékos elferdítését. Emellett belső beszámolót ad az oltóanyagokkal és más kezelésekkel kapcsolatos késedelmekről és határidőkről, értékeli a lezárások hatását az amerikai közegészségügyre, és vádolja a nagyvállalatok és a nagy technológiai cégek által az igazság ellen folytatott könyörtelen háborút."

 

 

Mielőtt Dr. Birx beszélhetett volna, Jim Jordan képviselő (R, OH) megkérdezte,

"Dr. Birx, miért kellene az amerikaiaknak elhinniük bármit, amit a kormány a COVID-ről mond? Úgy értem, tavaly nyáron Biden elnök ezt mondta, idézem: "Nem fogják megkapni a COVID-ot. Ha megkapják ezeket az oltásokat. Ha be van oltva, nem kerül kórházba, nem kerül az intenzív osztályra.

Dr. Birx, a beoltott emberek elkaphatják a COVID-ot? A beoltott emberek kerültek kórházba COVID-dal?"

Birx mindkét kérdésre igennel válaszolt. Az oltott emberek elkaphatják a COVID-ot, és oltott emberek kerültek már kórházba COVID-dal. Amint arról nemrégiben egy másik cikkben beszámoltam, az adatok megcáfolhatatlanok, ráadásul a legtöbb országban, ahol a jelentési rendszerek érintetlenek, a COVID miatt kórházba került és meghalt emberek többsége beoltott. A genetikai vakcinák nem állítják meg a fertőzést, a szaporodást vagy az Omicron variánsok terjedését. Nem töltik be a tervezett céljukat.

Jordan képviselő ezután folytatta:

"Az ön tanúvallomása szerint nem csak Biden elnök mondott olyan dolgokat, amelyek nem pontosak vagy nem igazak. Az Ön tanúvallomása, amelyet a bizottság rendelkezésére bocsátott, azt mondta, hogy 2021-től kezdve, a Biden-kormányzat kezdetétől, ismétlem, ezek az Ön szavai, "az ügynökségek zavaros és ellentmondó információkat vagy részinformációkat adtak, amelyek azt sugallták, hogy tudtunk valamit, amit nem tudtunk, amit később korrigálniuk kellett, ami felgyorsította a szövetségi kormány iránti tisztelet és bizalom elvesztését.

Tehát visszatérek az eredeti kérdésemre: miért kellene elhinnünk bármit, amit a kormányzat mond nekünk a COVID-ről?".

Igazán nem szeretem azt mondani, hogy "én megmondtam", de hát itt van. A valóság harap.

 

 

Íme Dr. Birx válasza erre a kulcskérdésre:

"Tudtam, hogy a természetes úton fertőzött emberek újra megfertőződnek. És ez Dél-Afrikában teljesen nyilvánvaló volt. És ezt be is írtam a diáimba. De azt hiszem, azért tudtam ezt, mert Dél-Afrika figyelemre méltóan jó munkát végzett az alapszintű antitestek mérésében az első tesztjükkel. Így tudták, hogy a lakosság egy részének 50, 60, 70%-a újrafertőződött."

Figyeljük meg az elferdítést? Nem is válaszolt a kérdésre.

Jordan képviselő válaszolt:

"Amikor a kormány azt mondta nekünk, hogy az oltás nem terjedhet, az hazugság volt? Vagy csak találgatás volt? Vagy ez ugyanaz a válasz?"

Mire Dr. Birx válaszolt:

"Azt hiszem, reménykedtek, de tudnia kell, hogy azokban az eredeti, harmadik fázisú vizsgálatokban, amelyeket ebben az országban végeztek, csak a tüneti betegséget mértük. Tehát azokban a vizsgálatokban nem teszteltünk proaktívan mindenkit, hogy lássuk, megfertőződtek-e enyhe vagy tünetmentes betegséggel. Így az embereknek a klinikai vizsgálaton belül kellett jelentkezniük. Soha nem volt adatunk arra, hogy ez a tünetmentes megbetegedések ellen is védelmet nyújtana."

Ismét egy újabb kifogásba csomagolt hárítás.

Oké, csak hogy villát húzzunk és kész, ez azt jelenti, hogy a Trump-kormányzat idején a Fehér Ház koronavírus munkacsoportjának válaszkoordinátora előtt ismert volt az a tény, hogy a vakcinák nem voltak hatékonyak a vírus fertőzésének, szaporodásának és terjedésének megakadályozásában, ráadásul Dr. Birx kifejezetten elismerte, hogy a klinikai kísérleteket nem arra tervezték, hogy felmérjék, a genetikai vakcinák képesek-e lehetővé tenni a csordaimmunitást (amelynek eléréséhez olyan termékre van szükség, amely képes a kórokozó átadhatóságát blokkolni vagy komolyan csökkenteni). Ezeket a tényeket tehát Dr. Birx jóval azelőtt tudta, hogy a Washington Post hazugsággal vádolt volna meg, amiért pontosan ezt az igazságot állítottam a Lincoln Memorial lépcsőjén. Természetesen a Youtube törölte a videókat arról a beszédről, de a Rumble-on még mindig megtalálható, és az előkészített szöveg még mindig elérhető itt.

Elég, ha annyit mondok, hogy a korábban nem tesztelt génmódosítási technológiát alkalmazó vakcina hatékonyságára vonatkozó remény nem elegendő indok arra, hogy szövetségi szinten megakadályozzák a korai kezelési lehetőségeket, engedélyezzék a nem engedélyezett, sürgősségi felhasználásra engedélyezett vakcina jelölt termék beadását az amerikai hadsereg minden tagjának, engedélyezzék az említett termék beadását a légitársaságok személyzetének, engedélyezzék a szövetségi alkalmazottak és vállalkozók beadását, engedélyezzék a kórházi alkalmazottak beadását, és megpróbálják engedélyezni a magánszektor alkalmazottainak beadását. A 21 U.S. Code § 360bbb-3 Sürgősségi felhasználásra vonatkozó engedélyezési jogszabályban nincs a Reményre mint a hatékonyság vagy eredményesség mutatójára vonatkozó záradék.

 

 

Csak hogy megerősítsük a lényeget, az Egyesült Államok alkotmánya nem említi a közegészségügy vagy az orvosi gyakorlat szabályozását, mint a szövetségi kormány szerepét vagy felelősségét, és ezért a közegészségügy és az orvosi gyakorlat irányításának joga az államokat illeti meg, nem pedig az olyan nem megválasztott szövetségi bürokratákat, mint Dr. Birx és mentora, Dr. Fauci.

Felelősségre kell vonni és kártérítést kell fizetni azokért a károkért, amelyeket azok szenvedtek el, akiket az USA szövetségi kormánya arra kötelezett, hogy kapják meg az engedély nélküli, sürgősségi felhasználásra engedélyezett termékeket.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/amikor-elerkezik-az-igazsag-pillanata

A hatalom, az irányítás és az uralom gyakorlata mindenek felett

 

"A világot ma fenyegető legnagyobb veszélyt a növekvő, kizsákmányoló, felelőtlen imperializmus jelenti."
Mahatma Gandhi (1949) "Közösségi egység"

Az imperializmus a hatalom és a felsőbbrendűség közvetlen területszerzéssel vagy más területek politikai és gazdasági ellenőrzésének megszerzésével történő kiterjesztésének állami politikája, gyakorlata vagy pártolása, gyakran brutális és erőszakos hatalom, különösen katonai erő alkalmazásával, de "tompított" (politikai, pszichológiai és gazdasági) hatalom alkalmazásával is. Bár az imperializmus a gyarmatosítás és a birodalom fogalmával rokon, mégis egy különálló gonosz ideológia, amely a terjeszkedés számos formájára és a kormányzás számos formájára vonatkozhat, amelyek mindegyike a terület, a tulajdon és a népesség meghódítására és teljes ellenőrzésére törekszik.

Figyelembe véve a jelenlegi globális hatalomátvételi tervet, amelyet az úgynevezett "elit" kevesek, a látszólag a világot uraló nagyon erős és gazdag emberek az egész emberiség ellen hoztak létre, szükséges tisztázni, hogy mi indokolja e dolgozat címét. Ahogy már többször is mondtam, ma az Egyesült Államok a globális zsarnokság kígyójának feje. Kitartok ezen álláspontom mellett, függetlenül attól, hogy ez az ország túléli-e, és a totalitárius és jövőbeli imperialista hatalmi piramis csúcsán álló vezető entitássá válik-e vagy sem. Véleményem szerint a világot nem egy ország vagy több ország, nem egy uralkodó vagy sok uralkodó irányítja, hanem a leghatalmasabb egyének; a központi és nagy bankok, vállalatok, nem kormányzati szervezetek, agytrösztök, adómentes alapítványok és más "világszervezetek", mint az ENSZ, a WHO, az IMF és a WEF.

Ezzel együtt az Egyesült Államok már régen a világ vezető imperialista hatalmává vált, és az író véleménye szerint ma is az. Ez nem jelenti azt, hogy a világot Amerika fogja irányítani ahelyett, hogy világszerte ellenőrzött helyi kormányok és technokraták irányítanák, vagy hogy a hatalom legfelsőbb székeit kizárólag amerikai személyek és szervezetek foglalnák el, de mindazt, ami az elmúlt sok évben történt, különösen az elmúlt három évben, leginkább az amerikai politika és érdekek befolyásolták és irányították. A világ nagy része, bármilyen okokból is, az Egyesült Államokat tekinti a Föld vezető irányító testületének, és a legtöbb esetben az ő jóváhagyására és szülői vezetésére támaszkodik. Ez minden bizonnyal a dollár jelenlegi tartalék státuszának, a monstre hadseregnek, az USA agresszív háborúkkal teli történelmének, gazdagságának, a szabadság hamis hírnevének, a NATO-ban elfoglalt irányító pozíciójának, a "demokrácia" megmentőjeként és terjesztőjeként való hamis hírnevének és még sok másnak köszönhető, ami csak propagandán, hazugságon és hablatyon alapul. "Így megy Amerika, így megy a világ" - ez jelenleg is igaz, bár nyilvánvalónak tűnik, hogy a visszaállítás mögött álló valódi hatalom fogja meghatározni az "Új Világrend" főszereplőit.

 

 

A történészek véleménye megoszlik arról, hogy pontosan mikor vált ez az ország birodalommá, de én azt állítom, hogy Amerika a kezdetektől fogva imperialista célokat követett. Sokan azt mondják, hogy az USA a tizenkilencedik század végén vált birodalommá, különösen amikor erőszakkal annektálta Hawaiit, és egyesek szerint az első világháborúba való amerikai belépéssel kezdődött, de az amerikai imperializmus jóval korábban kezdődött. Nagy-Britannia és Európa meghódítása Amerikában, az őslakosok felváltása az USA keleti és déli részén évszázadokkal ezelőtt történt, és ahogy telt az idő, egyre többen jöttek Európából, hogy letelepedjenek itt. A nagyon gonosz Kolumbusz Kristóf, az Amerika felfedezésének történelmileg nagyon pontatlan ábrázolásában, a XV. században kezdte meg az őslakosok leigázására és az ország meghódítására irányuló erőfeszítéseket, és azóta aligha történt másképp.

Az Egyesült Államok egésze, és annak terjeszkedése, tele volt az amerikai őslakosok empirikus vágyaival és behatolásával, meggyilkolásával és lemészárlásával, valamint az itteni emberek szülőföldjének erkölcstelen földvásárlással és elűzésével történő területi elkobzásával, jóval azelőtt, hogy Amerika "megalakult" volna. Ez a magatartás soha nem szűnt meg, de különböző formákat öltött. Az egyszerű illegális hódítás, földterület és erőforrások felvásárlása vagy ellopása helyett Amerika és más országok lakosságának pszichológiai és politikai kínzása és manipulálása brutálisan nyilvánvaló volt, de soha nem olyan mértékben, mint manapság. A szabadság védelmének álcája alatt folytatott háborúskodás már korán elkezdődött, és az egész hazugság volt.

Az imperializmus új stratégiája komolyan elkezdődött a hamisan dicsért alkotmány aláírásával és ratifikálásával, ami egyszerűen egy politikai puccs volt, amelynek célja egy erősebb birodalom kiépítése volt. Az említett förtelmes dokumentum hatalmi záradékai egyértelműen ezt igazolják, és az azóta tapasztalható empirikus növekedés csillagászati mértékű. Érdekes, hogy 1507-ben a jelenlegi Amerika, a mai Egyesült Államok és Nyugat földjét "Újvilágnak" nevezték. Véletlen egybeesés volt ez, vagy az eljövendő dolgok előjele?

A mai világban az imperializmus egyfajta új értelmet nyert, vagy legalábbis más módon valósul meg. Míg az imperializmus kifejezés eredetileg a hatalom területi hódítással történő kiterjesztésére utalt, különösen idegen földek meghódítására, ma már inkább a népek "kifinomultabb" (megtévesztő) eszközökkel történő meghódítását jelenti. A nyers erő helyett a hatalom kiterjesztése általánosan politikai és pszichológiai csatornákon keresztül történik; ezt az állam extrém félelemkeltéssel éri el a szörnyetegek minden formájától az elkövető állam tényleges területén belülről és kívülről. Az Egyesült Államok esetében ez az évtizedek, sőt évszázadok óta tartó indoktrináció, nacionalizmus-építés, függőség és a lakosság nagy részének elnémítása révén valósult meg.

Az USA jelenleg a globális drákói korlátozó intézkedések betartását követeli, függetlenül attól, hogy minden ország szuverénnek tartja magát. Az ország kormánya által tetszés szerint bevezetett szörnyűséges háborús protekcionista gyakorlatok (szankciók) csak egy példa arra, hogy más országokat anélkül ellenőrizzenek, hogy fizikailag elfoglalnák a területüket. Más országok gazdaságának, pénzügyeinek, természeti erőforrásainak és politikai rendszereinek ellenőrzésével a tényleges eredmény az imperializmus más eszközökkel, amelyet fenyegetésekkel és az egyes országok által az összes többi ország rovására létrehozott kollektív egységekkel való együttműködéssel strukturálnak. Ez az oka az ENSZ, a NATO és más aljas globális partnerségek létrejöttének, amelyek célja a hatalom megszilárdítása kevesek kezében.

 

 

Az ilyen típusú empirikus terjeszkedés eredménye megváltoztatta a birodalom alapját, mivel lehetővé tette, hogy minden ország önállóan gyakorolja a birodalmat belföldön, ami azt eredményezte, hogy az imperializmus világszerte az államok kollektív társadalma által létezik, amit az egyes országok uralkodó osztályának bábjainak tekinthetünk. Ez a jelenség előre kitervelt és tervezett volt, nem véletlen, és ez az alapja a kevesek globális hatalomátvételének az egyes erős államok proxy szereplőin keresztül a saját és más gyengébb nemzetek ellen. Lényegében ez a stratégia el fogja pusztítani az egy nemzetállamból álló birodalmakat a többszörös birodalmak javára, amelyek a néhány legerősebb által mindenek felett gyakorolt technokrata konszolidáción alapulnak.

Ez nem jelenti azt, hogy nem lesz hatalmi hierarchia, éppen ellenkezőleg. Jelenleg úgy gondolom, hogy az Egyesült Államok áll ennek a piramisnak a csúcsán, Kínával, Oroszországgal és Európával együtt, azonban ez a vonal idővel át fog alakulni, mivel a legtöbb ország gazdasági rendszere szándékosan megsemmisül egy olyan globális "közösség" "újjáépítésére" irányuló erőfeszítés során, amelyet nagyobb és kisebb entitások irányítanak, és amelyben az irányító államok vezetői a teljes technokrata irányítás érdekében együttműködő pozícióban vannak. Ezért hivatkozom az Egyesült Államokra úgy, mint a kígyó fejére ebben a pillanatban.

Sok birodalom létezett, a babilóniai, a perzsa, a római, a brit és a mai Amerikai Birodalom, és még sok más az út során. Az egyes független birodalmak bukása mindig elkerülhetetlen volt, de a hatalom és a birodalom fogalma mindig is keresett, és él és virul. Tekintettel arra, hogy talán a globális birodalom időszakába lépünk be egy egyesített uralkodó struktúrával, vajon ez lesz-e minden szabad világ vége, és az emberiség bukása egy mindent felemésztő globális birodalom fennhatósága alatt, amely csak a teljes uralom megszerzésére épült?

A birodalmi politika, az amerikai "kivételesség" és a mások feletti felsőbbrendűség attitűdje az igazság elkerülését és a brutalitás elfogadását eredményezte, amikor a valós világesemények felfedik, hogy a tudatlan amerikaiak tiszteletet követelnek, miközben a birodalom a szabadságért folytatott harc hamis nevében ártatlanok millióit mészárolta le szerte a világon az uralomra való törekvése során. Csak egy tömeges ébredés, és egy független, egyéni és aktív fizikai ellenállás változtathatja meg ezt az irányt, amelyen ma járunk.

"Az amerikai birodalom egy modern imperialista hatalmi struktúra. Amit felelőtlen és erkölcstelen vállalati alkudozással nem tud megszerezni, azt erőszakkal fogja megszerezni azáltal, hogy a helyi őslakos frakciókat egymás ellen uszítja, miközben az egyiket támogatja a másik megdöntésében. Ha sikerrel jár, a támogatott erő vagy az USA érdekeivel egyezik meg, vagy a nemzetbiztonságot fenyegető veszélynek állítják be, és katonai invázióval kiirtják."

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-hatalom-az-iranyitas-es-az-uralom-gyakorlata-mindenek-felett

Visszaállítják a királyságot ?

A Rothschildok legalább hét amerikai elnököt meggyilkoltak

 

A Rothschildoknak szokásuk az elnökök meggyilkolása.

"Polgári intézményeink átka a szabadkőművességben rejlik, amely már most is hatalmas, és napról napra erősebbé válik. Tartozom hazámnak azzal, hogy leleplezem veszélyeit." - William Morgan kapitány, meggyilkolták 1826. szeptember 11-én.

Egy különös, de nagyon hiteles internetes dokumentum, a "Mardi Gras Secrets" (A Mardi Gras titkai) azt állítja, hogy az illuminátusok ügynökei megmérgezték és megölték William Henry Harrison (1773-1841) és Zachary Taylor (1784-1850) elnököket. James Buchanant is megmérgezték 1857-ben, de ő túlélte. Mindhárman akadályozták az Illuminátusok és a Rothschild-ház terveit az amerikai polgárháborúra (1860-1865).

A dokumentum leírja az illuminátusok szerepét Abraham Lincoln (1865) és Huey Long szenátor (1935) meggyilkolásában is. Tudjuk, hogy ők ölték meg Garfield (1881), McKinley (1901) és Kennedy (1963) elnököt is, és valószínűleg Warren Harding (1923) és valószínűleg Roosevelt elnök (1944) is.

A Mardi Gras Secrets honlapot 2005 decemberében hozta létre Mimi L. Eustis, Samuel Todd Churchill lánya, aki a "The Mystick Crewe of Comus" nevű titkos New Orleans-i Mardi Gras Társaság magas rangú tagja volt.

Ez a Társaság, amely 1857-ben újjászervezte a Mardi Gras ünnepségeket, a Koponya és Csontok egyik tagozata volt. Albert Pike, Judah Benjamin és John Slidell szabadkőművesek tevékenységének fedőszerveként indult, akik a Konföderáció vezetői lettek.

Ez az információ Samuel Churchill halálos ágyán tett vallomásain alapul, amikor tüdőrákban haldoklott. Mrs. Eustis később úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza ezeket, miután ő is elkapta a halálos betegséget.

"A KIRÁLY MEGÖLÉSE"

Az illuminátusok főkolomposa Caleb Cushing (1800-1879) volt (balra), William Russell ópiumcsempész társa, aki 1832-ben megalapította a Yale-i Koponya és Csontok Társaságát. Ahhoz, hogy valaki felemelkedjen ebben a társaságban, részt kellett vennie egy "királygyilkossági" rítusban.

Eustis szerint a Koponya és Csontok (vagy a Halál Testvérisége) "nem más, mint egy politikai bérgyilkossági csoport azon amerikai politikusok ellen, akik nem illeszkednek a Rothschild-ház terveihez, amelyek a vérbeli elitista uralomra és a világgazdaság feletti ellenőrzésre irányulnak... Caleb Cushing például részt vett William Henry Harrison amerikai elnök 1841. április 4-én és Zachary Taylor 1850. július 9-én bekövetkezett arzénmérgezéses halálában. Ez a két elnök ellenezte Texas és Kalifornia rabszolgaállamként való felvételét"."

William Henry Harrison volt az első elnök, aki hivatalában halt meg, mindössze 31 napot szolgált. A Wikipedia szerint "tüdőgyulladásban" halt meg.

1850. július 3-án Zachary Taylor azzal fenyegetőzött, hogy felakasztja azokat, akiket "az Unió ellen lázadásba fogtak". Másnap az elnök megbetegedett, feketés anyagot hányt, és július 9-én meghalt. (A Kentucky-i hatóságok nemrég kiásták Taylor holttestét, arzénmérgezésre utaló nyomokat keresve.)

ABRAHAM LINCOLN MEGGYILKOLÁSA

Eustis asszonyt idézem: A polgárháború idején (1861-1865 között) Lincoln elnöknek pénzre volt szüksége a háború finanszírozásához. Az uzsorás bankárok 24-36%-os kamatot akartak. Ehelyett Lincoln elérte, hogy a Kongresszus engedélyezze 450 millió dollár értékű "Greenback" adósság- és kamatmentes pénz nyomtatását. Ez törvényes fizetőeszközként szolgált minden adósságra, állami és magánadósságra egyaránt.

John Wilkes Booth

A Rothschild-ház felismerte, hogy a szuverén kormányok kamat- és adósságmentes papírpénz nyomtatása megtörné a hatalmukat.
Lincoln merénylője, John Wilkes Booth tagja volt a Pike-féle Aranykör lovagjainak. New Orleansban tartózkodott 1863-64 telén, és összeesküdött Pike-kal, Benjaminnal, Slidell-lel és G. W. Baird admirálissal Lincoln meggyilkolására. Baird később James William Boyd kapitány holttestét Boothként azonosította. (Boyd valójában egy konföderációs kém volt, aki hasonlított Booth-ra, és akit bűnbaknak használtak. Holttestét az Arsenal börtön egyik víznyelőjébe dobták, amelyet döglött lovak lerakására használtak).

Eustis szerint apja hangsúlyozta, hogy a 3. fokozat alatti szabadkőművesek többsége jó, keményen dolgozó ember volt. Az Illuminati-Skull and Bones a szabadkőműveseket álcaként használta. Azok, akik a 33. fok fölé emelkedtek, a "Királygyilkosság" szertartáson való részvétellel tették ezt. Az alacsonyabb szintek azt tették, amit mondtak nekik, anélkül, hogy tudatában lettek volna a "Király megölésében" való szerepüknek.

Abraham Lincoln meggyilkolásáért Pike, Benjamin, Slidell és August Belmont (Rothschild északi ügynöke) a Mystick Krewe of Comus titkos királyai lettek. Andrew Johnson alelnök lett az elnök és kegyelmet adott Albert Pike-nak. Albert Pike Andrew Johnsonnak a harmincharmadfokú rítust adományozta.

" Az orvosok lényeges részét képezték az Illuminátusok tervének, hogy megöljék az amerikai politikai vezetőket, [akik] akadályozták az amerikai köztársaság átvételét a nemzetközi bankárelit által" - írja Eustis.

(James Garfield. A szabadkőműveseket is megölik, ha nem engedelmeskednek.)

"Az illuminátus orvosok végül William Henry Harrison és Zachary Taylor amerikai elnököt is megölték. Szintén halálos szerepet játszottak Abraham Lincoln amerikai elnök 1865. április 14-i (meghalt 1865. április 15-én), James Garfield 1881. július 2-i (meghalt 1881. szeptember 19-én) és William McKinley Jr. 1901. szeptember 6-i (meghalt 1901. szeptember 14-én) lelőtt merényleteiben.".

"Teddy Roosevelt William McKinley lelövése után lett elnök. Roosevelt megkapta az átjárást a 33. fokozatba, és a Mystick Krewe of Comus titkos királya lett. Elnöksége alatt a Koponya és Csontok szilárdan beágyazódtak és irányították az Amerikai Köztársaságot."

 

HUEY LONG

Huey Long ("Kingfish") egy populista volt, aki Louisiana kormányzójaként, majd később az Egyesült Államok kormányzójaként erőteljes kihívást intézett FDR ellen.
Szenátorként. FDR-rel ellentétben ő nem volt szabadkőműves és nem volt a bankárok kiszolgálója. "Osszuk meg a vagyonunkat" programja valódi fenyegetést jelentett az illuminátusokra nézve.

Az illuminátusok egyik tagja, Dr. Carl Austin Weiss (balra) 1935. szeptember 8-án lőtte le Longot, és Dr. Arthur Vidrine gondoskodott arról, hogy Long ne épüljön fel. Eustis szerint Weissnek Longot arcon kellett volna találnia, és Long testőrének, Murphy Rodennek kellett volna lelőnie Weisset és Longot is. Talán valóban ez történt.

Roden "J. Edgar Hoover kémje" volt. Roden 60 golyót pumpált Weiss testébe. Dr. Weissnek azt mondták, hogy a gyermekét megölik, ha lemondja a küldetést.

FDR és J. Edgar Hoover is elnyerte a 33. fokozatot a gyilkosságban való részvételért.

"Franklin Delano Roosevelt 1937-ben lett a Comus királya. Amikor J. Edgar Hoover lejött New Orleansba, hogy eljátssza a Comus Királyának uralkodását, részt vett a homoszexualitás és a keresztöltözködés szexuális mulatozásában a Mystick Krewe of Comus különböző elitista vérvonalbeli tagjaival."

 

LINDBERGH ÉS HARDING

"A Koponya és Csontok ügynökei J. Edgar Hoover FBI igazgató és 33. szintű hóhér-fedő specialista áldásával és részvételével a Rothschild-ház elitista vérvonala számára meggyilkolták Charles Lindbergh szabadkőműves fiát. A szabadkőműves Charles Lindbergh fiának megölése példát akart mutatni arra, hogy az elszigetelődés nem az illuminátusok akarata."

Eustis asszony nem tér ki Warren Harding elnök (1865-1923) mérgezéses halálára, de a Wikipedia így írja le:

"Július végén, miközben Alaszkából British Columbián keresztül délre utazott, [Harding] súlyosnak vélt ételmérgezést kapott. A San Franciscó-i Palace Hotelben tüdőgyulladást kapott. Harding 1923. augusztus 2-án este 7 óra 35 perckor, 57 éves korában vagy szívrohamban, vagy agyvérzésben halt meg. A hivatalos bejelentés,
a New York Times-ban aznap megjelent hivatalos közlemény szerint "agyvérzés" okozta a halálát. Pontosan egy hete volt beteg".

FDR-ről lásd: Emanuel Josephson: "Franklin D. Roosevelt különös halála". (1948)

KÖVETKEZTETÉS

A "Mardi Gras-titkok" azt sugallják, hogy a korrupció mélységét tekintve az USA politikai rendszere nem vehető komolyan demokráciaként. Az Egyesült Államok történelmében az Illuminátusok-Rothschildok irányításának mintája végigvonul. Azok az emberek, akik ezt tagadják, fantáziavilágban élnek.

Az Egyesült Államokat azért hozták létre, hogy az Illuminátusok Új Világrendjét előmozdítsák, amely a Rothschild monopóliumon alapul a kormányzati hitelek világméretű felhasználására. Az amerikai eszméket a tömegek megtévesztésére tervezték, nem pedig megvalósítására.

Az USA alapítói és hősei többnyire szabadkőművesek voltak, köztük Paul Revere, John Paul Jones és Benjamin Franklin. Francis Scott Key, aki a nemzeti himnuszt írta, szabadkőműves volt. John Hancock és a Függetlenségi Nyilatkozat legtöbb aláírója szintén szabadkőműves volt.

Az elnökök több mint fele szabadkőműves volt. Ezek közé tartozik Washington, Madison, Adams, Jefferson, Monroe, Jackson, Van Buren, Tyler, Polk, Taylor, Pierce, Buchanan, Johnson, Garfield, McKinley, TR, Taft, Harding, FDR, Truman, LBJ, Ford, Reagan, Clinton, Bush I és II, Obama és Trump.

Ezek közül néhányan tényleg azt hitték, hogy a szabadkőművesség a "jó emberek jobbá tételéről" szól, és ezért kellett meggyilkolni őket. Más elnököket, akik nem voltak szabadkőművesek, mint Eisenhower, Nixon és Carter, még mindig ugyanazok a sötét erők irányították.

Az Egyesült Államok egész történelme során egy sátáni szekta, a szabadkőművesség karmai között volt, amely a Rothschild központi bankkartellt szolgálja. Sok bátor elnök és más politikus próbálta megszabadítani honfitársait ettől a rabságtól, és elismerés nélkül haltak meg, gyilkosaik pedig büntetlenül és diadalmasan.

Az USA egy lefejezett nemzet, egy fej nélküli óriás, amelyet démonok vezetnek.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-rothschildok-legalabb-het-amerikai-elnokot-meggyilkoltak

Olyan harcba bocsátkozunk, amit nem nyerhetünk meg

 

Láthatjuk, hogy kezd megjelenni a forgatókönyv?

A nyugati demokráciák összeomlanak katonailag, gazdaságilag, szellemileg és az emberek egészségét, jólétét tekintve, beleértve az élelmiszerellátás megszűnését, miközben a rendkívül tekintélyelvű és korrupt "volt" kommunista és társadalmilag megosztott "volt" rezsimek legyőzik a nyugatot, és le- és kiszorítanak minket.

Az Egy Világkormányt erősen autoriter BRICS rezsimek fogják bevezetni, és a korábbi demokráciák, amelyek már elrohadtak a marxista és más ateista programoktól, összeomlanak és legyőzik őket.

A vezető oroszok kétségtelenül tisztában vannak a Nyugat közelgő pusztulásában és a tekintélyelvűség világméretű hatalomátvételében játszott szerepükkel.

Ők lesznek az új urak, de semmiképpen sem lesznek demokratikusak.... saját politikusaink kétségtelenül szintén tisztában vannak azzal, hogyan fognak minket összeomlasztani - beleértve Boris Johnsont is.

Úgy néznek ki, mint a színészek, akik szerepet játszanak. Ez azért van, mert tudják, hogy egy olyan szerepet játszanak, amelyet a háborút és a világot irányító felsőbb összeesküvés hagy jóvá.

 

 

sovereigntea mondja:

A PERESZTROJKA MEGTÉVESZTÉS

https://ia600305.us.archive.org/27/items/AnatoliyGolitsyn/Golitsyn-ThePerestroikaDeception-TheWorldsSlideTowardsTheSecondOctoberRevolution1995.pdf

Christopher Story - ThePerestroika Deception.flv

https://youtu.be/G2O3hfNkQVk

Olyan harcba bocsátkozni, amit reménytelen megnyerni.

RUSI - Az ipari hadviselés visszatérése

A nyugati ipari bázis kapacitása

Két közel egyenrangú hatalom közötti elhúzódó háború győztese még mindig azon múlik, hogy melyik fél rendelkezik a legerősebb ipari bázissal. Egy országnak vagy olyan gyártási kapacitással kell rendelkeznie, hogy hatalmas mennyiségű lőszert tudjon gyártani, vagy olyan egyéb feldolgozóiparral kell rendelkeznie, amelyet gyorsan át lehet alakítani lőszergyártásra. Sajnos úgy tűnik, hogy a Nyugatnak már egyik sem áll rendelkezésére.

Jelenleg az USA csökkenti tüzérségi lőszerkészleteit. 2020-ban a tüzérségi lőszerbeszerzések 36%-kal 425 millió dollárra csökkentek. A tervek szerint 2022-ben a 155 mm-es tüzérségi lövedékekre fordított kiadások 174 millió dollárra csökkennek. Ez 75 357 darab M795-ös alap "buta" lövedéknek felel meg a normál tüzérség számára, 1400 darab XM1113-as lövedéknek az M777-eshez, és 1046 darab XM1113-as lövedéknek a kiterjesztett lövegű tüzérségi ágyúkhoz. Végül 75 millió dollárt szánnak az Excalibur precíziós irányítású lőszerekre, amelyek lövedékenként 176 ezer dollárba kerülnek, így összesen 426 lövedékre. Röviden, az USA éves tüzérségi termelése a legjobb esetben is csak 10 naptól két hétig tartó ukrajnai harcra elegendő. Ha a kilőtt orosz lövedékek eredeti becslése 50%-kal több, akkor az csak három hétig tartana ki a tüzérségi ellátást.

 

 

Nem az USA az egyetlen ország, amelyiknek ezzel a kihívással kell szembenéznie.

Az amerikai, brit és francia erők részvételével nemrégiben lezajlott hadgyakorlat során a brit erők nyolc nap után kimerítették a kritikus lőszerek nemzeti készleteit.

Sajnos ez nem csak a tüzérség esetében áll fenn. A páncéltörő Javelinek és a légvédelmi Stingerek ugyanebben a helyzetben vannak. Az USA 7000 Javelin rakétát szállított Ukrajnának - a készlet nagyjából egyharmadát -, és további szállítmányok várhatók. A Lockheed Martin évente körülbelül 2100 rakétát gyárt, bár ez a szám néhány éven belül 4000-re emelkedhet. Ukrajna állítása szerint naponta 500 Javelin rakétát használ.

A cirkálórakéták és a hadszíntéri ballisztikus rakéták kiadásai ugyanilyen hatalmasak. Az oroszok 1100 és 2100 rakétát lőttek ki. Az USA jelenleg évente 110 PRISM, 500 JASSM és 60 Tomahawk cirkálórakétát vásárol, ami azt jelenti, hogy három hónapnyi harc alatt Oroszország az USA éves rakétatermelésének négyszeresét égette el. Az orosz gyártási ütemet csak becsülni lehet. Oroszország 2015-ben kezdte meg a rakétagyártást korlátozott kezdeti sorozatban, és még 2016-ban is 47 rakétára becsülték a gyártási sorozatot. Ez azt jelenti, hogy mindössze öt-hat évnyi teljes körű gyártás állt rendelkezésére.

https://rusi.org/explore-our-research/publications/commentary/return-industrial-warfare

TAP - Ez megmagyarázná azt is, hogy az oroszok hogyan támadhatták meg és robbanthatták fel a RAF és az USAF teljes fegyverkészletét a RAF Welfordban április 14-én, és mégsem került semmi a fő médiába, kivéve a tűzijáték felrobbantásáról szóló történetet, amelyet a tűzoltóság adott ki az Express, Mirror és Evening Standard című lapokban. A nyugati fegyverzet kimerítése és megsemmisítése egy titkos művelet, amely lehetővé teszi az oroszok átfésülését egész Európában, beleértve ezúttal a La Manche-csatornát is. Kivéve, ha a RAF időközben elegendő rakétával lesz felszerelve, és Mainwaring kapitány újra felbukkan Warmington On Sea-ben.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/olyan-harcba-bocsatkozunk-amit-nem-nyerhetunk-meg

"Polio járvány" - A WHO, Bill Gates, a sürgősségi vakcinák

 

"Polio Outbreak" - A WHO, Bill Gates, a sürgősségi vakcinák és még sok minden más

A gyermekbénulás évtizedek óta először ismét a brit újságok címlapjain szerepel. Micsoda idő, hogy éljünk.

Azoknak, akik lemaradtak róla, két nappal ezelőtt a brit kormány "nemzeti incidenst" hirdetett, miután Észak-London szennyvizében a gyermekbénulás vírusának nyomait mutatták ki.

Igen, "nemzeti incidens"... mert nyomokat találtak... a szennyvízben.

Ez még a világjárványhoz képest is hatalmas fokozódás.

A Covidnak és a Monkeypoxnak legalább volt annyi jó ízlése, hogy megvárta, amíg egyetlen ember valóban elkapja a betegséget (állítólag), mielőtt megnyomta volna a nagy piros pánikgombot.

Kissé megdöbbentő egybeesés, hogy két nappal a "londoni gyermekbénulás" híre előtt a Forbes megjelentetett egy cikket, melynek címe:...

Lehet, hogy egy új gyermekbénulás járvány van készülőben - ha igen, mit tehetünk?

A cikk teljesen független a témától, egy "gyermekbénuláshoz hasonló" enterovírusról ír, amelynek még nem hagyták jóvá az USA-ban a vakcináját, és egyszer sem említi Londont.

Ha ugyanaz (vagy hasonló) hír (állítólag) teljesen más okok miatt kerül a címlapokra világszerte, az megrázza a belső cinikusságomat.

Szóval, mi folyik itt?

 

 

Bár úgy tűnhet, hogy a gyermekbénulás hirtelen került vissza a hírekbe, valójában már régebb óta ott van a hírekben, mint gondolnánk, és egyre csak halmozódott.

Az igazság az, hogy az egész egy nagyon kiszámítható sémába illeszkedik.

2020 novemberében egy új, "genetikailag módosított" és "háromszorosan zárolt" gyermekbénulás elleni vakcina volt az első vakcina, amelyet az Egészségügyi Világszervezet "sürgősségi felhasználási listára" vett, annak ellenére, hogy az elmúlt évtizedben csak mintegy ötezer gyermekbénulásos eset fordult elő a világon.

2021 októberében az ukrán kormány "biológiai vészhelyzetet" hirdetett a gyermekbénulás "újbóli megjelenése" miatt, amiért a vakcina alacsony elterjedtségét okolták.

Erről hónapokon keresztül folyamatosan beszámoltak a hírek hátsó oldalain. A "Polio visszatér Ukrajnában, mivel a háború leállította az oltási kampányt" szalagcímekbe torkollott, miután Oroszország megkezdte "különleges műveletét".

Később, ez év márciusában Izrael is arról számolt be, hogy náluk is "újra megjelent" a gyermekbénulás, miután állítólag "oltásból származó" poliót mutattak ki egy fiatal, bénulásban szenvedő lány székletében.

Ekkor a Globális Polio Felszámolási Kezdeményezés (Global Polio Eradication Initiative, GPEI) kezdett el felszólalni. A GPEI a WHO, az amerikai CDC, a GAVI oltóanyag-szövetség és a Bill és Melinda Gates Alapítvány által közösen finanszírozott projekt.

...más szóval, pontosan azok, akikre számítanánk.

 

 

Az Izraelben bejelentett esetet követően a GPEI közleményt adott ki, amelyben "fokozott felügyeletre" szólított fel...

A GPEI partnerség sürgeti az összes egészségügyi hatóságot, hogy fokozzák a poliovírus felügyeletét, és a további terjedés megakadályozása érdekében fokozottabb védőoltásokat hajtsanak végre, hogy egyetlen gyermek se legyen kitéve az élethosszig tartó bénulás veszélyének egy olyan betegség miatt, amely olyan könnyen megelőzhető. A GPEI elkötelezett amellett, hogy segítse az egészségügyi hatóságokat a cVDPV3 járvány kitörésének megállítására irányuló erőfeszítéseikben.

Egy hónappal később, idén áprilisban, az állítólagos "újbóli megjelenést" ugródeszkának használva a GPEI "megújított erőfeszítéseket" sürgetett a gyermekbénulás elleni küzdelem érdekében, új "stratégiát" indított el, és azt állította, hogy további 4,8 milliárd dollárnyi finanszírozásra van szüksége.

Május végén, a WHO 75. Egészségügyi Világközgyűlésén a "globális egészségügyi vezetők" "sürgős cselekvésre szólítottak fel a gyermekbénulás egyszer s mindenkorra történő felszámolása érdekében, mielőtt a lehetőség egyedülálló ablaka végleg bezárul".

Ugyanezen a héten Tömeggyilkos Népirtó Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója is felszólalt a közgyűlésen a gyermekbénulással kapcsolatban [kiemelés hozzáadva]:

"Az elmúlt hónapok aggasztó fejleményei rávilágítanak arra, hogy ez az előrelépés [a gyermekbénulás felszámolása] mennyire törékeny [...] Idén valódi lehetőségünk van arra, hogy megállítsuk a vadon élő poliovírus terjedését. Ugyanakkor gyorsabban és jobban kell reagálnunk a cVDPV kitörésekre, hogy 2023 végére minden átvitelt megszakítsunk."

...amivel elérkeztünk júniushoz, és az Atlanti-óceán mindkét partján az "alacsony oltási arányra" figyelmeztető rémhírekhez.

 

 

Megjegyzendő, hogy a WHO jelentése szerint a vírus olyan személyen keresztül jutott be az Egyesült Királyságba, aki a tengerentúlon "élő oltást" kapott, az állítólagos izraeli járvány pedig "oltásból származik".

Látod már, hogyan működik ez?

  • A WHO jóváhagyja a "sürgősségi vakcinát", megkerülve a kísérletek és a biztonsági adatok szükségességét.

  • Egy maroknyi gyermekbénulásos esetet jelentenek (mint minden évben).

  • A Tömeggyilkos Gates/WHO által finanszírozott thinktank "fokozott felügyeletre" szólít fel, ami több vizsgálatot jelent (PCR-tesztekkel).

  • A több vizsgálat elkerülhetetlenül több "esetet" talál.

  • Az eseteket a régi vakcinákra fogják.

  • Új "modern" és "biztonságosabb" vakcinákat vezetnek be.

  • Mindenki rengeteg pénzt keres.

Októberben, a németországi egészségügyi világtalálkozón a GPEI egy "ígéretes pillanatot" indít, hogy megpróbáljon 5 milliárd dollárt összegyűjteni "egy gyermekbénulás-mentes világ megvalósítására".

A szalagcímek alapján ezt a célt elég könnyen meg fogják haladni, nem gondolja?

Érdekes megjegyezni, hogy a piaci kutatók szerint a gyermekbénulás elleni vakcinák piaca a Covid19 "világjárvány" miatt 2020-ig és 2021-ig "stagnál".

Most már nincs többé stagnálás.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/polio-jarvany-a-who-bill-gates-a-surgossegi-vakcinak

Meddőség: Ördögi agenda (2022-es dokumentum)

 

Média: Az emberek termékenysége világszerte egyre csökken. A termékenységi arány a világon majdnem 60 % -kal csökkent. 30 év alatt a legalacsonyabb a szülések száma.  A termékenység mértéke rekordalacsony szintet ért el. A szülések száma csökken. Miért alacsonyabbak az arányok? Mi történik itt? Az Ön teste arra lett tervezve, hogy valamit tegyen. Amikor azt mondják önnek, hogy nem teheti… Ha valaha azt kellene mondanom a lányomnak, hogy nem lehet gyermeke, ez pusztító lenne. Attól kezdve, hogy a nők nem képesek gyermekeket szülni, milyen remény marad?

Belinda: Amikor hallottam a kelet – afrikai termékenységgel kapcsolatos történetről, arra gondoltam, hogy: Ez én vagyok.

 

 

Nairobi, Kenya

Dr. Ngare: Nőgyógyászként az utóbbi években azt vettem észre, hogy drámaian megnövekedett azoknak a nőknek a száma, akiknek megszakadt a terhessége, akiket vetélés vagy vérzés fenyeget a terhesség korai szakaszában.

Sok fiatal meddő párral is találkozunk.

Dr. Karanja: A meddőség jelenleg az egyik legsúlyosabb nőgyógyászati probléma Afrikában.

Antoninah: Láttam könnyeket … elvesztették önazonosságukat. Belül haldokolnak. A legnagyobb titok. Miért meddők a nők?

A történelem tele van azoknak a vízióival, akik elhitték, hogy az ő sorsuk az, hogy megváltoztassák a világot, magát az evolúció folyamatát, hogy történelmet írjanak, döntsenek arról, hogy ki élhet … és ki nem.

Antoninah: Az én vetélésekkel teli utam nagyon nehéz volt. Az elsőnél kb. három hétig tartott a terhességem. Aztán újra várandós lettem. Ekkor a terhességem négy hétig tartott. Harmadszor is teherbe estem. Ekkor 10 hétig tartott. Tudtam, hogy ez probléma.

Dr. Ngare: Amikor a nő terhes, a gyermeke a placentán keresztül hCG –t termel.

Narrátor: Emberi koriongonadotropin – hCG. Mi az?

Dr. Ngare: Ez az első jel, ami a nőnek azt mondja, hogy terhes. Azt mondja a petefészkeknek, hogy termeljenek egy másik, ún. progeszteron hormont, amely fenntartja a terhességet.

Antoninah: Teszteltek és az én anti-hCG szintem jelentősen emelkedett volt. Narrátor: Mit jelent ez? Hogy a nő saját teste immunreakció keretén belül termel ellenanyagot a hcG ellen?

Dr. Ngare: Ha Ön a hCG ellen ellenanyagot kezd termelni abban a pillanatban, amikor a méhben kialakulófélben levő gyermek hCG-t kezd termelni, a magzatnak vége, ugyanúgy, mintha valami baktérium vagy vírus lenne, vagyis a jel teljesen elveszik. Ezért nem termelnek a petefészkek progeszteront. Tehát ha elég magas az Ön ellenanyagszintje a hCG ellen, akkor a nő valójában meddővé vált.

Narrátor: De hogyan képződnek a nőnél ellenanyagok a hCG ellen, ami autoimmun betegség, amikoris a test önmagát támadja meg? Ezt a kérdést tették fel maguknak és válaszolták is meg azok a vakcinafejlesztők, akiknek a neve Egészségügyi Világszervezet ( WHO – ford. megj.), akik termékenység elleni vakcinát akartak kifejleszteni már a XX. század 70-es éveitől fogva. Ez a kutatási-fejlesztési program került megvalósításra válaszként az észlelt túlnépesedésre.

Dr. Ngare: 1972-92-ig 20 évet töltöttek ezen vakcina kutatásának és fejlesztésének finanszírozásával.

Narrátor: Ezek a tények vitán felül állnak. A WHO termékenységszabályozó vakcinával foglalkozó munkacsoportján keresztül támogatta a hCG molekula elleni szintetikus vakcina – kutatást. A nők terhesség elleni immunizálása vagy a sikeres terhesség megszakítása céljából a tudósok megállapították, hogy az a leghatásosabb, ha fizikailag összekapcsolják a hCG béta-alegységét a tetanusz toxoidjával, amely az általános tetanusz elleni vakcinában használatos. A nő már nem csupán a tetanusz ellen termelt ellenanyagot, hanem a hCG ellen is, ideértve azokat is, amelyeket a saját teste termel. A termékenység-elleni programnak sok kihívással kellett szembenéznie. Annak ellenére, hogy Kenya vezetői és az elitnek tartott csoportok támogatták ezt a programot, a kenyai nők nem fogadták lelkesedéssel.

Főleg a nők csoportjai tartottak a visszaélés lehetőségétől. Miért? Merthogy már sor került rá. Már a vakcina tesztelése során sterilizálva lettek a nők tudtuk és beleegyezésük nélkül. A nők attól is tartottak, hogy a termékenységgátló vakcina kampány a tetanusz ellenes oltáskampánynak van álcázva. Figyelemre méltó, hogy a fülöpszigeteki Női Katolikus Liga bírósági parancsot tudott beszerezni az UNICEF termékenység ellenes programjának megállításához, amelynek során konkrétan hCG-és tetanusz elleni vakcinát használtak. A bírósági parancs kibocsátásának idején már 3 millió nő volt beoltva. 1995-ben azonban a kenyai termékenységellenőrzés képviselői számára rég eljött a tettek ideje.

Dr. Karanja: A WHO előállt a tetanusz elleni kampánnyal és kijelentette, hogy el akarja tüntetni az újszülöttkori tetanuszt.

Narrátor: Az amerikai CDC (Járványügyi Központ – ford. megj.) a neonatális tetanusz a tetanusz fertőzés olyan formája, amely újszülötteknél fordul elő. A neonatális tetanusz azoknál a gyermekeknél fordul elő, akiknek nincs védelmező passzív immunitása, mert az anya saját maga nem immunis. Általában a még be nem gyógyult köldökzsinór fertőzése okozza, főleg a köldökzsinór nem steril eszközzel történő elvágása miatt.

Dr. Ngare: Korábban már minden terhes nőnek beadtuk a tetanusz elleni oltást, hogy megelőzzük az újszülöttkori tetanuszt, ami az országos program része volt.

Dr. Karanja: De idejön a WHO és azt mondja: NEM, nem , nem! Be akarjuk adni a nem terheseknek is. A kérdés így szól: Miért?

Narrátor: 1995-ben a texaszi Houstonban tartott konferencián dr. Karanja tudomást szerzett a más országokbeli tetanusz elleni oltáskampánnyal álcozott termékenységellenes kampányokról. Ugyanebben az évben a WHO a termékeny korban levő kenyai nőknél tervezett tetanusz elleni oltáskampányt, dr. Karanja meggyőzte a katolikus egyház képviselőit, amely nagyon nagy egészségügyi szolgáltató, hogy követeljék, hogy a kampányban használt vakcinák legyenek hCG-re tesztelve. A kormány is osztozott kételyeikben. A WHO magyarázat nélkül felhagyott a kampányával. 19 évvel később azonban visszatért a WHO, ezúttal a kenyai kormány áldásával. Ugyanezen év októberében elindították az újszülött tetanusz kampányt.

Dr. Kurgata: Jelenleg Baringa-ban (Kongó – ford. megj.) tetanusz elleni kampány folyik.  A hangsúly a 15 – 49 éves nőkön van, akik lényegében termékeny korban vannak. Narrátor: Aztán itt van az oltás harmonogrammjának kérdése.

Dr. Oller: A fogamzásgátló vakcinával sterilitást idézhetnek elő, azonban több oltást kell beadni, méghozzá ötöt, hogy tényleg hatásos legyen, az egyes oltások között pedig hat hónapnak kell eltelnie. Érdekes, hogy az egyes tetanusz elleni oltások között 5 év vagy akár 10 is eltelhet. Nincs szüksége hat havonkénti oltásokra, főképpen nem ötre.

Dr. Karanja: Az eredti terv a hat hónaponkénti öt oltás volt.

Narrátor: Ez volt a termékenységellenes oltások harmonogramja. Ebben a pillanatban a katolikus egyház úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a vakcinák hCG-re történő tesztelését.

Dr. Ngare: A tesztelt vakcinákat a kampány idején a terepről gyűjtötték össze 2014 márciusában.

Dr. Karanja: Az oltást végző egészségügyi nővérektől gyűjtöttük őket össze. Narrátor: Nairobiban a WHO tetanusz elleni vakcinái üvegcséiből szerzett mintákat három független laboratóriumban tesztelték, amelyeket 2014 márciusában használtak. És hCG-t találtak ott, ahol nem volt szabad lennie. 2014 októberében a katolikus orvosok hat további üvegcsét szereztek, amelyek hat akkreditált laboratóriumban tesztelve lettek. A minták felében hCG-t találtak.

Egyház: Minden teszt azt bizonyította, hogy a Kenyában 2014 márciusában használt vakcinák bhCG szérumot tartalmaztak. Beta hCG. Emberi koriongonadotropint.

Média: A püspökök megígérték, hogy nem engedik, hogy a gyakorlatot elvégezzék. A vakcina leállítására szólítottak fel.

Püspök: Felszólítjuk az embereket, hogy ne vegyenek részt és ne hagyják magukat befolyásolni azzal, ami történik, világos információk nélkül.

Narrátor: Ez a történet az egész világban elterjedt. A kormány, igyekezve mérsékelni a következményeket, beavatkozott.

Dr. Ngare: Ezután megállapodás született, hogy közös szakértőcsoportot hoznak létre, amely a vakcinákat tesztelni fogja. A csoportot a kormány három embere és a katolikus püspökök által kinevezett három ember alkotta. Megállapodtunk, hogy 9 vakcinát fogunk tesztelni, amelyeket már teszteltünk is. Abban is megállapodtunk, hogy mintákat szerzünk be a kormány tetanusz vakcina raktárából.

Narrátor: Megállapodtunk a közös tesztelési protokollban is, abban, hogy egyéb, specifikusabb detekciós módszereket alkalmazunk. A nagyon hatékony HPLC – folyadék kromatográfiát. Az AgriQ Quest, független akkreditált tesztelő intézmény, kapta dr. Nicholas Muraguri-tól, az egészségügyi szolgáltatások kormányigazgatójától a szerződéses megbízást a vakcinák tesztelésére. Muraguri nyomást gyakorolt a AgriQ Quest-re, hogy az általuk adott vakcinákat tesztelje a kampányban korábban használt vakcinák helyett. Az AgriQ Quest úgy döntött, hogy mindkét mintasort analizálja. Fredrick Muthuri a nairobii AgriQ Quest intézmény igazhatója.

Muthuri: A szakértői bizottság átadott nekünk egy levelet, amelyben kineveztek eme vakcina tesztelő laboratóriumává. Megállapítottuk, hogy egyes vakcinák beta hCG -vel kontamináltak voltak.

Dr. Ngare: Azok az üvegcsék, amelyek hCG pozitívak voltak ELIA módszerrel , hCG pozitívak voltak a nagyon hatékony folyadék kromatográfia módszerével (HPLC) is.

Narrátor: Az AgriQ Quest mindkét analízis sorban a vakcinának ugyanazon üvegcséiben talált hCG –t, mint amelyek már korábban is pozitívak voltak. Az AgriQ Quest azonban nem talált hCG-t abban az 52 mintában, amelyek nem a kampányból, hanem az állami raktárakból  származtak, miközben ezek közül többnek megegyezett a gyártási száma azokkal a számokkal, amelyek azokon az üvegcséken szerepeltek, amelyek hCG pozitivak voltak. Bizarr, hogy Nicholas Muraguri a kormány nevében levelet írt az AgriQ Questnek és kérte, hogy változtassa meg az eredményeket úgy, hogy azt tükrözzék, hogy a vakcinák biztonságosak voltak. Az AgriQ Quest ezt elutasította. A kormány támadásba ment át.

Dr. Karanja: A WHO mérhetetlenül bedühödött és az afrikai WHO-t ne akarja feldühíteni.

Média: A WHO arra buzdítja az anyákat, hogy folytassák a tetanusz elleni vakcina használatát, amelyről azt mondja, hogy biztonságos. A vakcina biztonságos. Biztonságos. Azt mondja, hogy százszázalékosan biztonságos? Tökéletesen biztonságos, beta hCG nélküli? A veszekedés reagálásra késztette a WHO-t és az UNICEF-et. Dezinformációk terjesztésével vádolták a katolikus egyházat. Ezek a bizonyítékok meg lettek cáfolva. Biztonságos és nincs az ország lányai és asszonyai termékenységi képességére káros hatással. A kormánypárt gyorsan rámutatott arra, hogy a kontamináció csupán az egyház által átadott mintáknál volt kimutatva, annak ellenére ugyanolyan gyártási számuk volt, mint a negatívan tesztelt mintáknak. Ez azt jelenti, hogy az egyház hazudik?

Muraguri: Egy üvegcse nyitva van. Nem tudjuk, hogy ki nyitotta ki. A lezárt üvegcsék azonban negatívak voltak. Gondolják át, hogy mit jelent ez. Média: A hitelességüket nem lehet igazolni.

Narrátor: A kormány nyilvánosan elítélte a katolikus egyház kételyeit, mint megalapozatlan kijelentéseket, mint amelyek nincsenek alátámasztva semmilyen tudományos bizonyítékkal. Az orvosok, Karanja és Ngare számára csak ezután jött az éles visszhang.

Dr. Ngare: Levelet kaptunk az orvosi kamarától, amelyben diszciplináris eljárásra idéztek. Ez egy tanács, amely nyilvántartásba veszi az orvosokat. Ha elvennék a működési engedélyem, nem működhetnék ebben az országban orvosként.

Dr. Karanja: Megtiltották, hogy nyilatkozzam. 2014-től azt várják el tőlem, hogy ebben az országban nem fogok a vakcinákról beszélni, mert veszélyes vagyok. Azt mondják, és én nem tudom miért mondják, hogy befolyásos személy vagyok, és ha a vakcinák ellen fogok szólni, az emberek hallgatni fognak rám.

Narrátor: Mi ennek az afrikai történetnek a végszava? Hogy mennyire megalapozatlanok a tények? Milyenek az esetleges tudományos bizonyítékok? Létezett egy kimondott szándék egy harminc éven át folyó WHO kutatási-fejlesztési programon keresztül, amelynek célja  a termékenységgátló vakcinák kifejlesztése volt. Az indíték a nők termékenységének csökkentése volt az állítólagos túlnépesedéssel szemben. A WHO kutatási és fejlesztési programja meghatározott egy összetételt, a beta hCG vegyileg kapcsolt formáját, és a tetanusz vakcinát, mint a leghatékonyabb készítményt. És egy harmonogrammot, amely 5 adagot foglal magában hathónapos intervallumokban, mint ami elengedhetetlen a sikeres teherbeesés megakadályozásához. A termékenységgátló vakcina végtermékként sikeresen volt tesztelve a fejlődő országokban. A WHO szerint 63 országot érinthetett.

A termékenységgátló vakcinációs harmonogramm egyike volt azon terveknek, amelyeket a kenyai kampányban ún. újszülött tetanusz elleni vakcinaként terveztek bevetni. Be lettek szerezve és tesztelve lettek a tényleges kampányból származó vakcinák. A hCG jelenléte különböző tesztekkel ki lett mutatva több laboratóriumban. Ezen laboratóriumok egyike, az AgriQ Quest, szerződéses megbízást kapott Muraguri kormányzati orvostól, hogy tesztelje hCG-re a vakcina mintákat. Az AgriQ Quest igazolta, hogy a minták tesztje pozitív a beta hCG-re és további laboratóriumok is alátámasztották ezt. Azután, hogy doktor Muraguri tudomást szerzett ezekről az eredményekről, írásban kérte, hogy az AgriQ Quest másítsa meg az eredményt és megtagadta a tesztért a kifizetést, amikor az AgriQ Quest ezt nem tette. Az állami raktárakból , nem a kampányból, származó tetanusz elleni vakcinaminták azonban negatívak voltak. Ebben a pillanatban a kormány támadásba lendült és kijelentette, hogy a vakcina biztonságos és hogy nem tartalmaz beta hCG-t.

Hogy elfedje a pozitív tesztek anomáliáját, a kormányhivatalnokok és mások valószínűleg támogatták azokat a médiaspekulációkat, hogy a kampányból származó pozitív vakcinaminták meg lettek hamisítva és hogy azokkal manipuláltak. Itt jutottunk el a kulcsfontosságú bizonyítékokhoz. Az AgriQ Quest igazgatója alátámasztotta, hogy a tetanusz toxoidja és a hCG összekapcsolása, amelyet felfedezett, vegyileg kapcsolt formában … ugyanaz, mint amilyet a WHO kifejlesztett és tesztelt sok éven át… kizárólag a gyártási folyamat során kerülhetett bele, semmiképpen sem későbbi beta hCG kontamináció útján.

Dr. Muthuri: Ez nem olyasmi, mint amit valaki fog és beletesz egy üvegcsébe, tesztel és megtalál. Ez a hormon valami máson utazott. Úgyhogy ott volt a púp és a csúcs. Úgyhogy valami máson utazik, ami vegyileg össze van kapcsolva vagy rá van kötve.

Dr. Oller: A HPLC tesztek megmutatták, hogy ez a hCG kapcsolt. Össze lett kapcsolva a tetanusz toxoidjával.

Dr. Muthuri: Ezt a gyártás idején végzik. Nem várták, hogy a minták ténylegesen tesztelve lesznek és hogy bármit is állítottak, az tényleg igazolva lesz.

Narrátor: Ennek ellenére dr. Muraguri fellépett az állami televízióban és kijelentette: Muraguri: Ez teli van ellentmondásokkal, mert nem terjesztettek elő semmilyen jelentést.

R. Odinga: Ez az AgriQ Quest laboratóriumi analízisről szóló jelentése. A tetanusz toxoidja elleni vakcina tesztelésével megbízott közös szakértői bizottság. Ez a nairobii kórház jelentése. Ez az University of Nairobi College of Health Sciences-től vett idézet. Ez a Lancet Kenya jelentése.

Narrátor: Maga dr. Muraguri valószínűleg elfelejtette, hogy megvan neki ez a jelentés.

Muraguri. És az a jelentés is, amelyet megkapott Karanja, amelyet itt tartok.

Narrátor: S mi több …

Muraguri: Az a laboratórium, amely állítólag a vakcinát tesztelte, ténylegesen igazolta nekem, hogy ilyesmi soha nem történt.

Kérdező: Egyetlen laboratórium sem tesztelte a vakcinát és nem állapított meg hCG-t?

Dr. Muthuri: Ez nem igaz.

Narrátor: Doktor Muraguri állítása valótlan volt.

Dr. Muthuri: Tehát ez csak azt jelenti, hogy valaki el akart rejteni valami nagy dolgot.

Narrátor: Ami bennünket aggasztó fordulathoz vezet. Az állítólagos fenyegetések, zaklatások és a laboratóriumába történő betörés ellenére, 2020. október 8-án, az AgriQ Quest igazgatója visszahívta kameráinkat. Bemutatták nekünk, hogy azoknak a tetanusz elleni kormánytól kapott vakcinamintáknak, amelyeknek ugyanaz volt a gyártási számuk, mint a kampányból beszerzett vakcinamintáké, hamisan át voltak jelölve.

Átcímkézték őket. Csak az alsó részen? Nem, a teljes kerületükön. – Majd az egész dolog levált? – Igen, levált. A címkére az van írva, hogy SERUM INSTITUTE, de a címkén lejjebb másik társaság szerepelt.

Narrátor: A hamis címke alatt nemcsak hogy más gyártási szám szerepelt, hanem ráadásul még más gyártó is. Ennek ellenére, hogy az egészségügyi miniszter nyilvánosan kijelentette, hogy Kenya számára csak egy forrás létezik. Ez annyira hazug. Úgy tűnik, hogy Kenyának legalább két tetanusz elleni vakcina – beszállítója volt. A Serum Institute of India és a Biological E. Limited, és hogy a vakcinaüvegcséik tartalma eltérő volt.

Dr. Ngare: Valóban szomorú, amikor azt látja, hogy a gyógyszeripar és azok az emberek, akik érdekeltek a haszonban és lehetséges, hogy egyéb dolgokban is, mint amilyen pl. a népességkontroll, tényleg szándékosan okoznak sérülést az embereknek, csak hogy elérjék a céljaikat.

Antoninah: Elképzelni azt, hogy amögött, hogy képtelen vagyok kihordani egy gyermeket, valahol egy rendszer áll, valamilyen emberek, ez ördögi agenda.

Dr. Karanja: Jaj nekik! Amíg én élek, és ha idehoznak bármiféle vakcinákat, utolérem őket, analizálom azokat, és elmondom a kenyaiaknak, hogy mi az. Narrátor: Az állandó kertész történetében, amely Jean Luc Harrist juttatja eszünkbe, 2021. április 29-én doktor Karanját megölték … hivatalosan a SARS-CoV-2 vírussal. Az elhúnyt Karanja doktornak volt a világ többi része számára egy üzenete.

Dr. Karanja: Ha befejezték Afrikát, eljönnek értetek. Készítsétek fel a gyermekeiteket, eljönnek értük és eljönnek értetek is. 2016-ban doktor Nicholas Muragurit visszahívták az egészségügyi minisztériumban betöltött hivatalából. Muraguri egy hatalmas pénzügyi botrány középpontjában találta magát, amikor eltitkolt olyan lényeges szerződéses dokumentumokat, amelyek 63 milliárd kenyai siling értékű, egészségügyi berendezések bérletével kapcsolatos  üzletre vonatkoztak, amit a Szenátus „bűnöző vállalkozásként“ jelölt meg.

Meddőség: Ördögi agenda

Dr. Littel: Már egy ideje tartottam Bill Gatestől. Először akkor találkoztam az ő agendájával, amikor látogatást tettem az Amerikai Gyermek és Serdülő Nőgyógyász Társaságnál, a tiszteletbeli vendég Macolm Potts volt, aki a kaliforniai Berkeley Egyetemről volt. Ő a Tervezett Szülőség Nemzetközi Szövetségének volt a vezetője. Bill Gates tanácsadója volt. Tudomása volt arról, hogy mit csinál Bill Gates. És most ezt képzeljék el: Ülünk a tanácskozáson és ő az afrikai programjuk sikerével dicsekszik, ahol minden hónapban Depo Provera-s vendégséget rendeznek és a 12 éves lányoknak különféle gyöngyöket és ajándékokat visznek, ami alkalom arra, hogy beoltsák őket a Depo Provera-val, ami biztosítja ezeknek a törzsbeli fiatal nőknek a meddőségét.

Ez biztosította számukra a normális reprodukciós ciklusok végét is azalatt, mialatt alkalmazták náluk a Depo Provera-t, sőt az esetek többségében még ennél jóval tovább is. Sok olyan esetet láttam, amikor a Depo Provera tartós meddőséget okozott. Nehéz elhinni, hogy ezek az afrikai lányok tudtak arról, hogy mi történik egyáltalán velük. Sokaknak közülük ugyanis nem is volt olyan hosszú ideje reprodukciós ciklusuk, hogy tudták volna, hogy mi a normális. Persze a tudatlan lányokat nem figyelmeztették arra a tényre, hogy ez kiiktatja a reprodukciós ciklusaikat és valószínűleg a termékenységüket is, de nemcsak hónapokra, hanem évekre és hogy ez korai osteoporózist, túlsúlyt, depressziót és egyéb súlyos következményeket idéz elő náluk. Lényegében ezzel megfosztja a nőt a reprodukciós egészségétől. Az a munka, amit Afrikában végeztek, a Bill Gates Alapítvány égisze alatt zajlott, és visszatekintve erre, engem már akkor is nyugtalanított, és még ma méginkább nyugtalanít, mert látjuk, hogy mi történt a Gardasil vakcinával és potenciálisan a további újabb vakcinákkal.

D. Bridle: Ezeket a (covid) vakcinákat a vállizomba adjuk, azt feltételezve, hogy sehova máshova nem jutnak el, csak a szúrás helyére. Ez biztonságos feltételezés? Határozottan nem. A spike protein a vérbe jut. Magas koncentrációban halmozódik fel a petefészkekben. A spike protein patogén protein, toxin, károsodást idézhet elő a testünkben. Nagy hibát vétettünk, csupán most tudatosítottuk. Mi a fiatal embereket meddővé tehetjük.

Dr. Yeadon: Amikor egy embert beolt, az olyan ellenanyagokat termelhet, amelyek megtámadhatják a placentát. Nem mondom azt, hogy ha beoltatja magát ezekkel a (covid) vakcinákkal, akkor meddő lesz. Hanem azt mondom, hogy egyetlen gyártó sem adhat semmilyen garanciát önnek arra nézve, hogy ez nem történik meg, mert nem méltóztattak megmérni, hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy bármikoris képződhet egy olyan ellenanyag, amely kapcsolódhat az ön saját syncytin hormonjára. Ha kapcsolódik, akkor ez megakadályozhatja, hogy ön teherbe essen vagy hogy az ön placentája rendesen működjön. Ettől tartok.

 

Letöltés: Meddőség: Ördögi agenda (2022-es dokumentum)

A bolgárok "bohócuniónak" nevezték az EU-t és követelték, hogy lépjenek ki belőle

 

"Ukrajna az EU? Hülye vicc... Az emberek jogait megsértik, a politikai pártokat betiltják, a korrupció elképesztő. És ez az EU? Ez az unió öngyilkosságot követ el,"

A bolgárok "bohócuniónak" nevezték az EU-t és követelték, hogy lépjenek ki belőle

Ukrajna uniós tagjelölti státuszának megadása nagyon felbőszítette a Dir című bolgár portál olvasóit. A státuszról szóló döntés, amelyet Kijev sürgősen és az országban meglévő problémák ellenére kapott, dühöt váltott ki az emberekből.

A kiadvány szerint Ukrajna uniós csatlakozása évekig is eltarthat, mivel az országnak számos politikai és gazdasági kritériumnak kell megfelelnie.

Az anyag alatti kommentekben az olvasók heves vitát rendeztek, kifejezve nemtetszésüket az uniós döntéssel kapcsolatban. Így egy "Abszolút kettős mérce" nicknevű felhasználó emlékeztetett arra, hogy Bulgária még mindig nem csatlakozhat az Európai Unióhoz.

" Ukrajna az EU? Hülye vicc... Az emberek jogait megsértik ebben az országban, a politikai pártokat betiltják, a korrupció észvesztő. És ez az EU? Ez az unió öngyilkosságot követ el" - tette hozzá a felhasználó.

Egy másik felhasználó azt javasolta, hogy Oroszországot, Kínát, Tajvant, Dél-Koreát és Észak-Koreát vegyék fel az EU-ba és a NATO-ba, hogy egy "végtelen világot" hozzanak létre. Egy másik kommentelő úgy véli, hogy Ukrajna gazdaságilag mérgező eszköz.

"Annyira tönkrement, hogy ha felveszik az EU-ba, akkor annyi erőforrást fog költeni a helyreállítására, hogy csődbe fog menni" - mondta.

Egy másik felhasználó úgy vélte, hogy mire Ukrajna csatlakozik az EU-hoz, az unió már nem fog létezni.

 

 

"Ideje kilépni az EU-ból - ez valamiféle bohócok uniója" - fejtette ki véleményét egy "Mhm" becenevű felhasználó, aki szerint Ukrajnának szüksége van arra, hogy az Európai Unió még több fegyvert és pénzt vonjon ki belőle.

Véleménye szerint Ukrajna "nem törődik az európai családdal, a saját érdekeiket követik" , és soha nem lesznek képesek megfelelni az EU követelményeinek.

Korábban Magyarország kettős mércével vádolta az EU-t Ukrajna "kandidálása" miatt.

Június 23-án az EU vezetői megállapodtak abban, hogy Ukrajnának és Moldovának tagjelölti státuszt adnak az EU-tagságra.

Korábban az uniós országok konszenzusra jutottak abban, hogy Ukrajnának megadják az uniós tagjelölti státuszt. Ezt Clement Bon, a francia külügyminisztérium európai ügyekért felelős miniszteri megbízottja jelentette ki. Június 23-án az Európai Parlament állásfoglalást fogadott el, amelyben támogatta, hogy Ukrajna megkapja az uniós tagjelölti státuszt.

Június 17-én jelentették, hogy az Európai Bizottság javasolta Ukrajnának az uniós tagjelölti státusz megadását, ezt Tömeggyilkos Ursula von der Leyen, az EB elnöke jelentette ki. Tisztázta, hogy Ukrajnának jobban kell küzdenie a korrupció ellen és meg kell erősítenie a jogállamiságot.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-bolgarok-bohocunionak-neveztek-az-eu-t-es-koveteltek-hogy-lepjenek-ki-belole

Népességcsökkentő eszközök kikisérletezése

Putyin azt mondja - "Jó termést tervezünk", mivel Marie Antoinette újjáéledését látja Nyugaton

 

Az Oroszországi Föderációval fenntartott kapcsolatokról pénteken több más helyszínen is szó esett - elsősorban a berlini nemzetközi élelmezésbiztonsági konferencián, amelyen mintegy 40 ország külügyminiszterei, valamint mezőgazdasági és fejlesztési miniszterei vettek részt.

És itt Németország egyáltalán nem tűnt Oroszország "ügyvédjének". Így Annalena Burbock külügyminiszter azt mondta a hallgatóságnak: az Orosz Föderáció az éhezést "háborús eszközként" használja, és ezzel "túszul ejti az egész világot". A miniszter az ukrán gabona tengeri exportjának ellehetetlenítésére gondolt, ami világszerte a búza árának emelkedését okozta. A nyugati országokban egyértelműen Moszkvát hibáztatják ezért.

"Nincs más oka, mint politikai okok, hogy Oroszország blokkolja Ukrajnát, és sok esetben megtagadja a saját gabonájának szállítását" - mondta Anthony Blinken amerikai külügyminiszter a Burbock asszonnyal tartott sajtótájékoztatón. Az ukrán élelmiszerexport orosz blokkolása a Fekete-tengeren keresztül".

Ugyanezt a témát vetették fel a G7-országok külügyminiszterei, akik szintén Berlinben gyűltek össze. A német külügyminisztérium a találkozót követő nyilatkozatában közölte: "A központi téma Oroszország bűnössége volt a globális élelmiszerválság súlyosbodásában a háború következtében.

A G7 miniszterei világossá tették, hogy a háború veszélyezteti az élelmezésbiztonságot, többek között a Fekete-tenger blokádja, a magtárak és kikötők bombázása, valamint Ukrajna mezőgazdasági infrastruktúrájának lerombolása révén".

" Ugyanakkor a miniszterek a jelentések szerint "elutasították Oroszország hamis narratíváját és dezinformációját a szankciókkal kapcsolatban":

"A G7-ek valamennyi szankciója rendelkezik kivételekről, hogy az orosz élelmiszerek és mezőgazdasági termékek bejuthassanak a világpiacra".

 

 

A G7-ek találkozójának befejezése után Anthony Blinken tisztázta a nyugati országok politikáját, mondván: "Példátlan szankciókkal és exportkorlátozásokkal növeljük Oroszország költségeit, hogy gyorsabban befejezze az ukrajnai háborút".

Biztosította az újságírókat arról is, hogy az oroszellenes szankciók "egyre keményebben fognak harapni", és az oroszok "ezt a mindennapi életben fogják érezni". A téma megvitatása hamarosan a legmagasabb szinten folytatódik: vasárnap Németországban is megnyílik a G7-ek csúcstalálkozója.

Vlagyimir Putyin orosz elnök viszont pénteken biztosította, hogy

"az Ukrajnából a fekete-tengeri kikötőkön keresztül történő gabonaexport körüli hisztéria mesterségesen felfújt".

"Oroszországnak van egy megegyezése az ukrán gabonáról az ENSZ-szel, de hiányzik Ukrajna felkészültsége" - tette hozzá a BRICS Plus online csúcstalálkozón felszólalva.

Az orosz vezető szerint a Nyugat általában véve cinikusan viszonyul a globális élelmiszer-problémákhoz:

"Véleményem szerint Marie Antoinette francia királynőnek tulajdonítják, hogy palotája ablakából kinézve az éhező, feltűnő polgárok tömegére, egyszer közömbösen azt mondta: "Ha nincs kenyerük, egyenek süteményt".

 

 

Ilyen cinizmussal közelítenek most egyes nyugati országok, destabilizálva a mezőgazdasági termékek globális termelését, az ilyen jellegű kérdésekhez, korlátozásokat rendelve el például az orosz és fehérorosz műtrágyaszállításra, megnehezítve az orosz gabona világpiacra történő exportját.

"Egyébként" - tette hozzá az elnök - "jó termést tervezünk".

Majd összegzett, terveket készítve az orosz gabona világpiacokra történő szállításáról: "Ha Isten is úgy akarja, minden rendben lesz".

Kirill Krivosheev, Pavel Tarasenko

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/putyin-azt-mondja-jo-termest-tervezunk-mivel-marie-antoinette-ujjaeledeset-latja-nyugaton