2024. április 15., hétfő

Félelempropaganda, hogy ne feledjük mi történt ... Kik is az igazi rémhírterjesztők? Akik mindannyian a Sátánt szolgálják...

Az amerikai kisvállalkozásokat arra kényszerítik, hogy az NSA-nak kémkedjenek

NSA: National Security Agency (Nemzetbiztonsági Hivatal az USA-ban)
FISA: Foreign Intelligence Surveillance Act (Külföldi hírszerzési megfigyelési törvény)

Forrás:
https://rumble.com/v4prjqz-small-us-businesses-to-be-forced-to-serve-as-nsa-spies.html

Mesterséges intelligencia segíti a Delta műsorvezetőjét

Új adásokkal és egyedülálló technológiai megoldásokkal tért vissza a Duna képernyőjére a Delta. Az adások a mesterséges intelligencia segítségével számolnak be a tudományos élet aktualitásairól. Fejős Ádám műsorvezető társa, Bíró Ada a legfejlettebb technológiával készült mesterséges intelligencia és egyedülálló a hazai televíziózásban. Most megmutatjuk Önöknek Bíró Adát, majd Balázs beszélget szakértő vendégével.

Dr. Drábik János a nemzethez fordul

Irán lezártnak tekinti az Izrael elleni megtorlást – Az izraeli szélsőségeseket bosszúvágy fűti

 

Teherán, Tel-Aviv, 2024. április 15. hétfő (MB)

Irán nem tervez további támadást Izrael ellen, hanem befejezettnek tekinti az Izrael elleni megtorlást, melyet azért hajtott végre, mert Izrael április 1-én lebombázta Irán damaszkuszi nagykövetségét. Izrael szélsőségeseit viszont bosszúvágy fűti, és a legszívesebben ellencsapást mérnének az Iszlám Köztársaságra – foglalta össze az Izrael ellen intézett iráni légicsapást követő fejleményeket a Magyar Békekör tudósítója hétfőn.

Ebrahim Raisi iráni elnök arra figyelmeztette Izraelt, hogy óvatlan magatartása esetén még nagyobb pofont kaphat.

Irán kizárólag az izraeli megszállók elleni szükséges büntetőintézkedéseket tette meg azzal, hogy megtámadta a rezsim légi, hírszerzési és katonai bázisait, miközben elkerülte a kritikus infrastrukturális létesítmények elleni támadásokat, és jelenleg nem tervez újabb katonai akciókat” – olvasható az iráni nemzetbiztonsági tanács titkárságának közleményben.

Az iráni fegyveres erők vezetője, Mohammad Bagheri tábornok szerint a támadás “minden célját elérte”, különösen egy hírszerzési központ és egy légi támaszpont kiiktatását.

Az iráni Press TV híradása szerint az Iszlám Köztársaság légiereje hét hiperszonikus rakétát is bevetett. Az izraeli légelhárításnak egyiket sem sikerült elfognia, mielőtt becsapódtak volna a nevatimi légitámaszpontba. (Izraeli közlés szerint a rakéták csak enyhébb kárt okoztak a bázisban.)

Még nem tudni, vajon a zsidó állam szélsőségeseinek álláspontja kerekedik-e felül a józanságon, és ellencsapásra ragadtatják-e magukat Irán ellen, a közel-keleti konfliktus kiterjesztését kockáztatva, vagy mértéktartás tör magának utat.

Noha a Hamász által tavaly október 7-én Izrael ellen elkövetett terrortámadásra adott izraeli népirtás (Gáza) láttán nem fér kétség a szélsőségesek fanatizmusához, a mértéktartó erőknek kedvez Nemzetgyilkos Pokolfajzat Biden amerikai elnök Tömeggyilkos Gonosz Netanjahu izraeli miniszterelnökhöz intézett figyelmeztetése, miszerint Amerika nem támogatná Izraelt, ha válaszcsapást akarna mérni Iránra. Úgy tudni, Haramia Sátánfajzat Netanjahu jelezte Népirtó Imposztor Bidennek, hogy megértette álláspontját.

Noha Alattomos Szekértoló Biden közlését árnyalja az amerikai védelmi miniszter nyilatkozata, miszerint az USA meg fogja védeni Izraelt, annyi bizonyos, hogy Lloyd Austin sem szegődött Tel-Aviv mellé esetleges támadásában Irán ellen.

Megfigyelők annak tulajdonítják az amerikai kormány óvatosságát, hogy a novemberi elnökválasztás küszöbén nem akarnak újabb háborúba keveredni, hiszen Ukrajna támogatása így is sok szavazót sodor a republikánusok táborába. További érvük, hogy Izrael légvédelme óriási összegbe kerül, s most kiderült, hogy alkalmatlan a hiperszonikus rakéták elhárítására. A Közel-Keleten Izraellel szemben megváltozott katonai erőviszonyok messzemenő óvatosságra intik az USÁ-t, hiszen Irán szoros katonai viszonyban áll Oroszországgal és Kínával. Az is nyom a latban, hogy Raisi iráni elnök figyelmeztette Washingtont, ha segédkezet nyújt Izraelnek egy Irán elleni válaszcsapásban, Irán csapást fog mérni a közel-keleti amerikai katonai támaszpontokra. +++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2024/04/14/amerika-nem-tamogatja-izraelt-egy-iran-elleni-valaszcsapasban/

Kiadta: Magyar Békekör

Valamikor 2025-26-ban itt lesznek az oroszok, s aztán fel fog borulni minden, abszolúte minden.

2024.4.15: A valódi veszélyforrás az ukrán helyzet, ez fogja elhozni az apokalipszist. Lásd Werdenberg próféciát is. A próféciák már évezredek óta figyelmeztetnek rá.

Itt van Zelenszkij terve: így akarja kirobbantani a harmadik világháborút

Valamikor 2025-26-ban itt lesznek az oroszok, s aztán fel fog borulni minden, abszolúte minden. Készüljetek. Mint ahogy a Werdenberg 2.részben irtam:

Cion bölcseinek jegyzőkönyvei: “Mihelyt elismerték majd uralmunkat, a liberálisok, az utópisták, az álmodozók végképp eljátszották kisded játékaikat. Addig is azonban még jó szolgálatokat tesznek nekünk. … Mint minden megtévesztő gondolat, a haladás is az igazság elhomályosítására szolgál”

S mivel a dolog nem fog menni szép szerével, ez az iszonyatosan sötét cionista-kabbalista-sátánista hatalom, mely a 20. században se habozott a világháborúk “eszközéhez” nyúlni a világ átalakitása céljából, eszement tébolyában most se fog habozni egy percig se, hogy megadja az engedélyt az oroszoknak , hogy támadják meg, s igázzák le nevében az egész liberális nyugati világot, s ez fogja okozni nemcsak az ő vesztüket, de a jelenlegi emberi civilizációét is.


2024.4.15: És a cionista III. világháború Iránnal újból elmaradt! A hamis messiásukat a koszos kis cionistái újból nem tudták behozni a világ színpadára! Az összes egyház mellesleg, mely hallgat arról, hogy mi folyik, szintúgy hamis.

Miért mondott le Izrael a válaszcsapásról? Itt vannak a háttéralku részletei

“Biden adminisztrációjának számos tagja palesztinbarát, az amerikai védelmi minisztériumban pedig Iránnal szimpatizáló tisztviselők is dolgoznak

A Magyar Hírlapnak majd egy évtizedig tartott, hogy ezt megírja. A pokolraveluk rendszeres olvasói már tíz éve tudják, már amennyiben akkor komolyan vették Obama ezen titkát, hogy kicsoda ő valójában (Biden volt annak idején az alelnöke, és most is nagy befolyással bír a dolgok menetére).

Obama mellesleg engem a múltból ismer, néha törtem neki egy kis borsot az orra alá is, mert olyan gazember-hipszter tipus, de van neki jó oldala is, arról nem is beszélve, hogy az egykori egyiptomi fáraó, Ehnaton inkarnációja, a mostani felesége pedig akkor az anyja volt, Tije királyné.




Mint ahogy irtam 2015-ben:

S hogy miért épp Obama és a külügyminisztere játszott kulcsszerepet az iráni megállapodásban? Ez egy régi történet, s mind a mai napig nagy a hallgatás körülötte a médiumokban. 2005-2006-ban a Pentagon különbözö számítógépes-szimulációs módszerek segítségével arra a következtetésre jutott, hogy amennyiben Izrael megtámadja Iránt, és belesodorja a háborúba az Egyesült Államokat is, egy ilyen háború hagyományos módszerekkel megnyerhetetlen a jól kiképzett és hatalmas iráni hadsereggel szemben, a nukleáris fegyverek bevetése pedig óriási kockázatokkal járna, s világháborúhoz vezetne. Miután a perzsák, az okos perzsák tudomást szereztek a dologról, s tudatosították, hogy ebben a helyzetben ök képezik a mérleg nyelvét, el is kezdödtek az egyeztetések a titkos társaságokon belül, pontosabban mondva a Teplomos Lovagrenden belül. Ezen titkos társaság a szabadkömüvesség krémjét képezi, a Pentagon tábornokai és az iráni elit tagjai közül sokan egyaránt tagjai. Az irániak egy meglepö de logikus javaslattal álltak elö: csak úgy lehet elkerülni, hogy Izrael belekeverje az USA-t egy Irán elleni háborúba, ha az USA következö elnöke egy muzulmán lesz! Ezután került be a képbe az USA-ban jelenleg müködö legnagyobb muzulmán-szabadkömüves szervezet, a Louis Farrakhan által vezetett “Nation of Islam”, amely meg lett bízva a megfelelö jelöltek felkutatásával… s aztán így fordulhatott elö 2008-ban, hogy az USA elnöki székébe hirtelen, mirmix-dirmix, egy addig teljesen ismeretlen chicagói homoszexuális muzulmán ügyvéd, Barack Obama került..

https://pokolraveluk.info/esemenyfigyelo-2021/