2024.4.15: A valódi veszélyforrás az ukrán helyzet, ez fogja elhozni az apokalipszist. Lásd Werdenberg próféciát is. A próféciák már évezredek óta figyelmeztetnek rá.

Itt van Zelenszkij terve: így akarja kirobbantani a harmadik világháborút

Valamikor 2025-26-ban itt lesznek az oroszok, s aztán fel fog borulni minden, abszolúte minden. Készüljetek. Mint ahogy a Werdenberg 2.részben irtam:

Cion bölcseinek jegyzőkönyvei: “Mihelyt elismerték majd uralmunkat, a liberálisok, az utópisták, az álmodozók végképp eljátszották kisded játékaikat. Addig is azonban még jó szolgálatokat tesznek nekünk. … Mint minden megtévesztő gondolat, a haladás is az igazság elhomályosítására szolgál”

S mivel a dolog nem fog menni szép szerével, ez az iszonyatosan sötét cionista-kabbalista-sátánista hatalom, mely a 20. században se habozott a világháborúk “eszközéhez” nyúlni a világ átalakitása céljából, eszement tébolyában most se fog habozni egy percig se, hogy megadja az engedélyt az oroszoknak , hogy támadják meg, s igázzák le nevében az egész liberális nyugati világot, s ez fogja okozni nemcsak az ő vesztüket, de a jelenlegi emberi civilizációét is.


2024.4.15: És a cionista III. világháború Iránnal újból elmaradt! A hamis messiásukat a koszos kis cionistái újból nem tudták behozni a világ színpadára! Az összes egyház mellesleg, mely hallgat arról, hogy mi folyik, szintúgy hamis.

Miért mondott le Izrael a válaszcsapásról? Itt vannak a háttéralku részletei

“Biden adminisztrációjának számos tagja palesztinbarát, az amerikai védelmi minisztériumban pedig Iránnal szimpatizáló tisztviselők is dolgoznak

A Magyar Hírlapnak majd egy évtizedig tartott, hogy ezt megírja. A pokolraveluk rendszeres olvasói már tíz éve tudják, már amennyiben akkor komolyan vették Obama ezen titkát, hogy kicsoda ő valójában (Biden volt annak idején az alelnöke, és most is nagy befolyással bír a dolgok menetére).

Obama mellesleg engem a múltból ismer, néha törtem neki egy kis borsot az orra alá is, mert olyan gazember-hipszter tipus, de van neki jó oldala is, arról nem is beszélve, hogy az egykori egyiptomi fáraó, Ehnaton inkarnációja, a mostani felesége pedig akkor az anyja volt, Tije királyné.




Mint ahogy irtam 2015-ben:

S hogy miért épp Obama és a külügyminisztere játszott kulcsszerepet az iráni megállapodásban? Ez egy régi történet, s mind a mai napig nagy a hallgatás körülötte a médiumokban. 2005-2006-ban a Pentagon különbözö számítógépes-szimulációs módszerek segítségével arra a következtetésre jutott, hogy amennyiben Izrael megtámadja Iránt, és belesodorja a háborúba az Egyesült Államokat is, egy ilyen háború hagyományos módszerekkel megnyerhetetlen a jól kiképzett és hatalmas iráni hadsereggel szemben, a nukleáris fegyverek bevetése pedig óriási kockázatokkal járna, s világháborúhoz vezetne. Miután a perzsák, az okos perzsák tudomást szereztek a dologról, s tudatosították, hogy ebben a helyzetben ök képezik a mérleg nyelvét, el is kezdödtek az egyeztetések a titkos társaságokon belül, pontosabban mondva a Teplomos Lovagrenden belül. Ezen titkos társaság a szabadkömüvesség krémjét képezi, a Pentagon tábornokai és az iráni elit tagjai közül sokan egyaránt tagjai. Az irániak egy meglepö de logikus javaslattal álltak elö: csak úgy lehet elkerülni, hogy Izrael belekeverje az USA-t egy Irán elleni háborúba, ha az USA következö elnöke egy muzulmán lesz! Ezután került be a képbe az USA-ban jelenleg müködö legnagyobb muzulmán-szabadkömüves szervezet, a Louis Farrakhan által vezetett “Nation of Islam”, amely meg lett bízva a megfelelö jelöltek felkutatásával… s aztán így fordulhatott elö 2008-ban, hogy az USA elnöki székébe hirtelen, mirmix-dirmix, egy addig teljesen ismeretlen chicagói homoszexuális muzulmán ügyvéd, Barack Obama került..

https://pokolraveluk.info/esemenyfigyelo-2021/