2022. január 4., kedd

Az ok, amiért az intézkedések és a Covid-19 vakcinák elutasítása minden ismeretlen és megismerhetetlen változótól függetlenül állandó, közös nevező:

 

1) Ha a Sars-CoV-2 vírus egyáltalán létezik és természetes eredetű – ahogyan az eredeti hivatalos állítás tartja – akkor az emberek természetes módon, saját immunrendszerünk és/vagy természetes gyógymódok révén kialakíthatják a vírussal szembeni nyájimmunitást, ahogyan az az evolúció során mindig is történt.
A koronavírusok elleni védőoltás azonban lerombolja a természetes immunrendszert, és mint ilyen, éppen magát a „Covid-19″-nek nevezett tüneteket is kiváltja.
Bebizonyosodott, hogy eme Covid-nak nevezett betegségre léteznek hatékony kezelések, mind a feltételezett fertőzés gyógyítása, mind a megelőzése tekintetében.
Vagyis nincs értelme semmilyen vakcinának a feltételezett vírus ellen, nemhogy ilyen drasztikus beavatkozásnak, mint egy DNS-módosító kísérleti anyag kötelezővé tétele, amely szernek végzetes következményei (mellékhatásai) vannak, beleértve halált, szívelégtelenséget, több szervi elégtelenséget, agyvérzést, bénulást, magzat vetélést, halvaszülést, stb.

2) Ha létezik egy különleges vírus, és ez egy ember által laboratóriumban előállított biológiai fegyver, ahogy azt számos szakértő állítja, akkor a bűntény nyilvánvaló. Akkor egyetlen épeszű ember nem fogadna el semmilyen vakcinát amit ugyanazon bűnelkövetők és köreik gyártottak le, ajánlanak és kényszerítenek az emberi társadalomra, akik egy ilyen vírust fabrikáltak és szabadítottak el.

3) Ha az egész Covid-narratíva puszta átverés*, ha minden feltételezett “Covid-haláleset” egy közönséges influenza miatt következett be, és minden azóta bekövetkezett többlethaláleset egyéb okokra vezethető vissza, nem egy speciális vírusfertőzésre, akkor a Covid-19 narratíva csupán
a Big Pharma és megvesztegetett köreik által erőltetett globális oltási projekt marketingkampánya, egyúttal arra ürügy, hogy ezáltal “igazolják” a globális pénzügyi elit mint megválasztatlan áltechnokrata világkormány centralizált hatalomátvételét a nemzeti demokráciák felett, az ugyanezen világelit által nyíltan is kifejezett „great reset” céljai értelmében. (Lásd Klaus Schwab vonatkozó könyve.)
A bűntény ez esetben is egyértelmű, és tekintettel arra, hogy a csalás “megoldásaként” felajánlott vakcináknak végzetes mellékhatásaik is vannak, ez mindennél nyomósabb ok a Covid-oltások elutasítására.

Ez esetben is egyértelmű, hogy maga a Covid-vakcinázás és annak erőltetése a tömegekre nemcsak értelmetlen az állitólagos célra, hisz maga a cél sem valós, de ezen oltásoknak nevezett orosz rulett szerű injekciók potenciális végzetes hatásait tekintve maga a Covid-vakcinázás az a biofegyver, amely által a globális elit a jelen háborút és népirtást folytatja. Egy ilyen oltást elfogadni azzal egyenértékű mint az óvóhelyről kirohanni az utcára bombázás idején.

*Ha pedig már döntenünk kell, hogy a három alternatíva közt melyik a valós, a harmadik az:
Dr Andrew Kaufman : The Full Uncensored Interview | Right Now | Ickonic
https://www.bitchute.com/video/HChyskZDJHsm/

A. Éva

HOLLANDIA: 6 korona elleni oltást terveznek - ebből három emlékeztető oltást 2022-ben

 

Tömeggyilkos Hugo de Jonge holland egészségügyi miniszter meggyőződése, hogy a holland lakosságnak további három korona elleni emlékeztető oltást kellene felvenni. A parlamenthez írt levelében azt javasolta, hogy 2022-ben még két, 2023-ban pedig egy adag vakcinát adjanak be.
Nemzetgyilkos Hugo de Jonge december 29-én a holland parlamenthez intézett levelében bejelentette, a jelenlegi „ emlékeztető” oltási kampány mellett még három „frissítő körre” kell készülni a COVID-19 elleni oltással kapcsolatban.

Hollandia nagy mennyiségű oltóanyagot vásárolt. A Pfizer/BioNTech-től már megrendelt tizenkét millió vakcinaadag mellett az ország csaknem hatmillió további COVID-19 oltóanyagot halmozott fel az esetleges emlékeztető oltásokhoz.

Eddig körülbelül hárommillió emlékeztető oltást adtak be Hollandiában. Február 1-ig minden felnőtt lakosnak szeretnék beadni a harmadik oltást.


https://mediaforras.com/hollandia-6-korona-elleni-oltast-terveznek-ebbol-harom-emlekezteto-oltast-2022-ben-1293

A gyerekek az oltástól halnak meg és nem a COVID miatt

 

A gyermekeket nem veszélyezteti a COVID

A fertőzés és a halálozás alacsony aránya ellenére az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia szerint "a védőoltások jelentik a legjobb reményt a COVID-19 világjárvány megszüntetésére". Tudjuk azonban, hogy a születéstől 17 éves korig terjedő korú gyermekeket érintő kockázat olyan csekély, hogy az nem is jelentős.

A CDC a COVID-19 okozta halálesetek számát 2020-ban és 2021-ben ebben a korcsoportban 2021. december 23-án 668-ra becsüli. Egy 2021. július 7-én közzétett tanulmány az Egyesült Királyságban a világjárvány első 12 hónapjában bekövetkezett haláleseteket vizsgálta, és megállapította, hogy a gyermekek 99,995%-a túlélte.

2020 márciusa és 2021 februárja között mindössze 25 18 év alatti gyermek halt meg az Egyesült Királyságban a fertőzés közvetlen következményeként. A kutatók megállapították, hogy 61 olyan gyermek volt, akinek pozitív volt a teszteredménye, de 36 haláleset más okokra vezethető vissza. Ez a gyermekek abszolút halálozási aránya 2 az 1 millióhoz.

Több gyermek halt meg az oltás miatt, mint a betegség miatt!

 

 

Ahhoz, hogy összehasonlítsuk a COVID betegségből eredő halálesetek számát azokkal, akik a génterápiás injekciótól haltak meg, foglalkoznunk kell a VAERS-ben ismert aluljelentési tényezővel (URF), amely egy passzív jelentési rendszer, és az egyetlen olyan terület, ahol a nyilvánosság önkéntesen jelentheti a nemkívánatos eseményeket, beleértve a haláleseteket is.

A VAERS dokumentum hosszú és időigényes, és bár az információk nagy része szükséges, a nyomtatvány könnyen túlterhelővé válhat, ha az orvosoknak több olyan betegük van, akinél a COVID-19 injekció nemkívánatos eseményt okozott. Az URF-hez valószínűleg több tényező is hozzájárul, köztük a nyomtatvány hossza, a rendszer ismeretének hiánya és a növekvő orvoshiány.

Egy vizsgálócsoport 2021 novemberében frissítette az URF-et. Az eredeti számot az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma által benyújtott korai támogatási jelentésben határozták meg, amely szerint "a vakcinák mellékhatásainak kevesebb mint 1%-át jelentik. " A rendelkezésre álló adatok mérnöki elemzésével és a szakmailag lektorált szakirodalomra és a tudósok szakértelmére alapozott megítéléssel 41-es URF-et határoztak meg.

A dokumentum egyik szerzője, Steve Kirsch felismerte, hogy az URF hatással van az oltóanyag beadása után meghalt gyermekek számára, szemben a betegségben elhunytak számával. A CDC 2021. december 8-án záruló adatait használta fel, amelyek szerint 757 18 évnél fiatalabb gyermek volt a COVID-19 áldozata. Ez a szám 2021. december 22-re 790 áldozatra nőtt.

Ezután a VAERS 2021. december 3-án végződő adataiban 32, a vakcina okozta halálesetet talált. A 41-es URF-et és a VAERS-ből és a CDC-ből származó adatokat felhasználva Kirsch azt sugallja, hogy a betegség okozta 757 halálesettel szemben 1312 olyan haláleset történt, amelyet valószínűleg az injekció okozott. Ha kiszámoljuk, ez azt jelenti, hogy az injekció nagyjából 173%-kal több gyermeket ölt meg, mint a betegség.

Ugyanezt a 41-es URF-et és a 2021. december 10-ig tartó jelenlegi VAERS-adatokat felhasználva becslések szerint valószínűleg 39 599 481 nemkívánatos eseményt és 830 004 halálesetet okozott az injekció. Ez rendkívül fontos, mivel a 2021. december 22-ig a COVID-19 esetében regisztrált halálesetek száma 807 787. Ez azt jelenti, hogy az injekció valószínűleg több gyermeket és felnőttet ölt meg, mint a vírus, és rövidebb idő alatt.

Emellett, ha megnézzük a CDC adatait, akkor azt is észrevesszük, hogy 2021-ben, a vakcina megjelenése után 36 931-gyel több halálesetet regisztráltak, mint 2020-ban, amikor a betegség először jelent meg Wuhanból. Bár a WHO csak 2020 márciusában hirdette ki a világjárványt, az USA már korábban átminősítette a haláleseteket, és megállapította, hogy az első COVID-ból származó haláleset 2020. január 9-én történt.

A gyermekek oltása a nyájimmunitás érdekében etikátlan

A könnyen hozzáférhető adatok ellenére az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia, a CDC, az FDA és mások továbbra is a lakosság legsebezhetőbb tagjainak, a gyermekeinknek a beoltását szorgalmazzák. Fejlődő immunrendszerük és az, hogy képtelenek megvédeni magukat, olyan sebezhetőséget teremt, amely kifürkészhetetlen károknak teszi ki őket.

Sajnálatos módon az aggodalmukat kifejező egészségügyi szakembereket teljes mértékben figyelmen kívül hagyják, annak ellenére, hogy egyre több egészségügyi szakember lép fel. Közéjük tartozik Dr. Hooman Noorchashm szívsebész és betegjogi képviselő, aki 2021 januárjában nyilvános levelet küldött az FDA biztosának.

Ebben részletezte a korábban SARS-CoV-2 vírussal fertőzött vagy aktív SARS-CoV-2 fertőzésben szenvedő személyek beoltásának kockázatait. Ezt követően eltávolították a Medium.com oldalról.

Dr. Bart Classen immunológus szintén 2021 elején figyelmeztetett arra, hogy aggasztó bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy egyes mRNS-oltások prionbetegségeket, például Alzheimer-kórt és ALS-t okozhatnak, Dr. J. Patrick Whelan, a multiszisztémás gyulladásos szindrómára szakosodott gyermekreumatológus pedig aggodalmát fejezte ki az mRNS-oltások azon képességével kapcsolatban, hogy "az agy, a szív, a máj és a vesék mikrovaszkuláris sérülését okozhatják olyan módon, amelyet jelenleg nem vizsgálnak biztonsági vizsgálatokban "

Az egészségügyi tisztviselők azt mondják a szülőknek, hogy a gyermekeket be kell oltani a nyájimmunitás érdekében. Amit nagyrészt figyelmen kívül hagynak, azok a tanulmányok, amelyek azt mutatják, hogy a gyermekek nem okozzák a világjárványt, sőt, úgy tűnik, hogy kisebb valószínűséggel terjesztik a vírust, mint a felnőttek. A Children's Health Defense megjegyzi:

"Röviden, a közegészségügyi vezetők szerint a szülőknek "be kell oltaniuk a fiatalokat, hogy megvédjék az öregeket". Tekintettel a szövetségi kormány becslésére, miszerint minden 39 beadott oltásból egy oltási sérülés következik be, egyértelműnek tűnik, hogy a tisztviselők azt várják, hogy a gyermekek 100%-ban vállalják a COVID-oltás kockázatát, nulla előnyért cserébe.".

Peter Doshi, Elia Abi-Jaoude és Claudina Michal-Teitelbaum a The BMJ24 című szaklapban megjelent véleménycikke rávilágít arra, hogy miért nem szabad a gyerekeket a COVID-oltás beadására kényszeríteni, csak azért, mert az segíthet a veszélyeztetett felnőtteken. Azt írják:

"Még ha feltételezzük is, hogy ez a védelem valóban létezik, akkor is rendkívül magas lenne azoknak a gyerekeknek a száma, akiket be kellene oltani ahhoz, hogy egyetlen felnőttet megvédjenek egy súlyos covid-19-es rohamtól - figyelembe véve az alacsony átviteli arányokat, a már beoltott gyerekek magas arányát, és a legtöbb felnőtt beoltott vagy beoltott felnőttet -.

Ráadásul ez a szám valószínűleg kedvezőtlenül viszonyulna a károsult gyermekek számához, beleértve a ritka súlyos eseményeket is. Egy különálló, de döntő fontosságú kérdés az etika kérdése. Vajon a társadalomnak fontolóra kellene-e vennie a gyermekek beoltását, bármilyen kockázatnak kitéve őket, nem a gyermekek javára, hanem a felnőttek védelme érdekében? Úgy véljük, hogy a felnőttek feladata, hogy megvédjék magukat."

Doshi még ennél is nyersebb volt 2021. június 10-én az FDA Vakcinák és kapcsolódó biológiai termékek tanácsadó bizottságának tett nyilvános észrevételében . Ebben rámutatott, hogy az FDA csak akkor engedélyezheti egy gyógyászati termék alkalmazását egy adott populációban, ha az előnyök meghaladják a kockázatot ugyanezen populációban.

Ez azt jelenti, hogy még ha a felnőttek számára előnyös is lenne, a COVID-oltás nem engedélyezhető gyermekek számára, hacsak a gyermekek nem részesülnek ténylegesen előnyben. A COVID-19 injekciók esetében a gyermekek nem részesülhetnek előnyben, mivel a halálozás kockázata náluk eleve csak 0,005%. Egészséges gyermekek haltak meg röviddel az oltások után, és több tucat szívgyulladásos esetről számoltak be.

A közegészségügy történetében mióta áldozzák fel a gyerekeket a betegek és az idősek védelmében? A közegészségügyi hatóságok teljesen megfordították a hagyományos kockázat/nyereség elemzést.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-gyerekek-az-oltastol-halnak-meg-es-nem-a-covid-miatt

FRANCIAORSZÁG: Tömeggyilkos hazaáruló Macron szerint fel kell bosszantani az oltatlanokat, akik nem veszik fel a Fenevad bélyegét. Foglalja el már a pozícióját az utolsó francia király, amelyik az Antikrisztus fő ellenfele!!!

 

Franciaország a jogosult lakosság csaknem 90%-át beoltatta, mondta Sátánfatty Macron, és „csak egy nagyon kis kisebbség ellenáll.

Hogyan csökkentsük ezt a kisebbséget?

Csökkentjük azzal – elnézést a kifejezésért – hogy még jobban felbosszantjuk őket.”


France has vaccinated almost 90% of its population who are eligible, Macron said, and it was “only a very small minority who are resisting.

How do we reduce that minority?

We reduce it – sorry for the expression – by pissing them off even more.”


The Guardian - 2022 01 04