2024. január 15., hétfő

Ladóczki Éva: WEF bizalomépítése új X-betegség bevetésével

 

Nincs gusztustalanabb, amikor ez a pszicho és szociopata elit
– Hamis zöldnarratívát hirdet, miközben magánrepülők ezreivel szennyezik a környezetet,
– Beszünteti a mezőgazdaságot, és az emberek milliárdjainak szintetikus húst, GMO-s növényeket, és lárvákat, tücsköt, bogarakat kínál, amikor a davosi nyitó estélyen nyáladzanak a hatalmas tálcák között, amelyeken roskadoznak a luxusfalatok:
rákfelfújt, spárga gougère, homár crostini, waygu falat, Prosciutto-füge falatok, csicseriborsó panisse, töltött castelvetrano olajbogyó, vaddisznó és quinoa dolma, favabab, galambborsó, rántott és nürnbergi rostbratwurst malacok,
– Amikor a bizalomépítés keretében döntenek az új világjárvány bevezetéséről, amely 20%-al nagyobb halálozási aránnyal és az erre rásegített médiahisztivel megágyaz a tömeges pániknak, majd a WHO-n keresztüli további népirtásnak.

Az elit a végét járja. Nem véletlen, hogy a birodalmak élettartama 80 év, mert addigra a vérivás, és a gyermekhúsfogyasztás, a pedofilia a bűnözés teljesen leamortizálja őket, nem is beszélve a többszörös személyiségzavaros identitásukról.
Csak rájuk kell nézni. Már a kinézetük is gyomorforgató, mert már nem emberi minőséget képviselnek.
Pokolba való szörnyetegek kezébe került a világ sorsa.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/bolondok-vezetik-a-davosi-dilihazat/

Ausztria és Románia után a Hollandok is csatlakoznak a német traktorosokhoz

Ha ez így marad, megszünik Magyarország

Hetényi Balázs: Ukrán demokrácia és Gonzalo Lira halála

írta: Hetényi Balázs, a Magyar Békekör tagja

Gonzalo Lira halálhíre a napokban járta körül a világot.   Lira január 12-én hunyt el egy ukrán börtönben.  2021 óta élt Ukrajnában, az orosz-ukrán háború kitörése óta többször letartóztatták, mert vlogger volt, videókat osztott meg a youtube-on, amelyekben a háborúról tudósított.  Ezeken a videókon élesen kritizálta Zelenszkij és Biden elnök politikáját, továbbá cáfolt több olyan hírt amelyet a nyugati média terjesztett.

Lira Californiában született (Burbank város, 1969. február 29), chilei és USA állampolgár volt.  Színes karriert mondhatott a magáénak: volt filmrendező (Secuestro c. film, melynek írója és producere is volt), készített videó animációt (Soldier of Fortune), és több youtube podcast sorozatot (pl. a Public Space), még akkor, amikor a youtube a szabad véleménynyilvánítás élharcosának számított.   Újságíróként jelentek meg cikkei pl. a Business Insiderben.

Halálának oka a börtön körülmények kiváltotta betegség, kettős tüdőgyulladás, vele járó súlyos légmell és ödéma.  Betegsége 2023 októberében kezdődött, családjának írt levelei szerint az ukrán hatóságok semmibe vették egészségügyi panaszait, noha január 4-én írt levele szerint az állapota igen súlyos volt. Nem tudott lélegezni, és minimális fizikai megterhelés hatására – pl. két perc séta vagy beszéd után – elájult.   Egy 2023. júliusban készített videóban leírja, hogy az ukrán börtönben a cellatársai, a hatóságok parancsára, kínozták, gyufával szurkálták a szemfehérjét.

Gonzalo Lira börtönben töltött ideje alatt édesapja számtalan alkalommal próbálta rábírni az amerikai kormányt, hogy tegyen Lira szabadon engedéséért.  A Biden kormány ignorálta idősebb Gonzalo Lira kereseteit.  A kétségbeesett édesapa panaszkodott, ahol tudott, pl. George Galloway műsorában.

Az eset rengeteg kérdést felvet: az ukrajnai demokrácia, az ukrán börtönállapotok, és a szabad véleménynyilvánítás kérdését.   Állítólag az USA is élharcosa ezeknek a szabadságjogoknak, az USA állampolgárai pedig állítólag egyenlő jogokkal rendelkeznek.  Washington semmit nem tett azért, hogy Lirát kiszabadítsa. Hagyta, hogy ukrán börtönben haljon meg egy állampolgára, akinek volt bátorsága az amerikai politikát bírálni.  Lira 55 éves volt.

A fényképen Gonzalo Lira

 

Ladóczki Éva: BE kell tiltani az MRNS-vakcinákat!

 

– A floridai sebész, Dr. Joseph Ladapo a Pfizer és a Moderna mRNS Covid-19 oltásainak beszüntetésére szólított fel, mivel DNS-fragmenseket fedeztek fel a vakcinákban, beleértve az SV-40 promotert is. ami a rákkal kapcsolatos.
A probléma az integráció, amikor az idegen DNS beépül a kromoszómális DNS-be, és az emberi genom részévé válik.
– Dr. Robert Malone orvos és biokémikus, aki az 1980-as években úttörő volt az mRNS-technológiában, nyíltan bírálta a sikertelen Covid-19 vakcinákat, amelyek nem akadályozzák meg a fertőzést vagy a betegségek átvitelét.
Dr. Malone rámutat, hogy a lipid nanorészecskék szállító rendszere, amely új az mRNS felvételeknél, valóban átviszi a DNS-fragmenseket az emberi sejtekbe.
-Dr. David Livermore, az Egyesült Királyság nyugalmazott mikrobiológiai professzora megjegyzi, hogy a legtöbb DNS-fragmens, amely eléri a citoplazmát, valószínűleg lebomlik; Ha azonban a nanorészecskék egy része érintetlen marad a citoplazmában, transzfekció történhet.
-Clayton J. Baker belgyógyász szerint a szúrásokat hamisítják a DNS-sel, aminek nem kellene benne lennie… A hamisított gyógyászati ​​termékeket a törvény és bármilyen etikai szabvány szerint ki kell vonni a piacról.
-Bret Weintsein, PhD evolúcióbiológus szerint az a WHO egészségügyi vészhelyzet mllett klimavészhelyzetet is hirdethet.
https://www.zerohedge.com/political/propaganda-selective-science

Néhány aktualitás:
– Az un. X-betegséget okozó kórokozót már vegyi üzemben gyártják, és hamarosan be akarják vetni.
Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum az X betegségekről fog tárgyalni 2024. január 17-én, az éves közgyűlésük keretében.

– Az a hír járja, hogy Lloyd Austin védelmi miniszter szerint január 3-án életét vesztette Kijevben, amikor orosz cirkálórakéták eltalálták a parancsnoki bunkert, ahol Austin állomásozott.
Valerij Zalusnyij, az ukrán hadsereg főparancsnoka titokban találkozott Austinnal, hogy megvitassák egy aszimmetrikus támadás megszervezését, hogy “térdre kényszerítsék Vlagyimir Putyint” – állítja egy orosz FSZB-forrás.
Austin 2023-ban 8-szor járt titokban Ukrajnában, és az orosz Spetsnaz különleges alakulata figyelte minden mozgását.
Zaharova szerint húsz cirkálórakéta tönkretette a felszíni épületeket, és összeomlott a föld alatti, összekötő kamrák labirintusa. A kárfelmérés során kiderült, hogy az ütközés ellapította a szerkezeteket, és mindent beszorított alatta. Csak törmelék maradt.
„A földön semmi sem élhetné túl azt, amit küldtünk. Igen, meghalt. Biztos halott” – mondta Zaharova.
Mindenesetre sok a titkolózás és hazudozás a témában. Egy hétig nem tudtak előjönni egy hihető verzióval. Valami súlyos dolog történhetett.
Ukrajna elesett, májusban lesz tűzszünet, ukrán kapitulációval.

-Január 15-től Davos áll a középpontban, mivel a 2024-es WEF „A bizalom újjáépítése” témában ülésezik január 19-ig.
https://timesofindia.indiatimes.com/videos/toi-original/davos-2024-key-figures-from-mukesh-ambani-to-sam-altman-the-names-to-watch-out-for/videoshow/106840865.cms

A Nagy Babiloni Szajha Birodalma pánikol, a teljes összeomlás szélén áll.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/szkita-hirek-2024-03-adas-2024-januar-13/