– A floridai sebész, Dr. Joseph Ladapo a Pfizer és a Moderna mRNS Covid-19 oltásainak beszüntetésére szólított fel, mivel DNS-fragmenseket fedeztek fel a vakcinákban, beleértve az SV-40 promotert is. ami a rákkal kapcsolatos.
A probléma az integráció, amikor az idegen DNS beépül a kromoszómális DNS-be, és az emberi genom részévé válik.
– Dr. Robert Malone orvos és biokémikus, aki az 1980-as években úttörő volt az mRNS-technológiában, nyíltan bírálta a sikertelen Covid-19 vakcinákat, amelyek nem akadályozzák meg a fertőzést vagy a betegségek átvitelét.
Dr. Malone rámutat, hogy a lipid nanorészecskék szállító rendszere, amely új az mRNS felvételeknél, valóban átviszi a DNS-fragmenseket az emberi sejtekbe.
-Dr. David Livermore, az Egyesült Királyság nyugalmazott mikrobiológiai professzora megjegyzi, hogy a legtöbb DNS-fragmens, amely eléri a citoplazmát, valószínűleg lebomlik; Ha azonban a nanorészecskék egy része érintetlen marad a citoplazmában, transzfekció történhet.
-Clayton J. Baker belgyógyász szerint a szúrásokat hamisítják a DNS-sel, aminek nem kellene benne lennie… A hamisított gyógyászati ​​termékeket a törvény és bármilyen etikai szabvány szerint ki kell vonni a piacról.
-Bret Weintsein, PhD evolúcióbiológus szerint az a WHO egészségügyi vészhelyzet mllett klimavészhelyzetet is hirdethet.
https://www.zerohedge.com/political/propaganda-selective-science

Néhány aktualitás:
– Az un. X-betegséget okozó kórokozót már vegyi üzemben gyártják, és hamarosan be akarják vetni.
Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum az X betegségekről fog tárgyalni 2024. január 17-én, az éves közgyűlésük keretében.

– Az a hír járja, hogy Lloyd Austin védelmi miniszter szerint január 3-án életét vesztette Kijevben, amikor orosz cirkálórakéták eltalálták a parancsnoki bunkert, ahol Austin állomásozott.
Valerij Zalusnyij, az ukrán hadsereg főparancsnoka titokban találkozott Austinnal, hogy megvitassák egy aszimmetrikus támadás megszervezését, hogy “térdre kényszerítsék Vlagyimir Putyint” – állítja egy orosz FSZB-forrás.
Austin 2023-ban 8-szor járt titokban Ukrajnában, és az orosz Spetsnaz különleges alakulata figyelte minden mozgását.
Zaharova szerint húsz cirkálórakéta tönkretette a felszíni épületeket, és összeomlott a föld alatti, összekötő kamrák labirintusa. A kárfelmérés során kiderült, hogy az ütközés ellapította a szerkezeteket, és mindent beszorított alatta. Csak törmelék maradt.
„A földön semmi sem élhetné túl azt, amit küldtünk. Igen, meghalt. Biztos halott” – mondta Zaharova.
Mindenesetre sok a titkolózás és hazudozás a témában. Egy hétig nem tudtak előjönni egy hihető verzióval. Valami súlyos dolog történhetett.
Ukrajna elesett, májusban lesz tűzszünet, ukrán kapitulációval.

-Január 15-től Davos áll a középpontban, mivel a 2024-es WEF „A bizalom újjáépítése” témában ülésezik január 19-ig.
https://timesofindia.indiatimes.com/videos/toi-original/davos-2024-key-figures-from-mukesh-ambani-to-sam-altman-the-names-to-watch-out-for/videoshow/106840865.cms

A Nagy Babiloni Szajha Birodalma pánikol, a teljes összeomlás szélén áll.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/szkita-hirek-2024-03-adas-2024-januar-13/