Leo Lyon Zagami állítólag az olasz illuminátusok tagja volt, 33. fokú szabadkőműves és a hírhedt szabadkőműves P2 páholy tagja - tehát igazi bennfentes.

"Hercegnek" tartották, aki felkészült arra, hogy átvegye az olasz ágat az idősebb olasz illuminátus "király", Licio Gelli után.

Leo Lyon Zagami

Leo elmondása szerint illuminátus arisztokrata vérvonalból származik, ezért gyermekkora óta részt vesz az Illuminátus Rendben.

Leo azonban úgy döntött, hogy elege van abból a sok gonoszságból, aminek ki volt téve, és aminek részese volt, és a szörnyű sátáni, fekete mágikus rituálékból, agykontrollból és kínzásból, ami a páholyokban, zárt ajtók mögött zajlott.

Ezért mindent otthagyott, és Norvégiába menekült, ahol jelenleg is él. Amióta elment, zaklatják és kínozzák, és az életét is fenyegették. Rájött, hogy az egyetlen módja annak, hogy remélhetőleg életben maradjon, ha nyilvánosságra hozza, amit tud, és ismertté teszi magát.

A történelem azt mutatja, hogy ez az egyik legjobb módja a túlélésnek, bár semmi sem biztos. Leo gyorsan elindított egy honlapot, az Illuminati Journal [már nem elérhető] címen, ahol egyenként tárja fel a titkokat a világnak.

Leo többször volt Greg Szymanski rádióműsorának vendége.

Volt szerencsém Leóval kommunikálni, és többek között megkérdeztem tőle, hogy mit tud az UFO/idegen jelenségről - ez a téma talán a legzavarosabb, ha az Új Világrendről van szó.

Lehet, hogy nem értek vele egyet a vallási meggyőződésében, de azt hiszem, ez nem tartozik a tárgyhoz. Ez Leo véleménye az UFO/idegenek napirendjéről:

"A hamis UFO mítoszról többször is beszéltem Greg rádióműsorában, és az illuminátus Vallomásaim több fejezetében is, mint például az alábbiakban az arizonai jezsuitákról, ami megválaszol néhány kérdést, hogy mi is a valódi természete ezeknek a démonoknak...".

MIT CSINÁLNAK VALÓJÁBAN A JEZSUITÁK A MOUNT GRAHAMBEN?

Miért van most egy vatikáni projekt, amely kifejezetten a földönkívüli fajokkal való kapcsolatfelvétel következményeinek vizsgálatára irányul?

Az arizonai Graham-hegyen a Vatikán a valóságban saját UFO obszervatóriumot tart fenn, amelyet jezsuiták töltenek be azzal a céllal, hogy fekete mágiát végezzenek és nagyon részletes csillagászati számításokon dolgozzanak az úgynevezett alkímiai munkájukhoz.

 

 

Az alkímia királyi művészetének ezt a sötét megközelítését sajnos a jezsuiták működtetik gonosz dzsinnek segítségével, akik magát a Sátánt szolgálják, aki a vatikáni főhadiszállás tulajdonosa.

A bonyolult csillagászati számítások másik fontos szerepe az, hogy nyomon követhető legyen az igazi Messiás eljövetele és Jézus igazi szellemének visszatérése az idők végén, amit nyilvánvalóan nem akarnak Rómában.

A dzsinn koncepció logikus megközelítést kínál az UFO-k, a kriptozoológia, a jelenések, a mágia, a démonok, a szörnyek és sok más rejtély vizsgálatához.

Az idegen lények jelenlétének magyarázatára bemutatott távoli elméletek közepette, mint például:

  • Az intergalaktikus utazás

  • Utazás a jövőből

  • Utazás a Föld belsejébe

  • Archetipikus kivetítések a kollektív tudattalanból

 

 

Nagyon kevés figyelmet fordítanak arra az elképzelésre, hogy néhányuk egyszerűen csak létezik a Földön, olyan módon, ami általánosságban nem érzékelhető számunkra.

Továbbra is azt feltételezzük, hogy mindent, ami "valóságos", az 5 érzékszervünkkel érzékelhetünk, annak ellenére, hogy minden bizonyíték az ellenkezőjére utal.

A materializmus tudományába és filozófiájába vetett túlbuzgó hit valószínűleg a fizikai érzékszerveinkbe vetett irracionális mértékű hitet eredményezett.

Az emberi lények rendkívül fogékonyak a dzsinnek kitalációira, akiket az Elmevezérlés programjaiban tömegesen használnak fel.

Elhisszük, amit ők akarnak, mert lenyűgöző materializációik és megtévesztéseik úgy vannak szabva, hogy illeszkedjenek a fantáziánkhoz és hitrendszerünkhöz.

A dzsinnek valódi entitások, akik ezen a földön élnek, de általában láthatatlanok számunkra. A név egy arab szóból származik, amelynek jelentése "elrejteni vagy palástolni".

Nem üvegekben élnek, és nem ragaszkodnak a róluk szóló mesékhez. Megtévesztőek és befolyásosak lehetnek.

Ők a mozgatórugói az UFO-rejtélynek, valamint sok más rejtélynek. Minden kultúra vallásában és mitológiájában megmutatkozik a befolyásuk lenyomata.

A teremtésben számtalan rejtett értelmes lény van. Én hajlamos vagyok sokakat, akik nem emberek, angyalok vagy állatok, dzsinneknek tekinteni.

Ez segít a megértésben, a rejtett tapasztalatok e hatalmas területének megismerésében.

Végül is a Nevek és Attribútumok Királyságában élünk, és szükségünk van ezekre a tanuláshoz és a Tudáshoz. De ez bevallottan túlságosan leegyszerűsített. Ez csak egy kezdet a tapasztaltabb kutatók számára.

A dzsinnek a szélhámosok, tündérek, démonok és szörnyek, szentek és űrhajósok széles skáláját foglalják magukban, akik évszázadok óta zavarba hozzák megértésüket.

A 20. század materialista tudománya úgy döntött, hogy már nem léteznek, annak ellenére, hogy mindig is hatalmas szerepet játszottak bölcsességeinkben és mitológiáinkban, és annak ellenére, hogy a világ nagy része soha nem felejtette el, kik ők.

 

 

Ez azért van, mert a náci jezsuiták és a cionisták Új Világrendje a szokásos gonosz dzsinnek segítségével olyan projektekben, mint az MK-ULTRA, deliderált UFO-propagandát folytatott, hogy beleessetek ebbe a démoni csapdába, és elveszítsétek a hiteteket (egyébként vannak jó dzsinnek is).

Carl Gustav Jung, a pszichológia nagy zsenije, de egyben a szabadkőművesek és az OTO illuminátusok (5. fokozat) tagja maga mondta, hogy a modern emberiségnek veszélyesen sérült a pszichéje, mert minden mítoszt megöltek.

Új mítoszoknak kellett megjelenniük ahhoz, hogy az emberiség megtapasztalhassa a teljességet, de a globális manipulációhoz is. A dzsinnek kötelességüknek tettek eleget azzal, hogy szó szerint beugrottak a globális tudatosságba, mint a sci-fi fantáziáink megtestesítői.

A repülő csészealj lehet az első globális szimbólum, amelyet az egész világ felismert, de valószínűleg ez a legsátánibb.

Carl Gustav Jung soha nem volt Crowley OTO-jának tagja, hanem a Theodor Reuss illuminátusügynök által alapított svájci OTO tagja.

Az úgynevezett UFO-mítosz nem az emberiség számára az Isten rejtett metafizikai királyságának és a teremtés valódi szépségének világos megértése felé vezető út.

Az ördög ezt nagyon jól tudja, ezért használ olyan embereket, mint a Szcientológia, ebben a gonosz játékban, amelyet a jezsuiták irányítanak, hogy még jobban megtévesszen benneteket.

Ne higgyetek abban, ami Hollywoodból jön, mert jelenleg az ilyen hely egy csapat nagyon gonosz és hatalmas dzsinn kezében van, akik a gonosz nevében akarnak agykontrollt gyakorolni rátok.

A világ összes hírszerző szerve tömegesen dolgozik az ilyen megtévesztésen (MK-ULTRA), mert egyszerűen az az érdekük, hogy ne tudatosítsák bennetek Isten igazságát, mielőtt a Nagy Ő visszatér, hogy megbüntesse a hitetleneket.

ÉBREDJ FEL AMERIKA, EZ AZ IGAZSÁG, A GONOSZ MANIPULÁL BENNETEKET, ÉS MOST ITT AZ IDEJE, HOGY VISSZATÉRJETEK ISTENHEZ.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-illuminatusok-egykori-tagja-elmagyarazza-az-ufo-kat-es-az-idegeneket