2022. május 15., vasárnap

Valami nagyon nincs rendben, és ez a Covid-19 injekciók, a Fenevad bélyege miatt van

 

Az Önök kormánya csendben megerősítette, hogy a teljesen beoltottaknál kialakul a szerzett immunhiányos szindróma, miközben Önöket Oroszország-Ukrajna és a megélhetési költségek aggasztották.

Valami nagyon nincs rendben, és ez a Covid-19 injekciók miatt van.

Világszerte a kormányok hivatalos adatokat tesznek közzé, amelyek mind ugyanazt mutatják. Ugyanezek a kormányok azonban nem hajlandóak megmagyarázni, hogy miért.

Ehelyett csendben közzéteszik az adatokat abban a reményben, hogy a szőnyeg alá söprik őket, miközben az ukrajnai háborúval és a megélhetési költségek miatti aggodalmakkal terelik el a figyelmüket; a kormány politikája által okozott válsággal.

A Pfizer bizalmas dokumentumainak közzétételével azonban a kormányok világszerte kezdenek kifogyni a rejtekhelyekből, és ha ezek az aggasztó tendenciák folytatódnak, kénytelenek lesznek beismerni, hogy a Covid-19 injekciók vagy antitest-függő fokozódást, vagy valami sokkal rosszabbat okoznak.

A szerzett immunhiányos szindróma.

Bár ritkán, de tökéletesen lehetséges, hogy egy gyógyszer vagy drog szerzett immunhiányos szindrómát okoz, és a Public Health Scotland, az új-zélandi egészségügyi minisztérium, a kanadai kormány, az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége, a Nemzeti Statisztikai Hivatal és az Egyesült Államok Betegségellenőrző Központjai által közzétett adatok határozottan azt sugallják, hogy a Covid-19 injekciókat fel kell venni a listára.

Mi mással magyaráznák a világ kormányai azt a tényt, hogy a teljesen beoltottak nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg Covid-19-cel, nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba Covid-19-cel, és nagyobb valószínűséggel halnak meg Covid-19-ben, mint a be nem oltottak?

Mi mással magyaráznák a kormányok világszerte azt, hogy a teljesen beoltottak körében a teljes körűen beoltottak körében a nem beoltottakhoz képest hatalmas mértékben emelkedett az összes halálozási arány?

Mi mással magyaráznák a világ kormányai az AIDS-szel kapcsolatos betegségek, rákos megbetegedések és fertőzések 1 145% és 33 715% közötti növekedését, amelyet 2021-ben jelentettek az Egyesült Államok Betegségellenőrzési Központjainak a nemkívánatos eseményeket bejelentő rendszerébe?

 

 

Antitest-függő fokozás?

Az egészségügyi szakértők által az évek során végzett intenzív kutatások egyre nagyobb aggodalomra derítettek fényt az "antitest-függő fokozással" (ADE) kapcsolatban, amely jelenség során a vakcinák sokkal rosszabbá teszik a betegséget azáltal, hogy az immunrendszert potenciálisan halálos túlreakcióra késztetik.

Az ADE többféle módon is kialakulhat, de a legismertebbet a "trójai faló útjának" nevezik. Ez akkor következik be, amikor a korábbi fertőzés vagy oltás által létrehozott, nem semlegesítő antitestek nem képesek leállítani a kórokozót az ismételt expozíció során.

Ehelyett kapuként működnek, lehetővé téve a vírus számára a bejutást és a szaporodást olyan sejtekben, amelyek általában tiltott területnek számítanak (jellemzően immunsejtek, például makrofágok). Ez viszont a betegség szélesebb körű elterjedéséhez és túlreagáló immunválaszhoz vezethet, amely súlyosabb betegséget okoz.

A SARS és a MERS elleni vakcinajelöltek korábbi klinikai vizsgálatai során a vizsgálatok mindegyike kudarcot vallott az állatfázisban a patogén primingként vagy citokinviharként is ismert ADE miatt.

A harmadik fázisú klinikai vizsgálatokat arra tervezték, hogy a gyakori vagy súlyos mellékhatásokat feltárják, mielőtt a vakcinát használatra engedélyezik, beleértve az ADE-t is.

De itt rejlik a probléma, a Covid-19 vakcinák egyike sem fejezte be a harmadik fázisú klinikai vizsgálatokat.

A Pfizer harmadik fázisú vizsgálata csak 2024. február 8-án fejeződik be, miután korábban úgy becsülték, hogy 2023 áprilisában fejeződik be.

A Pfizer által eddig összegyűjtött információkból azonban a folyamatban lévő, általuk végzett vizsgálatból egyértelműen kiderül, hogy 2021 februárjában teljes mértékben tisztában voltak azzal, hogy az antitest-függő fokozódás a Covid-19 injekciójuk lehetséges következménye, és úgy tűnik, 2021 áprilisában már azt is tudták, hogy a jelenség embereket öl.

 

 

A vakcinával összefüggő fokozott betegségek (Vaccine-associated enhanced diseases, VAED) a klinikai fertőzések megváltozott megjelenési formái, amelyek egy vad típusú kórokozónak kitett személyeket érintenek, miután korábban ugyanezen kórokozó ellen védőoltást kaptak. A felerősített válaszreakciókat a fertőző vírus megfékezésére tett sikertelen kísérletek váltják ki, és a VAED jellemzően a fertőzés kórokozójának célszervéhez kapcsolódó tünetekkel jelentkezik.

A tudósok szerint a VAED két különböző immunpathológia, az antitestfüggő fokozódás (ADE) és a vakcinával összefüggő túlérzékenység (VAH) formájában jelentkezik.

Az antitest-függő felerősödés minden bizonnyal megmagyarázná, hogy a beoltott lakosság körében miért kétszer nagyobb a valószínűsége annak, hogy kórházba kerül és meghal a Covid-19 miatt, mint a be nem oltott lakosság körében, de abban nem vagyunk biztosak, hogy megmagyarázná, hogy a beoltottak miért akár ötször nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg a Covid-19-vel.

Egy másik rendkívül súlyos betegség, amely megmagyarázná a magasabb megbetegedési arányt, valamint a magasabb kórházba kerülési/halálozási arányt, a szerzett immunhiányos szindróma (AIDS).

Szerzett immunhiányos szindróma?

Gyakori tévhit, hogy a szerzett immunhiányos szindrómát (AIDS) csak a HIV-vírus okozza. Ez egyszerűen nem igaz.

A szerzett (vagy másodlagos) immunhiány a felnőtteknél előforduló fertőzések egyik fő oka. Ezek az immundeficiencia-rendellenességek részben vagy egészben befolyásolják az immunrendszert, így az Ön szervezete könnyű célpontja lesz számos betegségnek és fertőzésnek. (Forrás)

Amikor az immunhiányos rendellenességek befolyásolják az immunrendszerét, a szervezete már nem képes felvenni a harcot a baktériumokkal és a betegségekkel szemben. (Forrás)

A környezet számos tényezője okozhat másodlagos immunhiányos rendellenességeket. (Forrás)

 

 

Néhány gyakori ezek közül:

Sugárkezelés vagy kemoterápia, ami neutropenia néven ismert másodlagos immunhiányos rendellenességhez vezethet.

A humán immunhiányos vírus (HIV) okozta fertőzések szerzett immunhiányos szindrómát (AIDS) eredményezhetnek.

Leukémia, a csontvelő sejtjeiből kiinduló rák, amely hipogammaglobulinémiához vezethet - egyfajta másodlagos immunhiányhoz.

Alultápláltság, amely az elmaradott országokban a lakosság akár 50%-át is érinti, és az embereket sebezhetővé teszi a légúti fertőzések és a hasmenéses megbetegedések szempontjából.

De a kevésbé gyakori okok közé tartoznak a gyógyszerek vagy gyógyszerkészítmények. (Forrás)

Teljesen lehetséges tehát, hogy egy gyógyszer vagy gyógyszerkészítmény okozza a szerzett immunhiányos szindrómát, és a Public Health Scotland, az új-zélandi egészségügyi minisztérium, a kanadai kormány, a brit Egészségbiztonsági Ügynökség, az Egyesült Királyság

Nemzeti Statisztikai Hivatala és az Egyesült Államok Betegségellenőrző Központjai által közzétett adatok határozottan arra utalnak, hogy a Covid-19 injekciókat is fel kell venni a listára.

Országokra lebontva:

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/valami-nagyon-nincs-rendben-es-ez-a-covid-19-injekciok-miatt-van

Antennák plusz vakcinák: halál, mutáció és neuromoduláció!

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Stokes arról számol be, hogy a 2030-as menetrend áldozatai vagyunk, a pénz, a média, a gyógyszeripar és a fegyverkereskedők tulajdonosai miatt. Céljuk a népességfogyás és az ellenőrzés. Antennák plusz vakcinák egyenlő halál, mutáció és neuromoduláció!

Híres színészek szenvednek káros hatásoktól és meghalnak az oltások után XXVII. rész

A világ minden tájáról származó híres színészek, mint Dânia Neto, Ben Stein, Leticia Calderón, Pierpaolo Pretelli, Felicia Binger, Rosa Mariscal és mások a mérgező vakcinák káros hatásaitól szenvednek, és elítélik azt. Ha ez hírességekkel történik, akkor sokkal több olyan névtelen ember érintett, akik nem jelennek meg a médiában.

A Pfizer-Biontech átadja oltóanyag-technológiájának 100%-át Kínának

Dr. Naomi Wolf a Pfizer, a BioNTech és a Fosun Pharmaceuticals egyesüléséről beszél, amely a Kínai Kommunista Párthoz igazodik és technológiát ad át. Tehát ez egy globális vállalat, és kérdéseket kell feltenni.

Ha a kormányok törvénytelenül cselekszenek, az orvosoknak kötelességük tiltakozni

Dr. Sam White lemondott, tiltakozásul a világjárvány kezelése és a ’vakcinák’ bevetése ellen. Ha 2020-ban az orvosok egységesen azt mondták volna, hogy nem tűrik el ezt a helyzetet, soha nem jutott volna el idáig. Kéri az orvosokat, hogy lépjenek előre és szólaljanak meg, mert erőteljesen támogatni fogják őket.

Búza termőföldek veszélyben világszerte

 

Búza termőföldek veszélyben világszerte, mint azt az USDA feltárja, lehangoló gabona kilátások

Világszerte a legfontosabb búzatermelő régiókban olyan kedvezőtlen időjárási viszonyok uralkodnak, amelyek veszélyeztethetik a termelést. Olyan helyeken, mint Ukrajna, az orosz katonai invázió jelentősen csökkentette a termelést. Mindez arra utal, hogy a világ egy élelmiszerválság küszöbén áll.

Aszályok, árvizek és hőhullámok sújtják a termőföldeket az Egyesült Államokban, Európában, Indiában és Kínában. Ami Ukrajnát, a világ legnagyobb búzatermelőjét illeti, a háború miatt a termelés akár harmadával is csökkenhet. Egy kivétel van: Oroszország, ahol a búzaárak emelkedésével várhatóan bőséges termés lesz.

"Ha valaha is volt olyan év, amikor optimális körülményekre és erős terméshozamokra volt szükség világszerte, akkor ez az év lesz az.

"Nyilvánvalóan nem ez a helyzet áll fenn. Ez további kockázatot jelent ebben a rendkívül volatilis helyzetben" - mondta James Bolesworth, a CRM AgriCommodities ügyvezető igazgatója a Bloombergnek.

A Bloomberg aktuális pillanatképet ad arról, hogy mi történik világszerte a búza piacain.

 

 

Európai Unió

A meleg, száraz időjárás egyre nagyobb aggodalomra ad okot a világ első számú búzaexportőrénél, a kedvező tavaszi kezdés után. A búzaföld felén a kulcsfontosságú fejlődési időszak kezdetén a termesztett növények nem kaptak csapadékot, és a legnagyobb termesztő Franciaországban a hőmérséklet szokatlanul korán a nyárhoz hasonló szintre emelkedett. Bár a termelési kilátások még javulhatnak, sok múlik azon, hogy a következő hetekben enyhül-e a vízhiány.

"Ha az esőhiány a hónap végéig fennmarad, újra át kell néznünk a terméshozam-előrejelzéseket" - mondta Aurelien Blary, a Strategie Grains terményelemzője.

Egyesült Államok

Az Egyesült Államok középső síkságait sújtó szárazság máris arra késztetett néhány termelőt, hogy leírja a kiszáradt kemény vörös őszi búzát, amelyet a molnárok és pékek kenyérlisztnek használnak. A legnagyobb termelő Kansasban a jövő hónapban kezdődik a betakarítás, és a termelés "jóval az ötéves átlag alatt" lesz, mondta Aaron Harries, a Kansas Wheat kutatási és üzemeltetési alelnöke. A terménybiztosítási ügynökök arra számítanak, hogy egyes földeken nulla-öt bushel lesz a termés hektáronként, szemben a szokásos 35-40 bushellel - mondta.

A kínálati szűkösség azzal fenyeget, hogy a megemelkedett gabonaárak még magasabbra emelkednek, ami rontja az inflációt az ellátási láncokban és árt az amerikai exportnak. "A Mississippitől nyugatra mindenhol esőre van szükség" - mondta Harries. "Ha nem lesznek ezek a rendszeres záporok, a termés mérete napról napra kisebb lesz".

Eközben a túlzott esőzések északabbra megnehezítik a tavaszi búza vetését, amelyet bagel és pizza készítésére használnak. Tim Dufault minnesotai gazdálkodó becslése szerint az államában máris hektáronként körülbelül 5 bushel terméspotenciált veszítettek a késések miatt. Észak-Dakotában a vetés "fájdalmasan lassú" volt, az állam búzabizottsága szerint csak 8%-ot vetettek el, szemben a tavaly ilyenkor tapasztalt közel kétharmaddal.

 

 

Kanada

A határon túl is hasonló párharcok zajlanak az időjárási problémák miatt. A hűvös hőmérséklet késleltette a vetést Kanadában, és a termelők most olyan földeken próbálnak vetni, amelyek vagy túl nedvesek, vagy túl szárazak.

A szárazság aggodalomra ad okot Alberta déli részén, amely a tavaszi búza és a tésztákhoz használt durum termőterülete. Az ottani mezőgazdasági minisztérium szerint a nedvességtartalom alacsonyabb, mint egy évvel ezelőtt, és a száraz, szeles körülmények erodálják a talajt. Keletebbre, Manitobában viharok sorozata állította félre a gazdákat. Az előrejelzések szerint a héten további esőzések várhatók, ami kétségessé teszi a közeljövőbeni előrelépést.

"Gyakorlatilag a gazdák 99%-a még nem ment ki a földekre" - mondta Bill Campbell, a Keystone Agricultural Producers elnöke, megjegyezve, hogy az eső elálltával egy hétig is eltarthat, amíg a dolgok megszáradnak. "Minden kezdődik elölről."

India

A világ második legnagyobb búzatermesztőjének búzamezőit felperzselte a rekkenő hőség, ami visszafogta a globális hiányt enyhítő exportra vonatkozó várakozásokat. A márciusi hőmérséklet az 1901-ig visszanyúló feljegyzések szerint a valaha mért legmagasabbra emelkedett, ami a termést egy kritikus időszakban szárította fel. Ez arra engedett következtetni, hogy a terméshozamok az idei szezonban 10-50%-kal fognak visszaesni.

Az élelmezésügyi minisztérium 105 millió tonnára csökkentette termelési előrejelzését a korábbi 111 millió tonnás előrejelzésről, és egyes kereskedők szerint a termés még ennél is kisebb lesz. Észak-India egyes részein folytatódnak a súlyos hőhullámok, ami némi késedelmet okozhat a betakarításban, ha az emberek nem mennek ki a szabadba.

Kína

Kína vezeti a világ búzatermelését, és a szokatlan őszi árvizek után aggodalmak merültek fel az őszi búzával kapcsolatban. A közösségi médiában közzétett videókon az látható, hogy a gazdák még az érés előtt levágják a hektárnyi területet, mert azt remélik, hogy jobb árat kapnak, ha takarmányként értékesítik.

A szántóföldeket körülbelül 20 nap múlva kell betakarítani, és a hatóságok vizsgálják, hogy történt-e illegális pusztítás. Kína korlátozni szeretné a külföldi ellátástól való függőségét, miután az elmúlt két szezonban az egyik legnagyobb importőrré vált.

Fekete-tenger

Ukrajnában a talajnedvesség kielégítő, ami javítja a terméskilátásokat. A háború azonban visszafogja a termelést, és aggódnak amiatt, hogy hol tárolják a termést, mivel az elmaradt export miatt a silók tele vannak tavalyi gabonával.

 

 

Oroszországban is kedvező az időjárás, és rekordközeli termést takaríthat be. Ez javította a szállítási kilátásokat, bár a szállítási és biztosítási költségek magasak, és néhány kereskedő kerüli az árukat.

Csütörtökön a búza ára Chicagóban 3,5%-kal emelkedett, miután az USDA közzétette az idei év egyik legfontosabb mezőgazdasági kínálati és keresleti becslését (WASDE).

A WASDE kimutatta, hogy Ukrajnában a búzatermelés várhatóan egyharmadával esik vissza az idei szezonban a tavalyihoz képest. A jelentés azt is megállapította, hogy a globális kukoricatermelés csökken, míg a rizstermelés rekordot dönthet.

Eközben Joe Biden elnök szerdán felvázolta, hogy a globális gabonatermelés várható csökkenésének ellensúlyozása érdekében erőfeszítéseket tesznek a telepítések növelésére.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/buza-termofoldek-veszelyben-vilagszerte

Hollywood,náci kampány,maffia, kontroll, sátánizmus,Disney,hatalomvisszaélés

Hollywoodot a kezdetektől fogva álomgyárnak tekintették, ahol a ragyogó fiatal színészek sikerre vágytak, de a gazdasági és hatalmi elit érdekeinek megfelelően átalakult, és a CIA által irányított amerikai propagandaminisztérium, valamint az agykontroll és a manipuláció gyára lett egészen napjainkig.
Olyannyira, hogy jelentős befolyással bírt a nagy világháborúkban, támogatta a náci rezsimet, és történelmében botrányok, korrupció, bűnözés, kábítószer, szexuális visszaélések, öngyilkosságok és gyilkosságok sorakoznak... az amerikai és nemzetközi bűnügyi maffia központjává vált.
De nem csak ez, hanem a gyermekbántalmazás krémje is. Az agykontroll technikák elérték a "Disney Klub" lányait és sok fiatalt, aminek következtében életük a drogok, a depresszió, a börtön, a romlottság, a pedofília, a sátáni szertartások poklává vált, amíg hipnotizált bábfigurákká nem váltak alkotóik szolgálatában.
De Hollywood is egy nagyszerű propagandagyár a hatalmon lévők számára, és a számtalan bűncselekményük elfedésére és dezinformálására szolgál, mint ahogyan ma is. És mi van azzal a rengeteg híres színésszel és színésznővel, akik támogatták a kormány oltáspárti kampányát és a lakosság elleni drákói intézkedéseket, hazugságokat terjesztettek, majd viszont a gyilkos oltóanyagok mellékhatásainak áldozatai lettek, sőt meg is ölték őket?

BOLSONARO elnök: Brazília nem írja alá a megállapodást a WHO-val. 2022.05.15.

Forrás: https://fb.watch/daatf_DEHu/
"A nemzeti függetlenséget nem szabad átadni a WHO-nak vagy más létesítménynek; a szuverenitásról nem szabad lemondani csak azért, hogy csatlakozzanak egy látszólag fejlett nemzetek 'klubjához'."

HÍRDESSÉTEK KI A STOP WHO PROGRAMJÁT!!!!

 

ITT AZ ÚJABB VARIÁNS, OTT AZ ÚJABB VARIÁNS, LEZÁRÁS, QR KÓD, QR KÓDOS “ÚTLEVÉL”, TÁRSADALMI, KÍNAI TÍPUSÚ KREDITRENDSZER, ERRŐL KELLENE AZ EMBEREKNEK BESZÉLNI, LÁTJUK, HOGY MILYEN TÁJÉKOZATLAN AZ UTCA NÉPE!!!!
MINDENKI BESZÉLJEN AZ ISMERŐSEINEK EZEKRŐL A DOLGOKRÓL!!!

AZ ÚJ 12 PONT ÍGY KEZDŐDIK:

1, KÍVÁNJUK A WHO-BÓL VALÓ KILÉPÉST

2, KÍVÁNJUK AZ ORSZÁG KATONAI SEMLEGESSÉGÉT, MAGYARORSZÁG NE VEGYEN RÉSZT S-O-H-A SEMMIFÉLE HÁBORÚBAN!!!!

3, A SZÜKSÉGÁLLAPOT MINDENKORI ELTÖRLÉSÉT

4, TESTI ÖNRENDELKEZÉS, ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BEVATKOZÁSOK, OLTÁSOK SZABAD MEGVÁLASZTÁSÁT, MIND A FELNŐTTEK, MIND A GYEREKEK RÉSZÉRE IS! NE LEGYEN KÖLTELEZŐ OLTÁS A GYEREKEKNEK SEM!!!!

5, OLTÁSI STÁTUSZ ALAPJÁN MINDENFÉLE, MINDENKORI DISZKRIMINÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSÉT!!!

6, QR KÓD HASZNÁLATÁNAK BESZÜNTETÉSÉT

7, EU-S OLTÁSI ÚTLEVELET NE FOGADJA EL MAGYARORSZÁG

8, KÖZVETLEN, ÍRÁSOS NÉPSZAVAZÁST KATONAI, EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDÉSEKBEN, A SZERINT DÖNTSENEK, AMIT A LAKOSSÁG AKAR, KÖZVETLEN, DIREKT NÉPSZAVAZÁSOKKAL ÉS KÖZVETLEN DEMOKRÁCIÁVAL!!!!

9, MENTELMI JOG ELTÖRLÉSÉT, POLITIKAI BÜNÖZÉS MEGSZÜNTETÉSÉT!!!! A KORÁBBI POLITIKAI MUTYIKBÓL SZERZETT, KORÁBBAN Á-L-L-A-M-I TULAJDONÚ GYÁRAK, FÖLDEK, CÉGEK, VAGYONOK ELKOBZÁSÁT, VISSZAVITELÉT AZ ÁLLAMHOZ!!!!

10, KÉPVISELETI DEMOKRÁCIA MEGSZÜNTETÉSÉT, EZEK CSAK ÖNMAGUKAT KÉPVISELIK, NEM A LAKOSSÁGOT!!!! MINDEN FONTOS KÉRDÉSBEN HÉTVÉGÉN ÍRÁSOS NÉPSZAVAZÁST MINDEN MÁSODIK HÉTVÉGÉN, MINT SVÁJCBAN, A TELJES KÖZVETLEN, NEM KÉPVISELETI DEMOKRÁCIA VISSZAÁLLÍTÁSÁT

11, SAJÁT MAGYAR PÉNZT, FÜGGETLENEDÉS A FED ÉS rtschld BANKHÁZAKTÓL, A MAGYAR PÉNZ LEGYEN A SZENT KORONÁÉ, NE A rtschildoké!!!!

12, MINDEN W0RLD 3CONOMIC FORUM KORÁBBI TAGOT, VAGY AZOKKAL BÁRMILYEN KAPCSOLATBAN ÁLLÓ, VAGY ÁLLT SZEMÉLYT VAGY SZERVEZETET ÖRÖKRE KITILTANI A POLITIKAI ÉLETBŐL, PÁRTOT NE INDÍTHASSON, KÖZTISZTSÉGET NE VISELHESSEN!!!!EZ LEGYEN ÉRVÉNYES AZOK GYEREKEIRE, MINDENNEMÜ FELMENÖIRE, ÉS AZOKKAL BÁRMILYEN KAPCSOALTBAN ÁLLÓ SZEMÉLYEKRE. AZ ÁRULÓK KITILTÁSÁ A POLITIKAI ÉLETBŐL!!!!

Az angol kormány nem tagadja a Chemtrails létezését

Annak ellenére, hogy az interneten megosztott, tagadhatatlan és bőséges fényképes és videós bizonyítékok vannak a chemtrailsről, a Wikipedia "összeesküvés-elméletként" mutatja be.

Ha hinni lehet a Wikipédiának, akkor az Egyesült Királyság kormánya "összeesküvés-elméleteket" terjesztő "összeesküvés-elmélet", és talán az elmélet megalkotói között van.

Lehet vitatkozni azon, hogy milyen anyagok vannak a chemtrailsben és mi a céljuk, de ez nem teszi valótlanná az állításokat. Vesztünkre figyelmen kívül hagyjuk a chemtrails-t, mivel szinte minden, amit az égre szórnak, negatív hatással van az életre az alattunk lévő területen és esetleg távolabb is.

Annak bizonyítására, hogy a Wikipedia nem mond igazat, van egy egyszerű teszt, amit elvégezhetsz magadon. Amikor a szabadban tartózkodik, nézzen fel a fenti égboltra. Vannak-e tartósan fennmaradó csíkok az égen, amelyeket repülőgépek hagytak maguk után? A felhők természetes módon kialakultnak tűnnek? Ezután végezzen egy kis kutatást, hogy azonosítsa, mit is látott.

Mik azok a Chemtrails?

A Chemtrail kifejezés széles körben használatos a szokatlan, tartósan fennálló sugárhajtómű-kibocsátás leírására. A Chemtrails a repülőgépek által az égen hagyott látható nyomok, amelyekről úgy vélik, hogy kémiai vagy biológiai anyagok felszabadulásából állnak. Ezek különböznek a kondenzcsíkoktól, amelyek a kondenzált vízből álló páracsíkok, és viszonylag gyorsan eloszlanak. Az alábbi videón egy példa látható a chemtrailre.

 

További források:

A Chemtrails a repülőgépek által hátrahagyott szubmikronos részecskékből, köztük ionizáló sókból álló, rendkívül mérgező nyomok, amelyek ember alkotta mérgező felhőtakarót képeznek. A Chemtrails-t egy 2001-es ohiói törvényjavaslatban, a HR-2977 s. 7-ben "egzotikus fegyverrendszer"-ként definiálták - nem pedig az antropogén (ember okozta) klímaváltozás elleni küzdelem módszereként. Sajnos 2002-ben a törvényjavaslatot megváltoztatták, és a HR 2977-ben szereplő kritikus megfogalmazás nagy részét, amely ígéretesnek mutatkozott a világ polgárainak védelmében, törölték - írja a Carnicom Intézet.

 

 

Az Egyesült Királyság kormánya nem tagadja a Chemtrails-t

2014-ben az Egyesült Királyság Energiaügyi és Éghajlatváltozási Minisztériuma ("DECC") az információszabadságról szóló törvény alapján benyújtott kérelemre válaszolva azt írta:

"A Royal Society 2009-ben közzétett egy jelentést, amely elmagyarázza az SRM [napsugárzás-módosító] módszereket. A HMG [Őfelsége kormánya] nem végez SRM-et, amely magában foglalhatná a napfény visszaverését célzó permetezést vagy a felhők módosítását, és legjobb tudomásunk szerint nem is végeznek az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Királyság felett. Bár a Royal Society jelentése tárgyalja az SRM-et, nem javasolja az SRM program végrehajtását ... A DECC finanszírozott projekteket a Met Office Hadley Centre-ben az SRM hatásaival kapcsolatban ... A kormány nem végez geomérnöki tevékenységet, és tudomásunk szerint senki sem végez geomérnöki tevékenységet az Egyesült Királyságban.".

Az Egyesült Királyság kormánya nem tagadta az SRM vagy a chemtrails létezését, csupán azt tagadta, hogy "amennyire [ők] tudják", ezek nem történnek az Egyesült Királyság egén.

A Royal Society 2009-es jelentése szerint: "A napsugárzás kezelése (SRM) olyan technikák, amelyek a napfény és a naphő kis százalékát visszaveri az űrbe".

Azt állítani, hogy a geomérnöki tevékenységet végzők indítékai hasznosak és jó szándékúak (azaz "a napsugárzás kezelése" és a "globális felmelegedés" megfékezése), de tudni, hogy a műveletek kárt okoznak a nettó melegítő hatás miatt, ugyanilyen félrevezető - írta a Carnicom Intézet. "A műveletek, ahogyan gyakorolják, nem jótékony szándékú kísérlet; a fejlesztők elég jól értik a fizikát és az alkalmazásokat (az érdekszférájukon belül). Nyugodtak lehetnek afelől, hogy a telepítés hálója nem a 'napsugárzás-szabályozás' elveinek középpontjában áll, és nem is korlátozódik azokra".

A Royal Society 2011-ben megismételte a chemtrails alkalmazása elleni álláspontját:

"Az SRM-technológiák iránti érdeklődés az elmúlt években gyorsan megnőtt, mivel felismerték, hogy azok potenciálisan hasznosak és/vagy károsak lehetnek a bolygóra nézve. Az SRM-módszerekkel gyorsan és viszonylag olcsón lehet csökkenteni a hőmérsékletet. Ezeknek a technológiáknak azonban jelentős, nem várt mellékhatásai is lehetnek. Ráadásul nem befolyásolnák az éghajlatváltozás okát."

2020 májusában az Egyesült Királyság kormánya politikai dokumentumot tett közzé "Az Egyesült Királyság kormányának álláspontja az üvegházhatású gázok eltávolítására szolgáló technológiákról és a napsugárzás kezeléséről" címmel. Az Egyesült Királyság kormánya kijelentette:

"Az üvegházhatású gázok eltávolítása (Greenhouse Gas Removal, GGR) és a napsugárzás kezelése (Solar Radiation Management, SRM) olyan technológiák körét írja le, amelyek célja az ember által okozott éghajlatváltozás ellensúlyozása a Föld természetes rendszereibe történő szándékos, nagyszabású beavatkozással. Néha "geomérnökségként" vagy "klímatechnikaként" is említik őket.

"Kiemelt feladatunk az éghajlatváltozás kiváltó okainak kezelése az emberi tevékenységből származó üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésével, valamint az elkerülhetetlen hatásokhoz való alkalmazkodással."

Nem az ember, az üvegházhatású gázok és a szén-dioxid okozza az éghajlatváltozást. Mik az éghajlatváltozás okai? Az "éghajlatváltozásról" és az "éghajlatváltozás" napirendjéről ITT olvashat bővebben.

 

 

A kormány politikai dokumentumában folytatódik:

"Az SRM-technológiák a Földre érkező napenergia egy részét visszaveri az űrbe. Ilyen például a tengeri felhők fényesítése és az aeroszolok bejuttatása a sztratoszférába."

"A kormány nem alkalmazza az SRM-et, és nem is tervezi, hogy ezt megtegye. Az Egyesült Királyság kormánya megbízást adott az SRM éghajlatra gyakorolt hatásainak kutatására, és figyelemmel kíséri az e területen folyó kutatásokat."

Ismét nem tagadják, hogy chemtrails-t használnak, csak azt tagadják, hogy a kormány alkalmazza őket - legalábbis addig, amíg "figyelemmel kísérik a kutatást ezen a területen".

Az SRM helyett az Egyesült Királyság kormánya az üvegházhatású gázok eltávolítására ("GGR") összpontosít, hogy "aktívan eltávolítsa az üvegházhatású gázokat a légkörből". A kormány független tanácsadói, az Éghajlatváltozási Bizottság ("CCC") világossá tette, hogy a GGR alapvető fontosságú lesz a Párizsi Megállapodás "nettó nulla kibocsátás" célkitűzésének megvalósításához.

Éghajlatváltozási Bizottság

A CCC-t Lord Deben vezeti, aki számos magas szintű miniszteri tisztséget töltött be. Emellett ő alapította és vezeti a Sancroft vállalati felelősségvállalási tanácsadó céget is, amely a világ nagyvállalataival dolgozik együtt, hogy segítse őket környezeti, társadalmi és etikai hatásuk javításában. Úgy tűnik, hogy Lord Deben esetében összeférhetetlenségi vizsgálatot kell végezni.

A "független" CCC további tagjai a következők:

Chris Stark, aki korábban a skót kormány energiaügyi és éghajlatváltozási igazgatója volt. Nagy tapasztalattal rendelkezik a gazdaságpolitikai döntéshozatalban, a skót kormányban, a brit pénzügyminisztériumban és a Vállalkozási, Innovációs és Szakképzési Minisztériumban.
Keith Bell professzor, akit 2013-ban neveztek ki a Scottish Power intelligens hálózatokkal foglalkozó tanszékére, és aki részt vett az energiarendszerek kutatásában.
Nick Chater a viselkedéstudományok professzora.
Piers Forster, jelentős szerepet játszott az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület (IPCC) jelentéseinek elkészítésében, és az IPCC hatodik értékelő jelentésének koordináló vezető szerzője. Érdemes megjegyezni, hogy az IPPC hatodik értékelő jelentésében semmi sem igaz.
Paul Johnson, aki széles körben publikált a közpolitika közgazdaságtanáról és a Times rovatvezetője. Korábban a HM Treasury közkiadásokért felelős igazgatójaként és az Oktatási Minisztérium vezető közgazdászaként dolgozott.
A 2021 júniusában közzétett, a kibocsátáscsökkentés és az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás terén elért eredményekről szóló legutóbbi CCC-jelentés több mint 200 szakpolitikai ajánlást tartalmaz, amelyek a kormányzat minden területére kiterjednek.

Annak ellenére, hogy a kormány a GGR-technológiákra "összpontosít", a jelentés csak 8 alkalommal említi a "GGR"-t. Mindezek egy szakaszban vannak, amely a 32 oldalas jelentés 13. oldalának alig felét foglalja el.

Az összehasonlítás kedvéért: Az "adó" 20-szor, a "tarifa" 8-szor, a "finanszírozás" 16-szor, a "piac" pedig 10 alkalommal szerepel. A jelentésben szereplő kifejezések száma jelzi a jelentés valódi célját. A CCC jelentésének középpontját pedig a 10. számú kormánynak és a kabinetirodának szóló egyik ajánlásukban lehet összefoglalni, amelyet a COP-egységnek, a Külügyi, Nemzetközösségi és Fejlesztési Hivatalnak és a Nemzetközi Kereskedelmi Minisztériumnak szóló ajánlásként megismételtek (3., 4. oldal):

"Törekedjenek arra, hogy a fejlett országok több éghajlat-politikai finanszírozási kötelezettségvállalást tegyenek, hogy mielőbb visszatérjenek az évi 100 milliárd dollárnyi éghajlat-politikai finanszírozás mozgósításának útjára."

 

 

Az üvegházhatású gázok eltávolítása

2019 júliusában a kormány elfogadta az üvegházhatású gázok kibocsátására vonatkozó ambiciózusabb célkitűzés bevezetéséről szóló jogszabályt, amelyben kötelezettséget vállal arra, hogy az Egyesült Királyság 2050-re nettó nulla kibocsátást ér el. Ennek eléréséhez új infrastruktúra kiépítésére lenne szükség, beleértve az üvegházhatású gázok légkörből való kivonására és föld alatti tartós tárolására szolgáló technológiákat is.

Fontos emlékeztetni magunkat arra, hogy az üvegházhatású gázok nem az éghajlatváltozás okozói, annak ellenére, hogy egy egész iparág jött létre az üvegházhatású gázok elleni "küzdelem" és a "nettó nulla" ideológiájából.

A kormány felkérte a Nemzeti Infrastruktúra Bizottságot, hogy vizsgálja meg az üvegházhatású gázok eltávolítására szolgáló technológiákat. A tanulmány zárójelentését - Az üvegházhatású gázok mesterséges eltávolítása - 2021. július 29-én tették közzé. Azt ajánlotta, hogy a kormány kötelezze el magát az új GGR-technológiák 2030-ig történő széles körű bevezetése mellett, húsz évvel korábban, mint ahogyan azt a 2019-es törvényben előírták.

"A szén-dioxid eltávolítása a levegőből drága. Ez az új ágazat 2030-ra 2 milliárd font, 2050-re pedig több tízmilliárd font bevételt hozhat. Hosszú távon a szennyező iparágaknak, nem pedig az adófizetőknek kellene viselniük ezeket a költségeket, fizetniük kellene a mérnöki úton történő eltávolításért" - ajánlotta a Nemzeti Infrastruktúra Bizottság.

Az "éghajlatváltozás" nem az éghajlatnak tesz jót, hanem a nagy üzletnek. Ezt jobb, ha észben tartjuk, mert az Egyesült Királyság kormánya és tanácsadói bizonyosan így tesznek.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-angol-kormany-nem-tagadja-a-chemtrails-letezeset