2023. február 19., vasárnap

Nem csökken az infláció márciusra sem

 

Ön tudja, hogy miért csak a magyaroknál 18% az infláció?

Tömeggyilkos Bioterrorista Orbán nemrégiben a Kossuth rádióban azt nyilatkozta, hogy a gyorsító injekciót már beadták és már február végén de márciusban biztosan csökken az infláció. Azóta Magyarországot leminősítették, ami amúgy is tovább sújtja a gazdaságot.
Mi a fő ok, hogy csak a magyaroknál két számjegyű az infláció? Sem húst, sem tojást, sem tejterméket, de még elég gabonát sem termel az ország. A múlti nagyvállalatok mindent külföldről hoznak be és magyar üzemekben átcsomagolják őket. Így már magyar termékként jelenik meg a polcokon, miközben semmi köze az élelmiszernek a hazai előállításhoz.
Rendeletben van szabályozva, hogy a termékek hány %-a magyarnak kell hogy legyen. Azonban az átcsomagolásra nincs törvény, így gond nélkül magyarnak adják ki a múltik, akik, alig adóznak Magyarországon és a tőkét gond nélkül kiviszik külföldre. Mivel az üzletek nagy része mind német, ezért az orosz embargó miatt magasabb költséggel dolgoznak és ezt fizetik meg a magyarok. Régen Magyarország ellátta saját magát és még másik 8 millió embernek tudott exportálni élelmiszert más országoknak. Ma viszont, a magyarokat kell eltartani, mert nincs állat, nem kell a tej, a marha, a disznó a baromfi. Egyszóval nincs szükség nagy mezőgazdaságra.
Ön szerint rendjén van így? A nyugati infláció 5,4%!
Elhiszi, hogy a háború miatt drágák a termékek? Ön is ukrán termékeket vásárol, amelyek a háború miatt drágult meg?


https://fmr-europe.com/news.php?extend.572

Oroszország 1800 tankot és 500 ezer katonát készített fel

Oroszország mintegy 1800 harckocsit, 700 repülőgépet és 500 000 katonát gyűjt össze az Ukrajna elleni új támadáshoz. Élőhalott Bioterrorista Zelenszkij azzal vádolta Németországot, hogy nem támogatja Ukrajnát ebben a kritikus időszakban.

Kína segítséget nyújt Oroszországnak

 

Amerika aggódik, hogy Kína is belép a háborúba!
Az USA egyre nyugtalanítóbbnak tartja, hogy az orosz hadsereg kínai támogatását, és arra is lát jeleket, hogy Peking titokban halálos fegyverekkel is segíti Oroszországot. Az ügyet az amerikai külügyminiszter is szóba hozta, amikor Münchenben kínai kollégájával tárgyalt.
A CNN információi szerint az amerikai tisztviselők nem kívánták részletesen ismertetni, hogy Washington milyen hírszerzési információk birtokába jutott, amelyek Kína magatartásának közelmúltbeli megváltozására utalnak. Azt viszont elmondták, hogy az információk eléggé aggasztóak, így azokat ez elmúlt napokban a müncheni biztonsági konferencián megosztották szövetségeseikkel és partnereikkel.
Kitörhet a III. világháború? (már kitört 1999-ben, kár ezen gondolkodni)
A kínai hadsereg, még sosem harcolt éles helyzetben, így megvan az esély arra, hogy kipróbálják magukat.

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.571