Ön tudja, hogy miért csak a magyaroknál 18% az infláció?

Tömeggyilkos Bioterrorista Orbán nemrégiben a Kossuth rádióban azt nyilatkozta, hogy a gyorsító injekciót már beadták és már február végén de márciusban biztosan csökken az infláció. Azóta Magyarországot leminősítették, ami amúgy is tovább sújtja a gazdaságot.
Mi a fő ok, hogy csak a magyaroknál két számjegyű az infláció? Sem húst, sem tojást, sem tejterméket, de még elég gabonát sem termel az ország. A múlti nagyvállalatok mindent külföldről hoznak be és magyar üzemekben átcsomagolják őket. Így már magyar termékként jelenik meg a polcokon, miközben semmi köze az élelmiszernek a hazai előállításhoz.
Rendeletben van szabályozva, hogy a termékek hány %-a magyarnak kell hogy legyen. Azonban az átcsomagolásra nincs törvény, így gond nélkül magyarnak adják ki a múltik, akik, alig adóznak Magyarországon és a tőkét gond nélkül kiviszik külföldre. Mivel az üzletek nagy része mind német, ezért az orosz embargó miatt magasabb költséggel dolgoznak és ezt fizetik meg a magyarok. Régen Magyarország ellátta saját magát és még másik 8 millió embernek tudott exportálni élelmiszert más országoknak. Ma viszont, a magyarokat kell eltartani, mert nincs állat, nem kell a tej, a marha, a disznó a baromfi. Egyszóval nincs szükség nagy mezőgazdaságra.
Ön szerint rendjén van így? A nyugati infláció 5,4%!
Elhiszi, hogy a háború miatt drágák a termékek? Ön is ukrán termékeket vásárol, amelyek a háború miatt drágult meg?


https://fmr-europe.com/news.php?extend.572