2021. július 27., kedd

PCR teszt: Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ visszavonja a sürgősségi felhasználásra vonatkozó engedélyt

 

Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) leáll a PCR teszt használatának forszírozásával.

A közlemény magyar fordítása:

Laboratóriumi figyelmeztetés: A CDC RT-PCR változásai a SARS-CoV-2 teszteléshez
Akik kapják: COVID-19 tesztet végző személyek

Szint: Laboratóriumi riasztás

2021. december 31. után a CDC visszavonja az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához (FDA) a CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) valós idejű RT-PCR diagnosztikai panel sürgősségi felhasználásra vonatkozó engedélyét.

A tesztet először 2020 februárjában vezették be csak a SARS-CoV-2 kimutatására.

A CDC ezt az előzetes értesítést megküldi a klinikai laboratóriumok számára, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre az FDA által engedélyezett számos alternatíva közül az egyik kiválasztására és megvalósítására.

Látogasson el az FDA webhelyére az engedélyezett COVID-19 diagnosztikai módszerek listájához. Az FDA által engedélyezett molekuláris módszerek teljesítményének összefoglalásához az FDA referenciapaneljével látogasson el erre az oldalra.

A változás előkészítése érdekében a CDC javasolja azokat a klinikai laboratóriumokat és vizsgálati helyeket, amelyek a CDC 2019-nCoV RT-PCR vizsgálatot használták, és válasszák át az FDA által engedélyezett másik COVID-19 tesztet. A CDC arra ösztönzi a laboratóriumokat, hogy fontolják meg egy multiplex módszer alkalmazását, amely megkönnyítheti a SARS-CoV-2 és az influenza vírusok kimutatását és differenciálását. Az ilyen vizsgálatok megkönnyíthetik az influenza és a SARS-CoV-2 folyamatos tesztelését, és időt és erőforrásokat takaríthatnak meg az influenzaszezonban. CDC

A Rockefeller Lockstep 2010 volt a 2020-as COVID-19 Pandémia tervezete

 

Részlet az alábbi cikkből:

Ha az emberek többsége a vakcinázási napirend ellen fordul, akkor engedjék szabadon a fegyverré alakított SARS/HIV/MERS Tribit törzset a 3. fázisban. Egy 30+%-os halálozási arányú vírus, mint végső ijesztgetés, hogy megbüntessük a kisebbséget, hogy gyorsan többségbe kerüljön, és egy végső "Mi megmondtuk" azoknak, akik nem hallgattak ránk.

Az új gazdasági modell bevezetése. Microsoft szabadalom 060606 kriptovaluta rendszer, amely a test aktivitási adatait használja, ami az emberi viselkedésen és az alávetési hajlandóságon alapul. Ez a fekete tükrök 15 millió érdemi programjának egy finomított változata, amely az élelmet, vizet, szállást és más alapvető dolgokat használja az új gazdasági rendszer érvényesítésének fegyvereként. Alapvetően, tedd, amit akarunk, és jutalmat kapsz. Szerezz kreditpontokat és szerezz több hozzáférést a túléléshez szükséges dolgokhoz. Vagy menj ellene annak, amit mi akarunk, és büntetést kapsz. Elveszíted a kreditpontjaidat, és elveszíted a túléléshez szükséges dolgokhoz való hozzáférést.

Feltételezik egy szimulált globális járvány kitörésének szükséges lépéseit, különböző fázisait, általános ütemterveit és várható eredményeit. Ezt a Rockefeller Lockstep 2010-ben tették fel:

  • Hozzon létre egy nagyon fertőző, de szuper alacsony halálozási arányú vírust, amely megfelel a szükséges tervnek. SARS, HIV, hibrid kutatási törzs felhasználásával, amelyet a Fort Dietrich 4. osztályú laboratóriumban hoztak létre 2008 és 2013 között egy kutatási projekt részeként, amelynek célja annak kiderítése volt, hogy miért terjednek futótűzként a koronavírusok a denevérekben, de miért fertőznek rendkívül nehezen embert. Ennek ellensúlyozására 4 HIV inszertet adtak a vírushoz. Az ember megfertőzéséhez hiányzó kulcs az Ace-2-receptor.
  • Készítsenek egy fegyveres változatot a vírusból, amely sokkal nagyobb halálozási aránnyal rendelkezik, mint egy tartalék terv. Készen áll a 3. fázisban, de csak akkor, ha szükség van rá. SARS, HIV, MERS, fegyveres Tribit törzs, amelyet a Fort Dietrich 4. osztályú laboratóriumában hoztak létre 2015-ben.
  • A kutatási törzset egy másik 4. osztályú laboratóriumba, a kanadai Winnipegben található Nemzeti Mikrobiológiai Laboratóriumba szállítják, majd "ellopják és kicsempészik Kínából", Xi Jang Lee, szándékosan, és Kína egyetlen 4. osztályú laboratóriumába viszik, amely a Wuhan Institute of Virology Wuhanban Kínában. A további hihető tagadhatóság érdekében, és hogy segítsen megszilárdítani a keresett biztonsági másolat nyilvános forgatókönyvét, amelyre szükség esetén vissza lehet támaszkodni. Az elsődleges forgatókönyv a természetes. A tartalék forgatókönyv az, hogy Kína hozta létre és véletlenül adta ki.
  • Finanszírozzák az összes beszélő fejet: Fauci, Birx, Tedros és az ügynökségek, az Egészségügyi Világszervezet, a NIAID, a CDC és az ENSZ, amelyek a kutatótörzs tervezett kibocsátása előtt részt vettek volna a világjárvány elleni küzdelemben, hogy a művelet során végig ellenőrizhessék a kívánt forgatókönyvet.
  • Hozzon létre és finanszírozza az oltásfejlesztési és bevezetési tervet, hogy az képes legyen globális szinten bevezetésre. Kapuk: A vakcinák évtizede és a globális vakcinák cselekvési terve, 2010-2020.
  • Hozzon létre és finanszírozza az oltási, ellenőrzési és tanúsítási protokollokat, a Digital ID-t, hogy a kötelező bevezetést követően az oltási programot érvényre juttassa/megerősítse. Gates: ID2020.
  • Szimulálja a lockstep hipotézist közvetlenül a tervezett kutatótörzs kibocsátása előtt egy valós gyakorlat segítségével, végső hadgyakorlatként a várható reakciók, határidők és eredmények meghatározására, Event 201, 2019. október.
  • Engedje ki a Kutatótörzset magában a Wuhan Virológiai Intézetben, majd a kioldást egy természetes bűnbakra fogja, mint a kívánt elsődleges forgatókönyv. Wuhan nedves piac, 2019. nov. Pontosan ugyanaz, mint a szimuláció.
  • Játssza le az emberről emberre történő átvitelt a lehető leghosszabb ideig, hogy a Kutatótörzs globálisan elterjedhessen, mielőtt bármelyik ország lezárhatná a válaszlépéseket a kezdeti fertőzés elkerülése érdekében.
  • Amint egy ország látta a fertőzést a helyszínen, zárják le a bejövő/kimenő utazást. Tartsa az országon belüli terjedést a lehető leghosszabb ideig.
  • Amint egy országban/régióban elegendő ember fertőződött meg, vezessenek be kényszerített karantént/szigetelést az adott területre, és idővel lassan terjesszék ki a lezárt területeket.
  • A halálozási arányt a kutatási törzs olyan halálesetekhez kötve, amelyeknek alig vagy egyáltalán semmi közük a tényleges vírushoz, túldimenzionálják, hogy a félelmet és a megfelelőséget a lehető legnagyobb szinten tartsák. Ha valaki bármilyen okból meghal, és kiderül, hogy Coviddal fertőzött, tekintsük Covid halálnak. És ha valakiről úgy gondolják, hogy Covid tünetei vannak, feltételezzük, hogy Coviddal fertőzött, és tekintsük Covid halálesetnek.
  • Tartsátok a nyilvános karantént a lehető leghosszabb ideig, hogy tönkretegyétek a régió gazdaságát, polgári nyugtalanságot teremtsetek, megszakítsátok az ellátási láncot, és tömeges élelmiszerhiányt okozzatok. Valamint az emberek immunrendszerének gyengülését okozza a más emberek baktériumaival, a külvilággal, vagyis azokkal a dolgokkal való érintkezés hiánya miatt, amelyek ébren és aktívan tartják az immunrendszerünket.
  • Lejátsszák és támadnak minden lehetséges kezelést, és továbbra is azt hangoztatják, hogy az egyetlen gyógymód, amely életképes ennek a vírusnak a leküzdésére, az a vakcina.
  • Folytassák a karantén újból és újból történő elhúzását "kéthetes időközönként" [Már megint ez a kéthetes varázslat. Ez egy CIA-program.], ami egyre több és több embert késztet arra, hogy végül felálljanak és tiltakozzanak. Dacoljanak velük.
  • [És most jön a legfontosabb rész:] Végül befejezik az 1. fázisú karantént, amint elég nyilvános ellenállást kapnak, várhatóan 2020 júniusában, és nyilvánosan kijelentik, hogy szerintük "túl korai lenne befejezni az izolációt, de én mindenképpen megteszem".
  • Amint a lakosság visszatér a normális kerékvágásba, várnak néhány hetet, és továbbra is túlhangsúlyozzák a kutatótörzs halálozási arányát, 2020 augusztusa és szeptembere között, és kombinálják azt a halálesetek számának növekedésével, ami abból adódik, hogy az emberek a szokásos betegségek miatt a normálisnál nagyobb arányban halnak meg, mivel a hónapokig tartó elkülönítés miatt nagyon legyengült az immunrendszerük [Ami alátámasztja, amit mondtam: a maszkot viselő emberektől rendszeresen társadalmi távolságot kell tartani. Ezt mondták neked az előbb. Nagyon legyengült immunrendszerük van.], hogy tovább növeljék a halálozási arányt, és hogy reklámozzák a közelgő 2. fázisú lezárást.
  • Végül, vezessék be a 2. fázisú karanténokat, 2020. októbertől novemberig, még szélsőségesebb szinten, és hibáztassák a tüntetőket, főleg azokat, akik már most sem bíznak a kormányukban, mint a legnagyobb második hullám okozóját, aminek következtében a média azt fogja mondani, hogy "mi megmondtuk". Túl korai volt. Az egész a te hibád, mert szükséged volt egy hajvágásra. A szabadságjogaidnak következményei vannak'. [Ha mindez így alakul, az amerikai választásokat elhalasztva vagy felfüggesztve törlik. Az én véleményem. Hogyan lehet szavazni a 2. fázisú karantén mellett? Nem lehet.]
  • A 2. fázisú karanténokat sokkal szélsőségesebb szinten hajtsák végre, növelve a büntetést az ellenszegülésért. A pénzbírságokat börtönbüntetéssel helyettesítsék. Minden utazást minősítsenek nem létfontosságúnak. Növelje az ellenőrzőpontok számát, beleértve a katonai segítséget is. Fokozott nyomon követés/követés a lakosság után kötelező alkalmazáson keresztül. Vegyék át az élelmiszer, a gáz ellenőrzését, és hozzanak létre nagyarányú hiányt, hogy az emberek csak akkor juthassanak alapvető termékekhez vagy szolgáltatásokhoz, ha előzetesen engedélyt kapnak rá.
  • Tartsák fenn a 2. fázisú lezárást sokkal hosszabb ideig, mint az 1. fázisú lezárást, folytatva a globális gazdaság tönkretételét. Tovább rontja az ellátási láncot, és tovább fokozza az élelmiszerhiányt és hasonlókat. Szélsőséges intézkedésekkel vagy erőszakkal elfojtani a közfelháborodást, és mindenkit, aki szembeszáll velük, az első számú közellenségnek állítani azok előtt, akik hajlandóak alávetni magukat.
  • Egy meglehetősen hosszú, több mint 6 hónapos 2. fázisú lezárás után, vezessék be az oltási programot és a vakcina minősítést, és tegyék kötelezővé mindenki számára, elsőbbséget biztosítva azoknak, akik a kezdetektől fogva alávetették magukat, és azok, akik mellette vannak, támadják meg azokat, akik ellene vannak, mondván, hogy "ők fenyegetést jelentenek és minden probléma okozói", olyan szavakkal, mint "Nem térhetünk vissza a normális kerékvágásba, amíg mindenki nem kapja meg a vakcinát". Az ellenük szembeszegülők pedig "ártanak az életmódunknak, és ezért ők az ellenség". [Más szavakkal egymás ellen fordítják az embereket.]
  • Ha az emberek többsége egyetért a napirenddel, akkor hagyják, hogy ezek az emberek belépjenek az új rendszerbe, az új normálisba, miközben korlátozzák a napirenddel szembeszegülő kisebbség lehetőségét a munkára, utazásra és életre.
  • Ha az emberek többsége ellene megy a napirendnek, akkor engedjétek szabadon a fegyveres SARS/HIV/MERS törzsi törzset a 3. fázisban. Egy 30+%-os halálozási arányú vírus, végső ijesztgetésként, hogy megbüntessük a kisebbséget, hogy gyorsan többségbe kerüljön, és hogy egy végső "Mi megmondtuk" üzenetet adjunk azoknak, akik nem hallgattak ránk.
  • Az új gazdasági modell bevezetése. Microsoft szabadalom 060606 kriptovaluta rendszer, amely a test aktivitási adatait használja, ami az emberi viselkedésen és az alávetési hajlandóságon alapul. Ez a fekete tükrök 15 millió érdemi programjának egy finomított változata, amely az élelmet, vizet, szállást és más alapvető dolgokat használja az új gazdasági rendszer érvényesítésének fegyvereként. Alapvetően, tedd, amit akarunk, és jutalmat kapsz. Szerezz kreditpontokat és szerezz több hozzáférést a túléléshez szükséges dolgokhoz. Vagy menj ellene annak, amit mi akarunk, és büntetést kapsz. Elveszíted a kreditpontjaidat, és elveszíted a túléléshez szükséges dolgokhoz való hozzáférést.

És ez a ti Új Világrendetek: technológia szteroidokon, ahol nincs más választásotok, mint megfelelni. És ha valaki azt hiszi, hogy ez nem igaz, akkor menjen és nézze meg Kína egyes részeit, mert ők már elkezdték a kriptovaluta-rendszert bizonyos területeken.

Szóval, ez a tervük vázlata. És amit meg kell akadályoznunk azzal, hogy minél több helyen kiteregetjük. És Q-t és Trumpot is meg kell szólítanunk és megkérdeznünk őket: Meg fogják ezt állítani? A tömeges letartóztatások lényegtelenek. Ez lényeges, és ezt meg kell akadályozni.