2021. október 4., hétfő

Olaszország eladása Tömeggyilkos Draghi,ZöldÚtlevél,Tiltakozás,Kínaikommunizmus, Nemzetgyilkos Goldman Sachs

Miután az olasz kormány nemrégiben bejelentette, hogy a köz- és a magánszektorban dolgozók számára egyaránt kötelező védőoltási útlevelet vezet be, és azzal fenyegetőzött, hogy azoktól, akik nem mutatják be, megvonják a fizetésüket, és ezzel az új zsarnoki intézkedéssel szemben, amelyben egyre inkább korlátozni akarják az eddigi jogainkat, és amelynek célja egy megosztott, kétszintű társadalom létrehozása, a polgárok Olaszország-szerte tiltakoznak és tünteknek.
De ki is az a Mario Draghi, Olaszország jelenlegi miniszterelnöke, a Goldman Sachs egykori bankára, aki pénzügyminiszterként egy titkos művelet keretében eladta Olaszországot, és áron alul privatizálta Olaszország legjobb vállalatait, iparát és bankjait?
Vajon most is le akarja rombolni, kihasználva a hamis vírus és a mérgező vakcinák kitalált egészségügyi válságát, hogy felszámolja Olaszország maradékát, és a lakosságot a lehető leghamarabb eltüntesse? Milyen baljós célok lebegnek Draghi szeme előtt, hogy teljesítse azoknak a terveit, akik az árnyékból irányítják a kormányokat?
Mario Draghi azonban korrupciós múltra tekint vissza, és jelenleg számos vádat emelnek ellene, és ezt nem fogja megúszni, amint azt a polgárok felismerték, és egyesülve harcos ellenállást hoztak létre, hogy megmentsék ezt a csodálatos országot, Olaszországot.

Ernst Wolff: A negyedik ipari forradalom

Az út amin most haladunk, az a transzhumanista rabszolgaságba vezet. A csali az univerzális alapjövedelem

Hűha! Nézd meg, mi jött ki egy nemrég "vakcinázott" beteg tüdejéből: "Még mindig azt hiszi, hogy azok az oltások ártalmatlanok?"

 

Egy regisztrált ápolónő a Twitter-fiókjára posztolt egy képet egy "csatolt vérrögökből álló láncról", amelyet egy beteg tüdejéből szedtek ki, és azt kérdezte: "Még mindig azt hiszed, hogy azok az oltások ártalmatlanok?".

Coolzero17 (aDonna58556659) október 3-án posztolta Twitter-fiókjára a képet. (a twitet már törölték)

Azt írta: "Most húztam ki ezt egy teljesen beoltott, Covid+, intubált beteg tüdejéből. Még mindig azt hiszed, hogy azok az oltások ártalmatlanok?"

 

Az ápolónőt a SonsOfLibertyMedia.com megkereste, és tájékoztatott minket, hogy ő egy regisztrált ápolónő.

Azt is elmondta, hogy a beteg lélegeztetőgépen volt, és "nem jól szellőztetett". Ezért a csapat elkezdte a szívást.

Amit a fenti képen látnak, az az, ami a beteg tüdejéből kijött, "egy köteg csatolt vérrög" - tájékoztatott minket a nővér.

Azt is hozzátette, hogy a páciens teljes mértékben "vaxolt" és COVID+-val vették fel.

Az ápolónő a kórházi bürokratákkal is harcol, akik megpróbálják fasiszta kormányunk parancsát teljesíteni.

Ő határozottan olyan, akit nem érdekel a kísérleti oltások beadása, és hajlandó kiállni a zsarnokság ellen, amiért tisztelgünk előtte!

A nővér arról is tájékoztatott minket, hogy szabadnapjait azzal tölti, hogy az injekciók mellékhatásainak ellensúlyozására szolgáló lehetséges módszereket kutatja.

Kate Shemirani, a Sons of Liberty egészségügyi és wellness-szakértője adott néhány olyan táplálékkiegészítőt, amelyet az emberek szedhetnek, és amely segíthet azoknak, akik beoltották magukat.

Kate Shemirani a Parkinson-kórról, az orr-agy kapcsolatról és a CONvid-1984 injekciót kapott személyek számára szedhető étrend-kiegészítőkről (videó)
Dr. Sherri Tenpenny azonban arra figyelmeztet, hogy ha ez egyszer bekerült a szervezetbe, nincs ismert módja a teljes méregtelenítésnek, legalábbis jelenleg még nem.

Dr. Sherri Tenpenny: A COVID-ot azért hozták létre, hogy megijesszék a világot, hogy olyan injekciót vegyenek be, amely megöli őket (videó).

Múlt héten a The Sons of Liberty rádióműsorban interjút készítettem egy észak-karolinai nagy egészségügyi intézmény laborasszisztensével, akit törvénytelenül kényszerítettek a kísérleti injekció beadására, annak ellenére, hogy vallási és orvosi mentességgel rendelkezett, mivel cisztás fibrózisban szenved. Az injekció beadását követő öt percen belül anafilaxiás reakciót kapott.

Kórházi laboratóriumi asszisztens kényszerítették a kísérleti injekció beadására: A mandátum tette ezt velem (videó)
Ez komoly dolog, emberek, és ha a hazug politikusokra, a gúnyolódó médiára és a hozzá nem értő egészségügyi szakemberekre hallgattok ezzel az injekcióval kapcsolatban, akkor tegyetek magatoknak egy szívességet, és egyszerűen várjatok.

Ha felmondással fenyegetik önöket, amiért nem veszik be ezt a kísérleti oltást, értsék meg, hogy a munkáltatójuk megsérti a Nürnbergi Kódexet, a szövetségi és állami törvényeket, és beperelhetik őket. Itt van némi segítség ezen a téren.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/huha-nezd-meg-mi-jott-ki-egy-nemreg-vakcinazott-beteg-tudejebol-meg-mindig-azt-hiszi-hogy-azok-az-oltasok-artalmatlanok

A WHO saját adatbázisa 2+ millió mellékhatást tartalmaz a covid oltásokról, és találtam valami furcsát...

 

vigiaccess.org- görgessen lefelé, fogadja el a feltételeket, majd keressen rá a 'covid-19 vakcinára'.

Az adatok, 2020. október 3-i állapot szerint, önmagukért beszélnek:

TERJEDÉS

ITT JÖN EGY NAGYON AGGASZTÓ RÉSZ:

hogyan?!?!

Várom a magyarázatot, addig is készen állunk a Nürnberg2-re!

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-who-sajat-adatbazisa-2-millio-mellekhatast-tartalmaz-a-covid-oltasokrol-es-talaltam-valami-furcsat

Kötelező "oltás": A Svájci Gárda három tagja felmondott

 

 

Három pápai Svájci Gárda őr inkább felmondott, minthogy megkapja a hatástalan és potenciálisan veszélyes Covid "oltást" - írja a Cath.ch (október 2).

Október 1-jén kötelezővé vált az úgynevezett "egészségügyi igazolvány" a Vatikánban. A Svájci Gárda szóvivője azt állította, hogy a felmondások "önkéntesek" voltak, és a kényszert azzal a hamis érvvel indokolta, hogy más szervezetek is így tesznek.

Az NcRegister.com beszámolója szerint 30 Svájci Gárda tag még júliusban is ellenállt a kötelező oltásoknak, de a többség végül engedelmeskedett, köztük a Gárda parancsnoka, Christoph Graf ezredes is.

A Hittani Kongregáció üres szavai szerint senkit sem lehet "oltásra" kényszeríteni.

https://gloria.tv/post/pacHaeenDt6F2PF1U9GY4TR9c


Vörös Október

"Ha megkapja a Pfizer oltást, nagyobb valószínűséggel kapja meg a COVID-ot

'Tehát, amikor nem kaptak injekciót, a fertőzési arányuk 1,3% volt, amikor pedig injekciót kaptak, akkor 4,34%. Több mint 300%-kal emelkedett" - nyilatkozta Karen Kingston, a Pfizer volt alkalmazottja. 'Kevesebb fertőzésük volt, amikor nem kaptak védelmet. Szóval, ez egy probléma.'

Patrick Delaney - Life Site News 2021. szeptember 30. Frissítve 2021. október 4.
Frissítve október 4-én: A frissítés megerősíti, hogy a Pfizer saját tanulmánya összhangban van a világszerte tapasztalt eredményekkel, amelyek összefüggést mutatnak a COVID vakcinájuk beadása és a fertőzések, kórházi kezelések és halálesetek számának növekedése között.

(LifeSiteNews) - A Pfizer egy volt alkalmazottja, aki most ipari elemzőként dolgozik, olyan dokumentációt szolgáltatott, amely azt mutatja, hogy a gyógyszeripari óriás - akinek a génalapú COVID-19 vakcináját mostanra állítólag közel 225 millió alkalommal fecskendezték be az amerikaiak karjaiba - tudja, hogy ezek az oltások miatt a befogadók fogékonyabbak lesznek a COVID-19 megbetegedésére.

Szombaton Karen Kingston, a Pfizer egykori alkalmazottja, gyógyszeripari marketingszakértő és biotechnológiai elemző, Thomas Renz orvosi szabadságjogokért felelős ügyvéd mellett jelent meg egy nyilvános ülésen. Az ohiói székhelyű ügyvéd az elmúlt 19 hónapban több jelentős ügyben is részt vett, amelyeket szövetségi ügynökségek ellen indítottak csalás és az orvosi szabadságjogok megsértése miatt.

Kingston bemutatása után Renz ismertette a rendelkezésére bocsátott dokumentumokat. (Lásd a videó 17.40-től.)

Figyelemre méltó egy "tájékoztató dokumentum", amelyet az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) tanácsadó bizottságának 2021. szeptember 17-i ülésén használtak. A dokumentum címe "A COMIRNATY (COVID-19 vakcina, mRNS) emlékeztető adagjának engedélyezése iránti kérelem", és tartalmaz egy jelentést a Pfizer által végzett vizsgálatról, amely a termékük által nyújtott immunitás időbeli tartósságát vizsgálta.

A több mint 36K résztvevő bevonásával végzett fő vizsgálat kimutatta, hogy a kezeléssel korábban beadott injekciót kapó csoport nagyobb valószínűséggel fertőződött meg a vírussal, mint a később beadott injekciót kapók, ami az oltások lehetséges "immunitáscsökkenésére" utal. A korábban beadott injekciót kapó csoportnak 7%-os esélye volt a fertőzésre az adott időszakban, míg a később beadottaknak csak 5,16%-os, ami azt jelenti, hogy az előbbi csoportnak 36%-kal nagyobb esélye volt a fertőzésre, mint az utóbbinak.

Ráadásul, mivel mindkét csoportot ugyanabban az időszakban mértük, ez utóbbi az injekció beadása előtti jelentős placebo-időszakot (átlagosan 5,1 hónap) is magában foglalta, a placebocsoport szokatlanul érintetlen maradt. Ahogy Kingston a LifeSiteNewsnak adott telefonos interjújában elmondta: "A placebocsoportban több embernek kellett volna megfertőződnie, mert ők hosszabb ideig védekezés nélkül maradtak". Szerinte ez tehát arra utalhat, hogy az injekciót kapóknak még nagyobb esélyük van a COVID-19 fertőzésre, mint a tanulmány ezen része által jelzett 36%-os különbség.

Ezt a következtetést egy lépéssel tovább kiterjesztve a dokumentum a következőket írja: "Egy további elemzés azt látszik jelezni, hogy a COVID-19 előfordulása általában a vizsgálatban résztvevők minden csoportjában nőtt a 2. dózist követő idő növekedésével".

Más szóval, Kingston szerint, "ha valaki két adag Pfizert kapott, akkor a [COVID-19-cel való megfertőződésének aránya az idő múlásával növekszik".

A biotechnológiai elemző által "szuper riasztónak" nevezett felfedezéshez vezetve a jelentés kizárólag a placebocsoportot vizsgálta, összehasonlítva a fertőzési arányukat az első négy hónapban, amikor nem kaptak védelmet, a Pfizer termékkel adott injekciót követő négy hónappal.

A dokumentum szerint a kezdeti placebós időszak alatt a fertőzési arány ebben a csoportban "12,6 eset volt 1000 személyévre vetítve", ami 1,3%-os fertőzési aránynak felel meg. Az injekciók beadását követően "43,4 eset volt 1000 személyévre vetítve", ami 4,34%-os fertőzési arányt jelent.

"Tehát, amikor nem kaptak injekciót, a fertőzési arányuk 1,3% volt, amikor pedig injekciót kaptak, akkor 4,34%. Ez több mint 300%-kal emelkedett" - jegyezte meg Kingston. "Ez a 300%-os növekedés korreláció, nem anomália."

Így összegezte: "Kevesebb [COVID-19] fertőzésük volt, amikor nem kaptak védelmet [a Pfizer-oltásoktól]. Ez tehát probléma".

Bár a korreláció nem bizonyítja az ok-okozati összefüggést, a vonatkozó globális adatokat vizsgálva világszerte azt a tendenciát találjuk, hogy az oltottak körében magas a fertőzések, kórházi kezelések és halálesetek aránya.

Júliusban jelentették, hogy az Egyesült Királyságban a COVID-19 kórházi kezelések 40%-a a "teljesen beoltottak" közül került ki, és nemrégiben, ahogy azt Ron Johnson amerikai szenátor (WI-R) is hangsúlyozta, a Public Health England kimutatta, hogy az Egyesült Királyságban a Delta-változat haláleseteinek 63%-a a beoltottakat érinti.

Ezenkívül Izrael az elmúlt hónapokban címlapokra került a beoltottak körében az egekbe szökő COVID megbetegedési és kórházi kezelési arányok miatt. Augusztus elején Dr. Kobi Haviv, a jeruzsálemi Herzog kórház igazgatója az izraeli 13-as csatornán megjegyezte, hogy Izraelben "a lakosság nagy része" be van oltva, és hogy a kórházi esetek "85-90%-a" a "teljesen beoltottak" közül került ki.

Ez a jelenség, miszerint a megbetegedések száma a vakcinák magas arányú beadásával párhuzamosan emelkedik, általános tendenciává vált, miközben a COVID-19 vakcinakampányok és a betegség okozta halálozási arányok emelkedése között is összefüggés mutatkozott.

Összefoglalva a Pfizer-tanulmány megállapításait magában az FDA tájékoztató dokumentumában, Renz kifejtette nagyszámú élő és közvetített hallgatóságának: "Azt mondja, hogy ha megkapja a Pfizer oltást, nagyobb valószínűséggel kapja meg a COVID-ot. Nagyobb a valószínűsége! Ott áll."

"Komolyan? Komolyan? Ez hihetetlen" - mondta.

Renz ezután kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy a Pfizer és az FDA dokumentumaiból kiderül-e, hogy a gyógyszergyártó cég génalapú COVID vakcinája olyan típusú kioldódást okoz-e, amely betegséget okozhat az oltatlanoknál, akik elegendő időt töltenek az ilyen injekciókat kapott emberek közelében.

Egy részletet közölt a Pfizer COVID-19 vakcinával kapcsolatos tanulmányának dokumentumából, amely előírta, hogy jelenteni kell a biztonsági osztályuknak, ha egy nőnél "terhességet állapítanak meg, miközben ki van téve" a vizsgálati beavatkozásnak, még akkor is, ha ez csak "belégzés vagy bőrkontaktus útján" történik.

Ezt az óvatosságot egy érintkezéssel tovább kiterjesztve a Pfizer dokumentuma előírja, hogy amennyiben egy "férfi családtag vagy egészségügyi szolgáltató, aki inhaláció vagy bőrkontaktus útján érintkezett a vizsgálati beavatkozással", "a fogamzás előtt vagy körül a fogamzás idején exponálja női partnerét", ezt is jelenteni kell.

"Miért jelentendő biztonsági esemény ez?" - kérdezte Renz. "Ennek semmi értelme. Nos, akkor van értelme, ha [a vedlés] megtörténik".

Egy augusztus 26-i cikkben Dr. Peter McCullough egy előzetesen megjelent tanulmányról számolt be, amely "megállapította, hogy a beoltott egyének 251-szer nagyobb mennyiségű COVID-19 vírust hordoznak az orrlyukukban, mint az oltatlanok".

"Miközben mérsékli a fertőzés tüneteit, az oltás lehetővé teszi, hogy az oltott egyének szokatlanul nagy vírusterhelést hordozzanak anélkül, hogy először megbetegednének, és így potenciálisan tünetmentes szuperszóróvá válhatnak" - írta McCullough, aki két nagy orvosi folyóirat szerkesztője.

Jelezte, hogy ez lehet az oka annak, hogy oly sok helyen ilyen "kiemelkedő járványt" tapasztalnak, még a nagyon magas szintű állományimmunitás és a beoltott egyének ellenére is.

Amellett, hogy a Pfizer vakcina eredményes hatékonysági arányát most 17% és 42% között mérik, ami "messze elmarad az 50%-os szabályozási normától, hogy egyáltalán forgalomba kerüljön egy vakcina", az oltottak szuperterjesztővé válásának lehetősége előre látható volt.

Egy 2003-as tanulmány, amely a coronavírus vakcinák csirkékben való alkalmazását elemzi, és javasolja azokat a korábbi SARS-vírus elleni küzdelemre az emberi populációban, megállapítja: "A SARS-vakcina alkalmazása talán a legcélszerűbb a minimális számú, megfigyelhető célzott egyénekre korlátozódni, mivel egyes beoltott személyek, ha SARS-koronavírussal fertőződnek, tünetmentes vírus-kiválasztókká válhatnak, és ezáltal kockázatot jelenthetnek a nem beoltott emberekre.".

A LifeSiteNews egy átfogó COVID-19 oltóanyagokat tartalmazó forrásoldalt készített. Tekintse meg itt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ha-megkapja-a-pfizer-oltast-nagyobb-valoszinuseggel-kapja-meg-a-covid-ot

Az orvos vér- és immunrendszeri vizsgálatot végez a COVID-oltás előtt és után

 

Dr. Nathan Thompsont egy beteg kereste meg, nevezzük Smith úrnak, akit a munkáltatója kényszerített a COVID-19 vakcinára.

Mr Smith és Dr. Thompson között hosszú közös múlt van, mivel az orvos segített páciensének életmódváltásban és Mr Smith 2-es típusú cukorbetegségének megszüntetésében.

Mivel Smith úr régóta jár vérvizsgálatokra, hogy kialakítsák egészséges immunrendszerének alapvonalát; és mivel a pácienst a COVID-19 oltás beadására kényszerítették; Dr. Thompson és Smith úr úgy döntöttek, hogy összehasonlító vérvizsgálatot végeznek az első és a második oltás után, hogy lássák, hogy a páciens vérképeire milyen hatással volt-e/van-e a vakcina. Az orvos azt állítja, hogy "leesett az álla, miután látta a második oltást követő vérvizsgálati eredményeket".

Az eredmények annyira megijesztették Thompson doktort, hogy a páciens engedélyével Thompson kénytelen volt felvenni ezt a videót és megosztani az eredményeket. Összességében a vérvizsgálat masszív negatív hatást mutatott a beteg természetes immunrendszerére. Mivel a páciense az oltás után még inkább veszélyeztetetté vált, Dr. Thompsont több kérdés is foglalkoztatja; többek között az, hogy meddig fog tartani ez az oltás által kiváltott autoimmun károsodás a páciensében? NÉZZE MEG!

Ez a videó várhatóan nem tart sokáig. Nézze meg, amíg lehet.

Talán a legriasztóbb szempont az a sajátosság, hogy a legyengült immunrendszer a beteget sebezhetőbbé teszi a közönséges rákos megbetegedésekkel szemben.


https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-orvos-ver-es-immunrendszeri-vizsgalatot-vegez-a-covid-oltas-elott-es-utan

ROMÁNIAI TÜNTETÉS: A bukaresti ügyvédnő kérdésekkel bombázza a tömeggyilkos hazaáruló kormányt: Mi zajlik itt valójában?

Marina Ioana-Alexandra ügyvéd a bukaresti ügyvédi kamara tagja, az Ügyvédek a  Jogok és Szabadság Védelméért Szövetségének elnöke, hivatalos beadványban kérte fel a román kormányt és a bukaresti  Egészségügyi Minisztériumot, hogy közöljék és tegyék elérhetővé a covid vírus létezését bizonyító tudományos tanulmányokat, illetve a maszkviselés egészségügyi és járványügyi célokat igazoló hivatalos orvosi bizonyítékait, s nem utolsósorban azt, hogy a covid kísérleti oltás az egyetlen megoldás arra, hogy egy virózisos járványt visszaszorítsanak - olvasható az Informatia Libera.

Kérelmében felhívta a román kormány figyelmét arra, hogy a mindeddig elfogadható módon nem bizonyított okok miatt  elrendelt  korlátozó intézkedések katasztrofálisan érintik mind az ország gazdaságát mint a polgárok alapvető, alkotmányos, emberi jogait. Az elrendelt, semmi orvosi ténnyel alá nem támasztott, az Alkotmányos törvényeket megsértő   korlátozó intézkedések katasztrofálisan érintik az ország gazdaságát és súlyosan sértik az Alkotmányt, illetve az állampolgárok alapvető szabadságjogait. .

Indoklást, hivatalos szakmai dokumentációt kért, hogy a kormány adjon magyarázatot, miért kényszerítenek megszorító és diszkrimináló intézkedésekkel, vagy törvénytelen jutalmazással arra embereket, hogy azok beadassanak maguknak egy olyan kísérleti szert, mely kockázataiért, esetleges halált okozó mellékhatásaiért  senki nem vállal felelősséget.

A törvény értelmében 7 napon belül kötelesek választ adni a feltett kérdésekre.

A hétvégén több tízezer ember részvételével zajlott az a tüntetés, amin orvosok és más egészségügyi dolgozók, jogászok és civilek is felszólaltak a covid járvány miatti értelmetlen szigorítások és a kényszeres oltás ellen. Az eseményen felolvastak egy beadványt, amelyet a jelenlévők jelképes támogatásával kívánnak eljuttatni a fontosabb közhivatalokba. A beadvány szövege alább olvasható:

Mi, a román állampolgárok, a civil csoportok és a civil társadalom egyesületei, akik 2021. október 2-án a Győzelem téren gyűlést tartottak, szeretnénk nyilvánosan továbbítani a főbb követeléseink listáját.

1) Kérjük a hatóságokat, hogy Románia területén a ′′zöld igazolvány′′ használatának sürgős és végleges bevonását.

2) Követeljük a 2020 májusától a mai napig indokolatlanul és finanszírozatlanul meghosszabbított veszélyhelyzet azonnali felfüggesztését, amelyek keretet biztosítottak számos hatósági visszaélésre és a polgári jogok megsértésére.

3) Kérjük a hatóságokat, hogy állítsanak le minden lakossági büntetést, amit a covid intézkedések miatt szabtak ki.

4) Kérjük a hatóságokat, hogy a kötelező oltást ne várják el senkitől.

5) Kérjük a hatóságokat, hogy a Sars-Cov2 fertőzés korai szakaszában a kórházak túlzsúfoltsága elkerülése érdekében a bizonyítottan hatékony gyógykezelések igénybevételét preferálja.

6) Kérjük a hatóságokat, hogy hagyjanak fel minden bántalmazó és diszkriminációs intézkedéssel (eü szakemberek, MAI munkatársak, ISU munkatársak, tanárok, diákok stb).

7) Követeljük, hogy minden oktatási intézményt nyitva tartson az óvodától az egyetemig, kötelező maszk nélkül, korlátok nélkül.

8. Kérjük a hatóságokat, hogy a munkaadók és a munkavállalók szintjén haladéktalanul lemondjanak a korlátozó, bizonyítottan felesleges és eredménytelen intézkedésekről.

9) Kérjük a hatóságokat, hogy a kórházakban biztosítsák az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést.

10) Kérjük a hatóságok szigorú szabályozását az elszabaduló energiaárak viszonylatában.

11) Kérjük a román kormányt és a román állam összes hatóságát, hogy utasítsák el a visszaélésekre okot adó és jogtalan, törvénytelen intézkedések és korlátozások elfogadását és alkalmazását, amelyeket a világjárvány ürügyén hoztak, és sértik a román alkotmányt és alapvető jogokat és szabadságjogokat.

12) Határozottan követeljük, hogy az állam (végrehajtó, jogalkotó és ítélkező) tartsa be a román alkotmányt.

13) Követeljük Raed Arafat összes közhivataltól való kizárását.

Hangsúlyozni szeretnénk, hogy mi, Románia polgárai és a román civil társadalom képviselői:

- Nem fogadjuk el a Covid ′′ zöld bizonyítvány ′′ használatát, sem a románok kötelező oltásának kísérletét

- Nem fogadjuk el a polgárok diszkriminációját és a lakosság egészségügyi kritériumaival kapcsolatos szegregációt

- Nem fogadjuk el a jogállamiság megsemmisítését és az egészségügyi diktatúra bevezetését  a világjárvány ürügyén.

Aláírók:

2 október 2021-i tüntetésen részt vevő román állampolgárok

A Nemzet Útjának Szövetsége

Szövetség BÜNTETLENÜL

Szülői Szövetség Szövetség

Civic Group of Freedom állam

Önvédelem polgári csoport

A jogok és szabadságok védelméért esküdtek szövetsége

https://mediaforras.com/romaniai-tuntetes-a-bukaresti-ugyvedno-kerdesekkel-bombazza-a-kormanyt-mi-zajlik-itt-valojaban-1085