'Tehát, amikor nem kaptak injekciót, a fertőzési arányuk 1,3% volt, amikor pedig injekciót kaptak, akkor 4,34%. Több mint 300%-kal emelkedett" - nyilatkozta Karen Kingston, a Pfizer volt alkalmazottja. 'Kevesebb fertőzésük volt, amikor nem kaptak védelmet. Szóval, ez egy probléma.'

Patrick Delaney - Life Site News 2021. szeptember 30. Frissítve 2021. október 4.
Frissítve október 4-én: A frissítés megerősíti, hogy a Pfizer saját tanulmánya összhangban van a világszerte tapasztalt eredményekkel, amelyek összefüggést mutatnak a COVID vakcinájuk beadása és a fertőzések, kórházi kezelések és halálesetek számának növekedése között.

(LifeSiteNews) - A Pfizer egy volt alkalmazottja, aki most ipari elemzőként dolgozik, olyan dokumentációt szolgáltatott, amely azt mutatja, hogy a gyógyszeripari óriás - akinek a génalapú COVID-19 vakcináját mostanra állítólag közel 225 millió alkalommal fecskendezték be az amerikaiak karjaiba - tudja, hogy ezek az oltások miatt a befogadók fogékonyabbak lesznek a COVID-19 megbetegedésére.

Szombaton Karen Kingston, a Pfizer egykori alkalmazottja, gyógyszeripari marketingszakértő és biotechnológiai elemző, Thomas Renz orvosi szabadságjogokért felelős ügyvéd mellett jelent meg egy nyilvános ülésen. Az ohiói székhelyű ügyvéd az elmúlt 19 hónapban több jelentős ügyben is részt vett, amelyeket szövetségi ügynökségek ellen indítottak csalás és az orvosi szabadságjogok megsértése miatt.

Kingston bemutatása után Renz ismertette a rendelkezésére bocsátott dokumentumokat. (Lásd a videó 17.40-től.)

Figyelemre méltó egy "tájékoztató dokumentum", amelyet az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) tanácsadó bizottságának 2021. szeptember 17-i ülésén használtak. A dokumentum címe "A COMIRNATY (COVID-19 vakcina, mRNS) emlékeztető adagjának engedélyezése iránti kérelem", és tartalmaz egy jelentést a Pfizer által végzett vizsgálatról, amely a termékük által nyújtott immunitás időbeli tartósságát vizsgálta.

A több mint 36K résztvevő bevonásával végzett fő vizsgálat kimutatta, hogy a kezeléssel korábban beadott injekciót kapó csoport nagyobb valószínűséggel fertőződött meg a vírussal, mint a később beadott injekciót kapók, ami az oltások lehetséges "immunitáscsökkenésére" utal. A korábban beadott injekciót kapó csoportnak 7%-os esélye volt a fertőzésre az adott időszakban, míg a később beadottaknak csak 5,16%-os, ami azt jelenti, hogy az előbbi csoportnak 36%-kal nagyobb esélye volt a fertőzésre, mint az utóbbinak.

Ráadásul, mivel mindkét csoportot ugyanabban az időszakban mértük, ez utóbbi az injekció beadása előtti jelentős placebo-időszakot (átlagosan 5,1 hónap) is magában foglalta, a placebocsoport szokatlanul érintetlen maradt. Ahogy Kingston a LifeSiteNewsnak adott telefonos interjújában elmondta: "A placebocsoportban több embernek kellett volna megfertőződnie, mert ők hosszabb ideig védekezés nélkül maradtak". Szerinte ez tehát arra utalhat, hogy az injekciót kapóknak még nagyobb esélyük van a COVID-19 fertőzésre, mint a tanulmány ezen része által jelzett 36%-os különbség.

Ezt a következtetést egy lépéssel tovább kiterjesztve a dokumentum a következőket írja: "Egy további elemzés azt látszik jelezni, hogy a COVID-19 előfordulása általában a vizsgálatban résztvevők minden csoportjában nőtt a 2. dózist követő idő növekedésével".

Más szóval, Kingston szerint, "ha valaki két adag Pfizert kapott, akkor a [COVID-19-cel való megfertőződésének aránya az idő múlásával növekszik".

A biotechnológiai elemző által "szuper riasztónak" nevezett felfedezéshez vezetve a jelentés kizárólag a placebocsoportot vizsgálta, összehasonlítva a fertőzési arányukat az első négy hónapban, amikor nem kaptak védelmet, a Pfizer termékkel adott injekciót követő négy hónappal.

A dokumentum szerint a kezdeti placebós időszak alatt a fertőzési arány ebben a csoportban "12,6 eset volt 1000 személyévre vetítve", ami 1,3%-os fertőzési aránynak felel meg. Az injekciók beadását követően "43,4 eset volt 1000 személyévre vetítve", ami 4,34%-os fertőzési arányt jelent.

"Tehát, amikor nem kaptak injekciót, a fertőzési arányuk 1,3% volt, amikor pedig injekciót kaptak, akkor 4,34%. Ez több mint 300%-kal emelkedett" - jegyezte meg Kingston. "Ez a 300%-os növekedés korreláció, nem anomália."

Így összegezte: "Kevesebb [COVID-19] fertőzésük volt, amikor nem kaptak védelmet [a Pfizer-oltásoktól]. Ez tehát probléma".

Bár a korreláció nem bizonyítja az ok-okozati összefüggést, a vonatkozó globális adatokat vizsgálva világszerte azt a tendenciát találjuk, hogy az oltottak körében magas a fertőzések, kórházi kezelések és halálesetek aránya.

Júliusban jelentették, hogy az Egyesült Királyságban a COVID-19 kórházi kezelések 40%-a a "teljesen beoltottak" közül került ki, és nemrégiben, ahogy azt Ron Johnson amerikai szenátor (WI-R) is hangsúlyozta, a Public Health England kimutatta, hogy az Egyesült Királyságban a Delta-változat haláleseteinek 63%-a a beoltottakat érinti.

Ezenkívül Izrael az elmúlt hónapokban címlapokra került a beoltottak körében az egekbe szökő COVID megbetegedési és kórházi kezelési arányok miatt. Augusztus elején Dr. Kobi Haviv, a jeruzsálemi Herzog kórház igazgatója az izraeli 13-as csatornán megjegyezte, hogy Izraelben "a lakosság nagy része" be van oltva, és hogy a kórházi esetek "85-90%-a" a "teljesen beoltottak" közül került ki.

Ez a jelenség, miszerint a megbetegedések száma a vakcinák magas arányú beadásával párhuzamosan emelkedik, általános tendenciává vált, miközben a COVID-19 vakcinakampányok és a betegség okozta halálozási arányok emelkedése között is összefüggés mutatkozott.

Összefoglalva a Pfizer-tanulmány megállapításait magában az FDA tájékoztató dokumentumában, Renz kifejtette nagyszámú élő és közvetített hallgatóságának: "Azt mondja, hogy ha megkapja a Pfizer oltást, nagyobb valószínűséggel kapja meg a COVID-ot. Nagyobb a valószínűsége! Ott áll."

"Komolyan? Komolyan? Ez hihetetlen" - mondta.

Renz ezután kérdéseket vetett fel azzal kapcsolatban, hogy a Pfizer és az FDA dokumentumaiból kiderül-e, hogy a gyógyszergyártó cég génalapú COVID vakcinája olyan típusú kioldódást okoz-e, amely betegséget okozhat az oltatlanoknál, akik elegendő időt töltenek az ilyen injekciókat kapott emberek közelében.

Egy részletet közölt a Pfizer COVID-19 vakcinával kapcsolatos tanulmányának dokumentumából, amely előírta, hogy jelenteni kell a biztonsági osztályuknak, ha egy nőnél "terhességet állapítanak meg, miközben ki van téve" a vizsgálati beavatkozásnak, még akkor is, ha ez csak "belégzés vagy bőrkontaktus útján" történik.

Ezt az óvatosságot egy érintkezéssel tovább kiterjesztve a Pfizer dokumentuma előírja, hogy amennyiben egy "férfi családtag vagy egészségügyi szolgáltató, aki inhaláció vagy bőrkontaktus útján érintkezett a vizsgálati beavatkozással", "a fogamzás előtt vagy körül a fogamzás idején exponálja női partnerét", ezt is jelenteni kell.

"Miért jelentendő biztonsági esemény ez?" - kérdezte Renz. "Ennek semmi értelme. Nos, akkor van értelme, ha [a vedlés] megtörténik".

Egy augusztus 26-i cikkben Dr. Peter McCullough egy előzetesen megjelent tanulmányról számolt be, amely "megállapította, hogy a beoltott egyének 251-szer nagyobb mennyiségű COVID-19 vírust hordoznak az orrlyukukban, mint az oltatlanok".

"Miközben mérsékli a fertőzés tüneteit, az oltás lehetővé teszi, hogy az oltott egyének szokatlanul nagy vírusterhelést hordozzanak anélkül, hogy először megbetegednének, és így potenciálisan tünetmentes szuperszóróvá válhatnak" - írta McCullough, aki két nagy orvosi folyóirat szerkesztője.

Jelezte, hogy ez lehet az oka annak, hogy oly sok helyen ilyen "kiemelkedő járványt" tapasztalnak, még a nagyon magas szintű állományimmunitás és a beoltott egyének ellenére is.

Amellett, hogy a Pfizer vakcina eredményes hatékonysági arányát most 17% és 42% között mérik, ami "messze elmarad az 50%-os szabályozási normától, hogy egyáltalán forgalomba kerüljön egy vakcina", az oltottak szuperterjesztővé válásának lehetősége előre látható volt.

Egy 2003-as tanulmány, amely a coronavírus vakcinák csirkékben való alkalmazását elemzi, és javasolja azokat a korábbi SARS-vírus elleni küzdelemre az emberi populációban, megállapítja: "A SARS-vakcina alkalmazása talán a legcélszerűbb a minimális számú, megfigyelhető célzott egyénekre korlátozódni, mivel egyes beoltott személyek, ha SARS-koronavírussal fertőződnek, tünetmentes vírus-kiválasztókká válhatnak, és ezáltal kockázatot jelenthetnek a nem beoltott emberekre.".

A LifeSiteNews egy átfogó COVID-19 oltóanyagokat tartalmazó forrásoldalt készített. Tekintse meg itt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ha-megkapja-a-pfizer-oltast-nagyobb-valoszinuseggel-kapja-meg-a-covid-ot