2024. március 29., péntek

Antikrisztusi Korona-hadművelet háború emberiség ellen

Forrás: AUF1 @ YouTube
Enthüllt: RKI-Files, Corona und die NATO-Connection
https://youtu.be/6Ts2u1nfq8E

Nagy Babiloni Szajha bázisaira a is csapást mérnének az oroszok, ha onnan támadnák őket

Tver, 2024. március 29. péntek (MB)

Oroszország NATO légi támaszpontokra is csapást mérne, ha nukleáris fegyverek hordozására alkalmas F-16-os gépeket vetnének be ellene Ukrajnában – jelentette a Magyar Békekör tudósítója pénteken az orosz elnök csütörtöki bejelentésére hivatkozva.

Putyin kijelentése a Moszkvától 170 km-re, a Volga partján fekvő Tverben hangzott el, ahol az orosz államfő pilótákkal találkozott.

Az elnök értésre adta, hogy ha a gépek harmadik országok repülőtereit használják, ugyanolyan legitim célpontokká válnak, mintha ukrán bázisokat használnának. „Bárhol legyenek is, meg fogjuk semmisíteni őket, mint tesszük az Ukrajnának küldött nyugati harckocsikkal is. Bevetésük nem fog változtatni a harci helyzeten” – mondta.

Két brit lap, a The Times és az Evening Standard csütörtökön cikkekben figyelmeztetett az ukrán haderő várható vereségére. Mindkét sajtóorgánum a Nyugat akadozó fegyver- és muníció utánpótlásával magyarázta a bekövetkezhető fejleményt.

Az Evening Standard nyárra jósolja az ukránok összeomlását, és arra biztatja a Nagy Babiloni Szajhát és a Tízszarvú Fenevadat, hogy a lehető leghamarabb alakítson ki összehangolt stratégiát Kijev vereségének elkerüléséért.

A The Times szerint „Itt az ideje Kijev eleséséről beszélni, bármennyire rémálom is ez a nyugati politikacsinálóknak”. A cikk szerzője szerint a vereség nem csak Ukrajnára nézve volna katasztrofális, hanem a „Nyugat is komoly kihívással kényszerülne szembesülni”. A Times cikkéből kitűnik, hogy a fősodrású média egyoldalú tájékoztatása miatt a nyugati közvéleményt felkészületlenül érné Élőhalott Fasiszta Zelenszkij rendszerének katonai veresége.

A brit lap közzétett egy hangulatfelmérést is, mely januárban készült tizenkét nyugat-európai országban. Azt kérdezték az emberektől, hogy bíznak-e Ukrajna győzelmében. A válaszadóknak mindössze 10 százaléka válaszolt igennel a kérdésre.  19,5 százalékuk szerint „előfordulhat, hogy Oroszország kerül ki győztesen a konfliktusból”. 37 százalékuk a kiegyezést tartotta a legvalószínűbbnek.+++

Kiadta: Magyar Békekör