2021. október 1., péntek

Bil1Géc megmenti Afrikát

Antikrisztuskövető Elon Musk szerint az emberi létnek nemsokára nem lesz sok értelme, a robotizálás hamarosan az élet legtöbb területén megtörténik.

SVÁJC: Nő az orvosok ellenállása a koronapolitikával szemben

A politikusok, a média és a szakértők világszerte azon dolgoznak, hogy meggyőzzék azokat, akik még nem kapták meg a COVID-19 elleni oltóanyagot. Ez Svájcban is így van - ám egy jelentés szerint egyre több orvos fordul ellene.

Svájcban orvosok százai ellenzik már, hogy oltás formájában kísérleti anyagokat adjanak az embereknek a COVID-19 ellen. Erről számol be legújabb számában a Die Weltwoche  svájci hetilap.

Az orvosokat az "Aletheia - Orvostudomány és tudomány az arányosságért" hálózat fogja össze.

"Több mint 480 orvos és tudós kéri Svájcot, hogy fejezze be a korona elleni védőoltást" - áll a Weltwoche cikkében. 1900 ápoló és több mint 3200 más szakmából származó személy - mérnökök, tanárok, vállalkozók - már csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Az Aletheia weboldalán látható ez a videó is, amelyben egy pályaelhagyó fiatal orvostanhallgató meséli el, miért vette le a fehér köpenyt:

A Az Aletheia hálózat a "becsületes tudományt" és a "hiteles tájékoztatást" hiányolja.

"A mindennapi munkám során és a kollégákkal folytatott beszélgetések során nem veszem észre ezt az állítólag szörnyű" járványt. Ha nem olvasnám az újságokban, hogy szörnyű betegség jár körül, semmit sem veszek észre" - nyilatkozott a lapnak egy neurológus.

Vannak páciensei, akik COVID-19-et kaptak, és egy olyan haláleset is, amely ezzel a betegséggel kapcsolatos, és amelyet az Egészségügyi Világszervezet szerint a Sars-Cov-2 vírus okoz. Az elhunyt egy 83 éves férfi volt-kétszer "oltva".

Egy gyermekorvos körülbelül egy hónapja tagja a hálózatnak, mert "vannak orvosok, akik a tudományos ismeretek mellett állnak és harcolnak a rémhír ellen". Támogatja a védőoltásokat, ha azok biztonságosak, ami nem így van a COVID-19 elleni anyagokkal. Nem akar egyetlen gyermeknek sem olyant vakcinát adni, amely még kísérleti fázisban van, és amelynek hosszú távú hatásai nem ismertek. Kötelességének érzi betartani a „Primum non nocere” - "Nem ártani"- orvosi elvet.

Az "Aletheia"  honlapján ez olvasható:

"Az oltások szükségtelenek, hatástalanok és nem biztonságosak. Ez különösen igaz azokra a gyerekekre, akik az influenzához képest ritkán betegednek meg, és alig terjesztik a vírust."

A lap 29 gyermekről és 17 év alatti serdülőről számol be Európában, akik meghaltak, miután megkapták a COVID-19 vakcinát. Ez az Európai Gyógyszerügynökség EMA adatbázisából olvasható ki, ahol a gyógyszer mellékhatásainak gyanúját jelenthetik . Eszerint 146 kamasz volt halálos veszélyben, és körülbelül 3400 fiatal szenvedett súlyos mellékhatásokat, például agyvérzést, szívizomgyulladást és trombózist (2021. október 11-ig).

Az információk szerint összesen mintegy 7000 ember halt meg az oltás után, több mint 560 millió vakcinaadaggal. A Weltwoche szerint Svájcban 2601 súlyos mellékhatást és 145 halálesetet jelentettek.

A cikkben az "Aletheia" társalapítóját, Urs Guthauser sebészt és sportorvost idézik:

"Tudjuk, hogy a mellékhatásoknak csak egy-három százalékát jelentik, így a be nem jelentett esetek száma óriási. A jelentésekkel járó erőfeszítésekre kevés orvos hajlandó."

Orvos dilemmában

Éppen azért, mert a befecskendezett anyagok még a klinikai vizsgálati fázisban vannak, véleménye szerint a mellékhatásokat aktívan ellenőrizni és követni kell. De mint a Németországban és más országokban, ez Svájcban sem történik meg. Guthauser emlékeztet arra, hogy az anyagokkal kapcsolatos folyamatban lévő tanulmányokat csak 2022 végéig kell befejezni.

Az orvos felháborítónak tartja, hogy:

"Addig is a világ teljes lakosságát oltják! És ne felejtsük el: egészséges emberek; nem súlyos betegek, akiknek valami kockázatos dolgot adnak utolsó reményüknek."

A Weltwoche szerzője, Niederberger leírja az egészségügyi szakemberek dilemmáját. Az orvosnak az oltással egy időben tájékoztatni kell a pácienseket a lehetséges kockázatokra, például szívrohamra, trombózisra, allergiás sokkra, autoimmun reakciókra, hosszú távú károsodásokra, például rákra hivatkozva. Guthauser sebész azt mondta, hogy becsületes orvosként nem ajánlhatja az injekciót.

A mainstream média tudatlansága

A szerző beszámol arról, hogy az "Aletheia" tevékenységére nem reagálnak sem a politikusok, sem a sajtó.

Mint mondják, számtalanszor írtak a médiának; soha semmit nem jelentettek meg. Pedig egy ilyen méretű hálózatot meg kellene hívni a svájci televíziókba is.

Ehelyett a kritikus hangokat rágalmaznák, nevetségessé tennék, blokkolnák az "online" platformokon, például a közösségi médiában elkövetett "félretájékoztatás" miatt, és neves tudósok és szakértők megkérdőjeleznék őket.

A Weltwoche által megkérdezett gyermekorvos azt mondja:

"Hogyan lehetséges, hogy a mainstream médiában nem hallhatsz különvéleményeket? Mindenkinek ezt kell kérdeznie magától! A sajtó nem tesz fel kritikus kérdéseket, nem kutat. Az embereket rövid időn belül engedelmessé tették. Azt mondják nekik, hogy az oltás ellen felszólalók ellenségek. És működik. Ez félelmetes. "

A szerző Niederberger "Aletheia" beszélgetőpartnerei saját tapasztalataikat mondták el, ezért néhányan nem akarták, hogy a nevük nyilvánosságra kerüljön.

Büntetések és csalások

A jelentés szerint Svájcban számos kritikus orvosnak, hasonlóan németországi és máshol dolgozó szakmai kollégáikhoz, meg kell küzdenie a hatóságok büntető intézkedéseivel. A szerző hivatkozik Byram Bridle kanadai immunológus és vakcinafejlesztő példájára. Egy rádióinterjúban  nem akarta kizárni az összefüggést az úgynevezett oltás és a myocarditis között a fiatal férfiaknál. Ez olyan következményekkel járt a neves tudós életében, „mintha egy atombombát dobtak volna a világára”. A Weltwoche szerint rágalmazó webhelyet és hamis Twitter-fiókot nyitottak a nevére, továbbá bizalmas orvosi információkat tettek közzé családjáról. „Kinek van ilyesmire energiája?” - kérdezi a szerző, Niederberger.

Bridle videóit a Google leányvállalata, a Youtube is blokkolta "veszélyes félretájékoztatás" miatt. Forrás

Az "Aletheia" elindított egy oltásellenes plakát kampányt, melynek plakátjai ITT megnézhetők.

https://mediaforras.com/svajc-no-az-orvosok-ellenallasa-a-koronapolitikaval-szemben-1118

Nemzeti Egészségügyi Intézetek "kihúzott" jelentése bizonyítja, hogy a Covid-oltások megölik a gyerekeket a szívizomgyulladáson keresztül

 

A National Institutes of Health (NIH) ismét rajtakapták, hogy cenzúrázza a szakértői véleményezésű tanulmányok adatait, amelyek bizonyítják, hogy a COVID-19 vakcinák megölik az embereket.

Ezúttal az NIH megpróbált eltemetni egy tanulmányt, amely kimutatta, hogy az oltás megöli a gyerekeket, mivel szívizomgyulladást okoz a náluk.

Manapság sokan arra a következtetésre jutottak, hogy bármi... abszolút bármi... ami a COVID-19 oltóanyag "biztonságos és hatékony" narratíváját megcáfolja, azt azonnal cenzúrázzák, és bárkit, aki ilyen bizonyítékot mer publikálni, elnyomnak, becsmérelnek, és kizárnak a közbeszédből.

Úgy tűnik, pontosan ez történt, amikor 2021. október 2-án Amerika valószínűleg legképzettebb és legkiválóbb kardiológusa hibátlan és elítélő jelentést írt a COVID-19 vakcinákról.

A jelentés rámutat, és részletesen bizonyítja, hogy a COVID-19 vakcinák károsítják a gyerekek szívét, és a szívizmok begyulladása révén vagy megölik őket, vagy csökkentik az élettartamukat. A szívük károsodása gyakran maradandó.

A hibátlan és jól dokumentált tanulmányt azonban a publikálás után egy nappal a National Center for Biotechnology Information (NCBI) US Library of Medicine, National Institutes of Health (NIH) "visszavonta" a közzétételből.

Az információ eltávolításakor az NCBI azt mondta:

A kiadó sajnálja, hogy ezt a cikket ideiglenesen eltávolították. A lehető leghamarabb megjelenik egy pótlás, amelyben megadják a cikk eltávolításának okát, vagy a cikket visszaállítják.

Ez a közlemény azon a helyen jelenik meg, ahol a tanulmány korábban megtalálható volt, ITT.

Nos, csak azért, mert eltávolították, még nem jelenti azt, hogy tényleg eltűnt. Találtunk egy archivált másolatot a teljes cikkről, és készítettünk egy nagy képernyőfotót.

Itt van most, megcáfolhatatlan bizonyíték, Amerika legkiválóbb kardiológusától, hogy a COVID-19 "vakcinának" álcázott kísérleti génmódosítás valójában mit tesz Amerika fiataljaival:

Logo of pheelsevier

Curr Probl Cardiol. 2021 Oct 1 : 101011.

doi: 10.1016/j.cpcardiol.2021.101011 [Epub ahead of print]

PMCID: PMC8483988

Jelentés a COVID-19 injektálható biológiai termékekkel kapcsolatos, az Egyesült Államokban a VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System - Oltási Mellékesemények Jelentési Rendszere) által regisztrált szívizomgyulladásos mellékhatásokról.

Jessica Rose, PhD, MSc, BSc1, and Peter A. McCullough, MD, MPH1


Kapcsolódó adatok

Kiegészítő anyagok

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nemzeti-egeszsegugyi-intezetek-kihuzott-jelentese-bizonyitja-hogy-a-covid-oltasok-megolik-a-gyerekeket-a-szivizomgyulladason-keresztul

Antikrisztus vezette WHO Tömeggyilkos Demo propagandája: Európai Oltásprogram 2015-2020

2014-ben az Európai Régió valamennyi tagállama egy európai oltàsi terv megvalósításának szerdődését írta alá.
Az országoknak 2020-ig kellett kidolgozniuk az élethosszig tartó immunizálási programot!

Vernon Coleman: Gyorsan fogy az idő

 

A "hamis zászló" elnevezés abból az időből származik, amikor a vitorlás hajók rosszcsont kapitányai olyan zászlót tűztek ki, amely azt sugallta, hogy az ellenfél flottájához tartoznak.

A másik oldal ártatlan hajóskapitányai, látva a saját lobogójukat a magasban lobogni, vidáman feltételezték, hogy nyugodtan közeledhetnek, hogy főzési recepteket és kedvenc nyaralóhelyeiket cseréljék ki egy kapitánytársukkal, mivel akkoriban még nem volt közösségi média.

Aztán hirtelen, huss, ágyúgolyók zápora tépte le az árbocukat (fiatal koromban olvastam a Horatio Hornblower-történeteket), és így kiszolgáltatottá váltak egy gyors és megalázó fogságnak.

A kalózok ugyanezt a trükköt kedvelték. Leengedték a Jolly Rogert. És felhúzták a spanyol vagy brit zászlót.

A történelem tele van hamis zászlós műveletekkel: a cél mindig a félrevezetés, a manipuláció és az irányítás gyakorlása valamilyen hamis információval.

Emlékeznek a trójai falóra? Az egy korai hamis zászló volt. Voltak hamis zászlós műveletek az ókori Egyiptomban, ahol Ramszeszt becsapták. Rómában az egyház hamisított egy dokumentumot, amely feljogosította magát arra, hogy megteremtse Európa királyait. A 12. században az egyház újra nekilátott, ezúttal egy János prépost nevű személyt talált ki, akit arra használtak fel, hogy az európaiakat rávegyék egy olyan háborúba való belépéshez, amelynek megnyerésére semmi esélyük nem volt. Prester Jánost ezt követően elképesztő öt évszázadon keresztül használták anélkül, hogy bárki is megérezte volna a patkányszagot.

A 13. századtól kezdve az egyház ártatlan embereket hibáztatott mindenért, ami rosszul sült el - beleértve az időjárást is. És mivel több évszázadon át kis jégkorszak volt, bőven volt alkalmuk arra, hogy embereket vadásszanak, boszorkányoknak nevezzék és megöljék őket. Ha a termés nem termett, a helyi boszorkányt (általában egy szerencsétlen helyi bábaasszonyt vagy ápolónőt) hibáztatták. Ha egy télen túl hideg volt, akkor a boszorkányt elégették vagy vízbe fojtották. Ember okozta éghajlatváltozás. Ha egy pestisjárvány sok embert ölt meg, akkor a helyi boszorkányokat okolták a halálesetekért. A boszorkányvadászat népszerű szakma volt, és a maga idejében hasonlított a Wikipédia szerkesztőinek mai munkájához.

A spanyol-amerikai polgárháború akkor kezdődött, amikor McKinley elnök közölte az amerikaiakkal, hogy az amerikai Maine-t egy spanyol akna elsüllyesztette a havannai kikötőben. A közfelháborodás elég volt a háború kirobbantásához. A Maine kapitánya azonban kitartott amellett, hogy a hajót nem akna, hanem egy széntárolóban történt robbanás süllyesztette el. A háború után a vizsgálatok kimutatták, hogy a kapitánynak igaza volt, és McKinley hazudott. Tessék. Egy politikus hazudik. Micsoda sokk.

Hitler nagy híve volt a hamis zászlós hadműveleteknek. 1933-ban Berlinben felgyújtották a Reichstag épületét, a német parlamentet. Hitler kommunista agitátorokat hibáztatott, és a tüzet arra használta fel, hogy saját magát és pártját Németország irányítása alá vonja. 1939-ben Hitler megszervezte, hogy német célpontokat támadjanak meg, majd azt mondta a németeknek, hogy Lengyelország a felelős. Így kezdődött a második világháború.

A háború alatt az amerikaiakat felháborította a Pearl Harbour elleni japán támadás, amely - Roosevelt elnök állítása szerint - nem volt provokált és teljesen meglepetésszerű volt. Roosevelt hazudott. Tudott a támadásról, de azt akarta, hogy a japánok elsüllyesszenek néhány hajót és megöljenek néhány amerikait, hogy ürügyet szolgáltassanak az amerikaiaknak a második világháborúhoz való csatlakozásra.

Széles körben elterjedt az a nézet, hogy a 2001. szeptember 11-i amerikai célpontok elleni támadásokat az amerikaiak szervezték meg (vagy legalábbis tudtak róla). És mind az amerikaiak, mind a britek hazudtak az iraki "tömegpusztító fegyverekről", hogy ürügyet szolgáltassanak az ország lerohanására. Azok a politikusok, akik támogatták vagy védelmezték ezeket a hazugságokat, háborús bűnöket követtek el. A tömegpusztító fegyverekkel való átverés egy hatalmas hamis zászlós művelet volt, amelynek célja a terrorizmustól való félelem fokozása volt, és lehetővé tette a hatalmon lévők számára, hogy tömegesen beavatkozó ellenőrzési fegyvereket vezessenek be - mint például az Amerikai Egyesült Államokban a belbiztonsági rendszert.

A századfordulón a nagy átverés az Y2K volt - amikor a világnak azt mondták, hogy a számítógépek 1999. december 31-én éjfélkor nem fognak megfelelően működni. Azt állították, hogy a számítógépek 1900. január 1-jére ugranak vissza, és ennek következtében nem lesz áram, a repülőgépek pedig le fognak zuhanni az égből. Az átverést vagy hamis zászlós műveletet szoftverfejlesztők hozták létre és tartották fenn, akik megoldásokat adtak el, és 6 milliárd dollárt kerestek az ostobaságon.

De ezek közül a hamis zászlós műveletek közül egyik sem közelíti meg azt a két hamis zászlót, amelyeket jelenleg a világ kormányai vezetnek, és amelyeket arra használnak, hogy meggyőzzék a tömegeket egy totalitárius világkormány, egy sor elnyomó ellenőrző intézkedés, az emberek meggyengítésére és megtörésére tervezett agymosás, egy mérgező és teljesen szükségtelen gyógyszeres program és a Nagy Újraindítás elfogadásáról - mindez azért, hogy egy olyan világba kerüljünk, amelyben semmi sem lesz a tulajdonunkban, és egyáltalán nem rendelkezünk az életünk, az otthonunk, a testünk vagy a jövőnk felett.

Először is, természetesen ott van a covid-19 csalás, amelyet 2020 márciusának közepén először neveztem meg koronavírus-hoaxnak. A covid-csalást gondosan és szándékosan a rettegés és az ellenőrzés érdekében tervezték. Teljesen hamis előfeltevésen alapul - hogy jelenleg egy veszélyes betegségnek vagyunk kitéve, amely a létünket fenyegeti, és amely ellen csak akkor lehet védekezni, ha megengedjük a kormányainknak, hogy rendkívül szigorú ellenőrző intézkedéseket fogadjanak el mindenre, amit teszünk, mindenhová megyünk és mindenre, amit gondolunk. A csalás előmozdítása érdekében a kormányok teljes ellenőrzést gyakoroltak a tömegmédia felett, betiltották a vitát, és megtámadtak és démonizáltak mindenkit, különösen azokat, akik esetleg tudják, miről beszélnek, és akik meg merik kérdőjelezni a hivatalos hazugságokat.

Másodszor, ott van a globális felmelegedéssel kapcsolatos csalás: a fél évszázaddal ezelőtt kitalált és megtervezett csalás, amelynek célja, hogy rettegéssel rávegyen bennünket egy új világrend és egy egyetlen, nem választott, nem demokratikus világkormány elfogadására. A globális felmelegedéssel kapcsolatos csalás ismét csalásra és abszurd módon pontatlan áltudományra épül. A cél az, hogy szándékosan és hidegvérrel tönkretegyék a világgazdaságot az alapvető fosszilis tüzelőanyagok használatának betiltásával, hogy milliárdok halálát okozzák éhezés, kihűlés és az elkerülhetetlen háborúk miatt, amelyek az emberek túlélésért folytatott harcában következnek majd be. Ismét minden ellenállás, minden megkérdőjelezés törvényen kívül van helyezve. Ismét megtámadják, becsmérlik, kiközösítik és marginalizálják azokat, akik megkérdőjelezik a hazugságokat.

A globális felmelegedéssel kapcsolatos átverés, akárcsak a covid-19 átverés, homokra épül. Mindkét hamis zászlós művelet hamis tudományra, fenyegetésekre, szándékosan manipulált félelemre, káoszra és zűrzavarra épül.

Lesznek variációk ezekre a témákra. Arra számítok, hogy egyre több olyan jelentést látok majd, hogy a kormány covid-programját megkérdőjelező személyeket letartóztatták személyek vagy klinikák elleni erőszak miatt. Ezt azért fogják tenni, hogy minden oltással szembeni ellenállást terrorizmusnak lehessen minősíteni. Ezt már évek óta meg akarják tenni.

Az ilyen hamis zászlós műveletek mögött álló emberek szinte felfoghatatlanul gonoszak. A frontemberek, Schwab, Gates, Blair és így tovább, csupán bábuk, akik sötét és baljós alakok által hangszerelt és vezényelt dallamokra táncolnak, akiknek olyan korrupt és félelmetes személyes céljaik vannak, hogy természetes emberi ösztöneink elképzelhetetlennek tartják őket.

Ahogy már korábban is mondták, ha elég nagyot hazudsz, senki sem fogja elhinni, hogy hazudsz, mert senki sem fogja elhinni, hogy bárki is lehet ennyire gonosz.

De az emberek ilyen gonoszak.

És azon vannak, hogy teljesen és véglegesen átvegyék az irányítást az életünk, a világunk és a jövőnk felett.

Az idő gyorsan fogy.

Terjesszétek az igét. Osszátok meg a videóimat. Osszátok meg a honlapjaimon található ingyenes könyveket és cikkeket.

A klímaváltozás nem igazi

Patents related to HAARP technology:
- US Patent 4999637 - Creation of artificial ionization clouds above the earth:
www.patentstorm.us/patents/4999637/fulltext.html
- US Patent 4712155 - Method and apparatus for creating an artificial electron cyclotron heating
region of plasma:
www.patentstorm.us/patents/4712155/description.html
- US Patent 5777476 - Ground global tomography (CGT) using modulation of the ionospheric
electrojets:
www.patentstorm.us/patents/5777476/fultext.html
- US Patent 5068669 - Power beaming system:
www.patentstorm.us/patents/5068669/fulltext.html
- US Patent 5041834 - Artificial ionospheric mirror composed of a plasma layer which can be tilted:
www.patentstorm.us/patents/5041834/description.htm

https://foodandwaterwatch.org/wp-content/uploads/2021/04/opposefalseclimateagsolutionsfinal.pdf

Climate Change and Sustainability Committee: Climate Change and Resource Sustainability An Overview for Actuaries

https://www.arb.ca.gov/lists/com-attach/60-sp22-concepts-ws-UWNWYVIMB2QFOlAP.pdf

Annual report of worldwide threats to the national security of the United States
https://www.dni.gov/files/ODNI/documents/assessments/ATA-2021-Unclassified-Report.pdf

A Pfizert azzal vádolják, hogy árva csecsemőkön kísérleteztek Covid-19 vakcinájuk tesztelése céljából

 

Lengyelországban bejelentők azt állítják, hogy a Pfizer hat hónapos árva csecsemőkön végez kísérleteket a Covid-19 vakcina tesztelése céljából, ezért ügyvédek, egészségügyi szakemberek és aktivisták egy csoportja azt követeli, hogy a lengyel parlament és szenátus tagjai október 2-án, szombaton sürgős konferenciát szervezzenek.

A Children's Health Defense-t nemrégiben lengyel bejelentők figyelmeztették, hogy a Pfizer 6 hónapos árva csecsemőkön végez kísérleteket új vakcináinak tesztelésére. A csecsemők és gyermekek nem halnak meg a Covidtól, és ritkán terjesztik a betegséget. Ez önmagában elég kellene, hogy legyen ahhoz, hogy elutasítsunk mindenféle klinikai kísérletet a kísérleti vakcinákkal. De úgy tűnik, hogy a Pfizer a jogi korlátokon kívül működik. Ha ez a helyzet, akkor ez egyszerűen elfogadhatatlan, és véget kell vetni ennek. Válaszokra és cselekvésre van szükség.

Jogászok, egészségügyi szakemberek és aktivisták egy csoportja arra kérte a lengyel parlament és szenátus tagjait, hogy október 2-án, szombaton szervezzék meg a következő konferenciát:

"GYERMEKEKEN ÉS CSECSEMŐKÖN VÉGZETT ORVOSI VIZSGÁLATOK - ORVOSI, JOGI ÉS ETIKAI KÉRDÉSEK".
A konferenciát közép-európai idő szerint 12 órára tervezik (Varsó).
Kérjük, nézze meg az élő fordítással ellátott közvetítésünket itt, mivel szorosan nyomon követjük ezt a kérdést.
Konferencia EN, FR, DE, IT, ES vagy ES nyelven.
KATTINTSON IDE

A konferenciát olyan lengyel egyesületek és alapítványok szervezik, mint a Független Orvosok és Tudósok Lengyel Egyesülete, a Szabadság Hangja Jogászok Egyesülete, a Dobrostan Egészségügyi Információs Központ Egyesület és az Új Szórvány Alapítvány.

A nemzetközi előadók között lesz Dr. Natalia Prego Cancelo Spanyolországból, Dr. Meryl Nass és Vera Sharav asszony az Egyesült Államokból.

Íme néhány a legfontosabb kérdések közül, amelyekre választ kell adni:

- A Pfizer kísérleteket végez árva gyermekeken, akik a legsebezhetőbbek, és akiknek nincs senki, aki szívén viselné az érdekeiket, ha a dolgok rosszul mennek? Ha igen, miért és ki járult hozzá ehhez?

- Miért engedi meg a Pfizer, hogy csecsemőkön végezzen klinikai kísérleteket egy olyan termékkel, amely még nem fejezte be a klinikai vizsgálatok 3. fázisát, és amely egy új technológia?

- Miért tagadja meg a Pfizer a választott tisztségviselőktől a dokumentumokhoz való hozzáférést?

- Mi történik a többi országban, ahol ezeket a kísérleteket végzik?

- Az EMA és az FDA valóban végzi a munkáját?

És végül... a vakcinagyártók teljes titokban és minden jogi ellenőrzésen kívül működnek?

A gyermekeken végzett klinikai kísérletek tudományával és etikájával kapcsolatos egyéb információk szintén aggodalmunkat keltették. Yaffa Shir-Raz, az izraeli Haifai Egyetem kockázati kommunikációval foglalkozó kutatója cikket publikált a vállalat által alkalmazott igen megkérdőjelezhető módszerekről

"A vizsgálati protokoll súlyos megsértése és manipulációja" címmel: Így sikerült a Pfizer-nek megszereznie az FDA sürgősségi engedélyét gyermekek számára".

A cikk rámutat olyan aggasztó tényekre, amelyek megkérdőjelezik a Pfizer azon szándékát, hogy bizonyítsa vakcinái gyermekeknél történő alkalmazásának biztonságosságát. Például a súlyos depresszióban szenvedő gyermekekről hirtelen kiderült, hogy már meglévő pszichiátriai betegségekkel rendelkeztek, amelyeknek ki kellett volna zárniuk őket a vizsgálati kohorszból, és úgy tűnik, hogy a jelentési kritériumokat úgy alakították ki, hogy kizárják a nemkívánatos eseményekre utaló jeleket.

Az oltóanyag-fejlesztőknek hosszú története van abban, hogy a legkiszolgáltatottabbakon kísérleteznek: árvákon, szellemi és fizikai fogyatékosokon, politikai menekülteken és elszegényedett népességen. Stanley Plotkin, aki számos vakcinát szabadalmaztatott, és akit "a vakcinák pápájának" neveznek, egyszer azzal védekezett, hogy a fogyatékkal élők "csak formájában emberek".

A gyengébbektől való megszabadulást mindig is a nagyobb jó nevében gyakorolták. Itt az ideje, hogy felelősséget vállaljunk, és véget vessünk ennek a barbár gyakorlatnak.

Lengyel aktivisták és orvosi egyesületek levele a gyermekeken és csecsemőkön végzett orvosi vizsgálatokról

Kedves Mindenki!

Szeretnénk meghívni Önöket egy konferenciára, amelyre 2021. október 2-án, varsói idő szerint 12:00 órakor kerül sor a lengyel parlamentben.

A konferencia orvosi és jogi vitát fog tartalmazni az orvosi termékek gyermekeken és nagyon fiatal csecsemőkön történő tesztelésével kapcsolatban. Ez a konferencia politikamentes és nem vallási jellegű. Olyan lengyel egyesületek és alapítványok szervezik, mint a Független Orvosok és Tudósok Lengyel Egyesülete, a Szabadság Hangja Jogászok Egyesülete, a Dobrostan Egészségügyi Információs Központ Egyesület és az Új Szórvány Alapítvány. A parlament és a kormány képviselőit, valamint a fősodratú médiát is meghívták, hogy passzívan vegyenek részt, és segítsenek a nyilvánosságnak megérteni a kérdés mélységét.

A konferenciát a gyermekek és csecsemők bevonásával végzett klinikai vizsgálatok elméleti és gyakorlati elemzésével kapcsolatban kérték, mivel a gyermekek nem járulhatnak hozzá, hogy részt vegyenek egy orvosbiológiai vizsgálatban, ezért további biztosítékokat kell és kell alkalmazni a védelmük érdekében. Úgy gondoljuk, hogy ez jelenleg nem történik meg.

Ezért kérjük az Ön segítségét a lengyel gyermekek és a klinikai vizsgálatokban részt vevő gyermekek védelmében világszerte. Ez most legalább négy országban történik a téves információk és a Pfizer által kikényszerített bizalmas megállapodások miatt.

A Pfizer 2021 júniusa óta végez kísérleti kísérleteket lengyel gyerekeken a Covid-19 elleni vakcinával. Tudomásunk szerint ezeket a kísérleteket egészséges csecsemőkön végzik 3 és 6 hónapos kortól 11 éves korig.

Ezeket a tényeket a lengyel közvélemény nem ismeri, mivel a Pfizer dokumentumai "titoktartási" záradékot tartalmaznak. Még a lengyel parlament egyik képviselőjétől is megtagadták a dokumentumokhoz való hozzáférést, ami teljesen sérti a lengyel törvényeket.

8 lengyelországi központról ismert, hogy a fenti vizsgálatokat végzik, ezek azonban kis magánklinikák és magán klinikai kutatóközpontok, amelyek a jelek szerint nem rendelkeznek az ilyen vizsgálatok lefolytatására alkalmas felszereléssel.

Külön tudomásunk van még egy olyan központról, amelyet a Pfizer honlapja nem említ. Ez felveti a kérdést, hogy lehet-e még több nem nyilvános helyszín abban a 4 országban, ahol a Pfizer állítása szerint ezeket a vizsgálatokat végzik.

Nem hivatalos jelentésekből (ez év júliusából és augusztusából származó felvételek vannak a birtokunkban) tudjuk, hogy 6 és 11 év közötti gyermekeknek már beadták a Pfizer termékét, és a 3-5 éves gyermekek legalább 1 adagot kaptak.

A 6 hónapos és 2 éves kor közötti gyermekek toborzása jelenleg is folyik, azonban a Pfizer a hivatalos honlapján 20/09/2021. szeptember 20-án keltezett dokumentumokat tett közzé, amelyek szerint a legfiatalabb csoport esetében még az év vége előtt várnak eredményeket.

Ez azt sugallja, hogy a legfiatalabb csoportban végzett vizsgálatok az idősebb csoportokkal egy időben kezdődtek, mivel a Pfizer azt állítja, hogy e vizsgálatok eredményei 6 hónap múlva lesznek elérhetők.

Becslések szerint Lengyelországban körülbelül 1000 gyermeknek adhatják be az injekciót.

Figyelembe véve, hogy milyen gyorsan toborozták ezeket a gyermekeket a vizsgálatba, erős a gyanúnk, hogy árvaházakból és gondozóházakból származnak, ahogy ez már más vakcinák vizsgálatai esetében is megtörtént. A lengyel jogszabályok szerint az ilyen kivételes esetekben bírósági engedélyre van szükség, de eddig nem találtunk olyan bírósági tárgyalást, amely engedélyezte volna az ilyen kísérleteket gyermekeken.

A lengyelországi csecsemőkön és kisgyermekeken végzett kísérletekhez Grzegorz Cessak farmakológus, a Gyógyszerek, Orvostechnikai Eszközök és Biocid Termékek Nyilvántartási Hivatalának elnöke adta meg a hozzájárulást. Ő egyben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) tagja is, ami összeférhetetlenséget okozhat.

Mivel a Pfizer nem végzett állatkísérleteket, sem fiatal állatokon (újszülötteken) végzett vizsgálatokat, úgy tűnik, hogy a lengyel csecsemőket és a legfiatalabb gyermekeket használják az első kísérleti "újszülöttekként".

Ha a lengyel állam illetékes hatóságai nem tesznek lépéseket, nem tudjuk majd megerősíteni, hogy hány ilyen gyermek halála vagy súlyos egészségügyi komplikációja következhet be, vagy következett be már. A genetikai kísérleti technológia alkalmazása teljesen új az orvostudományban, és I. és II/III. fázisú klinikai kísérletként definiálták a 6 éves csecsemőkön és gyermekeken, valamint a 11 éves korig terjedő korú gyermekeken.

Felnőtteknél a III. fázis még nem fejeződött be, de számos szövődményről számoltak be, köztük nagyon súlyos tromboembóliás, autoimmun és gyulladásos problémákról, sőt halálesetekről is.

A hasonló szövődményekről és sajnálatos halálesetekről szóló információk a 12 éves kortól kezdődő gyermekekre is vonatkoznak.

Mind a 8 központból származó hangfelvételek birtokában vagyunk, amelyek bizonyítékként szolgálhatnak egy büntetőügyben. Ezek a felvételek azt mutatják, hogy 6 és 11 év közötti gyermekeket már beadták az injekciót, és valószínűleg 3-5 éveseket is.

Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a legfiatalabb, 6 hónapos és 2 éves kor közötti csoportban felfüggesztették a vakcinák beadását, mert július 22-én válságtanácskozást tartottak, hogy eldöntsék, "mi legyen" (ezt a központok közelében lévő helyi szabadságszervezetek embereinek tiltakozása okozhatta).

Ezt az epizódot követően kijelentették, hogy a csecsemők és a 2 éves korig tartó gyermekek toborzása folytatódik, és augusztus elején újraindul.

Figyelembe véve, hogy ezek az injekciók milyen sok súlyos szövődménnyel járnak, beleértve a felnőttek és serdülők halálát is, ezek az injekciók sokkal nagyobb veszélyt jelentenek ezeknek a gyerekeknek az életére és egészségére, mint maga a Covid-19.

További információk a Pfizer kísérleteiről

A 4 országban ( USA, Spanyolország, Finnország és Lengyelország) található 101 központ teljes listája itt található.

Az alábbiakban:

Tanulmány a COVID-19 elleni RNS-vakcinajelölt biztonságosságának, tolerálhatóságának és immunogenitásának értékelésére egészséges, <12 éves korú gyermekek körében.

2021. szeptember 20-án, hétfőn a Pfizer hivatalos honlapján bejelentette a COVID-19 vakcina első, ahogyan ők nevezték, 12 év alatti gyermekeknél végzett első pivotális vizsgálatának eredményeit.

A Pfizer szerint az 5 és 11 év közötti résztvevőknél a vakcina biztonságos volt, jól tolerálható és erős semlegesítő antitestválaszt mutatott. A vállalatok azt tervezik, hogy ezeket az adatokat a lehető leghamarabb benyújtják az FDA-nak, az EMA-nak és a világ más szabályozó hatóságainak.

Azt is közölték, hogy az 5 év alatti gyermekeknél már az év folyamán várhatóak eredmények.

A gyermekeken végzett 1/2/3 fázisú vizsgálat tekintetében

"Az 1/2/3 fázisú vizsgálatba kezdetben több mint 90 klinikai vizsgálóhelyről legfeljebb 4500, 6 hónapos és 11 éves korú gyermeket vontak be az Egyesült Államokban, Finnországban, Lengyelországban és Spanyolországban. A vizsgálat célja a Pfizer-BioNTech vakcina biztonságosságának, tolerálhatóságának és immunogenitásának értékelése volt két adag (kb. 21 nap különbséggel) három korcsoportban: 5 és 11 éves kor között; 2 és 5 éves kor között; valamint 6 hónapos és 2 éves kor között.

A vizsgálat 1. fázisú dózis-skálázási része alapján az 5 és 11 év közötti gyermekek két, egyenként 10 µg-os adagolási ütemezésben kaptak, míg az 5 év alatti gyermekek a 2/3. fázisú vizsgálatban minden egyes injekcióban alacsonyabb, 3 µg-os adagot kaptak. A vizsgálatba SARS-CoV-2 fertőzésre utaló korábbi bizonyítékkal rendelkező vagy nem rendelkező gyermekek vettek részt".

A teljes információ itt található a Pfizer oldalán.

(A Pfizer és a Biontech pozitív eredményeket jelentett be a covid-19 vakcina 5 és 11 év közötti gyermekeknél végzett kulcsfontosságú vizsgálatáról)

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizert-azzal-vadoljak-hogy-arva-csecsemokon-kiserleteztek-covid-19-vakcinajuk-tesztelese-celjabol

Hogyan lehet még több embert büntetlenül megölni? És mi a Pfizer vakcinájának titkos összetevője?

 

ELSŐ RÉSZ:

A CDC és az FDA bejelentéseinek összevisszaságából kirajzolódik néhány döntés:

Az amerikai kormányzat a COVID emlékeztető oltást fogja javasolni a 65 éves és idősebb embereknek; az 50 és 64 év közöttieknek, akiknek alapbetegségeik vannak; és, ahogy a Daily Mail beszámol róla, "azoknak, akik olyan intézményi környezetben élnek, amelyek növelik az expozíció kockázatát, mint például börtönök vagy hajléktalanszállók, valamint az egészségügyi dolgozók, tanárok és élelmiszerboltok alkalmazottai".

A 65 éves és idősebb emberek már inkább egészségügyi problémákkal küzdenek. Ami még rosszabb, legtöbbjük évek óta orvosi kezelésben részesül mérgező gyógyszerek formájában. Egy olyan injekcióval szúrni őket, amely már eddig is rengeteg sérülést és halálesetet okozott, a katasztrófa receptje.

Én ezt célzásnak nevezném.

"-Vegyük a leggyengébb embereket, és adjunk nekik emlékeztető(ke)t a másik két oltáson felül, amit már megkaptak."

És hogy kiterjesszük a pusztítást, az 50 és 64 év közötti, alapbetegségben szenvedő embereknek is be kellene kapniuk az emlékeztetőt.

Megjegyzés: E két csoportot erősítőkkel sújtani a kormányzat számára további előnyökkel jár. Amikor a vakcinát kapók meghalnak vagy súlyos sérüléseket szenvednek, a felelősséget "az alapbetegségükre" (vagy "a vírusra") lehet hárítani.

Orvosi szempontból az általános vezérelv itt a következő: a vakcina semmilyen észszerű szabvány szerint nem működik, és pusztító hatásokat okoz, ezért erőltessünk még többet belőle az emberekre.

A hírmédia kollaboráns. Ők adják az elemi egy-két ütést: "A világjárvány tovább terjed; az egyetlen válasz a vakcina."

Bárki felfoghatja ezt az üzenetet, és egyetértően bólogathat. Az a tény, hogy az üzenet minden szinten téves és hamis, nem befolyásolja a sikerét.

A KÖVETELMÉNYEK azonban más tészta. A kormányok azt hiszik, hogy egész népességeket nyomhatnak a falhoz, és ott tarthatják őket évről évre.

De a fasizmus elér egy töréspontot.

A lázadás most világszerte egyre erősödik.

MÁSODIK RÉSZ:

Frissítés: Az ICAN nyilatkozata az FDA válaszleveléről: kattintson ide.

A közelmúltban az ICAN szervezet (Informed Consent Action Network) egy nyugtalanító tényt közölt a Pfizer COVID vakcinájával kapcsolatban:

"Az FDA biztosította a nyilvánosságot, hogy átláthatóságot fog biztosítani minden általa jóváhagyott COVID-19 vakcina esetében. Ez az ígéret minden bizonnyal magában foglalja azt is, hogy a nyilvánosság megtudja, mi van abban az üvegcsében, amelyet emberek millióinak karjaiba fecskendeznek. Ennek ellenére az FDA úgy döntött, hogy elrejt a nyilvánosság elől egy olyan összetevőt, amely minden egyes Pfizer vakcina hígítatlan fiolájának több mint 20%-át teszi ki!".

"A Pfizer vakcina engedélyezésekor az FDA engedélyezte, hogy a nyilvánosságnak adjanak egy adatlapot, amely tartalmazza a vakcinában lévő összetevők listáját. Meglepő módon ez a lista nem említ egy titkos összetevőt sem. Mi a titkos összetevő? A Pfizer és az FDA-n kívül senki sem tudja. Az FDA a nem a nyilvánosság számára terjesztésre szánt technikai dokumentációban közzétette, hogy ez a titkos összetevő a hígítatlan injekciós üveg kb. 22%-át teszi ki (2 ml-ből 0,45 ml), de a titkos összetevő nevét teljesen elhallgatta." A titkos összetevő nevét teljesen elhallgatta.

"Az ICAN ügyvédei azonnal kapcsolatba léptek az FDA-val, és kérték a szerkesztés megszüntetését. Az FDA azonban hivatalos felszólítás nélkül ezt megtagadta. Ezért az ICAN az ügyvédein keresztül hivatalos felszólítást nyújtott be az FDA-nak, hogy hozza nyilvánosságra a titkos összetevő kilétét."

Következtetés: A vakcina minden összetevőjének közzététele nélkül a TUDATOS BELEegyezés LEHETETLEN. Az oltás beadására felszólított személy megtagadhatja azt azzal az indokkal, hogy nem kaphat elegendő információt ahhoz, hogy hozzájárulását megadja.

És milyen alapon lehetne egyáltalán legális a vakcina? Ha a tájékozott beleegyezés a törvény, akkor a beleegyezés lehetőségének megvonása egy oltóanyag-összetevő elrejtésével automatikusan törvénytelenné tenné az oltóanyagot.

Nem egy csemegebolt szakácsáról beszélünk, aki azt mondja, hogy van egy titkos fűszerkeveréke, amit a sztékhez ad. Ez egy genetikai injekció, amelyet az egész bolygónak szánnak.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/mi-a-pfizer-vakcinajanak-titkos-osszetevoje

A választások meglepetése a N.É.P, a Normális Élet Pártja lesz!

 

A „mérleg nyelve” fogja meghatározni a jövőnket.

Másfél év tapasztalatszerzés után a Normális Élethez ragaszkodók összefogtak, és elindulnak az országgyűlési választáson a Normális Élet Pártjával (NÉP). Az összességében már most több mint félmilliós közösség változtatni akar az életén és a jelenlegi helyzeten, amire a 2022. évi választáson lehetősége lesz.

Hasonló dolog történt Bulgáriában is, ahol egy zenész TV-s showman alakított tavaly pártot és most megnyerték a választásokat is!

Normális Élet Pártja azzal az eredménnyel, amit már most is mérni lehet,

a politikai pártok 3 évtizedes játékát felborítva, a normalitást és a társadalom érdekeit képviselő független civil emberekkel a parlamentben a mérleg nyelve lesz!

Jól látható, hogy az év elején elvégzett felmérések után hogyan változott és milyen szintre jutott el Dr. Gődény György egyre növekvő és erősödő közösségének ereje.

Ő többször kijelentette, hogy akkor fog az embereket összefogva elindulni a választáson, ha látható és kézzelfogható lesz a változtatni akaró tömeg ereje, nem pedig csak szavakban mutatkozik meg a vírushisztéria és a mögötte álló politika elutasítása. Ennek most eljött az ideje, amihez nem politikusokat, hanem cselekvőképes normális embereket várnak a soraikba, mert csak így tudják megakadályozni a ránk erőszakolt és egyre embertelenebb folyamatokat.

Február végén a Hősök terén a hatalmas rendőri készültség ellenére is bátran tüntető 5 ezer résztvevő bebizonyította, van szándék és akarat az emberekben arra, hogy az életükön és a ránk nehezedő járványdiktatúrán változtassanak!
Azt követően is csak erősödött a tábor, amit az is mutat, hogy egyre több ember próbál bomlasztani és beavatkozni ebbe a folyamatba, de a közösség elhárítja és kiveti magából a nem odavalókat. Sőt a jól látható politikai és egyéb  beavatkozásoktól még egységesebbek és erősebbek lettek, a média hazugságai és lejárató hírei pedig csak olaj volt a tűzre…

Azért, hogy reálisan lássák a képet, több közvélemény-kutatás is készült, ahol a járvány és az intézkedések mellett az országgyűlési választás pártszimpátiájáról kérdezték meg az embereket. Nem egy, hanem három különböző helyen, egymástól függetlenül végezték el a felméréseket, hogy az eredmények hitelessége összehasonlítva is ellenőrizhető legyen.
Az ország egész területét lefedő kutatás reprezentatív volt, és több mint 3 ezer embert kérdeztek meg a szokásos 500 fő helyett.

A kérdésekre adott válaszok alapján az eredmények közel azonosak voltak, és mindenhol az 5%-os eltérési határon belül mozogtak, ami hitelesnek tekinthető. Az összesített eredmények a felnőtt lakosság körében a következők lettek:

Mi a véleménye a koronavírus-járványról?

1. Valós veszélynek tartja és fél tőle: 15%
2. Nem tudja eldönteni mi az igazság, de fél tőle: 17%
3. Nem tudja eldönteni mi az igazság, de nem fél tőle: 16%
4. Politikai és média manipulációnak tarja más problémák leplezésére: 25%
5. Hazugságnak tartja az egészet: 27%

Ez nagyon biztató, mert a lakosság több mint fele tisztában van vele, hogy a járvánnyal becsapnak bennünket. De a maradék harmada is azt nyilatkozta, hogy nem tudja mi az igazság, mégsem fél tőle. Csak 15% volt az, aki mindent elhisz és retteg, 17% pedig bizonytalan, de inkább fél tőle.

Egyetért a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedésekkel?

1. Teljesen egyetért ezekkel: 21%
2. Részben egyetért ezekkel: 25%
3. Túlzónak tartja és nem ért egyet velük: 29%
4. Teljesen értelmetlennek tartja ezeket: 25%

Itt sincs ok a panaszra, mert csak minden ötödik ember gondolja, hogy a járvány miatti intézkedések szükségesek, minden negyedik pedig csak részben ért vele egyet. Az emberek jóval több mint fele viszont túlzónak és értelmetlennek látja ezeket.

Ha most lennének az országgyűlési választások, a felsoroltak közül kire szavazna?

1. A kormánypártokra szavazna: 31%
2. Az ellenzéki összefogásra szavazna: 32%
3. Dr. Gődény György Normális Élet mozgalmára szavazna: 9%
4. Más pártra szavazna: 4%
5. Nem mondja meg kire szavazna: 5%
6. Nem tudja kire szavazna: 5%
7. Nem szavazna: 14%

Ez itt a legfontosabb adat, mert ha a biztos szavazókat vesszük alapul, akkor az országgyűlési választáson az 5% feletti pártok a következő arányban jutnának be a parlamentbe:

1. Az ellenzéki összefogás 45%-ot kapna, ami 90 képviselő.
2. A Fidesz 43%-ot kapna, ami 86 képviselő.
3. Dr. Gődény György Normális Élet mozgalma pedig 12%-ot kapna, ami 23 képviselőt jelent!

A parlamenti erősorrend ilyen lenne, ami egyértelművé teszi, hogy nagyon komolyan kell venni a Normális Élet Pátjának erejét az emberek képviseletére, az érdekérvényesítésre, és főleg a vírushisztéria megszüntetésére, de az élhető és egészséges élet megteremtésére is!

Ha a pártokat nem futtatná a média, az embereket nem érdekelné a politika. A sajtó ezért vált egy hatalmi ággá, hiszen a semmiből jött senkiket a kedve szerint futtatva emeli trónra, aki pedig az érdekei ellen van (lásd a vírushisztéria miatt!), azt elhallgatják, vagy ha ez már nem megy, akkor csak támad és hazugságokat ír, amit Dr. Gődény György esetében is tapasztalhatunk.

Ezért is lenne nagyon fontos, hogy a saját médiánk lehetőségét kihasználva, egy ilyen hatalmas tábor a valós híreinket és a hiteles információkat mindenkivel mindig megossza, különben hasztalanul kárba vész az a munka, amit ebbe fektetünk.

Az összeverbuvált ellenzék is a korlátozások és a kötelező oltások pártján áll.

Mindent összegezve elmondhatjuk, most adva van a lehetőség ahhoz, hogy 2022-ben valódi rendszerváltás legyen, mert a „mérleg nyelve” felborítja a megszokott jobb- és balodali váltógazdaságot, ahol nincs különbség a pártok között, csak a pénzek megszerzésének mértéke változó...
Ezért mindent meg kell tenni a Normális Élet közösségekben, hogy a vírushelyzet mellett más súlyos problémák is megoldódjanak végre az életünkben.

Persze elbizakodni sem lehet, mert sok feladat vár még ránk, ami a sikerhez vezet. Ezért aki ebben velünk akar tartani, és a feladatokban szeretne résztvenni, az CSATLAKOZZON ITT!

Az oltásmentesség ellenes eltérítők lelepleződtek

 

Összeesküvés: egy csoport titkos terve arra, hogy valami törvénytelen vagy káros dolgot tegyenek; a kovid összeesküvés valós és globális.

2017: A Világbank speciális kötvényeket bocsátott ki, amelyek célja a Világbank által létrehozott Pandemic Emergency Financing Facility pénzügyi támogatása, hogy a világjárvány veszélyével szembesülő fejlődő országokba gyorsfinanszírozást irányítson.

Görgessen lefelé az IBRD Pandemic Bonds Summary Terms and Conditions* (IBRD Pandémiakötvények összefoglaló feltételei*) oldalra, ahol az A és B osztályú coronavírus és a B osztályú vérzéses láz található. https://www.worldbank.org/en/news/press-release/2017/06/28/world-bank-launches-first-ever-pandemic-bonds-to-support-500-million-pandemic-emergency-financing-facility.

Összejátszás, korrupció, ellenőrzés

Videó a https://www.bitchute.com/video/30Kld6lO0vUV/ és a https://rumble.com/vn1l35-boom-vaccine-exemption-hijackers-exposed.html oldalon is.

A Covid oltás alóli mentességeket ugyanazok a szokásos gyanúsítottak blokkolták.
Az egészségügyi minisztériumok, a közegészségügyi szervek, az orvosi szövetségek és mások, akik megtagadják az m-RNS génterápia alóli mentességet, a szokásos gyanúsítottak irányítása alatt állnak: Egészségügyi Világszervezet, Rockefeller Alapítvány, Világbank, ENSZ, Bill Gates, GAVI, hogy csak néhányat említsünk.

HIVATKOZÁSOK

CPSO útmutató: https://archive.is/jGerG
Az Ontario Egészségügyi Minisztérium oltási mentességekről szóló oldala: https://health.gov.on.ca/en/pro/programs/publichealth/coronavirus/docs/vaccine/medical_exemptions_to_vaccination.pdf
Az Ontario állambeli közegészségügy statisztikái a vakcinával kapcsolatos nemkívánatos eseményekről (AEFI): https://www.publichealthontario.ca/-/media/documents/ncov/epi/covid-19-aefi-report.pdf?la=en
Robert Chen 1,2:
1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9795397/
2. CDC járványügyi hírszerző szolgálat https://www.cdcfoundation.org/taxonomy/term/18.
A globális egészségüggyel foglalkozó munkacsoport átveszi Brightont: https://brightoncollaboration.us/transition/
A CEPI partnere Brighton: https://cepi.net/news_cepi/cepi-partners-with-brighton-collaboration-to-support-safety-assessment-of-vaccine-candidates-against-emerging-infectious-diseases/
A CEPI "szakértői" a brightoni testület helyébe lépnek: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X21000943

További háttértörténet

2018: SBRI finanszírozási pályázat: vakcinák globális járványokhoz preklinikai 2. stádiumú fejlesztés. A pályázatoknak a 12 kiemelt betegség - köztük a Marburg - járványaira való hatékony és gyors reagálásra kell összpontosítaniuk. https://apply-for-innovation-funding.service.gov.uk/competition/166/overview

Az összeesküvés mindig előre lelepleződik - világjárványos Marburg?

Az összeesküvők elrejtik vagy leplezik terveiket abban a reményben, hogy senki nem merül el mélyen az igazságban, a többség figyelmen kívül hagyja, tagadja és hallgat, ami hallgatólagos beleegyezés.

Amikor a károkat felfedezik és megosztják, az egyéneken múlik, hogy ellenőrizzék a tényeket, és ha szükséges, tájékoztassanak másokat. Véletlen egybeesés vagy összeesküvés? https://www.gavi.org/vaccineswork/next-pandemic/Marburg

Valódi vagy képzelt ... elővigyázatosság szükséges.

A Marburgot, a koronavírus állítólagos folytatását valószínűleg vérzéses láznak fogják címkézni, hogy pánikot keltsenek, hogy az emberek siessenek a következő kísérleti oltás, a RiVax megszerzésére.

Kieran Morrissey szerint a RiVax vakcinában lévő ricin nagyon gyorsan emberek milliárdjait fogja megölni.

https://ourgreaterdestiny.org/2021/10/covids-dngerous-sucksessor/

Bármi legyen is az ösztönzés, az orvosok fáradhatatlanul győzködik a betegeket, hogy vegyék fel az oltást. Legyenek erre tekintettel, hogy megvédjék szeretteiket és másokat.

Antigéntesztek ... Gondolkodjon kritikusan

Etilén-oxid https://ourgreaterdestiny.org/2021/09/carcinogenic-ethylene-oxide-on-covid-swabs-and-dna-mining/

SWABS Az antigénvizsgálatokhoz használt invazív orrtamponok nanorészecske-technológiát tartalmazhatnak a vizsgált személy teljes körű tájékoztatása és beleegyezése nélkül. https://ourgreaterdestiny.org/2021/01/yes-they-can-vaccinate-us-through-nasal-test-swabs-and-target-the-brain/

Hogyan lehet a gyakori antigéntesztek alternatívája a védőoltásnak, mivel a SARCoV2 létezését soha nem bizonyították, ezért nincs covid19. Mit tesztelnek? https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

A kiegészítők eltűnhetnek a polcokról, ezért töltsön fel készletet, hogy immunrendszerét megerősítve tartsa, különösen a hideg éghajlaton az influenzaszezonban.

Legyetek óvatosak a piacra kerülő új gyógyszerekkel szemben.

Anyukák és nagymamák; megölik a gyerekeket.

Kalifornia a COVID-19 vakcinát az óvodásoknak az óvodától a hatodik osztályosokig kötelezővé teszi, miután az FDA végleges jóváhagyást adott az 5-11 éves korosztály számára. https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-mandate-california-students/ https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-mandate-california-students/

Folyamatban vannak az erőfeszítések, hogy tájékoztassák és ösztönözzék az anyákat és nagymamákat, hogy egyesüljenek a gyermekek megmentése érdekében. https://ourgreaterdestiny.org/2021/09/warning-to-parents-polio-flu-covid-shots/

Mi vagyunk az "új média", ezért kérjük, tájékoztassanak másokat is. TY

Előítéletek nélkül és jogorvoslat nélkül


https://pokolafoldon.hu/blog/az-oltasmentesseg-ellenesek-leleplezodtek

Példátlan népirtás Pandémiás csecsemők Kövesd a pénzt!

 

Bizonyítottan több millió haláleset és súlyos nemkívánatos esemény a kísérleti COVID-19 injekciók miatt

Az oltóanyag halálról szóló jelentés a szörnyű valóságot tárja fel: ártatlan emberek milliói vesztették életüket és százmilliók szenvednek megnyomorító mellékhatásoktól, miután beadták nekik a kísérleti covid injekciókat. A Vaccine Death Report minden bizonyítékot bemutat erre vonatkozóan, több száz hivatkozással, amelyek lehetővé teszik a további vizsgálatokat.

Bár ez a jelentés az Egyesült Államokra összpontosít, a világ többi részére is érvényes, mivel ugyanolyan típusú kísérleti injekciókat használnak, hasonló halálozási arányokkal - és hasonló korrupciós rendszerekkel, amelyekkel ezeket a számokat elrejtik. Arra biztatunk mindenkit világszerte, hogy ossza meg ezt a jelentést.

Ez a jelentés kritikus vészjelzés a világ számára.
Töltse le és terjessze messzire és széles körben.

https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccine-death-report.pdf

Fekete szemű pandémiás csecsemők

Köszönöm Judy

Kivonat: A La Quinta Columna olyan újszülöttek videóit osztja meg, akiknek szülei 2020. december és 2021. január között kaptak védőoltást. Pandémiás babákként vagy újabban Fekete szemű babákként ismert babák.

Az általuk mutatott szindrómás jellegzetességeken kívül ami a legszembetűnőbb rajtuk, az a fekete szemük és a felgyorsult öregedésük.

A 3 hónapos gyerekek már tudnak járni, amikor a normális... Azt hiszem, a legközelebbi, amit láttam, kilenc vagy tíz hónapos.

https://fenevadjele.hu/blog/a-fekete-szemu-babak

A Pfizer bevételei 2006-2021 | PFE

Köszönöm Cindy

A Pfizer éves/negyedéves bevételi története és növekedési üteme 2006-tól 2021-ig. Az árbevétel úgy definiálható, mint az a pénzösszeg, amelyet egy vállalat a vevőitől kap az áruk vagy szolgáltatások értékesítéséért cserébe. Az árbevétel az eredménykimutatás legfelső tétele, amelyből minden költséget és kiadást levonva megkapjuk a nettó eredményt.

A Pfizer bevétele a 2021. június 30-án zárult negyedévben 18,977B dollár volt, ami 92,39%-os növekedést jelent az előző évhez képest.
18,977 milliárd dollár osztva 6 hónappal vagy 153 nappal = 124 millió dollár naponta.

A Pfizer bevétele a 2021. június 30-án végződő tizenkét hónapban 55,520B dollár volt, ami 59,83%-os növekedés az előző évhez képest.

A Pfizer éves bevétele 2020-ban 41,908B dollár volt, ami 1,79%-os növekedés 2019-hez képest.

A Pfizer éves bevétele 2019-ben 41,172B dollár volt, ami 0,85%-os növekedés 2018-hoz képest.

A Pfizer éves bevétele 2018-ban 40,825B dollár volt, ami 22,31%-os csökkenés 2017-hez képest.

https://www.macrotrends.net/stocks/charts/PFE/pfizer/revenue#

További https://www.nasdaq.com/articles/pfizer-pfe-q2-earnings-beat-view-up-on-covid-19-vaccine-2021-07-28

Eliquis, 13%-os operatív növekedés, amelyet az Egyesült Államokban és a feltörekvő piacokon elért növekedés vezetett, elsősorban a nem-valvuláris pitvarfibrillációban történő folyamatos növekvő elfogadásnak és az orális véralvadásgátló piaci részesedésének növekedésének köszönhetően;

Vyndaqel/Vyndamax globálisan, 77%-os működési növekedés, elsősorban a transthyretin amyloid kardiomiopátia indikációjának folyamatos erős térhódításának köszönhetően az Egyesült Államokban, a fejlett európai országokban és Japánban.
Eliquis a vérrögök kezelésére - az értékesítés 13%-kal nőtt.
Vyndaqel a kardiomiopátia kezelésére - az értékesítés 77%-kal nőtt.

https://investors.pfizer.com/investor-news/press-release-details/2021/PFIZER-REPORTS-SECOND-QUARTER-2021-RESULTS/default.aspx

Vérrögképződés mRNS-vakcinákkal "elkerülhetetlen

Dr. Charles Hoffe https://ourgreaterdestiny.org/2021/08/visual-display-of-how-mrna-jab-affects-cells/

"A szemem láttára rothad el a szíve"

Dr. Peter McCullough 87:02 - 88:02 perc

A szívizomgyulladás akut, míg a kardiomiopátia inkább krónikus állapot.

Én már láttam ezt a myocarditist, és a CDC, amikor 200 eset volt, azt mondta, hogy a gyerekek 90%-a kórházba került markáns EKG változásokkal, pozitív troponinnal, szívelégtelenség jeleivel vagy tüneteivel. Vannak főiskolás gyerekeim, akik próbálják elkezdeni a főiskolai karrierjüket, és szívgyógyszereket szednek. Nem tudom leállítani a szívizomgyulladást.

Nincs útmutatás. Nem mintha a CDC és az NIH azt mondaná: "Az orvosok figyeljenek. Az FDA azt mondta, hogy szívizomgyulladás előfordulhat. Ma a Moderna myocarditis kockázata előfordulhat. Orvosok, ezt kell tennetek."

Nem kaptunk útmutatást, nem létezik egy forgatókönyv arra vonatkozóan, hogyan kezeljük ezeket a vakcinasérülési szindrómákat. Mindent megpróbálok, amit csak tudok.

Nem tudom megállítani a szívizomgyulladást. A szíve a szemem láttára rothad el."

https://youtu.be/Fsg6ev4OFJg

Covid szekta története

https://t.me/MichaelJacksonQ/2194

KI AZ A GEORGE SOROS, BLACK ROCK, VANGUARD, GLAXOSMITHKLINE, PFIZER, WUHAN LAB ÉS EGYÉB SZERVEZETEK, AKIK KAPCSOLATBAN ÁLLNAK A COVID-19-CEL?

Senki sem jön, hogy megmentsen minket

"A törvényt arra használó kísérletek, hogy megbuktassák a hatalmat, kudarcot fognak vallani, mert a törvény most már a hatalom, és a hatalom a törvény." Vernon Coleman

https://www.pokolafoldon.hu/blog/senki-sem-jon-hogy-megmentsen-minket

Itt az ideje a cselekvésnek - következő szakasz

Köszönet a http://thecontrail.com

Egészség, fitnesz, önvédelmi tréning. https://www.bitchute.com/video/9ZnXbLtkA0tD/

Vissza kell vágnunk és támogatnunk kell egymást ebben. Keményebben kell próbálkoznunk azzal is, hogy minél több emberhez eljusson az igazság. Ezért kérjük, osszátok meg. TY.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/peldatlan-nepirtas-pandemias-csecsemok-kovesd-a-penzt

Antikrisztuskövető Elon Musk a covidosnak feltüntetett emberek hazugságon alapuló számlálásáról.