ELSŐ RÉSZ:

A CDC és az FDA bejelentéseinek összevisszaságából kirajzolódik néhány döntés:

Az amerikai kormányzat a COVID emlékeztető oltást fogja javasolni a 65 éves és idősebb embereknek; az 50 és 64 év közöttieknek, akiknek alapbetegségeik vannak; és, ahogy a Daily Mail beszámol róla, "azoknak, akik olyan intézményi környezetben élnek, amelyek növelik az expozíció kockázatát, mint például börtönök vagy hajléktalanszállók, valamint az egészségügyi dolgozók, tanárok és élelmiszerboltok alkalmazottai".

A 65 éves és idősebb emberek már inkább egészségügyi problémákkal küzdenek. Ami még rosszabb, legtöbbjük évek óta orvosi kezelésben részesül mérgező gyógyszerek formájában. Egy olyan injekcióval szúrni őket, amely már eddig is rengeteg sérülést és halálesetet okozott, a katasztrófa receptje.

Én ezt célzásnak nevezném.

"-Vegyük a leggyengébb embereket, és adjunk nekik emlékeztető(ke)t a másik két oltáson felül, amit már megkaptak."

És hogy kiterjesszük a pusztítást, az 50 és 64 év közötti, alapbetegségben szenvedő embereknek is be kellene kapniuk az emlékeztetőt.

Megjegyzés: E két csoportot erősítőkkel sújtani a kormányzat számára további előnyökkel jár. Amikor a vakcinát kapók meghalnak vagy súlyos sérüléseket szenvednek, a felelősséget "az alapbetegségükre" (vagy "a vírusra") lehet hárítani.

Orvosi szempontból az általános vezérelv itt a következő: a vakcina semmilyen észszerű szabvány szerint nem működik, és pusztító hatásokat okoz, ezért erőltessünk még többet belőle az emberekre.

A hírmédia kollaboráns. Ők adják az elemi egy-két ütést: "A világjárvány tovább terjed; az egyetlen válasz a vakcina."

Bárki felfoghatja ezt az üzenetet, és egyetértően bólogathat. Az a tény, hogy az üzenet minden szinten téves és hamis, nem befolyásolja a sikerét.

A KÖVETELMÉNYEK azonban más tészta. A kormányok azt hiszik, hogy egész népességeket nyomhatnak a falhoz, és ott tarthatják őket évről évre.

De a fasizmus elér egy töréspontot.

A lázadás most világszerte egyre erősödik.

MÁSODIK RÉSZ:

Frissítés: Az ICAN nyilatkozata az FDA válaszleveléről: kattintson ide.

A közelmúltban az ICAN szervezet (Informed Consent Action Network) egy nyugtalanító tényt közölt a Pfizer COVID vakcinájával kapcsolatban:

"Az FDA biztosította a nyilvánosságot, hogy átláthatóságot fog biztosítani minden általa jóváhagyott COVID-19 vakcina esetében. Ez az ígéret minden bizonnyal magában foglalja azt is, hogy a nyilvánosság megtudja, mi van abban az üvegcsében, amelyet emberek millióinak karjaiba fecskendeznek. Ennek ellenére az FDA úgy döntött, hogy elrejt a nyilvánosság elől egy olyan összetevőt, amely minden egyes Pfizer vakcina hígítatlan fiolájának több mint 20%-át teszi ki!".

"A Pfizer vakcina engedélyezésekor az FDA engedélyezte, hogy a nyilvánosságnak adjanak egy adatlapot, amely tartalmazza a vakcinában lévő összetevők listáját. Meglepő módon ez a lista nem említ egy titkos összetevőt sem. Mi a titkos összetevő? A Pfizer és az FDA-n kívül senki sem tudja. Az FDA a nem a nyilvánosság számára terjesztésre szánt technikai dokumentációban közzétette, hogy ez a titkos összetevő a hígítatlan injekciós üveg kb. 22%-át teszi ki (2 ml-ből 0,45 ml), de a titkos összetevő nevét teljesen elhallgatta." A titkos összetevő nevét teljesen elhallgatta.

"Az ICAN ügyvédei azonnal kapcsolatba léptek az FDA-val, és kérték a szerkesztés megszüntetését. Az FDA azonban hivatalos felszólítás nélkül ezt megtagadta. Ezért az ICAN az ügyvédein keresztül hivatalos felszólítást nyújtott be az FDA-nak, hogy hozza nyilvánosságra a titkos összetevő kilétét."

Következtetés: A vakcina minden összetevőjének közzététele nélkül a TUDATOS BELEegyezés LEHETETLEN. Az oltás beadására felszólított személy megtagadhatja azt azzal az indokkal, hogy nem kaphat elegendő információt ahhoz, hogy hozzájárulását megadja.

És milyen alapon lehetne egyáltalán legális a vakcina? Ha a tájékozott beleegyezés a törvény, akkor a beleegyezés lehetőségének megvonása egy oltóanyag-összetevő elrejtésével automatikusan törvénytelenné tenné az oltóanyagot.

Nem egy csemegebolt szakácsáról beszélünk, aki azt mondja, hogy van egy titkos fűszerkeveréke, amit a sztékhez ad. Ez egy genetikai injekció, amelyet az egész bolygónak szánnak.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/mi-a-pfizer-vakcinajanak-titkos-osszetevoje