Lengyelországban bejelentők azt állítják, hogy a Pfizer hat hónapos árva csecsemőkön végez kísérleteket a Covid-19 vakcina tesztelése céljából, ezért ügyvédek, egészségügyi szakemberek és aktivisták egy csoportja azt követeli, hogy a lengyel parlament és szenátus tagjai október 2-án, szombaton sürgős konferenciát szervezzenek.

A Children's Health Defense-t nemrégiben lengyel bejelentők figyelmeztették, hogy a Pfizer 6 hónapos árva csecsemőkön végez kísérleteket új vakcináinak tesztelésére. A csecsemők és gyermekek nem halnak meg a Covidtól, és ritkán terjesztik a betegséget. Ez önmagában elég kellene, hogy legyen ahhoz, hogy elutasítsunk mindenféle klinikai kísérletet a kísérleti vakcinákkal. De úgy tűnik, hogy a Pfizer a jogi korlátokon kívül működik. Ha ez a helyzet, akkor ez egyszerűen elfogadhatatlan, és véget kell vetni ennek. Válaszokra és cselekvésre van szükség.

Jogászok, egészségügyi szakemberek és aktivisták egy csoportja arra kérte a lengyel parlament és szenátus tagjait, hogy október 2-án, szombaton szervezzék meg a következő konferenciát:

"GYERMEKEKEN ÉS CSECSEMŐKÖN VÉGZETT ORVOSI VIZSGÁLATOK - ORVOSI, JOGI ÉS ETIKAI KÉRDÉSEK".
A konferenciát közép-európai idő szerint 12 órára tervezik (Varsó).
Kérjük, nézze meg az élő fordítással ellátott közvetítésünket itt, mivel szorosan nyomon követjük ezt a kérdést.
Konferencia EN, FR, DE, IT, ES vagy ES nyelven.
KATTINTSON IDE

A konferenciát olyan lengyel egyesületek és alapítványok szervezik, mint a Független Orvosok és Tudósok Lengyel Egyesülete, a Szabadság Hangja Jogászok Egyesülete, a Dobrostan Egészségügyi Információs Központ Egyesület és az Új Szórvány Alapítvány.

A nemzetközi előadók között lesz Dr. Natalia Prego Cancelo Spanyolországból, Dr. Meryl Nass és Vera Sharav asszony az Egyesült Államokból.

Íme néhány a legfontosabb kérdések közül, amelyekre választ kell adni:

- A Pfizer kísérleteket végez árva gyermekeken, akik a legsebezhetőbbek, és akiknek nincs senki, aki szívén viselné az érdekeiket, ha a dolgok rosszul mennek? Ha igen, miért és ki járult hozzá ehhez?

- Miért engedi meg a Pfizer, hogy csecsemőkön végezzen klinikai kísérleteket egy olyan termékkel, amely még nem fejezte be a klinikai vizsgálatok 3. fázisát, és amely egy új technológia?

- Miért tagadja meg a Pfizer a választott tisztségviselőktől a dokumentumokhoz való hozzáférést?

- Mi történik a többi országban, ahol ezeket a kísérleteket végzik?

- Az EMA és az FDA valóban végzi a munkáját?

És végül... a vakcinagyártók teljes titokban és minden jogi ellenőrzésen kívül működnek?

A gyermekeken végzett klinikai kísérletek tudományával és etikájával kapcsolatos egyéb információk szintén aggodalmunkat keltették. Yaffa Shir-Raz, az izraeli Haifai Egyetem kockázati kommunikációval foglalkozó kutatója cikket publikált a vállalat által alkalmazott igen megkérdőjelezhető módszerekről

"A vizsgálati protokoll súlyos megsértése és manipulációja" címmel: Így sikerült a Pfizer-nek megszereznie az FDA sürgősségi engedélyét gyermekek számára".

A cikk rámutat olyan aggasztó tényekre, amelyek megkérdőjelezik a Pfizer azon szándékát, hogy bizonyítsa vakcinái gyermekeknél történő alkalmazásának biztonságosságát. Például a súlyos depresszióban szenvedő gyermekekről hirtelen kiderült, hogy már meglévő pszichiátriai betegségekkel rendelkeztek, amelyeknek ki kellett volna zárniuk őket a vizsgálati kohorszból, és úgy tűnik, hogy a jelentési kritériumokat úgy alakították ki, hogy kizárják a nemkívánatos eseményekre utaló jeleket.

Az oltóanyag-fejlesztőknek hosszú története van abban, hogy a legkiszolgáltatottabbakon kísérleteznek: árvákon, szellemi és fizikai fogyatékosokon, politikai menekülteken és elszegényedett népességen. Stanley Plotkin, aki számos vakcinát szabadalmaztatott, és akit "a vakcinák pápájának" neveznek, egyszer azzal védekezett, hogy a fogyatékkal élők "csak formájában emberek".

A gyengébbektől való megszabadulást mindig is a nagyobb jó nevében gyakorolták. Itt az ideje, hogy felelősséget vállaljunk, és véget vessünk ennek a barbár gyakorlatnak.

Lengyel aktivisták és orvosi egyesületek levele a gyermekeken és csecsemőkön végzett orvosi vizsgálatokról

Kedves Mindenki!

Szeretnénk meghívni Önöket egy konferenciára, amelyre 2021. október 2-án, varsói idő szerint 12:00 órakor kerül sor a lengyel parlamentben.

A konferencia orvosi és jogi vitát fog tartalmazni az orvosi termékek gyermekeken és nagyon fiatal csecsemőkön történő tesztelésével kapcsolatban. Ez a konferencia politikamentes és nem vallási jellegű. Olyan lengyel egyesületek és alapítványok szervezik, mint a Független Orvosok és Tudósok Lengyel Egyesülete, a Szabadság Hangja Jogászok Egyesülete, a Dobrostan Egészségügyi Információs Központ Egyesület és az Új Szórvány Alapítvány. A parlament és a kormány képviselőit, valamint a fősodratú médiát is meghívták, hogy passzívan vegyenek részt, és segítsenek a nyilvánosságnak megérteni a kérdés mélységét.

A konferenciát a gyermekek és csecsemők bevonásával végzett klinikai vizsgálatok elméleti és gyakorlati elemzésével kapcsolatban kérték, mivel a gyermekek nem járulhatnak hozzá, hogy részt vegyenek egy orvosbiológiai vizsgálatban, ezért további biztosítékokat kell és kell alkalmazni a védelmük érdekében. Úgy gondoljuk, hogy ez jelenleg nem történik meg.

Ezért kérjük az Ön segítségét a lengyel gyermekek és a klinikai vizsgálatokban részt vevő gyermekek védelmében világszerte. Ez most legalább négy országban történik a téves információk és a Pfizer által kikényszerített bizalmas megállapodások miatt.

A Pfizer 2021 júniusa óta végez kísérleti kísérleteket lengyel gyerekeken a Covid-19 elleni vakcinával. Tudomásunk szerint ezeket a kísérleteket egészséges csecsemőkön végzik 3 és 6 hónapos kortól 11 éves korig.

Ezeket a tényeket a lengyel közvélemény nem ismeri, mivel a Pfizer dokumentumai "titoktartási" záradékot tartalmaznak. Még a lengyel parlament egyik képviselőjétől is megtagadták a dokumentumokhoz való hozzáférést, ami teljesen sérti a lengyel törvényeket.

8 lengyelországi központról ismert, hogy a fenti vizsgálatokat végzik, ezek azonban kis magánklinikák és magán klinikai kutatóközpontok, amelyek a jelek szerint nem rendelkeznek az ilyen vizsgálatok lefolytatására alkalmas felszereléssel.

Külön tudomásunk van még egy olyan központról, amelyet a Pfizer honlapja nem említ. Ez felveti a kérdést, hogy lehet-e még több nem nyilvános helyszín abban a 4 országban, ahol a Pfizer állítása szerint ezeket a vizsgálatokat végzik.

Nem hivatalos jelentésekből (ez év júliusából és augusztusából származó felvételek vannak a birtokunkban) tudjuk, hogy 6 és 11 év közötti gyermekeknek már beadták a Pfizer termékét, és a 3-5 éves gyermekek legalább 1 adagot kaptak.

A 6 hónapos és 2 éves kor közötti gyermekek toborzása jelenleg is folyik, azonban a Pfizer a hivatalos honlapján 20/09/2021. szeptember 20-án keltezett dokumentumokat tett közzé, amelyek szerint a legfiatalabb csoport esetében még az év vége előtt várnak eredményeket.

Ez azt sugallja, hogy a legfiatalabb csoportban végzett vizsgálatok az idősebb csoportokkal egy időben kezdődtek, mivel a Pfizer azt állítja, hogy e vizsgálatok eredményei 6 hónap múlva lesznek elérhetők.

Becslések szerint Lengyelországban körülbelül 1000 gyermeknek adhatják be az injekciót.

Figyelembe véve, hogy milyen gyorsan toborozták ezeket a gyermekeket a vizsgálatba, erős a gyanúnk, hogy árvaházakból és gondozóházakból származnak, ahogy ez már más vakcinák vizsgálatai esetében is megtörtént. A lengyel jogszabályok szerint az ilyen kivételes esetekben bírósági engedélyre van szükség, de eddig nem találtunk olyan bírósági tárgyalást, amely engedélyezte volna az ilyen kísérleteket gyermekeken.

A lengyelországi csecsemőkön és kisgyermekeken végzett kísérletekhez Grzegorz Cessak farmakológus, a Gyógyszerek, Orvostechnikai Eszközök és Biocid Termékek Nyilvántartási Hivatalának elnöke adta meg a hozzájárulást. Ő egyben az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) tagja is, ami összeférhetetlenséget okozhat.

Mivel a Pfizer nem végzett állatkísérleteket, sem fiatal állatokon (újszülötteken) végzett vizsgálatokat, úgy tűnik, hogy a lengyel csecsemőket és a legfiatalabb gyermekeket használják az első kísérleti "újszülöttekként".

Ha a lengyel állam illetékes hatóságai nem tesznek lépéseket, nem tudjuk majd megerősíteni, hogy hány ilyen gyermek halála vagy súlyos egészségügyi komplikációja következhet be, vagy következett be már. A genetikai kísérleti technológia alkalmazása teljesen új az orvostudományban, és I. és II/III. fázisú klinikai kísérletként definiálták a 6 éves csecsemőkön és gyermekeken, valamint a 11 éves korig terjedő korú gyermekeken.

Felnőtteknél a III. fázis még nem fejeződött be, de számos szövődményről számoltak be, köztük nagyon súlyos tromboembóliás, autoimmun és gyulladásos problémákról, sőt halálesetekről is.

A hasonló szövődményekről és sajnálatos halálesetekről szóló információk a 12 éves kortól kezdődő gyermekekre is vonatkoznak.

Mind a 8 központból származó hangfelvételek birtokában vagyunk, amelyek bizonyítékként szolgálhatnak egy büntetőügyben. Ezek a felvételek azt mutatják, hogy 6 és 11 év közötti gyermekeket már beadták az injekciót, és valószínűleg 3-5 éveseket is.

Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a legfiatalabb, 6 hónapos és 2 éves kor közötti csoportban felfüggesztették a vakcinák beadását, mert július 22-én válságtanácskozást tartottak, hogy eldöntsék, "mi legyen" (ezt a központok közelében lévő helyi szabadságszervezetek embereinek tiltakozása okozhatta).

Ezt az epizódot követően kijelentették, hogy a csecsemők és a 2 éves korig tartó gyermekek toborzása folytatódik, és augusztus elején újraindul.

Figyelembe véve, hogy ezek az injekciók milyen sok súlyos szövődménnyel járnak, beleértve a felnőttek és serdülők halálát is, ezek az injekciók sokkal nagyobb veszélyt jelentenek ezeknek a gyerekeknek az életére és egészségére, mint maga a Covid-19.

További információk a Pfizer kísérleteiről

A 4 országban ( USA, Spanyolország, Finnország és Lengyelország) található 101 központ teljes listája itt található.

Az alábbiakban:

Tanulmány a COVID-19 elleni RNS-vakcinajelölt biztonságosságának, tolerálhatóságának és immunogenitásának értékelésére egészséges, <12 éves korú gyermekek körében.

2021. szeptember 20-án, hétfőn a Pfizer hivatalos honlapján bejelentette a COVID-19 vakcina első, ahogyan ők nevezték, 12 év alatti gyermekeknél végzett első pivotális vizsgálatának eredményeit.

A Pfizer szerint az 5 és 11 év közötti résztvevőknél a vakcina biztonságos volt, jól tolerálható és erős semlegesítő antitestválaszt mutatott. A vállalatok azt tervezik, hogy ezeket az adatokat a lehető leghamarabb benyújtják az FDA-nak, az EMA-nak és a világ más szabályozó hatóságainak.

Azt is közölték, hogy az 5 év alatti gyermekeknél már az év folyamán várhatóak eredmények.

A gyermekeken végzett 1/2/3 fázisú vizsgálat tekintetében

"Az 1/2/3 fázisú vizsgálatba kezdetben több mint 90 klinikai vizsgálóhelyről legfeljebb 4500, 6 hónapos és 11 éves korú gyermeket vontak be az Egyesült Államokban, Finnországban, Lengyelországban és Spanyolországban. A vizsgálat célja a Pfizer-BioNTech vakcina biztonságosságának, tolerálhatóságának és immunogenitásának értékelése volt két adag (kb. 21 nap különbséggel) három korcsoportban: 5 és 11 éves kor között; 2 és 5 éves kor között; valamint 6 hónapos és 2 éves kor között.

A vizsgálat 1. fázisú dózis-skálázási része alapján az 5 és 11 év közötti gyermekek két, egyenként 10 µg-os adagolási ütemezésben kaptak, míg az 5 év alatti gyermekek a 2/3. fázisú vizsgálatban minden egyes injekcióban alacsonyabb, 3 µg-os adagot kaptak. A vizsgálatba SARS-CoV-2 fertőzésre utaló korábbi bizonyítékkal rendelkező vagy nem rendelkező gyermekek vettek részt".

A teljes információ itt található a Pfizer oldalán.

(A Pfizer és a Biontech pozitív eredményeket jelentett be a covid-19 vakcina 5 és 11 év közötti gyermekeknél végzett kulcsfontosságú vizsgálatáról)

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizert-azzal-vadoljak-hogy-arva-csecsemokon-kiserleteztek-covid-19-vakcinajuk-tesztelese-celjabol