Bizonyítottan több millió haláleset és súlyos nemkívánatos esemény a kísérleti COVID-19 injekciók miatt

Az oltóanyag halálról szóló jelentés a szörnyű valóságot tárja fel: ártatlan emberek milliói vesztették életüket és százmilliók szenvednek megnyomorító mellékhatásoktól, miután beadták nekik a kísérleti covid injekciókat. A Vaccine Death Report minden bizonyítékot bemutat erre vonatkozóan, több száz hivatkozással, amelyek lehetővé teszik a további vizsgálatokat.

Bár ez a jelentés az Egyesült Államokra összpontosít, a világ többi részére is érvényes, mivel ugyanolyan típusú kísérleti injekciókat használnak, hasonló halálozási arányokkal - és hasonló korrupciós rendszerekkel, amelyekkel ezeket a számokat elrejtik. Arra biztatunk mindenkit világszerte, hogy ossza meg ezt a jelentést.

Ez a jelentés kritikus vészjelzés a világ számára.
Töltse le és terjessze messzire és széles körben.

https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccine-death-report.pdf

Fekete szemű pandémiás csecsemők

Köszönöm Judy

Kivonat: A La Quinta Columna olyan újszülöttek videóit osztja meg, akiknek szülei 2020. december és 2021. január között kaptak védőoltást. Pandémiás babákként vagy újabban Fekete szemű babákként ismert babák.

Az általuk mutatott szindrómás jellegzetességeken kívül ami a legszembetűnőbb rajtuk, az a fekete szemük és a felgyorsult öregedésük.

A 3 hónapos gyerekek már tudnak járni, amikor a normális... Azt hiszem, a legközelebbi, amit láttam, kilenc vagy tíz hónapos.

https://fenevadjele.hu/blog/a-fekete-szemu-babak

A Pfizer bevételei 2006-2021 | PFE

Köszönöm Cindy

A Pfizer éves/negyedéves bevételi története és növekedési üteme 2006-tól 2021-ig. Az árbevétel úgy definiálható, mint az a pénzösszeg, amelyet egy vállalat a vevőitől kap az áruk vagy szolgáltatások értékesítéséért cserébe. Az árbevétel az eredménykimutatás legfelső tétele, amelyből minden költséget és kiadást levonva megkapjuk a nettó eredményt.

A Pfizer bevétele a 2021. június 30-án zárult negyedévben 18,977B dollár volt, ami 92,39%-os növekedést jelent az előző évhez képest.
18,977 milliárd dollár osztva 6 hónappal vagy 153 nappal = 124 millió dollár naponta.

A Pfizer bevétele a 2021. június 30-án végződő tizenkét hónapban 55,520B dollár volt, ami 59,83%-os növekedés az előző évhez képest.

A Pfizer éves bevétele 2020-ban 41,908B dollár volt, ami 1,79%-os növekedés 2019-hez képest.

A Pfizer éves bevétele 2019-ben 41,172B dollár volt, ami 0,85%-os növekedés 2018-hoz képest.

A Pfizer éves bevétele 2018-ban 40,825B dollár volt, ami 22,31%-os csökkenés 2017-hez képest.

https://www.macrotrends.net/stocks/charts/PFE/pfizer/revenue#

További https://www.nasdaq.com/articles/pfizer-pfe-q2-earnings-beat-view-up-on-covid-19-vaccine-2021-07-28

Eliquis, 13%-os operatív növekedés, amelyet az Egyesült Államokban és a feltörekvő piacokon elért növekedés vezetett, elsősorban a nem-valvuláris pitvarfibrillációban történő folyamatos növekvő elfogadásnak és az orális véralvadásgátló piaci részesedésének növekedésének köszönhetően;

Vyndaqel/Vyndamax globálisan, 77%-os működési növekedés, elsősorban a transthyretin amyloid kardiomiopátia indikációjának folyamatos erős térhódításának köszönhetően az Egyesült Államokban, a fejlett európai országokban és Japánban.
Eliquis a vérrögök kezelésére - az értékesítés 13%-kal nőtt.
Vyndaqel a kardiomiopátia kezelésére - az értékesítés 77%-kal nőtt.

https://investors.pfizer.com/investor-news/press-release-details/2021/PFIZER-REPORTS-SECOND-QUARTER-2021-RESULTS/default.aspx

Vérrögképződés mRNS-vakcinákkal "elkerülhetetlen

Dr. Charles Hoffe https://ourgreaterdestiny.org/2021/08/visual-display-of-how-mrna-jab-affects-cells/

"A szemem láttára rothad el a szíve"

Dr. Peter McCullough 87:02 - 88:02 perc

A szívizomgyulladás akut, míg a kardiomiopátia inkább krónikus állapot.

Én már láttam ezt a myocarditist, és a CDC, amikor 200 eset volt, azt mondta, hogy a gyerekek 90%-a kórházba került markáns EKG változásokkal, pozitív troponinnal, szívelégtelenség jeleivel vagy tüneteivel. Vannak főiskolás gyerekeim, akik próbálják elkezdeni a főiskolai karrierjüket, és szívgyógyszereket szednek. Nem tudom leállítani a szívizomgyulladást.

Nincs útmutatás. Nem mintha a CDC és az NIH azt mondaná: "Az orvosok figyeljenek. Az FDA azt mondta, hogy szívizomgyulladás előfordulhat. Ma a Moderna myocarditis kockázata előfordulhat. Orvosok, ezt kell tennetek."

Nem kaptunk útmutatást, nem létezik egy forgatókönyv arra vonatkozóan, hogyan kezeljük ezeket a vakcinasérülési szindrómákat. Mindent megpróbálok, amit csak tudok.

Nem tudom megállítani a szívizomgyulladást. A szíve a szemem láttára rothad el."

https://youtu.be/Fsg6ev4OFJg

Covid szekta története

https://t.me/MichaelJacksonQ/2194

KI AZ A GEORGE SOROS, BLACK ROCK, VANGUARD, GLAXOSMITHKLINE, PFIZER, WUHAN LAB ÉS EGYÉB SZERVEZETEK, AKIK KAPCSOLATBAN ÁLLNAK A COVID-19-CEL?

Senki sem jön, hogy megmentsen minket

"A törvényt arra használó kísérletek, hogy megbuktassák a hatalmat, kudarcot fognak vallani, mert a törvény most már a hatalom, és a hatalom a törvény." Vernon Coleman

https://www.pokolafoldon.hu/blog/senki-sem-jon-hogy-megmentsen-minket

Itt az ideje a cselekvésnek - következő szakasz

Köszönet a http://thecontrail.com

Egészség, fitnesz, önvédelmi tréning. https://www.bitchute.com/video/9ZnXbLtkA0tD/

Vissza kell vágnunk és támogatnunk kell egymást ebben. Keményebben kell próbálkoznunk azzal is, hogy minél több emberhez eljusson az igazság. Ezért kérjük, osszátok meg. TY.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/peldatlan-nepirtas-pandemias-csecsemok-kovesd-a-penzt