2021. május 28., péntek

Olaszország polgárháború előtt áll, a Fenevad bélyege mindenki számára kötelezőek - Part menti régiók eltünnek, ahogyan az üzenetekben benne volt...

 

Olaszország polgárháború előtt áll, mivel a miniszterelnök elrendeli, hogy a védőoltások mindenki számára kötelezőek legyenek

Az olasz alkotmány minden feltételét, az Európai Nemzetek Emberi Jogi Chartáját, az ENSZ Emberi Jogi Chartáját, valamint minden orvosi, tudományos és vallási erkölcsi normát megsértve az egészségügyi diktatúra jóváhagyta Mario Draghi kormányának közigazgatási rendeletének törvénybe való átültetését.

Ennek a diktatórikus rendeletnek a feltételei Olaszország minden lakosát kötelezik a Vaxx szedésére, tekintet nélkül bármilyen vallási vagy lelkiismereti álláspontra.

Aki ezt megtagadja, attól megtagadnak minden orvosi segítséget, minden kórházban és klinikán, állami és magán kórházban egyaránt.

Itt egy közvetlen link az Olasz Közlönyhöz, az Olasz Köztársaság hivatalos kiadványához a törvényekkel kapcsolatban. A 2021. április 1-jei rendeletet a parlament múlt heti szavazásán "törvénnyé" alakították át. A kulcsszöveg az 5. cikkben található, ahol bárki, aki "természetes képességeinek jelenlegi használatán kívülinek" minősül - azaz alszik -, beoltható az egészségügyi személyzet által, mert a beleegyezését VÁRJA.

https://www.gazzettaufficiale.it/eli/id/2021/04/01/21G00056/sg

Ez barbárság.

A Draghi-kormány kiszámított lépésekkel halad előre a tömeges oltási programjával. Már az elmúlt hetekben is láttunk politikai másként gondolkodókat, akiket megfenyegettek vagy TSO-t kaptak (elmegyógyintézetbe vitték őket), mert nem voltak hajlandók eleget tenni az egészségügyi diktátum rendeleteinek. Most minden ellenállás erőszakosnak minősülhet, az erőszakot az elmebaj jelének tekintik, az elmebaj pedig a "nem természetes képességek birtoklásának" jele, és az ajtó nyitva áll az oltás előtt!

Személyesen ismerek több szegény embert, akiket köteleznek arra, hogy beoltassák magukat, hogy továbbra is kaphassanak segélyt. Bár ez túlmegy a törvény betűjén, valójában Olaszországban már most is törvénytelen állapotok uralkodnak. Most minden igazságtalanságot a Csalódási Démia miatt fognak elkövetni.

De a 44/2021 jóváhagyásával a "Zöld útlevél" korábbi jóváhagyása, mint az Olaszország bármely két régiója közötti utazás vagy a közszállások igénybevételének feltétele, az oltást a normális élet gyakorlati követelményévé teszi, új veszélyt jelent. A megfelelés megtagadása most már "legális" módot ad az oltás kikényszerítésére.

Számos ellenzéki csoport az előző hetekben és hónapokban kijelentette, hogy ha a Draghi-kormány megteszi ezt a lépést, akkor fegyveres konfliktust hirdetnek a kormány ellen.

Hogy most kitör-e a polgárháború Olaszországban, azt csak Isten tudja, de valóban egy ilyen lépéssel az olasz diktatúra hadat üzent a népének: kiirtó háborút, népirtó háborút, háborút a kereszténység ellen, háborút minden emberi élet elpusztítására az egykori köztársaság területén.

Az előttünk álló napok sötétséggel és konfliktusokkal teli napok. Kérem imáitokat a Győzelmes Szűzanyához az olasz népért!

Hal Turner Radio Show - május 28, 2021

BY: Alexis Bugnolo

A Biden adminisztráció

 

Annak apropóján írok, hogy a napokban komolyan elkezdődött az egymásra mutogatás az amerikaiak és a kínaiak között a kovid eredetét illetöen: az amerikaiak a wuhani laborra mutogatnak, a kínaiak pedig Fort Detrickre. Melyiknek van igaza? Úgy félig mindkettőnek: a kovid előállítása közös erőfeszítés volt a wuhani és a fort detricki laborok közt.  Most azért álltak elő az amerikaiak a (fél)igazsággal, mert komolyan kiéleződött a viszony a két ország közt. A Biden adminisztrációnak még jobban útjában van Kína mint Trumpéknak volt, mivel az erős kínai gazdasági konkurencia lehetetlenné teszi számukra a szociális állam kiépítését, ami a szavazótáboruk teljes elerodálásához vezethet.

Amikor a kovid ki lett engedve, akkor a demokraták nemcsak hallgattak, hanem segítették is azt, mert reménykedtek benne, hogy a járvány Trump népszerüségét meg fogja tépázni, de most fordult a kocka, most az az érdekük, hogy a (fél)igazságot beszéljék.

Az amerikai hadsereg azt fontolgatja, hogy Trumpot “trónra segíti”, csakhogy megosztottak: a vezérkari főnök és a nemzeti gárda vezetése Biden párti, sokan mások a tábornokok közül viszont Trumpot szeretnék visszaállítani.

Amerikai tábornokok kérdőjelezték meg Biden alkalmasságát

Valójában nemcsak a nyugalmazott katonai vezetök, hanem az állományban levők közül is sokan, de  nekik meg van tiltva törvény által, hogy nyiltan is állást foglaljanak. A polgárháborús veszély tovább tart.

Bidenék még durvább lépéseket is fontolgatnak Kína ellen. Lehetnek még meglepetések, nem is akár milyenek! Egyes “holdkóros elemensek” pénzügyi összeomlasztást szeretnének az őszre, ami magával rántaná Kínát is, s akár fegyveres konfliktustól se riadnak vissza. Majd meglátjuk.

Trumpék Flynn tábornokkal karöltve polgárháborún munkálkodtak, tönkre akarták vele tenni az USA-t, hogy aztán az oroszokat segítsék világhatalomra. Flynn tábornok az “oroszok embere” volt. De ez most véget ért, Bidenék kitakarították az oroszokat, és egyáltalán nincsenek jóban velük.

Korai volt az öröm az amerikai–orosz viszony rendezésére

A Biden adminisztráció belülről is megosztott, a “kommunista szárny” nem szereti Bident és továbbra is antifás tüntetéseket szervez, Kamala Harris nem bánná, ha a félszenilis Biden kikerülne a hatalomból, s ő kerülhetne az elnöki székbe stb. stb.

Ez a jelenlegi helyzet.

A Billy Meier próféciák polgárháborút jósolnak, és az USA szétszakadását, ezek szerint a Pentagon mégiscsak lépni fog? Érdekes lesz figyelni.



https://pokolraveluk.info/2021/05/27/a-biden-adminisztracio/

DÁNIA: Egy 30 éves nő kártérítést kap a Covid-19 vakcina mellékhatásai miatt

 

Egy Koppenhága közelében élő 30 éves dán nő Dániában kompenzációt kap a Covid-19 oltás okozta mellékhatások miatt - számolt be a The Local.

A nő 2021 januárjában kapott oltást, és nem sokkal ezután fejfájásra panaszkodott. Kiderült: az agyában és a májában is vérrögök képződtek. A dán egészségügyi hatóság szerint nem fér kétség ahhoz, hogy ok-okozati összefüggés mutatható ki az oltás és a vérrögképződés között.

A kártérítés teljes összege egyelőre nem ismert. A testület úgy döntött, hogy a nőt kompenzálják a káros mellékhatások miatti betegnapok miatt. További kártérítésre is jogosult lehet, ha hosszabb távú problémák merülnek fel. És mivel munkája kapcsán kapta meg az oltást, kártérítési igénye lehet a munkáltató irányában is.

ELŐZMÉNY:  Dánia volt az első ország, ahol a vérrögképződési mellékhatás gyanúja miatt felfüggesztették, majd április közepén teljesen leállították az AstraZenecával való oltást. Svédország, Norvégia, majd részleges – a brit-svéd gyártmányú oltóanyag bizonyos szállítmányaira vonatkozó – tiltást vezetett be több európai állam is.

Magyarországon továbbra is oltanak az AstraZeneca vakcinával.

Mellékhatások jelentése a vakcinakísérletben résztvevő gyermekeknél

 

Az FDA dokumentuma arról tanúskodik, hogy a Pfizer Covid vakcinakísérletben részt vet gyerekek 86 %-ánál valamilyen mellékhatások jelentkeztek
A mellékhatások közepesen súlyosak vagy súlyosak voltak. A kísérletben 12 – 15 éves gyerekek vettek részt, akik mRNS oltóanyagot kaptak. A tüskeproteinek érproblémákat és vérrögképződést okoznak. Az FDA egy dokumentumot bocsájtott ki a gyerekeken végzett kísérletekkel kapcsolatban és ez mély aggodalomra ad okot.
Az FDA elismeri, hogy a gyerekek 86 %-a esetében mellékhatások jelentkeztek, de mindezek ellenére “biztonságosnak” tartja az oltóanyagot. Az FDA egy ünneplés keretében engedélyezte a 12 – 15 éves gyerekek oltását vészhelyzeti, rendkívüli helyzetben.
1127 gyerek kapta meg az első adag vakcinát és 1097 gyerek a második adagot is. Mi történt 30 gyerekkel? Miért nem kapták meg a 2. adagot? Nem mentek el az oltásra? Meghaltak?
A gyermekek 86 %-a mellékhatásokat jelentett.
– 44 % mérsékelt mellékhatásokat jelentett, amelyek a napi életüket befolyásolták.
– 66 % ahol láz jelentkezett.
– 65 %-a fejfájást jelentett.
További mellékhatások a kísérlet során a hidegrázás, hányás, hasmenés, izomfájdalom, izületi fájdalom.
Bár a gyerekek 86 %-a a mellékhatásokat az első oltás után tapasztalta, a kutatók úgy döntöttek, hogy a gyerekek megkapják a 2. adag oltást is.
Az FDA az hangsúlyozza, hogy mindez a gyerekek “védelme” érdekében történik, miközben a Pfizer oltóanyaggyár dollármilliárdokat keres az üzleten. Nagy áttörésként értékeli a helyzetet az FDA, szó sincs arról, hogy ez egy bűntény lenne a gyerekek ellen. “Mostantól lehetőség van a fiatalabb korosztály megvédésére is a Covid-19-től és ezzel együtt a normális élet visszatérte, a járvány vége is közelebb kerül. A szülők megnyugodhatnak, hogy minden adatot szigorúan és alaposan ellenőrzött a hatóság, ugyanúgy ahogy a többi oltóanyag esetében is annak érdekében, hogy gyorsított eljárásban engedélyezhető legyen.”
Az FDA teljesen tudatában van annak, hogy a mellékatások 86 %-ban jelentkeztek az mRNS oltóanyaggal oltott gyerekek esetében. A Big Pharma profitja érdekében az oltóanyag kísérletek ártalmasak a gyerekeknek.
Az észlelt arcizombénulásokkal kapcsolatban az alábbiakat közölték:
“Arcizombénulást 4 esetben tapasztaltak.  Egy esetben az első adag oltás utáni 37. napon jelentkezett a probléma és a résztvevő nem is kapta meg a 2. adag oltást. A 2. adag oltás után 3, 9 és 48 nappal jelentkezett az arcizombénulás 3 esetben. A placebo csoportban nem jelentkezett arcizombénulás. A rendelkezésre álló információ nem elegendő annak megállapítására, hogy az arcizombénulásos eseteknek köze van-e az oltáshoz.
Meg kell értenünk, hogy bármilyen rémséges mellékhatások is jelentkeznek az oltáskísérletek során, azokat figyelmen kívül hagyják. Gondoljunk csak bele, hogy dollármilliárdokat lehet keresni azzal, hogy engedélyezik a kísérleti oltóanyagok használatát a gyerekeken. Bár az FDA elismeri, hogy az oltóanyagnak nincsen végleges engedélye és súlyos mellékhatásokat, akár halált is okozhat. Az FDA azt is elismeri, hogy életveszélyes anafilaxiás sokk is kialakulhat az oltás után, valamint az oltott eszméletét is  vesztheti. Ilyen esetben azonnali orvosi beavatkozásra van szükség. A serdülők esetében kialakulhat ájulás, amelyet szintén azonnal kezelni kell a további károsodások elkerülése érdekében.
Az FDA egy külön dokumentumot bocsátott ki a mellékhatásokkal kapcsolatban. Ezek tanulmányozása súlyos aggodalmat ébreszt azon témában, hogy miért folytatódnak a gyerekeken végzett oltóanyag kísérletek, miért kezelik állatként a gyerekeket, akiket felhasználnak a kísérletekhez? A vészharangoknak kell itt már szólnia!
Az FDA tanulmány 37 oldalas pdf linkje https://www.fda.gov/media/144413/download