2021. május 28., péntek

A Biden adminisztráció

 

Annak apropóján írok, hogy a napokban komolyan elkezdődött az egymásra mutogatás az amerikaiak és a kínaiak között a kovid eredetét illetöen: az amerikaiak a wuhani laborra mutogatnak, a kínaiak pedig Fort Detrickre. Melyiknek van igaza? Úgy félig mindkettőnek: a kovid előállítása közös erőfeszítés volt a wuhani és a fort detricki laborok közt.  Most azért álltak elő az amerikaiak a (fél)igazsággal, mert komolyan kiéleződött a viszony a két ország közt. A Biden adminisztrációnak még jobban útjában van Kína mint Trumpéknak volt, mivel az erős kínai gazdasági konkurencia lehetetlenné teszi számukra a szociális állam kiépítését, ami a szavazótáboruk teljes elerodálásához vezethet.

Amikor a kovid ki lett engedve, akkor a demokraták nemcsak hallgattak, hanem segítették is azt, mert reménykedtek benne, hogy a járvány Trump népszerüségét meg fogja tépázni, de most fordult a kocka, most az az érdekük, hogy a (fél)igazságot beszéljék.

Az amerikai hadsereg azt fontolgatja, hogy Trumpot “trónra segíti”, csakhogy megosztottak: a vezérkari főnök és a nemzeti gárda vezetése Biden párti, sokan mások a tábornokok közül viszont Trumpot szeretnék visszaállítani.

Amerikai tábornokok kérdőjelezték meg Biden alkalmasságát

Valójában nemcsak a nyugalmazott katonai vezetök, hanem az állományban levők közül is sokan, de  nekik meg van tiltva törvény által, hogy nyiltan is állást foglaljanak. A polgárháborús veszély tovább tart.

Bidenék még durvább lépéseket is fontolgatnak Kína ellen. Lehetnek még meglepetések, nem is akár milyenek! Egyes “holdkóros elemensek” pénzügyi összeomlasztást szeretnének az őszre, ami magával rántaná Kínát is, s akár fegyveres konfliktustól se riadnak vissza. Majd meglátjuk.

Trumpék Flynn tábornokkal karöltve polgárháborún munkálkodtak, tönkre akarták vele tenni az USA-t, hogy aztán az oroszokat segítsék világhatalomra. Flynn tábornok az “oroszok embere” volt. De ez most véget ért, Bidenék kitakarították az oroszokat, és egyáltalán nincsenek jóban velük.

Korai volt az öröm az amerikai–orosz viszony rendezésére

A Biden adminisztráció belülről is megosztott, a “kommunista szárny” nem szereti Bident és továbbra is antifás tüntetéseket szervez, Kamala Harris nem bánná, ha a félszenilis Biden kikerülne a hatalomból, s ő kerülhetne az elnöki székbe stb. stb.

Ez a jelenlegi helyzet.

A Billy Meier próféciák polgárháborút jósolnak, és az USA szétszakadását, ezek szerint a Pentagon mégiscsak lépni fog? Érdekes lesz figyelni.



https://pokolraveluk.info/2021/05/27/a-biden-adminisztracio/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése